Birman-maniacs

αντε...εγώ λέω να στολίσω σήμερα, αυριο...δεν ξέρω τι θα μείνει όρθιο όμως με τον μικρό σβίγκο:Dσβίγκος=μικρό ζουζούνι που πετάει σαν τρελό...:lol:Αντα απο πού πήρες τελικά κουρτίνες και κουρτινόξυλα?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπανιο γιατι το παθαινει μονο το χειμωνα!!! ενα περιεργο πραγμα ομως, γιατι δεν παει μεσα μεσα εκει που εχει σταχτη, αλλα στην ακρη...πως εχει μαυρισει ετσι δεν μπορω να καταλαβω. Παλι χτες ολο φταρνιζοταν...:hmm: λες να ειναι αλλεργικος σε κατι?

μπα και εμενα φταρνίζονται και έχουν στη μυτούλα κακαδάκια...μην ξεχνάς οτι οι γάτες περπατάν χαμηλά και εχουν λίγο κρύο...;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αντε...εγώ λέω να στολίσω σήμερα, αυριο...δεν ξέρω τι θα μείνει όρθιο όμως με τον μικρό σβίγκο:Dσβίγκος=μικρό ζουζούνι που πετάει σαν τρελό...:lol:Αντα απο πού πήρες τελικά κουρτίνες και κουρτινόξυλα?:hmm:
Απο ενα μαγαζι στην γειτονια μου...θα σε παρω τηλεφωνο για λεπτομερειες, μην κανω και διαφημιση...;);)

Θελω να παω λιγο Jumbo να βρω μήπως μου γυαλισει κατι ;)

να πάρεις κι εσυ σαν την Έλενα το δέντρο απο πούπουλα...να γίνει μάχη στο σπίτι:lol:

όχι δεν έχω εγω τις νεροχελώνες...μια φίλη..αλλά βρήκα ενα καλό αρθρο και διαβασα ΚΑΙ για τις νεροχελωνες:P:D

Α, ξέχασα να πω ότι το άρθρο που πρότεινες ήταν πολύ ενδιαφέρον! Επιβεβαίωσα ότι η γατούλα μου με αγαπάει και μου δίνει φιλάκια!:lol:
Καλές οι νεροχελώνες αλλά όταν μεγαλώνουν πολύ θέλουν πολύ χώρο... Ακόμα μια πληροφορία που δε σου λένε όταν τις αγοράζεις!:down:

Καλημερα Γιουλη, Βασια, Χρυσα κτλ...τι κανετε? αυτη η μερα ειναι οτι πρεπει να τη περασεις μπροστα απο αναμενο τζακι και να στολιζεις δεντρο....μια εβδομαδα μου εμεινε και στολιζω!! με τα χιλια ζορια κρατιεμαι!! ;)

Καλημέρα! Καλά τα λες, αλλά θα πρέπει να περιμένει και το στόλισμα και το τζάκι... Δουλειά προς το παρόν (ευτυχώς έχει λίγη ησυχία και έχω χωθεί με τα μούτρα στο mycat)!
Και γιατί δε στολίζεις βρε παιδί μου να το χαρείς και λίγο παραπάνω? Αναφορά θα δώσουμε? Εδώ στις βιτρίνες στόλισαν από μέσα Οκτώβρη!:lol:

μπα και εμενα φταρνίζονται και έχουν στη μυτούλα κακαδάκια...μην ξεχνάς οτι οι γάτες περπατάν χαμηλά και εχουν λίγο κρύο...;)
Μα τοσο συχνα? μου ερχοταν να του βαλω σταγονες στη μυτη... η Πισου γιατι δεν το παθαινει? :hmm:

Απο ενα μαγαζι στην γειτονια μου...θα σε παρω τηλεφωνο για λεπτομερειες, μην κανω και διαφημιση...;);)

οκ!καλες τιμες?θα μπω στο Msn σε λιγο να μου πεις...;)

Α, ξέχασα να πω ότι το άρθρο που πρότεινες ήταν πολύ ενδιαφέρον! Επιβεβαίωσα ότι η γατούλα μου με αγαπάει και μου δίνει φιλάκια!:lol:
Καλές οι νεροχελώνες αλλά όταν μεγαλώνουν πολύ θέλουν πολύ χώρο... Ακόμα μια πληροφορία που δε σου λένε όταν τις αγοράζεις!:down:

ναι φτάνουν στο 1 μετρο διαβασα...:blink::blink:

Καλημέρα! Καλά τα λες, αλλά θα πρέπει να περιμένει και το στόλισμα και το τζάκι... Δουλειά προς το παρόν (ευτυχώς έχει λίγη ησυχία και έχω χωθεί με τα μούτρα στο mycat)!
Και γιατί δε στολίζεις βρε παιδί μου να το χαρείς και λίγο παραπάνω? Αναφορά θα δώσουμε? Εδώ στις βιτρίνες στόλισαν από μέσα Οκτώβρη!:lol:
Ειναι αληθεια αυτο για τις νεροχελωνες..μεγαλωνουν πολυ. Ειχε η ξαδελφη μου και τελικα τα εδωσε στο ζωολογικο κηπο. Ειχαν γινει τεραστιες....:( Μες την εβδομαδα δεν εχω καθολου χρονο να ασχοληθω με το στολισμα του δεντρου...:/:

Γεια σου!! σου μιλησα και στο αλλο θεμα...περαστικα σου !!! και γρηγορα γρηγορα να γινεις καλα :up::up:

Γεια σου Άντα μου και σ'ευχαριστώ :D

Αυτό Χρύσα μου το κάνουν οι....άντε μην τους πω γιατί πρώτον το μόνο που τους νοιάζει είναι να πάρουν τα λεφτά και δέυτερον γιατί οι περισσότερες δυστυχώς δεν επιβιώνουν λόγω του οτι ειναι ευαίσθητες :down::down: Άρα σ'αυτό ελπίζουν και οι καταστηματάρχες. Σου λέει θα πεθάνει σιγά μην προλάβει να μεγαλώσει :down::down::down:

Ειναι αληθεια αυτο για τις νεροχελωνες..μεγαλωνουν πολυ. Ειχε η ξαδελφη μου και τελικα τα εδωσε στο ζωολογικο κηπο. Ειχαν γινει τεραστιες....:( Μες την εβδομαδα δεν εχω καθολου χρονο να ασχοληθω με το στολισμα του δεντρου...:/:

Και ο πρώην μου είχε νεροχελώνες οι οποίες γίναν τεράστειες και τις είχε σε ενα τεράστιο ενυδρίο στην βίλα τους στην Σικελία. Εκέι έχουν πολύ χώρο. Αλλά δυστυχώς μετά απο τόσα χρόνια που τις είχε, είχαν άδοξο τέλος το φετινό καλοκαίρι λόγω απότομης ζέστης :/:

Kαλέ όλο για μαγαζιά λέμε και τα ονόματά τους... κλπ και διεθύνσεις...και sites..:P

Η ξαδελφη μου τα ειχε σε ενα ενυδρειο 2μ επι 3 !!! ενα τεραστιο πραγμα που οταν επρεπε να το καθαρισει, δεν ξερω και ποσους κουβαδες νερο εβγαζε μεχρι να το αδειασει....Δεν ξερω και αν ισχυει οτι οσο περισσοτερο χωρο εχουν, τοσο μεγαλωνουν....:hmm:

ναι φτάνουν στο 1 μετρο διαβασα...:blink::blink:

Ποοοοόσο?:hmm:Ευτυχώς που δεν έχω παραγγείλει ακόμα το καινούριο ενυδρείο!:lol: Νομίζω ότι αυτές που έχω εγώ (με τις κόκκινες παρειές ή με το κόκκινο αυτί/red ear sliders) δε μεγαλώνουν τόσο πολύ, ευτυχώς! Το πολύ 30-40 τις κόβω να φτάνουν! Σαν πιατέλα ένα πράγμα!:lol:

Τι κρίμα... και για τις χελώνες και για το δέντρο! Κι εμένα το σόι μου με έχει φάει να τις πάμε στο Αττικό πάρκο ή στον Εθνικό κήπο, (ειδικά η μαμά μου που τις έχει φορτωθεί τον τελευταίο καιρό, η καημένη), αλλά δε μου πάει η καρδιά να τις αφήσω... Και ας μην κάνουν ζουζουνιές σαν τις γατούλες!

Η ξαδελφη μου τα ειχε σε ενα ενυδρειο 2μ επι 3 !!! ενα τεραστιο πραγμα που οταν επρεπε να το καθαρισει, δεν ξερω και ποσους κουβαδες νερο εβγαζε μεχρι να το αδειασει....Δεν ξερω και αν ισχυει οτι οσο περισσοτερο χωρο εχουν, τοσο μεγαλωνουν....:hmm:

Ναι ισχύει αυτό.

Αυτό Χρύσα μου το κάνουν οι....άντε μην τους πω γιατί πρώτον το μόνο που τους νοιάζει είναι να πάρουν τα λεφτά και δέυτερον γιατί οι περισσότερες δυστυχώς δεν επιβιώνουν λόγω του οτι ειναι ευαίσθητες :down::down: Άρα σ'αυτό ελπίζουν και οι καταστηματάρχες. Σου λέει θα πεθάνει σιγά μην προλάβει να μεγαλώσει :down::down::down:
Και ο πρώην μου είχε νεροχελώνες οι οποίες γίναν τεράστειες και τις είχε σε ενα τεράστιο ενυδρίο στην βίλα τους στην Σικελία. Εκέι έχουν πολύ χώρο. Αλλά δυστυχώς μετά απο τόσα χρόνια που τις είχε, είχαν άδοξο τέλος το φετινό καλοκαίρι λόγω απότομης ζέστης :/:
Αλήθεια είναι αυτό! Κι εμένα οι πρώτες που είχα έζησαν 3-5 χρόνια, αλλά αυτές που έχω τώρα είναι 14 και 9 ετών! Και μπορεί να φτάσουν και τα 50, ελπίζω να ζω για να τις προσέχω γιατί η μαμά μου με τον άντρα μου σίγουρα θα τις δώσουν αν αναχωρήσω πρώτη!:hmm:Θα σας της αφήσω προίκα εδώ στο Mycat, καλύτερη τύχη θα έχουν! Μαζί με ένα κομπόδεμα για γαρίδες και φίλτρα!:lol:

2Χ3??? Καλέ πού το είχε αυτό το θερίο? (το "ε" ήταν σκόπιμο!) Εγώ λέω να φτιάξω ένα 1,5Χ0,60 για τη βεράντα, γιατί μέσα στο σπίτι δεν παίζει!

Κι εγώ νομίζω ότι ισχύει! Μας το είχε πει ο γνωστός παραπληροφοριοδότης πετσοπάς, αλλά πρέπει να ήταν το μόνο σωστό! Όποτε έβλεπα τις δικές μου να μη χωράνε να κολυμπήσουν καθόλου και τις έβαζα σε μεγαλύτερο δοχείο, αμέσως μεγαλώνανε τον πρώτο καιρό! Μόλις άρχιζαν πάλι να στενεύουν τα περιθώρια, σταματούσε και η ανάπτυξη, μέχρι να μπουν στο μεγαλύτερο δοχείο!
Πάντως όπως τα βλέπεις τοσοδούλια μέσα στην πλαστικούρα με το φοίνικα, ουδόλως προετοιμασμένη είσαι για το αδηφάγο τέρας που θα γίνει μετά από χρόνια!:up::up:

Κι εγώ νομίζω ότι ισχύει! Μας το είχε πει ο γνωστός παραπληροφοριοδότης πετσοπάς, αλλά πρέπει να ήταν το μόνο σωστό! Όποτε έβλεπα τις δικές μου να μη χωράνε να κολυμπήσουν καθόλου και τις έβαζα σε μεγαλύτερο δοχείο, αμέσως μεγαλώνανε τον πρώτο καιρό! Μόλις άρχιζαν πάλι να στενεύουν τα περιθώρια, σταματούσε και η ανάπτυξη, μέχρι να μπουν στο μεγαλύτερο δοχείο!
Πάντως όπως τα βλέπεις τοσοδούλια μέσα στην πλαστικούρα με το φοίνικα, ουδόλως προετοιμασμένη είσαι για το αδηφάγο τέρας που θα γίνει μετά από χρόνια!:up::up:
:lol::lol::lol:

Ετσι ετσι!!! :lol::lol::lol: Η ξαδελφη αυτο το τεραστιο ενυδρειο το ειχε μεσα στο σπιτι της...αλλα δεν ξερω εμενα κατι με πιανει, οταν βλεπω αυτο το πρασινο νερο :blink::down::down: δεν μυριζει?

Αλήθεια είναι, θα σας ανεβάσω φωτογραφίες την άνοιξη που θα ξαναρχίσουν να τρώνε!
Προς το παρόν απλά με κοιτάνε με ένα βαθυστόχαστο βλέμμα και ενώ εγώ σκέφτομαι με δέος ότι αντικρύζω ένα πλάσμα που υπάρχει στη γη από την εποχή των δεινοσαύρων, αυτός πιθανότατα σκέφτεται "τι νύστα Θεέ μου, πότε θα μπει η άνοιξη να μπορέσω να κουνήσω τα πόδια μου?":lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back