Birman-maniacs

DSCN1258_thumb.jpg
και αλλες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΚΑΙ καγκουρώ ο Ιωνάς. Άρα Ιώνιους Καγκουρίδιους Βδελίδιους :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οχι..το εχει χρησιμοποιησει η Αντα ηδη;)
Αααααα...
δεν εχετε σχολειο τυχερούλικα?? :up:

οχι...ειναι δοκιμασμένα απο την Αντα! ;)(δηλ. απο τα γατιά της:P)
Είχαν συνέλευση οι καθηγητές!:P
Ωραίες και συχνές συνελεύσης κάνουν οι καθηγητές!:D:rolleyes::up::P

τωρα ειναι μεσα το παρανομο ζευγαρι...αποσυρθηκε στο ηλιολουστο πισω δωμάτιο...:lol:τωρα μαμα την βλέπει, φιλενάδα, γκόμενα δεν ξέρω..:lol:αλλα απο πισω...ουτε εμας δεν εχει τοσο τωρα..
Ίσως τη βλέπει σαν μαμά,φίλη και οδηγό...:hmm:

Γεια σου Χριστίνα. Είδες τι ομορφούλικο μωρέ που είναι ο Ιωνάς? Όσο πάει και ομορφαίνει αυτό το γατούλι. :)

Γεια σου Χριστίνα. Είδες τι ομορφούλικο μωρέ που είναι ο Ιωνάς? Όσο πάει και ομορφαίνει αυτό το γατούλι. :)
Ναι!:happy:
Κι ο Μορφέας όμως είναι γλύκας!:inlove:

Καληνύχτα!(εγώ θα δω ωραία όνειρα:rolleyes:)

Ναι!:happy:
Κι ο Μορφέας όμως είναι γλύκας!:inlove:

Καληνύχτα!(εγώ θα δω ωραία όνειρα:rolleyes:)

Φυσικά και είναι και ο Μορφέας είναι γλύκας. Εμένα είναι ο αγαπημένος μου!

Όνειρα γλυκά Χριστίνα. Καλό σου βράδυ :hello:

καλημέρα..σήμερα αρχισε η μερα με ενα εμετο με τριχομπαλα στο χαλί και μετα φυσικά το καθάρισμα της αμμου..:mpliaks::sick:

καλημέρα..σήμερα αρχισε η μερα με ενα εμετο με τριχομπαλα στο χαλί και μετα φυσικά το καθάρισμα της αμμου..:mpliaks::sick:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ!!!
Βάσια μου σε καταλαβαίνω. Εμας η μέρα αρχισε με καθάρισμα αμμολεκάνων κ μάζεμα αυτων που ... η Λούση είχε τρυπώσει κ είχε βγάλει απ΄έξω.
γμτ!:(Αυτό θέλω να γλιτώσω επιτέλους με τις κατασκευές. Στενοχωρήθηκα με τους γείτονες μωρέ.... Ουτε λίγο ουτε πολύ με κοίταζαν υποτιμητικά που έχω γατιά κ σκύλο. :mad:
Φιλάκια στα μωράκια σου. Η Αθηνουλα είναι καλλίτερα?:)
Πάω στη δουλειά θα τα πουμε βράδυ ή απογ. πριν να ξαναφύγω

καλημέρα Αναστασία...σε καταλαβαινω..στο πρωτο ετος της κτηνιατρικής στην Καρδίτσα είχα πάρει ενα Beagle -σκυλακι-το τι ειχα ακουσει απο τους Καρδιτσιωτες...:(σκεφτομουν να τον βγάλω βόλτα..:(

Καλημερα Βιρμανακια!
Τι κανουν τα μικρα σας;Βασια η Αθηνα ειναι καλυτερα;Μην ανησυχεις ετσι περιεργος ηταν και ο Σειριος στην αρχη αλλα μετα τον εριξε η Μόιρα με την επιμονη της.

καλυτερα...δεν πεθαινει βέβαια γι ' αυτον...:Dτο μονο θέμα ειναι ότι πλέον δεν παίζει με τα χαρτακια της γιατι τα προλαβαίνει ο άλλος, και δεν κοιμαται μαζί μας...:(δεν μπαινει πλεον στην κρεβατοκαμαρα μας:(

καλα ειναι πολυ τέρας..τώρα ταισα την Αθηνα, εφαγε και αυτος και αφού τελείωσε πρώτος-όπως πάντα-ήθελε να φαει και το δικο της...:mad:τσουπ το κεφαλάκι μέσα στο ξένο πιάτο και την επιασα που τον ετοιμαζε για σφαλιάρα αλλα τελικα δεν την έριξε...αγιο ζωο..

Καλημέρα!
Το μάλωμα δεν έπιασε...ο κύριος επιμένει...

Μη με ρωτάτε πως ειμαι και πως αισθάνομαι...
Εχω το συμπεθεράκι μου όμως που με συμβουλευει σοφά!! :)
Τα πράγματα θα φτιάξουν! Ειμαι σίγουρη;)

Ωχ βρε κοριτσια,τα βιρμανακια συνηθως ειναι πολυ καλοβολα,τι τα επιασε τωρα ξαφνικα;Βασια απομακρυνε τον απο το αλλο πιατακι,εμας ακομα και κονσερβα να βαλω στη Μόιρα,ο Σειριος δεν πλησιαζει αμα δεν τον αφησω.
Γιουλη γερά,επεμενε και θα μαθει,δεν γινεται αλλιως.Και ελπιζω να ζευγαρωσει και να του περασει...Μετα το ζευγαρωμα θα τον στειρωσεις;

ολα καλά, όλα ανθηρά...:)σήμερα έρχονται οι καρέκλες της τραπεζαρίας:)από 20 Ιουνίου της εχω παραγγείλει, μην ρωτατε γιατι τοσο αργα ήρθαν! :mad:σήμερα εχουμε και καποιους καλεσμενους..και γυρναω και τι βλέπω τώρα?και τα 2 πάνω στον παγκο της κουζίνας...ο πρωτοστάντης η Αθηνα και απο πίσω το μόμολο:|

λοιπον να ειστε ολες ετοιμες..ετοιμαζω περιεργες φωτο..;)

καλα ειναι πολυ τέρας..τώρα ταισα την Αθηνα, εφαγε και αυτος και αφού τελείωσε πρώτος-όπως πάντα-ήθελε να φαει και το δικο της...:mad:τσουπ το κεφαλάκι μέσα στο ξένο πιάτο και την επιασα που τον ετοιμαζε για σφαλιάρα αλλα τελικα δεν την έριξε...αγιο ζωο..
Καλημερα!!!!!!! χι χι χι σαν να βλεπω τον Αλφι!! :lol::lol::lol:

DSCN1260.jpg
δεν ξερω αν μπορειτε να το εντοπισετε..ξερω ειναι θολη φωτο..:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back