Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:17 Η Lita έγραψε: #32.521 26-11-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: με τις καινουριες μας καρεκλες! Click για ανάπτυξη... ααααααααα ταιριάζει τέλεια και ο μικρός ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:20 Η aalyah έγραψε: #32.522 26-11-08 20:20 Σαν μπιμπελό είναι καλέ εκεί περα!! Βάσια πολύ ωραίες οι καρέκλες σε πολύ μινιμαλ στυλ και μ'αρέσει η πινελία το οτι μία είναι μάυρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:22 Ο πυρροθριξ: #32.523 26-11-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα Click για ανάπτυξη... αδυναμια μου εσυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: με τις καινουριες μας καρεκλες! Click για ανάπτυξη... βασια ειναι ακριβως το χρωμα του μικρου η ασπρη!!! πολυ ωραιες ειναι με γεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:24 Η Βάσια13859: #32.524 26-11-08 20:24 να τα και τα μπαλακια μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η Βάσια13859: #32.525 26-11-08 20:25 κι αλλη μία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:26 Η Lita έγραψε: #32.526 26-11-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να τα και τα μπαλακια μας.. Click για ανάπτυξη... αυτή είναι η καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:29 Η aalyah έγραψε: #32.527 26-11-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να τα και τα μπαλακια μας.. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην κοιτάνε τίποτα θηλυκές γατούλες την οθόνη και έχουμε πρώιμους οίστρους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Η Lita έγραψε: #32.528 26-11-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ελπίζω να μην κοιτάνε τίποτα θηλυκές γατούλες την οθόνη και έχουμε πρώιμους οίστρους!! Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι καλυμμένη το παιδί μου κοιμάται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:39 Η aalyah έγραψε: #32.529 26-11-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εγώ είμαι καλυμμένη το παιδί μου κοιμάται! Click για ανάπτυξη... Πάαααλι καλά! Φαντάζεσαι να άρχιζε τα περίεργα η Μιου? Να δούμε πως θα την μάζευες μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:49 Η Lita έγραψε: #32.530 26-11-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πάαααλι καλά! Φαντάζεσαι να άρχιζε τα περίεργα η Μιου? Να δούμε πως θα την μάζευες μετά! Click για ανάπτυξη... και δεν είναι και καθόλου εύκολο να μαζέψεις και το συγκεκριμένο γατί!σκέφτομαι όταν θα έχει οίστρους πως θα κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:52 Η aalyah έγραψε: #32.531 26-11-08 20:52 Όταν θα έχει οίστρους μάλλον θα κάνει "ΜορφεΑΑΑΟΥΥΥ ΜορφεΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:03 Η Lita έγραψε: #32.532 26-11-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όταν θα έχει οίστρους μάλλον θα κάνει "ΜορφεΑΑΑΟΥΥΥ ΜορφεΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥ" Click για ανάπτυξη... λες να κάνει έτσι?ποτέ δεν ξέρεις φαντάζεσαι να μην τον γουστάρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:07 Η aalyah έγραψε: #32.533 26-11-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: λες να κάνει έτσι?ποτέ δεν ξέρεις φαντάζεσαι να μην τον γουστάρει? Click για ανάπτυξη... Αν έχει οίστρο δύσκολο το κόβω. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν είναι και οτι θα έχει πολλές επιλογές. Στην "φύση" (εν ολιγοις εκτος σπιτιού) υπάρχουν πολλοί αρσενικοί και οι θηλυκές "αφήνουν" να τις πλησιάσει αυτός που της ταιριάζει (σύμφωνα με τις μυρωδιές). Τώρα μέσα στο σπίτι....χωρίς άλλες επιλογές και με τον οίστρο να την πιέζει...δεν νομίζω να πει οχι. Όλα αυτά απ'ότι γνωρίζω γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:20 Η Lita έγραψε: #32.534 26-11-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν έχει οίστρο δύσκολο το κόβω. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν είναι και οτι θα έχει πολλές επιλογές. Στην "φύση" (εν ολιγοις εκτος σπιτιού) υπάρχουν πολλοί αρσενικοί και οι θηλυκές "αφήνουν" να τις πλησιάσει αυτός που της ταιριάζει (σύμφωνα με τις μυρωδιές). Τώρα μέσα στο σπίτι....χωρίς άλλες επιλογές και με τον οίστρο να την πιέζει...δεν νομίζω να πει οχι. Όλα αυτά απ'ότι γνωρίζω γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... τη Lita όταν είχαμε αποφασίσει να τη ζευγαρώσουμε τον πρώτο γάτο που είχαμε βρει τον είχε μισήσει θα σου δείξω και φώτο!δεν τον ήθελε με τίποτα στον δεύτερο έτρεχε από πίσω του! 9 κιλά γάτος ήταν αυτός της φωτογραφίας από τον δεύτερο δεν έχω φώτο αλλά έχω ενθύμιο μια γρατσουνιά στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00085small.jpg 84,4 KB · Εμφανίσεις: 28 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η aalyah έγραψε: #32.535 26-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Lita όταν είχαμε αποφασίσει να τη ζευγαρώσουμε τον πρώτο γάτο που είχαμε βρει τον είχε μισήσει θα σου δείξω και φώτο!δεν τον ήθελε με τίποτα στον δεύτερο έτρεχε από πίσω του! 9 κιλά γάτος ήταν αυτός της φωτογραφίας από τον δεύτερο δεν έχω φώτο αλλά έχω ενθύμιο μια γρατσουνιά στο πόδι Click για ανάπτυξη... Έχει γούστο το κορίτσι γι'αυτό! Γάτος είναι αυτός που της βρήκες? Πλάκα κάνω. Μάλλον έχει να κάνει με την χημεία. Δεν ταιριάζουν όλες με όλους. Αλλά υπέθετα οτι εφόσον δεν έχει και πολλές επιλογές....Τι να πω δεν ξέρω θα δέιξει. Αλλά τι να πω να μην θέλει τον Μορφέα? Που θα βρει άλλον τέτοιον κούκλο? Ο δέυτερος που πήγατε στην Λιτα τόσο όμορφος ήταν καλέ και έτρεχε απο πίσω του? Λίγη αξιοπρέπεια πες της καλέ!! Μην μας σέρνουν και απ'τη μύτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Lita έγραψε: #32.536 26-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έχει γούστο το κορίτσι γι'αυτό! Γάτος είναι αυτός που της βρήκες? Πλάκα κάνω. Μάλλον έχει να κάνει με την χημεία. Δεν ταιριάζουν όλες με όλους. Αλλά υπέθετα οτι εφόσον δεν έχει και πολλές επιλογές....Τι να πω δεν ξέρω θα δέιξει. Αλλά τι να πω να μην θέλει τον Μορφέα? Που θα βρει άλλον τέτοιον κούκλο? Ο δέυτερος που πήγατε στην Λιτα τόσο όμορφος ήταν καλέ και έτρεχε απο πίσω του? Λίγη αξιοπρέπεια πες της καλέ!! Μην μας σέρνουν και απ'τη μύτη!! Click για ανάπτυξη... ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η Lita έγραψε: #32.537 26-11-08 21:34 ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #32.538 26-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Click για ανάπτυξη... Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Click για ανάπτυξη... Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Lita έγραψε: #32.539 26-11-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Click για ανάπτυξη... αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η aalyah έγραψε: #32.540 26-11-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Click για ανάπτυξη... Καλέ μιας και θα είμαστε συγχωριανές σε λίγες μέρες θα έρθω μια μέρα να τις δω τις κούκλες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1625 1626 1627 1628 1629 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: με τις καινουριες μας καρεκλες! Click για ανάπτυξη... ααααααααα ταιριάζει τέλεια και ο μικρός ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:20 Η aalyah έγραψε: #32.522 26-11-08 20:20 Σαν μπιμπελό είναι καλέ εκεί περα!! Βάσια πολύ ωραίες οι καρέκλες σε πολύ μινιμαλ στυλ και μ'αρέσει η πινελία το οτι μία είναι μάυρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:22 Ο πυρροθριξ: #32.523 26-11-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα Click για ανάπτυξη... αδυναμια μου εσυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: με τις καινουριες μας καρεκλες! Click για ανάπτυξη... βασια ειναι ακριβως το χρωμα του μικρου η ασπρη!!! πολυ ωραιες ειναι με γεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:24 Η Βάσια13859: #32.524 26-11-08 20:24 να τα και τα μπαλακια μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η Βάσια13859: #32.525 26-11-08 20:25 κι αλλη μία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:26 Η Lita έγραψε: #32.526 26-11-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να τα και τα μπαλακια μας.. Click για ανάπτυξη... αυτή είναι η καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:29 Η aalyah έγραψε: #32.527 26-11-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να τα και τα μπαλακια μας.. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην κοιτάνε τίποτα θηλυκές γατούλες την οθόνη και έχουμε πρώιμους οίστρους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Η Lita έγραψε: #32.528 26-11-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ελπίζω να μην κοιτάνε τίποτα θηλυκές γατούλες την οθόνη και έχουμε πρώιμους οίστρους!! Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι καλυμμένη το παιδί μου κοιμάται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:39 Η aalyah έγραψε: #32.529 26-11-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εγώ είμαι καλυμμένη το παιδί μου κοιμάται! Click για ανάπτυξη... Πάαααλι καλά! Φαντάζεσαι να άρχιζε τα περίεργα η Μιου? Να δούμε πως θα την μάζευες μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:49 Η Lita έγραψε: #32.530 26-11-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πάαααλι καλά! Φαντάζεσαι να άρχιζε τα περίεργα η Μιου? Να δούμε πως θα την μάζευες μετά! Click για ανάπτυξη... και δεν είναι και καθόλου εύκολο να μαζέψεις και το συγκεκριμένο γατί!σκέφτομαι όταν θα έχει οίστρους πως θα κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:52 Η aalyah έγραψε: #32.531 26-11-08 20:52 Όταν θα έχει οίστρους μάλλον θα κάνει "ΜορφεΑΑΑΟΥΥΥ ΜορφεΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:03 Η Lita έγραψε: #32.532 26-11-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όταν θα έχει οίστρους μάλλον θα κάνει "ΜορφεΑΑΑΟΥΥΥ ΜορφεΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥ" Click για ανάπτυξη... λες να κάνει έτσι?ποτέ δεν ξέρεις φαντάζεσαι να μην τον γουστάρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:07 Η aalyah έγραψε: #32.533 26-11-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: λες να κάνει έτσι?ποτέ δεν ξέρεις φαντάζεσαι να μην τον γουστάρει? Click για ανάπτυξη... Αν έχει οίστρο δύσκολο το κόβω. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν είναι και οτι θα έχει πολλές επιλογές. Στην "φύση" (εν ολιγοις εκτος σπιτιού) υπάρχουν πολλοί αρσενικοί και οι θηλυκές "αφήνουν" να τις πλησιάσει αυτός που της ταιριάζει (σύμφωνα με τις μυρωδιές). Τώρα μέσα στο σπίτι....χωρίς άλλες επιλογές και με τον οίστρο να την πιέζει...δεν νομίζω να πει οχι. Όλα αυτά απ'ότι γνωρίζω γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:20 Η Lita έγραψε: #32.534 26-11-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν έχει οίστρο δύσκολο το κόβω. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν είναι και οτι θα έχει πολλές επιλογές. Στην "φύση" (εν ολιγοις εκτος σπιτιού) υπάρχουν πολλοί αρσενικοί και οι θηλυκές "αφήνουν" να τις πλησιάσει αυτός που της ταιριάζει (σύμφωνα με τις μυρωδιές). Τώρα μέσα στο σπίτι....χωρίς άλλες επιλογές και με τον οίστρο να την πιέζει...δεν νομίζω να πει οχι. Όλα αυτά απ'ότι γνωρίζω γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... τη Lita όταν είχαμε αποφασίσει να τη ζευγαρώσουμε τον πρώτο γάτο που είχαμε βρει τον είχε μισήσει θα σου δείξω και φώτο!δεν τον ήθελε με τίποτα στον δεύτερο έτρεχε από πίσω του! 9 κιλά γάτος ήταν αυτός της φωτογραφίας από τον δεύτερο δεν έχω φώτο αλλά έχω ενθύμιο μια γρατσουνιά στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00085small.jpg 84,4 KB · Εμφανίσεις: 28 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η aalyah έγραψε: #32.535 26-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Lita όταν είχαμε αποφασίσει να τη ζευγαρώσουμε τον πρώτο γάτο που είχαμε βρει τον είχε μισήσει θα σου δείξω και φώτο!δεν τον ήθελε με τίποτα στον δεύτερο έτρεχε από πίσω του! 9 κιλά γάτος ήταν αυτός της φωτογραφίας από τον δεύτερο δεν έχω φώτο αλλά έχω ενθύμιο μια γρατσουνιά στο πόδι Click για ανάπτυξη... Έχει γούστο το κορίτσι γι'αυτό! Γάτος είναι αυτός που της βρήκες? Πλάκα κάνω. Μάλλον έχει να κάνει με την χημεία. Δεν ταιριάζουν όλες με όλους. Αλλά υπέθετα οτι εφόσον δεν έχει και πολλές επιλογές....Τι να πω δεν ξέρω θα δέιξει. Αλλά τι να πω να μην θέλει τον Μορφέα? Που θα βρει άλλον τέτοιον κούκλο? Ο δέυτερος που πήγατε στην Λιτα τόσο όμορφος ήταν καλέ και έτρεχε απο πίσω του? Λίγη αξιοπρέπεια πες της καλέ!! Μην μας σέρνουν και απ'τη μύτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Lita έγραψε: #32.536 26-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έχει γούστο το κορίτσι γι'αυτό! Γάτος είναι αυτός που της βρήκες? Πλάκα κάνω. Μάλλον έχει να κάνει με την χημεία. Δεν ταιριάζουν όλες με όλους. Αλλά υπέθετα οτι εφόσον δεν έχει και πολλές επιλογές....Τι να πω δεν ξέρω θα δέιξει. Αλλά τι να πω να μην θέλει τον Μορφέα? Που θα βρει άλλον τέτοιον κούκλο? Ο δέυτερος που πήγατε στην Λιτα τόσο όμορφος ήταν καλέ και έτρεχε απο πίσω του? Λίγη αξιοπρέπεια πες της καλέ!! Μην μας σέρνουν και απ'τη μύτη!! Click για ανάπτυξη... ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η Lita έγραψε: #32.537 26-11-08 21:34 ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #32.538 26-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Click για ανάπτυξη... Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Click για ανάπτυξη... Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Lita έγραψε: #32.539 26-11-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Click για ανάπτυξη... αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η aalyah έγραψε: #32.540 26-11-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Click για ανάπτυξη... Καλέ μιας και θα είμαστε συγχωριανές σε λίγες μέρες θα έρθω μια μέρα να τις δω τις κούκλες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1625 1626 1627 1628 1629 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σαν μπιμπελό είναι καλέ εκεί περα!! Βάσια πολύ ωραίες οι καρέκλες σε πολύ μινιμαλ στυλ και μ'αρέσει η πινελία το οτι μία είναι μάυρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:22 Ο πυρροθριξ: #32.523 26-11-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα Click για ανάπτυξη... αδυναμια μου εσυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: με τις καινουριες μας καρεκλες! Click για ανάπτυξη... βασια ειναι ακριβως το χρωμα του μικρου η ασπρη!!! πολυ ωραιες ειναι με γεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:24 Η Βάσια13859: #32.524 26-11-08 20:24 να τα και τα μπαλακια μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η Βάσια13859: #32.525 26-11-08 20:25 κι αλλη μία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:26 Η Lita έγραψε: #32.526 26-11-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να τα και τα μπαλακια μας.. Click για ανάπτυξη... αυτή είναι η καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:29 Η aalyah έγραψε: #32.527 26-11-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να τα και τα μπαλακια μας.. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην κοιτάνε τίποτα θηλυκές γατούλες την οθόνη και έχουμε πρώιμους οίστρους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Η Lita έγραψε: #32.528 26-11-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ελπίζω να μην κοιτάνε τίποτα θηλυκές γατούλες την οθόνη και έχουμε πρώιμους οίστρους!! Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι καλυμμένη το παιδί μου κοιμάται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:39 Η aalyah έγραψε: #32.529 26-11-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εγώ είμαι καλυμμένη το παιδί μου κοιμάται! Click για ανάπτυξη... Πάαααλι καλά! Φαντάζεσαι να άρχιζε τα περίεργα η Μιου? Να δούμε πως θα την μάζευες μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:49 Η Lita έγραψε: #32.530 26-11-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πάαααλι καλά! Φαντάζεσαι να άρχιζε τα περίεργα η Μιου? Να δούμε πως θα την μάζευες μετά! Click για ανάπτυξη... και δεν είναι και καθόλου εύκολο να μαζέψεις και το συγκεκριμένο γατί!σκέφτομαι όταν θα έχει οίστρους πως θα κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:52 Η aalyah έγραψε: #32.531 26-11-08 20:52 Όταν θα έχει οίστρους μάλλον θα κάνει "ΜορφεΑΑΑΟΥΥΥ ΜορφεΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:03 Η Lita έγραψε: #32.532 26-11-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όταν θα έχει οίστρους μάλλον θα κάνει "ΜορφεΑΑΑΟΥΥΥ ΜορφεΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥ" Click για ανάπτυξη... λες να κάνει έτσι?ποτέ δεν ξέρεις φαντάζεσαι να μην τον γουστάρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:07 Η aalyah έγραψε: #32.533 26-11-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: λες να κάνει έτσι?ποτέ δεν ξέρεις φαντάζεσαι να μην τον γουστάρει? Click για ανάπτυξη... Αν έχει οίστρο δύσκολο το κόβω. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν είναι και οτι θα έχει πολλές επιλογές. Στην "φύση" (εν ολιγοις εκτος σπιτιού) υπάρχουν πολλοί αρσενικοί και οι θηλυκές "αφήνουν" να τις πλησιάσει αυτός που της ταιριάζει (σύμφωνα με τις μυρωδιές). Τώρα μέσα στο σπίτι....χωρίς άλλες επιλογές και με τον οίστρο να την πιέζει...δεν νομίζω να πει οχι. Όλα αυτά απ'ότι γνωρίζω γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:20 Η Lita έγραψε: #32.534 26-11-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν έχει οίστρο δύσκολο το κόβω. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν είναι και οτι θα έχει πολλές επιλογές. Στην "φύση" (εν ολιγοις εκτος σπιτιού) υπάρχουν πολλοί αρσενικοί και οι θηλυκές "αφήνουν" να τις πλησιάσει αυτός που της ταιριάζει (σύμφωνα με τις μυρωδιές). Τώρα μέσα στο σπίτι....χωρίς άλλες επιλογές και με τον οίστρο να την πιέζει...δεν νομίζω να πει οχι. Όλα αυτά απ'ότι γνωρίζω γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... τη Lita όταν είχαμε αποφασίσει να τη ζευγαρώσουμε τον πρώτο γάτο που είχαμε βρει τον είχε μισήσει θα σου δείξω και φώτο!δεν τον ήθελε με τίποτα στον δεύτερο έτρεχε από πίσω του! 9 κιλά γάτος ήταν αυτός της φωτογραφίας από τον δεύτερο δεν έχω φώτο αλλά έχω ενθύμιο μια γρατσουνιά στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00085small.jpg 84,4 KB · Εμφανίσεις: 28 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η aalyah έγραψε: #32.535 26-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Lita όταν είχαμε αποφασίσει να τη ζευγαρώσουμε τον πρώτο γάτο που είχαμε βρει τον είχε μισήσει θα σου δείξω και φώτο!δεν τον ήθελε με τίποτα στον δεύτερο έτρεχε από πίσω του! 9 κιλά γάτος ήταν αυτός της φωτογραφίας από τον δεύτερο δεν έχω φώτο αλλά έχω ενθύμιο μια γρατσουνιά στο πόδι Click για ανάπτυξη... Έχει γούστο το κορίτσι γι'αυτό! Γάτος είναι αυτός που της βρήκες? Πλάκα κάνω. Μάλλον έχει να κάνει με την χημεία. Δεν ταιριάζουν όλες με όλους. Αλλά υπέθετα οτι εφόσον δεν έχει και πολλές επιλογές....Τι να πω δεν ξέρω θα δέιξει. Αλλά τι να πω να μην θέλει τον Μορφέα? Που θα βρει άλλον τέτοιον κούκλο? Ο δέυτερος που πήγατε στην Λιτα τόσο όμορφος ήταν καλέ και έτρεχε απο πίσω του? Λίγη αξιοπρέπεια πες της καλέ!! Μην μας σέρνουν και απ'τη μύτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Lita έγραψε: #32.536 26-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έχει γούστο το κορίτσι γι'αυτό! Γάτος είναι αυτός που της βρήκες? Πλάκα κάνω. Μάλλον έχει να κάνει με την χημεία. Δεν ταιριάζουν όλες με όλους. Αλλά υπέθετα οτι εφόσον δεν έχει και πολλές επιλογές....Τι να πω δεν ξέρω θα δέιξει. Αλλά τι να πω να μην θέλει τον Μορφέα? Που θα βρει άλλον τέτοιον κούκλο? Ο δέυτερος που πήγατε στην Λιτα τόσο όμορφος ήταν καλέ και έτρεχε απο πίσω του? Λίγη αξιοπρέπεια πες της καλέ!! Μην μας σέρνουν και απ'τη μύτη!! Click για ανάπτυξη... ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η Lita έγραψε: #32.537 26-11-08 21:34 ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #32.538 26-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Click για ανάπτυξη... Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Click για ανάπτυξη... Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Lita έγραψε: #32.539 26-11-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Click για ανάπτυξη... αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η aalyah έγραψε: #32.540 26-11-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Click για ανάπτυξη... Καλέ μιας και θα είμαστε συγχωριανές σε λίγες μέρες θα έρθω μια μέρα να τις δω τις κούκλες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1625 1626 1627 1628 1629 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα Click για ανάπτυξη... αδυναμια μου εσυ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: με τις καινουριες μας καρεκλες! Click για ανάπτυξη... βασια ειναι ακριβως το χρωμα του μικρου η ασπρη!!! πολυ ωραιες ειναι με γεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:24 Η Βάσια13859: #32.524 26-11-08 20:24 να τα και τα μπαλακια μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η Βάσια13859: #32.525 26-11-08 20:25 κι αλλη μία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:26 Η Lita έγραψε: #32.526 26-11-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να τα και τα μπαλακια μας.. Click για ανάπτυξη... αυτή είναι η καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:29 Η aalyah έγραψε: #32.527 26-11-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να τα και τα μπαλακια μας.. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην κοιτάνε τίποτα θηλυκές γατούλες την οθόνη και έχουμε πρώιμους οίστρους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Η Lita έγραψε: #32.528 26-11-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ελπίζω να μην κοιτάνε τίποτα θηλυκές γατούλες την οθόνη και έχουμε πρώιμους οίστρους!! Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι καλυμμένη το παιδί μου κοιμάται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:39 Η aalyah έγραψε: #32.529 26-11-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εγώ είμαι καλυμμένη το παιδί μου κοιμάται! Click για ανάπτυξη... Πάαααλι καλά! Φαντάζεσαι να άρχιζε τα περίεργα η Μιου? Να δούμε πως θα την μάζευες μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:49 Η Lita έγραψε: #32.530 26-11-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πάαααλι καλά! Φαντάζεσαι να άρχιζε τα περίεργα η Μιου? Να δούμε πως θα την μάζευες μετά! Click για ανάπτυξη... και δεν είναι και καθόλου εύκολο να μαζέψεις και το συγκεκριμένο γατί!σκέφτομαι όταν θα έχει οίστρους πως θα κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:52 Η aalyah έγραψε: #32.531 26-11-08 20:52 Όταν θα έχει οίστρους μάλλον θα κάνει "ΜορφεΑΑΑΟΥΥΥ ΜορφεΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:03 Η Lita έγραψε: #32.532 26-11-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όταν θα έχει οίστρους μάλλον θα κάνει "ΜορφεΑΑΑΟΥΥΥ ΜορφεΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥ" Click για ανάπτυξη... λες να κάνει έτσι?ποτέ δεν ξέρεις φαντάζεσαι να μην τον γουστάρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:07 Η aalyah έγραψε: #32.533 26-11-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: λες να κάνει έτσι?ποτέ δεν ξέρεις φαντάζεσαι να μην τον γουστάρει? Click για ανάπτυξη... Αν έχει οίστρο δύσκολο το κόβω. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν είναι και οτι θα έχει πολλές επιλογές. Στην "φύση" (εν ολιγοις εκτος σπιτιού) υπάρχουν πολλοί αρσενικοί και οι θηλυκές "αφήνουν" να τις πλησιάσει αυτός που της ταιριάζει (σύμφωνα με τις μυρωδιές). Τώρα μέσα στο σπίτι....χωρίς άλλες επιλογές και με τον οίστρο να την πιέζει...δεν νομίζω να πει οχι. Όλα αυτά απ'ότι γνωρίζω γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:20 Η Lita έγραψε: #32.534 26-11-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν έχει οίστρο δύσκολο το κόβω. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν είναι και οτι θα έχει πολλές επιλογές. Στην "φύση" (εν ολιγοις εκτος σπιτιού) υπάρχουν πολλοί αρσενικοί και οι θηλυκές "αφήνουν" να τις πλησιάσει αυτός που της ταιριάζει (σύμφωνα με τις μυρωδιές). Τώρα μέσα στο σπίτι....χωρίς άλλες επιλογές και με τον οίστρο να την πιέζει...δεν νομίζω να πει οχι. Όλα αυτά απ'ότι γνωρίζω γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... τη Lita όταν είχαμε αποφασίσει να τη ζευγαρώσουμε τον πρώτο γάτο που είχαμε βρει τον είχε μισήσει θα σου δείξω και φώτο!δεν τον ήθελε με τίποτα στον δεύτερο έτρεχε από πίσω του! 9 κιλά γάτος ήταν αυτός της φωτογραφίας από τον δεύτερο δεν έχω φώτο αλλά έχω ενθύμιο μια γρατσουνιά στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00085small.jpg 84,4 KB · Εμφανίσεις: 28 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η aalyah έγραψε: #32.535 26-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Lita όταν είχαμε αποφασίσει να τη ζευγαρώσουμε τον πρώτο γάτο που είχαμε βρει τον είχε μισήσει θα σου δείξω και φώτο!δεν τον ήθελε με τίποτα στον δεύτερο έτρεχε από πίσω του! 9 κιλά γάτος ήταν αυτός της φωτογραφίας από τον δεύτερο δεν έχω φώτο αλλά έχω ενθύμιο μια γρατσουνιά στο πόδι Click για ανάπτυξη... Έχει γούστο το κορίτσι γι'αυτό! Γάτος είναι αυτός που της βρήκες? Πλάκα κάνω. Μάλλον έχει να κάνει με την χημεία. Δεν ταιριάζουν όλες με όλους. Αλλά υπέθετα οτι εφόσον δεν έχει και πολλές επιλογές....Τι να πω δεν ξέρω θα δέιξει. Αλλά τι να πω να μην θέλει τον Μορφέα? Που θα βρει άλλον τέτοιον κούκλο? Ο δέυτερος που πήγατε στην Λιτα τόσο όμορφος ήταν καλέ και έτρεχε απο πίσω του? Λίγη αξιοπρέπεια πες της καλέ!! Μην μας σέρνουν και απ'τη μύτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Lita έγραψε: #32.536 26-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έχει γούστο το κορίτσι γι'αυτό! Γάτος είναι αυτός που της βρήκες? Πλάκα κάνω. Μάλλον έχει να κάνει με την χημεία. Δεν ταιριάζουν όλες με όλους. Αλλά υπέθετα οτι εφόσον δεν έχει και πολλές επιλογές....Τι να πω δεν ξέρω θα δέιξει. Αλλά τι να πω να μην θέλει τον Μορφέα? Που θα βρει άλλον τέτοιον κούκλο? Ο δέυτερος που πήγατε στην Λιτα τόσο όμορφος ήταν καλέ και έτρεχε απο πίσω του? Λίγη αξιοπρέπεια πες της καλέ!! Μην μας σέρνουν και απ'τη μύτη!! Click για ανάπτυξη... ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η Lita έγραψε: #32.537 26-11-08 21:34 ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #32.538 26-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Click για ανάπτυξη... Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Click για ανάπτυξη... Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Lita έγραψε: #32.539 26-11-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Click για ανάπτυξη... αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η aalyah έγραψε: #32.540 26-11-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Click για ανάπτυξη... Καλέ μιας και θα είμαστε συγχωριανές σε λίγες μέρες θα έρθω μια μέρα να τις δω τις κούκλες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1625 1626 1627 1628 1629 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να τα και τα μπαλακια μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η Βάσια13859: #32.525 26-11-08 20:25 κι αλλη μία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:26 Η Lita έγραψε: #32.526 26-11-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να τα και τα μπαλακια μας.. Click για ανάπτυξη... αυτή είναι η καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:29 Η aalyah έγραψε: #32.527 26-11-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να τα και τα μπαλακια μας.. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην κοιτάνε τίποτα θηλυκές γατούλες την οθόνη και έχουμε πρώιμους οίστρους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Η Lita έγραψε: #32.528 26-11-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ελπίζω να μην κοιτάνε τίποτα θηλυκές γατούλες την οθόνη και έχουμε πρώιμους οίστρους!! Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι καλυμμένη το παιδί μου κοιμάται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:39 Η aalyah έγραψε: #32.529 26-11-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εγώ είμαι καλυμμένη το παιδί μου κοιμάται! Click για ανάπτυξη... Πάαααλι καλά! Φαντάζεσαι να άρχιζε τα περίεργα η Μιου? Να δούμε πως θα την μάζευες μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:49 Η Lita έγραψε: #32.530 26-11-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πάαααλι καλά! Φαντάζεσαι να άρχιζε τα περίεργα η Μιου? Να δούμε πως θα την μάζευες μετά! Click για ανάπτυξη... και δεν είναι και καθόλου εύκολο να μαζέψεις και το συγκεκριμένο γατί!σκέφτομαι όταν θα έχει οίστρους πως θα κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:52 Η aalyah έγραψε: #32.531 26-11-08 20:52 Όταν θα έχει οίστρους μάλλον θα κάνει "ΜορφεΑΑΑΟΥΥΥ ΜορφεΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:03 Η Lita έγραψε: #32.532 26-11-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όταν θα έχει οίστρους μάλλον θα κάνει "ΜορφεΑΑΑΟΥΥΥ ΜορφεΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥ" Click για ανάπτυξη... λες να κάνει έτσι?ποτέ δεν ξέρεις φαντάζεσαι να μην τον γουστάρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:07 Η aalyah έγραψε: #32.533 26-11-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: λες να κάνει έτσι?ποτέ δεν ξέρεις φαντάζεσαι να μην τον γουστάρει? Click για ανάπτυξη... Αν έχει οίστρο δύσκολο το κόβω. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν είναι και οτι θα έχει πολλές επιλογές. Στην "φύση" (εν ολιγοις εκτος σπιτιού) υπάρχουν πολλοί αρσενικοί και οι θηλυκές "αφήνουν" να τις πλησιάσει αυτός που της ταιριάζει (σύμφωνα με τις μυρωδιές). Τώρα μέσα στο σπίτι....χωρίς άλλες επιλογές και με τον οίστρο να την πιέζει...δεν νομίζω να πει οχι. Όλα αυτά απ'ότι γνωρίζω γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:20 Η Lita έγραψε: #32.534 26-11-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν έχει οίστρο δύσκολο το κόβω. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν είναι και οτι θα έχει πολλές επιλογές. Στην "φύση" (εν ολιγοις εκτος σπιτιού) υπάρχουν πολλοί αρσενικοί και οι θηλυκές "αφήνουν" να τις πλησιάσει αυτός που της ταιριάζει (σύμφωνα με τις μυρωδιές). Τώρα μέσα στο σπίτι....χωρίς άλλες επιλογές και με τον οίστρο να την πιέζει...δεν νομίζω να πει οχι. Όλα αυτά απ'ότι γνωρίζω γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... τη Lita όταν είχαμε αποφασίσει να τη ζευγαρώσουμε τον πρώτο γάτο που είχαμε βρει τον είχε μισήσει θα σου δείξω και φώτο!δεν τον ήθελε με τίποτα στον δεύτερο έτρεχε από πίσω του! 9 κιλά γάτος ήταν αυτός της φωτογραφίας από τον δεύτερο δεν έχω φώτο αλλά έχω ενθύμιο μια γρατσουνιά στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00085small.jpg 84,4 KB · Εμφανίσεις: 28 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η aalyah έγραψε: #32.535 26-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Lita όταν είχαμε αποφασίσει να τη ζευγαρώσουμε τον πρώτο γάτο που είχαμε βρει τον είχε μισήσει θα σου δείξω και φώτο!δεν τον ήθελε με τίποτα στον δεύτερο έτρεχε από πίσω του! 9 κιλά γάτος ήταν αυτός της φωτογραφίας από τον δεύτερο δεν έχω φώτο αλλά έχω ενθύμιο μια γρατσουνιά στο πόδι Click για ανάπτυξη... Έχει γούστο το κορίτσι γι'αυτό! Γάτος είναι αυτός που της βρήκες? Πλάκα κάνω. Μάλλον έχει να κάνει με την χημεία. Δεν ταιριάζουν όλες με όλους. Αλλά υπέθετα οτι εφόσον δεν έχει και πολλές επιλογές....Τι να πω δεν ξέρω θα δέιξει. Αλλά τι να πω να μην θέλει τον Μορφέα? Που θα βρει άλλον τέτοιον κούκλο? Ο δέυτερος που πήγατε στην Λιτα τόσο όμορφος ήταν καλέ και έτρεχε απο πίσω του? Λίγη αξιοπρέπεια πες της καλέ!! Μην μας σέρνουν και απ'τη μύτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Lita έγραψε: #32.536 26-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έχει γούστο το κορίτσι γι'αυτό! Γάτος είναι αυτός που της βρήκες? Πλάκα κάνω. Μάλλον έχει να κάνει με την χημεία. Δεν ταιριάζουν όλες με όλους. Αλλά υπέθετα οτι εφόσον δεν έχει και πολλές επιλογές....Τι να πω δεν ξέρω θα δέιξει. Αλλά τι να πω να μην θέλει τον Μορφέα? Που θα βρει άλλον τέτοιον κούκλο? Ο δέυτερος που πήγατε στην Λιτα τόσο όμορφος ήταν καλέ και έτρεχε απο πίσω του? Λίγη αξιοπρέπεια πες της καλέ!! Μην μας σέρνουν και απ'τη μύτη!! Click για ανάπτυξη... ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η Lita έγραψε: #32.537 26-11-08 21:34 ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #32.538 26-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Click για ανάπτυξη... Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Click για ανάπτυξη... Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Lita έγραψε: #32.539 26-11-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Click για ανάπτυξη... αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η aalyah έγραψε: #32.540 26-11-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Click για ανάπτυξη... Καλέ μιας και θα είμαστε συγχωριανές σε λίγες μέρες θα έρθω μια μέρα να τις δω τις κούκλες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1625 1626 1627 1628 1629 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κι αλλη μία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:26 Η Lita έγραψε: #32.526 26-11-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να τα και τα μπαλακια μας.. Click για ανάπτυξη... αυτή είναι η καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:29 Η aalyah έγραψε: #32.527 26-11-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να τα και τα μπαλακια μας.. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην κοιτάνε τίποτα θηλυκές γατούλες την οθόνη και έχουμε πρώιμους οίστρους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Η Lita έγραψε: #32.528 26-11-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ελπίζω να μην κοιτάνε τίποτα θηλυκές γατούλες την οθόνη και έχουμε πρώιμους οίστρους!! Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι καλυμμένη το παιδί μου κοιμάται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:39 Η aalyah έγραψε: #32.529 26-11-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εγώ είμαι καλυμμένη το παιδί μου κοιμάται! Click για ανάπτυξη... Πάαααλι καλά! Φαντάζεσαι να άρχιζε τα περίεργα η Μιου? Να δούμε πως θα την μάζευες μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:49 Η Lita έγραψε: #32.530 26-11-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πάαααλι καλά! Φαντάζεσαι να άρχιζε τα περίεργα η Μιου? Να δούμε πως θα την μάζευες μετά! Click για ανάπτυξη... και δεν είναι και καθόλου εύκολο να μαζέψεις και το συγκεκριμένο γατί!σκέφτομαι όταν θα έχει οίστρους πως θα κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:52 Η aalyah έγραψε: #32.531 26-11-08 20:52 Όταν θα έχει οίστρους μάλλον θα κάνει "ΜορφεΑΑΑΟΥΥΥ ΜορφεΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:03 Η Lita έγραψε: #32.532 26-11-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όταν θα έχει οίστρους μάλλον θα κάνει "ΜορφεΑΑΑΟΥΥΥ ΜορφεΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥ" Click για ανάπτυξη... λες να κάνει έτσι?ποτέ δεν ξέρεις φαντάζεσαι να μην τον γουστάρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:07 Η aalyah έγραψε: #32.533 26-11-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: λες να κάνει έτσι?ποτέ δεν ξέρεις φαντάζεσαι να μην τον γουστάρει? Click για ανάπτυξη... Αν έχει οίστρο δύσκολο το κόβω. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν είναι και οτι θα έχει πολλές επιλογές. Στην "φύση" (εν ολιγοις εκτος σπιτιού) υπάρχουν πολλοί αρσενικοί και οι θηλυκές "αφήνουν" να τις πλησιάσει αυτός που της ταιριάζει (σύμφωνα με τις μυρωδιές). Τώρα μέσα στο σπίτι....χωρίς άλλες επιλογές και με τον οίστρο να την πιέζει...δεν νομίζω να πει οχι. Όλα αυτά απ'ότι γνωρίζω γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:20 Η Lita έγραψε: #32.534 26-11-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν έχει οίστρο δύσκολο το κόβω. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν είναι και οτι θα έχει πολλές επιλογές. Στην "φύση" (εν ολιγοις εκτος σπιτιού) υπάρχουν πολλοί αρσενικοί και οι θηλυκές "αφήνουν" να τις πλησιάσει αυτός που της ταιριάζει (σύμφωνα με τις μυρωδιές). Τώρα μέσα στο σπίτι....χωρίς άλλες επιλογές και με τον οίστρο να την πιέζει...δεν νομίζω να πει οχι. Όλα αυτά απ'ότι γνωρίζω γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... τη Lita όταν είχαμε αποφασίσει να τη ζευγαρώσουμε τον πρώτο γάτο που είχαμε βρει τον είχε μισήσει θα σου δείξω και φώτο!δεν τον ήθελε με τίποτα στον δεύτερο έτρεχε από πίσω του! 9 κιλά γάτος ήταν αυτός της φωτογραφίας από τον δεύτερο δεν έχω φώτο αλλά έχω ενθύμιο μια γρατσουνιά στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00085small.jpg 84,4 KB · Εμφανίσεις: 28 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η aalyah έγραψε: #32.535 26-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Lita όταν είχαμε αποφασίσει να τη ζευγαρώσουμε τον πρώτο γάτο που είχαμε βρει τον είχε μισήσει θα σου δείξω και φώτο!δεν τον ήθελε με τίποτα στον δεύτερο έτρεχε από πίσω του! 9 κιλά γάτος ήταν αυτός της φωτογραφίας από τον δεύτερο δεν έχω φώτο αλλά έχω ενθύμιο μια γρατσουνιά στο πόδι Click για ανάπτυξη... Έχει γούστο το κορίτσι γι'αυτό! Γάτος είναι αυτός που της βρήκες? Πλάκα κάνω. Μάλλον έχει να κάνει με την χημεία. Δεν ταιριάζουν όλες με όλους. Αλλά υπέθετα οτι εφόσον δεν έχει και πολλές επιλογές....Τι να πω δεν ξέρω θα δέιξει. Αλλά τι να πω να μην θέλει τον Μορφέα? Που θα βρει άλλον τέτοιον κούκλο? Ο δέυτερος που πήγατε στην Λιτα τόσο όμορφος ήταν καλέ και έτρεχε απο πίσω του? Λίγη αξιοπρέπεια πες της καλέ!! Μην μας σέρνουν και απ'τη μύτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Lita έγραψε: #32.536 26-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έχει γούστο το κορίτσι γι'αυτό! Γάτος είναι αυτός που της βρήκες? Πλάκα κάνω. Μάλλον έχει να κάνει με την χημεία. Δεν ταιριάζουν όλες με όλους. Αλλά υπέθετα οτι εφόσον δεν έχει και πολλές επιλογές....Τι να πω δεν ξέρω θα δέιξει. Αλλά τι να πω να μην θέλει τον Μορφέα? Που θα βρει άλλον τέτοιον κούκλο? Ο δέυτερος που πήγατε στην Λιτα τόσο όμορφος ήταν καλέ και έτρεχε απο πίσω του? Λίγη αξιοπρέπεια πες της καλέ!! Μην μας σέρνουν και απ'τη μύτη!! Click για ανάπτυξη... ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η Lita έγραψε: #32.537 26-11-08 21:34 ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #32.538 26-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Click για ανάπτυξη... Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Click για ανάπτυξη... Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Lita έγραψε: #32.539 26-11-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Click για ανάπτυξη... αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η aalyah έγραψε: #32.540 26-11-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Click για ανάπτυξη... Καλέ μιας και θα είμαστε συγχωριανές σε λίγες μέρες θα έρθω μια μέρα να τις δω τις κούκλες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1625 1626 1627 1628 1629 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να τα και τα μπαλακια μας.. Click για ανάπτυξη... αυτή είναι η καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:29 Η aalyah έγραψε: #32.527 26-11-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να τα και τα μπαλακια μας.. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην κοιτάνε τίποτα θηλυκές γατούλες την οθόνη και έχουμε πρώιμους οίστρους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Η Lita έγραψε: #32.528 26-11-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ελπίζω να μην κοιτάνε τίποτα θηλυκές γατούλες την οθόνη και έχουμε πρώιμους οίστρους!! Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι καλυμμένη το παιδί μου κοιμάται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:39 Η aalyah έγραψε: #32.529 26-11-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εγώ είμαι καλυμμένη το παιδί μου κοιμάται! Click για ανάπτυξη... Πάαααλι καλά! Φαντάζεσαι να άρχιζε τα περίεργα η Μιου? Να δούμε πως θα την μάζευες μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:49 Η Lita έγραψε: #32.530 26-11-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πάαααλι καλά! Φαντάζεσαι να άρχιζε τα περίεργα η Μιου? Να δούμε πως θα την μάζευες μετά! Click για ανάπτυξη... και δεν είναι και καθόλου εύκολο να μαζέψεις και το συγκεκριμένο γατί!σκέφτομαι όταν θα έχει οίστρους πως θα κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:52 Η aalyah έγραψε: #32.531 26-11-08 20:52 Όταν θα έχει οίστρους μάλλον θα κάνει "ΜορφεΑΑΑΟΥΥΥ ΜορφεΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:03 Η Lita έγραψε: #32.532 26-11-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όταν θα έχει οίστρους μάλλον θα κάνει "ΜορφεΑΑΑΟΥΥΥ ΜορφεΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥ" Click για ανάπτυξη... λες να κάνει έτσι?ποτέ δεν ξέρεις φαντάζεσαι να μην τον γουστάρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:07 Η aalyah έγραψε: #32.533 26-11-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: λες να κάνει έτσι?ποτέ δεν ξέρεις φαντάζεσαι να μην τον γουστάρει? Click για ανάπτυξη... Αν έχει οίστρο δύσκολο το κόβω. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν είναι και οτι θα έχει πολλές επιλογές. Στην "φύση" (εν ολιγοις εκτος σπιτιού) υπάρχουν πολλοί αρσενικοί και οι θηλυκές "αφήνουν" να τις πλησιάσει αυτός που της ταιριάζει (σύμφωνα με τις μυρωδιές). Τώρα μέσα στο σπίτι....χωρίς άλλες επιλογές και με τον οίστρο να την πιέζει...δεν νομίζω να πει οχι. Όλα αυτά απ'ότι γνωρίζω γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:20 Η Lita έγραψε: #32.534 26-11-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν έχει οίστρο δύσκολο το κόβω. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν είναι και οτι θα έχει πολλές επιλογές. Στην "φύση" (εν ολιγοις εκτος σπιτιού) υπάρχουν πολλοί αρσενικοί και οι θηλυκές "αφήνουν" να τις πλησιάσει αυτός που της ταιριάζει (σύμφωνα με τις μυρωδιές). Τώρα μέσα στο σπίτι....χωρίς άλλες επιλογές και με τον οίστρο να την πιέζει...δεν νομίζω να πει οχι. Όλα αυτά απ'ότι γνωρίζω γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... τη Lita όταν είχαμε αποφασίσει να τη ζευγαρώσουμε τον πρώτο γάτο που είχαμε βρει τον είχε μισήσει θα σου δείξω και φώτο!δεν τον ήθελε με τίποτα στον δεύτερο έτρεχε από πίσω του! 9 κιλά γάτος ήταν αυτός της φωτογραφίας από τον δεύτερο δεν έχω φώτο αλλά έχω ενθύμιο μια γρατσουνιά στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00085small.jpg 84,4 KB · Εμφανίσεις: 28 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η aalyah έγραψε: #32.535 26-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Lita όταν είχαμε αποφασίσει να τη ζευγαρώσουμε τον πρώτο γάτο που είχαμε βρει τον είχε μισήσει θα σου δείξω και φώτο!δεν τον ήθελε με τίποτα στον δεύτερο έτρεχε από πίσω του! 9 κιλά γάτος ήταν αυτός της φωτογραφίας από τον δεύτερο δεν έχω φώτο αλλά έχω ενθύμιο μια γρατσουνιά στο πόδι Click για ανάπτυξη... Έχει γούστο το κορίτσι γι'αυτό! Γάτος είναι αυτός που της βρήκες? Πλάκα κάνω. Μάλλον έχει να κάνει με την χημεία. Δεν ταιριάζουν όλες με όλους. Αλλά υπέθετα οτι εφόσον δεν έχει και πολλές επιλογές....Τι να πω δεν ξέρω θα δέιξει. Αλλά τι να πω να μην θέλει τον Μορφέα? Που θα βρει άλλον τέτοιον κούκλο? Ο δέυτερος που πήγατε στην Λιτα τόσο όμορφος ήταν καλέ και έτρεχε απο πίσω του? Λίγη αξιοπρέπεια πες της καλέ!! Μην μας σέρνουν και απ'τη μύτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Lita έγραψε: #32.536 26-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έχει γούστο το κορίτσι γι'αυτό! Γάτος είναι αυτός που της βρήκες? Πλάκα κάνω. Μάλλον έχει να κάνει με την χημεία. Δεν ταιριάζουν όλες με όλους. Αλλά υπέθετα οτι εφόσον δεν έχει και πολλές επιλογές....Τι να πω δεν ξέρω θα δέιξει. Αλλά τι να πω να μην θέλει τον Μορφέα? Που θα βρει άλλον τέτοιον κούκλο? Ο δέυτερος που πήγατε στην Λιτα τόσο όμορφος ήταν καλέ και έτρεχε απο πίσω του? Λίγη αξιοπρέπεια πες της καλέ!! Μην μας σέρνουν και απ'τη μύτη!! Click για ανάπτυξη... ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η Lita έγραψε: #32.537 26-11-08 21:34 ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #32.538 26-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Click για ανάπτυξη... Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Click για ανάπτυξη... Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Lita έγραψε: #32.539 26-11-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Click για ανάπτυξη... αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η aalyah έγραψε: #32.540 26-11-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Click για ανάπτυξη... Καλέ μιας και θα είμαστε συγχωριανές σε λίγες μέρες θα έρθω μια μέρα να τις δω τις κούκλες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1625 1626 1627 1628 1629 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να τα και τα μπαλακια μας.. Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην κοιτάνε τίποτα θηλυκές γατούλες την οθόνη και έχουμε πρώιμους οίστρους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Η Lita έγραψε: #32.528 26-11-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ελπίζω να μην κοιτάνε τίποτα θηλυκές γατούλες την οθόνη και έχουμε πρώιμους οίστρους!! Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι καλυμμένη το παιδί μου κοιμάται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:39 Η aalyah έγραψε: #32.529 26-11-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εγώ είμαι καλυμμένη το παιδί μου κοιμάται! Click για ανάπτυξη... Πάαααλι καλά! Φαντάζεσαι να άρχιζε τα περίεργα η Μιου? Να δούμε πως θα την μάζευες μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:49 Η Lita έγραψε: #32.530 26-11-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πάαααλι καλά! Φαντάζεσαι να άρχιζε τα περίεργα η Μιου? Να δούμε πως θα την μάζευες μετά! Click για ανάπτυξη... και δεν είναι και καθόλου εύκολο να μαζέψεις και το συγκεκριμένο γατί!σκέφτομαι όταν θα έχει οίστρους πως θα κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:52 Η aalyah έγραψε: #32.531 26-11-08 20:52 Όταν θα έχει οίστρους μάλλον θα κάνει "ΜορφεΑΑΑΟΥΥΥ ΜορφεΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:03 Η Lita έγραψε: #32.532 26-11-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όταν θα έχει οίστρους μάλλον θα κάνει "ΜορφεΑΑΑΟΥΥΥ ΜορφεΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥ" Click για ανάπτυξη... λες να κάνει έτσι?ποτέ δεν ξέρεις φαντάζεσαι να μην τον γουστάρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:07 Η aalyah έγραψε: #32.533 26-11-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: λες να κάνει έτσι?ποτέ δεν ξέρεις φαντάζεσαι να μην τον γουστάρει? Click για ανάπτυξη... Αν έχει οίστρο δύσκολο το κόβω. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν είναι και οτι θα έχει πολλές επιλογές. Στην "φύση" (εν ολιγοις εκτος σπιτιού) υπάρχουν πολλοί αρσενικοί και οι θηλυκές "αφήνουν" να τις πλησιάσει αυτός που της ταιριάζει (σύμφωνα με τις μυρωδιές). Τώρα μέσα στο σπίτι....χωρίς άλλες επιλογές και με τον οίστρο να την πιέζει...δεν νομίζω να πει οχι. Όλα αυτά απ'ότι γνωρίζω γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:20 Η Lita έγραψε: #32.534 26-11-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν έχει οίστρο δύσκολο το κόβω. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν είναι και οτι θα έχει πολλές επιλογές. Στην "φύση" (εν ολιγοις εκτος σπιτιού) υπάρχουν πολλοί αρσενικοί και οι θηλυκές "αφήνουν" να τις πλησιάσει αυτός που της ταιριάζει (σύμφωνα με τις μυρωδιές). Τώρα μέσα στο σπίτι....χωρίς άλλες επιλογές και με τον οίστρο να την πιέζει...δεν νομίζω να πει οχι. Όλα αυτά απ'ότι γνωρίζω γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... τη Lita όταν είχαμε αποφασίσει να τη ζευγαρώσουμε τον πρώτο γάτο που είχαμε βρει τον είχε μισήσει θα σου δείξω και φώτο!δεν τον ήθελε με τίποτα στον δεύτερο έτρεχε από πίσω του! 9 κιλά γάτος ήταν αυτός της φωτογραφίας από τον δεύτερο δεν έχω φώτο αλλά έχω ενθύμιο μια γρατσουνιά στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00085small.jpg 84,4 KB · Εμφανίσεις: 28 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η aalyah έγραψε: #32.535 26-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Lita όταν είχαμε αποφασίσει να τη ζευγαρώσουμε τον πρώτο γάτο που είχαμε βρει τον είχε μισήσει θα σου δείξω και φώτο!δεν τον ήθελε με τίποτα στον δεύτερο έτρεχε από πίσω του! 9 κιλά γάτος ήταν αυτός της φωτογραφίας από τον δεύτερο δεν έχω φώτο αλλά έχω ενθύμιο μια γρατσουνιά στο πόδι Click για ανάπτυξη... Έχει γούστο το κορίτσι γι'αυτό! Γάτος είναι αυτός που της βρήκες? Πλάκα κάνω. Μάλλον έχει να κάνει με την χημεία. Δεν ταιριάζουν όλες με όλους. Αλλά υπέθετα οτι εφόσον δεν έχει και πολλές επιλογές....Τι να πω δεν ξέρω θα δέιξει. Αλλά τι να πω να μην θέλει τον Μορφέα? Που θα βρει άλλον τέτοιον κούκλο? Ο δέυτερος που πήγατε στην Λιτα τόσο όμορφος ήταν καλέ και έτρεχε απο πίσω του? Λίγη αξιοπρέπεια πες της καλέ!! Μην μας σέρνουν και απ'τη μύτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Lita έγραψε: #32.536 26-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έχει γούστο το κορίτσι γι'αυτό! Γάτος είναι αυτός που της βρήκες? Πλάκα κάνω. Μάλλον έχει να κάνει με την χημεία. Δεν ταιριάζουν όλες με όλους. Αλλά υπέθετα οτι εφόσον δεν έχει και πολλές επιλογές....Τι να πω δεν ξέρω θα δέιξει. Αλλά τι να πω να μην θέλει τον Μορφέα? Που θα βρει άλλον τέτοιον κούκλο? Ο δέυτερος που πήγατε στην Λιτα τόσο όμορφος ήταν καλέ και έτρεχε απο πίσω του? Λίγη αξιοπρέπεια πες της καλέ!! Μην μας σέρνουν και απ'τη μύτη!! Click για ανάπτυξη... ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η Lita έγραψε: #32.537 26-11-08 21:34 ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #32.538 26-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Click για ανάπτυξη... Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Click για ανάπτυξη... Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Lita έγραψε: #32.539 26-11-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Click για ανάπτυξη... αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η aalyah έγραψε: #32.540 26-11-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Click για ανάπτυξη... Καλέ μιας και θα είμαστε συγχωριανές σε λίγες μέρες θα έρθω μια μέρα να τις δω τις κούκλες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1625 1626 1627 1628 1629 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ελπίζω να μην κοιτάνε τίποτα θηλυκές γατούλες την οθόνη και έχουμε πρώιμους οίστρους!! Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι καλυμμένη το παιδί μου κοιμάται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:39 Η aalyah έγραψε: #32.529 26-11-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εγώ είμαι καλυμμένη το παιδί μου κοιμάται! Click για ανάπτυξη... Πάαααλι καλά! Φαντάζεσαι να άρχιζε τα περίεργα η Μιου? Να δούμε πως θα την μάζευες μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:49 Η Lita έγραψε: #32.530 26-11-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πάαααλι καλά! Φαντάζεσαι να άρχιζε τα περίεργα η Μιου? Να δούμε πως θα την μάζευες μετά! Click για ανάπτυξη... και δεν είναι και καθόλου εύκολο να μαζέψεις και το συγκεκριμένο γατί!σκέφτομαι όταν θα έχει οίστρους πως θα κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:52 Η aalyah έγραψε: #32.531 26-11-08 20:52 Όταν θα έχει οίστρους μάλλον θα κάνει "ΜορφεΑΑΑΟΥΥΥ ΜορφεΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:03 Η Lita έγραψε: #32.532 26-11-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όταν θα έχει οίστρους μάλλον θα κάνει "ΜορφεΑΑΑΟΥΥΥ ΜορφεΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥ" Click για ανάπτυξη... λες να κάνει έτσι?ποτέ δεν ξέρεις φαντάζεσαι να μην τον γουστάρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:07 Η aalyah έγραψε: #32.533 26-11-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: λες να κάνει έτσι?ποτέ δεν ξέρεις φαντάζεσαι να μην τον γουστάρει? Click για ανάπτυξη... Αν έχει οίστρο δύσκολο το κόβω. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν είναι και οτι θα έχει πολλές επιλογές. Στην "φύση" (εν ολιγοις εκτος σπιτιού) υπάρχουν πολλοί αρσενικοί και οι θηλυκές "αφήνουν" να τις πλησιάσει αυτός που της ταιριάζει (σύμφωνα με τις μυρωδιές). Τώρα μέσα στο σπίτι....χωρίς άλλες επιλογές και με τον οίστρο να την πιέζει...δεν νομίζω να πει οχι. Όλα αυτά απ'ότι γνωρίζω γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:20 Η Lita έγραψε: #32.534 26-11-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν έχει οίστρο δύσκολο το κόβω. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν είναι και οτι θα έχει πολλές επιλογές. Στην "φύση" (εν ολιγοις εκτος σπιτιού) υπάρχουν πολλοί αρσενικοί και οι θηλυκές "αφήνουν" να τις πλησιάσει αυτός που της ταιριάζει (σύμφωνα με τις μυρωδιές). Τώρα μέσα στο σπίτι....χωρίς άλλες επιλογές και με τον οίστρο να την πιέζει...δεν νομίζω να πει οχι. Όλα αυτά απ'ότι γνωρίζω γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... τη Lita όταν είχαμε αποφασίσει να τη ζευγαρώσουμε τον πρώτο γάτο που είχαμε βρει τον είχε μισήσει θα σου δείξω και φώτο!δεν τον ήθελε με τίποτα στον δεύτερο έτρεχε από πίσω του! 9 κιλά γάτος ήταν αυτός της φωτογραφίας από τον δεύτερο δεν έχω φώτο αλλά έχω ενθύμιο μια γρατσουνιά στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00085small.jpg 84,4 KB · Εμφανίσεις: 28 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η aalyah έγραψε: #32.535 26-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Lita όταν είχαμε αποφασίσει να τη ζευγαρώσουμε τον πρώτο γάτο που είχαμε βρει τον είχε μισήσει θα σου δείξω και φώτο!δεν τον ήθελε με τίποτα στον δεύτερο έτρεχε από πίσω του! 9 κιλά γάτος ήταν αυτός της φωτογραφίας από τον δεύτερο δεν έχω φώτο αλλά έχω ενθύμιο μια γρατσουνιά στο πόδι Click για ανάπτυξη... Έχει γούστο το κορίτσι γι'αυτό! Γάτος είναι αυτός που της βρήκες? Πλάκα κάνω. Μάλλον έχει να κάνει με την χημεία. Δεν ταιριάζουν όλες με όλους. Αλλά υπέθετα οτι εφόσον δεν έχει και πολλές επιλογές....Τι να πω δεν ξέρω θα δέιξει. Αλλά τι να πω να μην θέλει τον Μορφέα? Που θα βρει άλλον τέτοιον κούκλο? Ο δέυτερος που πήγατε στην Λιτα τόσο όμορφος ήταν καλέ και έτρεχε απο πίσω του? Λίγη αξιοπρέπεια πες της καλέ!! Μην μας σέρνουν και απ'τη μύτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Lita έγραψε: #32.536 26-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έχει γούστο το κορίτσι γι'αυτό! Γάτος είναι αυτός που της βρήκες? Πλάκα κάνω. Μάλλον έχει να κάνει με την χημεία. Δεν ταιριάζουν όλες με όλους. Αλλά υπέθετα οτι εφόσον δεν έχει και πολλές επιλογές....Τι να πω δεν ξέρω θα δέιξει. Αλλά τι να πω να μην θέλει τον Μορφέα? Που θα βρει άλλον τέτοιον κούκλο? Ο δέυτερος που πήγατε στην Λιτα τόσο όμορφος ήταν καλέ και έτρεχε απο πίσω του? Λίγη αξιοπρέπεια πες της καλέ!! Μην μας σέρνουν και απ'τη μύτη!! Click για ανάπτυξη... ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η Lita έγραψε: #32.537 26-11-08 21:34 ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #32.538 26-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Click για ανάπτυξη... Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Click για ανάπτυξη... Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Lita έγραψε: #32.539 26-11-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Click για ανάπτυξη... αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η aalyah έγραψε: #32.540 26-11-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Click για ανάπτυξη... Καλέ μιας και θα είμαστε συγχωριανές σε λίγες μέρες θα έρθω μια μέρα να τις δω τις κούκλες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1625 1626 1627 1628 1629 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: εγώ είμαι καλυμμένη το παιδί μου κοιμάται! Click για ανάπτυξη... Πάαααλι καλά! Φαντάζεσαι να άρχιζε τα περίεργα η Μιου? Να δούμε πως θα την μάζευες μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:49 Η Lita έγραψε: #32.530 26-11-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πάαααλι καλά! Φαντάζεσαι να άρχιζε τα περίεργα η Μιου? Να δούμε πως θα την μάζευες μετά! Click για ανάπτυξη... και δεν είναι και καθόλου εύκολο να μαζέψεις και το συγκεκριμένο γατί!σκέφτομαι όταν θα έχει οίστρους πως θα κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:52 Η aalyah έγραψε: #32.531 26-11-08 20:52 Όταν θα έχει οίστρους μάλλον θα κάνει "ΜορφεΑΑΑΟΥΥΥ ΜορφεΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:03 Η Lita έγραψε: #32.532 26-11-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όταν θα έχει οίστρους μάλλον θα κάνει "ΜορφεΑΑΑΟΥΥΥ ΜορφεΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥ" Click για ανάπτυξη... λες να κάνει έτσι?ποτέ δεν ξέρεις φαντάζεσαι να μην τον γουστάρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:07 Η aalyah έγραψε: #32.533 26-11-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: λες να κάνει έτσι?ποτέ δεν ξέρεις φαντάζεσαι να μην τον γουστάρει? Click για ανάπτυξη... Αν έχει οίστρο δύσκολο το κόβω. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν είναι και οτι θα έχει πολλές επιλογές. Στην "φύση" (εν ολιγοις εκτος σπιτιού) υπάρχουν πολλοί αρσενικοί και οι θηλυκές "αφήνουν" να τις πλησιάσει αυτός που της ταιριάζει (σύμφωνα με τις μυρωδιές). Τώρα μέσα στο σπίτι....χωρίς άλλες επιλογές και με τον οίστρο να την πιέζει...δεν νομίζω να πει οχι. Όλα αυτά απ'ότι γνωρίζω γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:20 Η Lita έγραψε: #32.534 26-11-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν έχει οίστρο δύσκολο το κόβω. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν είναι και οτι θα έχει πολλές επιλογές. Στην "φύση" (εν ολιγοις εκτος σπιτιού) υπάρχουν πολλοί αρσενικοί και οι θηλυκές "αφήνουν" να τις πλησιάσει αυτός που της ταιριάζει (σύμφωνα με τις μυρωδιές). Τώρα μέσα στο σπίτι....χωρίς άλλες επιλογές και με τον οίστρο να την πιέζει...δεν νομίζω να πει οχι. Όλα αυτά απ'ότι γνωρίζω γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... τη Lita όταν είχαμε αποφασίσει να τη ζευγαρώσουμε τον πρώτο γάτο που είχαμε βρει τον είχε μισήσει θα σου δείξω και φώτο!δεν τον ήθελε με τίποτα στον δεύτερο έτρεχε από πίσω του! 9 κιλά γάτος ήταν αυτός της φωτογραφίας από τον δεύτερο δεν έχω φώτο αλλά έχω ενθύμιο μια γρατσουνιά στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00085small.jpg 84,4 KB · Εμφανίσεις: 28 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η aalyah έγραψε: #32.535 26-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Lita όταν είχαμε αποφασίσει να τη ζευγαρώσουμε τον πρώτο γάτο που είχαμε βρει τον είχε μισήσει θα σου δείξω και φώτο!δεν τον ήθελε με τίποτα στον δεύτερο έτρεχε από πίσω του! 9 κιλά γάτος ήταν αυτός της φωτογραφίας από τον δεύτερο δεν έχω φώτο αλλά έχω ενθύμιο μια γρατσουνιά στο πόδι Click για ανάπτυξη... Έχει γούστο το κορίτσι γι'αυτό! Γάτος είναι αυτός που της βρήκες? Πλάκα κάνω. Μάλλον έχει να κάνει με την χημεία. Δεν ταιριάζουν όλες με όλους. Αλλά υπέθετα οτι εφόσον δεν έχει και πολλές επιλογές....Τι να πω δεν ξέρω θα δέιξει. Αλλά τι να πω να μην θέλει τον Μορφέα? Που θα βρει άλλον τέτοιον κούκλο? Ο δέυτερος που πήγατε στην Λιτα τόσο όμορφος ήταν καλέ και έτρεχε απο πίσω του? Λίγη αξιοπρέπεια πες της καλέ!! Μην μας σέρνουν και απ'τη μύτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Lita έγραψε: #32.536 26-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έχει γούστο το κορίτσι γι'αυτό! Γάτος είναι αυτός που της βρήκες? Πλάκα κάνω. Μάλλον έχει να κάνει με την χημεία. Δεν ταιριάζουν όλες με όλους. Αλλά υπέθετα οτι εφόσον δεν έχει και πολλές επιλογές....Τι να πω δεν ξέρω θα δέιξει. Αλλά τι να πω να μην θέλει τον Μορφέα? Που θα βρει άλλον τέτοιον κούκλο? Ο δέυτερος που πήγατε στην Λιτα τόσο όμορφος ήταν καλέ και έτρεχε απο πίσω του? Λίγη αξιοπρέπεια πες της καλέ!! Μην μας σέρνουν και απ'τη μύτη!! Click για ανάπτυξη... ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η Lita έγραψε: #32.537 26-11-08 21:34 ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #32.538 26-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Click για ανάπτυξη... Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Click για ανάπτυξη... Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Lita έγραψε: #32.539 26-11-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Click για ανάπτυξη... αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η aalyah έγραψε: #32.540 26-11-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Click για ανάπτυξη... Καλέ μιας και θα είμαστε συγχωριανές σε λίγες μέρες θα έρθω μια μέρα να τις δω τις κούκλες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1625 1626 1627 1628 1629 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Πάαααλι καλά! Φαντάζεσαι να άρχιζε τα περίεργα η Μιου? Να δούμε πως θα την μάζευες μετά! Click για ανάπτυξη... και δεν είναι και καθόλου εύκολο να μαζέψεις και το συγκεκριμένο γατί!σκέφτομαι όταν θα έχει οίστρους πως θα κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 20:52 Η aalyah έγραψε: #32.531 26-11-08 20:52 Όταν θα έχει οίστρους μάλλον θα κάνει "ΜορφεΑΑΑΟΥΥΥ ΜορφεΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:03 Η Lita έγραψε: #32.532 26-11-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όταν θα έχει οίστρους μάλλον θα κάνει "ΜορφεΑΑΑΟΥΥΥ ΜορφεΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥ" Click για ανάπτυξη... λες να κάνει έτσι?ποτέ δεν ξέρεις φαντάζεσαι να μην τον γουστάρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:07 Η aalyah έγραψε: #32.533 26-11-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: λες να κάνει έτσι?ποτέ δεν ξέρεις φαντάζεσαι να μην τον γουστάρει? Click για ανάπτυξη... Αν έχει οίστρο δύσκολο το κόβω. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν είναι και οτι θα έχει πολλές επιλογές. Στην "φύση" (εν ολιγοις εκτος σπιτιού) υπάρχουν πολλοί αρσενικοί και οι θηλυκές "αφήνουν" να τις πλησιάσει αυτός που της ταιριάζει (σύμφωνα με τις μυρωδιές). Τώρα μέσα στο σπίτι....χωρίς άλλες επιλογές και με τον οίστρο να την πιέζει...δεν νομίζω να πει οχι. Όλα αυτά απ'ότι γνωρίζω γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:20 Η Lita έγραψε: #32.534 26-11-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν έχει οίστρο δύσκολο το κόβω. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν είναι και οτι θα έχει πολλές επιλογές. Στην "φύση" (εν ολιγοις εκτος σπιτιού) υπάρχουν πολλοί αρσενικοί και οι θηλυκές "αφήνουν" να τις πλησιάσει αυτός που της ταιριάζει (σύμφωνα με τις μυρωδιές). Τώρα μέσα στο σπίτι....χωρίς άλλες επιλογές και με τον οίστρο να την πιέζει...δεν νομίζω να πει οχι. Όλα αυτά απ'ότι γνωρίζω γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... τη Lita όταν είχαμε αποφασίσει να τη ζευγαρώσουμε τον πρώτο γάτο που είχαμε βρει τον είχε μισήσει θα σου δείξω και φώτο!δεν τον ήθελε με τίποτα στον δεύτερο έτρεχε από πίσω του! 9 κιλά γάτος ήταν αυτός της φωτογραφίας από τον δεύτερο δεν έχω φώτο αλλά έχω ενθύμιο μια γρατσουνιά στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00085small.jpg 84,4 KB · Εμφανίσεις: 28 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η aalyah έγραψε: #32.535 26-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Lita όταν είχαμε αποφασίσει να τη ζευγαρώσουμε τον πρώτο γάτο που είχαμε βρει τον είχε μισήσει θα σου δείξω και φώτο!δεν τον ήθελε με τίποτα στον δεύτερο έτρεχε από πίσω του! 9 κιλά γάτος ήταν αυτός της φωτογραφίας από τον δεύτερο δεν έχω φώτο αλλά έχω ενθύμιο μια γρατσουνιά στο πόδι Click για ανάπτυξη... Έχει γούστο το κορίτσι γι'αυτό! Γάτος είναι αυτός που της βρήκες? Πλάκα κάνω. Μάλλον έχει να κάνει με την χημεία. Δεν ταιριάζουν όλες με όλους. Αλλά υπέθετα οτι εφόσον δεν έχει και πολλές επιλογές....Τι να πω δεν ξέρω θα δέιξει. Αλλά τι να πω να μην θέλει τον Μορφέα? Που θα βρει άλλον τέτοιον κούκλο? Ο δέυτερος που πήγατε στην Λιτα τόσο όμορφος ήταν καλέ και έτρεχε απο πίσω του? Λίγη αξιοπρέπεια πες της καλέ!! Μην μας σέρνουν και απ'τη μύτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Lita έγραψε: #32.536 26-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έχει γούστο το κορίτσι γι'αυτό! Γάτος είναι αυτός που της βρήκες? Πλάκα κάνω. Μάλλον έχει να κάνει με την χημεία. Δεν ταιριάζουν όλες με όλους. Αλλά υπέθετα οτι εφόσον δεν έχει και πολλές επιλογές....Τι να πω δεν ξέρω θα δέιξει. Αλλά τι να πω να μην θέλει τον Μορφέα? Που θα βρει άλλον τέτοιον κούκλο? Ο δέυτερος που πήγατε στην Λιτα τόσο όμορφος ήταν καλέ και έτρεχε απο πίσω του? Λίγη αξιοπρέπεια πες της καλέ!! Μην μας σέρνουν και απ'τη μύτη!! Click για ανάπτυξη... ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η Lita έγραψε: #32.537 26-11-08 21:34 ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #32.538 26-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Click για ανάπτυξη... Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Click για ανάπτυξη... Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Lita έγραψε: #32.539 26-11-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Click για ανάπτυξη... αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η aalyah έγραψε: #32.540 26-11-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Click για ανάπτυξη... Καλέ μιας και θα είμαστε συγχωριανές σε λίγες μέρες θα έρθω μια μέρα να τις δω τις κούκλες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1625 1626 1627 1628 1629 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όταν θα έχει οίστρους μάλλον θα κάνει "ΜορφεΑΑΑΟΥΥΥ ΜορφεΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:03 Η Lita έγραψε: #32.532 26-11-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όταν θα έχει οίστρους μάλλον θα κάνει "ΜορφεΑΑΑΟΥΥΥ ΜορφεΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥ" Click για ανάπτυξη... λες να κάνει έτσι?ποτέ δεν ξέρεις φαντάζεσαι να μην τον γουστάρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:07 Η aalyah έγραψε: #32.533 26-11-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: λες να κάνει έτσι?ποτέ δεν ξέρεις φαντάζεσαι να μην τον γουστάρει? Click για ανάπτυξη... Αν έχει οίστρο δύσκολο το κόβω. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν είναι και οτι θα έχει πολλές επιλογές. Στην "φύση" (εν ολιγοις εκτος σπιτιού) υπάρχουν πολλοί αρσενικοί και οι θηλυκές "αφήνουν" να τις πλησιάσει αυτός που της ταιριάζει (σύμφωνα με τις μυρωδιές). Τώρα μέσα στο σπίτι....χωρίς άλλες επιλογές και με τον οίστρο να την πιέζει...δεν νομίζω να πει οχι. Όλα αυτά απ'ότι γνωρίζω γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:20 Η Lita έγραψε: #32.534 26-11-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν έχει οίστρο δύσκολο το κόβω. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν είναι και οτι θα έχει πολλές επιλογές. Στην "φύση" (εν ολιγοις εκτος σπιτιού) υπάρχουν πολλοί αρσενικοί και οι θηλυκές "αφήνουν" να τις πλησιάσει αυτός που της ταιριάζει (σύμφωνα με τις μυρωδιές). Τώρα μέσα στο σπίτι....χωρίς άλλες επιλογές και με τον οίστρο να την πιέζει...δεν νομίζω να πει οχι. Όλα αυτά απ'ότι γνωρίζω γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... τη Lita όταν είχαμε αποφασίσει να τη ζευγαρώσουμε τον πρώτο γάτο που είχαμε βρει τον είχε μισήσει θα σου δείξω και φώτο!δεν τον ήθελε με τίποτα στον δεύτερο έτρεχε από πίσω του! 9 κιλά γάτος ήταν αυτός της φωτογραφίας από τον δεύτερο δεν έχω φώτο αλλά έχω ενθύμιο μια γρατσουνιά στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00085small.jpg 84,4 KB · Εμφανίσεις: 28 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η aalyah έγραψε: #32.535 26-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Lita όταν είχαμε αποφασίσει να τη ζευγαρώσουμε τον πρώτο γάτο που είχαμε βρει τον είχε μισήσει θα σου δείξω και φώτο!δεν τον ήθελε με τίποτα στον δεύτερο έτρεχε από πίσω του! 9 κιλά γάτος ήταν αυτός της φωτογραφίας από τον δεύτερο δεν έχω φώτο αλλά έχω ενθύμιο μια γρατσουνιά στο πόδι Click για ανάπτυξη... Έχει γούστο το κορίτσι γι'αυτό! Γάτος είναι αυτός που της βρήκες? Πλάκα κάνω. Μάλλον έχει να κάνει με την χημεία. Δεν ταιριάζουν όλες με όλους. Αλλά υπέθετα οτι εφόσον δεν έχει και πολλές επιλογές....Τι να πω δεν ξέρω θα δέιξει. Αλλά τι να πω να μην θέλει τον Μορφέα? Που θα βρει άλλον τέτοιον κούκλο? Ο δέυτερος που πήγατε στην Λιτα τόσο όμορφος ήταν καλέ και έτρεχε απο πίσω του? Λίγη αξιοπρέπεια πες της καλέ!! Μην μας σέρνουν και απ'τη μύτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Lita έγραψε: #32.536 26-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έχει γούστο το κορίτσι γι'αυτό! Γάτος είναι αυτός που της βρήκες? Πλάκα κάνω. Μάλλον έχει να κάνει με την χημεία. Δεν ταιριάζουν όλες με όλους. Αλλά υπέθετα οτι εφόσον δεν έχει και πολλές επιλογές....Τι να πω δεν ξέρω θα δέιξει. Αλλά τι να πω να μην θέλει τον Μορφέα? Που θα βρει άλλον τέτοιον κούκλο? Ο δέυτερος που πήγατε στην Λιτα τόσο όμορφος ήταν καλέ και έτρεχε απο πίσω του? Λίγη αξιοπρέπεια πες της καλέ!! Μην μας σέρνουν και απ'τη μύτη!! Click για ανάπτυξη... ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η Lita έγραψε: #32.537 26-11-08 21:34 ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #32.538 26-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Click για ανάπτυξη... Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Click για ανάπτυξη... Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Lita έγραψε: #32.539 26-11-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Click για ανάπτυξη... αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η aalyah έγραψε: #32.540 26-11-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Click για ανάπτυξη... Καλέ μιας και θα είμαστε συγχωριανές σε λίγες μέρες θα έρθω μια μέρα να τις δω τις κούκλες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1625 1626 1627 1628 1629 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όταν θα έχει οίστρους μάλλον θα κάνει "ΜορφεΑΑΑΟΥΥΥ ΜορφεΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥ" Click για ανάπτυξη... λες να κάνει έτσι?ποτέ δεν ξέρεις φαντάζεσαι να μην τον γουστάρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:07 Η aalyah έγραψε: #32.533 26-11-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: λες να κάνει έτσι?ποτέ δεν ξέρεις φαντάζεσαι να μην τον γουστάρει? Click για ανάπτυξη... Αν έχει οίστρο δύσκολο το κόβω. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν είναι και οτι θα έχει πολλές επιλογές. Στην "φύση" (εν ολιγοις εκτος σπιτιού) υπάρχουν πολλοί αρσενικοί και οι θηλυκές "αφήνουν" να τις πλησιάσει αυτός που της ταιριάζει (σύμφωνα με τις μυρωδιές). Τώρα μέσα στο σπίτι....χωρίς άλλες επιλογές και με τον οίστρο να την πιέζει...δεν νομίζω να πει οχι. Όλα αυτά απ'ότι γνωρίζω γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:20 Η Lita έγραψε: #32.534 26-11-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν έχει οίστρο δύσκολο το κόβω. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν είναι και οτι θα έχει πολλές επιλογές. Στην "φύση" (εν ολιγοις εκτος σπιτιού) υπάρχουν πολλοί αρσενικοί και οι θηλυκές "αφήνουν" να τις πλησιάσει αυτός που της ταιριάζει (σύμφωνα με τις μυρωδιές). Τώρα μέσα στο σπίτι....χωρίς άλλες επιλογές και με τον οίστρο να την πιέζει...δεν νομίζω να πει οχι. Όλα αυτά απ'ότι γνωρίζω γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... τη Lita όταν είχαμε αποφασίσει να τη ζευγαρώσουμε τον πρώτο γάτο που είχαμε βρει τον είχε μισήσει θα σου δείξω και φώτο!δεν τον ήθελε με τίποτα στον δεύτερο έτρεχε από πίσω του! 9 κιλά γάτος ήταν αυτός της φωτογραφίας από τον δεύτερο δεν έχω φώτο αλλά έχω ενθύμιο μια γρατσουνιά στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00085small.jpg 84,4 KB · Εμφανίσεις: 28 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η aalyah έγραψε: #32.535 26-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Lita όταν είχαμε αποφασίσει να τη ζευγαρώσουμε τον πρώτο γάτο που είχαμε βρει τον είχε μισήσει θα σου δείξω και φώτο!δεν τον ήθελε με τίποτα στον δεύτερο έτρεχε από πίσω του! 9 κιλά γάτος ήταν αυτός της φωτογραφίας από τον δεύτερο δεν έχω φώτο αλλά έχω ενθύμιο μια γρατσουνιά στο πόδι Click για ανάπτυξη... Έχει γούστο το κορίτσι γι'αυτό! Γάτος είναι αυτός που της βρήκες? Πλάκα κάνω. Μάλλον έχει να κάνει με την χημεία. Δεν ταιριάζουν όλες με όλους. Αλλά υπέθετα οτι εφόσον δεν έχει και πολλές επιλογές....Τι να πω δεν ξέρω θα δέιξει. Αλλά τι να πω να μην θέλει τον Μορφέα? Που θα βρει άλλον τέτοιον κούκλο? Ο δέυτερος που πήγατε στην Λιτα τόσο όμορφος ήταν καλέ και έτρεχε απο πίσω του? Λίγη αξιοπρέπεια πες της καλέ!! Μην μας σέρνουν και απ'τη μύτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Lita έγραψε: #32.536 26-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έχει γούστο το κορίτσι γι'αυτό! Γάτος είναι αυτός που της βρήκες? Πλάκα κάνω. Μάλλον έχει να κάνει με την χημεία. Δεν ταιριάζουν όλες με όλους. Αλλά υπέθετα οτι εφόσον δεν έχει και πολλές επιλογές....Τι να πω δεν ξέρω θα δέιξει. Αλλά τι να πω να μην θέλει τον Μορφέα? Που θα βρει άλλον τέτοιον κούκλο? Ο δέυτερος που πήγατε στην Λιτα τόσο όμορφος ήταν καλέ και έτρεχε απο πίσω του? Λίγη αξιοπρέπεια πες της καλέ!! Μην μας σέρνουν και απ'τη μύτη!! Click για ανάπτυξη... ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η Lita έγραψε: #32.537 26-11-08 21:34 ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #32.538 26-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Click για ανάπτυξη... Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Click για ανάπτυξη... Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Lita έγραψε: #32.539 26-11-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Click για ανάπτυξη... αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η aalyah έγραψε: #32.540 26-11-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Click για ανάπτυξη... Καλέ μιας και θα είμαστε συγχωριανές σε λίγες μέρες θα έρθω μια μέρα να τις δω τις κούκλες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1625 1626 1627 1628 1629 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: λες να κάνει έτσι?ποτέ δεν ξέρεις φαντάζεσαι να μην τον γουστάρει? Click για ανάπτυξη... Αν έχει οίστρο δύσκολο το κόβω. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν είναι και οτι θα έχει πολλές επιλογές. Στην "φύση" (εν ολιγοις εκτος σπιτιού) υπάρχουν πολλοί αρσενικοί και οι θηλυκές "αφήνουν" να τις πλησιάσει αυτός που της ταιριάζει (σύμφωνα με τις μυρωδιές). Τώρα μέσα στο σπίτι....χωρίς άλλες επιλογές και με τον οίστρο να την πιέζει...δεν νομίζω να πει οχι. Όλα αυτά απ'ότι γνωρίζω γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:20 Η Lita έγραψε: #32.534 26-11-08 21:20 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν έχει οίστρο δύσκολο το κόβω. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν είναι και οτι θα έχει πολλές επιλογές. Στην "φύση" (εν ολιγοις εκτος σπιτιού) υπάρχουν πολλοί αρσενικοί και οι θηλυκές "αφήνουν" να τις πλησιάσει αυτός που της ταιριάζει (σύμφωνα με τις μυρωδιές). Τώρα μέσα στο σπίτι....χωρίς άλλες επιλογές και με τον οίστρο να την πιέζει...δεν νομίζω να πει οχι. Όλα αυτά απ'ότι γνωρίζω γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... τη Lita όταν είχαμε αποφασίσει να τη ζευγαρώσουμε τον πρώτο γάτο που είχαμε βρει τον είχε μισήσει θα σου δείξω και φώτο!δεν τον ήθελε με τίποτα στον δεύτερο έτρεχε από πίσω του! 9 κιλά γάτος ήταν αυτός της φωτογραφίας από τον δεύτερο δεν έχω φώτο αλλά έχω ενθύμιο μια γρατσουνιά στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00085small.jpg 84,4 KB · Εμφανίσεις: 28 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η aalyah έγραψε: #32.535 26-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Lita όταν είχαμε αποφασίσει να τη ζευγαρώσουμε τον πρώτο γάτο που είχαμε βρει τον είχε μισήσει θα σου δείξω και φώτο!δεν τον ήθελε με τίποτα στον δεύτερο έτρεχε από πίσω του! 9 κιλά γάτος ήταν αυτός της φωτογραφίας από τον δεύτερο δεν έχω φώτο αλλά έχω ενθύμιο μια γρατσουνιά στο πόδι Click για ανάπτυξη... Έχει γούστο το κορίτσι γι'αυτό! Γάτος είναι αυτός που της βρήκες? Πλάκα κάνω. Μάλλον έχει να κάνει με την χημεία. Δεν ταιριάζουν όλες με όλους. Αλλά υπέθετα οτι εφόσον δεν έχει και πολλές επιλογές....Τι να πω δεν ξέρω θα δέιξει. Αλλά τι να πω να μην θέλει τον Μορφέα? Που θα βρει άλλον τέτοιον κούκλο? Ο δέυτερος που πήγατε στην Λιτα τόσο όμορφος ήταν καλέ και έτρεχε απο πίσω του? Λίγη αξιοπρέπεια πες της καλέ!! Μην μας σέρνουν και απ'τη μύτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Lita έγραψε: #32.536 26-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έχει γούστο το κορίτσι γι'αυτό! Γάτος είναι αυτός που της βρήκες? Πλάκα κάνω. Μάλλον έχει να κάνει με την χημεία. Δεν ταιριάζουν όλες με όλους. Αλλά υπέθετα οτι εφόσον δεν έχει και πολλές επιλογές....Τι να πω δεν ξέρω θα δέιξει. Αλλά τι να πω να μην θέλει τον Μορφέα? Που θα βρει άλλον τέτοιον κούκλο? Ο δέυτερος που πήγατε στην Λιτα τόσο όμορφος ήταν καλέ και έτρεχε απο πίσω του? Λίγη αξιοπρέπεια πες της καλέ!! Μην μας σέρνουν και απ'τη μύτη!! Click για ανάπτυξη... ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η Lita έγραψε: #32.537 26-11-08 21:34 ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #32.538 26-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Click για ανάπτυξη... Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Click για ανάπτυξη... Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Lita έγραψε: #32.539 26-11-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Click για ανάπτυξη... αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η aalyah έγραψε: #32.540 26-11-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Click για ανάπτυξη... Καλέ μιας και θα είμαστε συγχωριανές σε λίγες μέρες θα έρθω μια μέρα να τις δω τις κούκλες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1625 1626 1627 1628 1629 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν έχει οίστρο δύσκολο το κόβω. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν είναι και οτι θα έχει πολλές επιλογές. Στην "φύση" (εν ολιγοις εκτος σπιτιού) υπάρχουν πολλοί αρσενικοί και οι θηλυκές "αφήνουν" να τις πλησιάσει αυτός που της ταιριάζει (σύμφωνα με τις μυρωδιές). Τώρα μέσα στο σπίτι....χωρίς άλλες επιλογές και με τον οίστρο να την πιέζει...δεν νομίζω να πει οχι. Όλα αυτά απ'ότι γνωρίζω γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Click για ανάπτυξη... τη Lita όταν είχαμε αποφασίσει να τη ζευγαρώσουμε τον πρώτο γάτο που είχαμε βρει τον είχε μισήσει θα σου δείξω και φώτο!δεν τον ήθελε με τίποτα στον δεύτερο έτρεχε από πίσω του! 9 κιλά γάτος ήταν αυτός της φωτογραφίας από τον δεύτερο δεν έχω φώτο αλλά έχω ενθύμιο μια γρατσουνιά στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:25 Η aalyah έγραψε: #32.535 26-11-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Lita όταν είχαμε αποφασίσει να τη ζευγαρώσουμε τον πρώτο γάτο που είχαμε βρει τον είχε μισήσει θα σου δείξω και φώτο!δεν τον ήθελε με τίποτα στον δεύτερο έτρεχε από πίσω του! 9 κιλά γάτος ήταν αυτός της φωτογραφίας από τον δεύτερο δεν έχω φώτο αλλά έχω ενθύμιο μια γρατσουνιά στο πόδι Click για ανάπτυξη... Έχει γούστο το κορίτσι γι'αυτό! Γάτος είναι αυτός που της βρήκες? Πλάκα κάνω. Μάλλον έχει να κάνει με την χημεία. Δεν ταιριάζουν όλες με όλους. Αλλά υπέθετα οτι εφόσον δεν έχει και πολλές επιλογές....Τι να πω δεν ξέρω θα δέιξει. Αλλά τι να πω να μην θέλει τον Μορφέα? Που θα βρει άλλον τέτοιον κούκλο? Ο δέυτερος που πήγατε στην Λιτα τόσο όμορφος ήταν καλέ και έτρεχε απο πίσω του? Λίγη αξιοπρέπεια πες της καλέ!! Μην μας σέρνουν και απ'τη μύτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Lita έγραψε: #32.536 26-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έχει γούστο το κορίτσι γι'αυτό! Γάτος είναι αυτός που της βρήκες? Πλάκα κάνω. Μάλλον έχει να κάνει με την χημεία. Δεν ταιριάζουν όλες με όλους. Αλλά υπέθετα οτι εφόσον δεν έχει και πολλές επιλογές....Τι να πω δεν ξέρω θα δέιξει. Αλλά τι να πω να μην θέλει τον Μορφέα? Που θα βρει άλλον τέτοιον κούκλο? Ο δέυτερος που πήγατε στην Λιτα τόσο όμορφος ήταν καλέ και έτρεχε απο πίσω του? Λίγη αξιοπρέπεια πες της καλέ!! Μην μας σέρνουν και απ'τη μύτη!! Click για ανάπτυξη... ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η Lita έγραψε: #32.537 26-11-08 21:34 ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #32.538 26-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Click για ανάπτυξη... Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Click για ανάπτυξη... Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Lita έγραψε: #32.539 26-11-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Click για ανάπτυξη... αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η aalyah έγραψε: #32.540 26-11-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Click για ανάπτυξη... Καλέ μιας και θα είμαστε συγχωριανές σε λίγες μέρες θα έρθω μια μέρα να τις δω τις κούκλες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1625 1626 1627 1628 1629 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: τη Lita όταν είχαμε αποφασίσει να τη ζευγαρώσουμε τον πρώτο γάτο που είχαμε βρει τον είχε μισήσει θα σου δείξω και φώτο!δεν τον ήθελε με τίποτα στον δεύτερο έτρεχε από πίσω του! 9 κιλά γάτος ήταν αυτός της φωτογραφίας από τον δεύτερο δεν έχω φώτο αλλά έχω ενθύμιο μια γρατσουνιά στο πόδι Click για ανάπτυξη... Έχει γούστο το κορίτσι γι'αυτό! Γάτος είναι αυτός που της βρήκες? Πλάκα κάνω. Μάλλον έχει να κάνει με την χημεία. Δεν ταιριάζουν όλες με όλους. Αλλά υπέθετα οτι εφόσον δεν έχει και πολλές επιλογές....Τι να πω δεν ξέρω θα δέιξει. Αλλά τι να πω να μην θέλει τον Μορφέα? Που θα βρει άλλον τέτοιον κούκλο? Ο δέυτερος που πήγατε στην Λιτα τόσο όμορφος ήταν καλέ και έτρεχε απο πίσω του? Λίγη αξιοπρέπεια πες της καλέ!! Μην μας σέρνουν και απ'τη μύτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:32 Η Lita έγραψε: #32.536 26-11-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έχει γούστο το κορίτσι γι'αυτό! Γάτος είναι αυτός που της βρήκες? Πλάκα κάνω. Μάλλον έχει να κάνει με την χημεία. Δεν ταιριάζουν όλες με όλους. Αλλά υπέθετα οτι εφόσον δεν έχει και πολλές επιλογές....Τι να πω δεν ξέρω θα δέιξει. Αλλά τι να πω να μην θέλει τον Μορφέα? Που θα βρει άλλον τέτοιον κούκλο? Ο δέυτερος που πήγατε στην Λιτα τόσο όμορφος ήταν καλέ και έτρεχε απο πίσω του? Λίγη αξιοπρέπεια πες της καλέ!! Μην μας σέρνουν και απ'τη μύτη!! Click για ανάπτυξη... ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η Lita έγραψε: #32.537 26-11-08 21:34 ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #32.538 26-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Click για ανάπτυξη... Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Click για ανάπτυξη... Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Lita έγραψε: #32.539 26-11-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Click για ανάπτυξη... αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η aalyah έγραψε: #32.540 26-11-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Click για ανάπτυξη... Καλέ μιας και θα είμαστε συγχωριανές σε λίγες μέρες θα έρθω μια μέρα να τις δω τις κούκλες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1625 1626 1627 1628 1629 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έχει γούστο το κορίτσι γι'αυτό! Γάτος είναι αυτός που της βρήκες? Πλάκα κάνω. Μάλλον έχει να κάνει με την χημεία. Δεν ταιριάζουν όλες με όλους. Αλλά υπέθετα οτι εφόσον δεν έχει και πολλές επιλογές....Τι να πω δεν ξέρω θα δέιξει. Αλλά τι να πω να μην θέλει τον Μορφέα? Που θα βρει άλλον τέτοιον κούκλο? Ο δέυτερος που πήγατε στην Λιτα τόσο όμορφος ήταν καλέ και έτρεχε απο πίσω του? Λίγη αξιοπρέπεια πες της καλέ!! Μην μας σέρνουν και απ'τη μύτη!! Click για ανάπτυξη... ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:34 Η Lita έγραψε: #32.537 26-11-08 21:34 ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #32.538 26-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Click για ανάπτυξη... Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Click για ανάπτυξη... Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Lita έγραψε: #32.539 26-11-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Click για ανάπτυξη... αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η aalyah έγραψε: #32.540 26-11-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Click για ανάπτυξη... Καλέ μιας και θα είμαστε συγχωριανές σε λίγες μέρες θα έρθω μια μέρα να τις δω τις κούκλες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1625 1626 1627 1628 1629 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:42 Η aalyah έγραψε: #32.538 26-11-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Click για ανάπτυξη... Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Click για ανάπτυξη... Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Lita έγραψε: #32.539 26-11-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Click για ανάπτυξη... αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η aalyah έγραψε: #32.540 26-11-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Click για ανάπτυξη... Καλέ μιας και θα είμαστε συγχωριανές σε λίγες μέρες θα έρθω μια μέρα να τις δω τις κούκλες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1625 1626 1627 1628 1629 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: ήταν θεός ο δεύτερος σαν τσιντσιλά ήταν και τον έλεγαν Σίμπα! αλλά αυτός δεν ήξερε να κάνει τη δουλειά.μείνανε μαζί μια βδομάδα αλλά τίποτα την είχαμε πάει και στο γιατρό να κάνουμε τεστ αλλά μας βγήκε αρνητικό. η κοπέλα που τον έχει είναι από Κύπρο και στα αεροπλάνα τους βάλανε να πληρώνουν 140 ευρώ επιπλέον για μεταφορά ζώου οπότε τον άφησε εκεί και δεν τον ξαναείδαμε Click για ανάπτυξη... Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο Μορφέας εννοείται ότι είναι κούκλος και αν βρεθούν και άτομα μέχρι τότε να δοθούν τα γατάκια σίγουρα θα το κάνουμε το προξενιό ! Click για ανάπτυξη... Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 21:44 Η Lita έγραψε: #32.539 26-11-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Click για ανάπτυξη... αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η aalyah έγραψε: #32.540 26-11-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Click για ανάπτυξη... Καλέ μιας και θα είμαστε συγχωριανές σε λίγες μέρες θα έρθω μια μέρα να τις δω τις κούκλες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1625 1626 1627 1628 1629 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1627 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είδες? Το κορίτσι έχει γούστο καλέ! Αλλά και αυτός τι να πω....όπως όλοι οι άντρες οι ωραίοι είναι και χαζοί!! Κάνω πλάκα μην τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά απο προσωπική εμπειρία εγώ αυτό έχω καταλάβει Όταν με το καλό έρθει η ώρα τότε βλέπεις. Δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις? Η Λίτα σου είναι στειρωμένη? Click για ανάπτυξη... αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:19 Η aalyah έγραψε: #32.540 26-11-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Click για ανάπτυξη... Καλέ μιας και θα είμαστε συγχωριανές σε λίγες μέρες θα έρθω μια μέρα να τις δω τις κούκλες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Lita: αν δεν την ζευγαρώσω με το Μορφέα θα τη στειρώσω και η Lita έχει ακόμα μία ευκαιρία αν δεν τα καταφέρει και αυτή για στείρωση πάει! Click για ανάπτυξη... Καλέ μιας και θα είμαστε συγχωριανές σε λίγες μέρες θα έρθω μια μέρα να τις δω τις κούκλες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.