Birman-maniacs

Καλημέρα!!!(Τα κατάφερα γιατί εχθές και που μπήκα, ανέβηκε το boss και το έσβησα...:down:)

Βάσια μου ευχαριστώ για τα Χρόνια Πολλά, ΤΕΛΕΙΕΣ καρέκλες και ο μικρός είναι ΓΛΥΚΗΤΑΤΟΣ!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Της είχα κάνει πρόσφατα κάποιες εξετάσεις και ήταν οκ (αν εξαιρέσεις την έλλειψη καλίου και το πρόβλημα του θυρεοειδή που έχει και παίρνει χάπια και σιρόπι). Μου είπε και η κτηνίατρος για ένα σιρόπι για να τη βοηθήσει με την τουαλέτα, αλλά δε θέλω να την πήξω στα φάρμακα, αν δω τα πολύ σκούρα μάλλον θα πρέπει να το δώσω. Ήθελα να σε ρωτήσω και σένα.
Άντε φεύγω τα λέμε αργότερα. Θα με βγάλουν στο δρόμο τώρα:lol:.
Καλημέρα Νεκταρία..:)Αν και διαδίδεις φήμες οτι ρωτάω γενικά πολλά στο φόρουμ δεν σου κρατάω κακία..;):PΤσ τσ τσ..!!Ποιος λέει τέτοια ψέμματα!!:blink::whistle::whistle::whistle::P

Νεκταρία εγώ είχα δώσσει στα μωρά κάποτε μια τροφή απο το σουπερ μάρκετ και τους πήγε τρέχοντας στην λεκανίτσα τους..Πουρίνα 1 λέγεται..Μήπως να την δοκιμάσεις???Μόνο που είναι για κιτεν!:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατερινακι τι κανεις? για χτες το απογευμα, νομιζω οτι για μια στιγμη κοιταχτηκαμε...αλλα ως μυωπξ που ειμαι δεν ημουν σιγουρη αν ησουν εσυ!!!!!

Κατερινακι τι κανεις? για χτες το απογευμα, νομιζω οτι για μια στιγμη κοιταχτηκαμε...αλλα ως μυωπξ που ειμαι δεν ημουν σιγουρη αν ησουν εσυ!!!!!
Εγώ ήμουν και έιδα ότι είχες ακουστικά και δεν επιχείρησα να σε φωνάξω...Δεν πειράζει!!:rolleyes:Άλλη φορά..:)

Καλημέρα Νεκταρία..:)Αν και διαδίδεις φήμες οτι ρωτάω γενικά πολλά στο φόρουμ δεν σου κρατάω κακία..;):PΤσ τσ τσ..!!Ποιος λέει τέτοια ψέμματα!!:blink::whistle::whistle::whistle::P

Νεκταρία εγώ είχα δώσσει στα μωρά κάποτε μια τροφή απο το σουπερ μάρκετ και τους πήγε τρέχοντας στην λεκανίτσα τους..Πουρίνα 1 λέγεται..Μήπως να την δοκιμάσεις???Μόνο που είναι για κιτεν!:hmm:
Καλημέρα αδελφούλα!!
Υπάρχει και η Purina One για ενήλικα...;)
Επίσης και η Royal Canin Baby τα τρέχει λίγο τα ενήλικα...

Καλημέρα αδελφούλα!!
Ναι αλλά τα τρέχει αυτή..??μήπως το έχουν τα παιδικά???:hmm::hmm:

Καλημέρα αδελφούλα!!
Ποια κούκλα είναι στο αβατάρ σου???????:D:D:PΦιλάκια να της δώσεις από την θεία!!

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε πρέπει να σηκώνομαι πιο νωρίς μου φαίνεται γιατί προλάβατε και γράψατε πάλι ολόκληρο βιβλίο!:lol::lol:

Εγώ ήμουν και έιδα ότι είχες ακουστικά και δεν επιχείρησα να σε φωνάξω...Δεν πειράζει!!:rolleyes:Άλλη φορά..:)
Τη μουσικη την ακουω σε χαμηλη ενταση, ωστε να ακουω αυτους που με φωναζουν!!!!! χι χι :lol::lol::lol:

https://www.2ndchance.info/aggressivecat.htm
ενα καλο αρθρο για επιθετικες γάτες;)

γεια σας κοριτσια!:)

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε πρέπει να σηκώνομαι πιο νωρίς μου φαίνεται γιατί προλάβατε και γράψατε πάλι ολόκληρο βιβλίο!:lol::lol:
Καλημερα!! σε λιγο θα βαλεις και ξυπνητηρι!!:blink::blink: οταν μας πιανει η παρλα, οντως γραφουμε οχι βιβλια...τομοι ολοκληροι :lol::lol:

Καλημερα!! σε λιγο θα βαλεις και ξυπνητηρι!!:blink::blink: οταν μας πιανει η παρλα, οντως γραφουμε οχι βιβλια...τομοι ολοκληροι :lol::lol:
το έχω κάνει και αυτό:lol::lol::lol:!έχω πάθει εξάρτηση με αυτό το forum :lol::lol:

The number of cats in a single household depends on their personalities, the available space and your ability to keep the house hygienic. Cats, even sociable cats, like their own space. Overcrowding will cause stress and some or all of the cats will become ill or cranky as a result. Most readers will have heard of "cat collectors" or "animal hoarders" who have too many cats in too little space and who are soon overwhelmed by the task of cleaning up. As a rough guide, the average British 3 bedroom house can accommodate 2-3 cats without causing overcrowding. More than this depends on the cats' personalities.

για το πόσες γάτες πρέπει να εχουμε σπίτι!

Ποια κούκλα είναι στο αβατάρ σου???????:D:D:PΦιλάκια να της δώσεις από την θεία!!
θα της τα δώσω!! Δεν κάνω και τίποτε άλλο!! ολο στη κοιλίτσα τη φιλάω...και τη ζουλάω...και δε κάνει κιχ...πολύ καλο πλάσμα...σαν τον Ιωνάκο κι αυτή!!
https://www.2ndchance.info/aggressivecat.htm
ενα καλο αρθρο για επιθετικες γάτες;)
Αυτο με αφορά...:/:(δηλ. το γάτο μου...αλλά λίγο κι εμένα:redface::P)

https://www.messybeast.com/nervous.htm

και αλλο!Γιούλη πήρες τα Mail μου, δεν ξέρω αν στελνω ή πάλι εχει πρόβλημα!:hmm:

https://www.messybeast.com/nervous.htm

και αλλο!Γιούλη πήρες τα Mail μου, δεν ξέρω αν στελνω ή πάλι εχει πρόβλημα!:hmm:
πήρα μόνο δύο...κι οχι αυτά που με ενδιέφεραν...:hmm:
Μαρι Βασια στους Τσιντσιλά σου έχουμε προτεινει ονόματα

Prince (απο εμένα)
Arwin (Αργουιν = Πριγκηπας στα Κέλτικα) απο τη Δώρα
Osiris (απο τη Γιώτα)

πήρα μόνο δύο...κι οχι αυτά που με ενδιέφεραν...:hmm:
Μαρι Βασια στους Τσιντσιλά σου έχουμε προτεινει ονόματα

Prince (απο εμένα)
Arwin (Αργουιν = Πριγκηπας στα Κέλτικα) απο τη Δώρα
Osiris (απο τη Γιώτα)

τα ειδα και τα εχω κατα νου!;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back