Birman-maniacs

για πιο γατάκι τα θέλεις αυτά τα ονόματα?:hmm:

είμαι νονα του αγοριου τσιντσιλα που θα παρουν απο τη Σαμπυ 2 φιλοι μου!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

είμαι νονα του αγοριου τσιντσιλα που θα παρουν απο τη Σαμπυ 2 φιλοι μου!:)
α γιατί για μια στιγμή νόμιζα ότι είναι δικό σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γύρισα....κόλαση γίνεται στο κέντρο από άποψη κίνησης:/:.
Καλημέρα Νεκταρία..:)Αν και διαδίδεις φήμες οτι ρωτάω γενικά πολλά στο φόρουμ δεν σου κρατάω κακία..;):PΤσ τσ τσ..!!Ποιος λέει τέτοια ψέμματα!!:blink::whistle::whistle::whistle::P
Νεκταρία εγώ είχα δώσσει στα μωρά κάποτε μια τροφή απο το σουπερ μάρκετ και τους πήγε τρέχοντας στην λεκανίτσα τους..Πουρίνα 1 λέγεται..Μήπως να την δοκιμάσεις???Μόνο που είναι για κιτεν!:hmm:

Υπάρχει και η Purina One για ενήλικα...;)
Επίσης και η Royal Canin Baby τα τρέχει λίγο τα ενήλικα...
Κατερινάκι δεν πιστεύω να παραεξηγήθηκες, μαζί δεν είμασταν που κάναμε πλάκα με αυτό;:)
Όσο για την τροφή δεν ξέρω κάνει να δώσω στην οκτακοσίων ετών για γατάκια:hmm:. Άσε που της δίνω και k/d αυτό το διάστημα γιατί έχει και λίγο τσιμπημένη κρεατινίνη. Ένα ένα τα λέω. Καλύτερα μήπως να σας πω τι δεν έχει;:lol::lol:
Βρε Βάσια τι λές και συ; Μήπως τελικά να της δίνω το σιρόπι όταν βλέπω ότι δεν έχει πάει για δυο μέρες; Σας έπηξα στη σκ....λογία:redface:.

οχι αν εχει πρόβλημα με νεφρά να μην αλλάξεις τροφή!το σιρόπι δεν ξέρω τι ειναι...:hmm:εγω πάντως θα εκανα καμια ακτινογραφία κοιλίας να δω σε τι κατάσταση ειναι η κοιλιά και το εντερο...

Είχα κάνει ακτινογραφία προς το τέλος Οκτώβρη. Ήταν οκ. Το νουγιολ μου είπε να της δίνω αν δεν....
Α για ονόματα είδα κάτι εμένα ένα που μου αρέσει είναι το Σασά για αγοράκι, γαλλικό.

Είχα κάνει ακτινογραφία προς το τέλος Οκτώβρη. Ήταν οκ. Το νουγιο μου είπε να της δίνω αν δεν....
Α για ονόματα είδα κάτι εμένα ένα που μου αρέσει είναι το Σασά για αγοράκι, γαλλικό.
Γιατι το Σάσα στα Ρώσικα είναι ο Αλέξανδρος! :lol:

Δεν τον ξέρω ποιος είναι;

ο Ιωνας ειναι γεννημένος για μεγάλη ζωη..τωρα έφαγε προσούτο και πατατα βραστη!:)ελπιζω μην με ταράξει πάλι στα πριτσ...πηγαινει σαν τον πύραυλο...:(δεν μπορουσα να μην του δώσω θα πήδαγε στον πάγκο....ζητουλας!

ο Ιωνας ειναι γεννημένος για μεγάλη ζωη..τωρα έφαγε προσούτο και πατατα βραστη!:)ελπιζω μην με ταράξει πάλι στα πριτσ...πηγαινει σαν τον πύραυλο...:(δεν μπορουσα να μην του δώσω θα πήδαγε στον πάγκο....ζητουλας!

όλα τα βιρμανάκια έτσι είναι? και η Μίου είναι μεγάλος ζήτουλας η Lita πάλι δεν το έκανε ποτέ!

και η Αθηνα ποτε δεν ζήτησε...;)ειναι τα αγορια μαλλον...:D

και η Αθηνα ποτε δεν ζήτησε...;)ειναι τα αγορια μαλλον...:D
Μπαααα...και η Πισου ερχεται να σου μυρισει τι εχεις στο πιατο, ειδικα αν εχεις πουρε θα στο γλυψει και ολας!!!! :lol::lol:

καλε αυτος ήρθε σαν τον σιφουνα απο μέσα..ακουσε πιατο..τσουπ...:D

η Μίου μπαίνει μέσα στο ψυγείο μόλις το ανοίξεις :lol::lol:με το ζόρι τη βγάζεις έξω!

Αυτή τη τσάντα παρήγγειλα για τα κοριτσάκια μου που τους αρέσουν οι τσάρκες!
Σας αρέσει? :redface:

Συνημμένα

• red black heart1.jpg
    red black heart1.jpg
    39 KB · Εμφανίσεις: 22
  • red black heart2.jpg
    red black heart2.jpg
    212,1 KB · Εμφανίσεις: 25
  • red black heart3.jpg
    red black heart3.jpg
    45,2 KB · Εμφανίσεις: 23
Να δεις πως πεταγεται - και ας κοιμαται - μολις καταλαβει οτι εισαι στη κουζινα πανω απο 2 δευτερολεπτα..τσουπ να'τος μπροστα στα ποδια σου, και σε κοιταει παραπονιαρικα....ενιοτε νιαουριζει κ ολας '''''''μαουυυυυυυυυ δωσμου να φαω!!!!! εχω να φαω εδω και 5 ολοκληρα λεπτα, θα λιποθυμησω απο τη πεινα'':blink::blink:...και ξαπλωνει στο χαλακι και κανει ναζακια...

Δεν τον ξέρω ποιος είναι;
Δεν ειναι κάποιος συγκεκριμένος στα Ρώσικα ο Αλέξανδρος λέγεται χαιδευτικά Σάσα!! :)

Αυτή τη τσάντα παρήγγειλα για τα κοριτσάκια μου που τους αρέσουν οι τσάρκες!
Σας αρέσει? :redface:
Αν δεν μου ελεγες οτι ειναι τσαντα μεταφορας θα ελεγα οτι ειναι για τα καλυντικα, ετσι που εχει εκεινο το υφασμα στο εσωτερικο της!!!!!!:lol::lol::lol:

Εμένα ο μεγαλύτερος ζήτουλας ειναι η Σεμέλη:blink:

Αν δεν μου ελεγες οτι ειναι τσαντα μεταφορας θα ελεγα οτι ειναι για τα καλυντικα, ετσι που εχει εκεινο το υφασμα στο εσωτερικο της!!!!!!:lol::lol::lol:
Καλέ ναι!!Σα νεσεσέρ...θα νομίζει κανεις ότι θα βγάλεις καμια πούδρα κανένα κραγιόν και συ θα τραβάς απ'την ουρά το χνουδωτο:blink::lol:
Γι'αυτο μου άρεσε γιατι δεν μοιάζει με γατοφόρο;):D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back