Birman-maniacs

και εγώ θέλω!

Εσύ ποια απο τις δύο θέλεις?

Με κοκκινη σαλτσα..γιαμ γιαμ

Θα ψάξω να την βρω και θα στην δώσω. ;) Ισως μου πάρει λίγο Αντούλα γιατί είμαι λίγο φορτωμένη με διάφορα τώρα. :redface: Αλλά θα στην δώσω όσο πιο γρήγορα μπορώ :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια μου τρέχουν τα σάλια, σταματήστε!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πολύ απλή και τέλεια!

Χρειαζόμαστε
1 πακέτο μακαρόνια
1 1\2 κουτάκι κρέμα γάλακτος
2 αυγά
λίγο σκόρδο
μπέικον(όσο μας αρέσει)
150 γρ τριμμένη παρμεζάνα
πιπέρι(και οτι άλλο μπαχαρικό θέλετε βεβαία)

Βράζουμε το γερο και μόλις είναι ετιμο βάζουμε τα μακαρόνια, σε ένα κατσαρολακι τσιγαρίζουμε σκόρδο, μανιτάρια και μπέικον όλα ψιλοκομμένα για πέντε-έξι λεπτά Παραλιακή σε ένα μπολ ρίχνουμε δυο αυγά(για ένα πακέτο μακαρόνια) και τα χτυπάμε προσθέτουμε ενάμισι κουτάκι κρέμα γάλακτος παρμεζάνα τριμμένη και πιπέρι Ρίχνουμε το περιεχόμενο του μπολ στο κατσαρολακι και ανακατεύουμε, στραγγίζουμε τα μακαρόνια και τα ξανά βάζουμε στην κατσαρόλα αδιαζουμε μέσα το το κατσαρολακι και ανακατεύουμε, σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!;););)

Η συνταγή μπορεί να γίνει και σβήνοντας το μπέικον να μανιτάρια και το σκόρδο με λευκό κρασί πριν βάλουμε τα υπολιπα υλικά.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!
Μπράβο Ζωή...:up:

Οι Ιταλοι δεν βάζουν κρέμα γάλακτος...γι'αυτο οι Ιταλιδες ειναι κορμάρες...:/::D

Είναι πολύ απλή και τέλεια!

Χρειαζόμαστε
1 πακέτο μακαρόνια
1 1\2 κουτάκι κρέμα γάλακτος
2 αυγά
λίγο σκόρδο
μπέικον(όσο μας αρέσει)
150 γρ τριμμένη παρμεζάνα
πιπέρι(και οτι άλλο μπαχαρικό θέλετε βεβαία)

Βράζουμε το γερο και μόλις είναι ετιμο βάζουμε τα μακαρόνια, σε ένα κατσαρολακι τσιγαρίζουμε σκόρδο, μανιτάρια και μπέικον όλα ψιλοκομμένα για πέντε-έξι λεπτά Παραλιακή σε ένα μπολ ρίχνουμε δυο αυγά(για ένα πακέτο μακαρόνια) και τα χτυπάμε προσθέτουμε ενάμισι κουτάκι κρέμα γάλακτος παρμεζάνα τριμμένη και πιπέρι Ρίχνουμε το περιεχόμενο του μπολ στο κατσαρολακι και ανακατεύουμε, στραγγίζουμε τα μακαρόνια και τα ξανά βάζουμε στην κατσαρόλα αδιαζουμε μέσα το το κατσαρολακι και ανακατεύουμε, σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!;););)

Η συνταγή μπορεί να γίνει και σβήνοντας το μπέικον να μανιτάρια και το σκόρδο με λευκό κρασί πριν βάλουμε τα υπολιπα υλικά.

Εγώ σ'αυτην βάζω και πράσινη πιπερια (οχι καυτερη εννοειται) ψιλοκομμένη και γίνεται απίστευτη η γέυση της!! Είναι πράγματι πολύ ωραία!

Αν θέλεις έχω και πως γίνεται η πραγματική καρμπονάρα (με αυγό δηλαδή χωρίς κρέμα γάλακτος) να σου δώσω συνταγή. Θύμησε το μόνο κάποια άλλη στιγμή γιατί είμαι στο mycat και συγχρόνως κάνω και δουλειά και δεν έχω μυαλό και για να γράφω συνταγες! :lol::lol:

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!
Μπράβο Ζωή...:up:

Οι Ιταλοι δεν βάζουν κρέμα γάλακτος...γι'αυτο οι Ιταλιδες ειναι κορμάρες...:/::D

Καλά δεν είναι και ΟΛΕΣ κορμάρες! Εγώ είδα πολλά όταν πήγα πέρσι Σικελία!

Παιδιά μην ακούτε τίποτα δεν ειναι καλύτερες απο μας (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...:rolleyes:) :lol::lol::lol:

εγώ κάπως έτσι την ξέρω αλλά βάζω λαζανάκια αντι για σπαγγέτι και ποτέ κρέμα γάλακτος η κανονική καρμπονάρα γίνετε με αυγό!όσα άτομα θα φάνε τόσα αυγά τα σπας τα χτυπάς και αφού έχουν ψηθεί τα μακαρόνια και έχεις τσιγαρίσει το μπέικον με το σκόρδο το οποίο ρίχνεις μέσα στα μακαρόνια, τέλος ρίχνεις και τα χτυπημένα αυγά και είναι έτοιμη η καρμπονάρα τέλος ρίχνεις παρμεζάνα!

Ναι αλλά απο άποψη ντυσίματος.. Όσο καλοντυμένοι είναι οι άντρες ιταλοι, το αντίθετο αυτές..:down:
Δεν ξέρω βεβαία αν αυτό ισχύει μόνο στα μέρη που πήγα!:P

(Ακυρωθικε το ταξίδι στην γερμανια που θα πήγαινα με τον φίλο μου:/: και τελικά θα πάω με τους γονείς μου ιταλια-γερμανια...;))

Πω πω μου βάλατε ιδέες τώρα! Χωρίς κρέμα γάλακτος ε? Θα το δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις!;)(Είμαι μακαρονού τι να κάνουμε):P:P:P

Ουτε εγω προτιμω τη κρεμα γαλακτος...πολυ σπανια να την χρησιμοποιήσω...για να κανω πιο πηκτη τη σαλτσα, βαζω λιγο αλευρι..

Ρε γμτ, ο δικος οταν θελει κατι κανει ενα συντομο/κοφτο βραχνο νιαουρισμα. Δε φωναζει εκει σαν κανονικο γατι να τον ακουσουμε.
EL GATO εχω παρατηρήσει κ από τις δικές μου γάτες ότι για διαφορετικά πραγματα κάνουν διαφορετικό νιαούρισμα παρατήρησέ το ίσως αυτό το βραχνό που λες ειναι γιατί σου ζητάει κάτι συγκεκριμένο πχ να του ανοίξεις κάποια πόρτα
το παιδί μου είναι Αθήνα ,όχι η Μίου το καινούργιο που θα πάρω απο την sabi πες μας τη συνταγή και θα σου πώ και εγώ μία που είναι αυθεντική καρμπονάρα !
Αλήθεια;;; Να σου ζήσει Λίτα Ποιο θα πάρεις τελικά το ασημί ή από τα καινούρια μωράκια;

Καλά δεν είναι και ΟΛΕΣ κορμάρες! Εγώ είδα πολλά όταν πήγα πέρσι Σικελία!

Παιδιά μην ακούτε τίποτα δεν ειναι καλύτερες απο μας (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...:rolleyes:) :lol::lol::lol:
οι Σιτσιλιάνες...έχεις δει Μιλανέζα??:lol:
Πω πω μου βάλατε ιδέες τώρα! Χωρίς κρέμα γάλακτος ε? Θα το δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις!;)(Είμαι μακαρονού τι να κάνουμε):P:P:P
μια απ'τα ίδια:up::up:
Ουτε εγω προτιμω τη κρεμα γαλακτος...πολυ σπανια να την χρησιμοποιήσω...για να κανω πιο πηκτη τη σαλτσα, βαζω λιγο αλευρι..
:up:Σωστό!! :up:κι εγώ...

Πολύ τέλια γίνονται και τα μακαρόνια με σάλτσα φέτας λίγο λαδάκι και ριγανη!:happy:

EL GATO εχω παρατηρήσει κ από τις δικές μου γάτες ότι για διαφορετικά πραγματα κάνουν διαφορετικό νιαούρισμα παρατήρησέ το ίσως αυτό το βραχνό που λες ειναι γιατί σου ζητάει κάτι συγκεκριμένο πχ να του ανοίξεις κάποια πόρτα

Αλήθεια;;; Να σου ζήσει Λίτα Ποιο θα πάρεις τελικά το ασημί ή από τα καινούρια μωράκια;
από την προηγούμενή γέννα αυτήν εδώ!

Συνημμένα

• w.g.2_thumb.jpg
    w.g.2_thumb.jpg
    14,5 KB · Εμφανίσεις: 28
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!

Ούτε εγώ βάζω αλλά κορμάρα δε είμαι:(:(:( ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ;;;:(
Πάντως αν θέλετε να αντικαταστήσετε την κρεμα γάλακτος μπορείτε να παγώσετε ένα εβαπορέ γάλα κ μετά να το χτυπήσετε στο μίξερ κ γίνεται κρέμα:up:

Πολύ τέλια γίνονται και τα μακαρόνια με σάλτσα φέτας λίγο λαδάκι και ριγανη!:happy:
Και γιαουρτιου μονο που επειδη το γιαούρτι "κόβεται" με το βρασιμο θα πρέπει να ρήξετε κ 2-3 κουταλιές κορν φλαουερ (αυτή τη σάλτσα την κάνω κ στο γιορτλου)
από την προηγούμενή γέννα αυτήν εδώ!
Είναι καταπληκτικό :up::up::up: και εγώ θα ήθελα ένα από τα δύο κοριτσάκια αλλά δεν μπορω ακόμα, ελπίζω να προλάβω την επόμενη γέννα:)

ποτε θα πας το ταξιδι?:hmm:

α πολύ μαγειρικη βλεπω....να το αλλαξουμε το θεμα....?:)

Ναι αλλά απο άποψη ντυσίματος.. Όσο καλοντυμένοι είναι οι άντρες ιταλοι, το αντίθετο αυτές..:down:
Δεν ξέρω βεβαία αν αυτό ισχύει μόνο στα μέρη που πήγα!:P

(Ακυρωθικε το ταξίδι στην γερμανια που θα πήγαινα με τον φίλο μου:/: και τελικά θα πάω με τους γονείς μου ιταλια-γερμανια...;))

Ποιοι είναι καλοντυμένοι?? Οι άντρες ιταλοι??? :lol::lol::lol::lol:

Αχ να'σαι καλά! Εγώ απο τον πρώην μου και όλους του τους φίλους μόνο ένας ήταν καλοντυμένος. Ολοι οι άλλοι την τύφλα τους!! Στο Παλέρμο δε που πήγα ένα χάλι. Και όσον αφορά τις γυναίκες δεν είδα κάτι διαφορετικό απο αυτά που βλέπω στην παραλία της Θεσσαλονίκης καθημερινά! Να φανταστείς όταν ο ήρθε ο πρώην μου ελλάδα και τον πήγα για καφέ και ποτό στην παραλία τους κοιτούσε όλους κάπως έτσι :blink::blink: και μου έλεγε "μα καλά πασαρέλλα κάνουν?" :lol::lol::lol:

Και το εβαπορε εχει πολλες θερμιδες....:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back