Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:07 Η Βάσια13859: #32.821 29-11-08 09:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο μικρος μου μπαλαρινος!!!!!! Click για ανάπτυξη... τέλειος ο μπαλαρίνος, όλο χάρη και σκέρτσο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Η katerina10: #32.822 29-11-08 11:48 Βάσια όταν μπεις θέλω ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!!Εχει πρόβλημα το ματάκι του Μάπα και έχω ψιλοφρικάρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η bunny έγραψε: #32.823 29-11-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα τι καλά!! ειχα πάθει στερητικό σύνδρομο...μου έλειπε ο Αλφι και η Pisu... Click για ανάπτυξη... Τότε γιατί δεν πήγαινες στο Gallery της Άντας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:26 Ο πυρροθριξ: #32.824 29-11-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βάσια όταν μπεις θέλω ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!!Εχει πρόβλημα το ματάκι του Μάπα και έχω ψιλοφρικάρει! Click για ανάπτυξη... σου εστειλα Μπ μεσω Δαναης...παρε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 20:58 Η catspy έγραψε: #32.825 30-11-08 20:58 Γεια σας!!Είμαι νέο μέλος!Με λένε Ευρώπη και είμαι 12 χρονών.Μου αρέσουν πολύ τα ζώα και ο αθλητισμός.Ασχολούμαι με την ενόργανη και είμαι στην εθνική ομάδα.Μου αρέσουν πολύ οι γάτες Βιρμανίας,κυρίως τα μικρά γατάκια,μου αρέσει ο τρόπος που παίζουν και ο τρόπος που γουργουρίζουν.Τα χόμπι μου είναι το Internet,τα βιβλία,ο χορός και η ζωγραφική.Είμαι η κολλητή της Χριστίνας και έχω δυο αδερφές.Η μία ειναι 9,5 χρονών και την λένε Ευαγγελία και η άλλη είναι 6 χρονών και την λένε Νικολέττα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:09 Η elvenstar: #32.826 30-11-08 21:09 Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:13 Η aalyah έγραψε: #32.827 30-11-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Luna έγραψε: #32.828 30-11-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Click για ανάπτυξη... τελειαααα!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.829 01-12-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τότε γιατί δεν πήγαινες στο Gallery της Άντας; Click για ανάπτυξη... γιατί θέλω καινούργιες καλέ Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γεια σας!!Είμαι νέο μέλος!Με λένε Ευρώπη και είμαι 12 χρονών.Μου αρέσουν πολύ τα ζώα και ο αθλητισμός.Ασχολούμαι με την ενόργανη και είμαι στην εθνική ομάδα.Μου αρέσουν πολύ οι γάτες Βιρμανίας,κυρίως τα μικρά γατάκια,μου αρέσει ο τρόπος που παίζουν και ο τρόπος που γουργουρίζουν.Τα χόμπι μου είναι το Internet,τα βιβλία,ο χορός και η ζωγραφική.Είμαι η κολλητή της Χριστίνας και έχω δυο αδερφές.Η μία ειναι 9,5 χρονών και την λένε Ευαγγελία και η άλλη είναι 6 χρονών και την λένε Νικολέττα. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στη παρέα μα!! Εθνική Ελλάδος?? Μπράβο κορίτσι μου...Κάνε μας περήφανους! Αφού εχεις και το χρόνο για τα χόμπι σου πάλι ΜΠΡΑΒΟ! Εχω κι εγώ ένα γιο το Χρήστο 12 ετών που μια πολύ φίλη του ειναι στην Εθνική Ελλάδος στη Ρυθμική Γυμναστική...τη λένε Βέλμα...τη ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:46 Η staman2 έγραψε: #32.830 01-12-08 09:46 Καλημέρα Βιρμανάκια!!! Ωραία μέρα σήμερα!!! Ελπίζω να περάσατε καλά το Σαβ/κο. Ερχονται τα Χριστούγεννα κ σκέφτομαι τα γατουνια μας οτι θα κάνουν χρυσές δουλειές με τα στολίδια. Φιλάκια σε όοολα τα γατάκια σας, στα μουσουδάκια τους απο τον Πέρση, τη Νάλα, τον Σεβάχ, τη Λούση, και μια μούντζα από τον Τιμάκο τον γεροντοκόρο μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Raisa έγραψε: #32.831 01-12-08 09:53 Καλημέρα και από μένα....έμαθα περάσατε καλά το ΣΚ...πολύ θα ήθελα να ήμουν μαζί σας... Τα βιντεάκια που έβαλε η Έλενα τα είδατε? Έχουν πολύ γέλιο ....καλό στόλισμα λοιπόν.... Υ.Γ. Εγώ στόλισα εχθές και ούτε γάτα ούτε ζημιά να δω βέβαια τι θα κάνει και ο Φιντέλ όταν με το καλό γυρίσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Βάσια13859: #32.832 01-12-08 09:53 καλημέρα και απο εμενα...τελικά ο Ιων εκανε τη δουλεια του..μετα απο 36 ωρες απουσίας μας, ουτε που νιαουρισε η Αθηνα οταν μας ειδεκαι περάσαμε και υπεροχα στους Δελφους, όπου μας κατασκλάβωσαν με τη φιλοξενία τους η Δανάη και ο καλος της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Η Βάσια13859: #32.833 01-12-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Click για ανάπτυξη... καλα τα video τελεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η staman2 έγραψε: #32.834 01-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο εμενα...τελικά ο Ιων εκανε τη δουλεια του..μετα απο 36 ωρες απουσίας μας, ουτε που νιαουρισε η Αθηνα οταν μας ειδεκαι περάσαμε και υπεροχα στους Δελφους, όπου μας κατασκλάβωσαν με τη φιλοξενία τους η Δανάη και ο καλος της! Click για ανάπτυξη... Ειδες Βασάκο μου ο Ιωνάκος σου? Η Αθηνούλα είναι καλλιτερα τώρα έεε? συνήθισε?Περάσατε όμορφα έεε? Ετσι είναι όταν έχεις καλή παρέα είναι πάντα ομορφα και ζεστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.835 01-12-08 10:05 Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η Raisa έγραψε: #32.836 01-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Click για ανάπτυξη... Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.837 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Click για ανάπτυξη... καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:14 Η Raisa έγραψε: #32.838 01-12-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Click για ανάπτυξη... Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.839 01-12-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Click για ανάπτυξη... α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #32.840 01-12-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Click για ανάπτυξη... Είπα και γω....ζουλήξατε το αγόρι που είναι μέσα στα φρου φρου και τα αρώματα και έχει ένα σούπερ κρεβάτι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1640 1641 1642 1643 1644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο μικρος μου μπαλαρινος!!!!!! Click για ανάπτυξη... τέλειος ο μπαλαρίνος, όλο χάρη και σκέρτσο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Η katerina10: #32.822 29-11-08 11:48 Βάσια όταν μπεις θέλω ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!!Εχει πρόβλημα το ματάκι του Μάπα και έχω ψιλοφρικάρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η bunny έγραψε: #32.823 29-11-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα τι καλά!! ειχα πάθει στερητικό σύνδρομο...μου έλειπε ο Αλφι και η Pisu... Click για ανάπτυξη... Τότε γιατί δεν πήγαινες στο Gallery της Άντας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:26 Ο πυρροθριξ: #32.824 29-11-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βάσια όταν μπεις θέλω ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!!Εχει πρόβλημα το ματάκι του Μάπα και έχω ψιλοφρικάρει! Click για ανάπτυξη... σου εστειλα Μπ μεσω Δαναης...παρε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 20:58 Η catspy έγραψε: #32.825 30-11-08 20:58 Γεια σας!!Είμαι νέο μέλος!Με λένε Ευρώπη και είμαι 12 χρονών.Μου αρέσουν πολύ τα ζώα και ο αθλητισμός.Ασχολούμαι με την ενόργανη και είμαι στην εθνική ομάδα.Μου αρέσουν πολύ οι γάτες Βιρμανίας,κυρίως τα μικρά γατάκια,μου αρέσει ο τρόπος που παίζουν και ο τρόπος που γουργουρίζουν.Τα χόμπι μου είναι το Internet,τα βιβλία,ο χορός και η ζωγραφική.Είμαι η κολλητή της Χριστίνας και έχω δυο αδερφές.Η μία ειναι 9,5 χρονών και την λένε Ευαγγελία και η άλλη είναι 6 χρονών και την λένε Νικολέττα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:09 Η elvenstar: #32.826 30-11-08 21:09 Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:13 Η aalyah έγραψε: #32.827 30-11-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Luna έγραψε: #32.828 30-11-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Click για ανάπτυξη... τελειαααα!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.829 01-12-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τότε γιατί δεν πήγαινες στο Gallery της Άντας; Click για ανάπτυξη... γιατί θέλω καινούργιες καλέ Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γεια σας!!Είμαι νέο μέλος!Με λένε Ευρώπη και είμαι 12 χρονών.Μου αρέσουν πολύ τα ζώα και ο αθλητισμός.Ασχολούμαι με την ενόργανη και είμαι στην εθνική ομάδα.Μου αρέσουν πολύ οι γάτες Βιρμανίας,κυρίως τα μικρά γατάκια,μου αρέσει ο τρόπος που παίζουν και ο τρόπος που γουργουρίζουν.Τα χόμπι μου είναι το Internet,τα βιβλία,ο χορός και η ζωγραφική.Είμαι η κολλητή της Χριστίνας και έχω δυο αδερφές.Η μία ειναι 9,5 χρονών και την λένε Ευαγγελία και η άλλη είναι 6 χρονών και την λένε Νικολέττα. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στη παρέα μα!! Εθνική Ελλάδος?? Μπράβο κορίτσι μου...Κάνε μας περήφανους! Αφού εχεις και το χρόνο για τα χόμπι σου πάλι ΜΠΡΑΒΟ! Εχω κι εγώ ένα γιο το Χρήστο 12 ετών που μια πολύ φίλη του ειναι στην Εθνική Ελλάδος στη Ρυθμική Γυμναστική...τη λένε Βέλμα...τη ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:46 Η staman2 έγραψε: #32.830 01-12-08 09:46 Καλημέρα Βιρμανάκια!!! Ωραία μέρα σήμερα!!! Ελπίζω να περάσατε καλά το Σαβ/κο. Ερχονται τα Χριστούγεννα κ σκέφτομαι τα γατουνια μας οτι θα κάνουν χρυσές δουλειές με τα στολίδια. Φιλάκια σε όοολα τα γατάκια σας, στα μουσουδάκια τους απο τον Πέρση, τη Νάλα, τον Σεβάχ, τη Λούση, και μια μούντζα από τον Τιμάκο τον γεροντοκόρο μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Raisa έγραψε: #32.831 01-12-08 09:53 Καλημέρα και από μένα....έμαθα περάσατε καλά το ΣΚ...πολύ θα ήθελα να ήμουν μαζί σας... Τα βιντεάκια που έβαλε η Έλενα τα είδατε? Έχουν πολύ γέλιο ....καλό στόλισμα λοιπόν.... Υ.Γ. Εγώ στόλισα εχθές και ούτε γάτα ούτε ζημιά να δω βέβαια τι θα κάνει και ο Φιντέλ όταν με το καλό γυρίσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Βάσια13859: #32.832 01-12-08 09:53 καλημέρα και απο εμενα...τελικά ο Ιων εκανε τη δουλεια του..μετα απο 36 ωρες απουσίας μας, ουτε που νιαουρισε η Αθηνα οταν μας ειδεκαι περάσαμε και υπεροχα στους Δελφους, όπου μας κατασκλάβωσαν με τη φιλοξενία τους η Δανάη και ο καλος της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Η Βάσια13859: #32.833 01-12-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Click για ανάπτυξη... καλα τα video τελεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η staman2 έγραψε: #32.834 01-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο εμενα...τελικά ο Ιων εκανε τη δουλεια του..μετα απο 36 ωρες απουσίας μας, ουτε που νιαουρισε η Αθηνα οταν μας ειδεκαι περάσαμε και υπεροχα στους Δελφους, όπου μας κατασκλάβωσαν με τη φιλοξενία τους η Δανάη και ο καλος της! Click για ανάπτυξη... Ειδες Βασάκο μου ο Ιωνάκος σου? Η Αθηνούλα είναι καλλιτερα τώρα έεε? συνήθισε?Περάσατε όμορφα έεε? Ετσι είναι όταν έχεις καλή παρέα είναι πάντα ομορφα και ζεστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.835 01-12-08 10:05 Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η Raisa έγραψε: #32.836 01-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Click για ανάπτυξη... Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.837 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Click για ανάπτυξη... καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:14 Η Raisa έγραψε: #32.838 01-12-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Click για ανάπτυξη... Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.839 01-12-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Click για ανάπτυξη... α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #32.840 01-12-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Click για ανάπτυξη... Είπα και γω....ζουλήξατε το αγόρι που είναι μέσα στα φρου φρου και τα αρώματα και έχει ένα σούπερ κρεβάτι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1640 1641 1642 1643 1644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βάσια όταν μπεις θέλω ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!!Εχει πρόβλημα το ματάκι του Μάπα και έχω ψιλοφρικάρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:11 Η bunny έγραψε: #32.823 29-11-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα τι καλά!! ειχα πάθει στερητικό σύνδρομο...μου έλειπε ο Αλφι και η Pisu... Click για ανάπτυξη... Τότε γιατί δεν πήγαινες στο Gallery της Άντας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:26 Ο πυρροθριξ: #32.824 29-11-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βάσια όταν μπεις θέλω ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!!Εχει πρόβλημα το ματάκι του Μάπα και έχω ψιλοφρικάρει! Click για ανάπτυξη... σου εστειλα Μπ μεσω Δαναης...παρε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 20:58 Η catspy έγραψε: #32.825 30-11-08 20:58 Γεια σας!!Είμαι νέο μέλος!Με λένε Ευρώπη και είμαι 12 χρονών.Μου αρέσουν πολύ τα ζώα και ο αθλητισμός.Ασχολούμαι με την ενόργανη και είμαι στην εθνική ομάδα.Μου αρέσουν πολύ οι γάτες Βιρμανίας,κυρίως τα μικρά γατάκια,μου αρέσει ο τρόπος που παίζουν και ο τρόπος που γουργουρίζουν.Τα χόμπι μου είναι το Internet,τα βιβλία,ο χορός και η ζωγραφική.Είμαι η κολλητή της Χριστίνας και έχω δυο αδερφές.Η μία ειναι 9,5 χρονών και την λένε Ευαγγελία και η άλλη είναι 6 χρονών και την λένε Νικολέττα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:09 Η elvenstar: #32.826 30-11-08 21:09 Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:13 Η aalyah έγραψε: #32.827 30-11-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Luna έγραψε: #32.828 30-11-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Click για ανάπτυξη... τελειαααα!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.829 01-12-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τότε γιατί δεν πήγαινες στο Gallery της Άντας; Click για ανάπτυξη... γιατί θέλω καινούργιες καλέ Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γεια σας!!Είμαι νέο μέλος!Με λένε Ευρώπη και είμαι 12 χρονών.Μου αρέσουν πολύ τα ζώα και ο αθλητισμός.Ασχολούμαι με την ενόργανη και είμαι στην εθνική ομάδα.Μου αρέσουν πολύ οι γάτες Βιρμανίας,κυρίως τα μικρά γατάκια,μου αρέσει ο τρόπος που παίζουν και ο τρόπος που γουργουρίζουν.Τα χόμπι μου είναι το Internet,τα βιβλία,ο χορός και η ζωγραφική.Είμαι η κολλητή της Χριστίνας και έχω δυο αδερφές.Η μία ειναι 9,5 χρονών και την λένε Ευαγγελία και η άλλη είναι 6 χρονών και την λένε Νικολέττα. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στη παρέα μα!! Εθνική Ελλάδος?? Μπράβο κορίτσι μου...Κάνε μας περήφανους! Αφού εχεις και το χρόνο για τα χόμπι σου πάλι ΜΠΡΑΒΟ! Εχω κι εγώ ένα γιο το Χρήστο 12 ετών που μια πολύ φίλη του ειναι στην Εθνική Ελλάδος στη Ρυθμική Γυμναστική...τη λένε Βέλμα...τη ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:46 Η staman2 έγραψε: #32.830 01-12-08 09:46 Καλημέρα Βιρμανάκια!!! Ωραία μέρα σήμερα!!! Ελπίζω να περάσατε καλά το Σαβ/κο. Ερχονται τα Χριστούγεννα κ σκέφτομαι τα γατουνια μας οτι θα κάνουν χρυσές δουλειές με τα στολίδια. Φιλάκια σε όοολα τα γατάκια σας, στα μουσουδάκια τους απο τον Πέρση, τη Νάλα, τον Σεβάχ, τη Λούση, και μια μούντζα από τον Τιμάκο τον γεροντοκόρο μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Raisa έγραψε: #32.831 01-12-08 09:53 Καλημέρα και από μένα....έμαθα περάσατε καλά το ΣΚ...πολύ θα ήθελα να ήμουν μαζί σας... Τα βιντεάκια που έβαλε η Έλενα τα είδατε? Έχουν πολύ γέλιο ....καλό στόλισμα λοιπόν.... Υ.Γ. Εγώ στόλισα εχθές και ούτε γάτα ούτε ζημιά να δω βέβαια τι θα κάνει και ο Φιντέλ όταν με το καλό γυρίσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Βάσια13859: #32.832 01-12-08 09:53 καλημέρα και απο εμενα...τελικά ο Ιων εκανε τη δουλεια του..μετα απο 36 ωρες απουσίας μας, ουτε που νιαουρισε η Αθηνα οταν μας ειδεκαι περάσαμε και υπεροχα στους Δελφους, όπου μας κατασκλάβωσαν με τη φιλοξενία τους η Δανάη και ο καλος της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Η Βάσια13859: #32.833 01-12-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Click για ανάπτυξη... καλα τα video τελεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η staman2 έγραψε: #32.834 01-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο εμενα...τελικά ο Ιων εκανε τη δουλεια του..μετα απο 36 ωρες απουσίας μας, ουτε που νιαουρισε η Αθηνα οταν μας ειδεκαι περάσαμε και υπεροχα στους Δελφους, όπου μας κατασκλάβωσαν με τη φιλοξενία τους η Δανάη και ο καλος της! Click για ανάπτυξη... Ειδες Βασάκο μου ο Ιωνάκος σου? Η Αθηνούλα είναι καλλιτερα τώρα έεε? συνήθισε?Περάσατε όμορφα έεε? Ετσι είναι όταν έχεις καλή παρέα είναι πάντα ομορφα και ζεστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.835 01-12-08 10:05 Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η Raisa έγραψε: #32.836 01-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Click για ανάπτυξη... Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.837 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Click για ανάπτυξη... καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:14 Η Raisa έγραψε: #32.838 01-12-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Click για ανάπτυξη... Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.839 01-12-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Click για ανάπτυξη... α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #32.840 01-12-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Click για ανάπτυξη... Είπα και γω....ζουλήξατε το αγόρι που είναι μέσα στα φρου φρου και τα αρώματα και έχει ένα σούπερ κρεβάτι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1640 1641 1642 1643 1644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντούλα τι καλά!! ειχα πάθει στερητικό σύνδρομο...μου έλειπε ο Αλφι και η Pisu... Click για ανάπτυξη... Τότε γιατί δεν πήγαινες στο Gallery της Άντας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 20:26 Ο πυρροθριξ: #32.824 29-11-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βάσια όταν μπεις θέλω ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!!Εχει πρόβλημα το ματάκι του Μάπα και έχω ψιλοφρικάρει! Click για ανάπτυξη... σου εστειλα Μπ μεσω Δαναης...παρε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 20:58 Η catspy έγραψε: #32.825 30-11-08 20:58 Γεια σας!!Είμαι νέο μέλος!Με λένε Ευρώπη και είμαι 12 χρονών.Μου αρέσουν πολύ τα ζώα και ο αθλητισμός.Ασχολούμαι με την ενόργανη και είμαι στην εθνική ομάδα.Μου αρέσουν πολύ οι γάτες Βιρμανίας,κυρίως τα μικρά γατάκια,μου αρέσει ο τρόπος που παίζουν και ο τρόπος που γουργουρίζουν.Τα χόμπι μου είναι το Internet,τα βιβλία,ο χορός και η ζωγραφική.Είμαι η κολλητή της Χριστίνας και έχω δυο αδερφές.Η μία ειναι 9,5 χρονών και την λένε Ευαγγελία και η άλλη είναι 6 χρονών και την λένε Νικολέττα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:09 Η elvenstar: #32.826 30-11-08 21:09 Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:13 Η aalyah έγραψε: #32.827 30-11-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Luna έγραψε: #32.828 30-11-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Click για ανάπτυξη... τελειαααα!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.829 01-12-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τότε γιατί δεν πήγαινες στο Gallery της Άντας; Click για ανάπτυξη... γιατί θέλω καινούργιες καλέ Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γεια σας!!Είμαι νέο μέλος!Με λένε Ευρώπη και είμαι 12 χρονών.Μου αρέσουν πολύ τα ζώα και ο αθλητισμός.Ασχολούμαι με την ενόργανη και είμαι στην εθνική ομάδα.Μου αρέσουν πολύ οι γάτες Βιρμανίας,κυρίως τα μικρά γατάκια,μου αρέσει ο τρόπος που παίζουν και ο τρόπος που γουργουρίζουν.Τα χόμπι μου είναι το Internet,τα βιβλία,ο χορός και η ζωγραφική.Είμαι η κολλητή της Χριστίνας και έχω δυο αδερφές.Η μία ειναι 9,5 χρονών και την λένε Ευαγγελία και η άλλη είναι 6 χρονών και την λένε Νικολέττα. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στη παρέα μα!! Εθνική Ελλάδος?? Μπράβο κορίτσι μου...Κάνε μας περήφανους! Αφού εχεις και το χρόνο για τα χόμπι σου πάλι ΜΠΡΑΒΟ! Εχω κι εγώ ένα γιο το Χρήστο 12 ετών που μια πολύ φίλη του ειναι στην Εθνική Ελλάδος στη Ρυθμική Γυμναστική...τη λένε Βέλμα...τη ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:46 Η staman2 έγραψε: #32.830 01-12-08 09:46 Καλημέρα Βιρμανάκια!!! Ωραία μέρα σήμερα!!! Ελπίζω να περάσατε καλά το Σαβ/κο. Ερχονται τα Χριστούγεννα κ σκέφτομαι τα γατουνια μας οτι θα κάνουν χρυσές δουλειές με τα στολίδια. Φιλάκια σε όοολα τα γατάκια σας, στα μουσουδάκια τους απο τον Πέρση, τη Νάλα, τον Σεβάχ, τη Λούση, και μια μούντζα από τον Τιμάκο τον γεροντοκόρο μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Raisa έγραψε: #32.831 01-12-08 09:53 Καλημέρα και από μένα....έμαθα περάσατε καλά το ΣΚ...πολύ θα ήθελα να ήμουν μαζί σας... Τα βιντεάκια που έβαλε η Έλενα τα είδατε? Έχουν πολύ γέλιο ....καλό στόλισμα λοιπόν.... Υ.Γ. Εγώ στόλισα εχθές και ούτε γάτα ούτε ζημιά να δω βέβαια τι θα κάνει και ο Φιντέλ όταν με το καλό γυρίσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Βάσια13859: #32.832 01-12-08 09:53 καλημέρα και απο εμενα...τελικά ο Ιων εκανε τη δουλεια του..μετα απο 36 ωρες απουσίας μας, ουτε που νιαουρισε η Αθηνα οταν μας ειδεκαι περάσαμε και υπεροχα στους Δελφους, όπου μας κατασκλάβωσαν με τη φιλοξενία τους η Δανάη και ο καλος της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Η Βάσια13859: #32.833 01-12-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Click για ανάπτυξη... καλα τα video τελεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η staman2 έγραψε: #32.834 01-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο εμενα...τελικά ο Ιων εκανε τη δουλεια του..μετα απο 36 ωρες απουσίας μας, ουτε που νιαουρισε η Αθηνα οταν μας ειδεκαι περάσαμε και υπεροχα στους Δελφους, όπου μας κατασκλάβωσαν με τη φιλοξενία τους η Δανάη και ο καλος της! Click για ανάπτυξη... Ειδες Βασάκο μου ο Ιωνάκος σου? Η Αθηνούλα είναι καλλιτερα τώρα έεε? συνήθισε?Περάσατε όμορφα έεε? Ετσι είναι όταν έχεις καλή παρέα είναι πάντα ομορφα και ζεστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.835 01-12-08 10:05 Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η Raisa έγραψε: #32.836 01-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Click για ανάπτυξη... Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.837 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Click για ανάπτυξη... καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:14 Η Raisa έγραψε: #32.838 01-12-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Click για ανάπτυξη... Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.839 01-12-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Click για ανάπτυξη... α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #32.840 01-12-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Click για ανάπτυξη... Είπα και γω....ζουλήξατε το αγόρι που είναι μέσα στα φρου φρου και τα αρώματα και έχει ένα σούπερ κρεβάτι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1640 1641 1642 1643 1644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βάσια όταν μπεις θέλω ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!!Εχει πρόβλημα το ματάκι του Μάπα και έχω ψιλοφρικάρει! Click για ανάπτυξη... σου εστειλα Μπ μεσω Δαναης...παρε με! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 20:58 Η catspy έγραψε: #32.825 30-11-08 20:58 Γεια σας!!Είμαι νέο μέλος!Με λένε Ευρώπη και είμαι 12 χρονών.Μου αρέσουν πολύ τα ζώα και ο αθλητισμός.Ασχολούμαι με την ενόργανη και είμαι στην εθνική ομάδα.Μου αρέσουν πολύ οι γάτες Βιρμανίας,κυρίως τα μικρά γατάκια,μου αρέσει ο τρόπος που παίζουν και ο τρόπος που γουργουρίζουν.Τα χόμπι μου είναι το Internet,τα βιβλία,ο χορός και η ζωγραφική.Είμαι η κολλητή της Χριστίνας και έχω δυο αδερφές.Η μία ειναι 9,5 χρονών και την λένε Ευαγγελία και η άλλη είναι 6 χρονών και την λένε Νικολέττα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:09 Η elvenstar: #32.826 30-11-08 21:09 Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:13 Η aalyah έγραψε: #32.827 30-11-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Luna έγραψε: #32.828 30-11-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Click για ανάπτυξη... τελειαααα!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.829 01-12-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τότε γιατί δεν πήγαινες στο Gallery της Άντας; Click για ανάπτυξη... γιατί θέλω καινούργιες καλέ Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γεια σας!!Είμαι νέο μέλος!Με λένε Ευρώπη και είμαι 12 χρονών.Μου αρέσουν πολύ τα ζώα και ο αθλητισμός.Ασχολούμαι με την ενόργανη και είμαι στην εθνική ομάδα.Μου αρέσουν πολύ οι γάτες Βιρμανίας,κυρίως τα μικρά γατάκια,μου αρέσει ο τρόπος που παίζουν και ο τρόπος που γουργουρίζουν.Τα χόμπι μου είναι το Internet,τα βιβλία,ο χορός και η ζωγραφική.Είμαι η κολλητή της Χριστίνας και έχω δυο αδερφές.Η μία ειναι 9,5 χρονών και την λένε Ευαγγελία και η άλλη είναι 6 χρονών και την λένε Νικολέττα. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στη παρέα μα!! Εθνική Ελλάδος?? Μπράβο κορίτσι μου...Κάνε μας περήφανους! Αφού εχεις και το χρόνο για τα χόμπι σου πάλι ΜΠΡΑΒΟ! Εχω κι εγώ ένα γιο το Χρήστο 12 ετών που μια πολύ φίλη του ειναι στην Εθνική Ελλάδος στη Ρυθμική Γυμναστική...τη λένε Βέλμα...τη ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:46 Η staman2 έγραψε: #32.830 01-12-08 09:46 Καλημέρα Βιρμανάκια!!! Ωραία μέρα σήμερα!!! Ελπίζω να περάσατε καλά το Σαβ/κο. Ερχονται τα Χριστούγεννα κ σκέφτομαι τα γατουνια μας οτι θα κάνουν χρυσές δουλειές με τα στολίδια. Φιλάκια σε όοολα τα γατάκια σας, στα μουσουδάκια τους απο τον Πέρση, τη Νάλα, τον Σεβάχ, τη Λούση, και μια μούντζα από τον Τιμάκο τον γεροντοκόρο μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Raisa έγραψε: #32.831 01-12-08 09:53 Καλημέρα και από μένα....έμαθα περάσατε καλά το ΣΚ...πολύ θα ήθελα να ήμουν μαζί σας... Τα βιντεάκια που έβαλε η Έλενα τα είδατε? Έχουν πολύ γέλιο ....καλό στόλισμα λοιπόν.... Υ.Γ. Εγώ στόλισα εχθές και ούτε γάτα ούτε ζημιά να δω βέβαια τι θα κάνει και ο Φιντέλ όταν με το καλό γυρίσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Βάσια13859: #32.832 01-12-08 09:53 καλημέρα και απο εμενα...τελικά ο Ιων εκανε τη δουλεια του..μετα απο 36 ωρες απουσίας μας, ουτε που νιαουρισε η Αθηνα οταν μας ειδεκαι περάσαμε και υπεροχα στους Δελφους, όπου μας κατασκλάβωσαν με τη φιλοξενία τους η Δανάη και ο καλος της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Η Βάσια13859: #32.833 01-12-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Click για ανάπτυξη... καλα τα video τελεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η staman2 έγραψε: #32.834 01-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο εμενα...τελικά ο Ιων εκανε τη δουλεια του..μετα απο 36 ωρες απουσίας μας, ουτε που νιαουρισε η Αθηνα οταν μας ειδεκαι περάσαμε και υπεροχα στους Δελφους, όπου μας κατασκλάβωσαν με τη φιλοξενία τους η Δανάη και ο καλος της! Click για ανάπτυξη... Ειδες Βασάκο μου ο Ιωνάκος σου? Η Αθηνούλα είναι καλλιτερα τώρα έεε? συνήθισε?Περάσατε όμορφα έεε? Ετσι είναι όταν έχεις καλή παρέα είναι πάντα ομορφα και ζεστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.835 01-12-08 10:05 Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η Raisa έγραψε: #32.836 01-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Click για ανάπτυξη... Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.837 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Click για ανάπτυξη... καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:14 Η Raisa έγραψε: #32.838 01-12-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Click για ανάπτυξη... Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.839 01-12-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Click για ανάπτυξη... α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #32.840 01-12-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Click για ανάπτυξη... Είπα και γω....ζουλήξατε το αγόρι που είναι μέσα στα φρου φρου και τα αρώματα και έχει ένα σούπερ κρεβάτι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1640 1641 1642 1643 1644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας!!Είμαι νέο μέλος!Με λένε Ευρώπη και είμαι 12 χρονών.Μου αρέσουν πολύ τα ζώα και ο αθλητισμός.Ασχολούμαι με την ενόργανη και είμαι στην εθνική ομάδα.Μου αρέσουν πολύ οι γάτες Βιρμανίας,κυρίως τα μικρά γατάκια,μου αρέσει ο τρόπος που παίζουν και ο τρόπος που γουργουρίζουν.Τα χόμπι μου είναι το Internet,τα βιβλία,ο χορός και η ζωγραφική.Είμαι η κολλητή της Χριστίνας και έχω δυο αδερφές.Η μία ειναι 9,5 χρονών και την λένε Ευαγγελία και η άλλη είναι 6 χρονών και την λένε Νικολέττα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:09 Η elvenstar: #32.826 30-11-08 21:09 Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:13 Η aalyah έγραψε: #32.827 30-11-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Luna έγραψε: #32.828 30-11-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Click για ανάπτυξη... τελειαααα!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.829 01-12-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τότε γιατί δεν πήγαινες στο Gallery της Άντας; Click για ανάπτυξη... γιατί θέλω καινούργιες καλέ Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γεια σας!!Είμαι νέο μέλος!Με λένε Ευρώπη και είμαι 12 χρονών.Μου αρέσουν πολύ τα ζώα και ο αθλητισμός.Ασχολούμαι με την ενόργανη και είμαι στην εθνική ομάδα.Μου αρέσουν πολύ οι γάτες Βιρμανίας,κυρίως τα μικρά γατάκια,μου αρέσει ο τρόπος που παίζουν και ο τρόπος που γουργουρίζουν.Τα χόμπι μου είναι το Internet,τα βιβλία,ο χορός και η ζωγραφική.Είμαι η κολλητή της Χριστίνας και έχω δυο αδερφές.Η μία ειναι 9,5 χρονών και την λένε Ευαγγελία και η άλλη είναι 6 χρονών και την λένε Νικολέττα. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στη παρέα μα!! Εθνική Ελλάδος?? Μπράβο κορίτσι μου...Κάνε μας περήφανους! Αφού εχεις και το χρόνο για τα χόμπι σου πάλι ΜΠΡΑΒΟ! Εχω κι εγώ ένα γιο το Χρήστο 12 ετών που μια πολύ φίλη του ειναι στην Εθνική Ελλάδος στη Ρυθμική Γυμναστική...τη λένε Βέλμα...τη ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:46 Η staman2 έγραψε: #32.830 01-12-08 09:46 Καλημέρα Βιρμανάκια!!! Ωραία μέρα σήμερα!!! Ελπίζω να περάσατε καλά το Σαβ/κο. Ερχονται τα Χριστούγεννα κ σκέφτομαι τα γατουνια μας οτι θα κάνουν χρυσές δουλειές με τα στολίδια. Φιλάκια σε όοολα τα γατάκια σας, στα μουσουδάκια τους απο τον Πέρση, τη Νάλα, τον Σεβάχ, τη Λούση, και μια μούντζα από τον Τιμάκο τον γεροντοκόρο μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Raisa έγραψε: #32.831 01-12-08 09:53 Καλημέρα και από μένα....έμαθα περάσατε καλά το ΣΚ...πολύ θα ήθελα να ήμουν μαζί σας... Τα βιντεάκια που έβαλε η Έλενα τα είδατε? Έχουν πολύ γέλιο ....καλό στόλισμα λοιπόν.... Υ.Γ. Εγώ στόλισα εχθές και ούτε γάτα ούτε ζημιά να δω βέβαια τι θα κάνει και ο Φιντέλ όταν με το καλό γυρίσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Βάσια13859: #32.832 01-12-08 09:53 καλημέρα και απο εμενα...τελικά ο Ιων εκανε τη δουλεια του..μετα απο 36 ωρες απουσίας μας, ουτε που νιαουρισε η Αθηνα οταν μας ειδεκαι περάσαμε και υπεροχα στους Δελφους, όπου μας κατασκλάβωσαν με τη φιλοξενία τους η Δανάη και ο καλος της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Η Βάσια13859: #32.833 01-12-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Click για ανάπτυξη... καλα τα video τελεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η staman2 έγραψε: #32.834 01-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο εμενα...τελικά ο Ιων εκανε τη δουλεια του..μετα απο 36 ωρες απουσίας μας, ουτε που νιαουρισε η Αθηνα οταν μας ειδεκαι περάσαμε και υπεροχα στους Δελφους, όπου μας κατασκλάβωσαν με τη φιλοξενία τους η Δανάη και ο καλος της! Click για ανάπτυξη... Ειδες Βασάκο μου ο Ιωνάκος σου? Η Αθηνούλα είναι καλλιτερα τώρα έεε? συνήθισε?Περάσατε όμορφα έεε? Ετσι είναι όταν έχεις καλή παρέα είναι πάντα ομορφα και ζεστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.835 01-12-08 10:05 Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η Raisa έγραψε: #32.836 01-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Click για ανάπτυξη... Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.837 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Click για ανάπτυξη... καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:14 Η Raisa έγραψε: #32.838 01-12-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Click για ανάπτυξη... Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.839 01-12-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Click για ανάπτυξη... α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #32.840 01-12-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Click για ανάπτυξη... Είπα και γω....ζουλήξατε το αγόρι που είναι μέσα στα φρου φρου και τα αρώματα και έχει ένα σούπερ κρεβάτι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1640 1641 1642 1643 1644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:13 Η aalyah έγραψε: #32.827 30-11-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Luna έγραψε: #32.828 30-11-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Click για ανάπτυξη... τελειαααα!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.829 01-12-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τότε γιατί δεν πήγαινες στο Gallery της Άντας; Click για ανάπτυξη... γιατί θέλω καινούργιες καλέ Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γεια σας!!Είμαι νέο μέλος!Με λένε Ευρώπη και είμαι 12 χρονών.Μου αρέσουν πολύ τα ζώα και ο αθλητισμός.Ασχολούμαι με την ενόργανη και είμαι στην εθνική ομάδα.Μου αρέσουν πολύ οι γάτες Βιρμανίας,κυρίως τα μικρά γατάκια,μου αρέσει ο τρόπος που παίζουν και ο τρόπος που γουργουρίζουν.Τα χόμπι μου είναι το Internet,τα βιβλία,ο χορός και η ζωγραφική.Είμαι η κολλητή της Χριστίνας και έχω δυο αδερφές.Η μία ειναι 9,5 χρονών και την λένε Ευαγγελία και η άλλη είναι 6 χρονών και την λένε Νικολέττα. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στη παρέα μα!! Εθνική Ελλάδος?? Μπράβο κορίτσι μου...Κάνε μας περήφανους! Αφού εχεις και το χρόνο για τα χόμπι σου πάλι ΜΠΡΑΒΟ! Εχω κι εγώ ένα γιο το Χρήστο 12 ετών που μια πολύ φίλη του ειναι στην Εθνική Ελλάδος στη Ρυθμική Γυμναστική...τη λένε Βέλμα...τη ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:46 Η staman2 έγραψε: #32.830 01-12-08 09:46 Καλημέρα Βιρμανάκια!!! Ωραία μέρα σήμερα!!! Ελπίζω να περάσατε καλά το Σαβ/κο. Ερχονται τα Χριστούγεννα κ σκέφτομαι τα γατουνια μας οτι θα κάνουν χρυσές δουλειές με τα στολίδια. Φιλάκια σε όοολα τα γατάκια σας, στα μουσουδάκια τους απο τον Πέρση, τη Νάλα, τον Σεβάχ, τη Λούση, και μια μούντζα από τον Τιμάκο τον γεροντοκόρο μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Raisa έγραψε: #32.831 01-12-08 09:53 Καλημέρα και από μένα....έμαθα περάσατε καλά το ΣΚ...πολύ θα ήθελα να ήμουν μαζί σας... Τα βιντεάκια που έβαλε η Έλενα τα είδατε? Έχουν πολύ γέλιο ....καλό στόλισμα λοιπόν.... Υ.Γ. Εγώ στόλισα εχθές και ούτε γάτα ούτε ζημιά να δω βέβαια τι θα κάνει και ο Φιντέλ όταν με το καλό γυρίσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Βάσια13859: #32.832 01-12-08 09:53 καλημέρα και απο εμενα...τελικά ο Ιων εκανε τη δουλεια του..μετα απο 36 ωρες απουσίας μας, ουτε που νιαουρισε η Αθηνα οταν μας ειδεκαι περάσαμε και υπεροχα στους Δελφους, όπου μας κατασκλάβωσαν με τη φιλοξενία τους η Δανάη και ο καλος της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Η Βάσια13859: #32.833 01-12-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Click για ανάπτυξη... καλα τα video τελεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η staman2 έγραψε: #32.834 01-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο εμενα...τελικά ο Ιων εκανε τη δουλεια του..μετα απο 36 ωρες απουσίας μας, ουτε που νιαουρισε η Αθηνα οταν μας ειδεκαι περάσαμε και υπεροχα στους Δελφους, όπου μας κατασκλάβωσαν με τη φιλοξενία τους η Δανάη και ο καλος της! Click για ανάπτυξη... Ειδες Βασάκο μου ο Ιωνάκος σου? Η Αθηνούλα είναι καλλιτερα τώρα έεε? συνήθισε?Περάσατε όμορφα έεε? Ετσι είναι όταν έχεις καλή παρέα είναι πάντα ομορφα και ζεστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.835 01-12-08 10:05 Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η Raisa έγραψε: #32.836 01-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Click για ανάπτυξη... Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.837 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Click για ανάπτυξη... καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:14 Η Raisa έγραψε: #32.838 01-12-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Click για ανάπτυξη... Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.839 01-12-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Click για ανάπτυξη... α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #32.840 01-12-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Click για ανάπτυξη... Είπα και γω....ζουλήξατε το αγόρι που είναι μέσα στα φρου φρου και τα αρώματα και έχει ένα σούπερ κρεβάτι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1640 1641 1642 1643 1644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η Luna έγραψε: #32.828 30-11-08 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Click για ανάπτυξη... τελειαααα!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.829 01-12-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τότε γιατί δεν πήγαινες στο Gallery της Άντας; Click για ανάπτυξη... γιατί θέλω καινούργιες καλέ Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γεια σας!!Είμαι νέο μέλος!Με λένε Ευρώπη και είμαι 12 χρονών.Μου αρέσουν πολύ τα ζώα και ο αθλητισμός.Ασχολούμαι με την ενόργανη και είμαι στην εθνική ομάδα.Μου αρέσουν πολύ οι γάτες Βιρμανίας,κυρίως τα μικρά γατάκια,μου αρέσει ο τρόπος που παίζουν και ο τρόπος που γουργουρίζουν.Τα χόμπι μου είναι το Internet,τα βιβλία,ο χορός και η ζωγραφική.Είμαι η κολλητή της Χριστίνας και έχω δυο αδερφές.Η μία ειναι 9,5 χρονών και την λένε Ευαγγελία και η άλλη είναι 6 χρονών και την λένε Νικολέττα. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στη παρέα μα!! Εθνική Ελλάδος?? Μπράβο κορίτσι μου...Κάνε μας περήφανους! Αφού εχεις και το χρόνο για τα χόμπι σου πάλι ΜΠΡΑΒΟ! Εχω κι εγώ ένα γιο το Χρήστο 12 ετών που μια πολύ φίλη του ειναι στην Εθνική Ελλάδος στη Ρυθμική Γυμναστική...τη λένε Βέλμα...τη ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:46 Η staman2 έγραψε: #32.830 01-12-08 09:46 Καλημέρα Βιρμανάκια!!! Ωραία μέρα σήμερα!!! Ελπίζω να περάσατε καλά το Σαβ/κο. Ερχονται τα Χριστούγεννα κ σκέφτομαι τα γατουνια μας οτι θα κάνουν χρυσές δουλειές με τα στολίδια. Φιλάκια σε όοολα τα γατάκια σας, στα μουσουδάκια τους απο τον Πέρση, τη Νάλα, τον Σεβάχ, τη Λούση, και μια μούντζα από τον Τιμάκο τον γεροντοκόρο μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Raisa έγραψε: #32.831 01-12-08 09:53 Καλημέρα και από μένα....έμαθα περάσατε καλά το ΣΚ...πολύ θα ήθελα να ήμουν μαζί σας... Τα βιντεάκια που έβαλε η Έλενα τα είδατε? Έχουν πολύ γέλιο ....καλό στόλισμα λοιπόν.... Υ.Γ. Εγώ στόλισα εχθές και ούτε γάτα ούτε ζημιά να δω βέβαια τι θα κάνει και ο Φιντέλ όταν με το καλό γυρίσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Βάσια13859: #32.832 01-12-08 09:53 καλημέρα και απο εμενα...τελικά ο Ιων εκανε τη δουλεια του..μετα απο 36 ωρες απουσίας μας, ουτε που νιαουρισε η Αθηνα οταν μας ειδεκαι περάσαμε και υπεροχα στους Δελφους, όπου μας κατασκλάβωσαν με τη φιλοξενία τους η Δανάη και ο καλος της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Η Βάσια13859: #32.833 01-12-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Click για ανάπτυξη... καλα τα video τελεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η staman2 έγραψε: #32.834 01-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο εμενα...τελικά ο Ιων εκανε τη δουλεια του..μετα απο 36 ωρες απουσίας μας, ουτε που νιαουρισε η Αθηνα οταν μας ειδεκαι περάσαμε και υπεροχα στους Δελφους, όπου μας κατασκλάβωσαν με τη φιλοξενία τους η Δανάη και ο καλος της! Click για ανάπτυξη... Ειδες Βασάκο μου ο Ιωνάκος σου? Η Αθηνούλα είναι καλλιτερα τώρα έεε? συνήθισε?Περάσατε όμορφα έεε? Ετσι είναι όταν έχεις καλή παρέα είναι πάντα ομορφα και ζεστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.835 01-12-08 10:05 Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η Raisa έγραψε: #32.836 01-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Click για ανάπτυξη... Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.837 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Click για ανάπτυξη... καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:14 Η Raisa έγραψε: #32.838 01-12-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Click για ανάπτυξη... Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.839 01-12-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Click για ανάπτυξη... α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #32.840 01-12-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Click για ανάπτυξη... Είπα και γω....ζουλήξατε το αγόρι που είναι μέσα στα φρου φρου και τα αρώματα και έχει ένα σούπερ κρεβάτι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1640 1641 1642 1643 1644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Click για ανάπτυξη... τελειαααα!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.829 01-12-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τότε γιατί δεν πήγαινες στο Gallery της Άντας; Click για ανάπτυξη... γιατί θέλω καινούργιες καλέ Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γεια σας!!Είμαι νέο μέλος!Με λένε Ευρώπη και είμαι 12 χρονών.Μου αρέσουν πολύ τα ζώα και ο αθλητισμός.Ασχολούμαι με την ενόργανη και είμαι στην εθνική ομάδα.Μου αρέσουν πολύ οι γάτες Βιρμανίας,κυρίως τα μικρά γατάκια,μου αρέσει ο τρόπος που παίζουν και ο τρόπος που γουργουρίζουν.Τα χόμπι μου είναι το Internet,τα βιβλία,ο χορός και η ζωγραφική.Είμαι η κολλητή της Χριστίνας και έχω δυο αδερφές.Η μία ειναι 9,5 χρονών και την λένε Ευαγγελία και η άλλη είναι 6 χρονών και την λένε Νικολέττα. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στη παρέα μα!! Εθνική Ελλάδος?? Μπράβο κορίτσι μου...Κάνε μας περήφανους! Αφού εχεις και το χρόνο για τα χόμπι σου πάλι ΜΠΡΑΒΟ! Εχω κι εγώ ένα γιο το Χρήστο 12 ετών που μια πολύ φίλη του ειναι στην Εθνική Ελλάδος στη Ρυθμική Γυμναστική...τη λένε Βέλμα...τη ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:46 Η staman2 έγραψε: #32.830 01-12-08 09:46 Καλημέρα Βιρμανάκια!!! Ωραία μέρα σήμερα!!! Ελπίζω να περάσατε καλά το Σαβ/κο. Ερχονται τα Χριστούγεννα κ σκέφτομαι τα γατουνια μας οτι θα κάνουν χρυσές δουλειές με τα στολίδια. Φιλάκια σε όοολα τα γατάκια σας, στα μουσουδάκια τους απο τον Πέρση, τη Νάλα, τον Σεβάχ, τη Λούση, και μια μούντζα από τον Τιμάκο τον γεροντοκόρο μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Raisa έγραψε: #32.831 01-12-08 09:53 Καλημέρα και από μένα....έμαθα περάσατε καλά το ΣΚ...πολύ θα ήθελα να ήμουν μαζί σας... Τα βιντεάκια που έβαλε η Έλενα τα είδατε? Έχουν πολύ γέλιο ....καλό στόλισμα λοιπόν.... Υ.Γ. Εγώ στόλισα εχθές και ούτε γάτα ούτε ζημιά να δω βέβαια τι θα κάνει και ο Φιντέλ όταν με το καλό γυρίσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Βάσια13859: #32.832 01-12-08 09:53 καλημέρα και απο εμενα...τελικά ο Ιων εκανε τη δουλεια του..μετα απο 36 ωρες απουσίας μας, ουτε που νιαουρισε η Αθηνα οταν μας ειδεκαι περάσαμε και υπεροχα στους Δελφους, όπου μας κατασκλάβωσαν με τη φιλοξενία τους η Δανάη και ο καλος της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Η Βάσια13859: #32.833 01-12-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Click για ανάπτυξη... καλα τα video τελεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η staman2 έγραψε: #32.834 01-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο εμενα...τελικά ο Ιων εκανε τη δουλεια του..μετα απο 36 ωρες απουσίας μας, ουτε που νιαουρισε η Αθηνα οταν μας ειδεκαι περάσαμε και υπεροχα στους Δελφους, όπου μας κατασκλάβωσαν με τη φιλοξενία τους η Δανάη και ο καλος της! Click για ανάπτυξη... Ειδες Βασάκο μου ο Ιωνάκος σου? Η Αθηνούλα είναι καλλιτερα τώρα έεε? συνήθισε?Περάσατε όμορφα έεε? Ετσι είναι όταν έχεις καλή παρέα είναι πάντα ομορφα και ζεστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.835 01-12-08 10:05 Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η Raisa έγραψε: #32.836 01-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Click για ανάπτυξη... Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.837 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Click για ανάπτυξη... καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:14 Η Raisa έγραψε: #32.838 01-12-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Click για ανάπτυξη... Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.839 01-12-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Click για ανάπτυξη... α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #32.840 01-12-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Click για ανάπτυξη... Είπα και γω....ζουλήξατε το αγόρι που είναι μέσα στα φρου φρου και τα αρώματα και έχει ένα σούπερ κρεβάτι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1640 1641 1642 1643 1644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τότε γιατί δεν πήγαινες στο Gallery της Άντας; Click για ανάπτυξη... γιατί θέλω καινούργιες καλέ Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γεια σας!!Είμαι νέο μέλος!Με λένε Ευρώπη και είμαι 12 χρονών.Μου αρέσουν πολύ τα ζώα και ο αθλητισμός.Ασχολούμαι με την ενόργανη και είμαι στην εθνική ομάδα.Μου αρέσουν πολύ οι γάτες Βιρμανίας,κυρίως τα μικρά γατάκια,μου αρέσει ο τρόπος που παίζουν και ο τρόπος που γουργουρίζουν.Τα χόμπι μου είναι το Internet,τα βιβλία,ο χορός και η ζωγραφική.Είμαι η κολλητή της Χριστίνας και έχω δυο αδερφές.Η μία ειναι 9,5 χρονών και την λένε Ευαγγελία και η άλλη είναι 6 χρονών και την λένε Νικολέττα. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στη παρέα μα!! Εθνική Ελλάδος?? Μπράβο κορίτσι μου...Κάνε μας περήφανους! Αφού εχεις και το χρόνο για τα χόμπι σου πάλι ΜΠΡΑΒΟ! Εχω κι εγώ ένα γιο το Χρήστο 12 ετών που μια πολύ φίλη του ειναι στην Εθνική Ελλάδος στη Ρυθμική Γυμναστική...τη λένε Βέλμα...τη ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:46 Η staman2 έγραψε: #32.830 01-12-08 09:46 Καλημέρα Βιρμανάκια!!! Ωραία μέρα σήμερα!!! Ελπίζω να περάσατε καλά το Σαβ/κο. Ερχονται τα Χριστούγεννα κ σκέφτομαι τα γατουνια μας οτι θα κάνουν χρυσές δουλειές με τα στολίδια. Φιλάκια σε όοολα τα γατάκια σας, στα μουσουδάκια τους απο τον Πέρση, τη Νάλα, τον Σεβάχ, τη Λούση, και μια μούντζα από τον Τιμάκο τον γεροντοκόρο μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Raisa έγραψε: #32.831 01-12-08 09:53 Καλημέρα και από μένα....έμαθα περάσατε καλά το ΣΚ...πολύ θα ήθελα να ήμουν μαζί σας... Τα βιντεάκια που έβαλε η Έλενα τα είδατε? Έχουν πολύ γέλιο ....καλό στόλισμα λοιπόν.... Υ.Γ. Εγώ στόλισα εχθές και ούτε γάτα ούτε ζημιά να δω βέβαια τι θα κάνει και ο Φιντέλ όταν με το καλό γυρίσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Βάσια13859: #32.832 01-12-08 09:53 καλημέρα και απο εμενα...τελικά ο Ιων εκανε τη δουλεια του..μετα απο 36 ωρες απουσίας μας, ουτε που νιαουρισε η Αθηνα οταν μας ειδεκαι περάσαμε και υπεροχα στους Δελφους, όπου μας κατασκλάβωσαν με τη φιλοξενία τους η Δανάη και ο καλος της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Η Βάσια13859: #32.833 01-12-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Click για ανάπτυξη... καλα τα video τελεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η staman2 έγραψε: #32.834 01-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο εμενα...τελικά ο Ιων εκανε τη δουλεια του..μετα απο 36 ωρες απουσίας μας, ουτε που νιαουρισε η Αθηνα οταν μας ειδεκαι περάσαμε και υπεροχα στους Δελφους, όπου μας κατασκλάβωσαν με τη φιλοξενία τους η Δανάη και ο καλος της! Click για ανάπτυξη... Ειδες Βασάκο μου ο Ιωνάκος σου? Η Αθηνούλα είναι καλλιτερα τώρα έεε? συνήθισε?Περάσατε όμορφα έεε? Ετσι είναι όταν έχεις καλή παρέα είναι πάντα ομορφα και ζεστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.835 01-12-08 10:05 Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η Raisa έγραψε: #32.836 01-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Click για ανάπτυξη... Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.837 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Click για ανάπτυξη... καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:14 Η Raisa έγραψε: #32.838 01-12-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Click για ανάπτυξη... Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.839 01-12-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Click για ανάπτυξη... α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #32.840 01-12-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Click για ανάπτυξη... Είπα και γω....ζουλήξατε το αγόρι που είναι μέσα στα φρου φρου και τα αρώματα και έχει ένα σούπερ κρεβάτι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1640 1641 1642 1643 1644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα Βιρμανάκια!!! Ωραία μέρα σήμερα!!! Ελπίζω να περάσατε καλά το Σαβ/κο. Ερχονται τα Χριστούγεννα κ σκέφτομαι τα γατουνια μας οτι θα κάνουν χρυσές δουλειές με τα στολίδια. Φιλάκια σε όοολα τα γατάκια σας, στα μουσουδάκια τους απο τον Πέρση, τη Νάλα, τον Σεβάχ, τη Λούση, και μια μούντζα από τον Τιμάκο τον γεροντοκόρο μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Raisa έγραψε: #32.831 01-12-08 09:53 Καλημέρα και από μένα....έμαθα περάσατε καλά το ΣΚ...πολύ θα ήθελα να ήμουν μαζί σας... Τα βιντεάκια που έβαλε η Έλενα τα είδατε? Έχουν πολύ γέλιο ....καλό στόλισμα λοιπόν.... Υ.Γ. Εγώ στόλισα εχθές και ούτε γάτα ούτε ζημιά να δω βέβαια τι θα κάνει και ο Φιντέλ όταν με το καλό γυρίσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Βάσια13859: #32.832 01-12-08 09:53 καλημέρα και απο εμενα...τελικά ο Ιων εκανε τη δουλεια του..μετα απο 36 ωρες απουσίας μας, ουτε που νιαουρισε η Αθηνα οταν μας ειδεκαι περάσαμε και υπεροχα στους Δελφους, όπου μας κατασκλάβωσαν με τη φιλοξενία τους η Δανάη και ο καλος της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Η Βάσια13859: #32.833 01-12-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Click για ανάπτυξη... καλα τα video τελεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η staman2 έγραψε: #32.834 01-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο εμενα...τελικά ο Ιων εκανε τη δουλεια του..μετα απο 36 ωρες απουσίας μας, ουτε που νιαουρισε η Αθηνα οταν μας ειδεκαι περάσαμε και υπεροχα στους Δελφους, όπου μας κατασκλάβωσαν με τη φιλοξενία τους η Δανάη και ο καλος της! Click για ανάπτυξη... Ειδες Βασάκο μου ο Ιωνάκος σου? Η Αθηνούλα είναι καλλιτερα τώρα έεε? συνήθισε?Περάσατε όμορφα έεε? Ετσι είναι όταν έχεις καλή παρέα είναι πάντα ομορφα και ζεστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.835 01-12-08 10:05 Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η Raisa έγραψε: #32.836 01-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Click για ανάπτυξη... Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.837 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Click για ανάπτυξη... καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:14 Η Raisa έγραψε: #32.838 01-12-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Click για ανάπτυξη... Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.839 01-12-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Click για ανάπτυξη... α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #32.840 01-12-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Click για ανάπτυξη... Είπα και γω....ζουλήξατε το αγόρι που είναι μέσα στα φρου φρου και τα αρώματα και έχει ένα σούπερ κρεβάτι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1640 1641 1642 1643 1644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και από μένα....έμαθα περάσατε καλά το ΣΚ...πολύ θα ήθελα να ήμουν μαζί σας... Τα βιντεάκια που έβαλε η Έλενα τα είδατε? Έχουν πολύ γέλιο ....καλό στόλισμα λοιπόν.... Υ.Γ. Εγώ στόλισα εχθές και ούτε γάτα ούτε ζημιά να δω βέβαια τι θα κάνει και ο Φιντέλ όταν με το καλό γυρίσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η Βάσια13859: #32.832 01-12-08 09:53 καλημέρα και απο εμενα...τελικά ο Ιων εκανε τη δουλεια του..μετα απο 36 ωρες απουσίας μας, ουτε που νιαουρισε η Αθηνα οταν μας ειδεκαι περάσαμε και υπεροχα στους Δελφους, όπου μας κατασκλάβωσαν με τη φιλοξενία τους η Δανάη και ο καλος της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Η Βάσια13859: #32.833 01-12-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Click για ανάπτυξη... καλα τα video τελεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η staman2 έγραψε: #32.834 01-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο εμενα...τελικά ο Ιων εκανε τη δουλεια του..μετα απο 36 ωρες απουσίας μας, ουτε που νιαουρισε η Αθηνα οταν μας ειδεκαι περάσαμε και υπεροχα στους Δελφους, όπου μας κατασκλάβωσαν με τη φιλοξενία τους η Δανάη και ο καλος της! Click για ανάπτυξη... Ειδες Βασάκο μου ο Ιωνάκος σου? Η Αθηνούλα είναι καλλιτερα τώρα έεε? συνήθισε?Περάσατε όμορφα έεε? Ετσι είναι όταν έχεις καλή παρέα είναι πάντα ομορφα και ζεστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.835 01-12-08 10:05 Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η Raisa έγραψε: #32.836 01-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Click για ανάπτυξη... Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.837 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Click για ανάπτυξη... καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:14 Η Raisa έγραψε: #32.838 01-12-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Click για ανάπτυξη... Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.839 01-12-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Click για ανάπτυξη... α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #32.840 01-12-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Click για ανάπτυξη... Είπα και γω....ζουλήξατε το αγόρι που είναι μέσα στα φρου φρου και τα αρώματα και έχει ένα σούπερ κρεβάτι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1640 1641 1642 1643 1644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα και απο εμενα...τελικά ο Ιων εκανε τη δουλεια του..μετα απο 36 ωρες απουσίας μας, ουτε που νιαουρισε η Αθηνα οταν μας ειδεκαι περάσαμε και υπεροχα στους Δελφους, όπου μας κατασκλάβωσαν με τη φιλοξενία τους η Δανάη και ο καλος της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Η Βάσια13859: #32.833 01-12-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Click για ανάπτυξη... καλα τα video τελεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η staman2 έγραψε: #32.834 01-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο εμενα...τελικά ο Ιων εκανε τη δουλεια του..μετα απο 36 ωρες απουσίας μας, ουτε που νιαουρισε η Αθηνα οταν μας ειδεκαι περάσαμε και υπεροχα στους Δελφους, όπου μας κατασκλάβωσαν με τη φιλοξενία τους η Δανάη και ο καλος της! Click για ανάπτυξη... Ειδες Βασάκο μου ο Ιωνάκος σου? Η Αθηνούλα είναι καλλιτερα τώρα έεε? συνήθισε?Περάσατε όμορφα έεε? Ετσι είναι όταν έχεις καλή παρέα είναι πάντα ομορφα και ζεστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.835 01-12-08 10:05 Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η Raisa έγραψε: #32.836 01-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Click για ανάπτυξη... Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.837 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Click για ανάπτυξη... καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:14 Η Raisa έγραψε: #32.838 01-12-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Click για ανάπτυξη... Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.839 01-12-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Click για ανάπτυξη... α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #32.840 01-12-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Click για ανάπτυξη... Είπα και γω....ζουλήξατε το αγόρι που είναι μέσα στα φρου φρου και τα αρώματα και έχει ένα σούπερ κρεβάτι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1640 1641 1642 1643 1644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία Click για ανάπτυξη... καλα τα video τελεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Η staman2 έγραψε: #32.834 01-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο εμενα...τελικά ο Ιων εκανε τη δουλεια του..μετα απο 36 ωρες απουσίας μας, ουτε που νιαουρισε η Αθηνα οταν μας ειδεκαι περάσαμε και υπεροχα στους Δελφους, όπου μας κατασκλάβωσαν με τη φιλοξενία τους η Δανάη και ο καλος της! Click για ανάπτυξη... Ειδες Βασάκο μου ο Ιωνάκος σου? Η Αθηνούλα είναι καλλιτερα τώρα έεε? συνήθισε?Περάσατε όμορφα έεε? Ετσι είναι όταν έχεις καλή παρέα είναι πάντα ομορφα και ζεστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.835 01-12-08 10:05 Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η Raisa έγραψε: #32.836 01-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Click για ανάπτυξη... Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.837 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Click για ανάπτυξη... καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:14 Η Raisa έγραψε: #32.838 01-12-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Click για ανάπτυξη... Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.839 01-12-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Click για ανάπτυξη... α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #32.840 01-12-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Click για ανάπτυξη... Είπα και γω....ζουλήξατε το αγόρι που είναι μέσα στα φρου φρου και τα αρώματα και έχει ένα σούπερ κρεβάτι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1640 1641 1642 1643 1644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα και απο εμενα...τελικά ο Ιων εκανε τη δουλεια του..μετα απο 36 ωρες απουσίας μας, ουτε που νιαουρισε η Αθηνα οταν μας ειδεκαι περάσαμε και υπεροχα στους Δελφους, όπου μας κατασκλάβωσαν με τη φιλοξενία τους η Δανάη και ο καλος της! Click για ανάπτυξη... Ειδες Βασάκο μου ο Ιωνάκος σου? Η Αθηνούλα είναι καλλιτερα τώρα έεε? συνήθισε?Περάσατε όμορφα έεε? Ετσι είναι όταν έχεις καλή παρέα είναι πάντα ομορφα και ζεστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.835 01-12-08 10:05 Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η Raisa έγραψε: #32.836 01-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Click για ανάπτυξη... Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.837 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Click για ανάπτυξη... καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:14 Η Raisa έγραψε: #32.838 01-12-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Click για ανάπτυξη... Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.839 01-12-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Click για ανάπτυξη... α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #32.840 01-12-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Click για ανάπτυξη... Είπα και γω....ζουλήξατε το αγόρι που είναι μέσα στα φρου φρου και τα αρώματα και έχει ένα σούπερ κρεβάτι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1640 1641 1642 1643 1644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η Raisa έγραψε: #32.836 01-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Click για ανάπτυξη... Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.837 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Click για ανάπτυξη... καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:14 Η Raisa έγραψε: #32.838 01-12-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Click για ανάπτυξη... Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.839 01-12-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Click για ανάπτυξη... α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #32.840 01-12-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Click για ανάπτυξη... Είπα και γω....ζουλήξατε το αγόρι που είναι μέσα στα φρου φρου και τα αρώματα και έχει ένα σούπερ κρεβάτι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1640 1641 1642 1643 1644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! Ευχαριστούμε Δανάκο!! Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!! Click για ανάπτυξη... Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.837 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Click για ανάπτυξη... καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:14 Η Raisa έγραψε: #32.838 01-12-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Click για ανάπτυξη... Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.839 01-12-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Click για ανάπτυξη... α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #32.840 01-12-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Click για ανάπτυξη... Είπα και γω....ζουλήξατε το αγόρι που είναι μέσα στα φρου φρου και τα αρώματα και έχει ένα σούπερ κρεβάτι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1640 1641 1642 1643 1644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι???? Click για ανάπτυξη... καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:14 Η Raisa έγραψε: #32.838 01-12-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Click για ανάπτυξη... Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.839 01-12-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Click για ανάπτυξη... α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #32.840 01-12-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Click για ανάπτυξη... Είπα και γω....ζουλήξατε το αγόρι που είναι μέσα στα φρου φρου και τα αρώματα και έχει ένα σούπερ κρεβάτι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1640 1641 1642 1643 1644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! Click για ανάπτυξη... Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.839 01-12-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Click για ανάπτυξη... α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #32.840 01-12-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Click για ανάπτυξη... Είπα και γω....ζουλήξατε το αγόρι που είναι μέσα στα φρου φρου και τα αρώματα και έχει ένα σούπερ κρεβάτι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1640 1641 1642 1643 1644 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1642 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράαααα???? Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!! (με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης) Click για ανάπτυξη... α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #32.840 01-12-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Click για ανάπτυξη... Είπα και γω....ζουλήξατε το αγόρι που είναι μέσα στα φρου φρου και τα αρώματα και έχει ένα σούπερ κρεβάτι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...το φαντάζεσαι? Click για ανάπτυξη... Είπα και γω....ζουλήξατε το αγόρι που είναι μέσα στα φρου φρου και τα αρώματα και έχει ένα σούπερ κρεβάτι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.