Birman-maniacs

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο μικρος μου μπαλαρινος!!!!!! :lol::lol:

τέλειος ο μπαλαρίνος, όλο χάρη και σκέρτσο!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βάσια όταν μπεις θέλω ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!!Εχει πρόβλημα το ματάκι του Μάπα και έχω ψιλοφρικάρει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντούλα τι καλά!! ειχα πάθει στερητικό σύνδρομο...μου έλειπε ο Αλφι και η Pisu...:up::up:
Τότε γιατί δεν πήγαινες στο Gallery της Άντας;:hmm::P:lol:

Βάσια όταν μπεις θέλω ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!!Εχει πρόβλημα το ματάκι του Μάπα και έχω ψιλοφρικάρει!

σου εστειλα Μπ μεσω Δαναης...παρε με!

Γεια σας!!:hello:Είμαι νέο μέλος!:DΜε λένε Ευρώπη και είμαι 12 χρονών.:happy:Μου αρέσουν πολύ τα ζώα και ο αθλητισμός.:up:Ασχολούμαι με την ενόργανη και είμαι στην εθνική ομάδα.:DΜου αρέσουν πολύ οι γάτες Βιρμανίας,κυρίως τα μικρά γατάκια,μου αρέσει ο τρόπος που παίζουν και ο τρόπος που γουργουρίζουν.:inlove:Τα χόμπι μου είναι το Internet,τα βιβλία,ο χορός και η ζωγραφική.:cool:Είμαι η κολλητή της Χριστίνας και έχω δυο αδερφές.:)Η μία ειναι 9,5 χρονών και την λένε Ευαγγελία και η άλλη είναι 6 χρονών και την λένε Νικολέττα.:rolleyes:

Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας δείξω σκηνές από το άμεσο μέλλον
https://www.youtube.com/watch?v=1YvGILZGAWg
https://www.youtube.com/watch?v=mP2TKXIBA2I&feature=related
και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία:D

και να ρωτήσω αν πήγατε σήμερα στη Σάμπι; περιμένουμε τις φωτογραφίες των μωρών με αγωνία:D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τελειαααα!!!!!!!!!!
:up::up::up::up::up::up:

Τότε γιατί δεν πήγαινες στο Gallery της Άντας;:hmm::P:lol:
γιατί θέλω καινούργιες καλέ:P:lol:
Γεια σας!!:hello:Είμαι νέο μέλος!:DΜε λένε Ευρώπη και είμαι 12 χρονών.:happy:Μου αρέσουν πολύ τα ζώα και ο αθλητισμός.:up:Ασχολούμαι με την ενόργανη και είμαι στην εθνική ομάδα.:DΜου αρέσουν πολύ οι γάτες Βιρμανίας,κυρίως τα μικρά γατάκια,μου αρέσει ο τρόπος που παίζουν και ο τρόπος που γουργουρίζουν.:inlove:Τα χόμπι μου είναι το Internet,τα βιβλία,ο χορός και η ζωγραφική.:cool:Είμαι η κολλητή της Χριστίνας και έχω δυο αδερφές.:)Η μία ειναι 9,5 χρονών και την λένε Ευαγγελία και η άλλη είναι 6 χρονών και την λένε Νικολέττα.:rolleyes:
Καλώς ήρθες στη παρέα μα!!
Εθνική Ελλάδος?? Μπράβο κορίτσι μου...:up::up:Κάνε μας περήφανους! :up:
Αφού εχεις και το χρόνο για τα χόμπι σου πάλι ΜΠΡΑΒΟ!
Εχω κι εγώ ένα γιο το Χρήστο 12 ετών που μια πολύ φίλη του ;)ειναι στην Εθνική Ελλάδος στη Ρυθμική Γυμναστική...τη λένε Βέλμα...τη ξέρεις?:hmm:

Καλημέρα Βιρμανάκια!!!
Ωραία μέρα σήμερα!!! Ελπίζω να περάσατε καλά το Σαβ/κο.
Ερχονται τα Χριστούγεννα κ σκέφτομαι τα γατουνια μας οτι θα κάνουν χρυσές δουλειές με τα στολίδια.
Φιλάκια σε όοολα τα γατάκια σας, στα μουσουδάκια τους
απο τον Πέρση, τη Νάλα, τον Σεβάχ, τη Λούση, και μια μούντζα από τον Τιμάκο τον γεροντοκόρο μου!!!:lol::lol::lol:

Καλημέρα και από μένα:hello:....έμαθα περάσατε καλά το ΣΚ...πολύ θα ήθελα να ήμουν μαζί σας...:/:
Τα βιντεάκια που έβαλε η Έλενα τα είδατε? Έχουν πολύ γέλιο ....καλό στόλισμα λοιπόν....:lol::lol::lol:

Υ.Γ. Εγώ στόλισα εχθές και ούτε γάτα ούτε ζημιά:bleh::bleh:
να δω βέβαια τι θα κάνει και ο Φιντέλ όταν με το καλό γυρίσει....:hmm:

καλημέρα και απο εμενα...τελικά ο Ιων εκανε τη δουλεια του..:)μετα απο 36 ωρες απουσίας μας, ουτε που νιαουρισε η Αθηνα οταν μας ειδε;)και περάσαμε και υπεροχα στους Δελφους, όπου μας κατασκλάβωσαν με τη φιλοξενία τους η Δανάη και ο καλος της!:)

καλα τα video τελεια!:lol:

καλημέρα και απο εμενα...τελικά ο Ιων εκανε τη δουλεια του..:)μετα απο 36 ωρες απουσίας μας, ουτε που νιαουρισε η Αθηνα οταν μας ειδε;)και περάσαμε και υπεροχα στους Δελφους, όπου μας κατασκλάβωσαν με τη φιλοξενία τους η Δανάη και ο καλος της!:)
Ειδες Βασάκο μου ο Ιωνάκος σου? Η Αθηνούλα είναι καλλιτερα τώρα έεε?
συνήθισε?:up:Περάσατε όμορφα έεε? Ετσι είναι όταν έχεις καλή παρέα είναι πάντα ομορφα και ζεστα...

Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! :up:
Ευχαριστούμε Δανάκο!! :D:D
Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!!

Πραγματικά ήταν πανέμορφα!!! :up:
Ευχαριστούμε Δανάκο!! :D:D
Και το Ερωτάκι της φρου φρουδένιο και πανέμορφο!!

Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ:rolleyes::rolleyes:
Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι????:hmm::hmm::lol::lol::lol::lol:

Την άλλη φορά μακάρι να μπορώ να έρθω κι εγώ:rolleyes::rolleyes:
Δανάηηηηηηηη.....πόσες τρελές γατομαμάδες αντέχει το αγόρι σου να έχει στο σπίτι????:hmm::hmm::lol::lol::lol::lol:
καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! :/:Αλλά το ευχαριστηθήκαμε :P:D
και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! :up:

καλά τον καταζουλήξαμε το κακομοίρη!! :/:Αλλά το ευχαριστηθήκαμε :P:D
και η μαμά του μες τα φρου φρου και τα αρώματα τον έχει...που να δειτε το κρεβατάκι του όνειρο!! :up:

Σοβαράαααα???? :hmm::hmm::hmm:Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!!:happy:
(με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης):P:lol::lol::lol::lol:

Σοβαράαααα???? :hmm::hmm::hmm:Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται!!!:happy:
(με αγόρι εννοούσα το δίποδο αγόρι της Δανάης):P:lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol:
α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? :P:lol:
Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...:blink:το φαντάζεσαι?:redface::P:lol::lol:

:lol::lol::lol:
α ναι καλε?? Το Δημοσθένη εννοούσες?? :P:lol:
Ε... οχι αυτον δεν τον ζουλήξαμε...:blink:το φαντάζεσαι?:redface::P:lol::lol:

Είπα και γω....ζουλήξατε το αγόρι που είναι μέσα στα φρου φρου και τα αρώματα και έχει ένα σούπερ κρεβάτι???:blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back