ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.861 01-12-08 15:05 Βάσια πως τα ξεχωρίζουν?? μάλλον το αγοράκι θα ειναι μεγαλύτερο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.862 01-12-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμένα πάλι δεν μου φαίνεται καθόλου αγριοφατσα. Χαιβανόγατο μου φαίνεται με τα όλα του Click για ανάπτυξη... πάντως το χρώμα του ειναι πιο γρήγορα σχηματισμένο απ'της Σεμέλης...ζηλευω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η aalyah έγραψε: #32.863 01-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάντως το χρώμα του ειναι πιο γρήγορα σχηματισμένο απ'της Σεμέλης...ζηλευω... Click για ανάπτυξη... Το χρώμα του είναι πράγματι πολύ όμορφο Γιούλη αλλά μην ανησυχείς και την Σεμέλης θα γίνει έτσι σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.864 01-12-08 15:22 παραγγείλαμε κι εμεις τις soft paws μας για το Μορφούλη! www.softpaws.com Καιρός ήταν!! Σε χρώμα clear... ε? Μη γινόμαστε και ρόμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Η katerina10: #32.865 01-12-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάντως το χρώμα του ειναι πιο γρήγορα σχηματισμένο απ'της Σεμέλης...ζηλευω... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Το χρώμα του είναι πράγματι πολύ όμορφο Γιούλη αλλά μην ανησυχείς και την Σεμέλης θα γίνει έτσι σύντομα Click για ανάπτυξη... Εμένα η Σεμέλη μου φαίνεται ΤΕΛΕΙΑ όπως είναι!!!Ετσι θέλω να μείνει...Είναι μια ΘΕΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η aalyah έγραψε: #32.866 01-12-08 15:29 Συγνώμη αν η Κατερίνα είναι η θεία της Σεμέλης ποια είναι η θεία του Μορφέα? Αν δεν είναι καμία παρακαλώ κάνω αίτηση για να μου παραχωρηθεί ο τίτλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η katerina10: #32.867 01-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Συγνώμη αν η Κατερίνα είναι η θεία της Σεμέλης ποια είναι η θεία του Μορφέα? Αν δεν είναι καμία παρακαλώ κάνω αίτηση για να μου παραχωρηθεί ο τίτλος Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ!!!Αν γίνεις θεία του Μορφέα τότε θα είσαι και αδερφή μου...και αδερφή της Γιούλης...δεν είν' κακό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.868 01-12-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Συγνώμη αν η Κατερίνα είναι η θεία της Σεμέλης ποια είναι η θεία του Μορφέα? Αν δεν είναι καμία παρακαλώ κάνω αίτηση για να μου παραχωρηθεί ο τίτλος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ!!!Αν γίνεις θεία του Μορφέα τότε θα είσαι και αδερφή μου...και αδερφή της Γιούλης...δεν είν' κακό! Click για ανάπτυξη... Αχ! Ωραια τα βρήκατε μπράβο κορίτσια!! Και οι δυο μες τη καρδιά μου ειστε άλλωστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.869 01-12-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα η Σεμέλη μου φαίνεται ΤΕΛΕΙΑ όπως είναι!!!Ετσι θέλω να μείνει...Είναι μια ΘΕΑ! Click για ανάπτυξη... θα σκουρήνει Κατερινάκι....αλλά πάντα Θεά εμεις θα τη βλέπουμε γιατι ειμαστε χαζομαμάδες και χαζοθειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η gatouni έγραψε: #32.870 01-12-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παραγγείλαμε κι εμεις τις soft paws μας για το Μορφούλη! www.softpaws.com Καιρός ήταν!! Σε χρώμα clear... ε? Μη γινόμαστε και ρόμπα! Click για ανάπτυξη... Για τις μπούφλες τα πήρες ή για να μη χαλάει καναπέδες και λοιπά; Τα πήρες που τα πήρες δεν διάλεγες τουλάχιστον κάτι να φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:42 Η katerina10: #32.871 01-12-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ! Ωραια τα βρήκατε μπράβο κορίτσια!! Και οι δυο μες τη καρδιά μου ειστε άλλωστε!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμας Γιούλη μου..Αντε να συναντηθούμε ΟΛΕΣ μαζι... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σκουρήνει Κατερινάκι....αλλά πάντα Θεά εμεις θα τη βλέπουμε γιατι ειμαστε χαζομαμάδες και χαζοθειες Click για ανάπτυξη... Πες το ψέμματα..αποκλείεται να κάνω λάθος όμως(εννοω να σκουρήνει και να μην μου αρέσει) ..κούκλα θα μείνει θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.872 01-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Για τις μπούφλες τα πήρες ή για να μη χαλάει καναπέδες και λοιπά; Τα πήρες που τα πήρες δεν διάλεγες τουλάχιστον κάτι να φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Για τις μπούφλες...μη φάει καμια ξώφαλτση μωρέ η γλυκιά μου... Αλλιώς τα ξύνουν στα γατόδεντρα όλα τα μωρά μου! (και τη μπερζέρα που σε μια ακρούλα λίγο μου την γρατζούνησαν παλιά...κάνω ότι δεν τη βλέπω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η gatouni έγραψε: #32.873 01-12-08 15:56 Ε όλοι όσοι έχουμε γάτες κάνουμε λίγο πολύ τα στραβά μάτια με διάγορα που έχουν γρατζουνίσει. Ελπίζω να πετύχει το κόλπο με τα soft paws. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.874 01-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε όλοι όσοι έχουμε γάτες κάνουμε λίγο πολύ τα στραβά μάτια με διάγορα που έχουν γρατζουνίσει. Ελπίζω να πετύχει το κόλπο με τα soft paws. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κόλπο...απλά τις βάζεις κι ακομα κι αν βγάλει νύχι...δεν ειναι επικίνδυνοτο θέμα ειναι να το πάρει απόφαση ο χοντρούλης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Η gatouni έγραψε: #32.875 01-12-08 16:01 Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό. Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.876 01-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό. Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.877 01-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... Εδώ κάνει και τη μάνα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η gatouni έγραψε: #32.878 01-12-08 16:09 Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:10 Η moukelis έγραψε: #32.879 01-12-08 16:10 Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.880 01-12-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Click για ανάπτυξη... τις έβαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Click για ανάπτυξη... ειμαστε σοκολατοκόριτσα και οι δύο έ Δωράκι? Τι έγινε με τους γονεις σου?? Περάσατε καλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1642 1643 1644 1645 1646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βάσια πως τα ξεχωρίζουν?? μάλλον το αγοράκι θα ειναι μεγαλύτερο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.862 01-12-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμένα πάλι δεν μου φαίνεται καθόλου αγριοφατσα. Χαιβανόγατο μου φαίνεται με τα όλα του Click για ανάπτυξη... πάντως το χρώμα του ειναι πιο γρήγορα σχηματισμένο απ'της Σεμέλης...ζηλευω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η aalyah έγραψε: #32.863 01-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάντως το χρώμα του ειναι πιο γρήγορα σχηματισμένο απ'της Σεμέλης...ζηλευω... Click για ανάπτυξη... Το χρώμα του είναι πράγματι πολύ όμορφο Γιούλη αλλά μην ανησυχείς και την Σεμέλης θα γίνει έτσι σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.864 01-12-08 15:22 παραγγείλαμε κι εμεις τις soft paws μας για το Μορφούλη! www.softpaws.com Καιρός ήταν!! Σε χρώμα clear... ε? Μη γινόμαστε και ρόμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Η katerina10: #32.865 01-12-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάντως το χρώμα του ειναι πιο γρήγορα σχηματισμένο απ'της Σεμέλης...ζηλευω... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Το χρώμα του είναι πράγματι πολύ όμορφο Γιούλη αλλά μην ανησυχείς και την Σεμέλης θα γίνει έτσι σύντομα Click για ανάπτυξη... Εμένα η Σεμέλη μου φαίνεται ΤΕΛΕΙΑ όπως είναι!!!Ετσι θέλω να μείνει...Είναι μια ΘΕΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η aalyah έγραψε: #32.866 01-12-08 15:29 Συγνώμη αν η Κατερίνα είναι η θεία της Σεμέλης ποια είναι η θεία του Μορφέα? Αν δεν είναι καμία παρακαλώ κάνω αίτηση για να μου παραχωρηθεί ο τίτλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η katerina10: #32.867 01-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Συγνώμη αν η Κατερίνα είναι η θεία της Σεμέλης ποια είναι η θεία του Μορφέα? Αν δεν είναι καμία παρακαλώ κάνω αίτηση για να μου παραχωρηθεί ο τίτλος Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ!!!Αν γίνεις θεία του Μορφέα τότε θα είσαι και αδερφή μου...και αδερφή της Γιούλης...δεν είν' κακό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.868 01-12-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Συγνώμη αν η Κατερίνα είναι η θεία της Σεμέλης ποια είναι η θεία του Μορφέα? Αν δεν είναι καμία παρακαλώ κάνω αίτηση για να μου παραχωρηθεί ο τίτλος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ!!!Αν γίνεις θεία του Μορφέα τότε θα είσαι και αδερφή μου...και αδερφή της Γιούλης...δεν είν' κακό! Click για ανάπτυξη... Αχ! Ωραια τα βρήκατε μπράβο κορίτσια!! Και οι δυο μες τη καρδιά μου ειστε άλλωστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.869 01-12-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα η Σεμέλη μου φαίνεται ΤΕΛΕΙΑ όπως είναι!!!Ετσι θέλω να μείνει...Είναι μια ΘΕΑ! Click για ανάπτυξη... θα σκουρήνει Κατερινάκι....αλλά πάντα Θεά εμεις θα τη βλέπουμε γιατι ειμαστε χαζομαμάδες και χαζοθειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η gatouni έγραψε: #32.870 01-12-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παραγγείλαμε κι εμεις τις soft paws μας για το Μορφούλη! www.softpaws.com Καιρός ήταν!! Σε χρώμα clear... ε? Μη γινόμαστε και ρόμπα! Click για ανάπτυξη... Για τις μπούφλες τα πήρες ή για να μη χαλάει καναπέδες και λοιπά; Τα πήρες που τα πήρες δεν διάλεγες τουλάχιστον κάτι να φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:42 Η katerina10: #32.871 01-12-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ! Ωραια τα βρήκατε μπράβο κορίτσια!! Και οι δυο μες τη καρδιά μου ειστε άλλωστε!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμας Γιούλη μου..Αντε να συναντηθούμε ΟΛΕΣ μαζι... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σκουρήνει Κατερινάκι....αλλά πάντα Θεά εμεις θα τη βλέπουμε γιατι ειμαστε χαζομαμάδες και χαζοθειες Click για ανάπτυξη... Πες το ψέμματα..αποκλείεται να κάνω λάθος όμως(εννοω να σκουρήνει και να μην μου αρέσει) ..κούκλα θα μείνει θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.872 01-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Για τις μπούφλες τα πήρες ή για να μη χαλάει καναπέδες και λοιπά; Τα πήρες που τα πήρες δεν διάλεγες τουλάχιστον κάτι να φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Για τις μπούφλες...μη φάει καμια ξώφαλτση μωρέ η γλυκιά μου... Αλλιώς τα ξύνουν στα γατόδεντρα όλα τα μωρά μου! (και τη μπερζέρα που σε μια ακρούλα λίγο μου την γρατζούνησαν παλιά...κάνω ότι δεν τη βλέπω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η gatouni έγραψε: #32.873 01-12-08 15:56 Ε όλοι όσοι έχουμε γάτες κάνουμε λίγο πολύ τα στραβά μάτια με διάγορα που έχουν γρατζουνίσει. Ελπίζω να πετύχει το κόλπο με τα soft paws. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.874 01-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε όλοι όσοι έχουμε γάτες κάνουμε λίγο πολύ τα στραβά μάτια με διάγορα που έχουν γρατζουνίσει. Ελπίζω να πετύχει το κόλπο με τα soft paws. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κόλπο...απλά τις βάζεις κι ακομα κι αν βγάλει νύχι...δεν ειναι επικίνδυνοτο θέμα ειναι να το πάρει απόφαση ο χοντρούλης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Η gatouni έγραψε: #32.875 01-12-08 16:01 Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό. Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.876 01-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό. Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.877 01-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... Εδώ κάνει και τη μάνα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η gatouni έγραψε: #32.878 01-12-08 16:09 Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:10 Η moukelis έγραψε: #32.879 01-12-08 16:10 Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.880 01-12-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Click για ανάπτυξη... τις έβαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Click για ανάπτυξη... ειμαστε σοκολατοκόριτσα και οι δύο έ Δωράκι? Τι έγινε με τους γονεις σου?? Περάσατε καλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1642 1643 1644 1645 1646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμένα πάλι δεν μου φαίνεται καθόλου αγριοφατσα. Χαιβανόγατο μου φαίνεται με τα όλα του Click για ανάπτυξη... πάντως το χρώμα του ειναι πιο γρήγορα σχηματισμένο απ'της Σεμέλης...ζηλευω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η aalyah έγραψε: #32.863 01-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάντως το χρώμα του ειναι πιο γρήγορα σχηματισμένο απ'της Σεμέλης...ζηλευω... Click για ανάπτυξη... Το χρώμα του είναι πράγματι πολύ όμορφο Γιούλη αλλά μην ανησυχείς και την Σεμέλης θα γίνει έτσι σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.864 01-12-08 15:22 παραγγείλαμε κι εμεις τις soft paws μας για το Μορφούλη! www.softpaws.com Καιρός ήταν!! Σε χρώμα clear... ε? Μη γινόμαστε και ρόμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Η katerina10: #32.865 01-12-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάντως το χρώμα του ειναι πιο γρήγορα σχηματισμένο απ'της Σεμέλης...ζηλευω... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Το χρώμα του είναι πράγματι πολύ όμορφο Γιούλη αλλά μην ανησυχείς και την Σεμέλης θα γίνει έτσι σύντομα Click για ανάπτυξη... Εμένα η Σεμέλη μου φαίνεται ΤΕΛΕΙΑ όπως είναι!!!Ετσι θέλω να μείνει...Είναι μια ΘΕΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η aalyah έγραψε: #32.866 01-12-08 15:29 Συγνώμη αν η Κατερίνα είναι η θεία της Σεμέλης ποια είναι η θεία του Μορφέα? Αν δεν είναι καμία παρακαλώ κάνω αίτηση για να μου παραχωρηθεί ο τίτλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η katerina10: #32.867 01-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Συγνώμη αν η Κατερίνα είναι η θεία της Σεμέλης ποια είναι η θεία του Μορφέα? Αν δεν είναι καμία παρακαλώ κάνω αίτηση για να μου παραχωρηθεί ο τίτλος Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ!!!Αν γίνεις θεία του Μορφέα τότε θα είσαι και αδερφή μου...και αδερφή της Γιούλης...δεν είν' κακό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.868 01-12-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Συγνώμη αν η Κατερίνα είναι η θεία της Σεμέλης ποια είναι η θεία του Μορφέα? Αν δεν είναι καμία παρακαλώ κάνω αίτηση για να μου παραχωρηθεί ο τίτλος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ!!!Αν γίνεις θεία του Μορφέα τότε θα είσαι και αδερφή μου...και αδερφή της Γιούλης...δεν είν' κακό! Click για ανάπτυξη... Αχ! Ωραια τα βρήκατε μπράβο κορίτσια!! Και οι δυο μες τη καρδιά μου ειστε άλλωστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.869 01-12-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα η Σεμέλη μου φαίνεται ΤΕΛΕΙΑ όπως είναι!!!Ετσι θέλω να μείνει...Είναι μια ΘΕΑ! Click για ανάπτυξη... θα σκουρήνει Κατερινάκι....αλλά πάντα Θεά εμεις θα τη βλέπουμε γιατι ειμαστε χαζομαμάδες και χαζοθειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η gatouni έγραψε: #32.870 01-12-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παραγγείλαμε κι εμεις τις soft paws μας για το Μορφούλη! www.softpaws.com Καιρός ήταν!! Σε χρώμα clear... ε? Μη γινόμαστε και ρόμπα! Click για ανάπτυξη... Για τις μπούφλες τα πήρες ή για να μη χαλάει καναπέδες και λοιπά; Τα πήρες που τα πήρες δεν διάλεγες τουλάχιστον κάτι να φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:42 Η katerina10: #32.871 01-12-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ! Ωραια τα βρήκατε μπράβο κορίτσια!! Και οι δυο μες τη καρδιά μου ειστε άλλωστε!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμας Γιούλη μου..Αντε να συναντηθούμε ΟΛΕΣ μαζι... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σκουρήνει Κατερινάκι....αλλά πάντα Θεά εμεις θα τη βλέπουμε γιατι ειμαστε χαζομαμάδες και χαζοθειες Click για ανάπτυξη... Πες το ψέμματα..αποκλείεται να κάνω λάθος όμως(εννοω να σκουρήνει και να μην μου αρέσει) ..κούκλα θα μείνει θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.872 01-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Για τις μπούφλες τα πήρες ή για να μη χαλάει καναπέδες και λοιπά; Τα πήρες που τα πήρες δεν διάλεγες τουλάχιστον κάτι να φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Για τις μπούφλες...μη φάει καμια ξώφαλτση μωρέ η γλυκιά μου... Αλλιώς τα ξύνουν στα γατόδεντρα όλα τα μωρά μου! (και τη μπερζέρα που σε μια ακρούλα λίγο μου την γρατζούνησαν παλιά...κάνω ότι δεν τη βλέπω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η gatouni έγραψε: #32.873 01-12-08 15:56 Ε όλοι όσοι έχουμε γάτες κάνουμε λίγο πολύ τα στραβά μάτια με διάγορα που έχουν γρατζουνίσει. Ελπίζω να πετύχει το κόλπο με τα soft paws. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.874 01-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε όλοι όσοι έχουμε γάτες κάνουμε λίγο πολύ τα στραβά μάτια με διάγορα που έχουν γρατζουνίσει. Ελπίζω να πετύχει το κόλπο με τα soft paws. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κόλπο...απλά τις βάζεις κι ακομα κι αν βγάλει νύχι...δεν ειναι επικίνδυνοτο θέμα ειναι να το πάρει απόφαση ο χοντρούλης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Η gatouni έγραψε: #32.875 01-12-08 16:01 Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό. Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.876 01-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό. Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.877 01-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... Εδώ κάνει και τη μάνα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η gatouni έγραψε: #32.878 01-12-08 16:09 Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:10 Η moukelis έγραψε: #32.879 01-12-08 16:10 Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.880 01-12-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Click για ανάπτυξη... τις έβαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Click για ανάπτυξη... ειμαστε σοκολατοκόριτσα και οι δύο έ Δωράκι? Τι έγινε με τους γονεις σου?? Περάσατε καλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1642 1643 1644 1645 1646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάντως το χρώμα του ειναι πιο γρήγορα σχηματισμένο απ'της Σεμέλης...ζηλευω... Click για ανάπτυξη... Το χρώμα του είναι πράγματι πολύ όμορφο Γιούλη αλλά μην ανησυχείς και την Σεμέλης θα γίνει έτσι σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.864 01-12-08 15:22 παραγγείλαμε κι εμεις τις soft paws μας για το Μορφούλη! www.softpaws.com Καιρός ήταν!! Σε χρώμα clear... ε? Μη γινόμαστε και ρόμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Η katerina10: #32.865 01-12-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάντως το χρώμα του ειναι πιο γρήγορα σχηματισμένο απ'της Σεμέλης...ζηλευω... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Το χρώμα του είναι πράγματι πολύ όμορφο Γιούλη αλλά μην ανησυχείς και την Σεμέλης θα γίνει έτσι σύντομα Click για ανάπτυξη... Εμένα η Σεμέλη μου φαίνεται ΤΕΛΕΙΑ όπως είναι!!!Ετσι θέλω να μείνει...Είναι μια ΘΕΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η aalyah έγραψε: #32.866 01-12-08 15:29 Συγνώμη αν η Κατερίνα είναι η θεία της Σεμέλης ποια είναι η θεία του Μορφέα? Αν δεν είναι καμία παρακαλώ κάνω αίτηση για να μου παραχωρηθεί ο τίτλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η katerina10: #32.867 01-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Συγνώμη αν η Κατερίνα είναι η θεία της Σεμέλης ποια είναι η θεία του Μορφέα? Αν δεν είναι καμία παρακαλώ κάνω αίτηση για να μου παραχωρηθεί ο τίτλος Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ!!!Αν γίνεις θεία του Μορφέα τότε θα είσαι και αδερφή μου...και αδερφή της Γιούλης...δεν είν' κακό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.868 01-12-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Συγνώμη αν η Κατερίνα είναι η θεία της Σεμέλης ποια είναι η θεία του Μορφέα? Αν δεν είναι καμία παρακαλώ κάνω αίτηση για να μου παραχωρηθεί ο τίτλος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ!!!Αν γίνεις θεία του Μορφέα τότε θα είσαι και αδερφή μου...και αδερφή της Γιούλης...δεν είν' κακό! Click για ανάπτυξη... Αχ! Ωραια τα βρήκατε μπράβο κορίτσια!! Και οι δυο μες τη καρδιά μου ειστε άλλωστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.869 01-12-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα η Σεμέλη μου φαίνεται ΤΕΛΕΙΑ όπως είναι!!!Ετσι θέλω να μείνει...Είναι μια ΘΕΑ! Click για ανάπτυξη... θα σκουρήνει Κατερινάκι....αλλά πάντα Θεά εμεις θα τη βλέπουμε γιατι ειμαστε χαζομαμάδες και χαζοθειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η gatouni έγραψε: #32.870 01-12-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παραγγείλαμε κι εμεις τις soft paws μας για το Μορφούλη! www.softpaws.com Καιρός ήταν!! Σε χρώμα clear... ε? Μη γινόμαστε και ρόμπα! Click για ανάπτυξη... Για τις μπούφλες τα πήρες ή για να μη χαλάει καναπέδες και λοιπά; Τα πήρες που τα πήρες δεν διάλεγες τουλάχιστον κάτι να φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:42 Η katerina10: #32.871 01-12-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ! Ωραια τα βρήκατε μπράβο κορίτσια!! Και οι δυο μες τη καρδιά μου ειστε άλλωστε!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμας Γιούλη μου..Αντε να συναντηθούμε ΟΛΕΣ μαζι... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σκουρήνει Κατερινάκι....αλλά πάντα Θεά εμεις θα τη βλέπουμε γιατι ειμαστε χαζομαμάδες και χαζοθειες Click για ανάπτυξη... Πες το ψέμματα..αποκλείεται να κάνω λάθος όμως(εννοω να σκουρήνει και να μην μου αρέσει) ..κούκλα θα μείνει θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.872 01-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Για τις μπούφλες τα πήρες ή για να μη χαλάει καναπέδες και λοιπά; Τα πήρες που τα πήρες δεν διάλεγες τουλάχιστον κάτι να φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Για τις μπούφλες...μη φάει καμια ξώφαλτση μωρέ η γλυκιά μου... Αλλιώς τα ξύνουν στα γατόδεντρα όλα τα μωρά μου! (και τη μπερζέρα που σε μια ακρούλα λίγο μου την γρατζούνησαν παλιά...κάνω ότι δεν τη βλέπω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η gatouni έγραψε: #32.873 01-12-08 15:56 Ε όλοι όσοι έχουμε γάτες κάνουμε λίγο πολύ τα στραβά μάτια με διάγορα που έχουν γρατζουνίσει. Ελπίζω να πετύχει το κόλπο με τα soft paws. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.874 01-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε όλοι όσοι έχουμε γάτες κάνουμε λίγο πολύ τα στραβά μάτια με διάγορα που έχουν γρατζουνίσει. Ελπίζω να πετύχει το κόλπο με τα soft paws. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κόλπο...απλά τις βάζεις κι ακομα κι αν βγάλει νύχι...δεν ειναι επικίνδυνοτο θέμα ειναι να το πάρει απόφαση ο χοντρούλης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Η gatouni έγραψε: #32.875 01-12-08 16:01 Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό. Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.876 01-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό. Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.877 01-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... Εδώ κάνει και τη μάνα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η gatouni έγραψε: #32.878 01-12-08 16:09 Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:10 Η moukelis έγραψε: #32.879 01-12-08 16:10 Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.880 01-12-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Click για ανάπτυξη... τις έβαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Click για ανάπτυξη... ειμαστε σοκολατοκόριτσα και οι δύο έ Δωράκι? Τι έγινε με τους γονεις σου?? Περάσατε καλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1642 1643 1644 1645 1646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παραγγείλαμε κι εμεις τις soft paws μας για το Μορφούλη! www.softpaws.com Καιρός ήταν!! Σε χρώμα clear... ε? Μη γινόμαστε και ρόμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Η katerina10: #32.865 01-12-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάντως το χρώμα του ειναι πιο γρήγορα σχηματισμένο απ'της Σεμέλης...ζηλευω... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Το χρώμα του είναι πράγματι πολύ όμορφο Γιούλη αλλά μην ανησυχείς και την Σεμέλης θα γίνει έτσι σύντομα Click για ανάπτυξη... Εμένα η Σεμέλη μου φαίνεται ΤΕΛΕΙΑ όπως είναι!!!Ετσι θέλω να μείνει...Είναι μια ΘΕΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η aalyah έγραψε: #32.866 01-12-08 15:29 Συγνώμη αν η Κατερίνα είναι η θεία της Σεμέλης ποια είναι η θεία του Μορφέα? Αν δεν είναι καμία παρακαλώ κάνω αίτηση για να μου παραχωρηθεί ο τίτλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η katerina10: #32.867 01-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Συγνώμη αν η Κατερίνα είναι η θεία της Σεμέλης ποια είναι η θεία του Μορφέα? Αν δεν είναι καμία παρακαλώ κάνω αίτηση για να μου παραχωρηθεί ο τίτλος Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ!!!Αν γίνεις θεία του Μορφέα τότε θα είσαι και αδερφή μου...και αδερφή της Γιούλης...δεν είν' κακό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.868 01-12-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Συγνώμη αν η Κατερίνα είναι η θεία της Σεμέλης ποια είναι η θεία του Μορφέα? Αν δεν είναι καμία παρακαλώ κάνω αίτηση για να μου παραχωρηθεί ο τίτλος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ!!!Αν γίνεις θεία του Μορφέα τότε θα είσαι και αδερφή μου...και αδερφή της Γιούλης...δεν είν' κακό! Click για ανάπτυξη... Αχ! Ωραια τα βρήκατε μπράβο κορίτσια!! Και οι δυο μες τη καρδιά μου ειστε άλλωστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.869 01-12-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα η Σεμέλη μου φαίνεται ΤΕΛΕΙΑ όπως είναι!!!Ετσι θέλω να μείνει...Είναι μια ΘΕΑ! Click για ανάπτυξη... θα σκουρήνει Κατερινάκι....αλλά πάντα Θεά εμεις θα τη βλέπουμε γιατι ειμαστε χαζομαμάδες και χαζοθειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η gatouni έγραψε: #32.870 01-12-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παραγγείλαμε κι εμεις τις soft paws μας για το Μορφούλη! www.softpaws.com Καιρός ήταν!! Σε χρώμα clear... ε? Μη γινόμαστε και ρόμπα! Click για ανάπτυξη... Για τις μπούφλες τα πήρες ή για να μη χαλάει καναπέδες και λοιπά; Τα πήρες που τα πήρες δεν διάλεγες τουλάχιστον κάτι να φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:42 Η katerina10: #32.871 01-12-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ! Ωραια τα βρήκατε μπράβο κορίτσια!! Και οι δυο μες τη καρδιά μου ειστε άλλωστε!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμας Γιούλη μου..Αντε να συναντηθούμε ΟΛΕΣ μαζι... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σκουρήνει Κατερινάκι....αλλά πάντα Θεά εμεις θα τη βλέπουμε γιατι ειμαστε χαζομαμάδες και χαζοθειες Click για ανάπτυξη... Πες το ψέμματα..αποκλείεται να κάνω λάθος όμως(εννοω να σκουρήνει και να μην μου αρέσει) ..κούκλα θα μείνει θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.872 01-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Για τις μπούφλες τα πήρες ή για να μη χαλάει καναπέδες και λοιπά; Τα πήρες που τα πήρες δεν διάλεγες τουλάχιστον κάτι να φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Για τις μπούφλες...μη φάει καμια ξώφαλτση μωρέ η γλυκιά μου... Αλλιώς τα ξύνουν στα γατόδεντρα όλα τα μωρά μου! (και τη μπερζέρα που σε μια ακρούλα λίγο μου την γρατζούνησαν παλιά...κάνω ότι δεν τη βλέπω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η gatouni έγραψε: #32.873 01-12-08 15:56 Ε όλοι όσοι έχουμε γάτες κάνουμε λίγο πολύ τα στραβά μάτια με διάγορα που έχουν γρατζουνίσει. Ελπίζω να πετύχει το κόλπο με τα soft paws. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.874 01-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε όλοι όσοι έχουμε γάτες κάνουμε λίγο πολύ τα στραβά μάτια με διάγορα που έχουν γρατζουνίσει. Ελπίζω να πετύχει το κόλπο με τα soft paws. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κόλπο...απλά τις βάζεις κι ακομα κι αν βγάλει νύχι...δεν ειναι επικίνδυνοτο θέμα ειναι να το πάρει απόφαση ο χοντρούλης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Η gatouni έγραψε: #32.875 01-12-08 16:01 Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό. Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.876 01-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό. Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.877 01-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... Εδώ κάνει και τη μάνα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η gatouni έγραψε: #32.878 01-12-08 16:09 Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:10 Η moukelis έγραψε: #32.879 01-12-08 16:10 Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.880 01-12-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Click για ανάπτυξη... τις έβαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Click για ανάπτυξη... ειμαστε σοκολατοκόριτσα και οι δύο έ Δωράκι? Τι έγινε με τους γονεις σου?? Περάσατε καλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1642 1643 1644 1645 1646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάντως το χρώμα του ειναι πιο γρήγορα σχηματισμένο απ'της Σεμέλης...ζηλευω... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Το χρώμα του είναι πράγματι πολύ όμορφο Γιούλη αλλά μην ανησυχείς και την Σεμέλης θα γίνει έτσι σύντομα Click για ανάπτυξη... Εμένα η Σεμέλη μου φαίνεται ΤΕΛΕΙΑ όπως είναι!!!Ετσι θέλω να μείνει...Είναι μια ΘΕΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η aalyah έγραψε: #32.866 01-12-08 15:29 Συγνώμη αν η Κατερίνα είναι η θεία της Σεμέλης ποια είναι η θεία του Μορφέα? Αν δεν είναι καμία παρακαλώ κάνω αίτηση για να μου παραχωρηθεί ο τίτλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η katerina10: #32.867 01-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Συγνώμη αν η Κατερίνα είναι η θεία της Σεμέλης ποια είναι η θεία του Μορφέα? Αν δεν είναι καμία παρακαλώ κάνω αίτηση για να μου παραχωρηθεί ο τίτλος Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ!!!Αν γίνεις θεία του Μορφέα τότε θα είσαι και αδερφή μου...και αδερφή της Γιούλης...δεν είν' κακό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.868 01-12-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Συγνώμη αν η Κατερίνα είναι η θεία της Σεμέλης ποια είναι η θεία του Μορφέα? Αν δεν είναι καμία παρακαλώ κάνω αίτηση για να μου παραχωρηθεί ο τίτλος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ!!!Αν γίνεις θεία του Μορφέα τότε θα είσαι και αδερφή μου...και αδερφή της Γιούλης...δεν είν' κακό! Click για ανάπτυξη... Αχ! Ωραια τα βρήκατε μπράβο κορίτσια!! Και οι δυο μες τη καρδιά μου ειστε άλλωστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.869 01-12-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα η Σεμέλη μου φαίνεται ΤΕΛΕΙΑ όπως είναι!!!Ετσι θέλω να μείνει...Είναι μια ΘΕΑ! Click για ανάπτυξη... θα σκουρήνει Κατερινάκι....αλλά πάντα Θεά εμεις θα τη βλέπουμε γιατι ειμαστε χαζομαμάδες και χαζοθειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η gatouni έγραψε: #32.870 01-12-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παραγγείλαμε κι εμεις τις soft paws μας για το Μορφούλη! www.softpaws.com Καιρός ήταν!! Σε χρώμα clear... ε? Μη γινόμαστε και ρόμπα! Click για ανάπτυξη... Για τις μπούφλες τα πήρες ή για να μη χαλάει καναπέδες και λοιπά; Τα πήρες που τα πήρες δεν διάλεγες τουλάχιστον κάτι να φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:42 Η katerina10: #32.871 01-12-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ! Ωραια τα βρήκατε μπράβο κορίτσια!! Και οι δυο μες τη καρδιά μου ειστε άλλωστε!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμας Γιούλη μου..Αντε να συναντηθούμε ΟΛΕΣ μαζι... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σκουρήνει Κατερινάκι....αλλά πάντα Θεά εμεις θα τη βλέπουμε γιατι ειμαστε χαζομαμάδες και χαζοθειες Click για ανάπτυξη... Πες το ψέμματα..αποκλείεται να κάνω λάθος όμως(εννοω να σκουρήνει και να μην μου αρέσει) ..κούκλα θα μείνει θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.872 01-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Για τις μπούφλες τα πήρες ή για να μη χαλάει καναπέδες και λοιπά; Τα πήρες που τα πήρες δεν διάλεγες τουλάχιστον κάτι να φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Για τις μπούφλες...μη φάει καμια ξώφαλτση μωρέ η γλυκιά μου... Αλλιώς τα ξύνουν στα γατόδεντρα όλα τα μωρά μου! (και τη μπερζέρα που σε μια ακρούλα λίγο μου την γρατζούνησαν παλιά...κάνω ότι δεν τη βλέπω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η gatouni έγραψε: #32.873 01-12-08 15:56 Ε όλοι όσοι έχουμε γάτες κάνουμε λίγο πολύ τα στραβά μάτια με διάγορα που έχουν γρατζουνίσει. Ελπίζω να πετύχει το κόλπο με τα soft paws. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.874 01-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε όλοι όσοι έχουμε γάτες κάνουμε λίγο πολύ τα στραβά μάτια με διάγορα που έχουν γρατζουνίσει. Ελπίζω να πετύχει το κόλπο με τα soft paws. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κόλπο...απλά τις βάζεις κι ακομα κι αν βγάλει νύχι...δεν ειναι επικίνδυνοτο θέμα ειναι να το πάρει απόφαση ο χοντρούλης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Η gatouni έγραψε: #32.875 01-12-08 16:01 Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό. Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.876 01-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό. Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.877 01-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... Εδώ κάνει και τη μάνα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η gatouni έγραψε: #32.878 01-12-08 16:09 Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:10 Η moukelis έγραψε: #32.879 01-12-08 16:10 Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.880 01-12-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Click για ανάπτυξη... τις έβαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Click για ανάπτυξη... ειμαστε σοκολατοκόριτσα και οι δύο έ Δωράκι? Τι έγινε με τους γονεις σου?? Περάσατε καλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1642 1643 1644 1645 1646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγνώμη αν η Κατερίνα είναι η θεία της Σεμέλης ποια είναι η θεία του Μορφέα? Αν δεν είναι καμία παρακαλώ κάνω αίτηση για να μου παραχωρηθεί ο τίτλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η katerina10: #32.867 01-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Συγνώμη αν η Κατερίνα είναι η θεία της Σεμέλης ποια είναι η θεία του Μορφέα? Αν δεν είναι καμία παρακαλώ κάνω αίτηση για να μου παραχωρηθεί ο τίτλος Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ!!!Αν γίνεις θεία του Μορφέα τότε θα είσαι και αδερφή μου...και αδερφή της Γιούλης...δεν είν' κακό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.868 01-12-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Συγνώμη αν η Κατερίνα είναι η θεία της Σεμέλης ποια είναι η θεία του Μορφέα? Αν δεν είναι καμία παρακαλώ κάνω αίτηση για να μου παραχωρηθεί ο τίτλος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ!!!Αν γίνεις θεία του Μορφέα τότε θα είσαι και αδερφή μου...και αδερφή της Γιούλης...δεν είν' κακό! Click για ανάπτυξη... Αχ! Ωραια τα βρήκατε μπράβο κορίτσια!! Και οι δυο μες τη καρδιά μου ειστε άλλωστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.869 01-12-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα η Σεμέλη μου φαίνεται ΤΕΛΕΙΑ όπως είναι!!!Ετσι θέλω να μείνει...Είναι μια ΘΕΑ! Click για ανάπτυξη... θα σκουρήνει Κατερινάκι....αλλά πάντα Θεά εμεις θα τη βλέπουμε γιατι ειμαστε χαζομαμάδες και χαζοθειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η gatouni έγραψε: #32.870 01-12-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παραγγείλαμε κι εμεις τις soft paws μας για το Μορφούλη! www.softpaws.com Καιρός ήταν!! Σε χρώμα clear... ε? Μη γινόμαστε και ρόμπα! Click για ανάπτυξη... Για τις μπούφλες τα πήρες ή για να μη χαλάει καναπέδες και λοιπά; Τα πήρες που τα πήρες δεν διάλεγες τουλάχιστον κάτι να φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:42 Η katerina10: #32.871 01-12-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ! Ωραια τα βρήκατε μπράβο κορίτσια!! Και οι δυο μες τη καρδιά μου ειστε άλλωστε!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμας Γιούλη μου..Αντε να συναντηθούμε ΟΛΕΣ μαζι... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σκουρήνει Κατερινάκι....αλλά πάντα Θεά εμεις θα τη βλέπουμε γιατι ειμαστε χαζομαμάδες και χαζοθειες Click για ανάπτυξη... Πες το ψέμματα..αποκλείεται να κάνω λάθος όμως(εννοω να σκουρήνει και να μην μου αρέσει) ..κούκλα θα μείνει θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.872 01-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Για τις μπούφλες τα πήρες ή για να μη χαλάει καναπέδες και λοιπά; Τα πήρες που τα πήρες δεν διάλεγες τουλάχιστον κάτι να φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Για τις μπούφλες...μη φάει καμια ξώφαλτση μωρέ η γλυκιά μου... Αλλιώς τα ξύνουν στα γατόδεντρα όλα τα μωρά μου! (και τη μπερζέρα που σε μια ακρούλα λίγο μου την γρατζούνησαν παλιά...κάνω ότι δεν τη βλέπω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η gatouni έγραψε: #32.873 01-12-08 15:56 Ε όλοι όσοι έχουμε γάτες κάνουμε λίγο πολύ τα στραβά μάτια με διάγορα που έχουν γρατζουνίσει. Ελπίζω να πετύχει το κόλπο με τα soft paws. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.874 01-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε όλοι όσοι έχουμε γάτες κάνουμε λίγο πολύ τα στραβά μάτια με διάγορα που έχουν γρατζουνίσει. Ελπίζω να πετύχει το κόλπο με τα soft paws. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κόλπο...απλά τις βάζεις κι ακομα κι αν βγάλει νύχι...δεν ειναι επικίνδυνοτο θέμα ειναι να το πάρει απόφαση ο χοντρούλης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Η gatouni έγραψε: #32.875 01-12-08 16:01 Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό. Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.876 01-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό. Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.877 01-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... Εδώ κάνει και τη μάνα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η gatouni έγραψε: #32.878 01-12-08 16:09 Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:10 Η moukelis έγραψε: #32.879 01-12-08 16:10 Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.880 01-12-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Click για ανάπτυξη... τις έβαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Click για ανάπτυξη... ειμαστε σοκολατοκόριτσα και οι δύο έ Δωράκι? Τι έγινε με τους γονεις σου?? Περάσατε καλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1642 1643 1644 1645 1646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Συγνώμη αν η Κατερίνα είναι η θεία της Σεμέλης ποια είναι η θεία του Μορφέα? Αν δεν είναι καμία παρακαλώ κάνω αίτηση για να μου παραχωρηθεί ο τίτλος Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ!!!Αν γίνεις θεία του Μορφέα τότε θα είσαι και αδερφή μου...και αδερφή της Γιούλης...δεν είν' κακό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.868 01-12-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Συγνώμη αν η Κατερίνα είναι η θεία της Σεμέλης ποια είναι η θεία του Μορφέα? Αν δεν είναι καμία παρακαλώ κάνω αίτηση για να μου παραχωρηθεί ο τίτλος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ!!!Αν γίνεις θεία του Μορφέα τότε θα είσαι και αδερφή μου...και αδερφή της Γιούλης...δεν είν' κακό! Click για ανάπτυξη... Αχ! Ωραια τα βρήκατε μπράβο κορίτσια!! Και οι δυο μες τη καρδιά μου ειστε άλλωστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.869 01-12-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα η Σεμέλη μου φαίνεται ΤΕΛΕΙΑ όπως είναι!!!Ετσι θέλω να μείνει...Είναι μια ΘΕΑ! Click για ανάπτυξη... θα σκουρήνει Κατερινάκι....αλλά πάντα Θεά εμεις θα τη βλέπουμε γιατι ειμαστε χαζομαμάδες και χαζοθειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η gatouni έγραψε: #32.870 01-12-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παραγγείλαμε κι εμεις τις soft paws μας για το Μορφούλη! www.softpaws.com Καιρός ήταν!! Σε χρώμα clear... ε? Μη γινόμαστε και ρόμπα! Click για ανάπτυξη... Για τις μπούφλες τα πήρες ή για να μη χαλάει καναπέδες και λοιπά; Τα πήρες που τα πήρες δεν διάλεγες τουλάχιστον κάτι να φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:42 Η katerina10: #32.871 01-12-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ! Ωραια τα βρήκατε μπράβο κορίτσια!! Και οι δυο μες τη καρδιά μου ειστε άλλωστε!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμας Γιούλη μου..Αντε να συναντηθούμε ΟΛΕΣ μαζι... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σκουρήνει Κατερινάκι....αλλά πάντα Θεά εμεις θα τη βλέπουμε γιατι ειμαστε χαζομαμάδες και χαζοθειες Click για ανάπτυξη... Πες το ψέμματα..αποκλείεται να κάνω λάθος όμως(εννοω να σκουρήνει και να μην μου αρέσει) ..κούκλα θα μείνει θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.872 01-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Για τις μπούφλες τα πήρες ή για να μη χαλάει καναπέδες και λοιπά; Τα πήρες που τα πήρες δεν διάλεγες τουλάχιστον κάτι να φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Για τις μπούφλες...μη φάει καμια ξώφαλτση μωρέ η γλυκιά μου... Αλλιώς τα ξύνουν στα γατόδεντρα όλα τα μωρά μου! (και τη μπερζέρα που σε μια ακρούλα λίγο μου την γρατζούνησαν παλιά...κάνω ότι δεν τη βλέπω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η gatouni έγραψε: #32.873 01-12-08 15:56 Ε όλοι όσοι έχουμε γάτες κάνουμε λίγο πολύ τα στραβά μάτια με διάγορα που έχουν γρατζουνίσει. Ελπίζω να πετύχει το κόλπο με τα soft paws. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.874 01-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε όλοι όσοι έχουμε γάτες κάνουμε λίγο πολύ τα στραβά μάτια με διάγορα που έχουν γρατζουνίσει. Ελπίζω να πετύχει το κόλπο με τα soft paws. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κόλπο...απλά τις βάζεις κι ακομα κι αν βγάλει νύχι...δεν ειναι επικίνδυνοτο θέμα ειναι να το πάρει απόφαση ο χοντρούλης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Η gatouni έγραψε: #32.875 01-12-08 16:01 Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό. Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.876 01-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό. Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.877 01-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... Εδώ κάνει και τη μάνα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η gatouni έγραψε: #32.878 01-12-08 16:09 Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:10 Η moukelis έγραψε: #32.879 01-12-08 16:10 Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.880 01-12-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Click για ανάπτυξη... τις έβαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Click για ανάπτυξη... ειμαστε σοκολατοκόριτσα και οι δύο έ Δωράκι? Τι έγινε με τους γονεις σου?? Περάσατε καλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1642 1643 1644 1645 1646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Συγνώμη αν η Κατερίνα είναι η θεία της Σεμέλης ποια είναι η θεία του Μορφέα? Αν δεν είναι καμία παρακαλώ κάνω αίτηση για να μου παραχωρηθεί ο τίτλος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ!!!Αν γίνεις θεία του Μορφέα τότε θα είσαι και αδερφή μου...και αδερφή της Γιούλης...δεν είν' κακό! Click για ανάπτυξη... Αχ! Ωραια τα βρήκατε μπράβο κορίτσια!! Και οι δυο μες τη καρδιά μου ειστε άλλωστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.869 01-12-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα η Σεμέλη μου φαίνεται ΤΕΛΕΙΑ όπως είναι!!!Ετσι θέλω να μείνει...Είναι μια ΘΕΑ! Click για ανάπτυξη... θα σκουρήνει Κατερινάκι....αλλά πάντα Θεά εμεις θα τη βλέπουμε γιατι ειμαστε χαζομαμάδες και χαζοθειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η gatouni έγραψε: #32.870 01-12-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παραγγείλαμε κι εμεις τις soft paws μας για το Μορφούλη! www.softpaws.com Καιρός ήταν!! Σε χρώμα clear... ε? Μη γινόμαστε και ρόμπα! Click για ανάπτυξη... Για τις μπούφλες τα πήρες ή για να μη χαλάει καναπέδες και λοιπά; Τα πήρες που τα πήρες δεν διάλεγες τουλάχιστον κάτι να φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:42 Η katerina10: #32.871 01-12-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ! Ωραια τα βρήκατε μπράβο κορίτσια!! Και οι δυο μες τη καρδιά μου ειστε άλλωστε!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμας Γιούλη μου..Αντε να συναντηθούμε ΟΛΕΣ μαζι... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σκουρήνει Κατερινάκι....αλλά πάντα Θεά εμεις θα τη βλέπουμε γιατι ειμαστε χαζομαμάδες και χαζοθειες Click για ανάπτυξη... Πες το ψέμματα..αποκλείεται να κάνω λάθος όμως(εννοω να σκουρήνει και να μην μου αρέσει) ..κούκλα θα μείνει θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.872 01-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Για τις μπούφλες τα πήρες ή για να μη χαλάει καναπέδες και λοιπά; Τα πήρες που τα πήρες δεν διάλεγες τουλάχιστον κάτι να φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Για τις μπούφλες...μη φάει καμια ξώφαλτση μωρέ η γλυκιά μου... Αλλιώς τα ξύνουν στα γατόδεντρα όλα τα μωρά μου! (και τη μπερζέρα που σε μια ακρούλα λίγο μου την γρατζούνησαν παλιά...κάνω ότι δεν τη βλέπω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η gatouni έγραψε: #32.873 01-12-08 15:56 Ε όλοι όσοι έχουμε γάτες κάνουμε λίγο πολύ τα στραβά μάτια με διάγορα που έχουν γρατζουνίσει. Ελπίζω να πετύχει το κόλπο με τα soft paws. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.874 01-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε όλοι όσοι έχουμε γάτες κάνουμε λίγο πολύ τα στραβά μάτια με διάγορα που έχουν γρατζουνίσει. Ελπίζω να πετύχει το κόλπο με τα soft paws. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κόλπο...απλά τις βάζεις κι ακομα κι αν βγάλει νύχι...δεν ειναι επικίνδυνοτο θέμα ειναι να το πάρει απόφαση ο χοντρούλης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Η gatouni έγραψε: #32.875 01-12-08 16:01 Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό. Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.876 01-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό. Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.877 01-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... Εδώ κάνει και τη μάνα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η gatouni έγραψε: #32.878 01-12-08 16:09 Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:10 Η moukelis έγραψε: #32.879 01-12-08 16:10 Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.880 01-12-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Click για ανάπτυξη... τις έβαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Click για ανάπτυξη... ειμαστε σοκολατοκόριτσα και οι δύο έ Δωράκι? Τι έγινε με τους γονεις σου?? Περάσατε καλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1642 1643 1644 1645 1646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εμένα η Σεμέλη μου φαίνεται ΤΕΛΕΙΑ όπως είναι!!!Ετσι θέλω να μείνει...Είναι μια ΘΕΑ! Click για ανάπτυξη... θα σκουρήνει Κατερινάκι....αλλά πάντα Θεά εμεις θα τη βλέπουμε γιατι ειμαστε χαζομαμάδες και χαζοθειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:39 Η gatouni έγραψε: #32.870 01-12-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παραγγείλαμε κι εμεις τις soft paws μας για το Μορφούλη! www.softpaws.com Καιρός ήταν!! Σε χρώμα clear... ε? Μη γινόμαστε και ρόμπα! Click για ανάπτυξη... Για τις μπούφλες τα πήρες ή για να μη χαλάει καναπέδες και λοιπά; Τα πήρες που τα πήρες δεν διάλεγες τουλάχιστον κάτι να φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:42 Η katerina10: #32.871 01-12-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ! Ωραια τα βρήκατε μπράβο κορίτσια!! Και οι δυο μες τη καρδιά μου ειστε άλλωστε!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμας Γιούλη μου..Αντε να συναντηθούμε ΟΛΕΣ μαζι... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σκουρήνει Κατερινάκι....αλλά πάντα Θεά εμεις θα τη βλέπουμε γιατι ειμαστε χαζομαμάδες και χαζοθειες Click για ανάπτυξη... Πες το ψέμματα..αποκλείεται να κάνω λάθος όμως(εννοω να σκουρήνει και να μην μου αρέσει) ..κούκλα θα μείνει θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.872 01-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Για τις μπούφλες τα πήρες ή για να μη χαλάει καναπέδες και λοιπά; Τα πήρες που τα πήρες δεν διάλεγες τουλάχιστον κάτι να φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Για τις μπούφλες...μη φάει καμια ξώφαλτση μωρέ η γλυκιά μου... Αλλιώς τα ξύνουν στα γατόδεντρα όλα τα μωρά μου! (και τη μπερζέρα που σε μια ακρούλα λίγο μου την γρατζούνησαν παλιά...κάνω ότι δεν τη βλέπω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η gatouni έγραψε: #32.873 01-12-08 15:56 Ε όλοι όσοι έχουμε γάτες κάνουμε λίγο πολύ τα στραβά μάτια με διάγορα που έχουν γρατζουνίσει. Ελπίζω να πετύχει το κόλπο με τα soft paws. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.874 01-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε όλοι όσοι έχουμε γάτες κάνουμε λίγο πολύ τα στραβά μάτια με διάγορα που έχουν γρατζουνίσει. Ελπίζω να πετύχει το κόλπο με τα soft paws. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κόλπο...απλά τις βάζεις κι ακομα κι αν βγάλει νύχι...δεν ειναι επικίνδυνοτο θέμα ειναι να το πάρει απόφαση ο χοντρούλης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Η gatouni έγραψε: #32.875 01-12-08 16:01 Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό. Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.876 01-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό. Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.877 01-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... Εδώ κάνει και τη μάνα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η gatouni έγραψε: #32.878 01-12-08 16:09 Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:10 Η moukelis έγραψε: #32.879 01-12-08 16:10 Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.880 01-12-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Click για ανάπτυξη... τις έβαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Click για ανάπτυξη... ειμαστε σοκολατοκόριτσα και οι δύο έ Δωράκι? Τι έγινε με τους γονεις σου?? Περάσατε καλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1642 1643 1644 1645 1646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παραγγείλαμε κι εμεις τις soft paws μας για το Μορφούλη! www.softpaws.com Καιρός ήταν!! Σε χρώμα clear... ε? Μη γινόμαστε και ρόμπα! Click για ανάπτυξη... Για τις μπούφλες τα πήρες ή για να μη χαλάει καναπέδες και λοιπά; Τα πήρες που τα πήρες δεν διάλεγες τουλάχιστον κάτι να φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:42 Η katerina10: #32.871 01-12-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ! Ωραια τα βρήκατε μπράβο κορίτσια!! Και οι δυο μες τη καρδιά μου ειστε άλλωστε!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμας Γιούλη μου..Αντε να συναντηθούμε ΟΛΕΣ μαζι... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σκουρήνει Κατερινάκι....αλλά πάντα Θεά εμεις θα τη βλέπουμε γιατι ειμαστε χαζομαμάδες και χαζοθειες Click για ανάπτυξη... Πες το ψέμματα..αποκλείεται να κάνω λάθος όμως(εννοω να σκουρήνει και να μην μου αρέσει) ..κούκλα θα μείνει θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.872 01-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Για τις μπούφλες τα πήρες ή για να μη χαλάει καναπέδες και λοιπά; Τα πήρες που τα πήρες δεν διάλεγες τουλάχιστον κάτι να φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Για τις μπούφλες...μη φάει καμια ξώφαλτση μωρέ η γλυκιά μου... Αλλιώς τα ξύνουν στα γατόδεντρα όλα τα μωρά μου! (και τη μπερζέρα που σε μια ακρούλα λίγο μου την γρατζούνησαν παλιά...κάνω ότι δεν τη βλέπω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η gatouni έγραψε: #32.873 01-12-08 15:56 Ε όλοι όσοι έχουμε γάτες κάνουμε λίγο πολύ τα στραβά μάτια με διάγορα που έχουν γρατζουνίσει. Ελπίζω να πετύχει το κόλπο με τα soft paws. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.874 01-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε όλοι όσοι έχουμε γάτες κάνουμε λίγο πολύ τα στραβά μάτια με διάγορα που έχουν γρατζουνίσει. Ελπίζω να πετύχει το κόλπο με τα soft paws. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κόλπο...απλά τις βάζεις κι ακομα κι αν βγάλει νύχι...δεν ειναι επικίνδυνοτο θέμα ειναι να το πάρει απόφαση ο χοντρούλης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Η gatouni έγραψε: #32.875 01-12-08 16:01 Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό. Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.876 01-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό. Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.877 01-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... Εδώ κάνει και τη μάνα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η gatouni έγραψε: #32.878 01-12-08 16:09 Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:10 Η moukelis έγραψε: #32.879 01-12-08 16:10 Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.880 01-12-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Click για ανάπτυξη... τις έβαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Click για ανάπτυξη... ειμαστε σοκολατοκόριτσα και οι δύο έ Δωράκι? Τι έγινε με τους γονεις σου?? Περάσατε καλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1642 1643 1644 1645 1646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ! Ωραια τα βρήκατε μπράβο κορίτσια!! Και οι δυο μες τη καρδιά μου ειστε άλλωστε!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμας Γιούλη μου..Αντε να συναντηθούμε ΟΛΕΣ μαζι... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σκουρήνει Κατερινάκι....αλλά πάντα Θεά εμεις θα τη βλέπουμε γιατι ειμαστε χαζομαμάδες και χαζοθειες Click για ανάπτυξη... Πες το ψέμματα..αποκλείεται να κάνω λάθος όμως(εννοω να σκουρήνει και να μην μου αρέσει) ..κούκλα θα μείνει θα δεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.872 01-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Για τις μπούφλες τα πήρες ή για να μη χαλάει καναπέδες και λοιπά; Τα πήρες που τα πήρες δεν διάλεγες τουλάχιστον κάτι να φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Για τις μπούφλες...μη φάει καμια ξώφαλτση μωρέ η γλυκιά μου... Αλλιώς τα ξύνουν στα γατόδεντρα όλα τα μωρά μου! (και τη μπερζέρα που σε μια ακρούλα λίγο μου την γρατζούνησαν παλιά...κάνω ότι δεν τη βλέπω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η gatouni έγραψε: #32.873 01-12-08 15:56 Ε όλοι όσοι έχουμε γάτες κάνουμε λίγο πολύ τα στραβά μάτια με διάγορα που έχουν γρατζουνίσει. Ελπίζω να πετύχει το κόλπο με τα soft paws. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.874 01-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε όλοι όσοι έχουμε γάτες κάνουμε λίγο πολύ τα στραβά μάτια με διάγορα που έχουν γρατζουνίσει. Ελπίζω να πετύχει το κόλπο με τα soft paws. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κόλπο...απλά τις βάζεις κι ακομα κι αν βγάλει νύχι...δεν ειναι επικίνδυνοτο θέμα ειναι να το πάρει απόφαση ο χοντρούλης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Η gatouni έγραψε: #32.875 01-12-08 16:01 Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό. Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.876 01-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό. Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.877 01-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... Εδώ κάνει και τη μάνα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η gatouni έγραψε: #32.878 01-12-08 16:09 Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:10 Η moukelis έγραψε: #32.879 01-12-08 16:10 Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.880 01-12-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Click για ανάπτυξη... τις έβαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Click για ανάπτυξη... ειμαστε σοκολατοκόριτσα και οι δύο έ Δωράκι? Τι έγινε με τους γονεις σου?? Περάσατε καλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1642 1643 1644 1645 1646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Για τις μπούφλες τα πήρες ή για να μη χαλάει καναπέδες και λοιπά; Τα πήρες που τα πήρες δεν διάλεγες τουλάχιστον κάτι να φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Για τις μπούφλες...μη φάει καμια ξώφαλτση μωρέ η γλυκιά μου... Αλλιώς τα ξύνουν στα γατόδεντρα όλα τα μωρά μου! (και τη μπερζέρα που σε μια ακρούλα λίγο μου την γρατζούνησαν παλιά...κάνω ότι δεν τη βλέπω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:56 Η gatouni έγραψε: #32.873 01-12-08 15:56 Ε όλοι όσοι έχουμε γάτες κάνουμε λίγο πολύ τα στραβά μάτια με διάγορα που έχουν γρατζουνίσει. Ελπίζω να πετύχει το κόλπο με τα soft paws. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.874 01-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε όλοι όσοι έχουμε γάτες κάνουμε λίγο πολύ τα στραβά μάτια με διάγορα που έχουν γρατζουνίσει. Ελπίζω να πετύχει το κόλπο με τα soft paws. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κόλπο...απλά τις βάζεις κι ακομα κι αν βγάλει νύχι...δεν ειναι επικίνδυνοτο θέμα ειναι να το πάρει απόφαση ο χοντρούλης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Η gatouni έγραψε: #32.875 01-12-08 16:01 Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό. Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.876 01-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό. Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.877 01-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... Εδώ κάνει και τη μάνα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η gatouni έγραψε: #32.878 01-12-08 16:09 Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:10 Η moukelis έγραψε: #32.879 01-12-08 16:10 Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.880 01-12-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Click για ανάπτυξη... τις έβαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Click για ανάπτυξη... ειμαστε σοκολατοκόριτσα και οι δύο έ Δωράκι? Τι έγινε με τους γονεις σου?? Περάσατε καλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1642 1643 1644 1645 1646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε όλοι όσοι έχουμε γάτες κάνουμε λίγο πολύ τα στραβά μάτια με διάγορα που έχουν γρατζουνίσει. Ελπίζω να πετύχει το κόλπο με τα soft paws. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.874 01-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε όλοι όσοι έχουμε γάτες κάνουμε λίγο πολύ τα στραβά μάτια με διάγορα που έχουν γρατζουνίσει. Ελπίζω να πετύχει το κόλπο με τα soft paws. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κόλπο...απλά τις βάζεις κι ακομα κι αν βγάλει νύχι...δεν ειναι επικίνδυνοτο θέμα ειναι να το πάρει απόφαση ο χοντρούλης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Η gatouni έγραψε: #32.875 01-12-08 16:01 Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό. Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.876 01-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό. Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.877 01-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... Εδώ κάνει και τη μάνα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η gatouni έγραψε: #32.878 01-12-08 16:09 Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:10 Η moukelis έγραψε: #32.879 01-12-08 16:10 Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.880 01-12-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Click για ανάπτυξη... τις έβαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Click για ανάπτυξη... ειμαστε σοκολατοκόριτσα και οι δύο έ Δωράκι? Τι έγινε με τους γονεις σου?? Περάσατε καλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1642 1643 1644 1645 1646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε όλοι όσοι έχουμε γάτες κάνουμε λίγο πολύ τα στραβά μάτια με διάγορα που έχουν γρατζουνίσει. Ελπίζω να πετύχει το κόλπο με τα soft paws. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κόλπο...απλά τις βάζεις κι ακομα κι αν βγάλει νύχι...δεν ειναι επικίνδυνοτο θέμα ειναι να το πάρει απόφαση ο χοντρούλης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Η gatouni έγραψε: #32.875 01-12-08 16:01 Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό. Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.876 01-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό. Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.877 01-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... Εδώ κάνει και τη μάνα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η gatouni έγραψε: #32.878 01-12-08 16:09 Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:10 Η moukelis έγραψε: #32.879 01-12-08 16:10 Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.880 01-12-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Click για ανάπτυξη... τις έβαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Click για ανάπτυξη... ειμαστε σοκολατοκόριτσα και οι δύο έ Δωράκι? Τι έγινε με τους γονεις σου?? Περάσατε καλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1642 1643 1644 1645 1646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό. Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.876 01-12-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό. Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.877 01-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... Εδώ κάνει και τη μάνα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η gatouni έγραψε: #32.878 01-12-08 16:09 Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:10 Η moukelis έγραψε: #32.879 01-12-08 16:10 Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.880 01-12-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Click για ανάπτυξη... τις έβαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Click για ανάπτυξη... ειμαστε σοκολατοκόριτσα και οι δύο έ Δωράκι? Τι έγινε με τους γονεις σου?? Περάσατε καλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1642 1643 1644 1645 1646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό. Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.877 01-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... Εδώ κάνει και τη μάνα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η gatouni έγραψε: #32.878 01-12-08 16:09 Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:10 Η moukelis έγραψε: #32.879 01-12-08 16:10 Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.880 01-12-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Click για ανάπτυξη... τις έβαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Click για ανάπτυξη... ειμαστε σοκολατοκόριτσα και οι δύο έ Δωράκι? Τι έγινε με τους γονεις σου?? Περάσατε καλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1642 1643 1644 1645 1646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη... Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι... Click για ανάπτυξη... Εδώ κάνει και τη μάνα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η gatouni έγραψε: #32.878 01-12-08 16:09 Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:10 Η moukelis έγραψε: #32.879 01-12-08 16:10 Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.880 01-12-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Click για ανάπτυξη... τις έβαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Click για ανάπτυξη... ειμαστε σοκολατοκόριτσα και οι δύο έ Δωράκι? Τι έγινε με τους γονεις σου?? Περάσατε καλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1642 1643 1644 1645 1646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:10 Η moukelis έγραψε: #32.879 01-12-08 16:10 Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.880 01-12-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Click για ανάπτυξη... τις έβαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Click για ανάπτυξη... ειμαστε σοκολατοκόριτσα και οι δύο έ Δωράκι? Τι έγινε με τους γονεις σου?? Περάσατε καλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1642 1643 1644 1645 1646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1644 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.880 01-12-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Click για ανάπτυξη... τις έβαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Click για ανάπτυξη... ειμαστε σοκολατοκόριτσα και οι δύο έ Δωράκι? Τι έγινε με τους γονεις σου?? Περάσατε καλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περιμένω να δω. Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει. Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά.... Click για ανάπτυξη... τις έβαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω... Click για ανάπτυξη... ειμαστε σοκολατοκόριτσα και οι δύο έ Δωράκι? Τι έγινε με τους γονεις σου?? Περάσατε καλά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.