Birman-maniacs

Βάσια πως τα ξεχωρίζουν?? :Pμάλλον το αγοράκι θα ειναι μεγαλύτερο ε? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα πάλι δεν μου φαίνεται καθόλου αγριοφατσα. Χαιβανόγατο μου φαίνεται με τα όλα του :lol::lol::lol:
πάντως το χρώμα του ειναι πιο γρήγορα σχηματισμένο απ'της Σεμέλης...ζηλευω...:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πάντως το χρώμα του ειναι πιο γρήγορα σχηματισμένο απ'της Σεμέλης...ζηλευω...:redface:

Το χρώμα του είναι πράγματι πολύ όμορφο Γιούλη αλλά μην ανησυχείς και την Σεμέλης θα γίνει έτσι σύντομα ;):)

παραγγείλαμε κι εμεις τις soft paws μας για το Μορφούλη!
www.softpaws.com
Καιρός ήταν!! Σε χρώμα clear... ε? Μη γινόμαστε και ρόμπα!:P :lol:

Το χρώμα του είναι πράγματι πολύ όμορφο Γιούλη αλλά μην ανησυχείς και την Σεμέλης θα γίνει έτσι σύντομα ;):)
Εμένα η Σεμέλη μου φαίνεται ΤΕΛΕΙΑ όπως είναι!!!:D:DΕτσι θέλω να μείνει...Είναι μια ΘΕΑ!:P

Συγνώμη αν η Κατερίνα είναι η θεία της Σεμέλης ποια είναι η θεία του Μορφέα? Αν δεν είναι καμία παρακαλώ κάνω αίτηση για να μου παραχωρηθεί ο τίτλος :D

Συγνώμη αν η Κατερίνα είναι η θεία της Σεμέλης ποια είναι η θεία του Μορφέα? Αν δεν είναι καμία παρακαλώ κάνω αίτηση για να μου παραχωρηθεί ο τίτλος :D
ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ!!!Αν γίνεις θεία του Μορφέα τότε θα είσαι και αδερφή μου...και αδερφή της Γιούλης...:hmm::hmm:δεν είν' κακό!

ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ!!!Αν γίνεις θεία του Μορφέα τότε θα είσαι και αδερφή μου...και αδερφή της Γιούλης...:hmm::hmm:δεν είν' κακό!
Αχ! Ωραια τα βρήκατε μπράβο κορίτσια!!:up:
Και οι δυο μες τη καρδιά μου ειστε άλλωστε!!! :inlove:

Εμένα η Σεμέλη μου φαίνεται ΤΕΛΕΙΑ όπως είναι!!!:D:DΕτσι θέλω να μείνει...Είναι μια ΘΕΑ!:P
θα σκουρήνει Κατερινάκι....αλλά πάντα Θεά εμεις θα τη βλέπουμε γιατι ειμαστε χαζομαμάδες και χαζοθειες:P:lol:

παραγγείλαμε κι εμεις τις soft paws μας για το Μορφούλη!
www.softpaws.com
Καιρός ήταν!! Σε χρώμα clear... ε? Μη γινόμαστε και ρόμπα!:P :lol:
Για τις μπούφλες τα πήρες ή για να μη χαλάει καναπέδες και λοιπά;
Τα πήρες που τα πήρες δεν διάλεγες τουλάχιστον κάτι να φαίνεται:P.

Αχ! Ωραια τα βρήκατε μπράβο κορίτσια!!:up:
Και οι δυο μες τη καρδιά μου ειστε άλλωστε!!! :inlove:
Κι εμας Γιούλη μου..Αντε να συναντηθούμε ΟΛΕΣ μαζι...:D
θα σκουρήνει Κατερινάκι....αλλά πάντα Θεά εμεις θα τη βλέπουμε γιατι ειμαστε χαζομαμάδες και χαζοθειες:P:lol:
Πες το ψέμματα..αποκλείεται να κάνω λάθος όμως(εννοω να σκουρήνει και να μην μου αρέσει) ..κούκλα θα μείνει θα δεις!:D

Για τις μπούφλες τα πήρες ή για να μη χαλάει καναπέδες και λοιπά;
Τα πήρες που τα πήρες δεν διάλεγες τουλάχιστον κάτι να φαίνεται:P.
Για τις μπούφλες:lol:...μη φάει καμια ξώφαλτση μωρέ η γλυκιά μου...:/:
Αλλιώς τα ξύνουν στα γατόδεντρα όλα τα μωρά μου!:cool: (και τη μπερζέρα που σε μια ακρούλα λίγο μου την γρατζούνησαν παλιά...κάνω ότι δεν τη βλέπω :whistle:):lol:

Ε όλοι όσοι έχουμε γάτες κάνουμε λίγο πολύ τα στραβά μάτια με διάγορα που έχουν γρατζουνίσει:whistle:.
Ελπίζω να πετύχει το κόλπο με τα soft paws.

Ε όλοι όσοι έχουμε γάτες κάνουμε λίγο πολύ τα στραβά μάτια με διάγορα που έχουν γρατζουνίσει:whistle:.
Ελπίζω να πετύχει το κόλπο με τα soft paws.
δεν ειναι κόλπο...απλά τις βάζεις κι ακομα κι αν βγάλει νύχι...δεν ειναι επικίνδυνο;)το θέμα ειναι να το πάρει απόφαση ο χοντρούλης μου...

Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό.
Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα.

Ναι το ξέρω κάπου είχα ξαναδεί γι' αυτό.
Και να πεις ότι δεν είχε ήδη και άλλη γάτα στο σπίτι; Συνήθως όταν είναι ένας μόνος του υπάρχει πρόβλημα όταν έρθει δεύτερο. Πάντως δε νομίζω να έχεις για μεγάλο διάστημα πρόβλημα.
ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...:/:και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη...

Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι...

ειναι άδικο....η Καλυψώ τον υποδέχτηκε τόσο γλυκά, τόσο έυκολα...:/:και τη Σεμέλη ακριβώς το ίδιο...ειναι τόσο μα τόσο καλή γάτα η μεγάλη μου κόρη...

Υ.Γ. κάτσε να σου δειξω φωτό με τις πρώτες μέρες του Μορφέα και της Καλυψώς στο σπίτι...
MyBabyboy.JPG

CIMG0317.JPG

NeedSomethingtodrink.JPG

Εδώ κάνει και τη μάνα του...:lol:

Περιμένω να δω:).
Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει:redface:.
Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά....

Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω...

Περιμένω να δω:).
Δεν πάω πουθενά λείπει και το boss σήμερα και τα 'χω ψιλοφορτώσει:redface:.
Αν και μετά θα γκρινάζω ότι φεύγω αργά....
τις έβαλα;)
Μωρε Γιουλη...λιγωθηκα!Τι γλυκια που ειναι η Καλυψω...
ειμαστε σοκολατοκόριτσα και οι δύο έ Δωράκι? ;)

Τι έγινε με τους γονεις σου?? Περάσατε καλά??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back