Birman-maniacs

Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα...;);) Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? :blink:
:blink:εγώ σου έκανα πρόταση πάντως :P
κουραγιο Γιουλακο!!!
ενα τετραστιχο εξαιρετικα αφιερωμενο

Γιουλη- μπορεις
ολα- να τα -υποστεις
Γιουλη ζεις
εσυ- μας -οδηγεις
:up::up::up::up:
:lol::lol::lol:καλά που έχω κι εσάς:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξερεις Γιουλη οτι δεν γινεται να φυγω τοσο νωρις...ασε που ειναι αρκετα μακριουτσικα. Μπορει να γινει καποια αλλη στιγμη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γενικα υπολειτουργω το χειμωνα, με επηρεαζει παρα πολυ οτι σκοτεινιαζει απο τις 5. Το καλοκαιρι εχω διαθεση να βγω και στις 8..τωρα αν μου το πεις αυτο, θα σου απαντησω ''που να παμε τωρα βραδιατικα?'' :(
κι εγω κάπως έτσι...αλλά σήμερα το έχω ανάγκη...:/:
Καλέ να με τρελάνετε πάτε εσείς!!!! Γιούλη τι κουκλάρα είναι αυτή!!! Πώς μεγάλωσε. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Τι τρίχωμα είναι αυτό!!! Πριν είδα τον Ιωνα κ τώρα τη Σεμέλη κι έπαθα. ΚΟΥΚΛΑΚΙ το μωρό σου!!!! Τι όμορφο βλέμμα. Νομίζω συναγωνίζεται στο βλέμμα τον Μορφέα.:D
ειναι πιο τσαχπινικο το δικό της... αλλά μονο τσαχπίνα δεν ειναι...:Pκαι του Μορφέα που ειναι αθωο...τελικά μονο αθώος δεν ειναι ο μπαγάσας...

Γεια σας:)

DSCN1298.jpg

το κουβερτακι μας πως σας φαινεται>?

Το κουβερτάκι ωραίο αλλά τα χνουδωτούλια που κάθονται επάνω είναι ακόμα πιο ωραία:D. Αχχχχχ ελπίζω να καταφέρω να δω και από κοντά:up:.

Κοριτσια πήζω...και γενικώς απο διάθεση σ....τά:(

Αντούλα θα σε πάρω τηλ.αν ειναι θα σου κάνω επίσκεψη αστραπή.

Ολο μου φωνάζει σήμερα...:/::(:(
Άσε και γω μαζί σου σήμερα τα 'χω παίξει για λίγο μπήκα πριν και ξαναβγήκα:/:. Και τώρα πάλι αστραπή. Τρέχω και δε φτάνω σήμερα στη δουλειά και όλοι είναι με κάτι μουράκλες...
Υπομονή θα περάσει.

Όσο χαζό κι αν ακούγεται..μια από τα ίδια...Ανυπομονώ ν γυρίσω σπίτι και να ξαπλώσω με τα μωρά μου κι ας μου σπάνε τα νέυρα κάθε μέρα στις 6!!!!!Σήμερα στις 5!!!!!:mad::mad::mad::mad:Άντα πρεπει να κανουμε καλη κατανομη του χρόνου..αυτο το χρονοδιάγραμμα ειναι πολυ καλή ιδεα..:hmm:

Σοβαρά????Τα βρήκανε????????:blink::blink::blink:Εγώ γιατι έχασα τέτοια επεισόδια???:hmm:
ναι καλε τα βρηκανε εδω και νανα 20ημερο μπορει και παραπανω!!!ολα καλα!!!ευτυχως!!!

:blink:εγώ σου έκανα πρόταση πάντως :P

:lol::lol::lol:καλά που έχω κι εσάς:lol:
παντα θα μας εχεις εμας!!!:kiss::kiss::kiss:

παιδια παω λιγο για υπνο!!!
μετα θα διαβασω το θεμα αντρες που ανοιξατε ειναι πολυ ενδιαφερον!!!θα γραψω και για τον δικο μου σφυνξ!!!

Καλη ξεκουραση Δαναη...φιλακια στα πατουσακια !!!!!!!!!!!

καλημέρα....:)καλά Χριστινάκι κάνεις και κινέζικα?:confused:
Όχι καλέ!:lol: Έχω μεταφραστή!;)
αχρωμες παρήγγειλα! ;)
Α,εντάξει τότε.:)
απο μεταφραστή που έχει στον υπολογιστή το βρήκε!
Τα ίδια λέμε!:lol::lol::lol:

Κοριτσια πήζω...και γενικώς απο διάθεση σ....τά:(

Πολύ κουκλάκι ο Ιωνας... και η Μιου μιου...
Αντούλα θα σε πάρω τηλ.αν ειναι θα σου κάνω επίσκεψη αστραπή.

Ολο μου φωνάζει σήμερα...:/::(:(
Πω,πω...:/:
Άμα κάνει σα τη Σκλαβενίτη,τη Μαθηματικό τη δικαιούσε την κακή διαθεση...:/:

Τώρα που το σκέφτομαι όμως,θα πρέπει να βρεις ένα τρόπο να φτιάξεις τη διάθεσή σου!:)

Έχω όμως κι εγώ τα νεύρα μου με τον αδερφό μου.:mad: Απ' ότι φαίνεται τον έχει βαρεθεί το Σίμπα.:( Ούτε τροφή ούτε νερό του βάζει.:mad: Πήγα πάνω σήμερα,τι να δω!
2 μέρες νηστικό το είχε το γλυκό μου!:( Του έβαλα μπόλικο φαγάκι κι έτρωγε σα λιμασμένο το καημένο.:/: Για αγκαλίτσες,ούτε να το συζητάμε.Τον παρακαλάει μ' ένα βλεματάκι για λίγη αγάπη,κι αυτός ο αδερφός μου τι κάνει;Τον αγνοεί και πάει στα παιχνίδια του!:mad::mad::mad:
Όπως καταλαβαίνετε,τα έχω αναλάβει και τα 2 εγώ...:/: Ήταν που ήταν περιορισμέναος ο χρόνος μου,τώρα απόγινε!:( Δεν το πιστεύω ότι το βαρέθηκε τόσο γρήγορα...Κι είναι τόσο γλυκό το μωρό μου!:(
Τι να κάνω με τον αδερφό μου;:/:

παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω...:/::/::(
Δε μπορεί να είναι όλα τόσο χάλια!:happy: Ψάξε να βρεις το θετικό της υπόθεσης!:D Α, και ΧΑΜΟΓΕΛΑ!:D:D:D
(το μυστικό τη καλής διάθεσης!;))

παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω...:/::/::(
Υπομονή υπομονή καλή μου. Μπόρα είναι θα περάσει.!!!:)

κι εγω κάπως έτσι...αλλά σήμερα το έχω ανάγκη...:/:

ειναι πιο τσαχπινικο το δικό της... αλλά μονο τσαχπίνα δεν ειναι...:Pκαι του Μορφέα που ειναι αθωο...τελικά μονο αθώος δεν ειναι ο μπαγάσας...
:lol::lol::lol:

DSCN1298.jpg

το κουβερτακι μας πως σας φαινεται>?
Και το κουβερτάκι σας είναι υπέροχο και τα μωρά σας μανδάμ είναι μαγευτικά. Τα βρήκαν βλέπω ή κάνω λάθος????:up:

παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω...:/:

Γιούλη μου υπομονή:/:.....μπόρα είναι θα περάσει....και για να σας φτιάξω λίγο την διάθεση δείτε αυτά!:rolleyes::rolleyes:
Birma3.jpg

1004251nm0.jpg

index.17.JPG

EscadalieblingmitPerlen.JPG

170205-Witti-3.jpg

heilige_birmas_74.jpg

tier_42.jpg

front3n.jpg

tu_1.jpg

Αντε και σύντομα να έχετε κι εσείς τέτοια μωρούλια στα χέρια!!!:up::up::up:
babys.jpg
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Όντος Γιούλη εξαλου για κάτι τέτοιες στιγμές έχουμε τα μωρά μας, το γουργούρισμα είναι το καλύτερο αντί-στρες... ;)

Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα!:inlove::inlove::inlove:

Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες???
η διαθεση τωρα στα ουρανια:up::up::up:
να ' σαι καλα!!:D

Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας...

Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα!:inlove::inlove::inlove:

Ναιιιιιιι.....και μου αρέσειιιιιιι!!!!!:D:lol::lol::rolleyes::rolleyes:

Είδες πόσο εύκολο ήταν να φτιάξει η διάθεση:D....χιχιχι:rolleyes::rolleyes:

Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας...
καλυτερα πανε...τα βρισκουν σιγα σιγα με τον τροπο τους κι βοηθα και η δικη μου δηθεν αδιαφορια...τα αφησα να βρουν μονα τους τις ισορροπιες τους...κι αυτο εχει βοηθησει πολυ...

το τριχωμα της παραμενει φουντωτο και θα φουντωσει κι αλλο τωρα το χειμωνα....οχι να το παινευτω αλλα ειναι απ'τα πιο ωραια βιρμανικα γουναρικα που εχω δει...θα βγαλω νεες φωτο το σ/κ:)

Αυτό είναι της Αναστασίας:hmm:
index.17.JPG

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back