ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.041 03-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Click για ανάπτυξη... εγώ σου έκανα πρόταση πάντως Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουραγιο Γιουλακο!!! ενα τετραστιχο εξαιρετικα αφιερωμενο Γιουλη- μπορεις ολα- να τα -υποστεις Γιουλη ζεις εσυ- μας -οδηγεις Click για ανάπτυξη... καλά που έχω κι εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:47 Η Αντα έγραψε: #33.042 03-12-08 16:47 Ξερεις Γιουλη οτι δεν γινεται να φυγω τοσο νωρις...ασε που ειναι αρκετα μακριουτσικα. Μπορει να γινει καποια αλλη στιγμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.043 03-12-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα υπολειτουργω το χειμωνα, με επηρεαζει παρα πολυ οτι σκοτεινιαζει απο τις 5. Το καλοκαιρι εχω διαθεση να βγω και στις 8..τωρα αν μου το πεις αυτο, θα σου απαντησω ''που να παμε τωρα βραδιατικα?'' Click για ανάπτυξη... κι εγω κάπως έτσι...αλλά σήμερα το έχω ανάγκη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλέ να με τρελάνετε πάτε εσείς!!!! Γιούλη τι κουκλάρα είναι αυτή!!! Πώς μεγάλωσε. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Τι τρίχωμα είναι αυτό!!! Πριν είδα τον Ιωνα κ τώρα τη Σεμέλη κι έπαθα. ΚΟΥΚΛΑΚΙ το μωρό σου!!!! Τι όμορφο βλέμμα. Νομίζω συναγωνίζεται στο βλέμμα τον Μορφέα. Click για ανάπτυξη... ειναι πιο τσαχπινικο το δικό της... αλλά μονο τσαχπίνα δεν ειναι...και του Μορφέα που ειναι αθωο...τελικά μονο αθώος δεν ειναι ο μπαγάσας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #33.044 03-12-08 16:50 Γεια σας Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το κουβερτακι μας πως σας φαινεται>? Click για ανάπτυξη... Το κουβερτάκι ωραίο αλλά τα χνουδωτούλια που κάθονται επάνω είναι ακόμα πιο ωραία. Αχχχχχ ελπίζω να καταφέρω να δω και από κοντά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοριτσια πήζω...και γενικώς απο διάθεση σ....τά Αντούλα θα σε πάρω τηλ.αν ειναι θα σου κάνω επίσκεψη αστραπή. Ολο μου φωνάζει σήμερα... Click για ανάπτυξη... Άσε και γω μαζί σου σήμερα τα 'χω παίξει για λίγο μπήκα πριν και ξαναβγήκα. Και τώρα πάλι αστραπή. Τρέχω και δε φτάνω σήμερα στη δουλειά και όλοι είναι με κάτι μουράκλες... Υπομονή θα περάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Ο πυρροθριξ: #33.045 03-12-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όσο χαζό κι αν ακούγεται..μια από τα ίδια...Ανυπομονώ ν γυρίσω σπίτι και να ξαπλώσω με τα μωρά μου κι ας μου σπάνε τα νέυρα κάθε μέρα στις 6!!!!!Σήμερα στις 5!!!!!Άντα πρεπει να κανουμε καλη κατανομη του χρόνου..αυτο το χρονοδιάγραμμα ειναι πολυ καλή ιδεα.. Σοβαρά????Τα βρήκανε????????Εγώ γιατι έχασα τέτοια επεισόδια??? Click για ανάπτυξη... ναι καλε τα βρηκανε εδω και νανα 20ημερο μπορει και παραπανω!!!ολα καλα!!!ευτυχως!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ σου έκανα πρόταση πάντως καλά που έχω κι εσάς Click για ανάπτυξη... παντα θα μας εχεις εμας!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:56 Ο πυρροθριξ: #33.046 03-12-08 16:56 παιδια παω λιγο για υπνο!!! μετα θα διαβασω το θεμα αντρες που ανοιξατε ειναι πολυ ενδιαφερον!!!θα γραψω και για τον δικο μου σφυνξ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η Αντα έγραψε: #33.047 03-12-08 16:58 Καλη ξεκουραση Δαναη...φιλακια στα πατουσακια !!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η bunny έγραψε: #33.048 03-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα....καλά Χριστινάκι κάνεις και κινέζικα? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ! Έχω μεταφραστή! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχρωμες παρήγγειλα! Α,εντάξει τότε. απο μεταφραστή που έχει στον υπολογιστή το βρήκε! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Η bunny έγραψε: #33.049 03-12-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοριτσια πήζω...και γενικώς απο διάθεση σ....τά Πολύ κουκλάκι ο Ιωνας... και η Μιου μιου... Αντούλα θα σε πάρω τηλ.αν ειναι θα σου κάνω επίσκεψη αστραπή. Ολο μου φωνάζει σήμερα... Click για ανάπτυξη... Πω,πω... Άμα κάνει σα τη Σκλαβενίτη,τη Μαθηματικό τη δικαιούσε την κακή διαθεση... Τώρα που το σκέφτομαι όμως,θα πρέπει να βρεις ένα τρόπο να φτιάξεις τη διάθεσή σου! Έχω όμως κι εγώ τα νεύρα μου με τον αδερφό μου. Απ' ότι φαίνεται τον έχει βαρεθεί το Σίμπα. Ούτε τροφή ούτε νερό του βάζει. Πήγα πάνω σήμερα,τι να δω! 2 μέρες νηστικό το είχε το γλυκό μου! Του έβαλα μπόλικο φαγάκι κι έτρωγε σα λιμασμένο το καημένο. Για αγκαλίτσες,ούτε να το συζητάμε.Τον παρακαλάει μ' ένα βλεματάκι για λίγη αγάπη,κι αυτός ο αδερφός μου τι κάνει;Τον αγνοεί και πάει στα παιχνίδια του! Όπως καταλαβαίνετε,τα έχω αναλάβει και τα 2 εγώ... Ήταν που ήταν περιορισμέναος ο χρόνος μου,τώρα απόγινε! Δεν το πιστεύω ότι το βαρέθηκε τόσο γρήγορα...Κι είναι τόσο γλυκό το μωρό μου! Τι να κάνω με τον αδερφό μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:30 Η bunny έγραψε: #33.050 03-12-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Δε μπορεί να είναι όλα τόσο χάλια! Ψάξε να βρεις το θετικό της υπόθεσης! Α, και ΧΑΜΟΓΕΛΑ! (το μυστικό τη καλής διάθεσης!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:34 Η bunny έγραψε: #33.051 03-12-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γεια σου Χριστινα,τι κάνεις; Click για ανάπτυξη... Aς τα λέμε καλά Λολόπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:17 Η staman2 έγραψε: #33.052 03-12-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Υπομονή υπομονή καλή μου. Μπόρα είναι θα περάσει.!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω κάπως έτσι...αλλά σήμερα το έχω ανάγκη... ειναι πιο τσαχπινικο το δικό της... αλλά μονο τσαχπίνα δεν ειναι...και του Μορφέα που ειναι αθωο...τελικά μονο αθώος δεν ειναι ο μπαγάσας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το κουβερτακι μας πως σας φαινεται>? Click για ανάπτυξη... Και το κουβερτάκι σας είναι υπέροχο και τα μωρά σας μανδάμ είναι μαγευτικά. Τα βρήκαν βλέπω ή κάνω λάθος???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η Raisa έγραψε: #33.053 03-12-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου υπομονή.....μπόρα είναι θα περάσει....και για να σας φτιάξω λίγο την διάθεση δείτε αυτά! Αντε και σύντομα να έχετε κι εσείς τέτοια μωρούλια στα χέρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:08 Η indrilgon: #33.054 03-12-08 23:08 Όντος Γιούλη εξαλου για κάτι τέτοιες στιγμές έχουμε τα μωρά μας, το γουργούρισμα είναι το καλύτερο αντί-στρες... Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.055 03-12-08 23:16 Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η indrilgon: #33.056 03-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Η Raisa έγραψε: #33.057 03-12-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι.....και μου αρέσειιιιιιι!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο εύκολο ήταν να φτιάξει η διάθεση....χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.058 03-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Click για ανάπτυξη... καλυτερα πανε...τα βρισκουν σιγα σιγα με τον τροπο τους κι βοηθα και η δικη μου δηθεν αδιαφορια...τα αφησα να βρουν μονα τους τις ισορροπιες τους...κι αυτο εχει βοηθησει πολυ... το τριχωμα της παραμενει φουντωτο και θα φουντωσει κι αλλο τωρα το χειμωνα....οχι να το παινευτω αλλα ειναι απ'τα πιο ωραια βιρμανικα γουναρικα που εχω δει...θα βγαλω νεες φωτο το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #33.059 03-12-08 23:54 Αυτό είναι της Αναστασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:11 Η elvenstar: #33.060 04-12-08 00:11 https://smilebox.com/playBlog/4e5463794f4463784f513d3d0d0a [FONT="]https://smilebox.com/play/4e5463794f4463784f513d3d0d0a&sb=1[/FONT] Γιουλη να σου φτιάξω κ εγώ λίγο το κέφι (ελπίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1651 1652 1653 1654 1655 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Click για ανάπτυξη... εγώ σου έκανα πρόταση πάντως Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουραγιο Γιουλακο!!! ενα τετραστιχο εξαιρετικα αφιερωμενο Γιουλη- μπορεις ολα- να τα -υποστεις Γιουλη ζεις εσυ- μας -οδηγεις Click για ανάπτυξη... καλά που έχω κι εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:47 Η Αντα έγραψε: #33.042 03-12-08 16:47 Ξερεις Γιουλη οτι δεν γινεται να φυγω τοσο νωρις...ασε που ειναι αρκετα μακριουτσικα. Μπορει να γινει καποια αλλη στιγμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.043 03-12-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα υπολειτουργω το χειμωνα, με επηρεαζει παρα πολυ οτι σκοτεινιαζει απο τις 5. Το καλοκαιρι εχω διαθεση να βγω και στις 8..τωρα αν μου το πεις αυτο, θα σου απαντησω ''που να παμε τωρα βραδιατικα?'' Click για ανάπτυξη... κι εγω κάπως έτσι...αλλά σήμερα το έχω ανάγκη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλέ να με τρελάνετε πάτε εσείς!!!! Γιούλη τι κουκλάρα είναι αυτή!!! Πώς μεγάλωσε. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Τι τρίχωμα είναι αυτό!!! Πριν είδα τον Ιωνα κ τώρα τη Σεμέλη κι έπαθα. ΚΟΥΚΛΑΚΙ το μωρό σου!!!! Τι όμορφο βλέμμα. Νομίζω συναγωνίζεται στο βλέμμα τον Μορφέα. Click για ανάπτυξη... ειναι πιο τσαχπινικο το δικό της... αλλά μονο τσαχπίνα δεν ειναι...και του Μορφέα που ειναι αθωο...τελικά μονο αθώος δεν ειναι ο μπαγάσας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #33.044 03-12-08 16:50 Γεια σας Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το κουβερτακι μας πως σας φαινεται>? Click για ανάπτυξη... Το κουβερτάκι ωραίο αλλά τα χνουδωτούλια που κάθονται επάνω είναι ακόμα πιο ωραία. Αχχχχχ ελπίζω να καταφέρω να δω και από κοντά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοριτσια πήζω...και γενικώς απο διάθεση σ....τά Αντούλα θα σε πάρω τηλ.αν ειναι θα σου κάνω επίσκεψη αστραπή. Ολο μου φωνάζει σήμερα... Click για ανάπτυξη... Άσε και γω μαζί σου σήμερα τα 'χω παίξει για λίγο μπήκα πριν και ξαναβγήκα. Και τώρα πάλι αστραπή. Τρέχω και δε φτάνω σήμερα στη δουλειά και όλοι είναι με κάτι μουράκλες... Υπομονή θα περάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Ο πυρροθριξ: #33.045 03-12-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όσο χαζό κι αν ακούγεται..μια από τα ίδια...Ανυπομονώ ν γυρίσω σπίτι και να ξαπλώσω με τα μωρά μου κι ας μου σπάνε τα νέυρα κάθε μέρα στις 6!!!!!Σήμερα στις 5!!!!!Άντα πρεπει να κανουμε καλη κατανομη του χρόνου..αυτο το χρονοδιάγραμμα ειναι πολυ καλή ιδεα.. Σοβαρά????Τα βρήκανε????????Εγώ γιατι έχασα τέτοια επεισόδια??? Click για ανάπτυξη... ναι καλε τα βρηκανε εδω και νανα 20ημερο μπορει και παραπανω!!!ολα καλα!!!ευτυχως!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ σου έκανα πρόταση πάντως καλά που έχω κι εσάς Click για ανάπτυξη... παντα θα μας εχεις εμας!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:56 Ο πυρροθριξ: #33.046 03-12-08 16:56 παιδια παω λιγο για υπνο!!! μετα θα διαβασω το θεμα αντρες που ανοιξατε ειναι πολυ ενδιαφερον!!!θα γραψω και για τον δικο μου σφυνξ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η Αντα έγραψε: #33.047 03-12-08 16:58 Καλη ξεκουραση Δαναη...φιλακια στα πατουσακια !!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η bunny έγραψε: #33.048 03-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα....καλά Χριστινάκι κάνεις και κινέζικα? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ! Έχω μεταφραστή! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχρωμες παρήγγειλα! Α,εντάξει τότε. απο μεταφραστή που έχει στον υπολογιστή το βρήκε! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Η bunny έγραψε: #33.049 03-12-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοριτσια πήζω...και γενικώς απο διάθεση σ....τά Πολύ κουκλάκι ο Ιωνας... και η Μιου μιου... Αντούλα θα σε πάρω τηλ.αν ειναι θα σου κάνω επίσκεψη αστραπή. Ολο μου φωνάζει σήμερα... Click για ανάπτυξη... Πω,πω... Άμα κάνει σα τη Σκλαβενίτη,τη Μαθηματικό τη δικαιούσε την κακή διαθεση... Τώρα που το σκέφτομαι όμως,θα πρέπει να βρεις ένα τρόπο να φτιάξεις τη διάθεσή σου! Έχω όμως κι εγώ τα νεύρα μου με τον αδερφό μου. Απ' ότι φαίνεται τον έχει βαρεθεί το Σίμπα. Ούτε τροφή ούτε νερό του βάζει. Πήγα πάνω σήμερα,τι να δω! 2 μέρες νηστικό το είχε το γλυκό μου! Του έβαλα μπόλικο φαγάκι κι έτρωγε σα λιμασμένο το καημένο. Για αγκαλίτσες,ούτε να το συζητάμε.Τον παρακαλάει μ' ένα βλεματάκι για λίγη αγάπη,κι αυτός ο αδερφός μου τι κάνει;Τον αγνοεί και πάει στα παιχνίδια του! Όπως καταλαβαίνετε,τα έχω αναλάβει και τα 2 εγώ... Ήταν που ήταν περιορισμέναος ο χρόνος μου,τώρα απόγινε! Δεν το πιστεύω ότι το βαρέθηκε τόσο γρήγορα...Κι είναι τόσο γλυκό το μωρό μου! Τι να κάνω με τον αδερφό μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:30 Η bunny έγραψε: #33.050 03-12-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Δε μπορεί να είναι όλα τόσο χάλια! Ψάξε να βρεις το θετικό της υπόθεσης! Α, και ΧΑΜΟΓΕΛΑ! (το μυστικό τη καλής διάθεσης!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:34 Η bunny έγραψε: #33.051 03-12-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γεια σου Χριστινα,τι κάνεις; Click για ανάπτυξη... Aς τα λέμε καλά Λολόπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:17 Η staman2 έγραψε: #33.052 03-12-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Υπομονή υπομονή καλή μου. Μπόρα είναι θα περάσει.!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω κάπως έτσι...αλλά σήμερα το έχω ανάγκη... ειναι πιο τσαχπινικο το δικό της... αλλά μονο τσαχπίνα δεν ειναι...και του Μορφέα που ειναι αθωο...τελικά μονο αθώος δεν ειναι ο μπαγάσας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το κουβερτακι μας πως σας φαινεται>? Click για ανάπτυξη... Και το κουβερτάκι σας είναι υπέροχο και τα μωρά σας μανδάμ είναι μαγευτικά. Τα βρήκαν βλέπω ή κάνω λάθος???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η Raisa έγραψε: #33.053 03-12-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου υπομονή.....μπόρα είναι θα περάσει....και για να σας φτιάξω λίγο την διάθεση δείτε αυτά! Αντε και σύντομα να έχετε κι εσείς τέτοια μωρούλια στα χέρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:08 Η indrilgon: #33.054 03-12-08 23:08 Όντος Γιούλη εξαλου για κάτι τέτοιες στιγμές έχουμε τα μωρά μας, το γουργούρισμα είναι το καλύτερο αντί-στρες... Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.055 03-12-08 23:16 Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η indrilgon: #33.056 03-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Η Raisa έγραψε: #33.057 03-12-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι.....και μου αρέσειιιιιιι!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο εύκολο ήταν να φτιάξει η διάθεση....χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.058 03-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Click για ανάπτυξη... καλυτερα πανε...τα βρισκουν σιγα σιγα με τον τροπο τους κι βοηθα και η δικη μου δηθεν αδιαφορια...τα αφησα να βρουν μονα τους τις ισορροπιες τους...κι αυτο εχει βοηθησει πολυ... το τριχωμα της παραμενει φουντωτο και θα φουντωσει κι αλλο τωρα το χειμωνα....οχι να το παινευτω αλλα ειναι απ'τα πιο ωραια βιρμανικα γουναρικα που εχω δει...θα βγαλω νεες φωτο το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #33.059 03-12-08 23:54 Αυτό είναι της Αναστασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:11 Η elvenstar: #33.060 04-12-08 00:11 https://smilebox.com/playBlog/4e5463794f4463784f513d3d0d0a [FONT="]https://smilebox.com/play/4e5463794f4463784f513d3d0d0a&sb=1[/FONT] Γιουλη να σου φτιάξω κ εγώ λίγο το κέφι (ελπίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1651 1652 1653 1654 1655 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξερεις Γιουλη οτι δεν γινεται να φυγω τοσο νωρις...ασε που ειναι αρκετα μακριουτσικα. Μπορει να γινει καποια αλλη στιγμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.043 03-12-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα υπολειτουργω το χειμωνα, με επηρεαζει παρα πολυ οτι σκοτεινιαζει απο τις 5. Το καλοκαιρι εχω διαθεση να βγω και στις 8..τωρα αν μου το πεις αυτο, θα σου απαντησω ''που να παμε τωρα βραδιατικα?'' Click για ανάπτυξη... κι εγω κάπως έτσι...αλλά σήμερα το έχω ανάγκη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλέ να με τρελάνετε πάτε εσείς!!!! Γιούλη τι κουκλάρα είναι αυτή!!! Πώς μεγάλωσε. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Τι τρίχωμα είναι αυτό!!! Πριν είδα τον Ιωνα κ τώρα τη Σεμέλη κι έπαθα. ΚΟΥΚΛΑΚΙ το μωρό σου!!!! Τι όμορφο βλέμμα. Νομίζω συναγωνίζεται στο βλέμμα τον Μορφέα. Click για ανάπτυξη... ειναι πιο τσαχπινικο το δικό της... αλλά μονο τσαχπίνα δεν ειναι...και του Μορφέα που ειναι αθωο...τελικά μονο αθώος δεν ειναι ο μπαγάσας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #33.044 03-12-08 16:50 Γεια σας Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το κουβερτακι μας πως σας φαινεται>? Click για ανάπτυξη... Το κουβερτάκι ωραίο αλλά τα χνουδωτούλια που κάθονται επάνω είναι ακόμα πιο ωραία. Αχχχχχ ελπίζω να καταφέρω να δω και από κοντά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοριτσια πήζω...και γενικώς απο διάθεση σ....τά Αντούλα θα σε πάρω τηλ.αν ειναι θα σου κάνω επίσκεψη αστραπή. Ολο μου φωνάζει σήμερα... Click για ανάπτυξη... Άσε και γω μαζί σου σήμερα τα 'χω παίξει για λίγο μπήκα πριν και ξαναβγήκα. Και τώρα πάλι αστραπή. Τρέχω και δε φτάνω σήμερα στη δουλειά και όλοι είναι με κάτι μουράκλες... Υπομονή θα περάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Ο πυρροθριξ: #33.045 03-12-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όσο χαζό κι αν ακούγεται..μια από τα ίδια...Ανυπομονώ ν γυρίσω σπίτι και να ξαπλώσω με τα μωρά μου κι ας μου σπάνε τα νέυρα κάθε μέρα στις 6!!!!!Σήμερα στις 5!!!!!Άντα πρεπει να κανουμε καλη κατανομη του χρόνου..αυτο το χρονοδιάγραμμα ειναι πολυ καλή ιδεα.. Σοβαρά????Τα βρήκανε????????Εγώ γιατι έχασα τέτοια επεισόδια??? Click για ανάπτυξη... ναι καλε τα βρηκανε εδω και νανα 20ημερο μπορει και παραπανω!!!ολα καλα!!!ευτυχως!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ σου έκανα πρόταση πάντως καλά που έχω κι εσάς Click για ανάπτυξη... παντα θα μας εχεις εμας!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:56 Ο πυρροθριξ: #33.046 03-12-08 16:56 παιδια παω λιγο για υπνο!!! μετα θα διαβασω το θεμα αντρες που ανοιξατε ειναι πολυ ενδιαφερον!!!θα γραψω και για τον δικο μου σφυνξ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η Αντα έγραψε: #33.047 03-12-08 16:58 Καλη ξεκουραση Δαναη...φιλακια στα πατουσακια !!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η bunny έγραψε: #33.048 03-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα....καλά Χριστινάκι κάνεις και κινέζικα? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ! Έχω μεταφραστή! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχρωμες παρήγγειλα! Α,εντάξει τότε. απο μεταφραστή που έχει στον υπολογιστή το βρήκε! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Η bunny έγραψε: #33.049 03-12-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοριτσια πήζω...και γενικώς απο διάθεση σ....τά Πολύ κουκλάκι ο Ιωνας... και η Μιου μιου... Αντούλα θα σε πάρω τηλ.αν ειναι θα σου κάνω επίσκεψη αστραπή. Ολο μου φωνάζει σήμερα... Click για ανάπτυξη... Πω,πω... Άμα κάνει σα τη Σκλαβενίτη,τη Μαθηματικό τη δικαιούσε την κακή διαθεση... Τώρα που το σκέφτομαι όμως,θα πρέπει να βρεις ένα τρόπο να φτιάξεις τη διάθεσή σου! Έχω όμως κι εγώ τα νεύρα μου με τον αδερφό μου. Απ' ότι φαίνεται τον έχει βαρεθεί το Σίμπα. Ούτε τροφή ούτε νερό του βάζει. Πήγα πάνω σήμερα,τι να δω! 2 μέρες νηστικό το είχε το γλυκό μου! Του έβαλα μπόλικο φαγάκι κι έτρωγε σα λιμασμένο το καημένο. Για αγκαλίτσες,ούτε να το συζητάμε.Τον παρακαλάει μ' ένα βλεματάκι για λίγη αγάπη,κι αυτός ο αδερφός μου τι κάνει;Τον αγνοεί και πάει στα παιχνίδια του! Όπως καταλαβαίνετε,τα έχω αναλάβει και τα 2 εγώ... Ήταν που ήταν περιορισμέναος ο χρόνος μου,τώρα απόγινε! Δεν το πιστεύω ότι το βαρέθηκε τόσο γρήγορα...Κι είναι τόσο γλυκό το μωρό μου! Τι να κάνω με τον αδερφό μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:30 Η bunny έγραψε: #33.050 03-12-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Δε μπορεί να είναι όλα τόσο χάλια! Ψάξε να βρεις το θετικό της υπόθεσης! Α, και ΧΑΜΟΓΕΛΑ! (το μυστικό τη καλής διάθεσης!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:34 Η bunny έγραψε: #33.051 03-12-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γεια σου Χριστινα,τι κάνεις; Click για ανάπτυξη... Aς τα λέμε καλά Λολόπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:17 Η staman2 έγραψε: #33.052 03-12-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Υπομονή υπομονή καλή μου. Μπόρα είναι θα περάσει.!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω κάπως έτσι...αλλά σήμερα το έχω ανάγκη... ειναι πιο τσαχπινικο το δικό της... αλλά μονο τσαχπίνα δεν ειναι...και του Μορφέα που ειναι αθωο...τελικά μονο αθώος δεν ειναι ο μπαγάσας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το κουβερτακι μας πως σας φαινεται>? Click για ανάπτυξη... Και το κουβερτάκι σας είναι υπέροχο και τα μωρά σας μανδάμ είναι μαγευτικά. Τα βρήκαν βλέπω ή κάνω λάθος???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η Raisa έγραψε: #33.053 03-12-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου υπομονή.....μπόρα είναι θα περάσει....και για να σας φτιάξω λίγο την διάθεση δείτε αυτά! Αντε και σύντομα να έχετε κι εσείς τέτοια μωρούλια στα χέρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:08 Η indrilgon: #33.054 03-12-08 23:08 Όντος Γιούλη εξαλου για κάτι τέτοιες στιγμές έχουμε τα μωρά μας, το γουργούρισμα είναι το καλύτερο αντί-στρες... Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.055 03-12-08 23:16 Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η indrilgon: #33.056 03-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Η Raisa έγραψε: #33.057 03-12-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι.....και μου αρέσειιιιιιι!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο εύκολο ήταν να φτιάξει η διάθεση....χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.058 03-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Click για ανάπτυξη... καλυτερα πανε...τα βρισκουν σιγα σιγα με τον τροπο τους κι βοηθα και η δικη μου δηθεν αδιαφορια...τα αφησα να βρουν μονα τους τις ισορροπιες τους...κι αυτο εχει βοηθησει πολυ... το τριχωμα της παραμενει φουντωτο και θα φουντωσει κι αλλο τωρα το χειμωνα....οχι να το παινευτω αλλα ειναι απ'τα πιο ωραια βιρμανικα γουναρικα που εχω δει...θα βγαλω νεες φωτο το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #33.059 03-12-08 23:54 Αυτό είναι της Αναστασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:11 Η elvenstar: #33.060 04-12-08 00:11 https://smilebox.com/playBlog/4e5463794f4463784f513d3d0d0a [FONT="]https://smilebox.com/play/4e5463794f4463784f513d3d0d0a&sb=1[/FONT] Γιουλη να σου φτιάξω κ εγώ λίγο το κέφι (ελπίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1651 1652 1653 1654 1655 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα υπολειτουργω το χειμωνα, με επηρεαζει παρα πολυ οτι σκοτεινιαζει απο τις 5. Το καλοκαιρι εχω διαθεση να βγω και στις 8..τωρα αν μου το πεις αυτο, θα σου απαντησω ''που να παμε τωρα βραδιατικα?'' Click για ανάπτυξη... κι εγω κάπως έτσι...αλλά σήμερα το έχω ανάγκη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλέ να με τρελάνετε πάτε εσείς!!!! Γιούλη τι κουκλάρα είναι αυτή!!! Πώς μεγάλωσε. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Τι τρίχωμα είναι αυτό!!! Πριν είδα τον Ιωνα κ τώρα τη Σεμέλη κι έπαθα. ΚΟΥΚΛΑΚΙ το μωρό σου!!!! Τι όμορφο βλέμμα. Νομίζω συναγωνίζεται στο βλέμμα τον Μορφέα. Click για ανάπτυξη... ειναι πιο τσαχπινικο το δικό της... αλλά μονο τσαχπίνα δεν ειναι...και του Μορφέα που ειναι αθωο...τελικά μονο αθώος δεν ειναι ο μπαγάσας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:50 Η gatouni έγραψε: #33.044 03-12-08 16:50 Γεια σας Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το κουβερτακι μας πως σας φαινεται>? Click για ανάπτυξη... Το κουβερτάκι ωραίο αλλά τα χνουδωτούλια που κάθονται επάνω είναι ακόμα πιο ωραία. Αχχχχχ ελπίζω να καταφέρω να δω και από κοντά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοριτσια πήζω...και γενικώς απο διάθεση σ....τά Αντούλα θα σε πάρω τηλ.αν ειναι θα σου κάνω επίσκεψη αστραπή. Ολο μου φωνάζει σήμερα... Click για ανάπτυξη... Άσε και γω μαζί σου σήμερα τα 'χω παίξει για λίγο μπήκα πριν και ξαναβγήκα. Και τώρα πάλι αστραπή. Τρέχω και δε φτάνω σήμερα στη δουλειά και όλοι είναι με κάτι μουράκλες... Υπομονή θα περάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Ο πυρροθριξ: #33.045 03-12-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όσο χαζό κι αν ακούγεται..μια από τα ίδια...Ανυπομονώ ν γυρίσω σπίτι και να ξαπλώσω με τα μωρά μου κι ας μου σπάνε τα νέυρα κάθε μέρα στις 6!!!!!Σήμερα στις 5!!!!!Άντα πρεπει να κανουμε καλη κατανομη του χρόνου..αυτο το χρονοδιάγραμμα ειναι πολυ καλή ιδεα.. Σοβαρά????Τα βρήκανε????????Εγώ γιατι έχασα τέτοια επεισόδια??? Click για ανάπτυξη... ναι καλε τα βρηκανε εδω και νανα 20ημερο μπορει και παραπανω!!!ολα καλα!!!ευτυχως!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ σου έκανα πρόταση πάντως καλά που έχω κι εσάς Click για ανάπτυξη... παντα θα μας εχεις εμας!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:56 Ο πυρροθριξ: #33.046 03-12-08 16:56 παιδια παω λιγο για υπνο!!! μετα θα διαβασω το θεμα αντρες που ανοιξατε ειναι πολυ ενδιαφερον!!!θα γραψω και για τον δικο μου σφυνξ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η Αντα έγραψε: #33.047 03-12-08 16:58 Καλη ξεκουραση Δαναη...φιλακια στα πατουσακια !!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η bunny έγραψε: #33.048 03-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα....καλά Χριστινάκι κάνεις και κινέζικα? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ! Έχω μεταφραστή! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχρωμες παρήγγειλα! Α,εντάξει τότε. απο μεταφραστή που έχει στον υπολογιστή το βρήκε! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Η bunny έγραψε: #33.049 03-12-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοριτσια πήζω...και γενικώς απο διάθεση σ....τά Πολύ κουκλάκι ο Ιωνας... και η Μιου μιου... Αντούλα θα σε πάρω τηλ.αν ειναι θα σου κάνω επίσκεψη αστραπή. Ολο μου φωνάζει σήμερα... Click για ανάπτυξη... Πω,πω... Άμα κάνει σα τη Σκλαβενίτη,τη Μαθηματικό τη δικαιούσε την κακή διαθεση... Τώρα που το σκέφτομαι όμως,θα πρέπει να βρεις ένα τρόπο να φτιάξεις τη διάθεσή σου! Έχω όμως κι εγώ τα νεύρα μου με τον αδερφό μου. Απ' ότι φαίνεται τον έχει βαρεθεί το Σίμπα. Ούτε τροφή ούτε νερό του βάζει. Πήγα πάνω σήμερα,τι να δω! 2 μέρες νηστικό το είχε το γλυκό μου! Του έβαλα μπόλικο φαγάκι κι έτρωγε σα λιμασμένο το καημένο. Για αγκαλίτσες,ούτε να το συζητάμε.Τον παρακαλάει μ' ένα βλεματάκι για λίγη αγάπη,κι αυτός ο αδερφός μου τι κάνει;Τον αγνοεί και πάει στα παιχνίδια του! Όπως καταλαβαίνετε,τα έχω αναλάβει και τα 2 εγώ... Ήταν που ήταν περιορισμέναος ο χρόνος μου,τώρα απόγινε! Δεν το πιστεύω ότι το βαρέθηκε τόσο γρήγορα...Κι είναι τόσο γλυκό το μωρό μου! Τι να κάνω με τον αδερφό μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:30 Η bunny έγραψε: #33.050 03-12-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Δε μπορεί να είναι όλα τόσο χάλια! Ψάξε να βρεις το θετικό της υπόθεσης! Α, και ΧΑΜΟΓΕΛΑ! (το μυστικό τη καλής διάθεσης!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:34 Η bunny έγραψε: #33.051 03-12-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γεια σου Χριστινα,τι κάνεις; Click για ανάπτυξη... Aς τα λέμε καλά Λολόπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:17 Η staman2 έγραψε: #33.052 03-12-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Υπομονή υπομονή καλή μου. Μπόρα είναι θα περάσει.!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω κάπως έτσι...αλλά σήμερα το έχω ανάγκη... ειναι πιο τσαχπινικο το δικό της... αλλά μονο τσαχπίνα δεν ειναι...και του Μορφέα που ειναι αθωο...τελικά μονο αθώος δεν ειναι ο μπαγάσας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το κουβερτακι μας πως σας φαινεται>? Click για ανάπτυξη... Και το κουβερτάκι σας είναι υπέροχο και τα μωρά σας μανδάμ είναι μαγευτικά. Τα βρήκαν βλέπω ή κάνω λάθος???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η Raisa έγραψε: #33.053 03-12-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου υπομονή.....μπόρα είναι θα περάσει....και για να σας φτιάξω λίγο την διάθεση δείτε αυτά! Αντε και σύντομα να έχετε κι εσείς τέτοια μωρούλια στα χέρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:08 Η indrilgon: #33.054 03-12-08 23:08 Όντος Γιούλη εξαλου για κάτι τέτοιες στιγμές έχουμε τα μωρά μας, το γουργούρισμα είναι το καλύτερο αντί-στρες... Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.055 03-12-08 23:16 Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η indrilgon: #33.056 03-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Η Raisa έγραψε: #33.057 03-12-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι.....και μου αρέσειιιιιιι!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο εύκολο ήταν να φτιάξει η διάθεση....χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.058 03-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Click για ανάπτυξη... καλυτερα πανε...τα βρισκουν σιγα σιγα με τον τροπο τους κι βοηθα και η δικη μου δηθεν αδιαφορια...τα αφησα να βρουν μονα τους τις ισορροπιες τους...κι αυτο εχει βοηθησει πολυ... το τριχωμα της παραμενει φουντωτο και θα φουντωσει κι αλλο τωρα το χειμωνα....οχι να το παινευτω αλλα ειναι απ'τα πιο ωραια βιρμανικα γουναρικα που εχω δει...θα βγαλω νεες φωτο το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #33.059 03-12-08 23:54 Αυτό είναι της Αναστασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:11 Η elvenstar: #33.060 04-12-08 00:11 https://smilebox.com/playBlog/4e5463794f4463784f513d3d0d0a [FONT="]https://smilebox.com/play/4e5463794f4463784f513d3d0d0a&sb=1[/FONT] Γιουλη να σου φτιάξω κ εγώ λίγο το κέφι (ελπίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1651 1652 1653 1654 1655 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το κουβερτακι μας πως σας φαινεται>? Click για ανάπτυξη... Το κουβερτάκι ωραίο αλλά τα χνουδωτούλια που κάθονται επάνω είναι ακόμα πιο ωραία. Αχχχχχ ελπίζω να καταφέρω να δω και από κοντά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοριτσια πήζω...και γενικώς απο διάθεση σ....τά Αντούλα θα σε πάρω τηλ.αν ειναι θα σου κάνω επίσκεψη αστραπή. Ολο μου φωνάζει σήμερα... Click για ανάπτυξη... Άσε και γω μαζί σου σήμερα τα 'χω παίξει για λίγο μπήκα πριν και ξαναβγήκα. Και τώρα πάλι αστραπή. Τρέχω και δε φτάνω σήμερα στη δουλειά και όλοι είναι με κάτι μουράκλες... Υπομονή θα περάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Ο πυρροθριξ: #33.045 03-12-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όσο χαζό κι αν ακούγεται..μια από τα ίδια...Ανυπομονώ ν γυρίσω σπίτι και να ξαπλώσω με τα μωρά μου κι ας μου σπάνε τα νέυρα κάθε μέρα στις 6!!!!!Σήμερα στις 5!!!!!Άντα πρεπει να κανουμε καλη κατανομη του χρόνου..αυτο το χρονοδιάγραμμα ειναι πολυ καλή ιδεα.. Σοβαρά????Τα βρήκανε????????Εγώ γιατι έχασα τέτοια επεισόδια??? Click για ανάπτυξη... ναι καλε τα βρηκανε εδω και νανα 20ημερο μπορει και παραπανω!!!ολα καλα!!!ευτυχως!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ σου έκανα πρόταση πάντως καλά που έχω κι εσάς Click για ανάπτυξη... παντα θα μας εχεις εμας!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:56 Ο πυρροθριξ: #33.046 03-12-08 16:56 παιδια παω λιγο για υπνο!!! μετα θα διαβασω το θεμα αντρες που ανοιξατε ειναι πολυ ενδιαφερον!!!θα γραψω και για τον δικο μου σφυνξ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η Αντα έγραψε: #33.047 03-12-08 16:58 Καλη ξεκουραση Δαναη...φιλακια στα πατουσακια !!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η bunny έγραψε: #33.048 03-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα....καλά Χριστινάκι κάνεις και κινέζικα? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ! Έχω μεταφραστή! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχρωμες παρήγγειλα! Α,εντάξει τότε. απο μεταφραστή που έχει στον υπολογιστή το βρήκε! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Η bunny έγραψε: #33.049 03-12-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοριτσια πήζω...και γενικώς απο διάθεση σ....τά Πολύ κουκλάκι ο Ιωνας... και η Μιου μιου... Αντούλα θα σε πάρω τηλ.αν ειναι θα σου κάνω επίσκεψη αστραπή. Ολο μου φωνάζει σήμερα... Click για ανάπτυξη... Πω,πω... Άμα κάνει σα τη Σκλαβενίτη,τη Μαθηματικό τη δικαιούσε την κακή διαθεση... Τώρα που το σκέφτομαι όμως,θα πρέπει να βρεις ένα τρόπο να φτιάξεις τη διάθεσή σου! Έχω όμως κι εγώ τα νεύρα μου με τον αδερφό μου. Απ' ότι φαίνεται τον έχει βαρεθεί το Σίμπα. Ούτε τροφή ούτε νερό του βάζει. Πήγα πάνω σήμερα,τι να δω! 2 μέρες νηστικό το είχε το γλυκό μου! Του έβαλα μπόλικο φαγάκι κι έτρωγε σα λιμασμένο το καημένο. Για αγκαλίτσες,ούτε να το συζητάμε.Τον παρακαλάει μ' ένα βλεματάκι για λίγη αγάπη,κι αυτός ο αδερφός μου τι κάνει;Τον αγνοεί και πάει στα παιχνίδια του! Όπως καταλαβαίνετε,τα έχω αναλάβει και τα 2 εγώ... Ήταν που ήταν περιορισμέναος ο χρόνος μου,τώρα απόγινε! Δεν το πιστεύω ότι το βαρέθηκε τόσο γρήγορα...Κι είναι τόσο γλυκό το μωρό μου! Τι να κάνω με τον αδερφό μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:30 Η bunny έγραψε: #33.050 03-12-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Δε μπορεί να είναι όλα τόσο χάλια! Ψάξε να βρεις το θετικό της υπόθεσης! Α, και ΧΑΜΟΓΕΛΑ! (το μυστικό τη καλής διάθεσης!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:34 Η bunny έγραψε: #33.051 03-12-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γεια σου Χριστινα,τι κάνεις; Click για ανάπτυξη... Aς τα λέμε καλά Λολόπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:17 Η staman2 έγραψε: #33.052 03-12-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Υπομονή υπομονή καλή μου. Μπόρα είναι θα περάσει.!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω κάπως έτσι...αλλά σήμερα το έχω ανάγκη... ειναι πιο τσαχπινικο το δικό της... αλλά μονο τσαχπίνα δεν ειναι...και του Μορφέα που ειναι αθωο...τελικά μονο αθώος δεν ειναι ο μπαγάσας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το κουβερτακι μας πως σας φαινεται>? Click για ανάπτυξη... Και το κουβερτάκι σας είναι υπέροχο και τα μωρά σας μανδάμ είναι μαγευτικά. Τα βρήκαν βλέπω ή κάνω λάθος???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η Raisa έγραψε: #33.053 03-12-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου υπομονή.....μπόρα είναι θα περάσει....και για να σας φτιάξω λίγο την διάθεση δείτε αυτά! Αντε και σύντομα να έχετε κι εσείς τέτοια μωρούλια στα χέρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:08 Η indrilgon: #33.054 03-12-08 23:08 Όντος Γιούλη εξαλου για κάτι τέτοιες στιγμές έχουμε τα μωρά μας, το γουργούρισμα είναι το καλύτερο αντί-στρες... Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.055 03-12-08 23:16 Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η indrilgon: #33.056 03-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Η Raisa έγραψε: #33.057 03-12-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι.....και μου αρέσειιιιιιι!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο εύκολο ήταν να φτιάξει η διάθεση....χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.058 03-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Click για ανάπτυξη... καλυτερα πανε...τα βρισκουν σιγα σιγα με τον τροπο τους κι βοηθα και η δικη μου δηθεν αδιαφορια...τα αφησα να βρουν μονα τους τις ισορροπιες τους...κι αυτο εχει βοηθησει πολυ... το τριχωμα της παραμενει φουντωτο και θα φουντωσει κι αλλο τωρα το χειμωνα....οχι να το παινευτω αλλα ειναι απ'τα πιο ωραια βιρμανικα γουναρικα που εχω δει...θα βγαλω νεες φωτο το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #33.059 03-12-08 23:54 Αυτό είναι της Αναστασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:11 Η elvenstar: #33.060 04-12-08 00:11 https://smilebox.com/playBlog/4e5463794f4463784f513d3d0d0a [FONT="]https://smilebox.com/play/4e5463794f4463784f513d3d0d0a&sb=1[/FONT] Γιουλη να σου φτιάξω κ εγώ λίγο το κέφι (ελπίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1651 1652 1653 1654 1655 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Όσο χαζό κι αν ακούγεται..μια από τα ίδια...Ανυπομονώ ν γυρίσω σπίτι και να ξαπλώσω με τα μωρά μου κι ας μου σπάνε τα νέυρα κάθε μέρα στις 6!!!!!Σήμερα στις 5!!!!!Άντα πρεπει να κανουμε καλη κατανομη του χρόνου..αυτο το χρονοδιάγραμμα ειναι πολυ καλή ιδεα.. Σοβαρά????Τα βρήκανε????????Εγώ γιατι έχασα τέτοια επεισόδια??? Click για ανάπτυξη... ναι καλε τα βρηκανε εδω και νανα 20ημερο μπορει και παραπανω!!!ολα καλα!!!ευτυχως!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ σου έκανα πρόταση πάντως καλά που έχω κι εσάς Click για ανάπτυξη... παντα θα μας εχεις εμας!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:56 Ο πυρροθριξ: #33.046 03-12-08 16:56 παιδια παω λιγο για υπνο!!! μετα θα διαβασω το θεμα αντρες που ανοιξατε ειναι πολυ ενδιαφερον!!!θα γραψω και για τον δικο μου σφυνξ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η Αντα έγραψε: #33.047 03-12-08 16:58 Καλη ξεκουραση Δαναη...φιλακια στα πατουσακια !!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η bunny έγραψε: #33.048 03-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα....καλά Χριστινάκι κάνεις και κινέζικα? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ! Έχω μεταφραστή! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχρωμες παρήγγειλα! Α,εντάξει τότε. απο μεταφραστή που έχει στον υπολογιστή το βρήκε! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Η bunny έγραψε: #33.049 03-12-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοριτσια πήζω...και γενικώς απο διάθεση σ....τά Πολύ κουκλάκι ο Ιωνας... και η Μιου μιου... Αντούλα θα σε πάρω τηλ.αν ειναι θα σου κάνω επίσκεψη αστραπή. Ολο μου φωνάζει σήμερα... Click για ανάπτυξη... Πω,πω... Άμα κάνει σα τη Σκλαβενίτη,τη Μαθηματικό τη δικαιούσε την κακή διαθεση... Τώρα που το σκέφτομαι όμως,θα πρέπει να βρεις ένα τρόπο να φτιάξεις τη διάθεσή σου! Έχω όμως κι εγώ τα νεύρα μου με τον αδερφό μου. Απ' ότι φαίνεται τον έχει βαρεθεί το Σίμπα. Ούτε τροφή ούτε νερό του βάζει. Πήγα πάνω σήμερα,τι να δω! 2 μέρες νηστικό το είχε το γλυκό μου! Του έβαλα μπόλικο φαγάκι κι έτρωγε σα λιμασμένο το καημένο. Για αγκαλίτσες,ούτε να το συζητάμε.Τον παρακαλάει μ' ένα βλεματάκι για λίγη αγάπη,κι αυτός ο αδερφός μου τι κάνει;Τον αγνοεί και πάει στα παιχνίδια του! Όπως καταλαβαίνετε,τα έχω αναλάβει και τα 2 εγώ... Ήταν που ήταν περιορισμέναος ο χρόνος μου,τώρα απόγινε! Δεν το πιστεύω ότι το βαρέθηκε τόσο γρήγορα...Κι είναι τόσο γλυκό το μωρό μου! Τι να κάνω με τον αδερφό μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:30 Η bunny έγραψε: #33.050 03-12-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Δε μπορεί να είναι όλα τόσο χάλια! Ψάξε να βρεις το θετικό της υπόθεσης! Α, και ΧΑΜΟΓΕΛΑ! (το μυστικό τη καλής διάθεσης!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:34 Η bunny έγραψε: #33.051 03-12-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γεια σου Χριστινα,τι κάνεις; Click για ανάπτυξη... Aς τα λέμε καλά Λολόπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:17 Η staman2 έγραψε: #33.052 03-12-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Υπομονή υπομονή καλή μου. Μπόρα είναι θα περάσει.!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω κάπως έτσι...αλλά σήμερα το έχω ανάγκη... ειναι πιο τσαχπινικο το δικό της... αλλά μονο τσαχπίνα δεν ειναι...και του Μορφέα που ειναι αθωο...τελικά μονο αθώος δεν ειναι ο μπαγάσας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το κουβερτακι μας πως σας φαινεται>? Click για ανάπτυξη... Και το κουβερτάκι σας είναι υπέροχο και τα μωρά σας μανδάμ είναι μαγευτικά. Τα βρήκαν βλέπω ή κάνω λάθος???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η Raisa έγραψε: #33.053 03-12-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου υπομονή.....μπόρα είναι θα περάσει....και για να σας φτιάξω λίγο την διάθεση δείτε αυτά! Αντε και σύντομα να έχετε κι εσείς τέτοια μωρούλια στα χέρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:08 Η indrilgon: #33.054 03-12-08 23:08 Όντος Γιούλη εξαλου για κάτι τέτοιες στιγμές έχουμε τα μωρά μας, το γουργούρισμα είναι το καλύτερο αντί-στρες... Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.055 03-12-08 23:16 Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η indrilgon: #33.056 03-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Η Raisa έγραψε: #33.057 03-12-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι.....και μου αρέσειιιιιιι!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο εύκολο ήταν να φτιάξει η διάθεση....χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.058 03-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Click για ανάπτυξη... καλυτερα πανε...τα βρισκουν σιγα σιγα με τον τροπο τους κι βοηθα και η δικη μου δηθεν αδιαφορια...τα αφησα να βρουν μονα τους τις ισορροπιες τους...κι αυτο εχει βοηθησει πολυ... το τριχωμα της παραμενει φουντωτο και θα φουντωσει κι αλλο τωρα το χειμωνα....οχι να το παινευτω αλλα ειναι απ'τα πιο ωραια βιρμανικα γουναρικα που εχω δει...θα βγαλω νεες φωτο το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #33.059 03-12-08 23:54 Αυτό είναι της Αναστασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:11 Η elvenstar: #33.060 04-12-08 00:11 https://smilebox.com/playBlog/4e5463794f4463784f513d3d0d0a [FONT="]https://smilebox.com/play/4e5463794f4463784f513d3d0d0a&sb=1[/FONT] Γιουλη να σου φτιάξω κ εγώ λίγο το κέφι (ελπίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1651 1652 1653 1654 1655 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια παω λιγο για υπνο!!! μετα θα διαβασω το θεμα αντρες που ανοιξατε ειναι πολυ ενδιαφερον!!!θα γραψω και για τον δικο μου σφυνξ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η Αντα έγραψε: #33.047 03-12-08 16:58 Καλη ξεκουραση Δαναη...φιλακια στα πατουσακια !!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η bunny έγραψε: #33.048 03-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα....καλά Χριστινάκι κάνεις και κινέζικα? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ! Έχω μεταφραστή! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχρωμες παρήγγειλα! Α,εντάξει τότε. απο μεταφραστή που έχει στον υπολογιστή το βρήκε! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Η bunny έγραψε: #33.049 03-12-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοριτσια πήζω...και γενικώς απο διάθεση σ....τά Πολύ κουκλάκι ο Ιωνας... και η Μιου μιου... Αντούλα θα σε πάρω τηλ.αν ειναι θα σου κάνω επίσκεψη αστραπή. Ολο μου φωνάζει σήμερα... Click για ανάπτυξη... Πω,πω... Άμα κάνει σα τη Σκλαβενίτη,τη Μαθηματικό τη δικαιούσε την κακή διαθεση... Τώρα που το σκέφτομαι όμως,θα πρέπει να βρεις ένα τρόπο να φτιάξεις τη διάθεσή σου! Έχω όμως κι εγώ τα νεύρα μου με τον αδερφό μου. Απ' ότι φαίνεται τον έχει βαρεθεί το Σίμπα. Ούτε τροφή ούτε νερό του βάζει. Πήγα πάνω σήμερα,τι να δω! 2 μέρες νηστικό το είχε το γλυκό μου! Του έβαλα μπόλικο φαγάκι κι έτρωγε σα λιμασμένο το καημένο. Για αγκαλίτσες,ούτε να το συζητάμε.Τον παρακαλάει μ' ένα βλεματάκι για λίγη αγάπη,κι αυτός ο αδερφός μου τι κάνει;Τον αγνοεί και πάει στα παιχνίδια του! Όπως καταλαβαίνετε,τα έχω αναλάβει και τα 2 εγώ... Ήταν που ήταν περιορισμέναος ο χρόνος μου,τώρα απόγινε! Δεν το πιστεύω ότι το βαρέθηκε τόσο γρήγορα...Κι είναι τόσο γλυκό το μωρό μου! Τι να κάνω με τον αδερφό μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:30 Η bunny έγραψε: #33.050 03-12-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Δε μπορεί να είναι όλα τόσο χάλια! Ψάξε να βρεις το θετικό της υπόθεσης! Α, και ΧΑΜΟΓΕΛΑ! (το μυστικό τη καλής διάθεσης!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:34 Η bunny έγραψε: #33.051 03-12-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γεια σου Χριστινα,τι κάνεις; Click για ανάπτυξη... Aς τα λέμε καλά Λολόπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:17 Η staman2 έγραψε: #33.052 03-12-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Υπομονή υπομονή καλή μου. Μπόρα είναι θα περάσει.!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω κάπως έτσι...αλλά σήμερα το έχω ανάγκη... ειναι πιο τσαχπινικο το δικό της... αλλά μονο τσαχπίνα δεν ειναι...και του Μορφέα που ειναι αθωο...τελικά μονο αθώος δεν ειναι ο μπαγάσας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το κουβερτακι μας πως σας φαινεται>? Click για ανάπτυξη... Και το κουβερτάκι σας είναι υπέροχο και τα μωρά σας μανδάμ είναι μαγευτικά. Τα βρήκαν βλέπω ή κάνω λάθος???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η Raisa έγραψε: #33.053 03-12-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου υπομονή.....μπόρα είναι θα περάσει....και για να σας φτιάξω λίγο την διάθεση δείτε αυτά! Αντε και σύντομα να έχετε κι εσείς τέτοια μωρούλια στα χέρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:08 Η indrilgon: #33.054 03-12-08 23:08 Όντος Γιούλη εξαλου για κάτι τέτοιες στιγμές έχουμε τα μωρά μας, το γουργούρισμα είναι το καλύτερο αντί-στρες... Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.055 03-12-08 23:16 Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η indrilgon: #33.056 03-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Η Raisa έγραψε: #33.057 03-12-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι.....και μου αρέσειιιιιιι!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο εύκολο ήταν να φτιάξει η διάθεση....χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.058 03-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Click για ανάπτυξη... καλυτερα πανε...τα βρισκουν σιγα σιγα με τον τροπο τους κι βοηθα και η δικη μου δηθεν αδιαφορια...τα αφησα να βρουν μονα τους τις ισορροπιες τους...κι αυτο εχει βοηθησει πολυ... το τριχωμα της παραμενει φουντωτο και θα φουντωσει κι αλλο τωρα το χειμωνα....οχι να το παινευτω αλλα ειναι απ'τα πιο ωραια βιρμανικα γουναρικα που εχω δει...θα βγαλω νεες φωτο το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #33.059 03-12-08 23:54 Αυτό είναι της Αναστασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:11 Η elvenstar: #33.060 04-12-08 00:11 https://smilebox.com/playBlog/4e5463794f4463784f513d3d0d0a [FONT="]https://smilebox.com/play/4e5463794f4463784f513d3d0d0a&sb=1[/FONT] Γιουλη να σου φτιάξω κ εγώ λίγο το κέφι (ελπίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1651 1652 1653 1654 1655 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλη ξεκουραση Δαναη...φιλακια στα πατουσακια !!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η bunny έγραψε: #33.048 03-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα....καλά Χριστινάκι κάνεις και κινέζικα? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ! Έχω μεταφραστή! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχρωμες παρήγγειλα! Α,εντάξει τότε. απο μεταφραστή που έχει στον υπολογιστή το βρήκε! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Η bunny έγραψε: #33.049 03-12-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοριτσια πήζω...και γενικώς απο διάθεση σ....τά Πολύ κουκλάκι ο Ιωνας... και η Μιου μιου... Αντούλα θα σε πάρω τηλ.αν ειναι θα σου κάνω επίσκεψη αστραπή. Ολο μου φωνάζει σήμερα... Click για ανάπτυξη... Πω,πω... Άμα κάνει σα τη Σκλαβενίτη,τη Μαθηματικό τη δικαιούσε την κακή διαθεση... Τώρα που το σκέφτομαι όμως,θα πρέπει να βρεις ένα τρόπο να φτιάξεις τη διάθεσή σου! Έχω όμως κι εγώ τα νεύρα μου με τον αδερφό μου. Απ' ότι φαίνεται τον έχει βαρεθεί το Σίμπα. Ούτε τροφή ούτε νερό του βάζει. Πήγα πάνω σήμερα,τι να δω! 2 μέρες νηστικό το είχε το γλυκό μου! Του έβαλα μπόλικο φαγάκι κι έτρωγε σα λιμασμένο το καημένο. Για αγκαλίτσες,ούτε να το συζητάμε.Τον παρακαλάει μ' ένα βλεματάκι για λίγη αγάπη,κι αυτός ο αδερφός μου τι κάνει;Τον αγνοεί και πάει στα παιχνίδια του! Όπως καταλαβαίνετε,τα έχω αναλάβει και τα 2 εγώ... Ήταν που ήταν περιορισμέναος ο χρόνος μου,τώρα απόγινε! Δεν το πιστεύω ότι το βαρέθηκε τόσο γρήγορα...Κι είναι τόσο γλυκό το μωρό μου! Τι να κάνω με τον αδερφό μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:30 Η bunny έγραψε: #33.050 03-12-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Δε μπορεί να είναι όλα τόσο χάλια! Ψάξε να βρεις το θετικό της υπόθεσης! Α, και ΧΑΜΟΓΕΛΑ! (το μυστικό τη καλής διάθεσης!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:34 Η bunny έγραψε: #33.051 03-12-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γεια σου Χριστινα,τι κάνεις; Click για ανάπτυξη... Aς τα λέμε καλά Λολόπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:17 Η staman2 έγραψε: #33.052 03-12-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Υπομονή υπομονή καλή μου. Μπόρα είναι θα περάσει.!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω κάπως έτσι...αλλά σήμερα το έχω ανάγκη... ειναι πιο τσαχπινικο το δικό της... αλλά μονο τσαχπίνα δεν ειναι...και του Μορφέα που ειναι αθωο...τελικά μονο αθώος δεν ειναι ο μπαγάσας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το κουβερτακι μας πως σας φαινεται>? Click για ανάπτυξη... Και το κουβερτάκι σας είναι υπέροχο και τα μωρά σας μανδάμ είναι μαγευτικά. Τα βρήκαν βλέπω ή κάνω λάθος???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η Raisa έγραψε: #33.053 03-12-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου υπομονή.....μπόρα είναι θα περάσει....και για να σας φτιάξω λίγο την διάθεση δείτε αυτά! Αντε και σύντομα να έχετε κι εσείς τέτοια μωρούλια στα χέρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:08 Η indrilgon: #33.054 03-12-08 23:08 Όντος Γιούλη εξαλου για κάτι τέτοιες στιγμές έχουμε τα μωρά μας, το γουργούρισμα είναι το καλύτερο αντί-στρες... Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.055 03-12-08 23:16 Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η indrilgon: #33.056 03-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Η Raisa έγραψε: #33.057 03-12-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι.....και μου αρέσειιιιιιι!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο εύκολο ήταν να φτιάξει η διάθεση....χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.058 03-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Click για ανάπτυξη... καλυτερα πανε...τα βρισκουν σιγα σιγα με τον τροπο τους κι βοηθα και η δικη μου δηθεν αδιαφορια...τα αφησα να βρουν μονα τους τις ισορροπιες τους...κι αυτο εχει βοηθησει πολυ... το τριχωμα της παραμενει φουντωτο και θα φουντωσει κι αλλο τωρα το χειμωνα....οχι να το παινευτω αλλα ειναι απ'τα πιο ωραια βιρμανικα γουναρικα που εχω δει...θα βγαλω νεες φωτο το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #33.059 03-12-08 23:54 Αυτό είναι της Αναστασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:11 Η elvenstar: #33.060 04-12-08 00:11 https://smilebox.com/playBlog/4e5463794f4463784f513d3d0d0a [FONT="]https://smilebox.com/play/4e5463794f4463784f513d3d0d0a&sb=1[/FONT] Γιουλη να σου φτιάξω κ εγώ λίγο το κέφι (ελπίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1651 1652 1653 1654 1655 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα....καλά Χριστινάκι κάνεις και κινέζικα? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ! Έχω μεταφραστή! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχρωμες παρήγγειλα! Α,εντάξει τότε. απο μεταφραστή που έχει στον υπολογιστή το βρήκε! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:23 Η bunny έγραψε: #33.049 03-12-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοριτσια πήζω...και γενικώς απο διάθεση σ....τά Πολύ κουκλάκι ο Ιωνας... και η Μιου μιου... Αντούλα θα σε πάρω τηλ.αν ειναι θα σου κάνω επίσκεψη αστραπή. Ολο μου φωνάζει σήμερα... Click για ανάπτυξη... Πω,πω... Άμα κάνει σα τη Σκλαβενίτη,τη Μαθηματικό τη δικαιούσε την κακή διαθεση... Τώρα που το σκέφτομαι όμως,θα πρέπει να βρεις ένα τρόπο να φτιάξεις τη διάθεσή σου! Έχω όμως κι εγώ τα νεύρα μου με τον αδερφό μου. Απ' ότι φαίνεται τον έχει βαρεθεί το Σίμπα. Ούτε τροφή ούτε νερό του βάζει. Πήγα πάνω σήμερα,τι να δω! 2 μέρες νηστικό το είχε το γλυκό μου! Του έβαλα μπόλικο φαγάκι κι έτρωγε σα λιμασμένο το καημένο. Για αγκαλίτσες,ούτε να το συζητάμε.Τον παρακαλάει μ' ένα βλεματάκι για λίγη αγάπη,κι αυτός ο αδερφός μου τι κάνει;Τον αγνοεί και πάει στα παιχνίδια του! Όπως καταλαβαίνετε,τα έχω αναλάβει και τα 2 εγώ... Ήταν που ήταν περιορισμέναος ο χρόνος μου,τώρα απόγινε! Δεν το πιστεύω ότι το βαρέθηκε τόσο γρήγορα...Κι είναι τόσο γλυκό το μωρό μου! Τι να κάνω με τον αδερφό μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:30 Η bunny έγραψε: #33.050 03-12-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Δε μπορεί να είναι όλα τόσο χάλια! Ψάξε να βρεις το θετικό της υπόθεσης! Α, και ΧΑΜΟΓΕΛΑ! (το μυστικό τη καλής διάθεσης!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:34 Η bunny έγραψε: #33.051 03-12-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γεια σου Χριστινα,τι κάνεις; Click για ανάπτυξη... Aς τα λέμε καλά Λολόπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:17 Η staman2 έγραψε: #33.052 03-12-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Υπομονή υπομονή καλή μου. Μπόρα είναι θα περάσει.!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω κάπως έτσι...αλλά σήμερα το έχω ανάγκη... ειναι πιο τσαχπινικο το δικό της... αλλά μονο τσαχπίνα δεν ειναι...και του Μορφέα που ειναι αθωο...τελικά μονο αθώος δεν ειναι ο μπαγάσας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το κουβερτακι μας πως σας φαινεται>? Click για ανάπτυξη... Και το κουβερτάκι σας είναι υπέροχο και τα μωρά σας μανδάμ είναι μαγευτικά. Τα βρήκαν βλέπω ή κάνω λάθος???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η Raisa έγραψε: #33.053 03-12-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου υπομονή.....μπόρα είναι θα περάσει....και για να σας φτιάξω λίγο την διάθεση δείτε αυτά! Αντε και σύντομα να έχετε κι εσείς τέτοια μωρούλια στα χέρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:08 Η indrilgon: #33.054 03-12-08 23:08 Όντος Γιούλη εξαλου για κάτι τέτοιες στιγμές έχουμε τα μωρά μας, το γουργούρισμα είναι το καλύτερο αντί-στρες... Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.055 03-12-08 23:16 Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η indrilgon: #33.056 03-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Η Raisa έγραψε: #33.057 03-12-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι.....και μου αρέσειιιιιιι!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο εύκολο ήταν να φτιάξει η διάθεση....χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.058 03-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Click για ανάπτυξη... καλυτερα πανε...τα βρισκουν σιγα σιγα με τον τροπο τους κι βοηθα και η δικη μου δηθεν αδιαφορια...τα αφησα να βρουν μονα τους τις ισορροπιες τους...κι αυτο εχει βοηθησει πολυ... το τριχωμα της παραμενει φουντωτο και θα φουντωσει κι αλλο τωρα το χειμωνα....οχι να το παινευτω αλλα ειναι απ'τα πιο ωραια βιρμανικα γουναρικα που εχω δει...θα βγαλω νεες φωτο το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #33.059 03-12-08 23:54 Αυτό είναι της Αναστασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:11 Η elvenstar: #33.060 04-12-08 00:11 https://smilebox.com/playBlog/4e5463794f4463784f513d3d0d0a [FONT="]https://smilebox.com/play/4e5463794f4463784f513d3d0d0a&sb=1[/FONT] Γιουλη να σου φτιάξω κ εγώ λίγο το κέφι (ελπίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1651 1652 1653 1654 1655 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοριτσια πήζω...και γενικώς απο διάθεση σ....τά Πολύ κουκλάκι ο Ιωνας... και η Μιου μιου... Αντούλα θα σε πάρω τηλ.αν ειναι θα σου κάνω επίσκεψη αστραπή. Ολο μου φωνάζει σήμερα... Click για ανάπτυξη... Πω,πω... Άμα κάνει σα τη Σκλαβενίτη,τη Μαθηματικό τη δικαιούσε την κακή διαθεση... Τώρα που το σκέφτομαι όμως,θα πρέπει να βρεις ένα τρόπο να φτιάξεις τη διάθεσή σου! Έχω όμως κι εγώ τα νεύρα μου με τον αδερφό μου. Απ' ότι φαίνεται τον έχει βαρεθεί το Σίμπα. Ούτε τροφή ούτε νερό του βάζει. Πήγα πάνω σήμερα,τι να δω! 2 μέρες νηστικό το είχε το γλυκό μου! Του έβαλα μπόλικο φαγάκι κι έτρωγε σα λιμασμένο το καημένο. Για αγκαλίτσες,ούτε να το συζητάμε.Τον παρακαλάει μ' ένα βλεματάκι για λίγη αγάπη,κι αυτός ο αδερφός μου τι κάνει;Τον αγνοεί και πάει στα παιχνίδια του! Όπως καταλαβαίνετε,τα έχω αναλάβει και τα 2 εγώ... Ήταν που ήταν περιορισμέναος ο χρόνος μου,τώρα απόγινε! Δεν το πιστεύω ότι το βαρέθηκε τόσο γρήγορα...Κι είναι τόσο γλυκό το μωρό μου! Τι να κάνω με τον αδερφό μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:30 Η bunny έγραψε: #33.050 03-12-08 21:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Δε μπορεί να είναι όλα τόσο χάλια! Ψάξε να βρεις το θετικό της υπόθεσης! Α, και ΧΑΜΟΓΕΛΑ! (το μυστικό τη καλής διάθεσης!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:34 Η bunny έγραψε: #33.051 03-12-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γεια σου Χριστινα,τι κάνεις; Click για ανάπτυξη... Aς τα λέμε καλά Λολόπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:17 Η staman2 έγραψε: #33.052 03-12-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Υπομονή υπομονή καλή μου. Μπόρα είναι θα περάσει.!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω κάπως έτσι...αλλά σήμερα το έχω ανάγκη... ειναι πιο τσαχπινικο το δικό της... αλλά μονο τσαχπίνα δεν ειναι...και του Μορφέα που ειναι αθωο...τελικά μονο αθώος δεν ειναι ο μπαγάσας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το κουβερτακι μας πως σας φαινεται>? Click για ανάπτυξη... Και το κουβερτάκι σας είναι υπέροχο και τα μωρά σας μανδάμ είναι μαγευτικά. Τα βρήκαν βλέπω ή κάνω λάθος???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η Raisa έγραψε: #33.053 03-12-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου υπομονή.....μπόρα είναι θα περάσει....και για να σας φτιάξω λίγο την διάθεση δείτε αυτά! Αντε και σύντομα να έχετε κι εσείς τέτοια μωρούλια στα χέρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:08 Η indrilgon: #33.054 03-12-08 23:08 Όντος Γιούλη εξαλου για κάτι τέτοιες στιγμές έχουμε τα μωρά μας, το γουργούρισμα είναι το καλύτερο αντί-στρες... Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.055 03-12-08 23:16 Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η indrilgon: #33.056 03-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Η Raisa έγραψε: #33.057 03-12-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι.....και μου αρέσειιιιιιι!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο εύκολο ήταν να φτιάξει η διάθεση....χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.058 03-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Click για ανάπτυξη... καλυτερα πανε...τα βρισκουν σιγα σιγα με τον τροπο τους κι βοηθα και η δικη μου δηθεν αδιαφορια...τα αφησα να βρουν μονα τους τις ισορροπιες τους...κι αυτο εχει βοηθησει πολυ... το τριχωμα της παραμενει φουντωτο και θα φουντωσει κι αλλο τωρα το χειμωνα....οχι να το παινευτω αλλα ειναι απ'τα πιο ωραια βιρμανικα γουναρικα που εχω δει...θα βγαλω νεες φωτο το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #33.059 03-12-08 23:54 Αυτό είναι της Αναστασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:11 Η elvenstar: #33.060 04-12-08 00:11 https://smilebox.com/playBlog/4e5463794f4463784f513d3d0d0a [FONT="]https://smilebox.com/play/4e5463794f4463784f513d3d0d0a&sb=1[/FONT] Γιουλη να σου φτιάξω κ εγώ λίγο το κέφι (ελπίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1651 1652 1653 1654 1655 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Δε μπορεί να είναι όλα τόσο χάλια! Ψάξε να βρεις το θετικό της υπόθεσης! Α, και ΧΑΜΟΓΕΛΑ! (το μυστικό τη καλής διάθεσης!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:34 Η bunny έγραψε: #33.051 03-12-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γεια σου Χριστινα,τι κάνεις; Click για ανάπτυξη... Aς τα λέμε καλά Λολόπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:17 Η staman2 έγραψε: #33.052 03-12-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Υπομονή υπομονή καλή μου. Μπόρα είναι θα περάσει.!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω κάπως έτσι...αλλά σήμερα το έχω ανάγκη... ειναι πιο τσαχπινικο το δικό της... αλλά μονο τσαχπίνα δεν ειναι...και του Μορφέα που ειναι αθωο...τελικά μονο αθώος δεν ειναι ο μπαγάσας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το κουβερτακι μας πως σας φαινεται>? Click για ανάπτυξη... Και το κουβερτάκι σας είναι υπέροχο και τα μωρά σας μανδάμ είναι μαγευτικά. Τα βρήκαν βλέπω ή κάνω λάθος???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η Raisa έγραψε: #33.053 03-12-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου υπομονή.....μπόρα είναι θα περάσει....και για να σας φτιάξω λίγο την διάθεση δείτε αυτά! Αντε και σύντομα να έχετε κι εσείς τέτοια μωρούλια στα χέρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:08 Η indrilgon: #33.054 03-12-08 23:08 Όντος Γιούλη εξαλου για κάτι τέτοιες στιγμές έχουμε τα μωρά μας, το γουργούρισμα είναι το καλύτερο αντί-στρες... Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.055 03-12-08 23:16 Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η indrilgon: #33.056 03-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Η Raisa έγραψε: #33.057 03-12-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι.....και μου αρέσειιιιιιι!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο εύκολο ήταν να φτιάξει η διάθεση....χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.058 03-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Click για ανάπτυξη... καλυτερα πανε...τα βρισκουν σιγα σιγα με τον τροπο τους κι βοηθα και η δικη μου δηθεν αδιαφορια...τα αφησα να βρουν μονα τους τις ισορροπιες τους...κι αυτο εχει βοηθησει πολυ... το τριχωμα της παραμενει φουντωτο και θα φουντωσει κι αλλο τωρα το χειμωνα....οχι να το παινευτω αλλα ειναι απ'τα πιο ωραια βιρμανικα γουναρικα που εχω δει...θα βγαλω νεες φωτο το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #33.059 03-12-08 23:54 Αυτό είναι της Αναστασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:11 Η elvenstar: #33.060 04-12-08 00:11 https://smilebox.com/playBlog/4e5463794f4463784f513d3d0d0a [FONT="]https://smilebox.com/play/4e5463794f4463784f513d3d0d0a&sb=1[/FONT] Γιουλη να σου φτιάξω κ εγώ λίγο το κέφι (ελπίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1651 1652 1653 1654 1655 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από catspy: Γεια σου Χριστινα,τι κάνεις; Click για ανάπτυξη... Aς τα λέμε καλά Λολόπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:17 Η staman2 έγραψε: #33.052 03-12-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Υπομονή υπομονή καλή μου. Μπόρα είναι θα περάσει.!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω κάπως έτσι...αλλά σήμερα το έχω ανάγκη... ειναι πιο τσαχπινικο το δικό της... αλλά μονο τσαχπίνα δεν ειναι...και του Μορφέα που ειναι αθωο...τελικά μονο αθώος δεν ειναι ο μπαγάσας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το κουβερτακι μας πως σας φαινεται>? Click για ανάπτυξη... Και το κουβερτάκι σας είναι υπέροχο και τα μωρά σας μανδάμ είναι μαγευτικά. Τα βρήκαν βλέπω ή κάνω λάθος???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η Raisa έγραψε: #33.053 03-12-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου υπομονή.....μπόρα είναι θα περάσει....και για να σας φτιάξω λίγο την διάθεση δείτε αυτά! Αντε και σύντομα να έχετε κι εσείς τέτοια μωρούλια στα χέρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:08 Η indrilgon: #33.054 03-12-08 23:08 Όντος Γιούλη εξαλου για κάτι τέτοιες στιγμές έχουμε τα μωρά μας, το γουργούρισμα είναι το καλύτερο αντί-στρες... Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.055 03-12-08 23:16 Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η indrilgon: #33.056 03-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Η Raisa έγραψε: #33.057 03-12-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι.....και μου αρέσειιιιιιι!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο εύκολο ήταν να φτιάξει η διάθεση....χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.058 03-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Click για ανάπτυξη... καλυτερα πανε...τα βρισκουν σιγα σιγα με τον τροπο τους κι βοηθα και η δικη μου δηθεν αδιαφορια...τα αφησα να βρουν μονα τους τις ισορροπιες τους...κι αυτο εχει βοηθησει πολυ... το τριχωμα της παραμενει φουντωτο και θα φουντωσει κι αλλο τωρα το χειμωνα....οχι να το παινευτω αλλα ειναι απ'τα πιο ωραια βιρμανικα γουναρικα που εχω δει...θα βγαλω νεες φωτο το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #33.059 03-12-08 23:54 Αυτό είναι της Αναστασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:11 Η elvenstar: #33.060 04-12-08 00:11 https://smilebox.com/playBlog/4e5463794f4463784f513d3d0d0a [FONT="]https://smilebox.com/play/4e5463794f4463784f513d3d0d0a&sb=1[/FONT] Γιουλη να σου φτιάξω κ εγώ λίγο το κέφι (ελπίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1651 1652 1653 1654 1655 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Υπομονή υπομονή καλή μου. Μπόρα είναι θα περάσει.!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω κάπως έτσι...αλλά σήμερα το έχω ανάγκη... ειναι πιο τσαχπινικο το δικό της... αλλά μονο τσαχπίνα δεν ειναι...και του Μορφέα που ειναι αθωο...τελικά μονο αθώος δεν ειναι ο μπαγάσας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το κουβερτακι μας πως σας φαινεται>? Click για ανάπτυξη... Και το κουβερτάκι σας είναι υπέροχο και τα μωρά σας μανδάμ είναι μαγευτικά. Τα βρήκαν βλέπω ή κάνω λάθος???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:43 Η Raisa έγραψε: #33.053 03-12-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου υπομονή.....μπόρα είναι θα περάσει....και για να σας φτιάξω λίγο την διάθεση δείτε αυτά! Αντε και σύντομα να έχετε κι εσείς τέτοια μωρούλια στα χέρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:08 Η indrilgon: #33.054 03-12-08 23:08 Όντος Γιούλη εξαλου για κάτι τέτοιες στιγμές έχουμε τα μωρά μας, το γουργούρισμα είναι το καλύτερο αντί-στρες... Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.055 03-12-08 23:16 Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η indrilgon: #33.056 03-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Η Raisa έγραψε: #33.057 03-12-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι.....και μου αρέσειιιιιιι!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο εύκολο ήταν να φτιάξει η διάθεση....χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.058 03-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Click για ανάπτυξη... καλυτερα πανε...τα βρισκουν σιγα σιγα με τον τροπο τους κι βοηθα και η δικη μου δηθεν αδιαφορια...τα αφησα να βρουν μονα τους τις ισορροπιες τους...κι αυτο εχει βοηθησει πολυ... το τριχωμα της παραμενει φουντωτο και θα φουντωσει κι αλλο τωρα το χειμωνα....οχι να το παινευτω αλλα ειναι απ'τα πιο ωραια βιρμανικα γουναρικα που εχω δει...θα βγαλω νεες φωτο το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #33.059 03-12-08 23:54 Αυτό είναι της Αναστασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:11 Η elvenstar: #33.060 04-12-08 00:11 https://smilebox.com/playBlog/4e5463794f4463784f513d3d0d0a [FONT="]https://smilebox.com/play/4e5463794f4463784f513d3d0d0a&sb=1[/FONT] Γιουλη να σου φτιάξω κ εγώ λίγο το κέφι (ελπίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1651 1652 1653 1654 1655 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου υπομονή.....μπόρα είναι θα περάσει....και για να σας φτιάξω λίγο την διάθεση δείτε αυτά! Αντε και σύντομα να έχετε κι εσείς τέτοια μωρούλια στα χέρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:08 Η indrilgon: #33.054 03-12-08 23:08 Όντος Γιούλη εξαλου για κάτι τέτοιες στιγμές έχουμε τα μωρά μας, το γουργούρισμα είναι το καλύτερο αντί-στρες... Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.055 03-12-08 23:16 Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η indrilgon: #33.056 03-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Η Raisa έγραψε: #33.057 03-12-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι.....και μου αρέσειιιιιιι!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο εύκολο ήταν να φτιάξει η διάθεση....χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.058 03-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Click για ανάπτυξη... καλυτερα πανε...τα βρισκουν σιγα σιγα με τον τροπο τους κι βοηθα και η δικη μου δηθεν αδιαφορια...τα αφησα να βρουν μονα τους τις ισορροπιες τους...κι αυτο εχει βοηθησει πολυ... το τριχωμα της παραμενει φουντωτο και θα φουντωσει κι αλλο τωρα το χειμωνα....οχι να το παινευτω αλλα ειναι απ'τα πιο ωραια βιρμανικα γουναρικα που εχω δει...θα βγαλω νεες φωτο το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #33.059 03-12-08 23:54 Αυτό είναι της Αναστασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:11 Η elvenstar: #33.060 04-12-08 00:11 https://smilebox.com/playBlog/4e5463794f4463784f513d3d0d0a [FONT="]https://smilebox.com/play/4e5463794f4463784f513d3d0d0a&sb=1[/FONT] Γιουλη να σου φτιάξω κ εγώ λίγο το κέφι (ελπίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1651 1652 1653 1654 1655 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όντος Γιούλη εξαλου για κάτι τέτοιες στιγμές έχουμε τα μωρά μας, το γουργούρισμα είναι το καλύτερο αντί-στρες... Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.055 03-12-08 23:16 Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η indrilgon: #33.056 03-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Η Raisa έγραψε: #33.057 03-12-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι.....και μου αρέσειιιιιιι!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο εύκολο ήταν να φτιάξει η διάθεση....χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.058 03-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Click για ανάπτυξη... καλυτερα πανε...τα βρισκουν σιγα σιγα με τον τροπο τους κι βοηθα και η δικη μου δηθεν αδιαφορια...τα αφησα να βρουν μονα τους τις ισορροπιες τους...κι αυτο εχει βοηθησει πολυ... το τριχωμα της παραμενει φουντωτο και θα φουντωσει κι αλλο τωρα το χειμωνα....οχι να το παινευτω αλλα ειναι απ'τα πιο ωραια βιρμανικα γουναρικα που εχω δει...θα βγαλω νεες φωτο το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #33.059 03-12-08 23:54 Αυτό είναι της Αναστασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:11 Η elvenstar: #33.060 04-12-08 00:11 https://smilebox.com/playBlog/4e5463794f4463784f513d3d0d0a [FONT="]https://smilebox.com/play/4e5463794f4463784f513d3d0d0a&sb=1[/FONT] Γιουλη να σου φτιάξω κ εγώ λίγο το κέφι (ελπίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1651 1652 1653 1654 1655 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η indrilgon: #33.056 03-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Η Raisa έγραψε: #33.057 03-12-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι.....και μου αρέσειιιιιιι!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο εύκολο ήταν να φτιάξει η διάθεση....χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.058 03-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Click για ανάπτυξη... καλυτερα πανε...τα βρισκουν σιγα σιγα με τον τροπο τους κι βοηθα και η δικη μου δηθεν αδιαφορια...τα αφησα να βρουν μονα τους τις ισορροπιες τους...κι αυτο εχει βοηθησει πολυ... το τριχωμα της παραμενει φουντωτο και θα φουντωσει κι αλλο τωρα το χειμωνα....οχι να το παινευτω αλλα ειναι απ'τα πιο ωραια βιρμανικα γουναρικα που εχω δει...θα βγαλω νεες φωτο το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #33.059 03-12-08 23:54 Αυτό είναι της Αναστασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:11 Η elvenstar: #33.060 04-12-08 00:11 https://smilebox.com/playBlog/4e5463794f4463784f513d3d0d0a [FONT="]https://smilebox.com/play/4e5463794f4463784f513d3d0d0a&sb=1[/FONT] Γιουλη να σου φτιάξω κ εγώ λίγο το κέφι (ελπίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1651 1652 1653 1654 1655 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:27 Η Raisa έγραψε: #33.057 03-12-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι.....και μου αρέσειιιιιιι!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο εύκολο ήταν να φτιάξει η διάθεση....χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.058 03-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Click για ανάπτυξη... καλυτερα πανε...τα βρισκουν σιγα σιγα με τον τροπο τους κι βοηθα και η δικη μου δηθεν αδιαφορια...τα αφησα να βρουν μονα τους τις ισορροπιες τους...κι αυτο εχει βοηθησει πολυ... το τριχωμα της παραμενει φουντωτο και θα φουντωσει κι αλλο τωρα το χειμωνα....οχι να το παινευτω αλλα ειναι απ'τα πιο ωραια βιρμανικα γουναρικα που εχω δει...θα βγαλω νεες φωτο το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #33.059 03-12-08 23:54 Αυτό είναι της Αναστασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:11 Η elvenstar: #33.060 04-12-08 00:11 https://smilebox.com/playBlog/4e5463794f4463784f513d3d0d0a [FONT="]https://smilebox.com/play/4e5463794f4463784f513d3d0d0a&sb=1[/FONT] Γιουλη να σου φτιάξω κ εγώ λίγο το κέφι (ελπίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1651 1652 1653 1654 1655 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Raisa τι πλάσματα είναι αυτά? Μας κολαζεις βραδιάτικα! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιι.....και μου αρέσειιιιιιι!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετακι μου...τι φωτογραφιες απαιχτες ειναι αυτες??? η διαθεση τωρα στα ουρανια να ' σαι καλα!! Click για ανάπτυξη... Είδες πόσο εύκολο ήταν να φτιάξει η διάθεση....χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.058 03-12-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Click για ανάπτυξη... καλυτερα πανε...τα βρισκουν σιγα σιγα με τον τροπο τους κι βοηθα και η δικη μου δηθεν αδιαφορια...τα αφησα να βρουν μονα τους τις ισορροπιες τους...κι αυτο εχει βοηθησει πολυ... το τριχωμα της παραμενει φουντωτο και θα φουντωσει κι αλλο τωρα το χειμωνα....οχι να το παινευτω αλλα ειναι απ'τα πιο ωραια βιρμανικα γουναρικα που εχω δει...θα βγαλω νεες φωτο το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #33.059 03-12-08 23:54 Αυτό είναι της Αναστασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:11 Η elvenstar: #33.060 04-12-08 00:11 https://smilebox.com/playBlog/4e5463794f4463784f513d3d0d0a [FONT="]https://smilebox.com/play/4e5463794f4463784f513d3d0d0a&sb=1[/FONT] Γιουλη να σου φτιάξω κ εγώ λίγο το κέφι (ελπίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1651 1652 1653 1654 1655 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Γιούλη πως είναι τώρα η σχέση Μορφεα-Σεμέλης? Αλήθεια το τριχομα της Σεμέλης παραμένει τόσο φουντωτό τόσο στην αρχή? Έχω περιέργεια να μάθω αν κρατάνε το τριχομα με τον καιρό της ελλαδας... Click για ανάπτυξη... καλυτερα πανε...τα βρισκουν σιγα σιγα με τον τροπο τους κι βοηθα και η δικη μου δηθεν αδιαφορια...τα αφησα να βρουν μονα τους τις ισορροπιες τους...κι αυτο εχει βοηθησει πολυ... το τριχωμα της παραμενει φουντωτο και θα φουντωσει κι αλλο τωρα το χειμωνα....οχι να το παινευτω αλλα ειναι απ'τα πιο ωραια βιρμανικα γουναρικα που εχω δει...θα βγαλω νεες φωτο το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:54 Η elvenstar: #33.059 03-12-08 23:54 Αυτό είναι της Αναστασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:11 Η elvenstar: #33.060 04-12-08 00:11 https://smilebox.com/playBlog/4e5463794f4463784f513d3d0d0a [FONT="]https://smilebox.com/play/4e5463794f4463784f513d3d0d0a&sb=1[/FONT] Γιουλη να σου φτιάξω κ εγώ λίγο το κέφι (ελπίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1651 1652 1653 1654 1655 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1653 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αυτό είναι της Αναστασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:11 Η elvenstar: #33.060 04-12-08 00:11 https://smilebox.com/playBlog/4e5463794f4463784f513d3d0d0a [FONT="]https://smilebox.com/play/4e5463794f4463784f513d3d0d0a&sb=1[/FONT] Γιουλη να σου φτιάξω κ εγώ λίγο το κέφι (ελπίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
https://smilebox.com/playBlog/4e5463794f4463784f513d3d0d0a [FONT="]https://smilebox.com/play/4e5463794f4463784f513d3d0d0a&sb=1[/FONT] Γιουλη να σου φτιάξω κ εγώ λίγο το κέφι (ελπίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.