Birman-maniacs

Δωρα μου πολυ ταλαιπωρια για τη γάτα αν δεν εχει οιστρο και με τοσο στρες αμφιβάλω αν θα της έρθει οίστρος...:(μην εισαι σιγουρη οτι τοτε θα εχει οιστρο, τα ζώα δεν ειναι ρολογια...λειτουργουν όποτε θέλουν...;)
Οχι σιγουροι δεν ειμαστε,απλα υπαρχουν καποιες πιθανοτητες,οι μερες θα ειναι πολλες ωστε να εξοικειωθει και να αποβαλει το αγχος της,και ισως να εχουμε χαρουμενα νεα.Αν οχι,δε χαλασε κι ο κοσμος!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ωραία τότε θα σταματήσω να αγχώνομαι! νιώθω έτσι γιατί την Μίου την είχα πάρει πριν καν κλείσει μήνα και όταν είχα πάει να την πάρω ήταν πολύ ανήσυχη:happy:
Πριν κλεισει μηνα;:blink::blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα σιγουρα δεν χάλασε ο κοσμος..μακαρι να εχετε τα ευχαριστα...:)

Καλημερα!
Τελικα στης Αναστασιας θα βρεθουμε.Θα παω τη μικρη στον Σιμπα το πρωι,κι αν δεν σφαχτουν,θα την αφησω σε χωριστο δωματιο,α μυριστουν κατω απο πορτες κτλ.Αν αγχωθει πολυ,θα την παρω μαζι μου στης Αναστασιας να τη δειτε κι εσεις,και θα την παει ξανα η Βασιλικη το μεσημερι.Εκτος αν θες να ξυπνησεις πουρνο πουρνο που θα ερθει η συμπεθερα στο λιμανι,να την δεις οπως και να 'χει.Τον μπλε αεροπορι δεν τον χανεις...:P
τελεια! κι εχω και αδεια εκεινες τις μερες;):up:

καλα σιγουρα δεν χάλασε ο κοσμος..μακαρι να εχετε τα ευχαριστα...:)
Αν δεν ζευγαρωσει,σκεφτομαι να τη στειρωσω.Δεν γινεται να ξαναπροσπαθησουμε παρα μονο τα επομενα Χριστουγεννα,και δε θελω να ταλαιπωρειται και να θετω σε κινδυνο την υγεια της απο τη στιγμη που ειχε τοσο νωρις οιστρο.
Υπαρχει κανενα κολπακι για να αυξησουμε τις πιθανοτητες;Να τους βαλουμε τιποτα κερια,να της βαλω κανενα σατεν;:lol::lol::lol::lol:

AllOrNothing142akt.jpg
Γιούλη ο γατουλης της Μικαελας που μου αρεσει..μοιαζει με τον Κιων?τι λες?:D
copy paste ειναι:up:...τις κοιλουμπες που κρεμονται τις βλεπεις συμπεθερα?;):P

ηταν ανησυχη γιατί την πήρες πολύ νωρις απο τη μαμά της..αυτο ειναι κακό...:(
το θέμα είναι ότι μου είπε ότι ειναι 2 μηνών!δεν το ήξερα μετά της έστειλα μήνυμα για να μου πει ημερομηνία να την γράψω στο βιβλιάριο και έτσι υπολόγισα την ηλικία της!το καλό είναι ότι όταν την πήρα σπίτι ξάπλωσε το κεφαλάκι της στο χέρι μου και κοιμήθηκε!απλά ήθελε να με ακουμπάει όλη την ώρα στην αρχή!

Αν δεν ζευγαρωσει,σκεφτομαι να τη στειρωσω.Δεν γινεται να ξαναπροσπαθησουμε παρα μονο τα επομενα Χριστουγεννα,και δε θελω να ταλαιπωρειται και να θετω σε κινδυνο την υγεια της απο τη στιγμη που ειχε τοσο νωρις οιστρο.
Υπαρχει κανενα κολπακι για να αυξησουμε τις πιθανοτητες;Να τους βαλουμε τιποτα κερια,να της βαλω κανενα σατεν;:lol::lol::lol::lol:

γιατι να την στειρώσεις?μπορει να της έρθει οιστρος σε περιοδο που να μπορεις να την πας στον αρσενικό..π.χ. Πασχα;)

copy paste ειναι:up:...τις κοιλουμπες που κρεμονται τις βλεπεις συμπεθερα?;):P
΄

ποια κοιλούμπα?τετραγωνο γατάκι ειναι, ο Ιωνας ειναι κρεμαστο..:lol:

καλα παλι κοιμούνται αγκαλίτσα...αχ πολυ τα χαιρομαι..:)

4163_h.jpg

Γιουλη αυτο ειναι το παιχνίδι...:)

4091_h.jpg

αυτο ειναι το ιδιο σε πιο μακρυ...αυτο θα παραγγειλω:)

πολύ χαίρομαι που όλα πήγαν καλά!:happy:μεγάλωσε και η Σεμέλη αρκετά φαντάζομαι!:happy:η Μίου παραμένει τερατάκι :lol::lol:!σήμερα λογικά θα ξέρω και την ημερομηνία που θα κατέβω! έχω πολύ αγωνία και λαχτάρα να πάρω στην αγκαλιά μου την μικρή και αγχώνομαι που μεγαλώνει μακριά μου φοβάμαι μήπως δεν με θέλει:/:
καλε μικρο γατακι και να μη σε θελει??αμεσως θα σε λατρεψει σα μανουλα...;):)
DSCN1349.jpg

τα ματια κλεινουν..νυσταζεις..
τι καλο ζευγαρακι:)
εβγαλα κι εγω ωραιες φωτο αλλα θα σας τις βαλω αυριο, γιατι γραφω με το mini lap top μου και δεν ξερω πως να τις ανεβασω μ'αυτο...:/:

Γιουλη θες να στις ανεβασω;

γιατι να την στειρώσεις?μπορει να της έρθει οιστρος σε περιοδο που να μπορεις να την πας στον αρσενικό..π.χ. Πασχα;)
Αν την παω Πασχα,τον Ιουνιο που θα ειναι ετοιμογενη θα ταξιδευουμε και ειναι μεγαλη ταλαιπωρια στην οποια δε θελω να την υποβαλλω.Το ιδιο ισχυει κι αν ζευγαρωσει μεσα στο καλοκαιρι,θα ειναι πολυ μικρα τα μωρα για να τα δωσω μεχρι το Σεπτεμβρη που θα επιστρεψω...Δυσκολα τα πραγματα.:(

ευχαριστουμε!!!!
Παρακαλούμε!:D Πραγματικά σου αρέσει το μωβ!:up:
:up:ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ.:rolleyes:ΕΧΕΙΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ!!!ΤΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ;ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟ;Α ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ!!!!:up:
Κι αυτή από 'μένα!:D :P
Κι εμείς στολίσαμε δέντρο!:happy:
Το σχολείο καλά πάει.:)
Δεν έχω κανένα σπουδαίο νέο.:/: Απλά ο μπαμπάς γιόρταζε χτες και από χθες έχω πήξει στις ταβέρνες!:down: Ο Έλβις τώρα είναι δίπλα μου και τρώει καροτάκι!:happy: Αυτή τη στιγμή κάνω παράλληλα την εργασία της Τεχνολογίας(υποτείθεται!:P :lol:).Α,δε σου είπα,θα ζευγαρώσω τον Έλβις!:rolleyes:
Εσύ τι νέα;:hmm:

καλημέρα και από μας τι κάνετέ?:happy:
Δε στο 'χω πει τόσο καιρό,αλλά το γατάκι σου είναι πολύ φάτσα!:up:

DSCN1351.jpg

να το και το παιχνιδάκι...αυτο τα εριξε στα πλακάκια...
Σφουγκαρισμένα πλακάκια!:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back