Birman-maniacs

θα ξαναπάω Κυριακή για να την πάρω το Σάββατο θα πάω για να τα ζουλήξω!να τον χαίρεσαι!:Dχρόνια του πολλά και ότι επιθυμεί!
Σε ευχαριστώ!:)
Τη Κυριακή τι ώρα θα πας να τη πάρεις για να φύγετε? :hmm:
Πολύ καλά το κανονισες έτσι! Και θα τη ζουλήξεις με την ησυχια σου το Σάββατο να σε μυρίσει και σε συνηθίσει και θα ταλαιπωρηθει λιγότερο έτσι...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν εχουν τέτοια παθη σεξουαλικής ζήλιας οι γάτες;):)γιατι απλά δεν ειναι μονογαμικές...:D
η σφαγή θα γινοταν αν έμπαινε άλλος αρσενικός και παρουσια του Μορφέα διεκδικούσε το χαρέμι του...αλλά αυτο όχι απο ζήλια - παθος, αλλά απο το ένστικτο της διεκδίκησης του...χώρου;)
Μια απάντηση ταιριάζει εδώ πραγματικά:

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα τώρα κατάλαβα!!!!!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00125asmall.jpg
    DSC00125asmall.jpg
    110,2 KB · Εμφανίσεις: 14
  • P1010038small.JPG
    P1010038small.JPG
    160,5 KB · Εμφανίσεις: 16
  • DSC00115small.JPG
    DSC00115small.JPG
    387,3 KB · Εμφανίσεις: 14
όχι η Lita είναι περσικό!
αχ τι όμορφο χρωματάκι..μήπως να μπαίνατε και στα πορτοκαλόγατα μανιακσ???:hmm::lol:Ταιριάζετε παντως!!!:)

Σε ευχαριστώ!:)
Τη Κυριακή τι ώρα θα πας να τη πάρεις για να φύγετε? :hmm:
Πολύ καλά το κανονισες έτσι! Και θα τη ζουλήξεις με την ησυχια σου το Σάββατο να σε μυρίσει και σε συνηθίσει και θα ταλαιπωρηθει λιγότερο έτσι...:)

δεν ρώτησα ακόμα τη sabi τι ώρα την βολεύει την Κυριακή !όταν μάθω θα σου πω:up::up::up:!

αχ τι όμορφο χρωματάκι..μήπως να μπαίνατε και στα πορτοκαλόγατα μανιακσ???:hmm::lol:Ταιριάζετε παντως!!!:)
έχουμε μπει στα περσίας maniacs !:D

έχουμε μπει στα περσίας maniacs !:D
:DOk ...απλά μόλις δημιουργήθηκε...:Dεμένα η ισις μου αρέσει παρα πολύ!!!

:DOk ...απλά μόλις δημιουργήθηκε...:Dεμένα η ισις μου αρέσει παρα πολύ!!!

και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ !αλλά νομίζω μια μάνα δεν μπορεί να ξεχωρίσει τα παιδιά της !:lol::lol::lol:τα αγαπώ όλα τα ίδιο!

Τελεια ροζ καρώ σεντόνια:redface::D
είναι κουβερτάκι και το χρησιμοποιώ σαν κάλυμμα για το κρεβάτι !είναι πολύ παιδικό και μου αρέσει!:lol::lol::lol:

και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ !αλλά νομίζω μια μάνα δεν μπορεί να ξεχωρίσει τα παιδιά της !:lol::lol::lol:τα αγαπώ όλα τα ίδιο!
Ναι το ξέρω..παθούσα!!!:D
Τελεια ροζ καρώ σεντόνια:redface::D
:blink::blink:Βρε Γιούλη είσαι πολύ παρατηρητική ή εγώ δεν είμαι καθόλου όμως...:lol::lol:

Ναι το ξέρω..παθούσα!!!:D

:blink::blink:Βρε Γιούλη είσαι πολύ παρατηρητική ή εγώ δεν είμαι καθόλου όμως...:lol::lol:
Αν σου πω οτι δεν ειμαι καθολου θα το πιστεψεις...αλλά μου χτύπησε το χρώμα γιατι μου άρεσε πολύ...
Καλέ βούρλο ειμαι...δεν παρατηρώ καθολου γύρω μου:blink:...να δεις ποσοι μου κορνάρουν στο δρομο και δεν τους παιρνω χαμπαρι...:Pτα αυτοκίνητα για μένα ειναι εμποδια...οδηγοι μέσα δεν υπάρχουν...:lol:
Πάντως τους πολύ παρατηρητικούς ανθρώπους τους θεωρώ και λιγο κουτσομπόληδες μεταξύ μας;):D

Αν σου πω οτι δεν ειμαι καθολου θα το πιστεψεις...αλλά μου χτύπησε το χρώμα γιατι μου άρεσε πολύ...
Καλέ βούρλο ειμαι...δεν παρατηρώ καθολου γύρω μου:blink:...να δεις ποσοι μου κορνάρουν στο δρομο και δεν τους παιρνω χαμπαρι...:Pτα αυτοκίνητα για μένα ειναι εμποδια...οδηγοι μέσα δεν υπάρχουν...:lol:
Πάντως τους πολύ παρατηρητικούς ανθρώπους τους θεωρώ και λιγο κουτσομπόληδες μεταξύ μας;):D

:lol::lol::lol::lol::lol:

Αχου την..τη φατσουλα ειναι αυτη!!!!!!! :up::up:
ευχαριστώ πολύ !είναι μια ντίβα πάντως δεν θέλει και πολλά πολλά!άσε που για να ακούσεις τη φωνούλα της πρέπει να περιμένεις πολύ καιρό!

καλησπερα:)

Καλώς το Βασάκο!
Δες τις φωτο που έβαλα...μπορεις και για ευκολια στην υπογραφή μου απο κάτω να πας στο gallery:)

Tι ώρα φτάνεις αυριο? Λεμε για τη Τετάρτη στης Άντας το σπιτι να τα πούμε:)

Θα πατε παρεα στη Σαμπι? Γιουλακι να χαιρεσαι τον Χρήστο!! να μεγαλωσει σαν τα ψηλααααααααα βουναααααααα!!!!!! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back