Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:08 Η Αντα έγραψε: #33.441 08-12-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι ώρα φτάνεις αυριο? Λεμε για τη Τετάρτη στης Άντας το σπιτι να τα πούμε Click για ανάπτυξη... Και για το αλλο ραντεβου - με τη Kentia- Τριτη ή Πεμπτη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η staman2 έγραψε: #33.442 08-12-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα παιδακια ξεθεωμενα μετα το παιχνιδι! Click για ανάπτυξη... Αγάαααπες μου!!! Τι κουκλάκια είναι αυτα Βάσια!! Ποσο χαίρομαι που τα βρήκαν μεταξύ τους. Ειδες η Αθηνούλα???? Συνήλθε. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα Γιωτα μου...τα γατακια μου τα βρηκαν κι εχω χαρει παρα πολυ...η Μιου σου?Σε περιμενουμε με χαρα Click για ανάπτυξη... Μπράαααβο Γιουλη μου!!! Μπράβο που τα βρήκανε τα ζουζουνάκια σου. Εμ αυτός ο κούκλαρος δεν θα τα έβρισκε με το μωρό??? Ντροπή!!! Φιλησέ μου τα Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να το και το παιχνιδάκι...αυτο τα εριξε στα πλακάκια... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα παλι κοιμούνται αγκαλίτσα...αχ πολυ τα χαιρομαι.. Click για ανάπτυξη... Βάσια! ΤΙ ομορφιές είναι αυτές ανεπανάληπτες!!! Φιλάκια στα μουσουδια τους! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οκ, απλά γιατι μερικοί έτσι το αναφέρουν και με την ευκαιρία είπα να το διευκρινίσωμην νομιζεις οτι δεν με εχουν ρωτησει πολλοι αν τα αρσενικά εχουν οιστρο και σε ποιες εποχες.. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σε πληροφορώ δεν το ήξερα ότι τα αρσενικά είναι πάντα διαθέσιμα. Νόμιζα πως κάποιες εποχές είναι πιο έντονη η όρεξή τους. Και είχα γάτα από 16 ετών να φανταστείς. Ενώ για τα θηλυκά ήξερα. Αρχική Δημοσίευση από Lita: μακάρι δεν λες τίποτα το θέμα είναι ότι δύσκολα βρίσκεις Πέρση γαμπρό!να γεμίσει το σπίτι με χνουδομπαλίτσες ! Click για ανάπτυξη... Οχι και τόσο αδύνατο. Ας πούμε η Σταυρούλα Prince έχει τώρα 2 περσικούς κούκλαρους ενεργούς. Και μια θηλυκιά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το Σεμελάκι με το φίλο της το Garfield! Click για ανάπτυξη... Αγάααπη μου. Ομορφιά μου!!! Σεμελάκι τραγανό κι αέρινο και ζαχαρωτούλικο!!! ΘΕΑ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σκηνοθεσια αλλά Catalines Click για ανάπτυξη... ΑΠλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ. Δεν έχω λόγια. Κι αυτή η αντίθεση με το κόκκινο χρώμα τέλεια! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι....χαμπαρια? Αφιερωμένη στο Βασάκο Click για ανάπτυξη... Βρε ατιμούλα κατέλαβες το μπωλ της Καλυψούλας???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνέχεια μες το μπωλ της σαλάτας τη βγάζει!! Παει η Καλυψώ μου εξοστρακίστηκε...αλλά η καλή μου η μεγάλη γατούλα δεν ζηλευει καθολου...Φορεσε και τη χειμωνιατικη γουνα της!! η αδυναμια μου... Click για ανάπτυξη... Καλυψώ κουκλάρα!!!! Ματάρες!!! Τι όμορφο τρίχωμα έχει τώρα βρε Γιουλη μου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο δωμάτιο του μεγάλου αδελφού Click για ανάπτυξη... Κουκλάκι μου!!! ΟΙ φωτογραφίες είναι η μια καλλίτερη απ΄την άλλη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι τα γενέθλια του Χρήστου το Σαββατο και θα κανονισουμε να βγάλουμε έξω τους φίλους του...εγώ δεν θα μπορέσω... Click για ανάπτυξη... Να το χαίρεσαι το αγοράκι σου Γιουλη μου. Χρόνια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η Lita έγραψε: #33.443 08-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα πατε παρεα στη Σαμπι? Γιουλακι να χαιρεσαι τον Χρήστο!! να μεγαλωσει σαν τα ψηλααααααααα βουναααααααα!!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι τα κορίτσια θέλουν να έρθουν αλλά έτσι και αλλιώς είναι μια ευκαιρία να γνωριστούμε1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.444 08-12-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα πατε παρεα στη Σαμπι? Γιουλακι να χαιρεσαι τον Χρήστο!! να μεγαλωσει σαν τα ψηλααααααααα βουναααααααα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν με βλέπω εγώ να πηγαινω... Μακάρι γιατι προς το παρον ειναι ψηλος σαν τη Πεντέλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η Lita έγραψε: #33.445 08-12-08 14:14 η Σταυρούλα είναι από Θεσσαλονίκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η Lita έγραψε: #33.446 08-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν με βλέπω εγώ να πηγαινω... Μακάρι γιατι προς το παρον ειναι ψηλος σαν τη Πεντέλη Click για ανάπτυξη... κρίμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #33.447 08-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν με βλέπω εγώ να πηγαινω... Μακάρι γιατι προς το παρον ειναι ψηλος σαν τη Πεντέλη Click για ανάπτυξη... Θα κανει παρτυ στο σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Ο πυρροθριξ: #33.448 08-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι....χαμπαρια? Αφιερωμένη στο Βασάκο Click για ανάπτυξη... καλε!!!αυτη εχει γινει κουκλα!~!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνέχεια μες το μπωλ της σαλάτας τη βγάζει!! Παει η Καλυψώ μου εξοστρακίστηκε...αλλά η καλή μου η μεγάλη γατούλα δεν ζηλευει καθολου...Φορεσε και τη χειμωνιατικη γουνα της!! η αδυναμια μου... Click για ανάπτυξη... αχ το πουλακι μου!!!το καλυτερο απ'ολα ειναι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χαμηλώνει ευγενικά το κεφαλάκι της και δέχεται ένα "μπατσακι" απ'τη μικρή της φίλη.... Αν η μικρή ξεφύγει βέβαια, την ξαναφέρνουμε στην τάξη Click για ανάπτυξη... χωρις λογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Ο πυρροθριξ: #33.449 08-12-08 14:22 μωρη βασια εχει οιστρο η Αθηνουλα?πρωτοσελιδο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Η Αντα έγραψε: #33.450 08-12-08 14:22 Γεια σου Δαναη! πως εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Βάσια13859: #33.451 08-12-08 14:23 Γιούλη κουκλα ή Σεμέλη...δεν μπορω να κάνω παραθεση διαβασα πολλά...κοριτσια Τεταρτη ή Πεμπτη θα τα πούμε?μονο μια μερα μπορω, γιατι αλλη μια πρεπει να δω τα τσιντσιλα των φίλων μου, και Παρασκευη γιορταζουν οι δικοι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Βάσια13859: #33.452 08-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μωρη βασια εχει οιστρο η Αθηνουλα?πρωτοσελιδο!!! Click για ανάπτυξη... δεν ξερω μαρι Δαναη, δεν καιγεται κιολας...λιγο στηνεται και κανει ποδαράκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #33.453 08-12-08 14:25 Τοσες μερες στην Αθηνα, και εμεις μονο μια μερα???????????? ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα κλαψψ κλαψψ σνιφ σνιφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:28 Ο πυρροθριξ: #33.454 08-12-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη! πως εισαι? Click για ανάπτυξη... καπως καλυτερα!!!αλλα ακομα σπιτι καθομαι!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν ξερω μαρι Δαναη, δεν καιγεται κιολας...λιγο στηνεται και κανει ποδαράκια.. Click για ανάπτυξη... ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Βάσια13859: #33.455 08-12-08 14:29 Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:32 Ο πυρροθριξ: #33.456 08-12-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω Click για ανάπτυξη... πω πω!!!κουραστικα που τα διαβασα μονο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.457 08-12-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: κρίμα! Click για ανάπτυξη... θα δω αν μπορεσω τη ΚυριακήΠες μου την ώρα μονο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα κανει παρτυ στο σπιτι? Click για ανάπτυξη... εξω θα βγάλουμε τους φιλους του...μάλλον στα Fridays Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε!!!αυτη εχει γινει κουκλα!~!!!! αχ το πουλακι μου!!!το καλυτερο απ'ολα ειναι!!! χωρις λογια... Click για ανάπτυξη... Ωραια γυαλιστερή αστραφτερή καρδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.458 08-12-08 14:37 Αν ειναι μια μέρα μονο Βασια να μπορεις...να το κάνουμε Τετάρτη να πάτε για ψώνια και μετά να έρθω να σας βρω κι εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Lita έγραψε: #33.459 08-12-08 14:39 το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.460 08-12-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Click για ανάπτυξη... Eντάξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1671 1672 1673 1674 1675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι ώρα φτάνεις αυριο? Λεμε για τη Τετάρτη στης Άντας το σπιτι να τα πούμε Click για ανάπτυξη... Και για το αλλο ραντεβου - με τη Kentia- Τριτη ή Πεμπτη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η staman2 έγραψε: #33.442 08-12-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα παιδακια ξεθεωμενα μετα το παιχνιδι! Click για ανάπτυξη... Αγάαααπες μου!!! Τι κουκλάκια είναι αυτα Βάσια!! Ποσο χαίρομαι που τα βρήκαν μεταξύ τους. Ειδες η Αθηνούλα???? Συνήλθε. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα Γιωτα μου...τα γατακια μου τα βρηκαν κι εχω χαρει παρα πολυ...η Μιου σου?Σε περιμενουμε με χαρα Click για ανάπτυξη... Μπράαααβο Γιουλη μου!!! Μπράβο που τα βρήκανε τα ζουζουνάκια σου. Εμ αυτός ο κούκλαρος δεν θα τα έβρισκε με το μωρό??? Ντροπή!!! Φιλησέ μου τα Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να το και το παιχνιδάκι...αυτο τα εριξε στα πλακάκια... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα παλι κοιμούνται αγκαλίτσα...αχ πολυ τα χαιρομαι.. Click για ανάπτυξη... Βάσια! ΤΙ ομορφιές είναι αυτές ανεπανάληπτες!!! Φιλάκια στα μουσουδια τους! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οκ, απλά γιατι μερικοί έτσι το αναφέρουν και με την ευκαιρία είπα να το διευκρινίσωμην νομιζεις οτι δεν με εχουν ρωτησει πολλοι αν τα αρσενικά εχουν οιστρο και σε ποιες εποχες.. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σε πληροφορώ δεν το ήξερα ότι τα αρσενικά είναι πάντα διαθέσιμα. Νόμιζα πως κάποιες εποχές είναι πιο έντονη η όρεξή τους. Και είχα γάτα από 16 ετών να φανταστείς. Ενώ για τα θηλυκά ήξερα. Αρχική Δημοσίευση από Lita: μακάρι δεν λες τίποτα το θέμα είναι ότι δύσκολα βρίσκεις Πέρση γαμπρό!να γεμίσει το σπίτι με χνουδομπαλίτσες ! Click για ανάπτυξη... Οχι και τόσο αδύνατο. Ας πούμε η Σταυρούλα Prince έχει τώρα 2 περσικούς κούκλαρους ενεργούς. Και μια θηλυκιά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το Σεμελάκι με το φίλο της το Garfield! Click για ανάπτυξη... Αγάααπη μου. Ομορφιά μου!!! Σεμελάκι τραγανό κι αέρινο και ζαχαρωτούλικο!!! ΘΕΑ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σκηνοθεσια αλλά Catalines Click για ανάπτυξη... ΑΠλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ. Δεν έχω λόγια. Κι αυτή η αντίθεση με το κόκκινο χρώμα τέλεια! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι....χαμπαρια? Αφιερωμένη στο Βασάκο Click για ανάπτυξη... Βρε ατιμούλα κατέλαβες το μπωλ της Καλυψούλας???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνέχεια μες το μπωλ της σαλάτας τη βγάζει!! Παει η Καλυψώ μου εξοστρακίστηκε...αλλά η καλή μου η μεγάλη γατούλα δεν ζηλευει καθολου...Φορεσε και τη χειμωνιατικη γουνα της!! η αδυναμια μου... Click για ανάπτυξη... Καλυψώ κουκλάρα!!!! Ματάρες!!! Τι όμορφο τρίχωμα έχει τώρα βρε Γιουλη μου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο δωμάτιο του μεγάλου αδελφού Click για ανάπτυξη... Κουκλάκι μου!!! ΟΙ φωτογραφίες είναι η μια καλλίτερη απ΄την άλλη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι τα γενέθλια του Χρήστου το Σαββατο και θα κανονισουμε να βγάλουμε έξω τους φίλους του...εγώ δεν θα μπορέσω... Click για ανάπτυξη... Να το χαίρεσαι το αγοράκι σου Γιουλη μου. Χρόνια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η Lita έγραψε: #33.443 08-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα πατε παρεα στη Σαμπι? Γιουλακι να χαιρεσαι τον Χρήστο!! να μεγαλωσει σαν τα ψηλααααααααα βουναααααααα!!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι τα κορίτσια θέλουν να έρθουν αλλά έτσι και αλλιώς είναι μια ευκαιρία να γνωριστούμε1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.444 08-12-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα πατε παρεα στη Σαμπι? Γιουλακι να χαιρεσαι τον Χρήστο!! να μεγαλωσει σαν τα ψηλααααααααα βουναααααααα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν με βλέπω εγώ να πηγαινω... Μακάρι γιατι προς το παρον ειναι ψηλος σαν τη Πεντέλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η Lita έγραψε: #33.445 08-12-08 14:14 η Σταυρούλα είναι από Θεσσαλονίκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η Lita έγραψε: #33.446 08-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν με βλέπω εγώ να πηγαινω... Μακάρι γιατι προς το παρον ειναι ψηλος σαν τη Πεντέλη Click για ανάπτυξη... κρίμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #33.447 08-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν με βλέπω εγώ να πηγαινω... Μακάρι γιατι προς το παρον ειναι ψηλος σαν τη Πεντέλη Click για ανάπτυξη... Θα κανει παρτυ στο σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Ο πυρροθριξ: #33.448 08-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι....χαμπαρια? Αφιερωμένη στο Βασάκο Click για ανάπτυξη... καλε!!!αυτη εχει γινει κουκλα!~!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνέχεια μες το μπωλ της σαλάτας τη βγάζει!! Παει η Καλυψώ μου εξοστρακίστηκε...αλλά η καλή μου η μεγάλη γατούλα δεν ζηλευει καθολου...Φορεσε και τη χειμωνιατικη γουνα της!! η αδυναμια μου... Click για ανάπτυξη... αχ το πουλακι μου!!!το καλυτερο απ'ολα ειναι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χαμηλώνει ευγενικά το κεφαλάκι της και δέχεται ένα "μπατσακι" απ'τη μικρή της φίλη.... Αν η μικρή ξεφύγει βέβαια, την ξαναφέρνουμε στην τάξη Click για ανάπτυξη... χωρις λογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Ο πυρροθριξ: #33.449 08-12-08 14:22 μωρη βασια εχει οιστρο η Αθηνουλα?πρωτοσελιδο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Η Αντα έγραψε: #33.450 08-12-08 14:22 Γεια σου Δαναη! πως εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Βάσια13859: #33.451 08-12-08 14:23 Γιούλη κουκλα ή Σεμέλη...δεν μπορω να κάνω παραθεση διαβασα πολλά...κοριτσια Τεταρτη ή Πεμπτη θα τα πούμε?μονο μια μερα μπορω, γιατι αλλη μια πρεπει να δω τα τσιντσιλα των φίλων μου, και Παρασκευη γιορταζουν οι δικοι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Βάσια13859: #33.452 08-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μωρη βασια εχει οιστρο η Αθηνουλα?πρωτοσελιδο!!! Click για ανάπτυξη... δεν ξερω μαρι Δαναη, δεν καιγεται κιολας...λιγο στηνεται και κανει ποδαράκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #33.453 08-12-08 14:25 Τοσες μερες στην Αθηνα, και εμεις μονο μια μερα???????????? ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα κλαψψ κλαψψ σνιφ σνιφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:28 Ο πυρροθριξ: #33.454 08-12-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη! πως εισαι? Click για ανάπτυξη... καπως καλυτερα!!!αλλα ακομα σπιτι καθομαι!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν ξερω μαρι Δαναη, δεν καιγεται κιολας...λιγο στηνεται και κανει ποδαράκια.. Click για ανάπτυξη... ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Βάσια13859: #33.455 08-12-08 14:29 Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:32 Ο πυρροθριξ: #33.456 08-12-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω Click για ανάπτυξη... πω πω!!!κουραστικα που τα διαβασα μονο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.457 08-12-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: κρίμα! Click για ανάπτυξη... θα δω αν μπορεσω τη ΚυριακήΠες μου την ώρα μονο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα κανει παρτυ στο σπιτι? Click για ανάπτυξη... εξω θα βγάλουμε τους φιλους του...μάλλον στα Fridays Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε!!!αυτη εχει γινει κουκλα!~!!!! αχ το πουλακι μου!!!το καλυτερο απ'ολα ειναι!!! χωρις λογια... Click για ανάπτυξη... Ωραια γυαλιστερή αστραφτερή καρδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.458 08-12-08 14:37 Αν ειναι μια μέρα μονο Βασια να μπορεις...να το κάνουμε Τετάρτη να πάτε για ψώνια και μετά να έρθω να σας βρω κι εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Lita έγραψε: #33.459 08-12-08 14:39 το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.460 08-12-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Click για ανάπτυξη... Eντάξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1671 1672 1673 1674 1675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τα παιδακια ξεθεωμενα μετα το παιχνιδι! Click για ανάπτυξη... Αγάαααπες μου!!! Τι κουκλάκια είναι αυτα Βάσια!! Ποσο χαίρομαι που τα βρήκαν μεταξύ τους. Ειδες η Αθηνούλα???? Συνήλθε. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα Γιωτα μου...τα γατακια μου τα βρηκαν κι εχω χαρει παρα πολυ...η Μιου σου?Σε περιμενουμε με χαρα Click για ανάπτυξη... Μπράαααβο Γιουλη μου!!! Μπράβο που τα βρήκανε τα ζουζουνάκια σου. Εμ αυτός ο κούκλαρος δεν θα τα έβρισκε με το μωρό??? Ντροπή!!! Φιλησέ μου τα Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να το και το παιχνιδάκι...αυτο τα εριξε στα πλακάκια... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα παλι κοιμούνται αγκαλίτσα...αχ πολυ τα χαιρομαι.. Click για ανάπτυξη... Βάσια! ΤΙ ομορφιές είναι αυτές ανεπανάληπτες!!! Φιλάκια στα μουσουδια τους! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οκ, απλά γιατι μερικοί έτσι το αναφέρουν και με την ευκαιρία είπα να το διευκρινίσωμην νομιζεις οτι δεν με εχουν ρωτησει πολλοι αν τα αρσενικά εχουν οιστρο και σε ποιες εποχες.. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σε πληροφορώ δεν το ήξερα ότι τα αρσενικά είναι πάντα διαθέσιμα. Νόμιζα πως κάποιες εποχές είναι πιο έντονη η όρεξή τους. Και είχα γάτα από 16 ετών να φανταστείς. Ενώ για τα θηλυκά ήξερα. Αρχική Δημοσίευση από Lita: μακάρι δεν λες τίποτα το θέμα είναι ότι δύσκολα βρίσκεις Πέρση γαμπρό!να γεμίσει το σπίτι με χνουδομπαλίτσες ! Click για ανάπτυξη... Οχι και τόσο αδύνατο. Ας πούμε η Σταυρούλα Prince έχει τώρα 2 περσικούς κούκλαρους ενεργούς. Και μια θηλυκιά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το Σεμελάκι με το φίλο της το Garfield! Click για ανάπτυξη... Αγάααπη μου. Ομορφιά μου!!! Σεμελάκι τραγανό κι αέρινο και ζαχαρωτούλικο!!! ΘΕΑ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σκηνοθεσια αλλά Catalines Click για ανάπτυξη... ΑΠλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ. Δεν έχω λόγια. Κι αυτή η αντίθεση με το κόκκινο χρώμα τέλεια! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι....χαμπαρια? Αφιερωμένη στο Βασάκο Click για ανάπτυξη... Βρε ατιμούλα κατέλαβες το μπωλ της Καλυψούλας???? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνέχεια μες το μπωλ της σαλάτας τη βγάζει!! Παει η Καλυψώ μου εξοστρακίστηκε...αλλά η καλή μου η μεγάλη γατούλα δεν ζηλευει καθολου...Φορεσε και τη χειμωνιατικη γουνα της!! η αδυναμια μου... Click για ανάπτυξη... Καλυψώ κουκλάρα!!!! Ματάρες!!! Τι όμορφο τρίχωμα έχει τώρα βρε Γιουλη μου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στο δωμάτιο του μεγάλου αδελφού Click για ανάπτυξη... Κουκλάκι μου!!! ΟΙ φωτογραφίες είναι η μια καλλίτερη απ΄την άλλη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι τα γενέθλια του Χρήστου το Σαββατο και θα κανονισουμε να βγάλουμε έξω τους φίλους του...εγώ δεν θα μπορέσω... Click για ανάπτυξη... Να το χαίρεσαι το αγοράκι σου Γιουλη μου. Χρόνια πολλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η Lita έγραψε: #33.443 08-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα πατε παρεα στη Σαμπι? Γιουλακι να χαιρεσαι τον Χρήστο!! να μεγαλωσει σαν τα ψηλααααααααα βουναααααααα!!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι τα κορίτσια θέλουν να έρθουν αλλά έτσι και αλλιώς είναι μια ευκαιρία να γνωριστούμε1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.444 08-12-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα πατε παρεα στη Σαμπι? Γιουλακι να χαιρεσαι τον Χρήστο!! να μεγαλωσει σαν τα ψηλααααααααα βουναααααααα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν με βλέπω εγώ να πηγαινω... Μακάρι γιατι προς το παρον ειναι ψηλος σαν τη Πεντέλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η Lita έγραψε: #33.445 08-12-08 14:14 η Σταυρούλα είναι από Θεσσαλονίκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η Lita έγραψε: #33.446 08-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν με βλέπω εγώ να πηγαινω... Μακάρι γιατι προς το παρον ειναι ψηλος σαν τη Πεντέλη Click για ανάπτυξη... κρίμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #33.447 08-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν με βλέπω εγώ να πηγαινω... Μακάρι γιατι προς το παρον ειναι ψηλος σαν τη Πεντέλη Click για ανάπτυξη... Θα κανει παρτυ στο σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Ο πυρροθριξ: #33.448 08-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι....χαμπαρια? Αφιερωμένη στο Βασάκο Click για ανάπτυξη... καλε!!!αυτη εχει γινει κουκλα!~!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνέχεια μες το μπωλ της σαλάτας τη βγάζει!! Παει η Καλυψώ μου εξοστρακίστηκε...αλλά η καλή μου η μεγάλη γατούλα δεν ζηλευει καθολου...Φορεσε και τη χειμωνιατικη γουνα της!! η αδυναμια μου... Click για ανάπτυξη... αχ το πουλακι μου!!!το καλυτερο απ'ολα ειναι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χαμηλώνει ευγενικά το κεφαλάκι της και δέχεται ένα "μπατσακι" απ'τη μικρή της φίλη.... Αν η μικρή ξεφύγει βέβαια, την ξαναφέρνουμε στην τάξη Click για ανάπτυξη... χωρις λογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Ο πυρροθριξ: #33.449 08-12-08 14:22 μωρη βασια εχει οιστρο η Αθηνουλα?πρωτοσελιδο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Η Αντα έγραψε: #33.450 08-12-08 14:22 Γεια σου Δαναη! πως εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Βάσια13859: #33.451 08-12-08 14:23 Γιούλη κουκλα ή Σεμέλη...δεν μπορω να κάνω παραθεση διαβασα πολλά...κοριτσια Τεταρτη ή Πεμπτη θα τα πούμε?μονο μια μερα μπορω, γιατι αλλη μια πρεπει να δω τα τσιντσιλα των φίλων μου, και Παρασκευη γιορταζουν οι δικοι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Βάσια13859: #33.452 08-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μωρη βασια εχει οιστρο η Αθηνουλα?πρωτοσελιδο!!! Click για ανάπτυξη... δεν ξερω μαρι Δαναη, δεν καιγεται κιολας...λιγο στηνεται και κανει ποδαράκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #33.453 08-12-08 14:25 Τοσες μερες στην Αθηνα, και εμεις μονο μια μερα???????????? ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα κλαψψ κλαψψ σνιφ σνιφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:28 Ο πυρροθριξ: #33.454 08-12-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη! πως εισαι? Click για ανάπτυξη... καπως καλυτερα!!!αλλα ακομα σπιτι καθομαι!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν ξερω μαρι Δαναη, δεν καιγεται κιολας...λιγο στηνεται και κανει ποδαράκια.. Click για ανάπτυξη... ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Βάσια13859: #33.455 08-12-08 14:29 Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:32 Ο πυρροθριξ: #33.456 08-12-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω Click για ανάπτυξη... πω πω!!!κουραστικα που τα διαβασα μονο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.457 08-12-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: κρίμα! Click για ανάπτυξη... θα δω αν μπορεσω τη ΚυριακήΠες μου την ώρα μονο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα κανει παρτυ στο σπιτι? Click για ανάπτυξη... εξω θα βγάλουμε τους φιλους του...μάλλον στα Fridays Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε!!!αυτη εχει γινει κουκλα!~!!!! αχ το πουλακι μου!!!το καλυτερο απ'ολα ειναι!!! χωρις λογια... Click για ανάπτυξη... Ωραια γυαλιστερή αστραφτερή καρδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.458 08-12-08 14:37 Αν ειναι μια μέρα μονο Βασια να μπορεις...να το κάνουμε Τετάρτη να πάτε για ψώνια και μετά να έρθω να σας βρω κι εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Lita έγραψε: #33.459 08-12-08 14:39 το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.460 08-12-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Click για ανάπτυξη... Eντάξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1671 1672 1673 1674 1675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα πατε παρεα στη Σαμπι? Γιουλακι να χαιρεσαι τον Χρήστο!! να μεγαλωσει σαν τα ψηλααααααααα βουναααααααα!!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι τα κορίτσια θέλουν να έρθουν αλλά έτσι και αλλιώς είναι μια ευκαιρία να γνωριστούμε1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.444 08-12-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα πατε παρεα στη Σαμπι? Γιουλακι να χαιρεσαι τον Χρήστο!! να μεγαλωσει σαν τα ψηλααααααααα βουναααααααα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν με βλέπω εγώ να πηγαινω... Μακάρι γιατι προς το παρον ειναι ψηλος σαν τη Πεντέλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η Lita έγραψε: #33.445 08-12-08 14:14 η Σταυρούλα είναι από Θεσσαλονίκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η Lita έγραψε: #33.446 08-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν με βλέπω εγώ να πηγαινω... Μακάρι γιατι προς το παρον ειναι ψηλος σαν τη Πεντέλη Click για ανάπτυξη... κρίμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #33.447 08-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν με βλέπω εγώ να πηγαινω... Μακάρι γιατι προς το παρον ειναι ψηλος σαν τη Πεντέλη Click για ανάπτυξη... Θα κανει παρτυ στο σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Ο πυρροθριξ: #33.448 08-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι....χαμπαρια? Αφιερωμένη στο Βασάκο Click για ανάπτυξη... καλε!!!αυτη εχει γινει κουκλα!~!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνέχεια μες το μπωλ της σαλάτας τη βγάζει!! Παει η Καλυψώ μου εξοστρακίστηκε...αλλά η καλή μου η μεγάλη γατούλα δεν ζηλευει καθολου...Φορεσε και τη χειμωνιατικη γουνα της!! η αδυναμια μου... Click για ανάπτυξη... αχ το πουλακι μου!!!το καλυτερο απ'ολα ειναι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χαμηλώνει ευγενικά το κεφαλάκι της και δέχεται ένα "μπατσακι" απ'τη μικρή της φίλη.... Αν η μικρή ξεφύγει βέβαια, την ξαναφέρνουμε στην τάξη Click για ανάπτυξη... χωρις λογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Ο πυρροθριξ: #33.449 08-12-08 14:22 μωρη βασια εχει οιστρο η Αθηνουλα?πρωτοσελιδο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Η Αντα έγραψε: #33.450 08-12-08 14:22 Γεια σου Δαναη! πως εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Βάσια13859: #33.451 08-12-08 14:23 Γιούλη κουκλα ή Σεμέλη...δεν μπορω να κάνω παραθεση διαβασα πολλά...κοριτσια Τεταρτη ή Πεμπτη θα τα πούμε?μονο μια μερα μπορω, γιατι αλλη μια πρεπει να δω τα τσιντσιλα των φίλων μου, και Παρασκευη γιορταζουν οι δικοι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Βάσια13859: #33.452 08-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μωρη βασια εχει οιστρο η Αθηνουλα?πρωτοσελιδο!!! Click για ανάπτυξη... δεν ξερω μαρι Δαναη, δεν καιγεται κιολας...λιγο στηνεται και κανει ποδαράκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #33.453 08-12-08 14:25 Τοσες μερες στην Αθηνα, και εμεις μονο μια μερα???????????? ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα κλαψψ κλαψψ σνιφ σνιφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:28 Ο πυρροθριξ: #33.454 08-12-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη! πως εισαι? Click για ανάπτυξη... καπως καλυτερα!!!αλλα ακομα σπιτι καθομαι!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν ξερω μαρι Δαναη, δεν καιγεται κιολας...λιγο στηνεται και κανει ποδαράκια.. Click για ανάπτυξη... ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Βάσια13859: #33.455 08-12-08 14:29 Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:32 Ο πυρροθριξ: #33.456 08-12-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω Click για ανάπτυξη... πω πω!!!κουραστικα που τα διαβασα μονο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.457 08-12-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: κρίμα! Click για ανάπτυξη... θα δω αν μπορεσω τη ΚυριακήΠες μου την ώρα μονο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα κανει παρτυ στο σπιτι? Click για ανάπτυξη... εξω θα βγάλουμε τους φιλους του...μάλλον στα Fridays Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε!!!αυτη εχει γινει κουκλα!~!!!! αχ το πουλακι μου!!!το καλυτερο απ'ολα ειναι!!! χωρις λογια... Click για ανάπτυξη... Ωραια γυαλιστερή αστραφτερή καρδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.458 08-12-08 14:37 Αν ειναι μια μέρα μονο Βασια να μπορεις...να το κάνουμε Τετάρτη να πάτε για ψώνια και μετά να έρθω να σας βρω κι εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Lita έγραψε: #33.459 08-12-08 14:39 το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.460 08-12-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Click για ανάπτυξη... Eντάξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1671 1672 1673 1674 1675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα πατε παρεα στη Σαμπι? Γιουλακι να χαιρεσαι τον Χρήστο!! να μεγαλωσει σαν τα ψηλααααααααα βουναααααααα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν με βλέπω εγώ να πηγαινω... Μακάρι γιατι προς το παρον ειναι ψηλος σαν τη Πεντέλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η Lita έγραψε: #33.445 08-12-08 14:14 η Σταυρούλα είναι από Θεσσαλονίκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η Lita έγραψε: #33.446 08-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν με βλέπω εγώ να πηγαινω... Μακάρι γιατι προς το παρον ειναι ψηλος σαν τη Πεντέλη Click για ανάπτυξη... κρίμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #33.447 08-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν με βλέπω εγώ να πηγαινω... Μακάρι γιατι προς το παρον ειναι ψηλος σαν τη Πεντέλη Click για ανάπτυξη... Θα κανει παρτυ στο σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Ο πυρροθριξ: #33.448 08-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι....χαμπαρια? Αφιερωμένη στο Βασάκο Click για ανάπτυξη... καλε!!!αυτη εχει γινει κουκλα!~!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνέχεια μες το μπωλ της σαλάτας τη βγάζει!! Παει η Καλυψώ μου εξοστρακίστηκε...αλλά η καλή μου η μεγάλη γατούλα δεν ζηλευει καθολου...Φορεσε και τη χειμωνιατικη γουνα της!! η αδυναμια μου... Click για ανάπτυξη... αχ το πουλακι μου!!!το καλυτερο απ'ολα ειναι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χαμηλώνει ευγενικά το κεφαλάκι της και δέχεται ένα "μπατσακι" απ'τη μικρή της φίλη.... Αν η μικρή ξεφύγει βέβαια, την ξαναφέρνουμε στην τάξη Click για ανάπτυξη... χωρις λογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Ο πυρροθριξ: #33.449 08-12-08 14:22 μωρη βασια εχει οιστρο η Αθηνουλα?πρωτοσελιδο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Η Αντα έγραψε: #33.450 08-12-08 14:22 Γεια σου Δαναη! πως εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Βάσια13859: #33.451 08-12-08 14:23 Γιούλη κουκλα ή Σεμέλη...δεν μπορω να κάνω παραθεση διαβασα πολλά...κοριτσια Τεταρτη ή Πεμπτη θα τα πούμε?μονο μια μερα μπορω, γιατι αλλη μια πρεπει να δω τα τσιντσιλα των φίλων μου, και Παρασκευη γιορταζουν οι δικοι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Βάσια13859: #33.452 08-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μωρη βασια εχει οιστρο η Αθηνουλα?πρωτοσελιδο!!! Click για ανάπτυξη... δεν ξερω μαρι Δαναη, δεν καιγεται κιολας...λιγο στηνεται και κανει ποδαράκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #33.453 08-12-08 14:25 Τοσες μερες στην Αθηνα, και εμεις μονο μια μερα???????????? ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα κλαψψ κλαψψ σνιφ σνιφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:28 Ο πυρροθριξ: #33.454 08-12-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη! πως εισαι? Click για ανάπτυξη... καπως καλυτερα!!!αλλα ακομα σπιτι καθομαι!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν ξερω μαρι Δαναη, δεν καιγεται κιολας...λιγο στηνεται και κανει ποδαράκια.. Click για ανάπτυξη... ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Βάσια13859: #33.455 08-12-08 14:29 Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:32 Ο πυρροθριξ: #33.456 08-12-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω Click για ανάπτυξη... πω πω!!!κουραστικα που τα διαβασα μονο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.457 08-12-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: κρίμα! Click για ανάπτυξη... θα δω αν μπορεσω τη ΚυριακήΠες μου την ώρα μονο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα κανει παρτυ στο σπιτι? Click για ανάπτυξη... εξω θα βγάλουμε τους φιλους του...μάλλον στα Fridays Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε!!!αυτη εχει γινει κουκλα!~!!!! αχ το πουλακι μου!!!το καλυτερο απ'ολα ειναι!!! χωρις λογια... Click για ανάπτυξη... Ωραια γυαλιστερή αστραφτερή καρδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.458 08-12-08 14:37 Αν ειναι μια μέρα μονο Βασια να μπορεις...να το κάνουμε Τετάρτη να πάτε για ψώνια και μετά να έρθω να σας βρω κι εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Lita έγραψε: #33.459 08-12-08 14:39 το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.460 08-12-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Click για ανάπτυξη... Eντάξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1671 1672 1673 1674 1675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η Σταυρούλα είναι από Θεσσαλονίκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η Lita έγραψε: #33.446 08-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν με βλέπω εγώ να πηγαινω... Μακάρι γιατι προς το παρον ειναι ψηλος σαν τη Πεντέλη Click για ανάπτυξη... κρίμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #33.447 08-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν με βλέπω εγώ να πηγαινω... Μακάρι γιατι προς το παρον ειναι ψηλος σαν τη Πεντέλη Click για ανάπτυξη... Θα κανει παρτυ στο σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Ο πυρροθριξ: #33.448 08-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι....χαμπαρια? Αφιερωμένη στο Βασάκο Click για ανάπτυξη... καλε!!!αυτη εχει γινει κουκλα!~!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνέχεια μες το μπωλ της σαλάτας τη βγάζει!! Παει η Καλυψώ μου εξοστρακίστηκε...αλλά η καλή μου η μεγάλη γατούλα δεν ζηλευει καθολου...Φορεσε και τη χειμωνιατικη γουνα της!! η αδυναμια μου... Click για ανάπτυξη... αχ το πουλακι μου!!!το καλυτερο απ'ολα ειναι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χαμηλώνει ευγενικά το κεφαλάκι της και δέχεται ένα "μπατσακι" απ'τη μικρή της φίλη.... Αν η μικρή ξεφύγει βέβαια, την ξαναφέρνουμε στην τάξη Click για ανάπτυξη... χωρις λογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Ο πυρροθριξ: #33.449 08-12-08 14:22 μωρη βασια εχει οιστρο η Αθηνουλα?πρωτοσελιδο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Η Αντα έγραψε: #33.450 08-12-08 14:22 Γεια σου Δαναη! πως εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Βάσια13859: #33.451 08-12-08 14:23 Γιούλη κουκλα ή Σεμέλη...δεν μπορω να κάνω παραθεση διαβασα πολλά...κοριτσια Τεταρτη ή Πεμπτη θα τα πούμε?μονο μια μερα μπορω, γιατι αλλη μια πρεπει να δω τα τσιντσιλα των φίλων μου, και Παρασκευη γιορταζουν οι δικοι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Βάσια13859: #33.452 08-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μωρη βασια εχει οιστρο η Αθηνουλα?πρωτοσελιδο!!! Click για ανάπτυξη... δεν ξερω μαρι Δαναη, δεν καιγεται κιολας...λιγο στηνεται και κανει ποδαράκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #33.453 08-12-08 14:25 Τοσες μερες στην Αθηνα, και εμεις μονο μια μερα???????????? ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα κλαψψ κλαψψ σνιφ σνιφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:28 Ο πυρροθριξ: #33.454 08-12-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη! πως εισαι? Click για ανάπτυξη... καπως καλυτερα!!!αλλα ακομα σπιτι καθομαι!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν ξερω μαρι Δαναη, δεν καιγεται κιολας...λιγο στηνεται και κανει ποδαράκια.. Click για ανάπτυξη... ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Βάσια13859: #33.455 08-12-08 14:29 Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:32 Ο πυρροθριξ: #33.456 08-12-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω Click για ανάπτυξη... πω πω!!!κουραστικα που τα διαβασα μονο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.457 08-12-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: κρίμα! Click για ανάπτυξη... θα δω αν μπορεσω τη ΚυριακήΠες μου την ώρα μονο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα κανει παρτυ στο σπιτι? Click για ανάπτυξη... εξω θα βγάλουμε τους φιλους του...μάλλον στα Fridays Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε!!!αυτη εχει γινει κουκλα!~!!!! αχ το πουλακι μου!!!το καλυτερο απ'ολα ειναι!!! χωρις λογια... Click για ανάπτυξη... Ωραια γυαλιστερή αστραφτερή καρδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.458 08-12-08 14:37 Αν ειναι μια μέρα μονο Βασια να μπορεις...να το κάνουμε Τετάρτη να πάτε για ψώνια και μετά να έρθω να σας βρω κι εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Lita έγραψε: #33.459 08-12-08 14:39 το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.460 08-12-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Click για ανάπτυξη... Eντάξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1671 1672 1673 1674 1675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν με βλέπω εγώ να πηγαινω... Μακάρι γιατι προς το παρον ειναι ψηλος σαν τη Πεντέλη Click για ανάπτυξη... κρίμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #33.447 08-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν με βλέπω εγώ να πηγαινω... Μακάρι γιατι προς το παρον ειναι ψηλος σαν τη Πεντέλη Click για ανάπτυξη... Θα κανει παρτυ στο σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Ο πυρροθριξ: #33.448 08-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι....χαμπαρια? Αφιερωμένη στο Βασάκο Click για ανάπτυξη... καλε!!!αυτη εχει γινει κουκλα!~!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνέχεια μες το μπωλ της σαλάτας τη βγάζει!! Παει η Καλυψώ μου εξοστρακίστηκε...αλλά η καλή μου η μεγάλη γατούλα δεν ζηλευει καθολου...Φορεσε και τη χειμωνιατικη γουνα της!! η αδυναμια μου... Click για ανάπτυξη... αχ το πουλακι μου!!!το καλυτερο απ'ολα ειναι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χαμηλώνει ευγενικά το κεφαλάκι της και δέχεται ένα "μπατσακι" απ'τη μικρή της φίλη.... Αν η μικρή ξεφύγει βέβαια, την ξαναφέρνουμε στην τάξη Click για ανάπτυξη... χωρις λογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Ο πυρροθριξ: #33.449 08-12-08 14:22 μωρη βασια εχει οιστρο η Αθηνουλα?πρωτοσελιδο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Η Αντα έγραψε: #33.450 08-12-08 14:22 Γεια σου Δαναη! πως εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Βάσια13859: #33.451 08-12-08 14:23 Γιούλη κουκλα ή Σεμέλη...δεν μπορω να κάνω παραθεση διαβασα πολλά...κοριτσια Τεταρτη ή Πεμπτη θα τα πούμε?μονο μια μερα μπορω, γιατι αλλη μια πρεπει να δω τα τσιντσιλα των φίλων μου, και Παρασκευη γιορταζουν οι δικοι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Βάσια13859: #33.452 08-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μωρη βασια εχει οιστρο η Αθηνουλα?πρωτοσελιδο!!! Click για ανάπτυξη... δεν ξερω μαρι Δαναη, δεν καιγεται κιολας...λιγο στηνεται και κανει ποδαράκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #33.453 08-12-08 14:25 Τοσες μερες στην Αθηνα, και εμεις μονο μια μερα???????????? ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα κλαψψ κλαψψ σνιφ σνιφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:28 Ο πυρροθριξ: #33.454 08-12-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη! πως εισαι? Click για ανάπτυξη... καπως καλυτερα!!!αλλα ακομα σπιτι καθομαι!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν ξερω μαρι Δαναη, δεν καιγεται κιολας...λιγο στηνεται και κανει ποδαράκια.. Click για ανάπτυξη... ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Βάσια13859: #33.455 08-12-08 14:29 Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:32 Ο πυρροθριξ: #33.456 08-12-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω Click για ανάπτυξη... πω πω!!!κουραστικα που τα διαβασα μονο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.457 08-12-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: κρίμα! Click για ανάπτυξη... θα δω αν μπορεσω τη ΚυριακήΠες μου την ώρα μονο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα κανει παρτυ στο σπιτι? Click για ανάπτυξη... εξω θα βγάλουμε τους φιλους του...μάλλον στα Fridays Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε!!!αυτη εχει γινει κουκλα!~!!!! αχ το πουλακι μου!!!το καλυτερο απ'ολα ειναι!!! χωρις λογια... Click για ανάπτυξη... Ωραια γυαλιστερή αστραφτερή καρδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.458 08-12-08 14:37 Αν ειναι μια μέρα μονο Βασια να μπορεις...να το κάνουμε Τετάρτη να πάτε για ψώνια και μετά να έρθω να σας βρω κι εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Lita έγραψε: #33.459 08-12-08 14:39 το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.460 08-12-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Click για ανάπτυξη... Eντάξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1671 1672 1673 1674 1675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν με βλέπω εγώ να πηγαινω... Μακάρι γιατι προς το παρον ειναι ψηλος σαν τη Πεντέλη Click για ανάπτυξη... Θα κανει παρτυ στο σπιτι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Ο πυρροθριξ: #33.448 08-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι....χαμπαρια? Αφιερωμένη στο Βασάκο Click για ανάπτυξη... καλε!!!αυτη εχει γινει κουκλα!~!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνέχεια μες το μπωλ της σαλάτας τη βγάζει!! Παει η Καλυψώ μου εξοστρακίστηκε...αλλά η καλή μου η μεγάλη γατούλα δεν ζηλευει καθολου...Φορεσε και τη χειμωνιατικη γουνα της!! η αδυναμια μου... Click για ανάπτυξη... αχ το πουλακι μου!!!το καλυτερο απ'ολα ειναι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χαμηλώνει ευγενικά το κεφαλάκι της και δέχεται ένα "μπατσακι" απ'τη μικρή της φίλη.... Αν η μικρή ξεφύγει βέβαια, την ξαναφέρνουμε στην τάξη Click για ανάπτυξη... χωρις λογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Ο πυρροθριξ: #33.449 08-12-08 14:22 μωρη βασια εχει οιστρο η Αθηνουλα?πρωτοσελιδο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Η Αντα έγραψε: #33.450 08-12-08 14:22 Γεια σου Δαναη! πως εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Βάσια13859: #33.451 08-12-08 14:23 Γιούλη κουκλα ή Σεμέλη...δεν μπορω να κάνω παραθεση διαβασα πολλά...κοριτσια Τεταρτη ή Πεμπτη θα τα πούμε?μονο μια μερα μπορω, γιατι αλλη μια πρεπει να δω τα τσιντσιλα των φίλων μου, και Παρασκευη γιορταζουν οι δικοι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Βάσια13859: #33.452 08-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μωρη βασια εχει οιστρο η Αθηνουλα?πρωτοσελιδο!!! Click για ανάπτυξη... δεν ξερω μαρι Δαναη, δεν καιγεται κιολας...λιγο στηνεται και κανει ποδαράκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #33.453 08-12-08 14:25 Τοσες μερες στην Αθηνα, και εμεις μονο μια μερα???????????? ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα κλαψψ κλαψψ σνιφ σνιφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:28 Ο πυρροθριξ: #33.454 08-12-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη! πως εισαι? Click για ανάπτυξη... καπως καλυτερα!!!αλλα ακομα σπιτι καθομαι!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν ξερω μαρι Δαναη, δεν καιγεται κιολας...λιγο στηνεται και κανει ποδαράκια.. Click για ανάπτυξη... ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Βάσια13859: #33.455 08-12-08 14:29 Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:32 Ο πυρροθριξ: #33.456 08-12-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω Click για ανάπτυξη... πω πω!!!κουραστικα που τα διαβασα μονο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.457 08-12-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: κρίμα! Click για ανάπτυξη... θα δω αν μπορεσω τη ΚυριακήΠες μου την ώρα μονο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα κανει παρτυ στο σπιτι? Click για ανάπτυξη... εξω θα βγάλουμε τους φιλους του...μάλλον στα Fridays Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε!!!αυτη εχει γινει κουκλα!~!!!! αχ το πουλακι μου!!!το καλυτερο απ'ολα ειναι!!! χωρις λογια... Click για ανάπτυξη... Ωραια γυαλιστερή αστραφτερή καρδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.458 08-12-08 14:37 Αν ειναι μια μέρα μονο Βασια να μπορεις...να το κάνουμε Τετάρτη να πάτε για ψώνια και μετά να έρθω να σας βρω κι εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Lita έγραψε: #33.459 08-12-08 14:39 το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.460 08-12-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Click για ανάπτυξη... Eντάξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1671 1672 1673 1674 1675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tι....χαμπαρια? Αφιερωμένη στο Βασάκο Click για ανάπτυξη... καλε!!!αυτη εχει γινει κουκλα!~!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συνέχεια μες το μπωλ της σαλάτας τη βγάζει!! Παει η Καλυψώ μου εξοστρακίστηκε...αλλά η καλή μου η μεγάλη γατούλα δεν ζηλευει καθολου...Φορεσε και τη χειμωνιατικη γουνα της!! η αδυναμια μου... Click για ανάπτυξη... αχ το πουλακι μου!!!το καλυτερο απ'ολα ειναι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χαμηλώνει ευγενικά το κεφαλάκι της και δέχεται ένα "μπατσακι" απ'τη μικρή της φίλη.... Αν η μικρή ξεφύγει βέβαια, την ξαναφέρνουμε στην τάξη Click για ανάπτυξη... χωρις λογια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Ο πυρροθριξ: #33.449 08-12-08 14:22 μωρη βασια εχει οιστρο η Αθηνουλα?πρωτοσελιδο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Η Αντα έγραψε: #33.450 08-12-08 14:22 Γεια σου Δαναη! πως εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Βάσια13859: #33.451 08-12-08 14:23 Γιούλη κουκλα ή Σεμέλη...δεν μπορω να κάνω παραθεση διαβασα πολλά...κοριτσια Τεταρτη ή Πεμπτη θα τα πούμε?μονο μια μερα μπορω, γιατι αλλη μια πρεπει να δω τα τσιντσιλα των φίλων μου, και Παρασκευη γιορταζουν οι δικοι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Βάσια13859: #33.452 08-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μωρη βασια εχει οιστρο η Αθηνουλα?πρωτοσελιδο!!! Click για ανάπτυξη... δεν ξερω μαρι Δαναη, δεν καιγεται κιολας...λιγο στηνεται και κανει ποδαράκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #33.453 08-12-08 14:25 Τοσες μερες στην Αθηνα, και εμεις μονο μια μερα???????????? ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα κλαψψ κλαψψ σνιφ σνιφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:28 Ο πυρροθριξ: #33.454 08-12-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη! πως εισαι? Click για ανάπτυξη... καπως καλυτερα!!!αλλα ακομα σπιτι καθομαι!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν ξερω μαρι Δαναη, δεν καιγεται κιολας...λιγο στηνεται και κανει ποδαράκια.. Click για ανάπτυξη... ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Βάσια13859: #33.455 08-12-08 14:29 Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:32 Ο πυρροθριξ: #33.456 08-12-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω Click για ανάπτυξη... πω πω!!!κουραστικα που τα διαβασα μονο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.457 08-12-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: κρίμα! Click για ανάπτυξη... θα δω αν μπορεσω τη ΚυριακήΠες μου την ώρα μονο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα κανει παρτυ στο σπιτι? Click για ανάπτυξη... εξω θα βγάλουμε τους φιλους του...μάλλον στα Fridays Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε!!!αυτη εχει γινει κουκλα!~!!!! αχ το πουλακι μου!!!το καλυτερο απ'ολα ειναι!!! χωρις λογια... Click για ανάπτυξη... Ωραια γυαλιστερή αστραφτερή καρδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.458 08-12-08 14:37 Αν ειναι μια μέρα μονο Βασια να μπορεις...να το κάνουμε Τετάρτη να πάτε για ψώνια και μετά να έρθω να σας βρω κι εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Lita έγραψε: #33.459 08-12-08 14:39 το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.460 08-12-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Click για ανάπτυξη... Eντάξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1671 1672 1673 1674 1675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μωρη βασια εχει οιστρο η Αθηνουλα?πρωτοσελιδο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Η Αντα έγραψε: #33.450 08-12-08 14:22 Γεια σου Δαναη! πως εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Βάσια13859: #33.451 08-12-08 14:23 Γιούλη κουκλα ή Σεμέλη...δεν μπορω να κάνω παραθεση διαβασα πολλά...κοριτσια Τεταρτη ή Πεμπτη θα τα πούμε?μονο μια μερα μπορω, γιατι αλλη μια πρεπει να δω τα τσιντσιλα των φίλων μου, και Παρασκευη γιορταζουν οι δικοι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Βάσια13859: #33.452 08-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μωρη βασια εχει οιστρο η Αθηνουλα?πρωτοσελιδο!!! Click για ανάπτυξη... δεν ξερω μαρι Δαναη, δεν καιγεται κιολας...λιγο στηνεται και κανει ποδαράκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #33.453 08-12-08 14:25 Τοσες μερες στην Αθηνα, και εμεις μονο μια μερα???????????? ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα κλαψψ κλαψψ σνιφ σνιφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:28 Ο πυρροθριξ: #33.454 08-12-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη! πως εισαι? Click για ανάπτυξη... καπως καλυτερα!!!αλλα ακομα σπιτι καθομαι!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν ξερω μαρι Δαναη, δεν καιγεται κιολας...λιγο στηνεται και κανει ποδαράκια.. Click για ανάπτυξη... ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Βάσια13859: #33.455 08-12-08 14:29 Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:32 Ο πυρροθριξ: #33.456 08-12-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω Click για ανάπτυξη... πω πω!!!κουραστικα που τα διαβασα μονο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.457 08-12-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: κρίμα! Click για ανάπτυξη... θα δω αν μπορεσω τη ΚυριακήΠες μου την ώρα μονο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα κανει παρτυ στο σπιτι? Click για ανάπτυξη... εξω θα βγάλουμε τους φιλους του...μάλλον στα Fridays Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε!!!αυτη εχει γινει κουκλα!~!!!! αχ το πουλακι μου!!!το καλυτερο απ'ολα ειναι!!! χωρις λογια... Click για ανάπτυξη... Ωραια γυαλιστερή αστραφτερή καρδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.458 08-12-08 14:37 Αν ειναι μια μέρα μονο Βασια να μπορεις...να το κάνουμε Τετάρτη να πάτε για ψώνια και μετά να έρθω να σας βρω κι εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Lita έγραψε: #33.459 08-12-08 14:39 το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.460 08-12-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Click για ανάπτυξη... Eντάξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1671 1672 1673 1674 1675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου Δαναη! πως εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Βάσια13859: #33.451 08-12-08 14:23 Γιούλη κουκλα ή Σεμέλη...δεν μπορω να κάνω παραθεση διαβασα πολλά...κοριτσια Τεταρτη ή Πεμπτη θα τα πούμε?μονο μια μερα μπορω, γιατι αλλη μια πρεπει να δω τα τσιντσιλα των φίλων μου, και Παρασκευη γιορταζουν οι δικοι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Βάσια13859: #33.452 08-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μωρη βασια εχει οιστρο η Αθηνουλα?πρωτοσελιδο!!! Click για ανάπτυξη... δεν ξερω μαρι Δαναη, δεν καιγεται κιολας...λιγο στηνεται και κανει ποδαράκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #33.453 08-12-08 14:25 Τοσες μερες στην Αθηνα, και εμεις μονο μια μερα???????????? ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα κλαψψ κλαψψ σνιφ σνιφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:28 Ο πυρροθριξ: #33.454 08-12-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη! πως εισαι? Click για ανάπτυξη... καπως καλυτερα!!!αλλα ακομα σπιτι καθομαι!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν ξερω μαρι Δαναη, δεν καιγεται κιολας...λιγο στηνεται και κανει ποδαράκια.. Click για ανάπτυξη... ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Βάσια13859: #33.455 08-12-08 14:29 Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:32 Ο πυρροθριξ: #33.456 08-12-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω Click για ανάπτυξη... πω πω!!!κουραστικα που τα διαβασα μονο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.457 08-12-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: κρίμα! Click για ανάπτυξη... θα δω αν μπορεσω τη ΚυριακήΠες μου την ώρα μονο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα κανει παρτυ στο σπιτι? Click για ανάπτυξη... εξω θα βγάλουμε τους φιλους του...μάλλον στα Fridays Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε!!!αυτη εχει γινει κουκλα!~!!!! αχ το πουλακι μου!!!το καλυτερο απ'ολα ειναι!!! χωρις λογια... Click για ανάπτυξη... Ωραια γυαλιστερή αστραφτερή καρδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.458 08-12-08 14:37 Αν ειναι μια μέρα μονο Βασια να μπορεις...να το κάνουμε Τετάρτη να πάτε για ψώνια και μετά να έρθω να σας βρω κι εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Lita έγραψε: #33.459 08-12-08 14:39 το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.460 08-12-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Click για ανάπτυξη... Eντάξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1671 1672 1673 1674 1675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιούλη κουκλα ή Σεμέλη...δεν μπορω να κάνω παραθεση διαβασα πολλά...κοριτσια Τεταρτη ή Πεμπτη θα τα πούμε?μονο μια μερα μπορω, γιατι αλλη μια πρεπει να δω τα τσιντσιλα των φίλων μου, και Παρασκευη γιορταζουν οι δικοι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Βάσια13859: #33.452 08-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μωρη βασια εχει οιστρο η Αθηνουλα?πρωτοσελιδο!!! Click για ανάπτυξη... δεν ξερω μαρι Δαναη, δεν καιγεται κιολας...λιγο στηνεται και κανει ποδαράκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #33.453 08-12-08 14:25 Τοσες μερες στην Αθηνα, και εμεις μονο μια μερα???????????? ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα κλαψψ κλαψψ σνιφ σνιφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:28 Ο πυρροθριξ: #33.454 08-12-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη! πως εισαι? Click για ανάπτυξη... καπως καλυτερα!!!αλλα ακομα σπιτι καθομαι!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν ξερω μαρι Δαναη, δεν καιγεται κιολας...λιγο στηνεται και κανει ποδαράκια.. Click για ανάπτυξη... ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Βάσια13859: #33.455 08-12-08 14:29 Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:32 Ο πυρροθριξ: #33.456 08-12-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω Click για ανάπτυξη... πω πω!!!κουραστικα που τα διαβασα μονο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.457 08-12-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: κρίμα! Click για ανάπτυξη... θα δω αν μπορεσω τη ΚυριακήΠες μου την ώρα μονο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα κανει παρτυ στο σπιτι? Click για ανάπτυξη... εξω θα βγάλουμε τους φιλους του...μάλλον στα Fridays Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε!!!αυτη εχει γινει κουκλα!~!!!! αχ το πουλακι μου!!!το καλυτερο απ'ολα ειναι!!! χωρις λογια... Click για ανάπτυξη... Ωραια γυαλιστερή αστραφτερή καρδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.458 08-12-08 14:37 Αν ειναι μια μέρα μονο Βασια να μπορεις...να το κάνουμε Τετάρτη να πάτε για ψώνια και μετά να έρθω να σας βρω κι εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Lita έγραψε: #33.459 08-12-08 14:39 το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.460 08-12-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Click για ανάπτυξη... Eντάξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1671 1672 1673 1674 1675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μωρη βασια εχει οιστρο η Αθηνουλα?πρωτοσελιδο!!! Click για ανάπτυξη... δεν ξερω μαρι Δαναη, δεν καιγεται κιολας...λιγο στηνεται και κανει ποδαράκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #33.453 08-12-08 14:25 Τοσες μερες στην Αθηνα, και εμεις μονο μια μερα???????????? ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα κλαψψ κλαψψ σνιφ σνιφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:28 Ο πυρροθριξ: #33.454 08-12-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη! πως εισαι? Click για ανάπτυξη... καπως καλυτερα!!!αλλα ακομα σπιτι καθομαι!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν ξερω μαρι Δαναη, δεν καιγεται κιολας...λιγο στηνεται και κανει ποδαράκια.. Click για ανάπτυξη... ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Βάσια13859: #33.455 08-12-08 14:29 Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:32 Ο πυρροθριξ: #33.456 08-12-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω Click για ανάπτυξη... πω πω!!!κουραστικα που τα διαβασα μονο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.457 08-12-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: κρίμα! Click για ανάπτυξη... θα δω αν μπορεσω τη ΚυριακήΠες μου την ώρα μονο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα κανει παρτυ στο σπιτι? Click για ανάπτυξη... εξω θα βγάλουμε τους φιλους του...μάλλον στα Fridays Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε!!!αυτη εχει γινει κουκλα!~!!!! αχ το πουλακι μου!!!το καλυτερο απ'ολα ειναι!!! χωρις λογια... Click για ανάπτυξη... Ωραια γυαλιστερή αστραφτερή καρδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.458 08-12-08 14:37 Αν ειναι μια μέρα μονο Βασια να μπορεις...να το κάνουμε Τετάρτη να πάτε για ψώνια και μετά να έρθω να σας βρω κι εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Lita έγραψε: #33.459 08-12-08 14:39 το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.460 08-12-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Click για ανάπτυξη... Eντάξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1671 1672 1673 1674 1675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τοσες μερες στην Αθηνα, και εμεις μονο μια μερα???????????? ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα κλαψψ κλαψψ σνιφ σνιφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:28 Ο πυρροθριξ: #33.454 08-12-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη! πως εισαι? Click για ανάπτυξη... καπως καλυτερα!!!αλλα ακομα σπιτι καθομαι!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν ξερω μαρι Δαναη, δεν καιγεται κιολας...λιγο στηνεται και κανει ποδαράκια.. Click για ανάπτυξη... ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Βάσια13859: #33.455 08-12-08 14:29 Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:32 Ο πυρροθριξ: #33.456 08-12-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω Click για ανάπτυξη... πω πω!!!κουραστικα που τα διαβασα μονο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.457 08-12-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: κρίμα! Click για ανάπτυξη... θα δω αν μπορεσω τη ΚυριακήΠες μου την ώρα μονο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα κανει παρτυ στο σπιτι? Click για ανάπτυξη... εξω θα βγάλουμε τους φιλους του...μάλλον στα Fridays Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε!!!αυτη εχει γινει κουκλα!~!!!! αχ το πουλακι μου!!!το καλυτερο απ'ολα ειναι!!! χωρις λογια... Click για ανάπτυξη... Ωραια γυαλιστερή αστραφτερή καρδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.458 08-12-08 14:37 Αν ειναι μια μέρα μονο Βασια να μπορεις...να το κάνουμε Τετάρτη να πάτε για ψώνια και μετά να έρθω να σας βρω κι εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Lita έγραψε: #33.459 08-12-08 14:39 το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.460 08-12-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Click για ανάπτυξη... Eντάξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1671 1672 1673 1674 1675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη! πως εισαι? Click για ανάπτυξη... καπως καλυτερα!!!αλλα ακομα σπιτι καθομαι!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν ξερω μαρι Δαναη, δεν καιγεται κιολας...λιγο στηνεται και κανει ποδαράκια.. Click για ανάπτυξη... ενδιαφερον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Βάσια13859: #33.455 08-12-08 14:29 Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:32 Ο πυρροθριξ: #33.456 08-12-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω Click για ανάπτυξη... πω πω!!!κουραστικα που τα διαβασα μονο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.457 08-12-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: κρίμα! Click για ανάπτυξη... θα δω αν μπορεσω τη ΚυριακήΠες μου την ώρα μονο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα κανει παρτυ στο σπιτι? Click για ανάπτυξη... εξω θα βγάλουμε τους φιλους του...μάλλον στα Fridays Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε!!!αυτη εχει γινει κουκλα!~!!!! αχ το πουλακι μου!!!το καλυτερο απ'ολα ειναι!!! χωρις λογια... Click για ανάπτυξη... Ωραια γυαλιστερή αστραφτερή καρδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.458 08-12-08 14:37 Αν ειναι μια μέρα μονο Βασια να μπορεις...να το κάνουμε Τετάρτη να πάτε για ψώνια και μετά να έρθω να σας βρω κι εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Lita έγραψε: #33.459 08-12-08 14:39 το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.460 08-12-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Click για ανάπτυξη... Eντάξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1671 1672 1673 1674 1675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:32 Ο πυρροθριξ: #33.456 08-12-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω Click για ανάπτυξη... πω πω!!!κουραστικα που τα διαβασα μονο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.457 08-12-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: κρίμα! Click για ανάπτυξη... θα δω αν μπορεσω τη ΚυριακήΠες μου την ώρα μονο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα κανει παρτυ στο σπιτι? Click για ανάπτυξη... εξω θα βγάλουμε τους φιλους του...μάλλον στα Fridays Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε!!!αυτη εχει γινει κουκλα!~!!!! αχ το πουλακι μου!!!το καλυτερο απ'ολα ειναι!!! χωρις λογια... Click για ανάπτυξη... Ωραια γυαλιστερή αστραφτερή καρδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.458 08-12-08 14:37 Αν ειναι μια μέρα μονο Βασια να μπορεις...να το κάνουμε Τετάρτη να πάτε για ψώνια και μετά να έρθω να σας βρω κι εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Lita έγραψε: #33.459 08-12-08 14:39 το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.460 08-12-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Click για ανάπτυξη... Eντάξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1671 1672 1673 1674 1675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω Click για ανάπτυξη... πω πω!!!κουραστικα που τα διαβασα μονο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.457 08-12-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: κρίμα! Click για ανάπτυξη... θα δω αν μπορεσω τη ΚυριακήΠες μου την ώρα μονο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα κανει παρτυ στο σπιτι? Click για ανάπτυξη... εξω θα βγάλουμε τους φιλους του...μάλλον στα Fridays Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε!!!αυτη εχει γινει κουκλα!~!!!! αχ το πουλακι μου!!!το καλυτερο απ'ολα ειναι!!! χωρις λογια... Click για ανάπτυξη... Ωραια γυαλιστερή αστραφτερή καρδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.458 08-12-08 14:37 Αν ειναι μια μέρα μονο Βασια να μπορεις...να το κάνουμε Τετάρτη να πάτε για ψώνια και μετά να έρθω να σας βρω κι εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Lita έγραψε: #33.459 08-12-08 14:39 το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.460 08-12-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Click για ανάπτυξη... Eντάξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1671 1672 1673 1674 1675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: κρίμα! Click για ανάπτυξη... θα δω αν μπορεσω τη ΚυριακήΠες μου την ώρα μονο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα κανει παρτυ στο σπιτι? Click για ανάπτυξη... εξω θα βγάλουμε τους φιλους του...μάλλον στα Fridays Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε!!!αυτη εχει γινει κουκλα!~!!!! αχ το πουλακι μου!!!το καλυτερο απ'ολα ειναι!!! χωρις λογια... Click για ανάπτυξη... Ωραια γυαλιστερή αστραφτερή καρδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.458 08-12-08 14:37 Αν ειναι μια μέρα μονο Βασια να μπορεις...να το κάνουμε Τετάρτη να πάτε για ψώνια και μετά να έρθω να σας βρω κι εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Lita έγραψε: #33.459 08-12-08 14:39 το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.460 08-12-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Click για ανάπτυξη... Eντάξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1671 1672 1673 1674 1675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν ειναι μια μέρα μονο Βασια να μπορεις...να το κάνουμε Τετάρτη να πάτε για ψώνια και μετά να έρθω να σας βρω κι εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η Lita έγραψε: #33.459 08-12-08 14:39 το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.460 08-12-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Click για ανάπτυξη... Eντάξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1671 1672 1673 1674 1675 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1673 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.460 08-12-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Click για ανάπτυξη... Eντάξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Lita: το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε! Click για ανάπτυξη... Eντάξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.