Birman-maniacs

Tι ώρα φτάνεις αυριο? Λεμε για τη Τετάρτη στης Άντας το σπιτι να τα πούμε:)
Και για το αλλο ραντεβου - με τη Kentia- Τριτη ή Πεμπτη!!!!!! :up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DSCN1342.jpg

τα παιδακια ξεθεωμενα μετα το παιχνιδι!:)
Αγάαααπες μου!!! Τι κουκλάκια είναι αυτα Βάσια!! Ποσο χαίρομαι που τα βρήκαν μεταξύ τους. Ειδες η Αθηνούλα???? Συνήλθε.:up:

καλα Γιωτα μου...τα γατακια μου τα βρηκαν κι εχω χαρει παρα πολυ...η Μιου σου?Σε περιμενουμε με χαρα
Μπράαααβο Γιουλη μου!!! Μπράβο που τα βρήκανε τα ζουζουνάκια σου. Εμ αυτός ο κούκλαρος δεν θα τα έβρισκε με το μωρό??? Ντροπή!!! Φιλησέ μου τα:D

DSCN1351.jpg

να το και το παιχνιδάκι...αυτο τα εριξε στα πλακάκια...

καλα παλι κοιμούνται αγκαλίτσα...αχ πολυ τα χαιρομαι..
Βάσια! ΤΙ ομορφιές είναι αυτές ανεπανάληπτες!!! Φιλάκια στα μουσουδια τους!

οκ, απλά γιατι μερικοί έτσι το αναφέρουν και με την ευκαιρία είπα να το διευκρινίσωμην νομιζεις οτι δεν με εχουν ρωτησει πολλοι αν τα αρσενικά εχουν οιστρο και σε ποιες εποχες..
Κι εγώ σε πληροφορώ δεν το ήξερα ότι τα αρσενικά είναι πάντα διαθέσιμα. Νόμιζα πως κάποιες εποχές είναι πιο έντονη η όρεξή τους. Και είχα γάτα από 16 ετών να φανταστείς. Ενώ για τα θηλυκά ήξερα.:hmm:

μακάρι δεν λες τίποτα το θέμα είναι ότι δύσκολα βρίσκεις Πέρση γαμπρό!να γεμίσει το σπίτι με χνουδομπαλίτσες !
Οχι και τόσο αδύνατο.:hmm: Ας πούμε η Σταυρούλα Prince έχει τώρα 2 περσικούς κούκλαρους ενεργούς. Και μια θηλυκιά.:up:

Το Σεμελάκι με το φίλο της το Garfield!

CIMG2290.JPG
Αγάααπη μου. Ομορφιά μου!!! Σεμελάκι τραγανό κι αέρινο και ζαχαρωτούλικο!!! ΘΕΑ:up:

Σκηνοθεσια αλλά Catalines

CIMG2294.JPG

CIMG2301.JPG

CIMG2286.JPG
ΑΠλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ. Δεν έχω λόγια. Κι αυτή η αντίθεση με το κόκκινο χρώμα τέλεια!:up:

Tι....χαμπαρια? Αφιερωμένη στο Βασάκο

CIMG2230.JPG

CIMG2223.JPG
Βρε ατιμούλα κατέλαβες το μπωλ της Καλυψούλας????

Συνέχεια μες το μπωλ της σαλάτας τη βγάζει!! Παει η Καλυψώ μου εξοστρακίστηκε...αλλά η καλή μου η μεγάλη γατούλα δεν ζηλευει καθολου...Φορεσε και τη χειμωνιατικη γουνα της!!

CIMG2252.JPG

CIMG2240.JPG

η αδυναμια μου...
Καλυψώ κουκλάρα!!!! Ματάρες!!! Τι όμορφο τρίχωμα έχει τώρα βρε Γιουλη μου!

Στο δωμάτιο του μεγάλου αδελφού

CIMG2244.JPG

CIMG2242.JPG
Κουκλάκι μου!!! ΟΙ φωτογραφίες είναι η μια καλλίτερη απ΄την άλλη!
Ειναι τα γενέθλια του Χρήστου το Σαββατο και θα κανονισουμε να βγάλουμε έξω τους φίλους του...εγώ δεν θα μπορέσω...
Να το χαίρεσαι το αγοράκι σου Γιουλη μου. Χρόνια πολλά!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα πατε παρεα στη Σαμπι? Γιουλακι να χαιρεσαι τον Χρήστο!! να μεγαλωσει σαν τα ψηλααααααααα βουναααααααα!!!!!! :)
ναι τα κορίτσια θέλουν να έρθουν αλλά έτσι και αλλιώς είναι μια ευκαιρία να γνωριστούμε1:D

Θα πατε παρεα στη Σαμπι? Γιουλακι να χαιρεσαι τον Χρήστο!! να μεγαλωσει σαν τα ψηλααααααααα βουναααααααα!!!!!! :)
Δεν με βλέπω εγώ να πηγαινω...:hmm:
Μακάρι γιατι προς το παρον ειναι ψηλος σαν τη Πεντέλη:P:lol:

η Σταυρούλα είναι από Θεσσαλονίκη?:hmm:

κρίμα!:(:(:/:

Θα κανει παρτυ στο σπιτι? :hmm:

Tι....χαμπαρια? Αφιερωμένη στο Βασάκο:P:lol:

CIMG2230.JPG

CIMG2223.JPG
καλε!!!αυτη εχει γινει κουκλα!~!!!!
Συνέχεια μες το μπωλ της σαλάτας τη βγάζει!! :lol:Παει η Καλυψώ μου εξοστρακίστηκε...αλλά η καλή μου η μεγάλη γατούλα δεν ζηλευει καθολου...Φορεσε και τη χειμωνιατικη γουνα της!! :inlove:

CIMG2252.JPG

CIMG2240.JPG

η αδυναμια μου...
αχ το πουλακι μου!!!το καλυτερο απ'ολα ειναι!!!

Χαμηλώνει ευγενικά το κεφαλάκι της και δέχεται ένα "μπατσακι" απ'τη μικρή της φίλη....:P
Αν η μικρή ξεφύγει βέβαια, την ξαναφέρνουμε στην τάξη:lol:

CIMG2262.JPG
χωρις λογια...

μωρη βασια εχει οιστρο η Αθηνουλα?πρωτοσελιδο!!!

Γεια σου Δαναη! πως εισαι? :)

Γιούλη κουκλα ή Σεμέλη...δεν μπορω να κάνω παραθεση διαβασα πολλά...κοριτσια Τεταρτη ή Πεμπτη θα τα πούμε?:hmm:μονο μια μερα μπορω, γιατι αλλη μια πρεπει να δω τα τσιντσιλα των φίλων μου, και Παρασκευη γιορταζουν οι δικοι μου..

μωρη βασια εχει οιστρο η Αθηνουλα?πρωτοσελιδο!!!

δεν ξερω μαρι Δαναη, δεν καιγεται κιολας...λιγο στηνεται και κανει ποδαράκια..:(

Τοσες μερες στην Αθηνα, και εμεις μονο μια μερα???????????? ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα κλαψψ κλαψψ σνιφ σνιφφ:(

Γεια σου Δαναη! πως εισαι? :)
καπως καλυτερα!!!αλλα ακομα σπιτι καθομαι!!!

δεν ξερω μαρι Δαναη, δεν καιγεται κιολας...λιγο στηνεται και κανει ποδαράκια..:(
ενδιαφερον!!!

Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω:(

Αντα μου...τι να προλάβω?θέλω να παω να κάνω τα εμβολιακια στα τσιντσιλα και να τα δω φυσικά...Παρασκευη με τα γονίδια, θέλω να πάω και σε μια συναδελφο να την δω..και στο ΙΚΕΑ ηθελα να πάω...τι να προλάβω:(
πω πω!!!κουραστικα που τα διαβασα μονο!!!:lol::lol::lol:

θα δω αν μπορεσω τη Κυριακή:hmm:Πες μου την ώρα μονο...:)
Θα κανει παρτυ στο σπιτι? :hmm:
εξω θα βγάλουμε τους φιλους του...μάλλον στα Fridays:)
καλε!!!αυτη εχει γινει κουκλα!~!!!!

αχ το πουλακι μου!!!το καλυτερο απ'ολα ειναι!!!

χωρις λογια...
Ωραια γυαλιστερή αστραφτερή καρδιά! :)

Αν ειναι μια μέρα μονο Βασια να μπορεις...να το κάνουμε Τετάρτη να πάτε για ψώνια και μετά να έρθω να σας βρω κι εγώ?:)

το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε!

το Σάββατο λογικά θα ξέρω ώρα θα σου στείλω και το τηλέφωνο μου να συνεννοηθούμε!
Eντάξει!! :up::)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back