Birman-maniacs

Φέυγω απο αγγλία στις 16 και φτάνω ξημερώματα 17 ελλάδα :)

ωραία θα έχω και τα δύο παιδιά μου σπίτι όταν θα έρθεις!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φέυγω απο αγγλία στις 16 και φτάνω ξημερώματα 17 ελλάδα :)

ωραία θα έχω και τα δύο παιδιά μου σπίτι όταν θα έρθεις!:up:

Το ξέρω νομίζεις δεν το ξέρω? Θα σου έρθω λίαν συντόμως πίστεψε με. Περιοχή?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστουμε Χριστινάκι...:)Θενια ελπιζω να μην υποτροπιάσεις...κάνε ζεστά και παρε καμια βιταμίνη Ε και C..:(
Παρακαλώ!:happy:
Περαστικά Θένια!:up:

Το ξέρω νομίζεις δεν το ξέρω? Θα σου έρθω λίαν συντόμως πίστεψε με. Περιοχή?

στο κέντρο μένω!όταν έρθεις θα σου στείλω διεύθυνση και τηλ΄και τα πάντα!
ελπίζω να βρεθούμε πριν τις 23 μόνο γιατί μετά θα πάω στους γονείς μου για τα Χριστούγεννα!

στο κέντρο μένω!όταν έρθεις θα σου στείλω διεύθυνση και τηλ΄και τα πάντα!
ελπίζω να βρεθούμε πριν τις 23 μόνο γιατί μετά θα πάω στους γονείς μου για τα Χριστούγεννα!

Μπορούμε να το κανονήσουμε. Και εγώ κέντρο μένω. Προς Νεάπολη βασικά πάνω απο την Λαγκαδά την οδό. Στις δωδεκαόροφες κοντά. Στείλε μου με πμ το τηλ σου γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ άρα μετά τις 16 που θα φύγω με χάνετε απο εδώ για αρκετό καιρό. Να μπορώ να σε πάρω να συνεννοηθούμε. Και εννοείται μπορούμε να τα πούμε πριν τις 23 ;) Θα το κανονίσουμε :D

Αχχ Δαναη μου...ζαλιστηκα τοσες σελιδες....καλα τι σε επιασε και κανεις ταξινομηση στη βιβλιοθηκη? μαλλον βαρεθηκες ε? :)
οχι μωρε το χρειαζοτανε!!!!απλως εγω δεν ειμαι στην καλυτερη μου φαση τωρα!!!

Δανάηηηη!Αφιερωμένη στον Έρωτα!:D
princedream.jpg
ααα ευχαριστουμε πολυ!!!

Γεια σου Δανάη. Βγήκα έξω το σ/κ (καλά καλά κουκουλωμένη) αλλά έχει απίστευτο κρύο (το έδαφος είναι παγωμένο και κάνουμε πατινάζ) και μάλλον υποτροπίασα γιατί σήμερα πάλι φτερνίζομαι και πονάει ο λαιμός μου. Και δεν έχω απίστευτα κέφια.
αχ κριμα!!!περαστικα σου ευχομαι!!!και γρηγορα!!!

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 2 ΒΙΡΜΑΝΕΣ!!!

Δείτε το παιδιά!!!!!:)
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495

Δανάη επιτέλους σε πετυχαίνω, μπορείς να μπεις δεν ξέρω αν διάβασες αυτά που σου έγραψα για την ταινία στα Περζιαν, αλλα μπες msn να κατεβάσεις δεν χρειάζεται καθόλου κόπο πλέον είναι έτοιμη η ταινια κ σε ποιότητα dvd:up:
το είδα πρέπει οπωσδήποτε να πάρω μεγαλύτερο σπίτι!:(
Μάλλον πρέπει να πάρουμε ένα σπίτι Lego γιατί πάντα θα χρειάζεται κ μια επέκταση
8_2_96.gif

Κοριτσια το εγραψα κι εκει,δεν εχετε καποιους που περιμενουν πως και πως γεννα;Μηπως θα τους ενδιεφερε;Ειναι κουκλια!

αχ το ειδαμε και φριξαμε!!!πως τα παιρνουν και μετα τα ξαμωλανε απο δω κι απο κει?

Δανάη επιτέλους σε πετυχαίνω, μπορείς να μπεις δεν ξέρω αν διάβασες αυτά που σου έγραψα για την ταινία στα Περζιαν, αλλα μπες msn να κατεβάσεις δεν χρειάζεται καθόλου κόπο πλέον είναι έτοιμη η ταινια κ σε ποιότητα dvd:up:

Μάλλον πρέπει να πάρουμε ένα σπίτι Lego γιατί πάντα θα χρειάζεται κ μια επέκταση
8_2_96.gif
αχ κατσε να μπω στο μσν!!!δεν μπαινω παντα,θα το εχεις καταλαβει:redface:δεν ειχα δει τι μου εγραψες στα περσικα!!!να σου πω την αληθεια τωρα ετοιμαζομουν να σας διαβασω!!!παιρνω τους μανιακς με τη σειρα!!!:P

Κοριτσια το εγραψα κι εκει,δεν εχετε καποιους που περιμενουν πως και πως γεννα;Μηπως θα τους ενδιεφερε;Ειναι κουκλια!
ναι οντως ειναι καποιοι!!!η Γιουλη θα ξερει καλυτερα!!

Μα ζήτησα συγγνώμη!:(
Έτσι κι αλλιώς έτσι με φωνάζει η ξεδερφούλα μου!:happy:
Άρα μ' αρέσει!:D
Ωραία έτσι θα σε φωνάζω!!!!!!:up::)

Γειααααα σας!:D
Είναι κανείς εδώ;:hmm:
Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι!:)

Γειααααα σας!:D
Είναι κανείς εδώ;:hmm:
Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι!:)
Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε;:confused:
Εγώ πάντως καλά περνάω!:D
Gal_617.jpg

Καλέ που είστε,μου λείψατε!:(:P:happy:

Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε;:confused:
Εγώ πάντως καλά περνάω!:D
Gal_617.jpg

Καλέ που είστε,μου λείψατε!:(:P:happy:

καλημέρα εγώ είμαι μέσα από τα βιρμανάκια αλλά δεν ξέρω ποια είναι η Ευρώπη!:hmm::P:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back