Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:04 Η Lita έγραψε: #33.521 08-12-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Φέυγω απο αγγλία στις 16 και φτάνω ξημερώματα 17 ελλάδα ωραία θα έχω και τα δύο παιδιά μου σπίτι όταν θα έρθεις! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:07 Η aalyah έγραψε: #33.522 08-12-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Φέυγω απο αγγλία στις 16 και φτάνω ξημερώματα 17 ελλάδα ωραία θα έχω και τα δύο παιδιά μου σπίτι όταν θα έρθεις! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω νομίζεις δεν το ξέρω? Θα σου έρθω λίαν συντόμως πίστεψε με. Περιοχή? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:14 Η bunny έγραψε: #33.523 08-12-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ευχαριστουμε Χριστινάκι...Θενια ελπιζω να μην υποτροπιάσεις...κάνε ζεστά και παρε καμια βιταμίνη Ε και C.. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Περαστικά Θένια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Lita έγραψε: #33.524 08-12-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αρχική Δημοσίευση από Lita: Το ξέρω νομίζεις δεν το ξέρω? Θα σου έρθω λίαν συντόμως πίστεψε με. Περιοχή? Click για ανάπτυξη... στο κέντρο μένω!όταν έρθεις θα σου στείλω διεύθυνση και τηλ΄και τα πάντα! ελπίζω να βρεθούμε πριν τις 23 μόνο γιατί μετά θα πάω στους γονείς μου για τα Χριστούγεννα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η aalyah έγραψε: #33.525 08-12-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παρακαλώ! Περαστικά Θένια! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Χριστίνα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:36 Η aalyah έγραψε: #33.526 08-12-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: στο κέντρο μένω!όταν έρθεις θα σου στείλω διεύθυνση και τηλ΄και τα πάντα! ελπίζω να βρεθούμε πριν τις 23 μόνο γιατί μετά θα πάω στους γονείς μου για τα Χριστούγεννα! Click για ανάπτυξη... Μπορούμε να το κανονήσουμε. Και εγώ κέντρο μένω. Προς Νεάπολη βασικά πάνω απο την Λαγκαδά την οδό. Στις δωδεκαόροφες κοντά. Στείλε μου με πμ το τηλ σου γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ άρα μετά τις 16 που θα φύγω με χάνετε απο εδώ για αρκετό καιρό. Να μπορώ να σε πάρω να συνεννοηθούμε. Και εννοείται μπορούμε να τα πούμε πριν τις 23 Θα το κανονίσουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:02 Ο πυρροθριξ: #33.527 08-12-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ Δαναη μου...ζαλιστηκα τοσες σελιδες....καλα τι σε επιασε και κανεις ταξινομηση στη βιβλιοθηκη? μαλλον βαρεθηκες ε? Click για ανάπτυξη... οχι μωρε το χρειαζοτανε!!!!απλως εγω δεν ειμαι στην καλυτερη μου φαση τωρα!!! Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δανάηηηη!Αφιερωμένη στον Έρωτα! Click για ανάπτυξη... ααα ευχαριστουμε πολυ!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γεια σου Δανάη. Βγήκα έξω το σ/κ (καλά καλά κουκουλωμένη) αλλά έχει απίστευτο κρύο (το έδαφος είναι παγωμένο και κάνουμε πατινάζ) και μάλλον υποτροπίασα γιατί σήμερα πάλι φτερνίζομαι και πονάει ο λαιμός μου. Και δεν έχω απίστευτα κέφια. Click για ανάπτυξη... αχ κριμα!!!περαστικα σου ευχομαι!!!και γρηγορα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:04 Η aalyah έγραψε: #33.528 08-12-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ κριμα!!!περαστικα σου ευχομαι!!!και γρηγορα!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Δανάη μου να'σαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:17 Ο πυρροθριξ: #33.529 08-12-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σ'ευχαριστώ Δανάη μου να'σαι καλά Click για ανάπτυξη... το προσπαθω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:29 Η julia έγραψε: #33.530 08-12-08 18:29 ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 2 ΒΙΡΜΑΝΕΣ!!! Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:31 Η Lita έγραψε: #33.531 08-12-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Click για ανάπτυξη... το είδα πρέπει οπωσδήποτε να πάρω μεγαλύτερο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η elvenstar: #33.532 08-12-08 18:32 Δανάη επιτέλους σε πετυχαίνω, μπορείς να μπεις δεν ξέρω αν διάβασες αυτά που σου έγραψα για την ταινία στα Περζιαν, αλλα μπες msn να κατεβάσεις δεν χρειάζεται καθόλου κόπο πλέον είναι έτοιμη η ταινια κ σε ποιότητα dvd Αρχική Δημοσίευση από Lita: το είδα πρέπει οπωσδήποτε να πάρω μεγαλύτερο σπίτι! Click για ανάπτυξη... Μάλλον πρέπει να πάρουμε ένα σπίτι Lego γιατί πάντα θα χρειάζεται κ μια επέκταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #33.533 08-12-08 18:42 Κοριτσια το εγραψα κι εκει,δεν εχετε καποιους που περιμενουν πως και πως γεννα;Μηπως θα τους ενδιεφερε;Ειναι κουκλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:42 Ο πυρροθριξ: #33.534 08-12-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Click για ανάπτυξη... αχ το ειδαμε και φριξαμε!!!πως τα παιρνουν και μετα τα ξαμωλανε απο δω κι απο κει? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δανάη επιτέλους σε πετυχαίνω, μπορείς να μπεις δεν ξέρω αν διάβασες αυτά που σου έγραψα για την ταινία στα Περζιαν, αλλα μπες msn να κατεβάσεις δεν χρειάζεται καθόλου κόπο πλέον είναι έτοιμη η ταινια κ σε ποιότητα dvd Μάλλον πρέπει να πάρουμε ένα σπίτι Lego γιατί πάντα θα χρειάζεται κ μια επέκταση Click για ανάπτυξη... αχ κατσε να μπω στο μσν!!!δεν μπαινω παντα,θα το εχεις καταλαβειδεν ειχα δει τι μου εγραψες στα περσικα!!!να σου πω την αληθεια τωρα ετοιμαζομουν να σας διαβασω!!!παιρνω τους μανιακς με τη σειρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:44 Ο πυρροθριξ: #33.535 08-12-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια το εγραψα κι εκει,δεν εχετε καποιους που περιμενουν πως και πως γεννα;Μηπως θα τους ενδιεφερε;Ειναι κουκλια! Click για ανάπτυξη... ναι οντως ειναι καποιοι!!!η Γιουλη θα ξερει καλυτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η catspy έγραψε: #33.536 09-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μα ζήτησα συγγνώμη! Έτσι κι αλλιώς έτσι με φωνάζει η ξεδερφούλα μου! Άρα μ' αρέσει! Click για ανάπτυξη... Ωραία έτσι θα σε φωνάζω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:59 Η bunny έγραψε: #33.537 09-12-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα ευχαριστουμε πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:17 Η bunny έγραψε: #33.538 09-12-08 13:17 Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η bunny έγραψε: #33.539 09-12-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Click για ανάπτυξη... Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Lita έγραψε: #33.540 09-12-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Click για ανάπτυξη... καλημέρα εγώ είμαι μέσα από τα βιρμανάκια αλλά δεν ξέρω ποια είναι η Ευρώπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1675 1676 1677 1678 1679 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Φέυγω απο αγγλία στις 16 και φτάνω ξημερώματα 17 ελλάδα ωραία θα έχω και τα δύο παιδιά μου σπίτι όταν θα έρθεις! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:07 Η aalyah έγραψε: #33.522 08-12-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Φέυγω απο αγγλία στις 16 και φτάνω ξημερώματα 17 ελλάδα ωραία θα έχω και τα δύο παιδιά μου σπίτι όταν θα έρθεις! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω νομίζεις δεν το ξέρω? Θα σου έρθω λίαν συντόμως πίστεψε με. Περιοχή? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:14 Η bunny έγραψε: #33.523 08-12-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ευχαριστουμε Χριστινάκι...Θενια ελπιζω να μην υποτροπιάσεις...κάνε ζεστά και παρε καμια βιταμίνη Ε και C.. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Περαστικά Θένια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Lita έγραψε: #33.524 08-12-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αρχική Δημοσίευση από Lita: Το ξέρω νομίζεις δεν το ξέρω? Θα σου έρθω λίαν συντόμως πίστεψε με. Περιοχή? Click για ανάπτυξη... στο κέντρο μένω!όταν έρθεις θα σου στείλω διεύθυνση και τηλ΄και τα πάντα! ελπίζω να βρεθούμε πριν τις 23 μόνο γιατί μετά θα πάω στους γονείς μου για τα Χριστούγεννα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η aalyah έγραψε: #33.525 08-12-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παρακαλώ! Περαστικά Θένια! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Χριστίνα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:36 Η aalyah έγραψε: #33.526 08-12-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: στο κέντρο μένω!όταν έρθεις θα σου στείλω διεύθυνση και τηλ΄και τα πάντα! ελπίζω να βρεθούμε πριν τις 23 μόνο γιατί μετά θα πάω στους γονείς μου για τα Χριστούγεννα! Click για ανάπτυξη... Μπορούμε να το κανονήσουμε. Και εγώ κέντρο μένω. Προς Νεάπολη βασικά πάνω απο την Λαγκαδά την οδό. Στις δωδεκαόροφες κοντά. Στείλε μου με πμ το τηλ σου γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ άρα μετά τις 16 που θα φύγω με χάνετε απο εδώ για αρκετό καιρό. Να μπορώ να σε πάρω να συνεννοηθούμε. Και εννοείται μπορούμε να τα πούμε πριν τις 23 Θα το κανονίσουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:02 Ο πυρροθριξ: #33.527 08-12-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ Δαναη μου...ζαλιστηκα τοσες σελιδες....καλα τι σε επιασε και κανεις ταξινομηση στη βιβλιοθηκη? μαλλον βαρεθηκες ε? Click για ανάπτυξη... οχι μωρε το χρειαζοτανε!!!!απλως εγω δεν ειμαι στην καλυτερη μου φαση τωρα!!! Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δανάηηηη!Αφιερωμένη στον Έρωτα! Click για ανάπτυξη... ααα ευχαριστουμε πολυ!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γεια σου Δανάη. Βγήκα έξω το σ/κ (καλά καλά κουκουλωμένη) αλλά έχει απίστευτο κρύο (το έδαφος είναι παγωμένο και κάνουμε πατινάζ) και μάλλον υποτροπίασα γιατί σήμερα πάλι φτερνίζομαι και πονάει ο λαιμός μου. Και δεν έχω απίστευτα κέφια. Click για ανάπτυξη... αχ κριμα!!!περαστικα σου ευχομαι!!!και γρηγορα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:04 Η aalyah έγραψε: #33.528 08-12-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ κριμα!!!περαστικα σου ευχομαι!!!και γρηγορα!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Δανάη μου να'σαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:17 Ο πυρροθριξ: #33.529 08-12-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σ'ευχαριστώ Δανάη μου να'σαι καλά Click για ανάπτυξη... το προσπαθω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:29 Η julia έγραψε: #33.530 08-12-08 18:29 ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 2 ΒΙΡΜΑΝΕΣ!!! Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:31 Η Lita έγραψε: #33.531 08-12-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Click για ανάπτυξη... το είδα πρέπει οπωσδήποτε να πάρω μεγαλύτερο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η elvenstar: #33.532 08-12-08 18:32 Δανάη επιτέλους σε πετυχαίνω, μπορείς να μπεις δεν ξέρω αν διάβασες αυτά που σου έγραψα για την ταινία στα Περζιαν, αλλα μπες msn να κατεβάσεις δεν χρειάζεται καθόλου κόπο πλέον είναι έτοιμη η ταινια κ σε ποιότητα dvd Αρχική Δημοσίευση από Lita: το είδα πρέπει οπωσδήποτε να πάρω μεγαλύτερο σπίτι! Click για ανάπτυξη... Μάλλον πρέπει να πάρουμε ένα σπίτι Lego γιατί πάντα θα χρειάζεται κ μια επέκταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #33.533 08-12-08 18:42 Κοριτσια το εγραψα κι εκει,δεν εχετε καποιους που περιμενουν πως και πως γεννα;Μηπως θα τους ενδιεφερε;Ειναι κουκλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:42 Ο πυρροθριξ: #33.534 08-12-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Click για ανάπτυξη... αχ το ειδαμε και φριξαμε!!!πως τα παιρνουν και μετα τα ξαμωλανε απο δω κι απο κει? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δανάη επιτέλους σε πετυχαίνω, μπορείς να μπεις δεν ξέρω αν διάβασες αυτά που σου έγραψα για την ταινία στα Περζιαν, αλλα μπες msn να κατεβάσεις δεν χρειάζεται καθόλου κόπο πλέον είναι έτοιμη η ταινια κ σε ποιότητα dvd Μάλλον πρέπει να πάρουμε ένα σπίτι Lego γιατί πάντα θα χρειάζεται κ μια επέκταση Click για ανάπτυξη... αχ κατσε να μπω στο μσν!!!δεν μπαινω παντα,θα το εχεις καταλαβειδεν ειχα δει τι μου εγραψες στα περσικα!!!να σου πω την αληθεια τωρα ετοιμαζομουν να σας διαβασω!!!παιρνω τους μανιακς με τη σειρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:44 Ο πυρροθριξ: #33.535 08-12-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια το εγραψα κι εκει,δεν εχετε καποιους που περιμενουν πως και πως γεννα;Μηπως θα τους ενδιεφερε;Ειναι κουκλια! Click για ανάπτυξη... ναι οντως ειναι καποιοι!!!η Γιουλη θα ξερει καλυτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η catspy έγραψε: #33.536 09-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μα ζήτησα συγγνώμη! Έτσι κι αλλιώς έτσι με φωνάζει η ξεδερφούλα μου! Άρα μ' αρέσει! Click για ανάπτυξη... Ωραία έτσι θα σε φωνάζω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:59 Η bunny έγραψε: #33.537 09-12-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα ευχαριστουμε πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:17 Η bunny έγραψε: #33.538 09-12-08 13:17 Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η bunny έγραψε: #33.539 09-12-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Click για ανάπτυξη... Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Lita έγραψε: #33.540 09-12-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Click για ανάπτυξη... καλημέρα εγώ είμαι μέσα από τα βιρμανάκια αλλά δεν ξέρω ποια είναι η Ευρώπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1675 1676 1677 1678 1679 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Φέυγω απο αγγλία στις 16 και φτάνω ξημερώματα 17 ελλάδα ωραία θα έχω και τα δύο παιδιά μου σπίτι όταν θα έρθεις! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω νομίζεις δεν το ξέρω? Θα σου έρθω λίαν συντόμως πίστεψε με. Περιοχή? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:14 Η bunny έγραψε: #33.523 08-12-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ευχαριστουμε Χριστινάκι...Θενια ελπιζω να μην υποτροπιάσεις...κάνε ζεστά και παρε καμια βιταμίνη Ε και C.. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Περαστικά Θένια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Lita έγραψε: #33.524 08-12-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αρχική Δημοσίευση από Lita: Το ξέρω νομίζεις δεν το ξέρω? Θα σου έρθω λίαν συντόμως πίστεψε με. Περιοχή? Click για ανάπτυξη... στο κέντρο μένω!όταν έρθεις θα σου στείλω διεύθυνση και τηλ΄και τα πάντα! ελπίζω να βρεθούμε πριν τις 23 μόνο γιατί μετά θα πάω στους γονείς μου για τα Χριστούγεννα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η aalyah έγραψε: #33.525 08-12-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παρακαλώ! Περαστικά Θένια! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Χριστίνα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:36 Η aalyah έγραψε: #33.526 08-12-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: στο κέντρο μένω!όταν έρθεις θα σου στείλω διεύθυνση και τηλ΄και τα πάντα! ελπίζω να βρεθούμε πριν τις 23 μόνο γιατί μετά θα πάω στους γονείς μου για τα Χριστούγεννα! Click για ανάπτυξη... Μπορούμε να το κανονήσουμε. Και εγώ κέντρο μένω. Προς Νεάπολη βασικά πάνω απο την Λαγκαδά την οδό. Στις δωδεκαόροφες κοντά. Στείλε μου με πμ το τηλ σου γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ άρα μετά τις 16 που θα φύγω με χάνετε απο εδώ για αρκετό καιρό. Να μπορώ να σε πάρω να συνεννοηθούμε. Και εννοείται μπορούμε να τα πούμε πριν τις 23 Θα το κανονίσουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:02 Ο πυρροθριξ: #33.527 08-12-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ Δαναη μου...ζαλιστηκα τοσες σελιδες....καλα τι σε επιασε και κανεις ταξινομηση στη βιβλιοθηκη? μαλλον βαρεθηκες ε? Click για ανάπτυξη... οχι μωρε το χρειαζοτανε!!!!απλως εγω δεν ειμαι στην καλυτερη μου φαση τωρα!!! Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δανάηηηη!Αφιερωμένη στον Έρωτα! Click για ανάπτυξη... ααα ευχαριστουμε πολυ!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γεια σου Δανάη. Βγήκα έξω το σ/κ (καλά καλά κουκουλωμένη) αλλά έχει απίστευτο κρύο (το έδαφος είναι παγωμένο και κάνουμε πατινάζ) και μάλλον υποτροπίασα γιατί σήμερα πάλι φτερνίζομαι και πονάει ο λαιμός μου. Και δεν έχω απίστευτα κέφια. Click για ανάπτυξη... αχ κριμα!!!περαστικα σου ευχομαι!!!και γρηγορα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:04 Η aalyah έγραψε: #33.528 08-12-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ κριμα!!!περαστικα σου ευχομαι!!!και γρηγορα!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Δανάη μου να'σαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:17 Ο πυρροθριξ: #33.529 08-12-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σ'ευχαριστώ Δανάη μου να'σαι καλά Click για ανάπτυξη... το προσπαθω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:29 Η julia έγραψε: #33.530 08-12-08 18:29 ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 2 ΒΙΡΜΑΝΕΣ!!! Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:31 Η Lita έγραψε: #33.531 08-12-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Click για ανάπτυξη... το είδα πρέπει οπωσδήποτε να πάρω μεγαλύτερο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η elvenstar: #33.532 08-12-08 18:32 Δανάη επιτέλους σε πετυχαίνω, μπορείς να μπεις δεν ξέρω αν διάβασες αυτά που σου έγραψα για την ταινία στα Περζιαν, αλλα μπες msn να κατεβάσεις δεν χρειάζεται καθόλου κόπο πλέον είναι έτοιμη η ταινια κ σε ποιότητα dvd Αρχική Δημοσίευση από Lita: το είδα πρέπει οπωσδήποτε να πάρω μεγαλύτερο σπίτι! Click για ανάπτυξη... Μάλλον πρέπει να πάρουμε ένα σπίτι Lego γιατί πάντα θα χρειάζεται κ μια επέκταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #33.533 08-12-08 18:42 Κοριτσια το εγραψα κι εκει,δεν εχετε καποιους που περιμενουν πως και πως γεννα;Μηπως θα τους ενδιεφερε;Ειναι κουκλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:42 Ο πυρροθριξ: #33.534 08-12-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Click για ανάπτυξη... αχ το ειδαμε και φριξαμε!!!πως τα παιρνουν και μετα τα ξαμωλανε απο δω κι απο κει? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δανάη επιτέλους σε πετυχαίνω, μπορείς να μπεις δεν ξέρω αν διάβασες αυτά που σου έγραψα για την ταινία στα Περζιαν, αλλα μπες msn να κατεβάσεις δεν χρειάζεται καθόλου κόπο πλέον είναι έτοιμη η ταινια κ σε ποιότητα dvd Μάλλον πρέπει να πάρουμε ένα σπίτι Lego γιατί πάντα θα χρειάζεται κ μια επέκταση Click για ανάπτυξη... αχ κατσε να μπω στο μσν!!!δεν μπαινω παντα,θα το εχεις καταλαβειδεν ειχα δει τι μου εγραψες στα περσικα!!!να σου πω την αληθεια τωρα ετοιμαζομουν να σας διαβασω!!!παιρνω τους μανιακς με τη σειρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:44 Ο πυρροθριξ: #33.535 08-12-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια το εγραψα κι εκει,δεν εχετε καποιους που περιμενουν πως και πως γεννα;Μηπως θα τους ενδιεφερε;Ειναι κουκλια! Click για ανάπτυξη... ναι οντως ειναι καποιοι!!!η Γιουλη θα ξερει καλυτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η catspy έγραψε: #33.536 09-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μα ζήτησα συγγνώμη! Έτσι κι αλλιώς έτσι με φωνάζει η ξεδερφούλα μου! Άρα μ' αρέσει! Click για ανάπτυξη... Ωραία έτσι θα σε φωνάζω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:59 Η bunny έγραψε: #33.537 09-12-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα ευχαριστουμε πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:17 Η bunny έγραψε: #33.538 09-12-08 13:17 Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η bunny έγραψε: #33.539 09-12-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Click για ανάπτυξη... Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Lita έγραψε: #33.540 09-12-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Click για ανάπτυξη... καλημέρα εγώ είμαι μέσα από τα βιρμανάκια αλλά δεν ξέρω ποια είναι η Ευρώπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1675 1676 1677 1678 1679 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ευχαριστουμε Χριστινάκι...Θενια ελπιζω να μην υποτροπιάσεις...κάνε ζεστά και παρε καμια βιταμίνη Ε και C.. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Περαστικά Θένια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Lita έγραψε: #33.524 08-12-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αρχική Δημοσίευση από Lita: Το ξέρω νομίζεις δεν το ξέρω? Θα σου έρθω λίαν συντόμως πίστεψε με. Περιοχή? Click για ανάπτυξη... στο κέντρο μένω!όταν έρθεις θα σου στείλω διεύθυνση και τηλ΄και τα πάντα! ελπίζω να βρεθούμε πριν τις 23 μόνο γιατί μετά θα πάω στους γονείς μου για τα Χριστούγεννα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η aalyah έγραψε: #33.525 08-12-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παρακαλώ! Περαστικά Θένια! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Χριστίνα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:36 Η aalyah έγραψε: #33.526 08-12-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: στο κέντρο μένω!όταν έρθεις θα σου στείλω διεύθυνση και τηλ΄και τα πάντα! ελπίζω να βρεθούμε πριν τις 23 μόνο γιατί μετά θα πάω στους γονείς μου για τα Χριστούγεννα! Click για ανάπτυξη... Μπορούμε να το κανονήσουμε. Και εγώ κέντρο μένω. Προς Νεάπολη βασικά πάνω απο την Λαγκαδά την οδό. Στις δωδεκαόροφες κοντά. Στείλε μου με πμ το τηλ σου γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ άρα μετά τις 16 που θα φύγω με χάνετε απο εδώ για αρκετό καιρό. Να μπορώ να σε πάρω να συνεννοηθούμε. Και εννοείται μπορούμε να τα πούμε πριν τις 23 Θα το κανονίσουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:02 Ο πυρροθριξ: #33.527 08-12-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ Δαναη μου...ζαλιστηκα τοσες σελιδες....καλα τι σε επιασε και κανεις ταξινομηση στη βιβλιοθηκη? μαλλον βαρεθηκες ε? Click για ανάπτυξη... οχι μωρε το χρειαζοτανε!!!!απλως εγω δεν ειμαι στην καλυτερη μου φαση τωρα!!! Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δανάηηηη!Αφιερωμένη στον Έρωτα! Click για ανάπτυξη... ααα ευχαριστουμε πολυ!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γεια σου Δανάη. Βγήκα έξω το σ/κ (καλά καλά κουκουλωμένη) αλλά έχει απίστευτο κρύο (το έδαφος είναι παγωμένο και κάνουμε πατινάζ) και μάλλον υποτροπίασα γιατί σήμερα πάλι φτερνίζομαι και πονάει ο λαιμός μου. Και δεν έχω απίστευτα κέφια. Click για ανάπτυξη... αχ κριμα!!!περαστικα σου ευχομαι!!!και γρηγορα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:04 Η aalyah έγραψε: #33.528 08-12-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ κριμα!!!περαστικα σου ευχομαι!!!και γρηγορα!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Δανάη μου να'σαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:17 Ο πυρροθριξ: #33.529 08-12-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σ'ευχαριστώ Δανάη μου να'σαι καλά Click για ανάπτυξη... το προσπαθω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:29 Η julia έγραψε: #33.530 08-12-08 18:29 ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 2 ΒΙΡΜΑΝΕΣ!!! Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:31 Η Lita έγραψε: #33.531 08-12-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Click για ανάπτυξη... το είδα πρέπει οπωσδήποτε να πάρω μεγαλύτερο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η elvenstar: #33.532 08-12-08 18:32 Δανάη επιτέλους σε πετυχαίνω, μπορείς να μπεις δεν ξέρω αν διάβασες αυτά που σου έγραψα για την ταινία στα Περζιαν, αλλα μπες msn να κατεβάσεις δεν χρειάζεται καθόλου κόπο πλέον είναι έτοιμη η ταινια κ σε ποιότητα dvd Αρχική Δημοσίευση από Lita: το είδα πρέπει οπωσδήποτε να πάρω μεγαλύτερο σπίτι! Click για ανάπτυξη... Μάλλον πρέπει να πάρουμε ένα σπίτι Lego γιατί πάντα θα χρειάζεται κ μια επέκταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #33.533 08-12-08 18:42 Κοριτσια το εγραψα κι εκει,δεν εχετε καποιους που περιμενουν πως και πως γεννα;Μηπως θα τους ενδιεφερε;Ειναι κουκλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:42 Ο πυρροθριξ: #33.534 08-12-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Click για ανάπτυξη... αχ το ειδαμε και φριξαμε!!!πως τα παιρνουν και μετα τα ξαμωλανε απο δω κι απο κει? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δανάη επιτέλους σε πετυχαίνω, μπορείς να μπεις δεν ξέρω αν διάβασες αυτά που σου έγραψα για την ταινία στα Περζιαν, αλλα μπες msn να κατεβάσεις δεν χρειάζεται καθόλου κόπο πλέον είναι έτοιμη η ταινια κ σε ποιότητα dvd Μάλλον πρέπει να πάρουμε ένα σπίτι Lego γιατί πάντα θα χρειάζεται κ μια επέκταση Click για ανάπτυξη... αχ κατσε να μπω στο μσν!!!δεν μπαινω παντα,θα το εχεις καταλαβειδεν ειχα δει τι μου εγραψες στα περσικα!!!να σου πω την αληθεια τωρα ετοιμαζομουν να σας διαβασω!!!παιρνω τους μανιακς με τη σειρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:44 Ο πυρροθριξ: #33.535 08-12-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια το εγραψα κι εκει,δεν εχετε καποιους που περιμενουν πως και πως γεννα;Μηπως θα τους ενδιεφερε;Ειναι κουκλια! Click για ανάπτυξη... ναι οντως ειναι καποιοι!!!η Γιουλη θα ξερει καλυτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η catspy έγραψε: #33.536 09-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μα ζήτησα συγγνώμη! Έτσι κι αλλιώς έτσι με φωνάζει η ξεδερφούλα μου! Άρα μ' αρέσει! Click για ανάπτυξη... Ωραία έτσι θα σε φωνάζω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:59 Η bunny έγραψε: #33.537 09-12-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα ευχαριστουμε πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:17 Η bunny έγραψε: #33.538 09-12-08 13:17 Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η bunny έγραψε: #33.539 09-12-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Click για ανάπτυξη... Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Lita έγραψε: #33.540 09-12-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Click για ανάπτυξη... καλημέρα εγώ είμαι μέσα από τα βιρμανάκια αλλά δεν ξέρω ποια είναι η Ευρώπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1675 1676 1677 1678 1679 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αρχική Δημοσίευση από Lita: Το ξέρω νομίζεις δεν το ξέρω? Θα σου έρθω λίαν συντόμως πίστεψε με. Περιοχή? Click για ανάπτυξη... στο κέντρο μένω!όταν έρθεις θα σου στείλω διεύθυνση και τηλ΄και τα πάντα! ελπίζω να βρεθούμε πριν τις 23 μόνο γιατί μετά θα πάω στους γονείς μου για τα Χριστούγεννα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η aalyah έγραψε: #33.525 08-12-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παρακαλώ! Περαστικά Θένια! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Χριστίνα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:36 Η aalyah έγραψε: #33.526 08-12-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: στο κέντρο μένω!όταν έρθεις θα σου στείλω διεύθυνση και τηλ΄και τα πάντα! ελπίζω να βρεθούμε πριν τις 23 μόνο γιατί μετά θα πάω στους γονείς μου για τα Χριστούγεννα! Click για ανάπτυξη... Μπορούμε να το κανονήσουμε. Και εγώ κέντρο μένω. Προς Νεάπολη βασικά πάνω απο την Λαγκαδά την οδό. Στις δωδεκαόροφες κοντά. Στείλε μου με πμ το τηλ σου γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ άρα μετά τις 16 που θα φύγω με χάνετε απο εδώ για αρκετό καιρό. Να μπορώ να σε πάρω να συνεννοηθούμε. Και εννοείται μπορούμε να τα πούμε πριν τις 23 Θα το κανονίσουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:02 Ο πυρροθριξ: #33.527 08-12-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ Δαναη μου...ζαλιστηκα τοσες σελιδες....καλα τι σε επιασε και κανεις ταξινομηση στη βιβλιοθηκη? μαλλον βαρεθηκες ε? Click για ανάπτυξη... οχι μωρε το χρειαζοτανε!!!!απλως εγω δεν ειμαι στην καλυτερη μου φαση τωρα!!! Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δανάηηηη!Αφιερωμένη στον Έρωτα! Click για ανάπτυξη... ααα ευχαριστουμε πολυ!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γεια σου Δανάη. Βγήκα έξω το σ/κ (καλά καλά κουκουλωμένη) αλλά έχει απίστευτο κρύο (το έδαφος είναι παγωμένο και κάνουμε πατινάζ) και μάλλον υποτροπίασα γιατί σήμερα πάλι φτερνίζομαι και πονάει ο λαιμός μου. Και δεν έχω απίστευτα κέφια. Click για ανάπτυξη... αχ κριμα!!!περαστικα σου ευχομαι!!!και γρηγορα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:04 Η aalyah έγραψε: #33.528 08-12-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ κριμα!!!περαστικα σου ευχομαι!!!και γρηγορα!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Δανάη μου να'σαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:17 Ο πυρροθριξ: #33.529 08-12-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σ'ευχαριστώ Δανάη μου να'σαι καλά Click για ανάπτυξη... το προσπαθω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:29 Η julia έγραψε: #33.530 08-12-08 18:29 ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 2 ΒΙΡΜΑΝΕΣ!!! Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:31 Η Lita έγραψε: #33.531 08-12-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Click για ανάπτυξη... το είδα πρέπει οπωσδήποτε να πάρω μεγαλύτερο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η elvenstar: #33.532 08-12-08 18:32 Δανάη επιτέλους σε πετυχαίνω, μπορείς να μπεις δεν ξέρω αν διάβασες αυτά που σου έγραψα για την ταινία στα Περζιαν, αλλα μπες msn να κατεβάσεις δεν χρειάζεται καθόλου κόπο πλέον είναι έτοιμη η ταινια κ σε ποιότητα dvd Αρχική Δημοσίευση από Lita: το είδα πρέπει οπωσδήποτε να πάρω μεγαλύτερο σπίτι! Click για ανάπτυξη... Μάλλον πρέπει να πάρουμε ένα σπίτι Lego γιατί πάντα θα χρειάζεται κ μια επέκταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #33.533 08-12-08 18:42 Κοριτσια το εγραψα κι εκει,δεν εχετε καποιους που περιμενουν πως και πως γεννα;Μηπως θα τους ενδιεφερε;Ειναι κουκλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:42 Ο πυρροθριξ: #33.534 08-12-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Click για ανάπτυξη... αχ το ειδαμε και φριξαμε!!!πως τα παιρνουν και μετα τα ξαμωλανε απο δω κι απο κει? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δανάη επιτέλους σε πετυχαίνω, μπορείς να μπεις δεν ξέρω αν διάβασες αυτά που σου έγραψα για την ταινία στα Περζιαν, αλλα μπες msn να κατεβάσεις δεν χρειάζεται καθόλου κόπο πλέον είναι έτοιμη η ταινια κ σε ποιότητα dvd Μάλλον πρέπει να πάρουμε ένα σπίτι Lego γιατί πάντα θα χρειάζεται κ μια επέκταση Click για ανάπτυξη... αχ κατσε να μπω στο μσν!!!δεν μπαινω παντα,θα το εχεις καταλαβειδεν ειχα δει τι μου εγραψες στα περσικα!!!να σου πω την αληθεια τωρα ετοιμαζομουν να σας διαβασω!!!παιρνω τους μανιακς με τη σειρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:44 Ο πυρροθριξ: #33.535 08-12-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια το εγραψα κι εκει,δεν εχετε καποιους που περιμενουν πως και πως γεννα;Μηπως θα τους ενδιεφερε;Ειναι κουκλια! Click για ανάπτυξη... ναι οντως ειναι καποιοι!!!η Γιουλη θα ξερει καλυτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η catspy έγραψε: #33.536 09-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μα ζήτησα συγγνώμη! Έτσι κι αλλιώς έτσι με φωνάζει η ξεδερφούλα μου! Άρα μ' αρέσει! Click για ανάπτυξη... Ωραία έτσι θα σε φωνάζω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:59 Η bunny έγραψε: #33.537 09-12-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα ευχαριστουμε πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:17 Η bunny έγραψε: #33.538 09-12-08 13:17 Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η bunny έγραψε: #33.539 09-12-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Click για ανάπτυξη... Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Lita έγραψε: #33.540 09-12-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Click για ανάπτυξη... καλημέρα εγώ είμαι μέσα από τα βιρμανάκια αλλά δεν ξέρω ποια είναι η Ευρώπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1675 1676 1677 1678 1679 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παρακαλώ! Περαστικά Θένια! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Χριστίνα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:36 Η aalyah έγραψε: #33.526 08-12-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: στο κέντρο μένω!όταν έρθεις θα σου στείλω διεύθυνση και τηλ΄και τα πάντα! ελπίζω να βρεθούμε πριν τις 23 μόνο γιατί μετά θα πάω στους γονείς μου για τα Χριστούγεννα! Click για ανάπτυξη... Μπορούμε να το κανονήσουμε. Και εγώ κέντρο μένω. Προς Νεάπολη βασικά πάνω απο την Λαγκαδά την οδό. Στις δωδεκαόροφες κοντά. Στείλε μου με πμ το τηλ σου γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ άρα μετά τις 16 που θα φύγω με χάνετε απο εδώ για αρκετό καιρό. Να μπορώ να σε πάρω να συνεννοηθούμε. Και εννοείται μπορούμε να τα πούμε πριν τις 23 Θα το κανονίσουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:02 Ο πυρροθριξ: #33.527 08-12-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ Δαναη μου...ζαλιστηκα τοσες σελιδες....καλα τι σε επιασε και κανεις ταξινομηση στη βιβλιοθηκη? μαλλον βαρεθηκες ε? Click για ανάπτυξη... οχι μωρε το χρειαζοτανε!!!!απλως εγω δεν ειμαι στην καλυτερη μου φαση τωρα!!! Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δανάηηηη!Αφιερωμένη στον Έρωτα! Click για ανάπτυξη... ααα ευχαριστουμε πολυ!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γεια σου Δανάη. Βγήκα έξω το σ/κ (καλά καλά κουκουλωμένη) αλλά έχει απίστευτο κρύο (το έδαφος είναι παγωμένο και κάνουμε πατινάζ) και μάλλον υποτροπίασα γιατί σήμερα πάλι φτερνίζομαι και πονάει ο λαιμός μου. Και δεν έχω απίστευτα κέφια. Click για ανάπτυξη... αχ κριμα!!!περαστικα σου ευχομαι!!!και γρηγορα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:04 Η aalyah έγραψε: #33.528 08-12-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ κριμα!!!περαστικα σου ευχομαι!!!και γρηγορα!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Δανάη μου να'σαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:17 Ο πυρροθριξ: #33.529 08-12-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σ'ευχαριστώ Δανάη μου να'σαι καλά Click για ανάπτυξη... το προσπαθω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:29 Η julia έγραψε: #33.530 08-12-08 18:29 ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 2 ΒΙΡΜΑΝΕΣ!!! Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:31 Η Lita έγραψε: #33.531 08-12-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Click για ανάπτυξη... το είδα πρέπει οπωσδήποτε να πάρω μεγαλύτερο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η elvenstar: #33.532 08-12-08 18:32 Δανάη επιτέλους σε πετυχαίνω, μπορείς να μπεις δεν ξέρω αν διάβασες αυτά που σου έγραψα για την ταινία στα Περζιαν, αλλα μπες msn να κατεβάσεις δεν χρειάζεται καθόλου κόπο πλέον είναι έτοιμη η ταινια κ σε ποιότητα dvd Αρχική Δημοσίευση από Lita: το είδα πρέπει οπωσδήποτε να πάρω μεγαλύτερο σπίτι! Click για ανάπτυξη... Μάλλον πρέπει να πάρουμε ένα σπίτι Lego γιατί πάντα θα χρειάζεται κ μια επέκταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #33.533 08-12-08 18:42 Κοριτσια το εγραψα κι εκει,δεν εχετε καποιους που περιμενουν πως και πως γεννα;Μηπως θα τους ενδιεφερε;Ειναι κουκλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:42 Ο πυρροθριξ: #33.534 08-12-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Click για ανάπτυξη... αχ το ειδαμε και φριξαμε!!!πως τα παιρνουν και μετα τα ξαμωλανε απο δω κι απο κει? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δανάη επιτέλους σε πετυχαίνω, μπορείς να μπεις δεν ξέρω αν διάβασες αυτά που σου έγραψα για την ταινία στα Περζιαν, αλλα μπες msn να κατεβάσεις δεν χρειάζεται καθόλου κόπο πλέον είναι έτοιμη η ταινια κ σε ποιότητα dvd Μάλλον πρέπει να πάρουμε ένα σπίτι Lego γιατί πάντα θα χρειάζεται κ μια επέκταση Click για ανάπτυξη... αχ κατσε να μπω στο μσν!!!δεν μπαινω παντα,θα το εχεις καταλαβειδεν ειχα δει τι μου εγραψες στα περσικα!!!να σου πω την αληθεια τωρα ετοιμαζομουν να σας διαβασω!!!παιρνω τους μανιακς με τη σειρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:44 Ο πυρροθριξ: #33.535 08-12-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια το εγραψα κι εκει,δεν εχετε καποιους που περιμενουν πως και πως γεννα;Μηπως θα τους ενδιεφερε;Ειναι κουκλια! Click για ανάπτυξη... ναι οντως ειναι καποιοι!!!η Γιουλη θα ξερει καλυτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η catspy έγραψε: #33.536 09-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μα ζήτησα συγγνώμη! Έτσι κι αλλιώς έτσι με φωνάζει η ξεδερφούλα μου! Άρα μ' αρέσει! Click για ανάπτυξη... Ωραία έτσι θα σε φωνάζω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:59 Η bunny έγραψε: #33.537 09-12-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα ευχαριστουμε πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:17 Η bunny έγραψε: #33.538 09-12-08 13:17 Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η bunny έγραψε: #33.539 09-12-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Click για ανάπτυξη... Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Lita έγραψε: #33.540 09-12-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Click για ανάπτυξη... καλημέρα εγώ είμαι μέσα από τα βιρμανάκια αλλά δεν ξέρω ποια είναι η Ευρώπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1675 1676 1677 1678 1679 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: στο κέντρο μένω!όταν έρθεις θα σου στείλω διεύθυνση και τηλ΄και τα πάντα! ελπίζω να βρεθούμε πριν τις 23 μόνο γιατί μετά θα πάω στους γονείς μου για τα Χριστούγεννα! Click για ανάπτυξη... Μπορούμε να το κανονήσουμε. Και εγώ κέντρο μένω. Προς Νεάπολη βασικά πάνω απο την Λαγκαδά την οδό. Στις δωδεκαόροφες κοντά. Στείλε μου με πμ το τηλ σου γιατί ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ άρα μετά τις 16 που θα φύγω με χάνετε απο εδώ για αρκετό καιρό. Να μπορώ να σε πάρω να συνεννοηθούμε. Και εννοείται μπορούμε να τα πούμε πριν τις 23 Θα το κανονίσουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:02 Ο πυρροθριξ: #33.527 08-12-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ Δαναη μου...ζαλιστηκα τοσες σελιδες....καλα τι σε επιασε και κανεις ταξινομηση στη βιβλιοθηκη? μαλλον βαρεθηκες ε? Click για ανάπτυξη... οχι μωρε το χρειαζοτανε!!!!απλως εγω δεν ειμαι στην καλυτερη μου φαση τωρα!!! Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δανάηηηη!Αφιερωμένη στον Έρωτα! Click για ανάπτυξη... ααα ευχαριστουμε πολυ!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γεια σου Δανάη. Βγήκα έξω το σ/κ (καλά καλά κουκουλωμένη) αλλά έχει απίστευτο κρύο (το έδαφος είναι παγωμένο και κάνουμε πατινάζ) και μάλλον υποτροπίασα γιατί σήμερα πάλι φτερνίζομαι και πονάει ο λαιμός μου. Και δεν έχω απίστευτα κέφια. Click για ανάπτυξη... αχ κριμα!!!περαστικα σου ευχομαι!!!και γρηγορα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:04 Η aalyah έγραψε: #33.528 08-12-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ κριμα!!!περαστικα σου ευχομαι!!!και γρηγορα!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Δανάη μου να'σαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:17 Ο πυρροθριξ: #33.529 08-12-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σ'ευχαριστώ Δανάη μου να'σαι καλά Click για ανάπτυξη... το προσπαθω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:29 Η julia έγραψε: #33.530 08-12-08 18:29 ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 2 ΒΙΡΜΑΝΕΣ!!! Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:31 Η Lita έγραψε: #33.531 08-12-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Click για ανάπτυξη... το είδα πρέπει οπωσδήποτε να πάρω μεγαλύτερο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η elvenstar: #33.532 08-12-08 18:32 Δανάη επιτέλους σε πετυχαίνω, μπορείς να μπεις δεν ξέρω αν διάβασες αυτά που σου έγραψα για την ταινία στα Περζιαν, αλλα μπες msn να κατεβάσεις δεν χρειάζεται καθόλου κόπο πλέον είναι έτοιμη η ταινια κ σε ποιότητα dvd Αρχική Δημοσίευση από Lita: το είδα πρέπει οπωσδήποτε να πάρω μεγαλύτερο σπίτι! Click για ανάπτυξη... Μάλλον πρέπει να πάρουμε ένα σπίτι Lego γιατί πάντα θα χρειάζεται κ μια επέκταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #33.533 08-12-08 18:42 Κοριτσια το εγραψα κι εκει,δεν εχετε καποιους που περιμενουν πως και πως γεννα;Μηπως θα τους ενδιεφερε;Ειναι κουκλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:42 Ο πυρροθριξ: #33.534 08-12-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Click για ανάπτυξη... αχ το ειδαμε και φριξαμε!!!πως τα παιρνουν και μετα τα ξαμωλανε απο δω κι απο κει? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δανάη επιτέλους σε πετυχαίνω, μπορείς να μπεις δεν ξέρω αν διάβασες αυτά που σου έγραψα για την ταινία στα Περζιαν, αλλα μπες msn να κατεβάσεις δεν χρειάζεται καθόλου κόπο πλέον είναι έτοιμη η ταινια κ σε ποιότητα dvd Μάλλον πρέπει να πάρουμε ένα σπίτι Lego γιατί πάντα θα χρειάζεται κ μια επέκταση Click για ανάπτυξη... αχ κατσε να μπω στο μσν!!!δεν μπαινω παντα,θα το εχεις καταλαβειδεν ειχα δει τι μου εγραψες στα περσικα!!!να σου πω την αληθεια τωρα ετοιμαζομουν να σας διαβασω!!!παιρνω τους μανιακς με τη σειρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:44 Ο πυρροθριξ: #33.535 08-12-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια το εγραψα κι εκει,δεν εχετε καποιους που περιμενουν πως και πως γεννα;Μηπως θα τους ενδιεφερε;Ειναι κουκλια! Click για ανάπτυξη... ναι οντως ειναι καποιοι!!!η Γιουλη θα ξερει καλυτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η catspy έγραψε: #33.536 09-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μα ζήτησα συγγνώμη! Έτσι κι αλλιώς έτσι με φωνάζει η ξεδερφούλα μου! Άρα μ' αρέσει! Click για ανάπτυξη... Ωραία έτσι θα σε φωνάζω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:59 Η bunny έγραψε: #33.537 09-12-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα ευχαριστουμε πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:17 Η bunny έγραψε: #33.538 09-12-08 13:17 Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η bunny έγραψε: #33.539 09-12-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Click για ανάπτυξη... Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Lita έγραψε: #33.540 09-12-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Click για ανάπτυξη... καλημέρα εγώ είμαι μέσα από τα βιρμανάκια αλλά δεν ξέρω ποια είναι η Ευρώπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1675 1676 1677 1678 1679 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ Δαναη μου...ζαλιστηκα τοσες σελιδες....καλα τι σε επιασε και κανεις ταξινομηση στη βιβλιοθηκη? μαλλον βαρεθηκες ε? Click για ανάπτυξη... οχι μωρε το χρειαζοτανε!!!!απλως εγω δεν ειμαι στην καλυτερη μου φαση τωρα!!! Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δανάηηηη!Αφιερωμένη στον Έρωτα! Click για ανάπτυξη... ααα ευχαριστουμε πολυ!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γεια σου Δανάη. Βγήκα έξω το σ/κ (καλά καλά κουκουλωμένη) αλλά έχει απίστευτο κρύο (το έδαφος είναι παγωμένο και κάνουμε πατινάζ) και μάλλον υποτροπίασα γιατί σήμερα πάλι φτερνίζομαι και πονάει ο λαιμός μου. Και δεν έχω απίστευτα κέφια. Click για ανάπτυξη... αχ κριμα!!!περαστικα σου ευχομαι!!!και γρηγορα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:04 Η aalyah έγραψε: #33.528 08-12-08 18:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ κριμα!!!περαστικα σου ευχομαι!!!και γρηγορα!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Δανάη μου να'σαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:17 Ο πυρροθριξ: #33.529 08-12-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σ'ευχαριστώ Δανάη μου να'σαι καλά Click για ανάπτυξη... το προσπαθω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:29 Η julia έγραψε: #33.530 08-12-08 18:29 ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 2 ΒΙΡΜΑΝΕΣ!!! Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:31 Η Lita έγραψε: #33.531 08-12-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Click για ανάπτυξη... το είδα πρέπει οπωσδήποτε να πάρω μεγαλύτερο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η elvenstar: #33.532 08-12-08 18:32 Δανάη επιτέλους σε πετυχαίνω, μπορείς να μπεις δεν ξέρω αν διάβασες αυτά που σου έγραψα για την ταινία στα Περζιαν, αλλα μπες msn να κατεβάσεις δεν χρειάζεται καθόλου κόπο πλέον είναι έτοιμη η ταινια κ σε ποιότητα dvd Αρχική Δημοσίευση από Lita: το είδα πρέπει οπωσδήποτε να πάρω μεγαλύτερο σπίτι! Click για ανάπτυξη... Μάλλον πρέπει να πάρουμε ένα σπίτι Lego γιατί πάντα θα χρειάζεται κ μια επέκταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #33.533 08-12-08 18:42 Κοριτσια το εγραψα κι εκει,δεν εχετε καποιους που περιμενουν πως και πως γεννα;Μηπως θα τους ενδιεφερε;Ειναι κουκλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:42 Ο πυρροθριξ: #33.534 08-12-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Click για ανάπτυξη... αχ το ειδαμε και φριξαμε!!!πως τα παιρνουν και μετα τα ξαμωλανε απο δω κι απο κει? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δανάη επιτέλους σε πετυχαίνω, μπορείς να μπεις δεν ξέρω αν διάβασες αυτά που σου έγραψα για την ταινία στα Περζιαν, αλλα μπες msn να κατεβάσεις δεν χρειάζεται καθόλου κόπο πλέον είναι έτοιμη η ταινια κ σε ποιότητα dvd Μάλλον πρέπει να πάρουμε ένα σπίτι Lego γιατί πάντα θα χρειάζεται κ μια επέκταση Click για ανάπτυξη... αχ κατσε να μπω στο μσν!!!δεν μπαινω παντα,θα το εχεις καταλαβειδεν ειχα δει τι μου εγραψες στα περσικα!!!να σου πω την αληθεια τωρα ετοιμαζομουν να σας διαβασω!!!παιρνω τους μανιακς με τη σειρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:44 Ο πυρροθριξ: #33.535 08-12-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια το εγραψα κι εκει,δεν εχετε καποιους που περιμενουν πως και πως γεννα;Μηπως θα τους ενδιεφερε;Ειναι κουκλια! Click για ανάπτυξη... ναι οντως ειναι καποιοι!!!η Γιουλη θα ξερει καλυτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η catspy έγραψε: #33.536 09-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μα ζήτησα συγγνώμη! Έτσι κι αλλιώς έτσι με φωνάζει η ξεδερφούλα μου! Άρα μ' αρέσει! Click για ανάπτυξη... Ωραία έτσι θα σε φωνάζω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:59 Η bunny έγραψε: #33.537 09-12-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα ευχαριστουμε πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:17 Η bunny έγραψε: #33.538 09-12-08 13:17 Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η bunny έγραψε: #33.539 09-12-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Click για ανάπτυξη... Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Lita έγραψε: #33.540 09-12-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Click για ανάπτυξη... καλημέρα εγώ είμαι μέσα από τα βιρμανάκια αλλά δεν ξέρω ποια είναι η Ευρώπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1675 1676 1677 1678 1679 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ κριμα!!!περαστικα σου ευχομαι!!!και γρηγορα!!! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Δανάη μου να'σαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:17 Ο πυρροθριξ: #33.529 08-12-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σ'ευχαριστώ Δανάη μου να'σαι καλά Click για ανάπτυξη... το προσπαθω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:29 Η julia έγραψε: #33.530 08-12-08 18:29 ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 2 ΒΙΡΜΑΝΕΣ!!! Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:31 Η Lita έγραψε: #33.531 08-12-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Click για ανάπτυξη... το είδα πρέπει οπωσδήποτε να πάρω μεγαλύτερο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η elvenstar: #33.532 08-12-08 18:32 Δανάη επιτέλους σε πετυχαίνω, μπορείς να μπεις δεν ξέρω αν διάβασες αυτά που σου έγραψα για την ταινία στα Περζιαν, αλλα μπες msn να κατεβάσεις δεν χρειάζεται καθόλου κόπο πλέον είναι έτοιμη η ταινια κ σε ποιότητα dvd Αρχική Δημοσίευση από Lita: το είδα πρέπει οπωσδήποτε να πάρω μεγαλύτερο σπίτι! Click για ανάπτυξη... Μάλλον πρέπει να πάρουμε ένα σπίτι Lego γιατί πάντα θα χρειάζεται κ μια επέκταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #33.533 08-12-08 18:42 Κοριτσια το εγραψα κι εκει,δεν εχετε καποιους που περιμενουν πως και πως γεννα;Μηπως θα τους ενδιεφερε;Ειναι κουκλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:42 Ο πυρροθριξ: #33.534 08-12-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Click για ανάπτυξη... αχ το ειδαμε και φριξαμε!!!πως τα παιρνουν και μετα τα ξαμωλανε απο δω κι απο κει? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δανάη επιτέλους σε πετυχαίνω, μπορείς να μπεις δεν ξέρω αν διάβασες αυτά που σου έγραψα για την ταινία στα Περζιαν, αλλα μπες msn να κατεβάσεις δεν χρειάζεται καθόλου κόπο πλέον είναι έτοιμη η ταινια κ σε ποιότητα dvd Μάλλον πρέπει να πάρουμε ένα σπίτι Lego γιατί πάντα θα χρειάζεται κ μια επέκταση Click για ανάπτυξη... αχ κατσε να μπω στο μσν!!!δεν μπαινω παντα,θα το εχεις καταλαβειδεν ειχα δει τι μου εγραψες στα περσικα!!!να σου πω την αληθεια τωρα ετοιμαζομουν να σας διαβασω!!!παιρνω τους μανιακς με τη σειρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:44 Ο πυρροθριξ: #33.535 08-12-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια το εγραψα κι εκει,δεν εχετε καποιους που περιμενουν πως και πως γεννα;Μηπως θα τους ενδιεφερε;Ειναι κουκλια! Click για ανάπτυξη... ναι οντως ειναι καποιοι!!!η Γιουλη θα ξερει καλυτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η catspy έγραψε: #33.536 09-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μα ζήτησα συγγνώμη! Έτσι κι αλλιώς έτσι με φωνάζει η ξεδερφούλα μου! Άρα μ' αρέσει! Click για ανάπτυξη... Ωραία έτσι θα σε φωνάζω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:59 Η bunny έγραψε: #33.537 09-12-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα ευχαριστουμε πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:17 Η bunny έγραψε: #33.538 09-12-08 13:17 Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η bunny έγραψε: #33.539 09-12-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Click για ανάπτυξη... Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Lita έγραψε: #33.540 09-12-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Click για ανάπτυξη... καλημέρα εγώ είμαι μέσα από τα βιρμανάκια αλλά δεν ξέρω ποια είναι η Ευρώπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1675 1676 1677 1678 1679 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Σ'ευχαριστώ Δανάη μου να'σαι καλά Click για ανάπτυξη... το προσπαθω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:29 Η julia έγραψε: #33.530 08-12-08 18:29 ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 2 ΒΙΡΜΑΝΕΣ!!! Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:31 Η Lita έγραψε: #33.531 08-12-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Click για ανάπτυξη... το είδα πρέπει οπωσδήποτε να πάρω μεγαλύτερο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η elvenstar: #33.532 08-12-08 18:32 Δανάη επιτέλους σε πετυχαίνω, μπορείς να μπεις δεν ξέρω αν διάβασες αυτά που σου έγραψα για την ταινία στα Περζιαν, αλλα μπες msn να κατεβάσεις δεν χρειάζεται καθόλου κόπο πλέον είναι έτοιμη η ταινια κ σε ποιότητα dvd Αρχική Δημοσίευση από Lita: το είδα πρέπει οπωσδήποτε να πάρω μεγαλύτερο σπίτι! Click για ανάπτυξη... Μάλλον πρέπει να πάρουμε ένα σπίτι Lego γιατί πάντα θα χρειάζεται κ μια επέκταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #33.533 08-12-08 18:42 Κοριτσια το εγραψα κι εκει,δεν εχετε καποιους που περιμενουν πως και πως γεννα;Μηπως θα τους ενδιεφερε;Ειναι κουκλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:42 Ο πυρροθριξ: #33.534 08-12-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Click για ανάπτυξη... αχ το ειδαμε και φριξαμε!!!πως τα παιρνουν και μετα τα ξαμωλανε απο δω κι απο κει? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δανάη επιτέλους σε πετυχαίνω, μπορείς να μπεις δεν ξέρω αν διάβασες αυτά που σου έγραψα για την ταινία στα Περζιαν, αλλα μπες msn να κατεβάσεις δεν χρειάζεται καθόλου κόπο πλέον είναι έτοιμη η ταινια κ σε ποιότητα dvd Μάλλον πρέπει να πάρουμε ένα σπίτι Lego γιατί πάντα θα χρειάζεται κ μια επέκταση Click για ανάπτυξη... αχ κατσε να μπω στο μσν!!!δεν μπαινω παντα,θα το εχεις καταλαβειδεν ειχα δει τι μου εγραψες στα περσικα!!!να σου πω την αληθεια τωρα ετοιμαζομουν να σας διαβασω!!!παιρνω τους μανιακς με τη σειρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:44 Ο πυρροθριξ: #33.535 08-12-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια το εγραψα κι εκει,δεν εχετε καποιους που περιμενουν πως και πως γεννα;Μηπως θα τους ενδιεφερε;Ειναι κουκλια! Click για ανάπτυξη... ναι οντως ειναι καποιοι!!!η Γιουλη θα ξερει καλυτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η catspy έγραψε: #33.536 09-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μα ζήτησα συγγνώμη! Έτσι κι αλλιώς έτσι με φωνάζει η ξεδερφούλα μου! Άρα μ' αρέσει! Click για ανάπτυξη... Ωραία έτσι θα σε φωνάζω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:59 Η bunny έγραψε: #33.537 09-12-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα ευχαριστουμε πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:17 Η bunny έγραψε: #33.538 09-12-08 13:17 Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η bunny έγραψε: #33.539 09-12-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Click για ανάπτυξη... Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Lita έγραψε: #33.540 09-12-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Click για ανάπτυξη... καλημέρα εγώ είμαι μέσα από τα βιρμανάκια αλλά δεν ξέρω ποια είναι η Ευρώπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1675 1676 1677 1678 1679 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 2 ΒΙΡΜΑΝΕΣ!!! Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:31 Η Lita έγραψε: #33.531 08-12-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Click για ανάπτυξη... το είδα πρέπει οπωσδήποτε να πάρω μεγαλύτερο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η elvenstar: #33.532 08-12-08 18:32 Δανάη επιτέλους σε πετυχαίνω, μπορείς να μπεις δεν ξέρω αν διάβασες αυτά που σου έγραψα για την ταινία στα Περζιαν, αλλα μπες msn να κατεβάσεις δεν χρειάζεται καθόλου κόπο πλέον είναι έτοιμη η ταινια κ σε ποιότητα dvd Αρχική Δημοσίευση από Lita: το είδα πρέπει οπωσδήποτε να πάρω μεγαλύτερο σπίτι! Click για ανάπτυξη... Μάλλον πρέπει να πάρουμε ένα σπίτι Lego γιατί πάντα θα χρειάζεται κ μια επέκταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #33.533 08-12-08 18:42 Κοριτσια το εγραψα κι εκει,δεν εχετε καποιους που περιμενουν πως και πως γεννα;Μηπως θα τους ενδιεφερε;Ειναι κουκλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:42 Ο πυρροθριξ: #33.534 08-12-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Click για ανάπτυξη... αχ το ειδαμε και φριξαμε!!!πως τα παιρνουν και μετα τα ξαμωλανε απο δω κι απο κει? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δανάη επιτέλους σε πετυχαίνω, μπορείς να μπεις δεν ξέρω αν διάβασες αυτά που σου έγραψα για την ταινία στα Περζιαν, αλλα μπες msn να κατεβάσεις δεν χρειάζεται καθόλου κόπο πλέον είναι έτοιμη η ταινια κ σε ποιότητα dvd Μάλλον πρέπει να πάρουμε ένα σπίτι Lego γιατί πάντα θα χρειάζεται κ μια επέκταση Click για ανάπτυξη... αχ κατσε να μπω στο μσν!!!δεν μπαινω παντα,θα το εχεις καταλαβειδεν ειχα δει τι μου εγραψες στα περσικα!!!να σου πω την αληθεια τωρα ετοιμαζομουν να σας διαβασω!!!παιρνω τους μανιακς με τη σειρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:44 Ο πυρροθριξ: #33.535 08-12-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια το εγραψα κι εκει,δεν εχετε καποιους που περιμενουν πως και πως γεννα;Μηπως θα τους ενδιεφερε;Ειναι κουκλια! Click για ανάπτυξη... ναι οντως ειναι καποιοι!!!η Γιουλη θα ξερει καλυτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η catspy έγραψε: #33.536 09-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μα ζήτησα συγγνώμη! Έτσι κι αλλιώς έτσι με φωνάζει η ξεδερφούλα μου! Άρα μ' αρέσει! Click για ανάπτυξη... Ωραία έτσι θα σε φωνάζω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:59 Η bunny έγραψε: #33.537 09-12-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα ευχαριστουμε πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:17 Η bunny έγραψε: #33.538 09-12-08 13:17 Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η bunny έγραψε: #33.539 09-12-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Click για ανάπτυξη... Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Lita έγραψε: #33.540 09-12-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Click για ανάπτυξη... καλημέρα εγώ είμαι μέσα από τα βιρμανάκια αλλά δεν ξέρω ποια είναι η Ευρώπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1675 1676 1677 1678 1679 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Click για ανάπτυξη... το είδα πρέπει οπωσδήποτε να πάρω μεγαλύτερο σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η elvenstar: #33.532 08-12-08 18:32 Δανάη επιτέλους σε πετυχαίνω, μπορείς να μπεις δεν ξέρω αν διάβασες αυτά που σου έγραψα για την ταινία στα Περζιαν, αλλα μπες msn να κατεβάσεις δεν χρειάζεται καθόλου κόπο πλέον είναι έτοιμη η ταινια κ σε ποιότητα dvd Αρχική Δημοσίευση από Lita: το είδα πρέπει οπωσδήποτε να πάρω μεγαλύτερο σπίτι! Click για ανάπτυξη... Μάλλον πρέπει να πάρουμε ένα σπίτι Lego γιατί πάντα θα χρειάζεται κ μια επέκταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #33.533 08-12-08 18:42 Κοριτσια το εγραψα κι εκει,δεν εχετε καποιους που περιμενουν πως και πως γεννα;Μηπως θα τους ενδιεφερε;Ειναι κουκλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:42 Ο πυρροθριξ: #33.534 08-12-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Click για ανάπτυξη... αχ το ειδαμε και φριξαμε!!!πως τα παιρνουν και μετα τα ξαμωλανε απο δω κι απο κει? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δανάη επιτέλους σε πετυχαίνω, μπορείς να μπεις δεν ξέρω αν διάβασες αυτά που σου έγραψα για την ταινία στα Περζιαν, αλλα μπες msn να κατεβάσεις δεν χρειάζεται καθόλου κόπο πλέον είναι έτοιμη η ταινια κ σε ποιότητα dvd Μάλλον πρέπει να πάρουμε ένα σπίτι Lego γιατί πάντα θα χρειάζεται κ μια επέκταση Click για ανάπτυξη... αχ κατσε να μπω στο μσν!!!δεν μπαινω παντα,θα το εχεις καταλαβειδεν ειχα δει τι μου εγραψες στα περσικα!!!να σου πω την αληθεια τωρα ετοιμαζομουν να σας διαβασω!!!παιρνω τους μανιακς με τη σειρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:44 Ο πυρροθριξ: #33.535 08-12-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια το εγραψα κι εκει,δεν εχετε καποιους που περιμενουν πως και πως γεννα;Μηπως θα τους ενδιεφερε;Ειναι κουκλια! Click για ανάπτυξη... ναι οντως ειναι καποιοι!!!η Γιουλη θα ξερει καλυτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η catspy έγραψε: #33.536 09-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μα ζήτησα συγγνώμη! Έτσι κι αλλιώς έτσι με φωνάζει η ξεδερφούλα μου! Άρα μ' αρέσει! Click για ανάπτυξη... Ωραία έτσι θα σε φωνάζω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:59 Η bunny έγραψε: #33.537 09-12-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα ευχαριστουμε πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:17 Η bunny έγραψε: #33.538 09-12-08 13:17 Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η bunny έγραψε: #33.539 09-12-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Click για ανάπτυξη... Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Lita έγραψε: #33.540 09-12-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Click για ανάπτυξη... καλημέρα εγώ είμαι μέσα από τα βιρμανάκια αλλά δεν ξέρω ποια είναι η Ευρώπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1675 1676 1677 1678 1679 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δανάη επιτέλους σε πετυχαίνω, μπορείς να μπεις δεν ξέρω αν διάβασες αυτά που σου έγραψα για την ταινία στα Περζιαν, αλλα μπες msn να κατεβάσεις δεν χρειάζεται καθόλου κόπο πλέον είναι έτοιμη η ταινια κ σε ποιότητα dvd Αρχική Δημοσίευση από Lita: το είδα πρέπει οπωσδήποτε να πάρω μεγαλύτερο σπίτι! Click για ανάπτυξη... Μάλλον πρέπει να πάρουμε ένα σπίτι Lego γιατί πάντα θα χρειάζεται κ μια επέκταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #33.533 08-12-08 18:42 Κοριτσια το εγραψα κι εκει,δεν εχετε καποιους που περιμενουν πως και πως γεννα;Μηπως θα τους ενδιεφερε;Ειναι κουκλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:42 Ο πυρροθριξ: #33.534 08-12-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Click για ανάπτυξη... αχ το ειδαμε και φριξαμε!!!πως τα παιρνουν και μετα τα ξαμωλανε απο δω κι απο κει? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δανάη επιτέλους σε πετυχαίνω, μπορείς να μπεις δεν ξέρω αν διάβασες αυτά που σου έγραψα για την ταινία στα Περζιαν, αλλα μπες msn να κατεβάσεις δεν χρειάζεται καθόλου κόπο πλέον είναι έτοιμη η ταινια κ σε ποιότητα dvd Μάλλον πρέπει να πάρουμε ένα σπίτι Lego γιατί πάντα θα χρειάζεται κ μια επέκταση Click για ανάπτυξη... αχ κατσε να μπω στο μσν!!!δεν μπαινω παντα,θα το εχεις καταλαβειδεν ειχα δει τι μου εγραψες στα περσικα!!!να σου πω την αληθεια τωρα ετοιμαζομουν να σας διαβασω!!!παιρνω τους μανιακς με τη σειρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:44 Ο πυρροθριξ: #33.535 08-12-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια το εγραψα κι εκει,δεν εχετε καποιους που περιμενουν πως και πως γεννα;Μηπως θα τους ενδιεφερε;Ειναι κουκλια! Click για ανάπτυξη... ναι οντως ειναι καποιοι!!!η Γιουλη θα ξερει καλυτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η catspy έγραψε: #33.536 09-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μα ζήτησα συγγνώμη! Έτσι κι αλλιώς έτσι με φωνάζει η ξεδερφούλα μου! Άρα μ' αρέσει! Click για ανάπτυξη... Ωραία έτσι θα σε φωνάζω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:59 Η bunny έγραψε: #33.537 09-12-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα ευχαριστουμε πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:17 Η bunny έγραψε: #33.538 09-12-08 13:17 Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η bunny έγραψε: #33.539 09-12-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Click για ανάπτυξη... Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Lita έγραψε: #33.540 09-12-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Click για ανάπτυξη... καλημέρα εγώ είμαι μέσα από τα βιρμανάκια αλλά δεν ξέρω ποια είναι η Ευρώπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1675 1676 1677 1678 1679 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κοριτσια το εγραψα κι εκει,δεν εχετε καποιους που περιμενουν πως και πως γεννα;Μηπως θα τους ενδιεφερε;Ειναι κουκλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:42 Ο πυρροθριξ: #33.534 08-12-08 18:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Click για ανάπτυξη... αχ το ειδαμε και φριξαμε!!!πως τα παιρνουν και μετα τα ξαμωλανε απο δω κι απο κει? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δανάη επιτέλους σε πετυχαίνω, μπορείς να μπεις δεν ξέρω αν διάβασες αυτά που σου έγραψα για την ταινία στα Περζιαν, αλλα μπες msn να κατεβάσεις δεν χρειάζεται καθόλου κόπο πλέον είναι έτοιμη η ταινια κ σε ποιότητα dvd Μάλλον πρέπει να πάρουμε ένα σπίτι Lego γιατί πάντα θα χρειάζεται κ μια επέκταση Click για ανάπτυξη... αχ κατσε να μπω στο μσν!!!δεν μπαινω παντα,θα το εχεις καταλαβειδεν ειχα δει τι μου εγραψες στα περσικα!!!να σου πω την αληθεια τωρα ετοιμαζομουν να σας διαβασω!!!παιρνω τους μανιακς με τη σειρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:44 Ο πυρροθριξ: #33.535 08-12-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια το εγραψα κι εκει,δεν εχετε καποιους που περιμενουν πως και πως γεννα;Μηπως θα τους ενδιεφερε;Ειναι κουκλια! Click για ανάπτυξη... ναι οντως ειναι καποιοι!!!η Γιουλη θα ξερει καλυτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η catspy έγραψε: #33.536 09-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μα ζήτησα συγγνώμη! Έτσι κι αλλιώς έτσι με φωνάζει η ξεδερφούλα μου! Άρα μ' αρέσει! Click για ανάπτυξη... Ωραία έτσι θα σε φωνάζω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:59 Η bunny έγραψε: #33.537 09-12-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα ευχαριστουμε πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:17 Η bunny έγραψε: #33.538 09-12-08 13:17 Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η bunny έγραψε: #33.539 09-12-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Click για ανάπτυξη... Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Lita έγραψε: #33.540 09-12-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Click για ανάπτυξη... καλημέρα εγώ είμαι μέσα από τα βιρμανάκια αλλά δεν ξέρω ποια είναι η Ευρώπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1675 1676 1677 1678 1679 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: Δείτε το παιδιά!!!!! https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31495 Click για ανάπτυξη... αχ το ειδαμε και φριξαμε!!!πως τα παιρνουν και μετα τα ξαμωλανε απο δω κι απο κει? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δανάη επιτέλους σε πετυχαίνω, μπορείς να μπεις δεν ξέρω αν διάβασες αυτά που σου έγραψα για την ταινία στα Περζιαν, αλλα μπες msn να κατεβάσεις δεν χρειάζεται καθόλου κόπο πλέον είναι έτοιμη η ταινια κ σε ποιότητα dvd Μάλλον πρέπει να πάρουμε ένα σπίτι Lego γιατί πάντα θα χρειάζεται κ μια επέκταση Click για ανάπτυξη... αχ κατσε να μπω στο μσν!!!δεν μπαινω παντα,θα το εχεις καταλαβειδεν ειχα δει τι μου εγραψες στα περσικα!!!να σου πω την αληθεια τωρα ετοιμαζομουν να σας διαβασω!!!παιρνω τους μανιακς με τη σειρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:44 Ο πυρροθριξ: #33.535 08-12-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια το εγραψα κι εκει,δεν εχετε καποιους που περιμενουν πως και πως γεννα;Μηπως θα τους ενδιεφερε;Ειναι κουκλια! Click για ανάπτυξη... ναι οντως ειναι καποιοι!!!η Γιουλη θα ξερει καλυτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η catspy έγραψε: #33.536 09-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μα ζήτησα συγγνώμη! Έτσι κι αλλιώς έτσι με φωνάζει η ξεδερφούλα μου! Άρα μ' αρέσει! Click για ανάπτυξη... Ωραία έτσι θα σε φωνάζω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:59 Η bunny έγραψε: #33.537 09-12-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα ευχαριστουμε πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:17 Η bunny έγραψε: #33.538 09-12-08 13:17 Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η bunny έγραψε: #33.539 09-12-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Click για ανάπτυξη... Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Lita έγραψε: #33.540 09-12-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Click για ανάπτυξη... καλημέρα εγώ είμαι μέσα από τα βιρμανάκια αλλά δεν ξέρω ποια είναι η Ευρώπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1675 1676 1677 1678 1679 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια το εγραψα κι εκει,δεν εχετε καποιους που περιμενουν πως και πως γεννα;Μηπως θα τους ενδιεφερε;Ειναι κουκλια! Click για ανάπτυξη... ναι οντως ειναι καποιοι!!!η Γιουλη θα ξερει καλυτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η catspy έγραψε: #33.536 09-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μα ζήτησα συγγνώμη! Έτσι κι αλλιώς έτσι με φωνάζει η ξεδερφούλα μου! Άρα μ' αρέσει! Click για ανάπτυξη... Ωραία έτσι θα σε φωνάζω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:59 Η bunny έγραψε: #33.537 09-12-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα ευχαριστουμε πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:17 Η bunny έγραψε: #33.538 09-12-08 13:17 Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η bunny έγραψε: #33.539 09-12-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Click για ανάπτυξη... Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Lita έγραψε: #33.540 09-12-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Click για ανάπτυξη... καλημέρα εγώ είμαι μέσα από τα βιρμανάκια αλλά δεν ξέρω ποια είναι η Ευρώπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1675 1676 1677 1678 1679 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μα ζήτησα συγγνώμη! Έτσι κι αλλιώς έτσι με φωνάζει η ξεδερφούλα μου! Άρα μ' αρέσει! Click για ανάπτυξη... Ωραία έτσι θα σε φωνάζω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:59 Η bunny έγραψε: #33.537 09-12-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα ευχαριστουμε πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:17 Η bunny έγραψε: #33.538 09-12-08 13:17 Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η bunny έγραψε: #33.539 09-12-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Click για ανάπτυξη... Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Lita έγραψε: #33.540 09-12-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Click για ανάπτυξη... καλημέρα εγώ είμαι μέσα από τα βιρμανάκια αλλά δεν ξέρω ποια είναι η Ευρώπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1675 1676 1677 1678 1679 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα ευχαριστουμε πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:17 Η bunny έγραψε: #33.538 09-12-08 13:17 Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η bunny έγραψε: #33.539 09-12-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Click για ανάπτυξη... Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Lita έγραψε: #33.540 09-12-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Click για ανάπτυξη... καλημέρα εγώ είμαι μέσα από τα βιρμανάκια αλλά δεν ξέρω ποια είναι η Ευρώπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1675 1676 1677 1678 1679 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η bunny έγραψε: #33.539 09-12-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Click για ανάπτυξη... Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Lita έγραψε: #33.540 09-12-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Click για ανάπτυξη... καλημέρα εγώ είμαι μέσα από τα βιρμανάκια αλλά δεν ξέρω ποια είναι η Ευρώπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1675 1676 1677 1678 1679 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1677 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γειααααα σας! Είναι κανείς εδώ; Στο σπίτι της Ευρώπης είμαι! Click για ανάπτυξη... Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:29 Η Lita έγραψε: #33.540 09-12-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Click για ανάπτυξη... καλημέρα εγώ είμαι μέσα από τα βιρμανάκια αλλά δεν ξέρω ποια είναι η Ευρώπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ούτε φωνή ούτε ακρόαση,ε; Εγώ πάντως καλά περνάω! Καλέ που είστε,μου λείψατε! Click για ανάπτυξη... καλημέρα εγώ είμαι μέσα από τα βιρμανάκια αλλά δεν ξέρω ποια είναι η Ευρώπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.