bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Η bunny έγραψε: #33.541 09-12-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα εγώ είμαι μέσα από τα βιρμανάκια αλλά δεν ξέρω ποια είναι η Ευρώπη! Click για ανάπτυξη... Δε μπήκες χτες,γι' αυτό! Είναι η κολλητή μου,catspy είναι το ψευδόνυμό της! Να τη: https://www.mypetz.gr/member.php?u=16408 Θα της πω να μπει σε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:41 Η Lita έγραψε: #33.542 09-12-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δε μπήκες χτες,γι' αυτό! Είναι η κολλητή μου,catspy είναι το ψευδόνυμό της! Να τη: https://www.mypetz.gr/member.php?u=16408 Θα της πω να μπει σε λίγο! Click για ανάπτυξη... αυτό το ζουζούνι στο αβατάρ είναι δικό της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:55 Η bunny έγραψε: #33.543 09-12-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό το ζουζούνι στο αβατάρ είναι δικό της? Click για ανάπτυξη... Όχι,η μαμά της δε θέλει ζώα στο σπίτι... Εγώ ήθελα γατούλα,αλλά δεν θέλουν οι γονείς μου γάτα και μου πήραν 2 κουνελάκια! Τα λατρεύω! Το ένα είναι δικό μου και το άλλο του αδερφού μου. Το δικό μου είναι στην υπογραφή μου και στο Gallery μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.544 09-12-08 13:59 Καλημερα Αφου σας λειψαμε έφερα και το Σεμελάκι μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η Lita έγραψε: #33.545 09-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι,η μαμά της δε θέλει ζώα στο σπίτι... Εγώ ήθελα γατούλα,αλλά δεν θέλουν οι γονείς μου γάτα και μου πήραν 2 κουνελάκια! Τα λατρεύω! Το ένα είναι δικό μου και το άλλο του αδερφού μου. Το δικό μου είναι στην υπογραφή μου και στο Gallery μου! Click για ανάπτυξη... να τα χαίρεσαι είναι πολύ χαριτωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η moukelis έγραψε: #33.546 09-12-08 14:01 Ωωωω,η δεσποινιδα Σεμελη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #33.547 09-12-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Αφου σας λειψαμε έφερα και το Σεμελάκι μαζι μου Click για ανάπτυξη... Αχ ωραία δε φέρνεις όλη την οικογένεια καθότι πολύ ησυχία έχει πέσει σήμερα, τι πάθατε; Ανικανοποίητη τη μια λέω ότι γράφεται πολλά και γκρινιάζω ότι δεν προλαβαίνω την άλλη ξαναγκρινιάζω για την ησυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.548 09-12-08 14:05 Τσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.549 09-12-08 14:10 μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η gatouni έγραψε: #33.550 09-12-08 14:10 Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η gatouni έγραψε: #33.551 09-12-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Click για ανάπτυξη... Καλά αμα φοβάσαι τον παίρνω εγώ στο σπίτι μου.... άλλωστε και αυτός είναι ΚΟΥΚΛΟΣ. Τι να κάνω θα θυσιαστώ. Με έχει φάει η ανιδιοτέλεια σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.552 09-12-08 14:13 μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.553 09-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Click για ανάπτυξη... σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Η bunny έγραψε: #33.554 09-12-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Αφου σας λειψαμε έφερα και το Σεμελάκι μαζι μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τα χαίρεσαι είναι πολύ χαριτωμένα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τσα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Click για ανάπτυξη... Αχ και χάζευα το Gallery σου το πρωί! Έχω ανεβάσει στο δικό μου πολλές φωτό του Έλβις,αλλά μέχρι στιγμής από και νούριες μου εμφάνισε 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.555 09-12-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλά αμα φοβάσαι τον παίρνω εγώ στο σπίτι μου.... άλλωστε και αυτός είναι ΚΟΥΚΛΟΣ. Τι να κάνω θα θυσιαστώ. Με έχει φάει η ανιδιοτέλεια σήμερα Click για ανάπτυξη... παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Lita έγραψε: #33.556 09-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... πόσο τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Η bunny έγραψε: #33.557 09-12-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η gatouni έγραψε: #33.558 09-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Καλά αυτή η φωτό με πέθανε Τι μας κάνεις κακούργαααα Χρόνια πολλά Σεμελάκι:kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Click για ανάπτυξη... Μη λες τέτοια ποτέ δεν ξέρεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:28 Η moukelis έγραψε: #33.559 09-12-08 14:28 Αγααααααπη μου,τι γλυκια που ειναι με τα κερακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.560 09-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Click για ανάπτυξη... Δωρα ήρθε και ο Σειριος στα γενέθλιά μας! Μας τον εφερε το Χριστινάκι.... Μωρε τώρα μεταξυ μας δεν θεωρω γενέθλια το κλεισιμο του μήνα...αλλά στα κανονικά μας γενέθλια, θα το κάψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1676 1677 1678 1679 1680 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα εγώ είμαι μέσα από τα βιρμανάκια αλλά δεν ξέρω ποια είναι η Ευρώπη! Click για ανάπτυξη... Δε μπήκες χτες,γι' αυτό! Είναι η κολλητή μου,catspy είναι το ψευδόνυμό της! Να τη: https://www.mypetz.gr/member.php?u=16408 Θα της πω να μπει σε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:41 Η Lita έγραψε: #33.542 09-12-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δε μπήκες χτες,γι' αυτό! Είναι η κολλητή μου,catspy είναι το ψευδόνυμό της! Να τη: https://www.mypetz.gr/member.php?u=16408 Θα της πω να μπει σε λίγο! Click για ανάπτυξη... αυτό το ζουζούνι στο αβατάρ είναι δικό της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:55 Η bunny έγραψε: #33.543 09-12-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό το ζουζούνι στο αβατάρ είναι δικό της? Click για ανάπτυξη... Όχι,η μαμά της δε θέλει ζώα στο σπίτι... Εγώ ήθελα γατούλα,αλλά δεν θέλουν οι γονείς μου γάτα και μου πήραν 2 κουνελάκια! Τα λατρεύω! Το ένα είναι δικό μου και το άλλο του αδερφού μου. Το δικό μου είναι στην υπογραφή μου και στο Gallery μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.544 09-12-08 13:59 Καλημερα Αφου σας λειψαμε έφερα και το Σεμελάκι μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η Lita έγραψε: #33.545 09-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι,η μαμά της δε θέλει ζώα στο σπίτι... Εγώ ήθελα γατούλα,αλλά δεν θέλουν οι γονείς μου γάτα και μου πήραν 2 κουνελάκια! Τα λατρεύω! Το ένα είναι δικό μου και το άλλο του αδερφού μου. Το δικό μου είναι στην υπογραφή μου και στο Gallery μου! Click για ανάπτυξη... να τα χαίρεσαι είναι πολύ χαριτωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η moukelis έγραψε: #33.546 09-12-08 14:01 Ωωωω,η δεσποινιδα Σεμελη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #33.547 09-12-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Αφου σας λειψαμε έφερα και το Σεμελάκι μαζι μου Click για ανάπτυξη... Αχ ωραία δε φέρνεις όλη την οικογένεια καθότι πολύ ησυχία έχει πέσει σήμερα, τι πάθατε; Ανικανοποίητη τη μια λέω ότι γράφεται πολλά και γκρινιάζω ότι δεν προλαβαίνω την άλλη ξαναγκρινιάζω για την ησυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.548 09-12-08 14:05 Τσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.549 09-12-08 14:10 μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η gatouni έγραψε: #33.550 09-12-08 14:10 Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η gatouni έγραψε: #33.551 09-12-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Click για ανάπτυξη... Καλά αμα φοβάσαι τον παίρνω εγώ στο σπίτι μου.... άλλωστε και αυτός είναι ΚΟΥΚΛΟΣ. Τι να κάνω θα θυσιαστώ. Με έχει φάει η ανιδιοτέλεια σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.552 09-12-08 14:13 μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.553 09-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Click για ανάπτυξη... σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Η bunny έγραψε: #33.554 09-12-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Αφου σας λειψαμε έφερα και το Σεμελάκι μαζι μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τα χαίρεσαι είναι πολύ χαριτωμένα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τσα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Click για ανάπτυξη... Αχ και χάζευα το Gallery σου το πρωί! Έχω ανεβάσει στο δικό μου πολλές φωτό του Έλβις,αλλά μέχρι στιγμής από και νούριες μου εμφάνισε 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.555 09-12-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλά αμα φοβάσαι τον παίρνω εγώ στο σπίτι μου.... άλλωστε και αυτός είναι ΚΟΥΚΛΟΣ. Τι να κάνω θα θυσιαστώ. Με έχει φάει η ανιδιοτέλεια σήμερα Click για ανάπτυξη... παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Lita έγραψε: #33.556 09-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... πόσο τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Η bunny έγραψε: #33.557 09-12-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η gatouni έγραψε: #33.558 09-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Καλά αυτή η φωτό με πέθανε Τι μας κάνεις κακούργαααα Χρόνια πολλά Σεμελάκι:kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Click για ανάπτυξη... Μη λες τέτοια ποτέ δεν ξέρεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:28 Η moukelis έγραψε: #33.559 09-12-08 14:28 Αγααααααπη μου,τι γλυκια που ειναι με τα κερακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.560 09-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Click για ανάπτυξη... Δωρα ήρθε και ο Σειριος στα γενέθλιά μας! Μας τον εφερε το Χριστινάκι.... Μωρε τώρα μεταξυ μας δεν θεωρω γενέθλια το κλεισιμο του μήνα...αλλά στα κανονικά μας γενέθλια, θα το κάψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1676 1677 1678 1679 1680 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δε μπήκες χτες,γι' αυτό! Είναι η κολλητή μου,catspy είναι το ψευδόνυμό της! Να τη: https://www.mypetz.gr/member.php?u=16408 Θα της πω να μπει σε λίγο! Click για ανάπτυξη... αυτό το ζουζούνι στο αβατάρ είναι δικό της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:55 Η bunny έγραψε: #33.543 09-12-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό το ζουζούνι στο αβατάρ είναι δικό της? Click για ανάπτυξη... Όχι,η μαμά της δε θέλει ζώα στο σπίτι... Εγώ ήθελα γατούλα,αλλά δεν θέλουν οι γονείς μου γάτα και μου πήραν 2 κουνελάκια! Τα λατρεύω! Το ένα είναι δικό μου και το άλλο του αδερφού μου. Το δικό μου είναι στην υπογραφή μου και στο Gallery μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.544 09-12-08 13:59 Καλημερα Αφου σας λειψαμε έφερα και το Σεμελάκι μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η Lita έγραψε: #33.545 09-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι,η μαμά της δε θέλει ζώα στο σπίτι... Εγώ ήθελα γατούλα,αλλά δεν θέλουν οι γονείς μου γάτα και μου πήραν 2 κουνελάκια! Τα λατρεύω! Το ένα είναι δικό μου και το άλλο του αδερφού μου. Το δικό μου είναι στην υπογραφή μου και στο Gallery μου! Click για ανάπτυξη... να τα χαίρεσαι είναι πολύ χαριτωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η moukelis έγραψε: #33.546 09-12-08 14:01 Ωωωω,η δεσποινιδα Σεμελη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #33.547 09-12-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Αφου σας λειψαμε έφερα και το Σεμελάκι μαζι μου Click για ανάπτυξη... Αχ ωραία δε φέρνεις όλη την οικογένεια καθότι πολύ ησυχία έχει πέσει σήμερα, τι πάθατε; Ανικανοποίητη τη μια λέω ότι γράφεται πολλά και γκρινιάζω ότι δεν προλαβαίνω την άλλη ξαναγκρινιάζω για την ησυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.548 09-12-08 14:05 Τσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.549 09-12-08 14:10 μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η gatouni έγραψε: #33.550 09-12-08 14:10 Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η gatouni έγραψε: #33.551 09-12-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Click για ανάπτυξη... Καλά αμα φοβάσαι τον παίρνω εγώ στο σπίτι μου.... άλλωστε και αυτός είναι ΚΟΥΚΛΟΣ. Τι να κάνω θα θυσιαστώ. Με έχει φάει η ανιδιοτέλεια σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.552 09-12-08 14:13 μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.553 09-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Click για ανάπτυξη... σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Η bunny έγραψε: #33.554 09-12-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Αφου σας λειψαμε έφερα και το Σεμελάκι μαζι μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τα χαίρεσαι είναι πολύ χαριτωμένα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τσα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Click για ανάπτυξη... Αχ και χάζευα το Gallery σου το πρωί! Έχω ανεβάσει στο δικό μου πολλές φωτό του Έλβις,αλλά μέχρι στιγμής από και νούριες μου εμφάνισε 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.555 09-12-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλά αμα φοβάσαι τον παίρνω εγώ στο σπίτι μου.... άλλωστε και αυτός είναι ΚΟΥΚΛΟΣ. Τι να κάνω θα θυσιαστώ. Με έχει φάει η ανιδιοτέλεια σήμερα Click για ανάπτυξη... παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Lita έγραψε: #33.556 09-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... πόσο τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Η bunny έγραψε: #33.557 09-12-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η gatouni έγραψε: #33.558 09-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Καλά αυτή η φωτό με πέθανε Τι μας κάνεις κακούργαααα Χρόνια πολλά Σεμελάκι:kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Click για ανάπτυξη... Μη λες τέτοια ποτέ δεν ξέρεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:28 Η moukelis έγραψε: #33.559 09-12-08 14:28 Αγααααααπη μου,τι γλυκια που ειναι με τα κερακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.560 09-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Click για ανάπτυξη... Δωρα ήρθε και ο Σειριος στα γενέθλιά μας! Μας τον εφερε το Χριστινάκι.... Μωρε τώρα μεταξυ μας δεν θεωρω γενέθλια το κλεισιμο του μήνα...αλλά στα κανονικά μας γενέθλια, θα το κάψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1676 1677 1678 1679 1680 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτό το ζουζούνι στο αβατάρ είναι δικό της? Click για ανάπτυξη... Όχι,η μαμά της δε θέλει ζώα στο σπίτι... Εγώ ήθελα γατούλα,αλλά δεν θέλουν οι γονείς μου γάτα και μου πήραν 2 κουνελάκια! Τα λατρεύω! Το ένα είναι δικό μου και το άλλο του αδερφού μου. Το δικό μου είναι στην υπογραφή μου και στο Gallery μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.544 09-12-08 13:59 Καλημερα Αφου σας λειψαμε έφερα και το Σεμελάκι μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η Lita έγραψε: #33.545 09-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι,η μαμά της δε θέλει ζώα στο σπίτι... Εγώ ήθελα γατούλα,αλλά δεν θέλουν οι γονείς μου γάτα και μου πήραν 2 κουνελάκια! Τα λατρεύω! Το ένα είναι δικό μου και το άλλο του αδερφού μου. Το δικό μου είναι στην υπογραφή μου και στο Gallery μου! Click για ανάπτυξη... να τα χαίρεσαι είναι πολύ χαριτωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η moukelis έγραψε: #33.546 09-12-08 14:01 Ωωωω,η δεσποινιδα Σεμελη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #33.547 09-12-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Αφου σας λειψαμε έφερα και το Σεμελάκι μαζι μου Click για ανάπτυξη... Αχ ωραία δε φέρνεις όλη την οικογένεια καθότι πολύ ησυχία έχει πέσει σήμερα, τι πάθατε; Ανικανοποίητη τη μια λέω ότι γράφεται πολλά και γκρινιάζω ότι δεν προλαβαίνω την άλλη ξαναγκρινιάζω για την ησυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.548 09-12-08 14:05 Τσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.549 09-12-08 14:10 μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η gatouni έγραψε: #33.550 09-12-08 14:10 Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η gatouni έγραψε: #33.551 09-12-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Click για ανάπτυξη... Καλά αμα φοβάσαι τον παίρνω εγώ στο σπίτι μου.... άλλωστε και αυτός είναι ΚΟΥΚΛΟΣ. Τι να κάνω θα θυσιαστώ. Με έχει φάει η ανιδιοτέλεια σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.552 09-12-08 14:13 μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.553 09-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Click για ανάπτυξη... σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Η bunny έγραψε: #33.554 09-12-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Αφου σας λειψαμε έφερα και το Σεμελάκι μαζι μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τα χαίρεσαι είναι πολύ χαριτωμένα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τσα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Click για ανάπτυξη... Αχ και χάζευα το Gallery σου το πρωί! Έχω ανεβάσει στο δικό μου πολλές φωτό του Έλβις,αλλά μέχρι στιγμής από και νούριες μου εμφάνισε 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.555 09-12-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλά αμα φοβάσαι τον παίρνω εγώ στο σπίτι μου.... άλλωστε και αυτός είναι ΚΟΥΚΛΟΣ. Τι να κάνω θα θυσιαστώ. Με έχει φάει η ανιδιοτέλεια σήμερα Click για ανάπτυξη... παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Lita έγραψε: #33.556 09-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... πόσο τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Η bunny έγραψε: #33.557 09-12-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η gatouni έγραψε: #33.558 09-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Καλά αυτή η φωτό με πέθανε Τι μας κάνεις κακούργαααα Χρόνια πολλά Σεμελάκι:kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Click για ανάπτυξη... Μη λες τέτοια ποτέ δεν ξέρεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:28 Η moukelis έγραψε: #33.559 09-12-08 14:28 Αγααααααπη μου,τι γλυκια που ειναι με τα κερακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.560 09-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Click για ανάπτυξη... Δωρα ήρθε και ο Σειριος στα γενέθλιά μας! Μας τον εφερε το Χριστινάκι.... Μωρε τώρα μεταξυ μας δεν θεωρω γενέθλια το κλεισιμο του μήνα...αλλά στα κανονικά μας γενέθλια, θα το κάψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1676 1677 1678 1679 1680 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα Αφου σας λειψαμε έφερα και το Σεμελάκι μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η Lita έγραψε: #33.545 09-12-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι,η μαμά της δε θέλει ζώα στο σπίτι... Εγώ ήθελα γατούλα,αλλά δεν θέλουν οι γονείς μου γάτα και μου πήραν 2 κουνελάκια! Τα λατρεύω! Το ένα είναι δικό μου και το άλλο του αδερφού μου. Το δικό μου είναι στην υπογραφή μου και στο Gallery μου! Click για ανάπτυξη... να τα χαίρεσαι είναι πολύ χαριτωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η moukelis έγραψε: #33.546 09-12-08 14:01 Ωωωω,η δεσποινιδα Σεμελη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #33.547 09-12-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Αφου σας λειψαμε έφερα και το Σεμελάκι μαζι μου Click για ανάπτυξη... Αχ ωραία δε φέρνεις όλη την οικογένεια καθότι πολύ ησυχία έχει πέσει σήμερα, τι πάθατε; Ανικανοποίητη τη μια λέω ότι γράφεται πολλά και γκρινιάζω ότι δεν προλαβαίνω την άλλη ξαναγκρινιάζω για την ησυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.548 09-12-08 14:05 Τσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.549 09-12-08 14:10 μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η gatouni έγραψε: #33.550 09-12-08 14:10 Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η gatouni έγραψε: #33.551 09-12-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Click για ανάπτυξη... Καλά αμα φοβάσαι τον παίρνω εγώ στο σπίτι μου.... άλλωστε και αυτός είναι ΚΟΥΚΛΟΣ. Τι να κάνω θα θυσιαστώ. Με έχει φάει η ανιδιοτέλεια σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.552 09-12-08 14:13 μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.553 09-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Click για ανάπτυξη... σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Η bunny έγραψε: #33.554 09-12-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Αφου σας λειψαμε έφερα και το Σεμελάκι μαζι μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τα χαίρεσαι είναι πολύ χαριτωμένα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τσα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Click για ανάπτυξη... Αχ και χάζευα το Gallery σου το πρωί! Έχω ανεβάσει στο δικό μου πολλές φωτό του Έλβις,αλλά μέχρι στιγμής από και νούριες μου εμφάνισε 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.555 09-12-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλά αμα φοβάσαι τον παίρνω εγώ στο σπίτι μου.... άλλωστε και αυτός είναι ΚΟΥΚΛΟΣ. Τι να κάνω θα θυσιαστώ. Με έχει φάει η ανιδιοτέλεια σήμερα Click για ανάπτυξη... παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Lita έγραψε: #33.556 09-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... πόσο τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Η bunny έγραψε: #33.557 09-12-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η gatouni έγραψε: #33.558 09-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Καλά αυτή η φωτό με πέθανε Τι μας κάνεις κακούργαααα Χρόνια πολλά Σεμελάκι:kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Click για ανάπτυξη... Μη λες τέτοια ποτέ δεν ξέρεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:28 Η moukelis έγραψε: #33.559 09-12-08 14:28 Αγααααααπη μου,τι γλυκια που ειναι με τα κερακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.560 09-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Click για ανάπτυξη... Δωρα ήρθε και ο Σειριος στα γενέθλιά μας! Μας τον εφερε το Χριστινάκι.... Μωρε τώρα μεταξυ μας δεν θεωρω γενέθλια το κλεισιμο του μήνα...αλλά στα κανονικά μας γενέθλια, θα το κάψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1676 1677 1678 1679 1680 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι,η μαμά της δε θέλει ζώα στο σπίτι... Εγώ ήθελα γατούλα,αλλά δεν θέλουν οι γονείς μου γάτα και μου πήραν 2 κουνελάκια! Τα λατρεύω! Το ένα είναι δικό μου και το άλλο του αδερφού μου. Το δικό μου είναι στην υπογραφή μου και στο Gallery μου! Click για ανάπτυξη... να τα χαίρεσαι είναι πολύ χαριτωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η moukelis έγραψε: #33.546 09-12-08 14:01 Ωωωω,η δεσποινιδα Σεμελη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #33.547 09-12-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Αφου σας λειψαμε έφερα και το Σεμελάκι μαζι μου Click για ανάπτυξη... Αχ ωραία δε φέρνεις όλη την οικογένεια καθότι πολύ ησυχία έχει πέσει σήμερα, τι πάθατε; Ανικανοποίητη τη μια λέω ότι γράφεται πολλά και γκρινιάζω ότι δεν προλαβαίνω την άλλη ξαναγκρινιάζω για την ησυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.548 09-12-08 14:05 Τσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.549 09-12-08 14:10 μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η gatouni έγραψε: #33.550 09-12-08 14:10 Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η gatouni έγραψε: #33.551 09-12-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Click για ανάπτυξη... Καλά αμα φοβάσαι τον παίρνω εγώ στο σπίτι μου.... άλλωστε και αυτός είναι ΚΟΥΚΛΟΣ. Τι να κάνω θα θυσιαστώ. Με έχει φάει η ανιδιοτέλεια σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.552 09-12-08 14:13 μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.553 09-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Click για ανάπτυξη... σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Η bunny έγραψε: #33.554 09-12-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Αφου σας λειψαμε έφερα και το Σεμελάκι μαζι μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τα χαίρεσαι είναι πολύ χαριτωμένα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τσα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Click για ανάπτυξη... Αχ και χάζευα το Gallery σου το πρωί! Έχω ανεβάσει στο δικό μου πολλές φωτό του Έλβις,αλλά μέχρι στιγμής από και νούριες μου εμφάνισε 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.555 09-12-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλά αμα φοβάσαι τον παίρνω εγώ στο σπίτι μου.... άλλωστε και αυτός είναι ΚΟΥΚΛΟΣ. Τι να κάνω θα θυσιαστώ. Με έχει φάει η ανιδιοτέλεια σήμερα Click για ανάπτυξη... παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Lita έγραψε: #33.556 09-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... πόσο τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Η bunny έγραψε: #33.557 09-12-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η gatouni έγραψε: #33.558 09-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Καλά αυτή η φωτό με πέθανε Τι μας κάνεις κακούργαααα Χρόνια πολλά Σεμελάκι:kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Click για ανάπτυξη... Μη λες τέτοια ποτέ δεν ξέρεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:28 Η moukelis έγραψε: #33.559 09-12-08 14:28 Αγααααααπη μου,τι γλυκια που ειναι με τα κερακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.560 09-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Click για ανάπτυξη... Δωρα ήρθε και ο Σειριος στα γενέθλιά μας! Μας τον εφερε το Χριστινάκι.... Μωρε τώρα μεταξυ μας δεν θεωρω γενέθλια το κλεισιμο του μήνα...αλλά στα κανονικά μας γενέθλια, θα το κάψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1676 1677 1678 1679 1680 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωωωω,η δεσποινιδα Σεμελη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #33.547 09-12-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Αφου σας λειψαμε έφερα και το Σεμελάκι μαζι μου Click για ανάπτυξη... Αχ ωραία δε φέρνεις όλη την οικογένεια καθότι πολύ ησυχία έχει πέσει σήμερα, τι πάθατε; Ανικανοποίητη τη μια λέω ότι γράφεται πολλά και γκρινιάζω ότι δεν προλαβαίνω την άλλη ξαναγκρινιάζω για την ησυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.548 09-12-08 14:05 Τσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.549 09-12-08 14:10 μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η gatouni έγραψε: #33.550 09-12-08 14:10 Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η gatouni έγραψε: #33.551 09-12-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Click για ανάπτυξη... Καλά αμα φοβάσαι τον παίρνω εγώ στο σπίτι μου.... άλλωστε και αυτός είναι ΚΟΥΚΛΟΣ. Τι να κάνω θα θυσιαστώ. Με έχει φάει η ανιδιοτέλεια σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.552 09-12-08 14:13 μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.553 09-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Click για ανάπτυξη... σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Η bunny έγραψε: #33.554 09-12-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Αφου σας λειψαμε έφερα και το Σεμελάκι μαζι μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τα χαίρεσαι είναι πολύ χαριτωμένα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τσα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Click για ανάπτυξη... Αχ και χάζευα το Gallery σου το πρωί! Έχω ανεβάσει στο δικό μου πολλές φωτό του Έλβις,αλλά μέχρι στιγμής από και νούριες μου εμφάνισε 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.555 09-12-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλά αμα φοβάσαι τον παίρνω εγώ στο σπίτι μου.... άλλωστε και αυτός είναι ΚΟΥΚΛΟΣ. Τι να κάνω θα θυσιαστώ. Με έχει φάει η ανιδιοτέλεια σήμερα Click για ανάπτυξη... παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Lita έγραψε: #33.556 09-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... πόσο τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Η bunny έγραψε: #33.557 09-12-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η gatouni έγραψε: #33.558 09-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Καλά αυτή η φωτό με πέθανε Τι μας κάνεις κακούργαααα Χρόνια πολλά Σεμελάκι:kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Click για ανάπτυξη... Μη λες τέτοια ποτέ δεν ξέρεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:28 Η moukelis έγραψε: #33.559 09-12-08 14:28 Αγααααααπη μου,τι γλυκια που ειναι με τα κερακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.560 09-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Click για ανάπτυξη... Δωρα ήρθε και ο Σειριος στα γενέθλιά μας! Μας τον εφερε το Χριστινάκι.... Μωρε τώρα μεταξυ μας δεν θεωρω γενέθλια το κλεισιμο του μήνα...αλλά στα κανονικά μας γενέθλια, θα το κάψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1676 1677 1678 1679 1680 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Αφου σας λειψαμε έφερα και το Σεμελάκι μαζι μου Click για ανάπτυξη... Αχ ωραία δε φέρνεις όλη την οικογένεια καθότι πολύ ησυχία έχει πέσει σήμερα, τι πάθατε; Ανικανοποίητη τη μια λέω ότι γράφεται πολλά και γκρινιάζω ότι δεν προλαβαίνω την άλλη ξαναγκρινιάζω για την ησυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.548 09-12-08 14:05 Τσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.549 09-12-08 14:10 μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η gatouni έγραψε: #33.550 09-12-08 14:10 Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η gatouni έγραψε: #33.551 09-12-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Click για ανάπτυξη... Καλά αμα φοβάσαι τον παίρνω εγώ στο σπίτι μου.... άλλωστε και αυτός είναι ΚΟΥΚΛΟΣ. Τι να κάνω θα θυσιαστώ. Με έχει φάει η ανιδιοτέλεια σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.552 09-12-08 14:13 μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.553 09-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Click για ανάπτυξη... σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Η bunny έγραψε: #33.554 09-12-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Αφου σας λειψαμε έφερα και το Σεμελάκι μαζι μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τα χαίρεσαι είναι πολύ χαριτωμένα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τσα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Click για ανάπτυξη... Αχ και χάζευα το Gallery σου το πρωί! Έχω ανεβάσει στο δικό μου πολλές φωτό του Έλβις,αλλά μέχρι στιγμής από και νούριες μου εμφάνισε 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.555 09-12-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλά αμα φοβάσαι τον παίρνω εγώ στο σπίτι μου.... άλλωστε και αυτός είναι ΚΟΥΚΛΟΣ. Τι να κάνω θα θυσιαστώ. Με έχει φάει η ανιδιοτέλεια σήμερα Click για ανάπτυξη... παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Lita έγραψε: #33.556 09-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... πόσο τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Η bunny έγραψε: #33.557 09-12-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η gatouni έγραψε: #33.558 09-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Καλά αυτή η φωτό με πέθανε Τι μας κάνεις κακούργαααα Χρόνια πολλά Σεμελάκι:kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Click για ανάπτυξη... Μη λες τέτοια ποτέ δεν ξέρεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:28 Η moukelis έγραψε: #33.559 09-12-08 14:28 Αγααααααπη μου,τι γλυκια που ειναι με τα κερακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.560 09-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Click για ανάπτυξη... Δωρα ήρθε και ο Σειριος στα γενέθλιά μας! Μας τον εφερε το Χριστινάκι.... Μωρε τώρα μεταξυ μας δεν θεωρω γενέθλια το κλεισιμο του μήνα...αλλά στα κανονικά μας γενέθλια, θα το κάψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1676 1677 1678 1679 1680 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.549 09-12-08 14:10 μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η gatouni έγραψε: #33.550 09-12-08 14:10 Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η gatouni έγραψε: #33.551 09-12-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Click για ανάπτυξη... Καλά αμα φοβάσαι τον παίρνω εγώ στο σπίτι μου.... άλλωστε και αυτός είναι ΚΟΥΚΛΟΣ. Τι να κάνω θα θυσιαστώ. Με έχει φάει η ανιδιοτέλεια σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.552 09-12-08 14:13 μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.553 09-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Click για ανάπτυξη... σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Η bunny έγραψε: #33.554 09-12-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Αφου σας λειψαμε έφερα και το Σεμελάκι μαζι μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τα χαίρεσαι είναι πολύ χαριτωμένα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τσα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Click για ανάπτυξη... Αχ και χάζευα το Gallery σου το πρωί! Έχω ανεβάσει στο δικό μου πολλές φωτό του Έλβις,αλλά μέχρι στιγμής από και νούριες μου εμφάνισε 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.555 09-12-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλά αμα φοβάσαι τον παίρνω εγώ στο σπίτι μου.... άλλωστε και αυτός είναι ΚΟΥΚΛΟΣ. Τι να κάνω θα θυσιαστώ. Με έχει φάει η ανιδιοτέλεια σήμερα Click για ανάπτυξη... παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Lita έγραψε: #33.556 09-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... πόσο τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Η bunny έγραψε: #33.557 09-12-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η gatouni έγραψε: #33.558 09-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Καλά αυτή η φωτό με πέθανε Τι μας κάνεις κακούργαααα Χρόνια πολλά Σεμελάκι:kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Click για ανάπτυξη... Μη λες τέτοια ποτέ δεν ξέρεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:28 Η moukelis έγραψε: #33.559 09-12-08 14:28 Αγααααααπη μου,τι γλυκια που ειναι με τα κερακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.560 09-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Click για ανάπτυξη... Δωρα ήρθε και ο Σειριος στα γενέθλιά μας! Μας τον εφερε το Χριστινάκι.... Μωρε τώρα μεταξυ μας δεν θεωρω γενέθλια το κλεισιμο του μήνα...αλλά στα κανονικά μας γενέθλια, θα το κάψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1676 1677 1678 1679 1680 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η gatouni έγραψε: #33.550 09-12-08 14:10 Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η gatouni έγραψε: #33.551 09-12-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Click για ανάπτυξη... Καλά αμα φοβάσαι τον παίρνω εγώ στο σπίτι μου.... άλλωστε και αυτός είναι ΚΟΥΚΛΟΣ. Τι να κάνω θα θυσιαστώ. Με έχει φάει η ανιδιοτέλεια σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.552 09-12-08 14:13 μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.553 09-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Click για ανάπτυξη... σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Η bunny έγραψε: #33.554 09-12-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Αφου σας λειψαμε έφερα και το Σεμελάκι μαζι μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τα χαίρεσαι είναι πολύ χαριτωμένα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τσα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Click για ανάπτυξη... Αχ και χάζευα το Gallery σου το πρωί! Έχω ανεβάσει στο δικό μου πολλές φωτό του Έλβις,αλλά μέχρι στιγμής από και νούριες μου εμφάνισε 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.555 09-12-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλά αμα φοβάσαι τον παίρνω εγώ στο σπίτι μου.... άλλωστε και αυτός είναι ΚΟΥΚΛΟΣ. Τι να κάνω θα θυσιαστώ. Με έχει φάει η ανιδιοτέλεια σήμερα Click για ανάπτυξη... παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Lita έγραψε: #33.556 09-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... πόσο τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Η bunny έγραψε: #33.557 09-12-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η gatouni έγραψε: #33.558 09-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Καλά αυτή η φωτό με πέθανε Τι μας κάνεις κακούργαααα Χρόνια πολλά Σεμελάκι:kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Click για ανάπτυξη... Μη λες τέτοια ποτέ δεν ξέρεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:28 Η moukelis έγραψε: #33.559 09-12-08 14:28 Αγααααααπη μου,τι γλυκια που ειναι με τα κερακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.560 09-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Click για ανάπτυξη... Δωρα ήρθε και ο Σειριος στα γενέθλιά μας! Μας τον εφερε το Χριστινάκι.... Μωρε τώρα μεταξυ μας δεν θεωρω γενέθλια το κλεισιμο του μήνα...αλλά στα κανονικά μας γενέθλια, θα το κάψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1676 1677 1678 1679 1680 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:12 Η gatouni έγραψε: #33.551 09-12-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Click για ανάπτυξη... Καλά αμα φοβάσαι τον παίρνω εγώ στο σπίτι μου.... άλλωστε και αυτός είναι ΚΟΥΚΛΟΣ. Τι να κάνω θα θυσιαστώ. Με έχει φάει η ανιδιοτέλεια σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.552 09-12-08 14:13 μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.553 09-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Click για ανάπτυξη... σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Η bunny έγραψε: #33.554 09-12-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Αφου σας λειψαμε έφερα και το Σεμελάκι μαζι μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τα χαίρεσαι είναι πολύ χαριτωμένα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τσα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Click για ανάπτυξη... Αχ και χάζευα το Gallery σου το πρωί! Έχω ανεβάσει στο δικό μου πολλές φωτό του Έλβις,αλλά μέχρι στιγμής από και νούριες μου εμφάνισε 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.555 09-12-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλά αμα φοβάσαι τον παίρνω εγώ στο σπίτι μου.... άλλωστε και αυτός είναι ΚΟΥΚΛΟΣ. Τι να κάνω θα θυσιαστώ. Με έχει φάει η ανιδιοτέλεια σήμερα Click για ανάπτυξη... παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Lita έγραψε: #33.556 09-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... πόσο τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Η bunny έγραψε: #33.557 09-12-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η gatouni έγραψε: #33.558 09-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Καλά αυτή η φωτό με πέθανε Τι μας κάνεις κακούργαααα Χρόνια πολλά Σεμελάκι:kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Click για ανάπτυξη... Μη λες τέτοια ποτέ δεν ξέρεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:28 Η moukelis έγραψε: #33.559 09-12-08 14:28 Αγααααααπη μου,τι γλυκια που ειναι με τα κερακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.560 09-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Click για ανάπτυξη... Δωρα ήρθε και ο Σειριος στα γενέθλιά μας! Μας τον εφερε το Χριστινάκι.... Μωρε τώρα μεταξυ μας δεν θεωρω γενέθλια το κλεισιμο του μήνα...αλλά στα κανονικά μας γενέθλια, θα το κάψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1676 1677 1678 1679 1680 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Click για ανάπτυξη... Καλά αμα φοβάσαι τον παίρνω εγώ στο σπίτι μου.... άλλωστε και αυτός είναι ΚΟΥΚΛΟΣ. Τι να κάνω θα θυσιαστώ. Με έχει φάει η ανιδιοτέλεια σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.552 09-12-08 14:13 μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.553 09-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Click για ανάπτυξη... σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Η bunny έγραψε: #33.554 09-12-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Αφου σας λειψαμε έφερα και το Σεμελάκι μαζι μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τα χαίρεσαι είναι πολύ χαριτωμένα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τσα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Click για ανάπτυξη... Αχ και χάζευα το Gallery σου το πρωί! Έχω ανεβάσει στο δικό μου πολλές φωτό του Έλβις,αλλά μέχρι στιγμής από και νούριες μου εμφάνισε 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.555 09-12-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλά αμα φοβάσαι τον παίρνω εγώ στο σπίτι μου.... άλλωστε και αυτός είναι ΚΟΥΚΛΟΣ. Τι να κάνω θα θυσιαστώ. Με έχει φάει η ανιδιοτέλεια σήμερα Click για ανάπτυξη... παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Lita έγραψε: #33.556 09-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... πόσο τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Η bunny έγραψε: #33.557 09-12-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η gatouni έγραψε: #33.558 09-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Καλά αυτή η φωτό με πέθανε Τι μας κάνεις κακούργαααα Χρόνια πολλά Σεμελάκι:kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Click για ανάπτυξη... Μη λες τέτοια ποτέ δεν ξέρεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:28 Η moukelis έγραψε: #33.559 09-12-08 14:28 Αγααααααπη μου,τι γλυκια που ειναι με τα κερακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.560 09-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Click για ανάπτυξη... Δωρα ήρθε και ο Σειριος στα γενέθλιά μας! Μας τον εφερε το Χριστινάκι.... Μωρε τώρα μεταξυ μας δεν θεωρω γενέθλια το κλεισιμο του μήνα...αλλά στα κανονικά μας γενέθλια, θα το κάψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1676 1677 1678 1679 1680 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.553 09-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Click για ανάπτυξη... σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Η bunny έγραψε: #33.554 09-12-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Αφου σας λειψαμε έφερα και το Σεμελάκι μαζι μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τα χαίρεσαι είναι πολύ χαριτωμένα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τσα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Click για ανάπτυξη... Αχ και χάζευα το Gallery σου το πρωί! Έχω ανεβάσει στο δικό μου πολλές φωτό του Έλβις,αλλά μέχρι στιγμής από και νούριες μου εμφάνισε 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.555 09-12-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλά αμα φοβάσαι τον παίρνω εγώ στο σπίτι μου.... άλλωστε και αυτός είναι ΚΟΥΚΛΟΣ. Τι να κάνω θα θυσιαστώ. Με έχει φάει η ανιδιοτέλεια σήμερα Click για ανάπτυξη... παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Lita έγραψε: #33.556 09-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... πόσο τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Η bunny έγραψε: #33.557 09-12-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η gatouni έγραψε: #33.558 09-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Καλά αυτή η φωτό με πέθανε Τι μας κάνεις κακούργαααα Χρόνια πολλά Σεμελάκι:kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Click για ανάπτυξη... Μη λες τέτοια ποτέ δεν ξέρεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:28 Η moukelis έγραψε: #33.559 09-12-08 14:28 Αγααααααπη μου,τι γλυκια που ειναι με τα κερακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.560 09-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Click για ανάπτυξη... Δωρα ήρθε και ο Σειριος στα γενέθλιά μας! Μας τον εφερε το Χριστινάκι.... Μωρε τώρα μεταξυ μας δεν θεωρω γενέθλια το κλεισιμο του μήνα...αλλά στα κανονικά μας γενέθλια, θα το κάψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1676 1677 1678 1679 1680 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Click για ανάπτυξη... σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Η bunny έγραψε: #33.554 09-12-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Αφου σας λειψαμε έφερα και το Σεμελάκι μαζι μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τα χαίρεσαι είναι πολύ χαριτωμένα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τσα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Click για ανάπτυξη... Αχ και χάζευα το Gallery σου το πρωί! Έχω ανεβάσει στο δικό μου πολλές φωτό του Έλβις,αλλά μέχρι στιγμής από και νούριες μου εμφάνισε 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.555 09-12-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλά αμα φοβάσαι τον παίρνω εγώ στο σπίτι μου.... άλλωστε και αυτός είναι ΚΟΥΚΛΟΣ. Τι να κάνω θα θυσιαστώ. Με έχει φάει η ανιδιοτέλεια σήμερα Click για ανάπτυξη... παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Lita έγραψε: #33.556 09-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... πόσο τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Η bunny έγραψε: #33.557 09-12-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η gatouni έγραψε: #33.558 09-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Καλά αυτή η φωτό με πέθανε Τι μας κάνεις κακούργαααα Χρόνια πολλά Σεμελάκι:kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Click για ανάπτυξη... Μη λες τέτοια ποτέ δεν ξέρεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:28 Η moukelis έγραψε: #33.559 09-12-08 14:28 Αγααααααπη μου,τι γλυκια που ειναι με τα κερακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.560 09-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Click για ανάπτυξη... Δωρα ήρθε και ο Σειριος στα γενέθλιά μας! Μας τον εφερε το Χριστινάκι.... Μωρε τώρα μεταξυ μας δεν θεωρω γενέθλια το κλεισιμο του μήνα...αλλά στα κανονικά μας γενέθλια, θα το κάψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1676 1677 1678 1679 1680 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Αφου σας λειψαμε έφερα και το Σεμελάκι μαζι μου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τα χαίρεσαι είναι πολύ χαριτωμένα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τσα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεγάλωσε κι άλλο...σε λιγο θα με φαει και μένα Click για ανάπτυξη... Αχ και χάζευα το Gallery σου το πρωί! Έχω ανεβάσει στο δικό μου πολλές φωτό του Έλβις,αλλά μέχρι στιγμής από και νούριες μου εμφάνισε 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.555 09-12-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλά αμα φοβάσαι τον παίρνω εγώ στο σπίτι μου.... άλλωστε και αυτός είναι ΚΟΥΚΛΟΣ. Τι να κάνω θα θυσιαστώ. Με έχει φάει η ανιδιοτέλεια σήμερα Click για ανάπτυξη... παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Lita έγραψε: #33.556 09-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... πόσο τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Η bunny έγραψε: #33.557 09-12-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η gatouni έγραψε: #33.558 09-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Καλά αυτή η φωτό με πέθανε Τι μας κάνεις κακούργαααα Χρόνια πολλά Σεμελάκι:kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Click για ανάπτυξη... Μη λες τέτοια ποτέ δεν ξέρεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:28 Η moukelis έγραψε: #33.559 09-12-08 14:28 Αγααααααπη μου,τι γλυκια που ειναι με τα κερακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.560 09-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Click για ανάπτυξη... Δωρα ήρθε και ο Σειριος στα γενέθλιά μας! Μας τον εφερε το Χριστινάκι.... Μωρε τώρα μεταξυ μας δεν θεωρω γενέθλια το κλεισιμο του μήνα...αλλά στα κανονικά μας γενέθλια, θα το κάψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1676 1677 1678 1679 1680 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Θέλω να γράψω ένα τραγουδάκι που θα έχει απαραίτητα το παρακάτω ρεφρέν: "Σεμέλη μου γλυκιά θα σε κλέψω μια βράδια μετά τη δουλειά" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλά αμα φοβάσαι τον παίρνω εγώ στο σπίτι μου.... άλλωστε και αυτός είναι ΚΟΥΚΛΟΣ. Τι να κάνω θα θυσιαστώ. Με έχει φάει η ανιδιοτέλεια σήμερα Click για ανάπτυξη... παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Lita έγραψε: #33.556 09-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... πόσο τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Η bunny έγραψε: #33.557 09-12-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η gatouni έγραψε: #33.558 09-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Καλά αυτή η φωτό με πέθανε Τι μας κάνεις κακούργαααα Χρόνια πολλά Σεμελάκι:kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Click για ανάπτυξη... Μη λες τέτοια ποτέ δεν ξέρεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:28 Η moukelis έγραψε: #33.559 09-12-08 14:28 Αγααααααπη μου,τι γλυκια που ειναι με τα κερακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.560 09-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Click για ανάπτυξη... Δωρα ήρθε και ο Σειριος στα γενέθλιά μας! Μας τον εφερε το Χριστινάκι.... Μωρε τώρα μεταξυ μας δεν θεωρω γενέθλια το κλεισιμο του μήνα...αλλά στα κανονικά μας γενέθλια, θα το κάψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1676 1677 1678 1679 1680 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... πόσο τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Η bunny έγραψε: #33.557 09-12-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η gatouni έγραψε: #33.558 09-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Καλά αυτή η φωτό με πέθανε Τι μας κάνεις κακούργαααα Χρόνια πολλά Σεμελάκι:kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Click για ανάπτυξη... Μη λες τέτοια ποτέ δεν ξέρεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:28 Η moukelis έγραψε: #33.559 09-12-08 14:28 Αγααααααπη μου,τι γλυκια που ειναι με τα κερακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.560 09-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Click για ανάπτυξη... Δωρα ήρθε και ο Σειριος στα γενέθλιά μας! Μας τον εφερε το Χριστινάκι.... Μωρε τώρα μεταξυ μας δεν θεωρω γενέθλια το κλεισιμο του μήνα...αλλά στα κανονικά μας γενέθλια, θα το κάψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1676 1677 1678 1679 1680 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η gatouni έγραψε: #33.558 09-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Καλά αυτή η φωτό με πέθανε Τι μας κάνεις κακούργαααα Χρόνια πολλά Σεμελάκι:kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Click για ανάπτυξη... Μη λες τέτοια ποτέ δεν ξέρεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:28 Η moukelis έγραψε: #33.559 09-12-08 14:28 Αγααααααπη μου,τι γλυκια που ειναι με τα κερακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.560 09-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Click για ανάπτυξη... Δωρα ήρθε και ο Σειριος στα γενέθλιά μας! Μας τον εφερε το Χριστινάκι.... Μωρε τώρα μεταξυ μας δεν θεωρω γενέθλια το κλεισιμο του μήνα...αλλά στα κανονικά μας γενέθλια, θα το κάψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1676 1677 1678 1679 1680 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... Καλά αυτή η φωτό με πέθανε Τι μας κάνεις κακούργαααα Χρόνια πολλά Σεμελάκι:kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παρτον! Χαρισμα σου! Πακετο την επομενη θα μου τον στειλεις... Click για ανάπτυξη... Μη λες τέτοια ποτέ δεν ξέρεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:28 Η moukelis έγραψε: #33.559 09-12-08 14:28 Αγααααααπη μου,τι γλυκια που ειναι με τα κερακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.560 09-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Click για ανάπτυξη... Δωρα ήρθε και ο Σειριος στα γενέθλιά μας! Μας τον εφερε το Χριστινάκι.... Μωρε τώρα μεταξυ μας δεν θεωρω γενέθλια το κλεισιμο του μήνα...αλλά στα κανονικά μας γενέθλια, θα το κάψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1676 1677 1678 1679 1680 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1678 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αγααααααπη μου,τι γλυκια που ειναι με τα κερακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.560 09-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Click για ανάπτυξη... Δωρα ήρθε και ο Σειριος στα γενέθλιά μας! Μας τον εφερε το Χριστινάκι.... Μωρε τώρα μεταξυ μας δεν θεωρω γενέθλια το κλεισιμο του μήνα...αλλά στα κανονικά μας γενέθλια, θα το κάψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χρόνια Πολλά Σεμέλη!!! Click για ανάπτυξη... Δωρα ήρθε και ο Σειριος στα γενέθλιά μας! Μας τον εφερε το Χριστινάκι.... Μωρε τώρα μεταξυ μας δεν θεωρω γενέθλια το κλεισιμο του μήνα...αλλά στα κανονικά μας γενέθλια, θα το κάψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.