Birman-maniacs

Σεμελακι σιουφηχτο:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• CIMG2418.JPG
    CIMG2418.JPG
    45 KB · Εμφανίσεις: 26
  • CIMG2419.JPG
    CIMG2419.JPG
    39,6 KB · Εμφανίσεις: 24
  • CIMG2422.JPG
    CIMG2422.JPG
    39,7 KB · Εμφανίσεις: 24
  • CIMG2425.JPG
    CIMG2425.JPG
    40,5 KB · Εμφανίσεις: 22
  • CIMG2429.JPG
    CIMG2429.JPG
    36,8 KB · Εμφανίσεις: 26
Γιουλη τι καταπλητικες φωτο!Εσυ παιδι μου εχεις παρει πολλη φορα!Καλα η μικρη ειναι σκετο μελι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιουλη τι καταπλητικες φωτο!Εσυ παιδι μου εχεις παρει πολλη φορα!Καλα η μικρη ειναι σκετο μελι...
Σε ευχαριστω Δωρακι...εισαι πολυ επιεικης...αυτη με το πατουσι που το γλυφει, ειναι εντελως λάθος το ξερω αλλα με ενεπνευσε το ενσταντανε...γι'αυτο την εβαλα:P:lol:
πηρα το p.m. σου...θελω κι εγω γατοβασιλη...:redface::P

Αααααχχχχ Σε-μέλι:inlove::inlove::inlove:...........και πού να μεγαλώσει ακόμα λίγο να φανεί το τάμπυ ;):up:

Ειναι λιγο θολες,αλλα φταιει το φως σου.Εξαλλου υπαρχουν φωτογραφιες που ειναι λαθος τεχνικα,αλλα πολυ ομορφες στιγμες,εμενα αυτο που αρεσει,οχι μια στημενη τελεια φωτο.Το καλυτερο βεβαια ειναι να τα συνδυασεις και τα δυο,αλλα τα πας περιφημα!
Το Σεμελιω εβγαλε ανοιχτο χρωμα στη μυτουλα;:hmm:

Αααααχχχχ Σε-μέλι:inlove::inlove::inlove:...........και πού να μεγαλώσει ακόμα λίγο να φανεί το τάμπυ ;):up:
αυτο περιμενω κι εγω...τι κανεις καλε εσυ μέσα τετοια ώρα? Γρηγορα στον αντρα σου...:mad::P:lol:
Ειναι λιγο θολες,αλλα φταιει το φως σου.Εξαλλου υπαρχουν φωτογραφιες που ειναι λαθος τεχνικα,αλλα πολυ ομορφες στιγμες,εμενα αυτο που αρεσει,οχι μια στημενη τελεια φωτο.Το καλυτερο βεβαια ειναι να τα συνδυασεις και τα δυο,αλλα τα πας περιφημα!
Το Σεμελιω εβγαλε ανοιχτο χρωμα στη μυτουλα;:hmm:
οχι...η μυτη των choc tabby γυρω γυρω κοκκινιζει κι εχει χρωμα ροζε με περιγραμμα σκουρο....ετσι ειναι και του μπαμπα της...:)

Α γιατι στις φωτο φαινεται λες κι εβγαλε πορτοκαλι...

Α γιατι στις φωτο φαινεται λες κι εβγαλε πορτοκαλι...
ναι ετσι ειναι η μυτη τους;)

ο λατρεμενος μου versacce:)

versacce_20080510_4.jpg

versacce_290308_5.jpg

Α,απλα της μικρης ειναι ακομα ανοιχτοχρωμο λογω ηλικιας ε;Ναι ο Versace ειναι λατρεια οντως...Τελικα τι εγινε με την αδερφουλα της Σεμελης με το λευκο στο σαγονακι;Την εδωσαν;

αυτο περιμενω κι εγω...τι κανεις καλε εσυ μέσα τετοια ώρα? Γρηγορα στον αντρα σου...:mad::P:lol:

Ο άντρας μου, μετά από μια οινοπαρουσίαση που επισκέφτηκε, την έχει πέσει και ροχαλίζει του καλού καιρού:mad::lol::lol:....ευκαιρία λοιπόν να οργιάζω στο ίντερνετ όση ώρα θέλω:P:lol::lol::lol:

Α,απλα της μικρης ειναι ακομα ανοιχτοχρωμο λογω ηλικιας ε;Ναι ο Versace ειναι λατρεια οντως...Τελικα τι εγινε με την αδερφουλα της Σεμελης με το λευκο στο σαγονακι;Την εδωσαν;
Ναι...την εδωσαν
Ο άντρας μου, μετά από μια οινοπαρουσίαση που επισκέφτηκε, την έχει πέσει και ροχαλίζει του καλού καιρού:mad::lol::lol:....ευκαιρία λοιπόν να οργιάζω στο ίντερνετ όση ώρα θέλω:P:lol::lol::lol:
α τον ατιμο...χικ και χικ....κι αφησε το Νικολετακι μας σύξιλο?Καλυτερα για εμας:)

Εγω παντως εχω εναν αντρα παρεα την ωρα που τσαταρω:P

νικολετα πες του οτι βλέπεις τσοντα στο Internet για να μη το ξαναπαρει ο υπνος!
Ιδου:P:lol:

Συνημμένα

• CIMG2467.JPG
    CIMG2467.JPG
    34,9 KB · Εμφανίσεις: 21
  • CIMG2465.JPG
    CIMG2465.JPG
    29,4 KB · Εμφανίσεις: 22
  • CIMG2462.JPG
    CIMG2462.JPG
    38,4 KB · Εμφανίσεις: 18
  • CIMG2459.JPG
    CIMG2459.JPG
    33,2 KB · Εμφανίσεις: 21
  • CIMG2458.JPG
    CIMG2458.JPG
    32,8 KB · Εμφανίσεις: 23
καλημερα...μαρι Γιούλη τα παιδια τα ρωτησες που τα βγαλες φορα παρτιδα στο διαδικτυο?:hmm:θα σε κυνηγαν οι γονεις με μηνυσεις..:Dκουκλα η Σεμελίτσα, και παλι βλέπω να επιδεικνυεις του γιου τα μπιχλιμπιδια...αχ το αγχος της μάνας...το στοχο θα τον βρει?:lol:Γιουλη ειδες ενα ταμπυ που πηραν οι καταλινες...χαλια...

IMG_2845akt.jpg

αυτος ειναι..δεν εχει καθόλου μαλλι...:|

IMG_2845akt.jpg

αυτος ειναι..δεν εχει καθόλου μαλλι...:|
Καλημερα!:)
τον εχω δει...αυτες τον θεωρουν πολλα υποσχομενο επιβητορα...:/::P

Καλημέρα!!!!

DSCN1352.jpg

νανι νανι...:)

DSCN1361.jpg

το γλωσσάκι έξω..:P

DSCN1372.jpg

και φιλάκια....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back