Birman-maniacs

το'χει η οικογένεια να ειμαστε "κάπως" αυτες τις μερες:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλύτεερα είμαι..είμαι όμω ακόμα έτσι..για να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα...ο Χρήστος????όλα καλά ε???

Εσύ αδερφούλα μου ???ΟΛΑ ΚΑΛΑ???????[/quote]
Οχι :D:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το'χει η οικογένεια να ειμαστε "κάπως" αυτες τις μερες:/:
Ελα μου ντε...και η Θένια μας είναι υπερεαγχωμενη..η πατέρα είπε για αναταραξεις γενικές ωσπου να τελειώσει η πανσέληνος..:lol::lol::lol::redface::redface:(εγώ γιατι τα πιστεύωω????)
Καλύτεερα είμαι..είμαι όμω ακόμα έτσι..για να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα...ο Χρήστος????όλα καλά ε???

Εσύ αδερφούλα μου ???ΟΛΑ ΚΑΛΑ???????[/quote]
Οχι :D:)
ΒΡΕ ΓΙΟΥΛΗ!!!!!!!!!!Χμμμμ χρειαζεται συζήτηση αυτό και σήμερα έχω και 2 σπύρους γμτ...αυριο επιτέλους κάτι ευχάριστο..συναυλία!!!!οπότε θα αφήσω το ΣΚ να περάσει για να συζητήσουμε...:/:ίσωως έχουν αλλάξει κάποια πράγματα..κυριακή τελειώνει και η πανσέληνος..:lol::lol::redface::redface:

Τι εγινε κοριτσια? ουτε να σας ματιασαν ....:(

Ελα μου ντε...και η Θένια μας είναι υπερεαγχωμενη..η πατέρα είπε για αναταραξεις γενικές ωσπου να τελειώσει η πανσέληνος..:lol::lol::lol::redface::redface:(εγώ γιατι τα πιστεύωω????)
ΒΡΕ ΓΙΟΥΛΗ!!!!!!!!!!Χμμμμ χρειαζεται συζήτηση αυτό και σήμερα έχω και 2 σπύρους γμτ...αυριο επιτέλους κάτι ευχάριστο..συναυλία!!!!οπότε θα αφήσω το ΣΚ να περάσει για να συζητήσουμε...:/:ίσωως έχουν αλλάξει κάποια πράγματα..κυριακή τελειώνει και η πανσέληνος..:lol::lol::redface::redface:
Τα μανατζάρω κούκλα μου μονη μου εγω μη φοβασαι...:)
βαράω και κάτι μεταμεσονυχτια msn και ξεθυμαινω:P:lol:

γεια σας !

Kαλώς τη Γιώτα με τη κουκλιτσα Μιου!
Τι κανει η Lita?;)
με πήρε τηλέφωνο ο φίλος μου και μου είπε ότι δεν φαίνεται να έχει οίστρο σήμερα μάλλον λάθος συναγερμός!:hmm::hmm:

πηγαίνετε στα τσιντσιλά να δείτε το κλουβάκι που πήραμε!:redface::D

Τι εγινε κοριτσια? ουτε να σας ματιασαν ....:(
:lol::lol:πανσέληνος......:redface::lol::lol::lol:μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα...

Τα μανατζάρω κούκλα μου μονη μου εγω μη φοβασαι...:)
βαράω και κάτι μεταμεσονυχτια msn και ξεθυμαινω:P:lol:
ότι χρειαστείς σχετικά με το μσν σχεδόν κάθε μέρα μέσα είμαι!!!:P

:lol::lol:πανσέληνος......:redface::lol::lol::lol:μόνο λυκάνθρωποι δεν έχουμε γίνει ακόμα...
Τι ωρες εισαι μεσα? γιατι ποτε δεν σε ειδα ...:hmm:

:hmm::hmm:Ανοτύλα μου την ίδια απορία έχω κι εγώ για εσενα..κάποια βλακεία πρέπει να έχω κάνει και να σε έχω αποκλείσει..:redface::redface:εία συγχιστεί που μου μιλούσαν άσχετοι σε κάποια φάση και διέγραψα όσους δεν θυμώμουν:redface::redface::redface:αντούλα θα το διορθώσω σήμερα κι όλας!:)

σε βλεπω αλλα ειχα αλλου κουβεντα:redface:

αργα...

σε βλεπω αλλα ειχα αλλου κουβεντα:redface:
αργα...

Εμ ναι βρε σιγά...κι εγώ να δεις αναλύσεις για τα γεγονότα με όλους..έκλεισα και μαθήματα υπολογιστών σε μια κοπέλα πολύ καλή από εδώ..;)

Η αντούλα τι ώρες μπάινει???Εγώ τελευταία μπαίνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ αλλά πιο παλιά από τις 6 μέσα ήμουν...:hmm:

Εμ ναι βρε σιγά...κι εγώ να δεις αναλύσεις για τα γεγονότα με όλους..έκλεισα και μαθήματα υπολογιστών σε μια κοπέλα πολύ καλή από εδώ..;)

Η αντούλα τι ώρες μπάινει???Εγώ τελευταία μπαίνω ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ αλλά πιο παλιά από τις 6 μέσα ήμουν...:hmm:
Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο :blink::lol::lol::lol: Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου....:happy:

Α ενταξει αν μπαινεις μετα τις 9 χαιρετα μου τον πλατανο :blink::lol::lol::lol: Εχω υποχρεωσεις σπιτι, δεν εχω χρονο να ξαναμπω στο ιντερνετ - ασε που ξεκουραζω και λιγο τα ματακια μου....:happy:
:redface::redface::redface::redface:πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...:redface::redface::Pτα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ:|:/::happy:

:redface::redface::redface::redface:πάντα μπαίνω αργά για να τελειώσω τις δικές μου δουλειές και μετά να εισβάλλω στον χώρο...:redface::redface::Pτα ματάκια μου δεν ξεκουράζονται ΠΟΤΕ:|:/::happy:
Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα....:lol:

Μονο στο χωρο του Greys anatomy ή των ονειρων να ειμαι τοσο αργα....:lol:
:lol::lol::lol::lol:Τσ τσ τσ τσ τσ!!!!!:lol::lol::lol:

Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια....:(

Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα.
Παρακαλώ!:happy: Τώρα έφτιαξε!:up:
Τελικά τις κατέβασες,ε;:up:
Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε;
000200D7.gif

Λέω να τα κατεβάσω κι εγώ!:hmm:
Καλημέρα!
Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας....
Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι!:P

CIMG2336.JPG
:rolleyes:
Ποιο οφειλουν να΄ναι σωστοι και γιατι?:hmm:
Μα δεν είναι σωστό να έχουν αυτήν την αργοκίνητη κατάσταση όλη μέρα στο site...:down:
Θα το φάω αυτό τα γατί!:rolleyes:
Αν δεν κοιμηθω κατι κοντα σε 8ωρο μετα ειμαι σαν ζομπι στη δουλεια....:(
Όνειρα γλυκά!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back