Birman-maniacs

Για σου Δανάη ποτε θα βάλεις κ εσύ φωτογραφίες από τα μωρά σου; Το εργάκι το κατέβασες τελικά ή έχεις πολύ ακόμα;
δεν εχω προλαβει να βγαλω καινουριες,ελειπα σε ενα συνεδριο και ηρθα χθες αργα το απογευμα!
η ταινια ηρθε αλλα κι αυτην δεν εχω προλαβει να την δω!
εσυ καλα εισαι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν εχω προλαβει να βγαλω καινουριες,ελειπα σε ενα συνεδριο και ηρθα χθες αργα το απογευμα!
η ταινια ηρθε αλλα κι αυτην δεν εχω προλαβει να την δω!
εσυ καλα εισαι?
Α! ωραία εντάξει μωρέ το ζήτημα ήταν να την βρεις αφού την βρήκες κάποτε θα την δεις;) λοιπόν αφού την κατέβασες την διαγράφω από τον φάκελο ε; Εγώ είχα μια πολύ άσχημη ίωση κ τώρα αρχίζω κ συνέρχομαι σιγά σιγά. Όταν λοιπόν βρεις χρόνο βάλε φωτογραφίες να δούμε κ τα δικά σου γατάκια:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α! ωραία εντάξει μωρέ το ζήτημα ήταν να την βρεις αφού την βρήκες κάποτε θα την δεις;) λοιπόν αφού την κατέβασες την διαγράφω από τον φάκελο ε; Εγώ είχα μια πολύ άσχημη ίωση κ τώρα αρχίζω κ συνέρχομαι σιγά σιγά. Όταν λοιπόν βρεις χρόνο βάλε φωτογραφίες να δούμε κ τα δικά σου γατάκια:up:
ωχ περαστικα!!!
ναι βεβαια μολις μπορεσω θα βαλω φωτο!!!

Είπα να σας επισκεφθώ, την αλλη βδομάδα θα μπεί το τηλ και το internet, οπότε θα επιστρέψω:D
O erefer εχει μεγαλώσει πολύ και εχει γινει υπερβολικα χαδιαρης:up: Σκέφτομαι όμως συνέχεια πως θα ηταν ακόμα καλύτερα αν είχε και παρέα.. Πως τα παει ο Μορφέας με τη Σεμέλη Γιούλη? Τη κυνηγάει και τη βιάζει ακόμα?
Aντε ντε.....μας λειψατε!!:up:
τη κυνηγαει τωρα οταν το θυμηθει....εξακολουθει να ειναι ο αντρας του σπιτιου...η Καλυψω κρατα τις ισορροπιες...;):up:
Μάλλον φύγατε, καληνύχτα!
στις 6 παρα τεταρτο μωρε καληνυχτα λενε?:lol:

Γιούλη για να μην σ αφήσω παραπονεμένη (κ με γκρεμισμένο τον Βενέτη) θα βάλω κ σε σας δωράκι
https://books.google.gr/books?id=BtOaKKaSifsC&pg=PA4&source=gbs_selected_pages&cad=0_1#PPP1,M1
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif][/FONT]
Ελενα μου...να περνας οποτε θες κοριτσακι μου και 3 καιι 4 και 5 φορες τη μερα να μας γεμιζεις Δωρα...Αι φωτογατοΒασιλη θα σε λεω απο εδω και περα:up::lol:

περαστικα...:/:κι οταν γινεις καλα βάλε μας καμια ωραια φωτο ε?;):P

περαστικα...:/:κι οταν γινεις καλα βάλε μας καμια ωραια φωτο ε?;):P
A! δεν με πρόσεξες:( άρρωστη ή όχι την δουλειά μου εγώ την κάνω καλά;) στην προηγούμενη σελίδα έχω κ φωτογραφία κ ένα βιβλίο σχετικά με Βιρμανάκια

A! δεν με πρόσεξες:( άρρωστη ή όχι την δουλειά μου εγώ την κάνω καλά;) στην προηγούμενη σελίδα έχω κ φωτογραφία κ ένα βιβλίο σχετικά με Βιρμανάκια
καλε τα ειδα! Αφου σου εκανα και παραθεση;)πλακα σου κανω...και που να΄σουνα καλα τι θα μας εβαζες....
Ασε... αυριο θα εχω χαλια μερα...με χάλια διάθεση...θα μου τη φτιαξεις με τα μαγικα σου κολπα:redface::D;)

καλε τα ειδα! Αφου σου εκανα και παραθεση;)πλακα σου κανω...και που να΄σουνα καλα τι θα μας εβαζες....
Ασε... αυριο θα εχω χαλια μερα...με χάλια διάθεση...θα μου τη φτιαξεις με τα μαγικα σου κολπα:redface::D;)
Α! τώρα την ειδα την παράθεση, μάλλον εγώ δεν σε πρόσεξα:redface: Εμ γκοτζαμαν slytherin να μην κάνουμε ένα μαγικό να σου φτιάξουμε το κέφι. Αν δεν γίνομαι όμως αδιάκριτη γιατί αύριο θα είναι χάλια η μέρα σου; Πρόβλημα με την δουλεια;

Α! τώρα την ειδα την παράθεση, μάλλον εγώ δεν σε πρόσεξα:redface: Εμ γκοτζαμαν slytherin να μην κάνουμε ένα μαγικό να σου φτιάξουμε το κέφι. Αν δεν γίνομαι όμως αδιάκριτη γιατί αύριο θα είναι χάλια η μέρα σου; Πρόβλημα με την δουλεια;
οχι...κολπο για να μας βάζεις πραγματακια και να τα απολαμβανουμε:Pθυμαμαι η πονηρη που μια μερα δεν ήμουν στα καλα μου και μας ειχες γεμισει φωτο...σα πονηρογατο που ειμαι το εκμεταλλευομαι:P:lol:
το βιβλιο για τις Βιρμανικες ειναι pdf το αποθηκευσα και το διαβαζω! Εισαι θησαυρος!!:up:

οχι...κολπο για να μας βάζεις πραγματακια και να τα απολαμβανουμε:Pθυμαμαι η πονηρη που μια μερα δεν ήμουν στα καλα μου και μας ειχες γεμισει φωτο...σα πονηρογατο που ειμαι το εκμεταλλευομαι:P:lol:
το βιβλιο για τις Βιρμανικες ειναι pdf το αποθηκευσα και το διαβαζω! Εισαι θησαυρος!!:up:
Αααα! πονηρόγατο :lol:καλά μωρε ας είμαστε καλά κ αν είναι να το γιορτάζουμε με φωτογραφίες γιατί είμαστε καλά κ επειδή είσαι τόσο πονηρούλα θα αρχίσω να σου φτιάχνω το φτιαγμένο κέφι από σήμερα
birman-cat.jpg

Είναι λίγο αληθοράκι αλλά έχει μια αρχοντια κ μ αρέσει:up:

Αααα! πονηρόγατο :lol:καλά μωρε ας είμαστε καλά κ αν είναι να το γιορτάζουμε με φωτογραφίες γιατί είμαστε καλά κ επειδή είσαι τόσο πονηρούλα θα αρχίσω να σου φτιάχνω το φτιαγμένο κέφι από σήμερα
birman-cat.jpg

Είναι λίγο αληθοράκι αλλά έχει μια αρχοντια κ μ αρέσει:up:
γιατι το σκηνικο τι σου λεει? Στα βραχια μια ακροθαλασσιας ειναι:up:

γιατι το σκηνικο τι σου λεει? Στα βραχια μια ακροθαλασσιας ειναι:up:
Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό :up:
cute-birman-cat.jpg

Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο;):lol:

Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό :up:
cute-birman-cat.jpg

ομορφο, μα Σιαμιζει καπως...:hmm:
να δειτε τη Καμυψω που εβαλε τη χειμωνιατικη αμφιεση...που'ναι η Δωρα να της πω...σχεδον σαν Περσικη έχει γινει:P:up:

Εδω ειμαι,σας παρακολουθω...
Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω;)

ομορφο, μα Σιαμιζει καπως...:hmm:
να δειτε τη Καμυψω που εβαλε τη χειμωνιατικη αμφιεση...που'ναι η Δωρα να της πω...σχεδον σαν Περσικη έχει γινει:P:up:
Περσική:inlove::inlove::inlove::inlove: Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική:D Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά ;)
κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας

Συνημμένα

• 1189025655Y1H9RY.jpg
    1189025655Y1H9RY.jpg
    4,4 KB · Εμφανίσεις: 22
  • 1192200963YuF1PZ.jpg
    1192200963YuF1PZ.jpg
    7,2 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 1207480525e74VHY.jpg
    1207480525e74VHY.jpg
    5,2 KB · Εμφανίσεις: 24
Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω;)
του Κουν ή της Παξινου εισαι??:hmm::lol:
Περσική:inlove::inlove::inlove::inlove: Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική:D Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά ;)
κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας
1191270552Kp77CC.jpg
Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου;)

Κάτι θα γίνει κ με σένα αφού σβήνεις έτσι θα σ αφήσουμε σβηστή τώρα που είναι κ Χριστούγεννα και ανάβουν τα πάντα:P
του Κουν ή της Παξινου εισαι??:hmm::lol:

Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου;)
Εσύ ποιας σχολής είσαι; Ε! η Δώρα ειναι από την άλλη γιατί αν είσασταν από την ίδια θα ειχατε συναντηθεί ;)

cute-birman-cat.jpg

Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει..
:up::up::up::up:

327270746_de0c3f8f19.jpg

Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει..
:up::up::up::up:
και το τοσο σκουρο μηπως?:P:lol:το νεγρικο?

CIMG2471.JPG

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back