πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:06 Ο πυρροθριξ: #33.901 15-12-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Για σου Δανάη ποτε θα βάλεις κ εσύ φωτογραφίες από τα μωρά σου; Το εργάκι το κατέβασες τελικά ή έχεις πολύ ακόμα; Click για ανάπτυξη... δεν εχω προλαβει να βγαλω καινουριες,ελειπα σε ενα συνεδριο και ηρθα χθες αργα το απογευμα! η ταινια ηρθε αλλα κι αυτην δεν εχω προλαβει να την δω! εσυ καλα εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:25 Η elvenstar: #33.902 15-12-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν εχω προλαβει να βγαλω καινουριες,ελειπα σε ενα συνεδριο και ηρθα χθες αργα το απογευμα! η ταινια ηρθε αλλα κι αυτην δεν εχω προλαβει να την δω! εσυ καλα εισαι? Click για ανάπτυξη... Α! ωραία εντάξει μωρέ το ζήτημα ήταν να την βρεις αφού την βρήκες κάποτε θα την δεις λοιπόν αφού την κατέβασες την διαγράφω από τον φάκελο ε; Εγώ είχα μια πολύ άσχημη ίωση κ τώρα αρχίζω κ συνέρχομαι σιγά σιγά. Όταν λοιπόν βρεις χρόνο βάλε φωτογραφίες να δούμε κ τα δικά σου γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:34 Ο πυρροθριξ: #33.903 15-12-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! ωραία εντάξει μωρέ το ζήτημα ήταν να την βρεις αφού την βρήκες κάποτε θα την δεις λοιπόν αφού την κατέβασες την διαγράφω από τον φάκελο ε; Εγώ είχα μια πολύ άσχημη ίωση κ τώρα αρχίζω κ συνέρχομαι σιγά σιγά. Όταν λοιπόν βρεις χρόνο βάλε φωτογραφίες να δούμε κ τα δικά σου γατάκια Click για ανάπτυξη... ωχ περαστικα!!! ναι βεβαια μολις μπορεσω θα βαλω φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.904 15-12-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είπα να σας επισκεφθώ, την αλλη βδομάδα θα μπεί το τηλ και το internet, οπότε θα επιστρέψω O erefer εχει μεγαλώσει πολύ και εχει γινει υπερβολικα χαδιαρης Σκέφτομαι όμως συνέχεια πως θα ηταν ακόμα καλύτερα αν είχε και παρέα.. Πως τα παει ο Μορφέας με τη Σεμέλη Γιούλη? Τη κυνηγάει και τη βιάζει ακόμα? Click για ανάπτυξη... Aντε ντε.....μας λειψατε!! τη κυνηγαει τωρα οταν το θυμηθει....εξακολουθει να ειναι ο αντρας του σπιτιου...η Καλυψω κρατα τις ισορροπιες... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μάλλον φύγατε, καληνύχτα! Click για ανάπτυξη... στις 6 παρα τεταρτο μωρε καληνυχτα λενε? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη για να μην σ αφήσω παραπονεμένη (κ με γκρεμισμένο τον Βενέτη) θα βάλω κ σε σας δωράκι https://books.google.gr/books?id=BtOaKKaSifsC&pg=PA4&source=gbs_selected_pages&cad=0_1#PPP1,M1 [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif][/FONT] Click για ανάπτυξη... Ελενα μου...να περνας οποτε θες κοριτσακι μου και 3 καιι 4 και 5 φορες τη μερα να μας γεμιζεις Δωρα...Αι φωτογατοΒασιλη θα σε λεω απο εδω και περα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.905 15-12-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! ωραία εντάξει μωρέ το ζήτημα ήταν να την βρεις αφού την βρήκες κάποτε θα την δεις λοιπόν αφού την κατέβασες την διαγράφω από τον φάκελο ε; Εγώ είχα μια πολύ άσχημη ίωση κ τώρα αρχίζω κ συνέρχομαι σιγά σιγά. Όταν λοιπόν βρεις χρόνο βάλε φωτογραφίες να δούμε κ τα δικά σου γατάκια Click για ανάπτυξη... περαστικα...κι οταν γινεις καλα βάλε μας καμια ωραια φωτο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:42 Η elvenstar: #33.906 15-12-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: περαστικα...κι οταν γινεις καλα βάλε μας καμια ωραια φωτο ε? Click για ανάπτυξη... A! δεν με πρόσεξες άρρωστη ή όχι την δουλειά μου εγώ την κάνω καλά στην προηγούμενη σελίδα έχω κ φωτογραφία κ ένα βιβλίο σχετικά με Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.907 15-12-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: A! δεν με πρόσεξες άρρωστη ή όχι την δουλειά μου εγώ την κάνω καλά στην προηγούμενη σελίδα έχω κ φωτογραφία κ ένα βιβλίο σχετικά με Βιρμανάκια Click για ανάπτυξη... καλε τα ειδα! Αφου σου εκανα και παραθεσηπλακα σου κανω...και που να΄σουνα καλα τι θα μας εβαζες.... Ασε... αυριο θα εχω χαλια μερα...με χάλια διάθεση...θα μου τη φτιαξεις με τα μαγικα σου κολπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η elvenstar: #33.908 15-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε τα ειδα! Αφου σου εκανα και παραθεσηπλακα σου κανω...και που να΄σουνα καλα τι θα μας εβαζες.... Ασε... αυριο θα εχω χαλια μερα...με χάλια διάθεση...θα μου τη φτιαξεις με τα μαγικα σου κολπα Click για ανάπτυξη... Α! τώρα την ειδα την παράθεση, μάλλον εγώ δεν σε πρόσεξα Εμ γκοτζαμαν slytherin να μην κάνουμε ένα μαγικό να σου φτιάξουμε το κέφι. Αν δεν γίνομαι όμως αδιάκριτη γιατί αύριο θα είναι χάλια η μέρα σου; Πρόβλημα με την δουλεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.909 15-12-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! τώρα την ειδα την παράθεση, μάλλον εγώ δεν σε πρόσεξα Εμ γκοτζαμαν slytherin να μην κάνουμε ένα μαγικό να σου φτιάξουμε το κέφι. Αν δεν γίνομαι όμως αδιάκριτη γιατί αύριο θα είναι χάλια η μέρα σου; Πρόβλημα με την δουλεια; Click για ανάπτυξη... οχι...κολπο για να μας βάζεις πραγματακια και να τα απολαμβανουμεθυμαμαι η πονηρη που μια μερα δεν ήμουν στα καλα μου και μας ειχες γεμισει φωτο...σα πονηρογατο που ειμαι το εκμεταλλευομαι το βιβλιο για τις Βιρμανικες ειναι pdf το αποθηκευσα και το διαβαζω! Εισαι θησαυρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:20 Η elvenstar: #33.910 15-12-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...κολπο για να μας βάζεις πραγματακια και να τα απολαμβανουμεθυμαμαι η πονηρη που μια μερα δεν ήμουν στα καλα μου και μας ειχες γεμισει φωτο...σα πονηρογατο που ειμαι το εκμεταλλευομαι το βιβλιο για τις Βιρμανικες ειναι pdf το αποθηκευσα και το διαβαζω! Εισαι θησαυρος!! Click για ανάπτυξη... Αααα! πονηρόγατο καλά μωρε ας είμαστε καλά κ αν είναι να το γιορτάζουμε με φωτογραφίες γιατί είμαστε καλά κ επειδή είσαι τόσο πονηρούλα θα αρχίσω να σου φτιάχνω το φτιαγμένο κέφι από σήμερα Είναι λίγο αληθοράκι αλλά έχει μια αρχοντια κ μ αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.911 15-12-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αααα! πονηρόγατο καλά μωρε ας είμαστε καλά κ αν είναι να το γιορτάζουμε με φωτογραφίες γιατί είμαστε καλά κ επειδή είσαι τόσο πονηρούλα θα αρχίσω να σου φτιάχνω το φτιαγμένο κέφι από σήμερα Είναι λίγο αληθοράκι αλλά έχει μια αρχοντια κ μ αρέσει Click για ανάπτυξη... γιατι το σκηνικο τι σου λεει? Στα βραχια μια ακροθαλασσιας ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η elvenstar: #33.912 15-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι το σκηνικο τι σου λεει? Στα βραχια μια ακροθαλασσιας ειναι Click για ανάπτυξη... Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.913 15-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Click για ανάπτυξη... ομορφο, μα Σιαμιζει καπως... να δειτε τη Καμυψω που εβαλε τη χειμωνιατικη αμφιεση...που'ναι η Δωρα να της πω...σχεδον σαν Περσικη έχει γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #33.914 15-12-08 23:59 Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η elvenstar: #33.915 16-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ομορφο, μα Σιαμιζει καπως... να δειτε τη Καμυψω που εβαλε τη χειμωνιατικη αμφιεση...που'ναι η Δωρα να της πω...σχεδον σαν Περσικη έχει γινει Click για ανάπτυξη... Περσική Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1189025655Y1H9RY.jpg 4,4 KB · Εμφανίσεις: 22 1192200963YuF1PZ.jpg 7,2 KB · Εμφανίσεις: 23 1207480525e74VHY.jpg 5,2 KB · Εμφανίσεις: 24 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.916 16-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περσική Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας Click για ανάπτυξη... Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η elvenstar: #33.917 16-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... Κάτι θα γίνει κ με σένα αφού σβήνεις έτσι θα σ αφήσουμε σβηστή τώρα που είναι κ Χριστούγεννα και ανάβουν τα πάντα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Click για ανάπτυξη... Εσύ ποιας σχολής είσαι; Ε! η Δώρα ειναι από την άλλη γιατί αν είσασταν από την ίδια θα ειχατε συναντηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:53 Η irene_marga: #33.918 16-12-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #33.919 16-12-08 01:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.920 16-12-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Click για ανάπτυξη... και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1694 1695 1696 1697 1698 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Για σου Δανάη ποτε θα βάλεις κ εσύ φωτογραφίες από τα μωρά σου; Το εργάκι το κατέβασες τελικά ή έχεις πολύ ακόμα; Click για ανάπτυξη... δεν εχω προλαβει να βγαλω καινουριες,ελειπα σε ενα συνεδριο και ηρθα χθες αργα το απογευμα! η ταινια ηρθε αλλα κι αυτην δεν εχω προλαβει να την δω! εσυ καλα εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:25 Η elvenstar: #33.902 15-12-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν εχω προλαβει να βγαλω καινουριες,ελειπα σε ενα συνεδριο και ηρθα χθες αργα το απογευμα! η ταινια ηρθε αλλα κι αυτην δεν εχω προλαβει να την δω! εσυ καλα εισαι? Click για ανάπτυξη... Α! ωραία εντάξει μωρέ το ζήτημα ήταν να την βρεις αφού την βρήκες κάποτε θα την δεις λοιπόν αφού την κατέβασες την διαγράφω από τον φάκελο ε; Εγώ είχα μια πολύ άσχημη ίωση κ τώρα αρχίζω κ συνέρχομαι σιγά σιγά. Όταν λοιπόν βρεις χρόνο βάλε φωτογραφίες να δούμε κ τα δικά σου γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:34 Ο πυρροθριξ: #33.903 15-12-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! ωραία εντάξει μωρέ το ζήτημα ήταν να την βρεις αφού την βρήκες κάποτε θα την δεις λοιπόν αφού την κατέβασες την διαγράφω από τον φάκελο ε; Εγώ είχα μια πολύ άσχημη ίωση κ τώρα αρχίζω κ συνέρχομαι σιγά σιγά. Όταν λοιπόν βρεις χρόνο βάλε φωτογραφίες να δούμε κ τα δικά σου γατάκια Click για ανάπτυξη... ωχ περαστικα!!! ναι βεβαια μολις μπορεσω θα βαλω φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.904 15-12-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είπα να σας επισκεφθώ, την αλλη βδομάδα θα μπεί το τηλ και το internet, οπότε θα επιστρέψω O erefer εχει μεγαλώσει πολύ και εχει γινει υπερβολικα χαδιαρης Σκέφτομαι όμως συνέχεια πως θα ηταν ακόμα καλύτερα αν είχε και παρέα.. Πως τα παει ο Μορφέας με τη Σεμέλη Γιούλη? Τη κυνηγάει και τη βιάζει ακόμα? Click για ανάπτυξη... Aντε ντε.....μας λειψατε!! τη κυνηγαει τωρα οταν το θυμηθει....εξακολουθει να ειναι ο αντρας του σπιτιου...η Καλυψω κρατα τις ισορροπιες... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μάλλον φύγατε, καληνύχτα! Click για ανάπτυξη... στις 6 παρα τεταρτο μωρε καληνυχτα λενε? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη για να μην σ αφήσω παραπονεμένη (κ με γκρεμισμένο τον Βενέτη) θα βάλω κ σε σας δωράκι https://books.google.gr/books?id=BtOaKKaSifsC&pg=PA4&source=gbs_selected_pages&cad=0_1#PPP1,M1 [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif][/FONT] Click για ανάπτυξη... Ελενα μου...να περνας οποτε θες κοριτσακι μου και 3 καιι 4 και 5 φορες τη μερα να μας γεμιζεις Δωρα...Αι φωτογατοΒασιλη θα σε λεω απο εδω και περα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.905 15-12-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! ωραία εντάξει μωρέ το ζήτημα ήταν να την βρεις αφού την βρήκες κάποτε θα την δεις λοιπόν αφού την κατέβασες την διαγράφω από τον φάκελο ε; Εγώ είχα μια πολύ άσχημη ίωση κ τώρα αρχίζω κ συνέρχομαι σιγά σιγά. Όταν λοιπόν βρεις χρόνο βάλε φωτογραφίες να δούμε κ τα δικά σου γατάκια Click για ανάπτυξη... περαστικα...κι οταν γινεις καλα βάλε μας καμια ωραια φωτο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:42 Η elvenstar: #33.906 15-12-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: περαστικα...κι οταν γινεις καλα βάλε μας καμια ωραια φωτο ε? Click για ανάπτυξη... A! δεν με πρόσεξες άρρωστη ή όχι την δουλειά μου εγώ την κάνω καλά στην προηγούμενη σελίδα έχω κ φωτογραφία κ ένα βιβλίο σχετικά με Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.907 15-12-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: A! δεν με πρόσεξες άρρωστη ή όχι την δουλειά μου εγώ την κάνω καλά στην προηγούμενη σελίδα έχω κ φωτογραφία κ ένα βιβλίο σχετικά με Βιρμανάκια Click για ανάπτυξη... καλε τα ειδα! Αφου σου εκανα και παραθεσηπλακα σου κανω...και που να΄σουνα καλα τι θα μας εβαζες.... Ασε... αυριο θα εχω χαλια μερα...με χάλια διάθεση...θα μου τη φτιαξεις με τα μαγικα σου κολπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η elvenstar: #33.908 15-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε τα ειδα! Αφου σου εκανα και παραθεσηπλακα σου κανω...και που να΄σουνα καλα τι θα μας εβαζες.... Ασε... αυριο θα εχω χαλια μερα...με χάλια διάθεση...θα μου τη φτιαξεις με τα μαγικα σου κολπα Click για ανάπτυξη... Α! τώρα την ειδα την παράθεση, μάλλον εγώ δεν σε πρόσεξα Εμ γκοτζαμαν slytherin να μην κάνουμε ένα μαγικό να σου φτιάξουμε το κέφι. Αν δεν γίνομαι όμως αδιάκριτη γιατί αύριο θα είναι χάλια η μέρα σου; Πρόβλημα με την δουλεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.909 15-12-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! τώρα την ειδα την παράθεση, μάλλον εγώ δεν σε πρόσεξα Εμ γκοτζαμαν slytherin να μην κάνουμε ένα μαγικό να σου φτιάξουμε το κέφι. Αν δεν γίνομαι όμως αδιάκριτη γιατί αύριο θα είναι χάλια η μέρα σου; Πρόβλημα με την δουλεια; Click για ανάπτυξη... οχι...κολπο για να μας βάζεις πραγματακια και να τα απολαμβανουμεθυμαμαι η πονηρη που μια μερα δεν ήμουν στα καλα μου και μας ειχες γεμισει φωτο...σα πονηρογατο που ειμαι το εκμεταλλευομαι το βιβλιο για τις Βιρμανικες ειναι pdf το αποθηκευσα και το διαβαζω! Εισαι θησαυρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:20 Η elvenstar: #33.910 15-12-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...κολπο για να μας βάζεις πραγματακια και να τα απολαμβανουμεθυμαμαι η πονηρη που μια μερα δεν ήμουν στα καλα μου και μας ειχες γεμισει φωτο...σα πονηρογατο που ειμαι το εκμεταλλευομαι το βιβλιο για τις Βιρμανικες ειναι pdf το αποθηκευσα και το διαβαζω! Εισαι θησαυρος!! Click για ανάπτυξη... Αααα! πονηρόγατο καλά μωρε ας είμαστε καλά κ αν είναι να το γιορτάζουμε με φωτογραφίες γιατί είμαστε καλά κ επειδή είσαι τόσο πονηρούλα θα αρχίσω να σου φτιάχνω το φτιαγμένο κέφι από σήμερα Είναι λίγο αληθοράκι αλλά έχει μια αρχοντια κ μ αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.911 15-12-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αααα! πονηρόγατο καλά μωρε ας είμαστε καλά κ αν είναι να το γιορτάζουμε με φωτογραφίες γιατί είμαστε καλά κ επειδή είσαι τόσο πονηρούλα θα αρχίσω να σου φτιάχνω το φτιαγμένο κέφι από σήμερα Είναι λίγο αληθοράκι αλλά έχει μια αρχοντια κ μ αρέσει Click για ανάπτυξη... γιατι το σκηνικο τι σου λεει? Στα βραχια μια ακροθαλασσιας ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η elvenstar: #33.912 15-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι το σκηνικο τι σου λεει? Στα βραχια μια ακροθαλασσιας ειναι Click για ανάπτυξη... Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.913 15-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Click για ανάπτυξη... ομορφο, μα Σιαμιζει καπως... να δειτε τη Καμυψω που εβαλε τη χειμωνιατικη αμφιεση...που'ναι η Δωρα να της πω...σχεδον σαν Περσικη έχει γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #33.914 15-12-08 23:59 Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η elvenstar: #33.915 16-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ομορφο, μα Σιαμιζει καπως... να δειτε τη Καμυψω που εβαλε τη χειμωνιατικη αμφιεση...που'ναι η Δωρα να της πω...σχεδον σαν Περσικη έχει γινει Click για ανάπτυξη... Περσική Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1189025655Y1H9RY.jpg 4,4 KB · Εμφανίσεις: 22 1192200963YuF1PZ.jpg 7,2 KB · Εμφανίσεις: 23 1207480525e74VHY.jpg 5,2 KB · Εμφανίσεις: 24 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.916 16-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περσική Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας Click για ανάπτυξη... Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η elvenstar: #33.917 16-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... Κάτι θα γίνει κ με σένα αφού σβήνεις έτσι θα σ αφήσουμε σβηστή τώρα που είναι κ Χριστούγεννα και ανάβουν τα πάντα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Click για ανάπτυξη... Εσύ ποιας σχολής είσαι; Ε! η Δώρα ειναι από την άλλη γιατί αν είσασταν από την ίδια θα ειχατε συναντηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:53 Η irene_marga: #33.918 16-12-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #33.919 16-12-08 01:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.920 16-12-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Click για ανάπτυξη... και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1694 1695 1696 1697 1698 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν εχω προλαβει να βγαλω καινουριες,ελειπα σε ενα συνεδριο και ηρθα χθες αργα το απογευμα! η ταινια ηρθε αλλα κι αυτην δεν εχω προλαβει να την δω! εσυ καλα εισαι? Click για ανάπτυξη... Α! ωραία εντάξει μωρέ το ζήτημα ήταν να την βρεις αφού την βρήκες κάποτε θα την δεις λοιπόν αφού την κατέβασες την διαγράφω από τον φάκελο ε; Εγώ είχα μια πολύ άσχημη ίωση κ τώρα αρχίζω κ συνέρχομαι σιγά σιγά. Όταν λοιπόν βρεις χρόνο βάλε φωτογραφίες να δούμε κ τα δικά σου γατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:34 Ο πυρροθριξ: #33.903 15-12-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! ωραία εντάξει μωρέ το ζήτημα ήταν να την βρεις αφού την βρήκες κάποτε θα την δεις λοιπόν αφού την κατέβασες την διαγράφω από τον φάκελο ε; Εγώ είχα μια πολύ άσχημη ίωση κ τώρα αρχίζω κ συνέρχομαι σιγά σιγά. Όταν λοιπόν βρεις χρόνο βάλε φωτογραφίες να δούμε κ τα δικά σου γατάκια Click για ανάπτυξη... ωχ περαστικα!!! ναι βεβαια μολις μπορεσω θα βαλω φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.904 15-12-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είπα να σας επισκεφθώ, την αλλη βδομάδα θα μπεί το τηλ και το internet, οπότε θα επιστρέψω O erefer εχει μεγαλώσει πολύ και εχει γινει υπερβολικα χαδιαρης Σκέφτομαι όμως συνέχεια πως θα ηταν ακόμα καλύτερα αν είχε και παρέα.. Πως τα παει ο Μορφέας με τη Σεμέλη Γιούλη? Τη κυνηγάει και τη βιάζει ακόμα? Click για ανάπτυξη... Aντε ντε.....μας λειψατε!! τη κυνηγαει τωρα οταν το θυμηθει....εξακολουθει να ειναι ο αντρας του σπιτιου...η Καλυψω κρατα τις ισορροπιες... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μάλλον φύγατε, καληνύχτα! Click για ανάπτυξη... στις 6 παρα τεταρτο μωρε καληνυχτα λενε? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη για να μην σ αφήσω παραπονεμένη (κ με γκρεμισμένο τον Βενέτη) θα βάλω κ σε σας δωράκι https://books.google.gr/books?id=BtOaKKaSifsC&pg=PA4&source=gbs_selected_pages&cad=0_1#PPP1,M1 [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif][/FONT] Click για ανάπτυξη... Ελενα μου...να περνας οποτε θες κοριτσακι μου και 3 καιι 4 και 5 φορες τη μερα να μας γεμιζεις Δωρα...Αι φωτογατοΒασιλη θα σε λεω απο εδω και περα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.905 15-12-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! ωραία εντάξει μωρέ το ζήτημα ήταν να την βρεις αφού την βρήκες κάποτε θα την δεις λοιπόν αφού την κατέβασες την διαγράφω από τον φάκελο ε; Εγώ είχα μια πολύ άσχημη ίωση κ τώρα αρχίζω κ συνέρχομαι σιγά σιγά. Όταν λοιπόν βρεις χρόνο βάλε φωτογραφίες να δούμε κ τα δικά σου γατάκια Click για ανάπτυξη... περαστικα...κι οταν γινεις καλα βάλε μας καμια ωραια φωτο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:42 Η elvenstar: #33.906 15-12-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: περαστικα...κι οταν γινεις καλα βάλε μας καμια ωραια φωτο ε? Click για ανάπτυξη... A! δεν με πρόσεξες άρρωστη ή όχι την δουλειά μου εγώ την κάνω καλά στην προηγούμενη σελίδα έχω κ φωτογραφία κ ένα βιβλίο σχετικά με Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.907 15-12-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: A! δεν με πρόσεξες άρρωστη ή όχι την δουλειά μου εγώ την κάνω καλά στην προηγούμενη σελίδα έχω κ φωτογραφία κ ένα βιβλίο σχετικά με Βιρμανάκια Click για ανάπτυξη... καλε τα ειδα! Αφου σου εκανα και παραθεσηπλακα σου κανω...και που να΄σουνα καλα τι θα μας εβαζες.... Ασε... αυριο θα εχω χαλια μερα...με χάλια διάθεση...θα μου τη φτιαξεις με τα μαγικα σου κολπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η elvenstar: #33.908 15-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε τα ειδα! Αφου σου εκανα και παραθεσηπλακα σου κανω...και που να΄σουνα καλα τι θα μας εβαζες.... Ασε... αυριο θα εχω χαλια μερα...με χάλια διάθεση...θα μου τη φτιαξεις με τα μαγικα σου κολπα Click για ανάπτυξη... Α! τώρα την ειδα την παράθεση, μάλλον εγώ δεν σε πρόσεξα Εμ γκοτζαμαν slytherin να μην κάνουμε ένα μαγικό να σου φτιάξουμε το κέφι. Αν δεν γίνομαι όμως αδιάκριτη γιατί αύριο θα είναι χάλια η μέρα σου; Πρόβλημα με την δουλεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.909 15-12-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! τώρα την ειδα την παράθεση, μάλλον εγώ δεν σε πρόσεξα Εμ γκοτζαμαν slytherin να μην κάνουμε ένα μαγικό να σου φτιάξουμε το κέφι. Αν δεν γίνομαι όμως αδιάκριτη γιατί αύριο θα είναι χάλια η μέρα σου; Πρόβλημα με την δουλεια; Click για ανάπτυξη... οχι...κολπο για να μας βάζεις πραγματακια και να τα απολαμβανουμεθυμαμαι η πονηρη που μια μερα δεν ήμουν στα καλα μου και μας ειχες γεμισει φωτο...σα πονηρογατο που ειμαι το εκμεταλλευομαι το βιβλιο για τις Βιρμανικες ειναι pdf το αποθηκευσα και το διαβαζω! Εισαι θησαυρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:20 Η elvenstar: #33.910 15-12-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...κολπο για να μας βάζεις πραγματακια και να τα απολαμβανουμεθυμαμαι η πονηρη που μια μερα δεν ήμουν στα καλα μου και μας ειχες γεμισει φωτο...σα πονηρογατο που ειμαι το εκμεταλλευομαι το βιβλιο για τις Βιρμανικες ειναι pdf το αποθηκευσα και το διαβαζω! Εισαι θησαυρος!! Click για ανάπτυξη... Αααα! πονηρόγατο καλά μωρε ας είμαστε καλά κ αν είναι να το γιορτάζουμε με φωτογραφίες γιατί είμαστε καλά κ επειδή είσαι τόσο πονηρούλα θα αρχίσω να σου φτιάχνω το φτιαγμένο κέφι από σήμερα Είναι λίγο αληθοράκι αλλά έχει μια αρχοντια κ μ αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.911 15-12-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αααα! πονηρόγατο καλά μωρε ας είμαστε καλά κ αν είναι να το γιορτάζουμε με φωτογραφίες γιατί είμαστε καλά κ επειδή είσαι τόσο πονηρούλα θα αρχίσω να σου φτιάχνω το φτιαγμένο κέφι από σήμερα Είναι λίγο αληθοράκι αλλά έχει μια αρχοντια κ μ αρέσει Click για ανάπτυξη... γιατι το σκηνικο τι σου λεει? Στα βραχια μια ακροθαλασσιας ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η elvenstar: #33.912 15-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι το σκηνικο τι σου λεει? Στα βραχια μια ακροθαλασσιας ειναι Click για ανάπτυξη... Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.913 15-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Click για ανάπτυξη... ομορφο, μα Σιαμιζει καπως... να δειτε τη Καμυψω που εβαλε τη χειμωνιατικη αμφιεση...που'ναι η Δωρα να της πω...σχεδον σαν Περσικη έχει γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #33.914 15-12-08 23:59 Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η elvenstar: #33.915 16-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ομορφο, μα Σιαμιζει καπως... να δειτε τη Καμυψω που εβαλε τη χειμωνιατικη αμφιεση...που'ναι η Δωρα να της πω...σχεδον σαν Περσικη έχει γινει Click για ανάπτυξη... Περσική Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1189025655Y1H9RY.jpg 4,4 KB · Εμφανίσεις: 22 1192200963YuF1PZ.jpg 7,2 KB · Εμφανίσεις: 23 1207480525e74VHY.jpg 5,2 KB · Εμφανίσεις: 24 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.916 16-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περσική Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας Click για ανάπτυξη... Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η elvenstar: #33.917 16-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... Κάτι θα γίνει κ με σένα αφού σβήνεις έτσι θα σ αφήσουμε σβηστή τώρα που είναι κ Χριστούγεννα και ανάβουν τα πάντα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Click για ανάπτυξη... Εσύ ποιας σχολής είσαι; Ε! η Δώρα ειναι από την άλλη γιατί αν είσασταν από την ίδια θα ειχατε συναντηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:53 Η irene_marga: #33.918 16-12-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #33.919 16-12-08 01:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.920 16-12-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Click για ανάπτυξη... και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1694 1695 1696 1697 1698 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! ωραία εντάξει μωρέ το ζήτημα ήταν να την βρεις αφού την βρήκες κάποτε θα την δεις λοιπόν αφού την κατέβασες την διαγράφω από τον φάκελο ε; Εγώ είχα μια πολύ άσχημη ίωση κ τώρα αρχίζω κ συνέρχομαι σιγά σιγά. Όταν λοιπόν βρεις χρόνο βάλε φωτογραφίες να δούμε κ τα δικά σου γατάκια Click για ανάπτυξη... ωχ περαστικα!!! ναι βεβαια μολις μπορεσω θα βαλω φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.904 15-12-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είπα να σας επισκεφθώ, την αλλη βδομάδα θα μπεί το τηλ και το internet, οπότε θα επιστρέψω O erefer εχει μεγαλώσει πολύ και εχει γινει υπερβολικα χαδιαρης Σκέφτομαι όμως συνέχεια πως θα ηταν ακόμα καλύτερα αν είχε και παρέα.. Πως τα παει ο Μορφέας με τη Σεμέλη Γιούλη? Τη κυνηγάει και τη βιάζει ακόμα? Click για ανάπτυξη... Aντε ντε.....μας λειψατε!! τη κυνηγαει τωρα οταν το θυμηθει....εξακολουθει να ειναι ο αντρας του σπιτιου...η Καλυψω κρατα τις ισορροπιες... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μάλλον φύγατε, καληνύχτα! Click για ανάπτυξη... στις 6 παρα τεταρτο μωρε καληνυχτα λενε? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη για να μην σ αφήσω παραπονεμένη (κ με γκρεμισμένο τον Βενέτη) θα βάλω κ σε σας δωράκι https://books.google.gr/books?id=BtOaKKaSifsC&pg=PA4&source=gbs_selected_pages&cad=0_1#PPP1,M1 [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif][/FONT] Click για ανάπτυξη... Ελενα μου...να περνας οποτε θες κοριτσακι μου και 3 καιι 4 και 5 φορες τη μερα να μας γεμιζεις Δωρα...Αι φωτογατοΒασιλη θα σε λεω απο εδω και περα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.905 15-12-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! ωραία εντάξει μωρέ το ζήτημα ήταν να την βρεις αφού την βρήκες κάποτε θα την δεις λοιπόν αφού την κατέβασες την διαγράφω από τον φάκελο ε; Εγώ είχα μια πολύ άσχημη ίωση κ τώρα αρχίζω κ συνέρχομαι σιγά σιγά. Όταν λοιπόν βρεις χρόνο βάλε φωτογραφίες να δούμε κ τα δικά σου γατάκια Click για ανάπτυξη... περαστικα...κι οταν γινεις καλα βάλε μας καμια ωραια φωτο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:42 Η elvenstar: #33.906 15-12-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: περαστικα...κι οταν γινεις καλα βάλε μας καμια ωραια φωτο ε? Click για ανάπτυξη... A! δεν με πρόσεξες άρρωστη ή όχι την δουλειά μου εγώ την κάνω καλά στην προηγούμενη σελίδα έχω κ φωτογραφία κ ένα βιβλίο σχετικά με Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.907 15-12-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: A! δεν με πρόσεξες άρρωστη ή όχι την δουλειά μου εγώ την κάνω καλά στην προηγούμενη σελίδα έχω κ φωτογραφία κ ένα βιβλίο σχετικά με Βιρμανάκια Click για ανάπτυξη... καλε τα ειδα! Αφου σου εκανα και παραθεσηπλακα σου κανω...και που να΄σουνα καλα τι θα μας εβαζες.... Ασε... αυριο θα εχω χαλια μερα...με χάλια διάθεση...θα μου τη φτιαξεις με τα μαγικα σου κολπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η elvenstar: #33.908 15-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε τα ειδα! Αφου σου εκανα και παραθεσηπλακα σου κανω...και που να΄σουνα καλα τι θα μας εβαζες.... Ασε... αυριο θα εχω χαλια μερα...με χάλια διάθεση...θα μου τη φτιαξεις με τα μαγικα σου κολπα Click για ανάπτυξη... Α! τώρα την ειδα την παράθεση, μάλλον εγώ δεν σε πρόσεξα Εμ γκοτζαμαν slytherin να μην κάνουμε ένα μαγικό να σου φτιάξουμε το κέφι. Αν δεν γίνομαι όμως αδιάκριτη γιατί αύριο θα είναι χάλια η μέρα σου; Πρόβλημα με την δουλεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.909 15-12-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! τώρα την ειδα την παράθεση, μάλλον εγώ δεν σε πρόσεξα Εμ γκοτζαμαν slytherin να μην κάνουμε ένα μαγικό να σου φτιάξουμε το κέφι. Αν δεν γίνομαι όμως αδιάκριτη γιατί αύριο θα είναι χάλια η μέρα σου; Πρόβλημα με την δουλεια; Click για ανάπτυξη... οχι...κολπο για να μας βάζεις πραγματακια και να τα απολαμβανουμεθυμαμαι η πονηρη που μια μερα δεν ήμουν στα καλα μου και μας ειχες γεμισει φωτο...σα πονηρογατο που ειμαι το εκμεταλλευομαι το βιβλιο για τις Βιρμανικες ειναι pdf το αποθηκευσα και το διαβαζω! Εισαι θησαυρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:20 Η elvenstar: #33.910 15-12-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...κολπο για να μας βάζεις πραγματακια και να τα απολαμβανουμεθυμαμαι η πονηρη που μια μερα δεν ήμουν στα καλα μου και μας ειχες γεμισει φωτο...σα πονηρογατο που ειμαι το εκμεταλλευομαι το βιβλιο για τις Βιρμανικες ειναι pdf το αποθηκευσα και το διαβαζω! Εισαι θησαυρος!! Click για ανάπτυξη... Αααα! πονηρόγατο καλά μωρε ας είμαστε καλά κ αν είναι να το γιορτάζουμε με φωτογραφίες γιατί είμαστε καλά κ επειδή είσαι τόσο πονηρούλα θα αρχίσω να σου φτιάχνω το φτιαγμένο κέφι από σήμερα Είναι λίγο αληθοράκι αλλά έχει μια αρχοντια κ μ αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.911 15-12-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αααα! πονηρόγατο καλά μωρε ας είμαστε καλά κ αν είναι να το γιορτάζουμε με φωτογραφίες γιατί είμαστε καλά κ επειδή είσαι τόσο πονηρούλα θα αρχίσω να σου φτιάχνω το φτιαγμένο κέφι από σήμερα Είναι λίγο αληθοράκι αλλά έχει μια αρχοντια κ μ αρέσει Click για ανάπτυξη... γιατι το σκηνικο τι σου λεει? Στα βραχια μια ακροθαλασσιας ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η elvenstar: #33.912 15-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι το σκηνικο τι σου λεει? Στα βραχια μια ακροθαλασσιας ειναι Click για ανάπτυξη... Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.913 15-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Click για ανάπτυξη... ομορφο, μα Σιαμιζει καπως... να δειτε τη Καμυψω που εβαλε τη χειμωνιατικη αμφιεση...που'ναι η Δωρα να της πω...σχεδον σαν Περσικη έχει γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #33.914 15-12-08 23:59 Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η elvenstar: #33.915 16-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ομορφο, μα Σιαμιζει καπως... να δειτε τη Καμυψω που εβαλε τη χειμωνιατικη αμφιεση...που'ναι η Δωρα να της πω...σχεδον σαν Περσικη έχει γινει Click για ανάπτυξη... Περσική Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1189025655Y1H9RY.jpg 4,4 KB · Εμφανίσεις: 22 1192200963YuF1PZ.jpg 7,2 KB · Εμφανίσεις: 23 1207480525e74VHY.jpg 5,2 KB · Εμφανίσεις: 24 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.916 16-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περσική Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας Click για ανάπτυξη... Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η elvenstar: #33.917 16-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... Κάτι θα γίνει κ με σένα αφού σβήνεις έτσι θα σ αφήσουμε σβηστή τώρα που είναι κ Χριστούγεννα και ανάβουν τα πάντα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Click για ανάπτυξη... Εσύ ποιας σχολής είσαι; Ε! η Δώρα ειναι από την άλλη γιατί αν είσασταν από την ίδια θα ειχατε συναντηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:53 Η irene_marga: #33.918 16-12-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #33.919 16-12-08 01:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.920 16-12-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Click για ανάπτυξη... και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1694 1695 1696 1697 1698 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είπα να σας επισκεφθώ, την αλλη βδομάδα θα μπεί το τηλ και το internet, οπότε θα επιστρέψω O erefer εχει μεγαλώσει πολύ και εχει γινει υπερβολικα χαδιαρης Σκέφτομαι όμως συνέχεια πως θα ηταν ακόμα καλύτερα αν είχε και παρέα.. Πως τα παει ο Μορφέας με τη Σεμέλη Γιούλη? Τη κυνηγάει και τη βιάζει ακόμα? Click για ανάπτυξη... Aντε ντε.....μας λειψατε!! τη κυνηγαει τωρα οταν το θυμηθει....εξακολουθει να ειναι ο αντρας του σπιτιου...η Καλυψω κρατα τις ισορροπιες... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μάλλον φύγατε, καληνύχτα! Click για ανάπτυξη... στις 6 παρα τεταρτο μωρε καληνυχτα λενε? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη για να μην σ αφήσω παραπονεμένη (κ με γκρεμισμένο τον Βενέτη) θα βάλω κ σε σας δωράκι https://books.google.gr/books?id=BtOaKKaSifsC&pg=PA4&source=gbs_selected_pages&cad=0_1#PPP1,M1 [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif][/FONT] Click για ανάπτυξη... Ελενα μου...να περνας οποτε θες κοριτσακι μου και 3 καιι 4 και 5 φορες τη μερα να μας γεμιζεις Δωρα...Αι φωτογατοΒασιλη θα σε λεω απο εδω και περα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.905 15-12-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! ωραία εντάξει μωρέ το ζήτημα ήταν να την βρεις αφού την βρήκες κάποτε θα την δεις λοιπόν αφού την κατέβασες την διαγράφω από τον φάκελο ε; Εγώ είχα μια πολύ άσχημη ίωση κ τώρα αρχίζω κ συνέρχομαι σιγά σιγά. Όταν λοιπόν βρεις χρόνο βάλε φωτογραφίες να δούμε κ τα δικά σου γατάκια Click για ανάπτυξη... περαστικα...κι οταν γινεις καλα βάλε μας καμια ωραια φωτο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:42 Η elvenstar: #33.906 15-12-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: περαστικα...κι οταν γινεις καλα βάλε μας καμια ωραια φωτο ε? Click για ανάπτυξη... A! δεν με πρόσεξες άρρωστη ή όχι την δουλειά μου εγώ την κάνω καλά στην προηγούμενη σελίδα έχω κ φωτογραφία κ ένα βιβλίο σχετικά με Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.907 15-12-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: A! δεν με πρόσεξες άρρωστη ή όχι την δουλειά μου εγώ την κάνω καλά στην προηγούμενη σελίδα έχω κ φωτογραφία κ ένα βιβλίο σχετικά με Βιρμανάκια Click για ανάπτυξη... καλε τα ειδα! Αφου σου εκανα και παραθεσηπλακα σου κανω...και που να΄σουνα καλα τι θα μας εβαζες.... Ασε... αυριο θα εχω χαλια μερα...με χάλια διάθεση...θα μου τη φτιαξεις με τα μαγικα σου κολπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η elvenstar: #33.908 15-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε τα ειδα! Αφου σου εκανα και παραθεσηπλακα σου κανω...και που να΄σουνα καλα τι θα μας εβαζες.... Ασε... αυριο θα εχω χαλια μερα...με χάλια διάθεση...θα μου τη φτιαξεις με τα μαγικα σου κολπα Click για ανάπτυξη... Α! τώρα την ειδα την παράθεση, μάλλον εγώ δεν σε πρόσεξα Εμ γκοτζαμαν slytherin να μην κάνουμε ένα μαγικό να σου φτιάξουμε το κέφι. Αν δεν γίνομαι όμως αδιάκριτη γιατί αύριο θα είναι χάλια η μέρα σου; Πρόβλημα με την δουλεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.909 15-12-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! τώρα την ειδα την παράθεση, μάλλον εγώ δεν σε πρόσεξα Εμ γκοτζαμαν slytherin να μην κάνουμε ένα μαγικό να σου φτιάξουμε το κέφι. Αν δεν γίνομαι όμως αδιάκριτη γιατί αύριο θα είναι χάλια η μέρα σου; Πρόβλημα με την δουλεια; Click για ανάπτυξη... οχι...κολπο για να μας βάζεις πραγματακια και να τα απολαμβανουμεθυμαμαι η πονηρη που μια μερα δεν ήμουν στα καλα μου και μας ειχες γεμισει φωτο...σα πονηρογατο που ειμαι το εκμεταλλευομαι το βιβλιο για τις Βιρμανικες ειναι pdf το αποθηκευσα και το διαβαζω! Εισαι θησαυρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:20 Η elvenstar: #33.910 15-12-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...κολπο για να μας βάζεις πραγματακια και να τα απολαμβανουμεθυμαμαι η πονηρη που μια μερα δεν ήμουν στα καλα μου και μας ειχες γεμισει φωτο...σα πονηρογατο που ειμαι το εκμεταλλευομαι το βιβλιο για τις Βιρμανικες ειναι pdf το αποθηκευσα και το διαβαζω! Εισαι θησαυρος!! Click για ανάπτυξη... Αααα! πονηρόγατο καλά μωρε ας είμαστε καλά κ αν είναι να το γιορτάζουμε με φωτογραφίες γιατί είμαστε καλά κ επειδή είσαι τόσο πονηρούλα θα αρχίσω να σου φτιάχνω το φτιαγμένο κέφι από σήμερα Είναι λίγο αληθοράκι αλλά έχει μια αρχοντια κ μ αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.911 15-12-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αααα! πονηρόγατο καλά μωρε ας είμαστε καλά κ αν είναι να το γιορτάζουμε με φωτογραφίες γιατί είμαστε καλά κ επειδή είσαι τόσο πονηρούλα θα αρχίσω να σου φτιάχνω το φτιαγμένο κέφι από σήμερα Είναι λίγο αληθοράκι αλλά έχει μια αρχοντια κ μ αρέσει Click για ανάπτυξη... γιατι το σκηνικο τι σου λεει? Στα βραχια μια ακροθαλασσιας ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η elvenstar: #33.912 15-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι το σκηνικο τι σου λεει? Στα βραχια μια ακροθαλασσιας ειναι Click για ανάπτυξη... Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.913 15-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Click για ανάπτυξη... ομορφο, μα Σιαμιζει καπως... να δειτε τη Καμυψω που εβαλε τη χειμωνιατικη αμφιεση...που'ναι η Δωρα να της πω...σχεδον σαν Περσικη έχει γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #33.914 15-12-08 23:59 Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η elvenstar: #33.915 16-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ομορφο, μα Σιαμιζει καπως... να δειτε τη Καμυψω που εβαλε τη χειμωνιατικη αμφιεση...που'ναι η Δωρα να της πω...σχεδον σαν Περσικη έχει γινει Click για ανάπτυξη... Περσική Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1189025655Y1H9RY.jpg 4,4 KB · Εμφανίσεις: 22 1192200963YuF1PZ.jpg 7,2 KB · Εμφανίσεις: 23 1207480525e74VHY.jpg 5,2 KB · Εμφανίσεις: 24 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.916 16-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περσική Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας Click για ανάπτυξη... Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η elvenstar: #33.917 16-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... Κάτι θα γίνει κ με σένα αφού σβήνεις έτσι θα σ αφήσουμε σβηστή τώρα που είναι κ Χριστούγεννα και ανάβουν τα πάντα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Click για ανάπτυξη... Εσύ ποιας σχολής είσαι; Ε! η Δώρα ειναι από την άλλη γιατί αν είσασταν από την ίδια θα ειχατε συναντηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:53 Η irene_marga: #33.918 16-12-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #33.919 16-12-08 01:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.920 16-12-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Click για ανάπτυξη... και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1694 1695 1696 1697 1698 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! ωραία εντάξει μωρέ το ζήτημα ήταν να την βρεις αφού την βρήκες κάποτε θα την δεις λοιπόν αφού την κατέβασες την διαγράφω από τον φάκελο ε; Εγώ είχα μια πολύ άσχημη ίωση κ τώρα αρχίζω κ συνέρχομαι σιγά σιγά. Όταν λοιπόν βρεις χρόνο βάλε φωτογραφίες να δούμε κ τα δικά σου γατάκια Click για ανάπτυξη... περαστικα...κι οταν γινεις καλα βάλε μας καμια ωραια φωτο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:42 Η elvenstar: #33.906 15-12-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: περαστικα...κι οταν γινεις καλα βάλε μας καμια ωραια φωτο ε? Click για ανάπτυξη... A! δεν με πρόσεξες άρρωστη ή όχι την δουλειά μου εγώ την κάνω καλά στην προηγούμενη σελίδα έχω κ φωτογραφία κ ένα βιβλίο σχετικά με Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.907 15-12-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: A! δεν με πρόσεξες άρρωστη ή όχι την δουλειά μου εγώ την κάνω καλά στην προηγούμενη σελίδα έχω κ φωτογραφία κ ένα βιβλίο σχετικά με Βιρμανάκια Click για ανάπτυξη... καλε τα ειδα! Αφου σου εκανα και παραθεσηπλακα σου κανω...και που να΄σουνα καλα τι θα μας εβαζες.... Ασε... αυριο θα εχω χαλια μερα...με χάλια διάθεση...θα μου τη φτιαξεις με τα μαγικα σου κολπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η elvenstar: #33.908 15-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε τα ειδα! Αφου σου εκανα και παραθεσηπλακα σου κανω...και που να΄σουνα καλα τι θα μας εβαζες.... Ασε... αυριο θα εχω χαλια μερα...με χάλια διάθεση...θα μου τη φτιαξεις με τα μαγικα σου κολπα Click για ανάπτυξη... Α! τώρα την ειδα την παράθεση, μάλλον εγώ δεν σε πρόσεξα Εμ γκοτζαμαν slytherin να μην κάνουμε ένα μαγικό να σου φτιάξουμε το κέφι. Αν δεν γίνομαι όμως αδιάκριτη γιατί αύριο θα είναι χάλια η μέρα σου; Πρόβλημα με την δουλεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.909 15-12-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! τώρα την ειδα την παράθεση, μάλλον εγώ δεν σε πρόσεξα Εμ γκοτζαμαν slytherin να μην κάνουμε ένα μαγικό να σου φτιάξουμε το κέφι. Αν δεν γίνομαι όμως αδιάκριτη γιατί αύριο θα είναι χάλια η μέρα σου; Πρόβλημα με την δουλεια; Click για ανάπτυξη... οχι...κολπο για να μας βάζεις πραγματακια και να τα απολαμβανουμεθυμαμαι η πονηρη που μια μερα δεν ήμουν στα καλα μου και μας ειχες γεμισει φωτο...σα πονηρογατο που ειμαι το εκμεταλλευομαι το βιβλιο για τις Βιρμανικες ειναι pdf το αποθηκευσα και το διαβαζω! Εισαι θησαυρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:20 Η elvenstar: #33.910 15-12-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...κολπο για να μας βάζεις πραγματακια και να τα απολαμβανουμεθυμαμαι η πονηρη που μια μερα δεν ήμουν στα καλα μου και μας ειχες γεμισει φωτο...σα πονηρογατο που ειμαι το εκμεταλλευομαι το βιβλιο για τις Βιρμανικες ειναι pdf το αποθηκευσα και το διαβαζω! Εισαι θησαυρος!! Click για ανάπτυξη... Αααα! πονηρόγατο καλά μωρε ας είμαστε καλά κ αν είναι να το γιορτάζουμε με φωτογραφίες γιατί είμαστε καλά κ επειδή είσαι τόσο πονηρούλα θα αρχίσω να σου φτιάχνω το φτιαγμένο κέφι από σήμερα Είναι λίγο αληθοράκι αλλά έχει μια αρχοντια κ μ αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.911 15-12-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αααα! πονηρόγατο καλά μωρε ας είμαστε καλά κ αν είναι να το γιορτάζουμε με φωτογραφίες γιατί είμαστε καλά κ επειδή είσαι τόσο πονηρούλα θα αρχίσω να σου φτιάχνω το φτιαγμένο κέφι από σήμερα Είναι λίγο αληθοράκι αλλά έχει μια αρχοντια κ μ αρέσει Click για ανάπτυξη... γιατι το σκηνικο τι σου λεει? Στα βραχια μια ακροθαλασσιας ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η elvenstar: #33.912 15-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι το σκηνικο τι σου λεει? Στα βραχια μια ακροθαλασσιας ειναι Click για ανάπτυξη... Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.913 15-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Click για ανάπτυξη... ομορφο, μα Σιαμιζει καπως... να δειτε τη Καμυψω που εβαλε τη χειμωνιατικη αμφιεση...που'ναι η Δωρα να της πω...σχεδον σαν Περσικη έχει γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #33.914 15-12-08 23:59 Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η elvenstar: #33.915 16-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ομορφο, μα Σιαμιζει καπως... να δειτε τη Καμυψω που εβαλε τη χειμωνιατικη αμφιεση...που'ναι η Δωρα να της πω...σχεδον σαν Περσικη έχει γινει Click για ανάπτυξη... Περσική Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1189025655Y1H9RY.jpg 4,4 KB · Εμφανίσεις: 22 1192200963YuF1PZ.jpg 7,2 KB · Εμφανίσεις: 23 1207480525e74VHY.jpg 5,2 KB · Εμφανίσεις: 24 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.916 16-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περσική Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας Click για ανάπτυξη... Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η elvenstar: #33.917 16-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... Κάτι θα γίνει κ με σένα αφού σβήνεις έτσι θα σ αφήσουμε σβηστή τώρα που είναι κ Χριστούγεννα και ανάβουν τα πάντα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Click για ανάπτυξη... Εσύ ποιας σχολής είσαι; Ε! η Δώρα ειναι από την άλλη γιατί αν είσασταν από την ίδια θα ειχατε συναντηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:53 Η irene_marga: #33.918 16-12-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #33.919 16-12-08 01:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.920 16-12-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Click για ανάπτυξη... και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1694 1695 1696 1697 1698 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: περαστικα...κι οταν γινεις καλα βάλε μας καμια ωραια φωτο ε? Click για ανάπτυξη... A! δεν με πρόσεξες άρρωστη ή όχι την δουλειά μου εγώ την κάνω καλά στην προηγούμενη σελίδα έχω κ φωτογραφία κ ένα βιβλίο σχετικά με Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.907 15-12-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: A! δεν με πρόσεξες άρρωστη ή όχι την δουλειά μου εγώ την κάνω καλά στην προηγούμενη σελίδα έχω κ φωτογραφία κ ένα βιβλίο σχετικά με Βιρμανάκια Click για ανάπτυξη... καλε τα ειδα! Αφου σου εκανα και παραθεσηπλακα σου κανω...και που να΄σουνα καλα τι θα μας εβαζες.... Ασε... αυριο θα εχω χαλια μερα...με χάλια διάθεση...θα μου τη φτιαξεις με τα μαγικα σου κολπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η elvenstar: #33.908 15-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε τα ειδα! Αφου σου εκανα και παραθεσηπλακα σου κανω...και που να΄σουνα καλα τι θα μας εβαζες.... Ασε... αυριο θα εχω χαλια μερα...με χάλια διάθεση...θα μου τη φτιαξεις με τα μαγικα σου κολπα Click για ανάπτυξη... Α! τώρα την ειδα την παράθεση, μάλλον εγώ δεν σε πρόσεξα Εμ γκοτζαμαν slytherin να μην κάνουμε ένα μαγικό να σου φτιάξουμε το κέφι. Αν δεν γίνομαι όμως αδιάκριτη γιατί αύριο θα είναι χάλια η μέρα σου; Πρόβλημα με την δουλεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.909 15-12-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! τώρα την ειδα την παράθεση, μάλλον εγώ δεν σε πρόσεξα Εμ γκοτζαμαν slytherin να μην κάνουμε ένα μαγικό να σου φτιάξουμε το κέφι. Αν δεν γίνομαι όμως αδιάκριτη γιατί αύριο θα είναι χάλια η μέρα σου; Πρόβλημα με την δουλεια; Click για ανάπτυξη... οχι...κολπο για να μας βάζεις πραγματακια και να τα απολαμβανουμεθυμαμαι η πονηρη που μια μερα δεν ήμουν στα καλα μου και μας ειχες γεμισει φωτο...σα πονηρογατο που ειμαι το εκμεταλλευομαι το βιβλιο για τις Βιρμανικες ειναι pdf το αποθηκευσα και το διαβαζω! Εισαι θησαυρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:20 Η elvenstar: #33.910 15-12-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...κολπο για να μας βάζεις πραγματακια και να τα απολαμβανουμεθυμαμαι η πονηρη που μια μερα δεν ήμουν στα καλα μου και μας ειχες γεμισει φωτο...σα πονηρογατο που ειμαι το εκμεταλλευομαι το βιβλιο για τις Βιρμανικες ειναι pdf το αποθηκευσα και το διαβαζω! Εισαι θησαυρος!! Click για ανάπτυξη... Αααα! πονηρόγατο καλά μωρε ας είμαστε καλά κ αν είναι να το γιορτάζουμε με φωτογραφίες γιατί είμαστε καλά κ επειδή είσαι τόσο πονηρούλα θα αρχίσω να σου φτιάχνω το φτιαγμένο κέφι από σήμερα Είναι λίγο αληθοράκι αλλά έχει μια αρχοντια κ μ αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.911 15-12-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αααα! πονηρόγατο καλά μωρε ας είμαστε καλά κ αν είναι να το γιορτάζουμε με φωτογραφίες γιατί είμαστε καλά κ επειδή είσαι τόσο πονηρούλα θα αρχίσω να σου φτιάχνω το φτιαγμένο κέφι από σήμερα Είναι λίγο αληθοράκι αλλά έχει μια αρχοντια κ μ αρέσει Click για ανάπτυξη... γιατι το σκηνικο τι σου λεει? Στα βραχια μια ακροθαλασσιας ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η elvenstar: #33.912 15-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι το σκηνικο τι σου λεει? Στα βραχια μια ακροθαλασσιας ειναι Click για ανάπτυξη... Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.913 15-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Click για ανάπτυξη... ομορφο, μα Σιαμιζει καπως... να δειτε τη Καμυψω που εβαλε τη χειμωνιατικη αμφιεση...που'ναι η Δωρα να της πω...σχεδον σαν Περσικη έχει γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #33.914 15-12-08 23:59 Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η elvenstar: #33.915 16-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ομορφο, μα Σιαμιζει καπως... να δειτε τη Καμυψω που εβαλε τη χειμωνιατικη αμφιεση...που'ναι η Δωρα να της πω...σχεδον σαν Περσικη έχει γινει Click για ανάπτυξη... Περσική Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1189025655Y1H9RY.jpg 4,4 KB · Εμφανίσεις: 22 1192200963YuF1PZ.jpg 7,2 KB · Εμφανίσεις: 23 1207480525e74VHY.jpg 5,2 KB · Εμφανίσεις: 24 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.916 16-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περσική Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας Click για ανάπτυξη... Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η elvenstar: #33.917 16-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... Κάτι θα γίνει κ με σένα αφού σβήνεις έτσι θα σ αφήσουμε σβηστή τώρα που είναι κ Χριστούγεννα και ανάβουν τα πάντα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Click για ανάπτυξη... Εσύ ποιας σχολής είσαι; Ε! η Δώρα ειναι από την άλλη γιατί αν είσασταν από την ίδια θα ειχατε συναντηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:53 Η irene_marga: #33.918 16-12-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #33.919 16-12-08 01:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.920 16-12-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Click για ανάπτυξη... και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1694 1695 1696 1697 1698 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: A! δεν με πρόσεξες άρρωστη ή όχι την δουλειά μου εγώ την κάνω καλά στην προηγούμενη σελίδα έχω κ φωτογραφία κ ένα βιβλίο σχετικά με Βιρμανάκια Click για ανάπτυξη... καλε τα ειδα! Αφου σου εκανα και παραθεσηπλακα σου κανω...και που να΄σουνα καλα τι θα μας εβαζες.... Ασε... αυριο θα εχω χαλια μερα...με χάλια διάθεση...θα μου τη φτιαξεις με τα μαγικα σου κολπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η elvenstar: #33.908 15-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε τα ειδα! Αφου σου εκανα και παραθεσηπλακα σου κανω...και που να΄σουνα καλα τι θα μας εβαζες.... Ασε... αυριο θα εχω χαλια μερα...με χάλια διάθεση...θα μου τη φτιαξεις με τα μαγικα σου κολπα Click για ανάπτυξη... Α! τώρα την ειδα την παράθεση, μάλλον εγώ δεν σε πρόσεξα Εμ γκοτζαμαν slytherin να μην κάνουμε ένα μαγικό να σου φτιάξουμε το κέφι. Αν δεν γίνομαι όμως αδιάκριτη γιατί αύριο θα είναι χάλια η μέρα σου; Πρόβλημα με την δουλεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.909 15-12-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! τώρα την ειδα την παράθεση, μάλλον εγώ δεν σε πρόσεξα Εμ γκοτζαμαν slytherin να μην κάνουμε ένα μαγικό να σου φτιάξουμε το κέφι. Αν δεν γίνομαι όμως αδιάκριτη γιατί αύριο θα είναι χάλια η μέρα σου; Πρόβλημα με την δουλεια; Click για ανάπτυξη... οχι...κολπο για να μας βάζεις πραγματακια και να τα απολαμβανουμεθυμαμαι η πονηρη που μια μερα δεν ήμουν στα καλα μου και μας ειχες γεμισει φωτο...σα πονηρογατο που ειμαι το εκμεταλλευομαι το βιβλιο για τις Βιρμανικες ειναι pdf το αποθηκευσα και το διαβαζω! Εισαι θησαυρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:20 Η elvenstar: #33.910 15-12-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...κολπο για να μας βάζεις πραγματακια και να τα απολαμβανουμεθυμαμαι η πονηρη που μια μερα δεν ήμουν στα καλα μου και μας ειχες γεμισει φωτο...σα πονηρογατο που ειμαι το εκμεταλλευομαι το βιβλιο για τις Βιρμανικες ειναι pdf το αποθηκευσα και το διαβαζω! Εισαι θησαυρος!! Click για ανάπτυξη... Αααα! πονηρόγατο καλά μωρε ας είμαστε καλά κ αν είναι να το γιορτάζουμε με φωτογραφίες γιατί είμαστε καλά κ επειδή είσαι τόσο πονηρούλα θα αρχίσω να σου φτιάχνω το φτιαγμένο κέφι από σήμερα Είναι λίγο αληθοράκι αλλά έχει μια αρχοντια κ μ αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.911 15-12-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αααα! πονηρόγατο καλά μωρε ας είμαστε καλά κ αν είναι να το γιορτάζουμε με φωτογραφίες γιατί είμαστε καλά κ επειδή είσαι τόσο πονηρούλα θα αρχίσω να σου φτιάχνω το φτιαγμένο κέφι από σήμερα Είναι λίγο αληθοράκι αλλά έχει μια αρχοντια κ μ αρέσει Click για ανάπτυξη... γιατι το σκηνικο τι σου λεει? Στα βραχια μια ακροθαλασσιας ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η elvenstar: #33.912 15-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι το σκηνικο τι σου λεει? Στα βραχια μια ακροθαλασσιας ειναι Click για ανάπτυξη... Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.913 15-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Click για ανάπτυξη... ομορφο, μα Σιαμιζει καπως... να δειτε τη Καμυψω που εβαλε τη χειμωνιατικη αμφιεση...που'ναι η Δωρα να της πω...σχεδον σαν Περσικη έχει γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #33.914 15-12-08 23:59 Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η elvenstar: #33.915 16-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ομορφο, μα Σιαμιζει καπως... να δειτε τη Καμυψω που εβαλε τη χειμωνιατικη αμφιεση...που'ναι η Δωρα να της πω...σχεδον σαν Περσικη έχει γινει Click για ανάπτυξη... Περσική Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1189025655Y1H9RY.jpg 4,4 KB · Εμφανίσεις: 22 1192200963YuF1PZ.jpg 7,2 KB · Εμφανίσεις: 23 1207480525e74VHY.jpg 5,2 KB · Εμφανίσεις: 24 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.916 16-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περσική Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας Click για ανάπτυξη... Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η elvenstar: #33.917 16-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... Κάτι θα γίνει κ με σένα αφού σβήνεις έτσι θα σ αφήσουμε σβηστή τώρα που είναι κ Χριστούγεννα και ανάβουν τα πάντα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Click για ανάπτυξη... Εσύ ποιας σχολής είσαι; Ε! η Δώρα ειναι από την άλλη γιατί αν είσασταν από την ίδια θα ειχατε συναντηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:53 Η irene_marga: #33.918 16-12-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #33.919 16-12-08 01:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.920 16-12-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Click για ανάπτυξη... και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1694 1695 1696 1697 1698 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε τα ειδα! Αφου σου εκανα και παραθεσηπλακα σου κανω...και που να΄σουνα καλα τι θα μας εβαζες.... Ασε... αυριο θα εχω χαλια μερα...με χάλια διάθεση...θα μου τη φτιαξεις με τα μαγικα σου κολπα Click για ανάπτυξη... Α! τώρα την ειδα την παράθεση, μάλλον εγώ δεν σε πρόσεξα Εμ γκοτζαμαν slytherin να μην κάνουμε ένα μαγικό να σου φτιάξουμε το κέφι. Αν δεν γίνομαι όμως αδιάκριτη γιατί αύριο θα είναι χάλια η μέρα σου; Πρόβλημα με την δουλεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.909 15-12-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! τώρα την ειδα την παράθεση, μάλλον εγώ δεν σε πρόσεξα Εμ γκοτζαμαν slytherin να μην κάνουμε ένα μαγικό να σου φτιάξουμε το κέφι. Αν δεν γίνομαι όμως αδιάκριτη γιατί αύριο θα είναι χάλια η μέρα σου; Πρόβλημα με την δουλεια; Click για ανάπτυξη... οχι...κολπο για να μας βάζεις πραγματακια και να τα απολαμβανουμεθυμαμαι η πονηρη που μια μερα δεν ήμουν στα καλα μου και μας ειχες γεμισει φωτο...σα πονηρογατο που ειμαι το εκμεταλλευομαι το βιβλιο για τις Βιρμανικες ειναι pdf το αποθηκευσα και το διαβαζω! Εισαι θησαυρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:20 Η elvenstar: #33.910 15-12-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...κολπο για να μας βάζεις πραγματακια και να τα απολαμβανουμεθυμαμαι η πονηρη που μια μερα δεν ήμουν στα καλα μου και μας ειχες γεμισει φωτο...σα πονηρογατο που ειμαι το εκμεταλλευομαι το βιβλιο για τις Βιρμανικες ειναι pdf το αποθηκευσα και το διαβαζω! Εισαι θησαυρος!! Click για ανάπτυξη... Αααα! πονηρόγατο καλά μωρε ας είμαστε καλά κ αν είναι να το γιορτάζουμε με φωτογραφίες γιατί είμαστε καλά κ επειδή είσαι τόσο πονηρούλα θα αρχίσω να σου φτιάχνω το φτιαγμένο κέφι από σήμερα Είναι λίγο αληθοράκι αλλά έχει μια αρχοντια κ μ αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.911 15-12-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αααα! πονηρόγατο καλά μωρε ας είμαστε καλά κ αν είναι να το γιορτάζουμε με φωτογραφίες γιατί είμαστε καλά κ επειδή είσαι τόσο πονηρούλα θα αρχίσω να σου φτιάχνω το φτιαγμένο κέφι από σήμερα Είναι λίγο αληθοράκι αλλά έχει μια αρχοντια κ μ αρέσει Click για ανάπτυξη... γιατι το σκηνικο τι σου λεει? Στα βραχια μια ακροθαλασσιας ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η elvenstar: #33.912 15-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι το σκηνικο τι σου λεει? Στα βραχια μια ακροθαλασσιας ειναι Click για ανάπτυξη... Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.913 15-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Click για ανάπτυξη... ομορφο, μα Σιαμιζει καπως... να δειτε τη Καμυψω που εβαλε τη χειμωνιατικη αμφιεση...που'ναι η Δωρα να της πω...σχεδον σαν Περσικη έχει γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #33.914 15-12-08 23:59 Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η elvenstar: #33.915 16-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ομορφο, μα Σιαμιζει καπως... να δειτε τη Καμυψω που εβαλε τη χειμωνιατικη αμφιεση...που'ναι η Δωρα να της πω...σχεδον σαν Περσικη έχει γινει Click για ανάπτυξη... Περσική Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1189025655Y1H9RY.jpg 4,4 KB · Εμφανίσεις: 22 1192200963YuF1PZ.jpg 7,2 KB · Εμφανίσεις: 23 1207480525e74VHY.jpg 5,2 KB · Εμφανίσεις: 24 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.916 16-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περσική Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας Click για ανάπτυξη... Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η elvenstar: #33.917 16-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... Κάτι θα γίνει κ με σένα αφού σβήνεις έτσι θα σ αφήσουμε σβηστή τώρα που είναι κ Χριστούγεννα και ανάβουν τα πάντα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Click για ανάπτυξη... Εσύ ποιας σχολής είσαι; Ε! η Δώρα ειναι από την άλλη γιατί αν είσασταν από την ίδια θα ειχατε συναντηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:53 Η irene_marga: #33.918 16-12-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #33.919 16-12-08 01:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.920 16-12-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Click για ανάπτυξη... και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1694 1695 1696 1697 1698 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α! τώρα την ειδα την παράθεση, μάλλον εγώ δεν σε πρόσεξα Εμ γκοτζαμαν slytherin να μην κάνουμε ένα μαγικό να σου φτιάξουμε το κέφι. Αν δεν γίνομαι όμως αδιάκριτη γιατί αύριο θα είναι χάλια η μέρα σου; Πρόβλημα με την δουλεια; Click για ανάπτυξη... οχι...κολπο για να μας βάζεις πραγματακια και να τα απολαμβανουμεθυμαμαι η πονηρη που μια μερα δεν ήμουν στα καλα μου και μας ειχες γεμισει φωτο...σα πονηρογατο που ειμαι το εκμεταλλευομαι το βιβλιο για τις Βιρμανικες ειναι pdf το αποθηκευσα και το διαβαζω! Εισαι θησαυρος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:20 Η elvenstar: #33.910 15-12-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...κολπο για να μας βάζεις πραγματακια και να τα απολαμβανουμεθυμαμαι η πονηρη που μια μερα δεν ήμουν στα καλα μου και μας ειχες γεμισει φωτο...σα πονηρογατο που ειμαι το εκμεταλλευομαι το βιβλιο για τις Βιρμανικες ειναι pdf το αποθηκευσα και το διαβαζω! Εισαι θησαυρος!! Click για ανάπτυξη... Αααα! πονηρόγατο καλά μωρε ας είμαστε καλά κ αν είναι να το γιορτάζουμε με φωτογραφίες γιατί είμαστε καλά κ επειδή είσαι τόσο πονηρούλα θα αρχίσω να σου φτιάχνω το φτιαγμένο κέφι από σήμερα Είναι λίγο αληθοράκι αλλά έχει μια αρχοντια κ μ αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.911 15-12-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αααα! πονηρόγατο καλά μωρε ας είμαστε καλά κ αν είναι να το γιορτάζουμε με φωτογραφίες γιατί είμαστε καλά κ επειδή είσαι τόσο πονηρούλα θα αρχίσω να σου φτιάχνω το φτιαγμένο κέφι από σήμερα Είναι λίγο αληθοράκι αλλά έχει μια αρχοντια κ μ αρέσει Click για ανάπτυξη... γιατι το σκηνικο τι σου λεει? Στα βραχια μια ακροθαλασσιας ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η elvenstar: #33.912 15-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι το σκηνικο τι σου λεει? Στα βραχια μια ακροθαλασσιας ειναι Click για ανάπτυξη... Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.913 15-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Click για ανάπτυξη... ομορφο, μα Σιαμιζει καπως... να δειτε τη Καμυψω που εβαλε τη χειμωνιατικη αμφιεση...που'ναι η Δωρα να της πω...σχεδον σαν Περσικη έχει γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #33.914 15-12-08 23:59 Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η elvenstar: #33.915 16-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ομορφο, μα Σιαμιζει καπως... να δειτε τη Καμυψω που εβαλε τη χειμωνιατικη αμφιεση...που'ναι η Δωρα να της πω...σχεδον σαν Περσικη έχει γινει Click για ανάπτυξη... Περσική Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1189025655Y1H9RY.jpg 4,4 KB · Εμφανίσεις: 22 1192200963YuF1PZ.jpg 7,2 KB · Εμφανίσεις: 23 1207480525e74VHY.jpg 5,2 KB · Εμφανίσεις: 24 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.916 16-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περσική Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας Click για ανάπτυξη... Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η elvenstar: #33.917 16-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... Κάτι θα γίνει κ με σένα αφού σβήνεις έτσι θα σ αφήσουμε σβηστή τώρα που είναι κ Χριστούγεννα και ανάβουν τα πάντα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Click για ανάπτυξη... Εσύ ποιας σχολής είσαι; Ε! η Δώρα ειναι από την άλλη γιατί αν είσασταν από την ίδια θα ειχατε συναντηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:53 Η irene_marga: #33.918 16-12-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #33.919 16-12-08 01:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.920 16-12-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Click για ανάπτυξη... και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1694 1695 1696 1697 1698 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...κολπο για να μας βάζεις πραγματακια και να τα απολαμβανουμεθυμαμαι η πονηρη που μια μερα δεν ήμουν στα καλα μου και μας ειχες γεμισει φωτο...σα πονηρογατο που ειμαι το εκμεταλλευομαι το βιβλιο για τις Βιρμανικες ειναι pdf το αποθηκευσα και το διαβαζω! Εισαι θησαυρος!! Click για ανάπτυξη... Αααα! πονηρόγατο καλά μωρε ας είμαστε καλά κ αν είναι να το γιορτάζουμε με φωτογραφίες γιατί είμαστε καλά κ επειδή είσαι τόσο πονηρούλα θα αρχίσω να σου φτιάχνω το φτιαγμένο κέφι από σήμερα Είναι λίγο αληθοράκι αλλά έχει μια αρχοντια κ μ αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.911 15-12-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αααα! πονηρόγατο καλά μωρε ας είμαστε καλά κ αν είναι να το γιορτάζουμε με φωτογραφίες γιατί είμαστε καλά κ επειδή είσαι τόσο πονηρούλα θα αρχίσω να σου φτιάχνω το φτιαγμένο κέφι από σήμερα Είναι λίγο αληθοράκι αλλά έχει μια αρχοντια κ μ αρέσει Click για ανάπτυξη... γιατι το σκηνικο τι σου λεει? Στα βραχια μια ακροθαλασσιας ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η elvenstar: #33.912 15-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι το σκηνικο τι σου λεει? Στα βραχια μια ακροθαλασσιας ειναι Click για ανάπτυξη... Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.913 15-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Click για ανάπτυξη... ομορφο, μα Σιαμιζει καπως... να δειτε τη Καμυψω που εβαλε τη χειμωνιατικη αμφιεση...που'ναι η Δωρα να της πω...σχεδον σαν Περσικη έχει γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #33.914 15-12-08 23:59 Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η elvenstar: #33.915 16-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ομορφο, μα Σιαμιζει καπως... να δειτε τη Καμυψω που εβαλε τη χειμωνιατικη αμφιεση...που'ναι η Δωρα να της πω...σχεδον σαν Περσικη έχει γινει Click για ανάπτυξη... Περσική Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1189025655Y1H9RY.jpg 4,4 KB · Εμφανίσεις: 22 1192200963YuF1PZ.jpg 7,2 KB · Εμφανίσεις: 23 1207480525e74VHY.jpg 5,2 KB · Εμφανίσεις: 24 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.916 16-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περσική Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας Click για ανάπτυξη... Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η elvenstar: #33.917 16-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... Κάτι θα γίνει κ με σένα αφού σβήνεις έτσι θα σ αφήσουμε σβηστή τώρα που είναι κ Χριστούγεννα και ανάβουν τα πάντα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Click για ανάπτυξη... Εσύ ποιας σχολής είσαι; Ε! η Δώρα ειναι από την άλλη γιατί αν είσασταν από την ίδια θα ειχατε συναντηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:53 Η irene_marga: #33.918 16-12-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #33.919 16-12-08 01:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.920 16-12-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Click για ανάπτυξη... και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1694 1695 1696 1697 1698 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αααα! πονηρόγατο καλά μωρε ας είμαστε καλά κ αν είναι να το γιορτάζουμε με φωτογραφίες γιατί είμαστε καλά κ επειδή είσαι τόσο πονηρούλα θα αρχίσω να σου φτιάχνω το φτιαγμένο κέφι από σήμερα Είναι λίγο αληθοράκι αλλά έχει μια αρχοντια κ μ αρέσει Click για ανάπτυξη... γιατι το σκηνικο τι σου λεει? Στα βραχια μια ακροθαλασσιας ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η elvenstar: #33.912 15-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι το σκηνικο τι σου λεει? Στα βραχια μια ακροθαλασσιας ειναι Click για ανάπτυξη... Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.913 15-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Click για ανάπτυξη... ομορφο, μα Σιαμιζει καπως... να δειτε τη Καμυψω που εβαλε τη χειμωνιατικη αμφιεση...που'ναι η Δωρα να της πω...σχεδον σαν Περσικη έχει γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #33.914 15-12-08 23:59 Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η elvenstar: #33.915 16-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ομορφο, μα Σιαμιζει καπως... να δειτε τη Καμυψω που εβαλε τη χειμωνιατικη αμφιεση...που'ναι η Δωρα να της πω...σχεδον σαν Περσικη έχει γινει Click για ανάπτυξη... Περσική Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1189025655Y1H9RY.jpg 4,4 KB · Εμφανίσεις: 22 1192200963YuF1PZ.jpg 7,2 KB · Εμφανίσεις: 23 1207480525e74VHY.jpg 5,2 KB · Εμφανίσεις: 24 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.916 16-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περσική Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας Click για ανάπτυξη... Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η elvenstar: #33.917 16-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... Κάτι θα γίνει κ με σένα αφού σβήνεις έτσι θα σ αφήσουμε σβηστή τώρα που είναι κ Χριστούγεννα και ανάβουν τα πάντα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Click για ανάπτυξη... Εσύ ποιας σχολής είσαι; Ε! η Δώρα ειναι από την άλλη γιατί αν είσασταν από την ίδια θα ειχατε συναντηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:53 Η irene_marga: #33.918 16-12-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #33.919 16-12-08 01:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.920 16-12-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Click για ανάπτυξη... και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1694 1695 1696 1697 1698 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γιατι το σκηνικο τι σου λεει? Στα βραχια μια ακροθαλασσιας ειναι Click για ανάπτυξη... Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.913 15-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Click για ανάπτυξη... ομορφο, μα Σιαμιζει καπως... να δειτε τη Καμυψω που εβαλε τη χειμωνιατικη αμφιεση...που'ναι η Δωρα να της πω...σχεδον σαν Περσικη έχει γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #33.914 15-12-08 23:59 Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η elvenstar: #33.915 16-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ομορφο, μα Σιαμιζει καπως... να δειτε τη Καμυψω που εβαλε τη χειμωνιατικη αμφιεση...που'ναι η Δωρα να της πω...σχεδον σαν Περσικη έχει γινει Click για ανάπτυξη... Περσική Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1189025655Y1H9RY.jpg 4,4 KB · Εμφανίσεις: 22 1192200963YuF1PZ.jpg 7,2 KB · Εμφανίσεις: 23 1207480525e74VHY.jpg 5,2 KB · Εμφανίσεις: 24 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.916 16-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περσική Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας Click για ανάπτυξη... Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η elvenstar: #33.917 16-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... Κάτι θα γίνει κ με σένα αφού σβήνεις έτσι θα σ αφήσουμε σβηστή τώρα που είναι κ Χριστούγεννα και ανάβουν τα πάντα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Click για ανάπτυξη... Εσύ ποιας σχολής είσαι; Ε! η Δώρα ειναι από την άλλη γιατί αν είσασταν από την ίδια θα ειχατε συναντηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:53 Η irene_marga: #33.918 16-12-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #33.919 16-12-08 01:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.920 16-12-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Click για ανάπτυξη... και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1694 1695 1696 1697 1698 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Click για ανάπτυξη... ομορφο, μα Σιαμιζει καπως... να δειτε τη Καμυψω που εβαλε τη χειμωνιατικη αμφιεση...που'ναι η Δωρα να της πω...σχεδον σαν Περσικη έχει γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η moukelis έγραψε: #33.914 15-12-08 23:59 Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η elvenstar: #33.915 16-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ομορφο, μα Σιαμιζει καπως... να δειτε τη Καμυψω που εβαλε τη χειμωνιατικη αμφιεση...που'ναι η Δωρα να της πω...σχεδον σαν Περσικη έχει γινει Click για ανάπτυξη... Περσική Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1189025655Y1H9RY.jpg 4,4 KB · Εμφανίσεις: 22 1192200963YuF1PZ.jpg 7,2 KB · Εμφανίσεις: 23 1207480525e74VHY.jpg 5,2 KB · Εμφανίσεις: 24 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.916 16-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περσική Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας Click για ανάπτυξη... Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η elvenstar: #33.917 16-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... Κάτι θα γίνει κ με σένα αφού σβήνεις έτσι θα σ αφήσουμε σβηστή τώρα που είναι κ Χριστούγεννα και ανάβουν τα πάντα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Click για ανάπτυξη... Εσύ ποιας σχολής είσαι; Ε! η Δώρα ειναι από την άλλη γιατί αν είσασταν από την ίδια θα ειχατε συναντηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:53 Η irene_marga: #33.918 16-12-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #33.919 16-12-08 01:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.920 16-12-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Click για ανάπτυξη... και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1694 1695 1696 1697 1698 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η elvenstar: #33.915 16-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ομορφο, μα Σιαμιζει καπως... να δειτε τη Καμυψω που εβαλε τη χειμωνιατικη αμφιεση...που'ναι η Δωρα να της πω...σχεδον σαν Περσικη έχει γινει Click για ανάπτυξη... Περσική Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1189025655Y1H9RY.jpg 4,4 KB · Εμφανίσεις: 22 1192200963YuF1PZ.jpg 7,2 KB · Εμφανίσεις: 23 1207480525e74VHY.jpg 5,2 KB · Εμφανίσεις: 24 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.916 16-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περσική Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας Click για ανάπτυξη... Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η elvenstar: #33.917 16-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... Κάτι θα γίνει κ με σένα αφού σβήνεις έτσι θα σ αφήσουμε σβηστή τώρα που είναι κ Χριστούγεννα και ανάβουν τα πάντα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Click για ανάπτυξη... Εσύ ποιας σχολής είσαι; Ε! η Δώρα ειναι από την άλλη γιατί αν είσασταν από την ίδια θα ειχατε συναντηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:53 Η irene_marga: #33.918 16-12-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #33.919 16-12-08 01:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.920 16-12-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Click για ανάπτυξη... και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1694 1695 1696 1697 1698 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ομορφο, μα Σιαμιζει καπως... να δειτε τη Καμυψω που εβαλε τη χειμωνιατικη αμφιεση...που'ναι η Δωρα να της πω...σχεδον σαν Περσικη έχει γινει Click για ανάπτυξη... Περσική Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.916 16-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περσική Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας Click για ανάπτυξη... Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η elvenstar: #33.917 16-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... Κάτι θα γίνει κ με σένα αφού σβήνεις έτσι θα σ αφήσουμε σβηστή τώρα που είναι κ Χριστούγεννα και ανάβουν τα πάντα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Click για ανάπτυξη... Εσύ ποιας σχολής είσαι; Ε! η Δώρα ειναι από την άλλη γιατί αν είσασταν από την ίδια θα ειχατε συναντηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:53 Η irene_marga: #33.918 16-12-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #33.919 16-12-08 01:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.920 16-12-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Click για ανάπτυξη... και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1694 1695 1696 1697 1698 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περσική Βάλε καμια φωτογραφία να θαυμάσουμε κ εμείς την σχεδόν Περσική Από τα γατάκια σου η Καλυψώ είναι η αδυναμία μου, μάλλον υπήρχε λόγος τελικά κ μερικά χριστουγεννιάτικο wall για το κινητό σας Click για ανάπτυξη... Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:32 Η elvenstar: #33.917 16-12-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... Κάτι θα γίνει κ με σένα αφού σβήνεις έτσι θα σ αφήσουμε σβηστή τώρα που είναι κ Χριστούγεννα και ανάβουν τα πάντα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Click για ανάπτυξη... Εσύ ποιας σχολής είσαι; Ε! η Δώρα ειναι από την άλλη γιατί αν είσασταν από την ίδια θα ειχατε συναντηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:53 Η irene_marga: #33.918 16-12-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #33.919 16-12-08 01:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.920 16-12-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Click για ανάπτυξη... και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1694 1695 1696 1697 1698 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εδω ειμαι,σας παρακολουθω... Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...(Γιουλη πως τα παω Click για ανάπτυξη... Κάτι θα γίνει κ με σένα αφού σβήνεις έτσι θα σ αφήσουμε σβηστή τώρα που είναι κ Χριστούγεννα και ανάβουν τα πάντα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του Κουν ή της Παξινου εισαι?? Δες το αλμπουμ μου στην υπογρφη μου Click για ανάπτυξη... Εσύ ποιας σχολής είσαι; Ε! η Δώρα ειναι από την άλλη γιατί αν είσασταν από την ίδια θα ειχατε συναντηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:53 Η irene_marga: #33.918 16-12-08 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #33.919 16-12-08 01:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.920 16-12-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Click για ανάπτυξη... και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1694 1695 1696 1697 1698 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όλο το σκηνικό είναι αγριο αλλα καταπληκτικό γι αυτό το έβαλα, κ ταιριάζει απόλυτα με το γατάκι αυτό Να και ένα ακόμα για να πάρεις κουράγιο για αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η elvenstar: #33.919 16-12-08 01:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.920 16-12-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Click για ανάπτυξη... και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1694 1695 1696 1697 1698 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1696 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.920 16-12-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Click για ανάπτυξη... και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Καλέ τι όμορφα γατσουλίνια είναι και τα Βιρμανάκια..! Αυτό το καφέ σκούρο με συναρπάζει.. Click για ανάπτυξη... και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.