Birman-maniacs

πανέμορφα τα μωρά της Μικαέλα!! Φουντωτα και με πολύ ωραιες φατσούλες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα το tabby είναι κουκλί..το ενα είναι Lilac, σου αρέσει?:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

chocopoint_141208_5.jpg

Νεα γατάκια απο τη Μικαέλα...ο μπαμπάς είναι ο ίδιος με του Ίωνα..:)
το δεξια, το λιλά ταμπυ κοριτσάκι ειναι free!

καλα το tabby είναι κουκλί..το ενα είναι Lilac, σου αρέσει?:)
κουκλιτσα και αυτή! Ολα μου αρέσουν! Το chocolate point εχει άπαιχτο βλεμα...πολύ φατσούλα!

Ερχομαστε με πλοιο,αλλα ευτυχως εφευγε χτες βραδυ απο Πειραια,που δεν ειχαν βγαλει ακομα απαγορευτικο.Αφηνει κοσμο στη Ροδο,και μετα ερχεται σε μας.Αν φυγουμε,ισως περιμενει μετα απο μας στη Λερο να κοπασει ναι να ξεκινησουμε για Πειραια.5 Χαρι Ποτερ κατεβασα,θα μο φτασουν λετε;:lol:

Ερχομαστε με πλοιο,αλλα ευτυχως εφευγε χτες βραδυ απο Πειραια,που δεν ειχαν βγαλει ακομα απαγορευτικο.Αφηνει κοσμο στη Ροδο,και μετα ερχεται σε μας.Αν φυγουμε,ισως περιμενει μετα απο μας στη Λερο να κοπασει ναι να ξεκινησουμε για Πειραια.5 Χαρι Ποτερ κατεβασα,θα μο φτασουν λετε;:lol:
:lol::lol::lol:αντε με το καλο να κοπάσουν οι ανέμοι να έρθεις γρήγορα!

Καλημέρα!:) Τι νέα; Πήρα βαθμούς! 17 & 8/3 έβγαλα.:happy:
Δανάηηηηη!Γαλλικά 19!:D
Ηρθαν οι γιορτές,τώρα όλοι πάνε μια βόλτα!!
Καλά από βόλτες άλλο τίποτα!:lol: Χθες πήγα σε μια χαζή παράσταση,το προηγούμενο Σ/Κ για Bowling και σε μια διαδραστική παράσταση...:blink:
Η μαμά έχει κολλητή την κ.Μαίρη και εμένα και το Νικόλα μας έχου φλωμώσει στα θέατρα γιατί της δίνουν προσκλήσεις!:confused:
Kαλημέρα!! :)
Μπηκαμε στην εβδομαδα των Χριστουγέννων!!!:up::up:

birma_titul2008.jpg
:up:(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Ετοιμες οι βαλίτσες??:up:
Ναι!!!:up:
Αύριο φεύγουμε για Βόλο!:rolleyes:

Συνημμένα

• Black-and-White-Cat-wearing-Christmas-hat_644830[2].jpg
    Black-and-White-Cat-wearing-Christmas-hat_644830[2].jpg
    84,6 KB · Εμφανίσεις: 17
Συγχαρητήρια Χριστινα!!! :up::up:
Εννοεις 17 και 8/13 ε? :hmm:
κι ο Χρηστος κάτι λιγοτερο έβγαλε! ;)

Συγχαρητήρια Χριστινα!!! :up::up:
Εννοεις 17 και 8/13 ε? :hmm:
κι ο Χρηστος κάτι λιγοτερο έβγαλε! ;)
Ναι!:):lol:
Ευχαριστώ!:happy:

Ναι!:):lol:
Ευχαριστώ!:happy:
τον έριξε το Χρήστο ένα 12 άρι στη Βιολογια...την έχει πάρει στραβά:/:

Γιούλη μόλις έμαθα ότι το εκτροφείο με τα Σφυνξ στη Σαλαμίνα τα εχει ενας πολύ φίλος του Γιωργου...και έχει πολλά ζώα...να παμε μαζι καμια φορά να δούμε;)

Γιούλη μόλις έμαθα ότι το εκτροφείο με τα Σφυνξ στη Σαλαμίνα τα εχει ενας πολύ φίλος του Γιωργου...και έχει πολλά ζώα...να παμε μαζι καμια φορά να δούμε;)
Aμε!:up: Να το συνδιασουμε μe επισκεψη και στη Νεκταρια!
Εχουν site?

το δεξια, το λιλά ταμπυ κοριτσάκι ειναι free!

το ξέρω, ήδη μίλησα με τις καταλίνες γιατι κάποια ίσως να ενδιαφέρεται...;)

Aμε!:up: Να το συνδιασουμε μe επισκεψη και στη Νεκταρια!
Εχουν site?

δεν ξέρω θα μπω να ψάξω...βασικα του είπε ότι εχουν πολλά ζωα και θα τρελαθούμε!μπορει να ρθει μαζί μας ο Γιωργος Σαλαμίνα το Φεβρουάριο που λέγαμε;)

το ξέρω, ήδη μίλησα με τις καταλίνες γιατι κάποια ίσως να ενδιαφέρεται...;)
Kαποια που ξέρω?:hmm:Εχω μια στο νου μου να σου πω την αλήθεια...;)

δεν ξέρω θα μπω να ψάξω...βασικα του είπε ότι εχουν πολλά ζωα και θα τρελαθούμε!μπορει να ρθει μαζί μας ο Γιωργος Σαλαμίνα το Φεβρουάριο που λέγαμε;)
τελικά μπορει να χρειαστει να έρθει το 2ο ή 3ο Σ/Κ του Μαρτη...;);)

δεν βρίσκω κατι στο Internet, θα ρωτησω τον ιδιο..καλα βλέπουμε:)

τελικά μπορει να χρειαστει να έρθει το 2ο ή 3ο Σ/Κ του Μαρτη...;);)

19 με 22 Μαρτίου ειναι το Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Συνεδριο, και θα είμαι εκει...εχω ομιλίες και διάφορες συναντήσεις και αν συμπέσουν αποκλειεται να ερθω...πες τιποτα..;)

19 με 22 Μαρτίου ειναι το Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Συνεδριο, και θα είμαι εκει...εχω ομιλίες και διάφορες συναντήσεις και αν συμπέσουν αποκλειεται να ερθω...πες τιποτα..;)
Aν γινει το δεύτερο Σ/Κ σε βολευει...αν γίνει το τρίτο οχι...

Να η Lilaμέλη!;):P

chocopoint_141208_4.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back