bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 19:38 Η bunny έγραψε: #34.661 07-01-09 19:38 Γεια!Γύρισα!Τι ακούω,θα κάνουμε Μορφεάκια; Αρχική Δημοσίευση από catspy: ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ Η ΜΑΡΙΑ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Μαρία,που πήγες Χριστούγεννα; Αρχική Δημοσίευση από catspy: Να σου ζήσει χρόνια του πολλά!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αλήθεια μπράβο!!!Έχεις πολλά χαιρετίσματα από τη Μαρία(και φιλάκια λέει. Click για ανάπτυξη... Επίσης!(λέω) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου ζησει Χριστινακι!να τον χαιρεσαι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστεί πολύ! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Ευχαριστώ!!! Παρακαλώ! Αυτά καλέ δεν τα λες ψιλά.Αχ Χριστίνα αυτό το χιούμορ σου!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πλάκα κάνω! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα να σου ζησει ο Ελβις σου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!(πρέπει να βρω και κάτι άλλο να λέω...) Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χριστινάκι να σου ζήσει ο γλυκός Ελβισάκος! Click για ανάπτυξη... Thanks! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Happy birthday to u happy birthday to u happy birthday dear Evlisakos happy birthday to u!!! Click για ανάπτυξη... [FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1][/SIZE][/FONT] Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Χρονια του πολλα λοιπον να τον χαιρεστε να σας ζησει παρα πολλα χρονια,και παντα healthy and strong ακομα ποιο πολλες αγγαλιες ζουληγματα και φιλια σας ευχομαι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε... Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλήμερα και στα βιρμανάκια Γιούλη κοίτα ο Μορφέας σε κορίτσι! Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα να και μια καλύτερη φώτο! Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα! Αρχική Δημοσίευση από Lita: να και μία ακόμα αλλά νομίζω οτι οι φωτογραφίες γενικά αδικούν τις χνουδομπαλίτσες μας απο κοντά είναι πολύ πιο γλυκές Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η bunny έγραψε: #34.662 07-01-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παει...το παρεακι των Birmaniacs διαλυθηκε... Οπως ειπα κι αλλη φορα...υγεια να'χουμε και τα γατακια μας να΄ναι καλα... Click για ανάπτυξη... Kάναμε διακοπές. Αλλά τώρα που διακοπές γιοκ θα ξαναμαζευτούμε! Α,και μην ξεχάσουμε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.663 08-01-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Evma: Γειά σας.Ειμαι σχετικά καινούργιος στο forum.Ξερω οτι υπαρχουν και αγγελιες αλλα δεν βγαζω ακρη.Ειμαι 18 και θελω να υιοθετησω ενα Βιρμανακι σχετικα μικρο σε ηλικια.Περιπου 3 μηνων.Δεν θελω παραταυτα να στραφω σε αγορα μεσω Pet Shop.Πρωτον διοτι δεν θεωρω τα γατακια αντικειμενα και δευτερον διοτι δεν ειμαι ανεξαρτητοποιημενος ακομα απο την οικογενεια μου για να εχω ενα τοσο μεγαλο χρηματικο ποσο (500 ευρω+).Δεν εχω αντιρρηση να συνεισφερω οικονομικα για τα οποια εξοδα ή για ενα συμβολικο ποσο.Αν μπορειτε να με βοηθησετε θα το εκτιμουσα αφανταστα.Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει γεννα...αναμενουμε μεσα του ετους να εχουμε... Αρχική Δημοσίευση από Lita: φαντάζεσαι Γιούλη να βγει κανένα τέτοιο ζουζούνι από Μίου και Μορφέα? Click για ανάπτυξη... μωρε το φανταζομαι λεει.... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι σε έπιασε η μελαγχολία μετά τις γιορτές ας κρατήσουμε όμως τη μαγεία κ μετά με όμορφες εικόνες Click για ανάπτυξη... α ρε Ελενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 09:53 Η Βάσια13859: #34.664 08-01-09 09:53 καλημέρα!εγω ήμουν λίγο άρρωστη, είχα μια γαστρεντερίτιδα, ευτυχώς ήπια!τα παιδάκια εδώ είναι ήσυχα, τελειωσε και ο οίστρος της Αθηνας και ελπίζω το νέο κύμα να ρθει σε κανα μήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.665 08-01-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα!εγω ήμουν λίγο άρρωστη, είχα μια γαστρεντερίτιδα, ευτυχώς ήπια!τα παιδάκια εδώ είναι ήσυχα, τελειωσε και ο οίστρος της Αθηνας και ελπίζω το νέο κύμα να ρθει σε κανα μήνα! Click για ανάπτυξη... Oταν μπορεσεις Βασακο, βαλε καμια νεα φωτο των παιδιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.666 08-01-09 09:58 Χθες την ωρα που διαβαζα στο καναπε, πηρε η ακρη του ματιου μου το Μορφεα να περναει απο διπλα μου....αλλα ξαφνικα εγινε μικρουλης...αμαν λεω τι επαθε το γατι μου... Παραπλανηση.... περναγε η Σεμελη που ειχε μπει στο τζακι κι ηταν γεματη σταχτεςεγινε γκρι! Μετα ειχαμε μπουγαδα κατα την οποια καθησε το χαζο αδιαμαρτυρητααυτο το γατι κομπο να το δεσεις απλα σε κοιταει αδιαμαρτυρητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 09:58 Η Βάσια13859: #34.667 08-01-09 09:58 δεν ξέρω αν έχω καμια νέα...θα κοιτάξω, πάντως ο Ιωνας μεγάλωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.668 08-01-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα!εγω ήμουν λίγο άρρωστη, είχα μια γαστρεντερίτιδα, ευτυχώς ήπια!τα παιδάκια εδώ είναι ήσυχα, τελειωσε και ο οίστρος της Αθηνας και ελπίζω το νέο κύμα να ρθει σε κανα μήνα! Click για ανάπτυξη... ενα Σ/Κ στη Λαμια τωρα που το σκεφτομαι δεν θα με χαλουσε καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.669 08-01-09 10:02 Βασακο φορεσαμε και τις θηκουλες μας!! Ειμαστε ακινδυνοι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:04 Η Βάσια13859: #34.670 08-01-09 10:04 να μια καινουρια..!ιδια φάτσα βέβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η Βάσια13859: #34.671 08-01-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασακο φορεσαμε και τις θηκουλες μας!! Ειμαστε ακινδυνοι τωρα! Click για ανάπτυξη... να δουμε ποτε θα ειναι το νέο κύμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:06 Η Βάσια13859: #34.672 08-01-09 10:06 κλασικη θεση ύπνου...ειμαι αντρας και ζεσταινομαι το κεφάλι έξω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η Βάσια13859: #34.673 08-01-09 10:07 με τα συνεργα κομμωτικης!ιδιο μεγεθος πλεον, απλα η Αθηνα ειναι πιο μακρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.674 08-01-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να μια καινουρια..!ιδια φάτσα βέβαια! Click για ανάπτυξη... Ολα τα λεφτα! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να δουμε ποτε θα ειναι το νέο κύμα! Click για ανάπτυξη... κι αν ο Ιωνας ξυπνησει και γινει....χχχχαμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η Βάσια13859: #34.675 08-01-09 10:08 ασε με να κοιμηθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.676 08-01-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κλασικη θεση ύπνου...ειμαι αντρας και ζεσταινομαι το κεφάλι έξω.. Click για ανάπτυξη... Πολυ ομορφη φωτο! Ιωνακι μου εσυ!!! Μωρε θελω να ερθω...οσο τον θυμαμαι τι καλος που ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η Βάσια13859: #34.677 08-01-09 10:09 ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Η Βάσια13859: #34.678 08-01-09 10:10 η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.679 08-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Click για ανάπτυξη... και της Σεμελης της αρεσει πολυ!! Με το που ανοιγουμε το χαρτι του προσουτο αρχιζει....τα νια νια με τη βραχνη φωνουλαπολυ λιχουδω ειναι η ατιμη...ολα τα σαβουριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.680 08-01-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Click για ανάπτυξη... που θα εξελιχθουν σε αντρικες...δεν θα μαζευεται ο ατιμος μια σχετικη φωτο θελω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1732 1733 1734 1735 1736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια!Γύρισα!Τι ακούω,θα κάνουμε Μορφεάκια; Αρχική Δημοσίευση από catspy: ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ Η ΜΑΡΙΑ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Μαρία,που πήγες Χριστούγεννα; Αρχική Δημοσίευση από catspy: Να σου ζήσει χρόνια του πολλά!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αλήθεια μπράβο!!!Έχεις πολλά χαιρετίσματα από τη Μαρία(και φιλάκια λέει. Click για ανάπτυξη... Επίσης!(λέω) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου ζησει Χριστινακι!να τον χαιρεσαι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστεί πολύ! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Ευχαριστώ!!! Παρακαλώ! Αυτά καλέ δεν τα λες ψιλά.Αχ Χριστίνα αυτό το χιούμορ σου!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πλάκα κάνω! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα να σου ζησει ο Ελβις σου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!(πρέπει να βρω και κάτι άλλο να λέω...) Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χριστινάκι να σου ζήσει ο γλυκός Ελβισάκος! Click για ανάπτυξη... Thanks! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Happy birthday to u happy birthday to u happy birthday dear Evlisakos happy birthday to u!!! Click για ανάπτυξη... [FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1][/SIZE][/FONT] Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Χρονια του πολλα λοιπον να τον χαιρεστε να σας ζησει παρα πολλα χρονια,και παντα healthy and strong ακομα ποιο πολλες αγγαλιες ζουληγματα και φιλια σας ευχομαι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε... Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλήμερα και στα βιρμανάκια Γιούλη κοίτα ο Μορφέας σε κορίτσι! Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα να και μια καλύτερη φώτο! Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα! Αρχική Δημοσίευση από Lita: να και μία ακόμα αλλά νομίζω οτι οι φωτογραφίες γενικά αδικούν τις χνουδομπαλίτσες μας απο κοντά είναι πολύ πιο γλυκές Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Η bunny έγραψε: #34.662 07-01-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παει...το παρεακι των Birmaniacs διαλυθηκε... Οπως ειπα κι αλλη φορα...υγεια να'χουμε και τα γατακια μας να΄ναι καλα... Click για ανάπτυξη... Kάναμε διακοπές. Αλλά τώρα που διακοπές γιοκ θα ξαναμαζευτούμε! Α,και μην ξεχάσουμε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.663 08-01-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Evma: Γειά σας.Ειμαι σχετικά καινούργιος στο forum.Ξερω οτι υπαρχουν και αγγελιες αλλα δεν βγαζω ακρη.Ειμαι 18 και θελω να υιοθετησω ενα Βιρμανακι σχετικα μικρο σε ηλικια.Περιπου 3 μηνων.Δεν θελω παραταυτα να στραφω σε αγορα μεσω Pet Shop.Πρωτον διοτι δεν θεωρω τα γατακια αντικειμενα και δευτερον διοτι δεν ειμαι ανεξαρτητοποιημενος ακομα απο την οικογενεια μου για να εχω ενα τοσο μεγαλο χρηματικο ποσο (500 ευρω+).Δεν εχω αντιρρηση να συνεισφερω οικονομικα για τα οποια εξοδα ή για ενα συμβολικο ποσο.Αν μπορειτε να με βοηθησετε θα το εκτιμουσα αφανταστα.Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει γεννα...αναμενουμε μεσα του ετους να εχουμε... Αρχική Δημοσίευση από Lita: φαντάζεσαι Γιούλη να βγει κανένα τέτοιο ζουζούνι από Μίου και Μορφέα? Click για ανάπτυξη... μωρε το φανταζομαι λεει.... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι σε έπιασε η μελαγχολία μετά τις γιορτές ας κρατήσουμε όμως τη μαγεία κ μετά με όμορφες εικόνες Click για ανάπτυξη... α ρε Ελενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 09:53 Η Βάσια13859: #34.664 08-01-09 09:53 καλημέρα!εγω ήμουν λίγο άρρωστη, είχα μια γαστρεντερίτιδα, ευτυχώς ήπια!τα παιδάκια εδώ είναι ήσυχα, τελειωσε και ο οίστρος της Αθηνας και ελπίζω το νέο κύμα να ρθει σε κανα μήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.665 08-01-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα!εγω ήμουν λίγο άρρωστη, είχα μια γαστρεντερίτιδα, ευτυχώς ήπια!τα παιδάκια εδώ είναι ήσυχα, τελειωσε και ο οίστρος της Αθηνας και ελπίζω το νέο κύμα να ρθει σε κανα μήνα! Click για ανάπτυξη... Oταν μπορεσεις Βασακο, βαλε καμια νεα φωτο των παιδιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.666 08-01-09 09:58 Χθες την ωρα που διαβαζα στο καναπε, πηρε η ακρη του ματιου μου το Μορφεα να περναει απο διπλα μου....αλλα ξαφνικα εγινε μικρουλης...αμαν λεω τι επαθε το γατι μου... Παραπλανηση.... περναγε η Σεμελη που ειχε μπει στο τζακι κι ηταν γεματη σταχτεςεγινε γκρι! Μετα ειχαμε μπουγαδα κατα την οποια καθησε το χαζο αδιαμαρτυρητααυτο το γατι κομπο να το δεσεις απλα σε κοιταει αδιαμαρτυρητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 09:58 Η Βάσια13859: #34.667 08-01-09 09:58 δεν ξέρω αν έχω καμια νέα...θα κοιτάξω, πάντως ο Ιωνας μεγάλωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.668 08-01-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα!εγω ήμουν λίγο άρρωστη, είχα μια γαστρεντερίτιδα, ευτυχώς ήπια!τα παιδάκια εδώ είναι ήσυχα, τελειωσε και ο οίστρος της Αθηνας και ελπίζω το νέο κύμα να ρθει σε κανα μήνα! Click για ανάπτυξη... ενα Σ/Κ στη Λαμια τωρα που το σκεφτομαι δεν θα με χαλουσε καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.669 08-01-09 10:02 Βασακο φορεσαμε και τις θηκουλες μας!! Ειμαστε ακινδυνοι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:04 Η Βάσια13859: #34.670 08-01-09 10:04 να μια καινουρια..!ιδια φάτσα βέβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η Βάσια13859: #34.671 08-01-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασακο φορεσαμε και τις θηκουλες μας!! Ειμαστε ακινδυνοι τωρα! Click για ανάπτυξη... να δουμε ποτε θα ειναι το νέο κύμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:06 Η Βάσια13859: #34.672 08-01-09 10:06 κλασικη θεση ύπνου...ειμαι αντρας και ζεσταινομαι το κεφάλι έξω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η Βάσια13859: #34.673 08-01-09 10:07 με τα συνεργα κομμωτικης!ιδιο μεγεθος πλεον, απλα η Αθηνα ειναι πιο μακρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.674 08-01-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να μια καινουρια..!ιδια φάτσα βέβαια! Click για ανάπτυξη... Ολα τα λεφτα! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να δουμε ποτε θα ειναι το νέο κύμα! Click για ανάπτυξη... κι αν ο Ιωνας ξυπνησει και γινει....χχχχαμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η Βάσια13859: #34.675 08-01-09 10:08 ασε με να κοιμηθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.676 08-01-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κλασικη θεση ύπνου...ειμαι αντρας και ζεσταινομαι το κεφάλι έξω.. Click για ανάπτυξη... Πολυ ομορφη φωτο! Ιωνακι μου εσυ!!! Μωρε θελω να ερθω...οσο τον θυμαμαι τι καλος που ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η Βάσια13859: #34.677 08-01-09 10:09 ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Η Βάσια13859: #34.678 08-01-09 10:10 η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.679 08-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Click για ανάπτυξη... και της Σεμελης της αρεσει πολυ!! Με το που ανοιγουμε το χαρτι του προσουτο αρχιζει....τα νια νια με τη βραχνη φωνουλαπολυ λιχουδω ειναι η ατιμη...ολα τα σαβουριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.680 08-01-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Click για ανάπτυξη... που θα εξελιχθουν σε αντρικες...δεν θα μαζευεται ο ατιμος μια σχετικη φωτο θελω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1732 1733 1734 1735 1736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παει...το παρεακι των Birmaniacs διαλυθηκε... Οπως ειπα κι αλλη φορα...υγεια να'χουμε και τα γατακια μας να΄ναι καλα... Click για ανάπτυξη... Kάναμε διακοπές. Αλλά τώρα που διακοπές γιοκ θα ξαναμαζευτούμε! Α,και μην ξεχάσουμε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.663 08-01-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Evma: Γειά σας.Ειμαι σχετικά καινούργιος στο forum.Ξερω οτι υπαρχουν και αγγελιες αλλα δεν βγαζω ακρη.Ειμαι 18 και θελω να υιοθετησω ενα Βιρμανακι σχετικα μικρο σε ηλικια.Περιπου 3 μηνων.Δεν θελω παραταυτα να στραφω σε αγορα μεσω Pet Shop.Πρωτον διοτι δεν θεωρω τα γατακια αντικειμενα και δευτερον διοτι δεν ειμαι ανεξαρτητοποιημενος ακομα απο την οικογενεια μου για να εχω ενα τοσο μεγαλο χρηματικο ποσο (500 ευρω+).Δεν εχω αντιρρηση να συνεισφερω οικονομικα για τα οποια εξοδα ή για ενα συμβολικο ποσο.Αν μπορειτε να με βοηθησετε θα το εκτιμουσα αφανταστα.Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει γεννα...αναμενουμε μεσα του ετους να εχουμε... Αρχική Δημοσίευση από Lita: φαντάζεσαι Γιούλη να βγει κανένα τέτοιο ζουζούνι από Μίου και Μορφέα? Click για ανάπτυξη... μωρε το φανταζομαι λεει.... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι σε έπιασε η μελαγχολία μετά τις γιορτές ας κρατήσουμε όμως τη μαγεία κ μετά με όμορφες εικόνες Click για ανάπτυξη... α ρε Ελενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 09:53 Η Βάσια13859: #34.664 08-01-09 09:53 καλημέρα!εγω ήμουν λίγο άρρωστη, είχα μια γαστρεντερίτιδα, ευτυχώς ήπια!τα παιδάκια εδώ είναι ήσυχα, τελειωσε και ο οίστρος της Αθηνας και ελπίζω το νέο κύμα να ρθει σε κανα μήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.665 08-01-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα!εγω ήμουν λίγο άρρωστη, είχα μια γαστρεντερίτιδα, ευτυχώς ήπια!τα παιδάκια εδώ είναι ήσυχα, τελειωσε και ο οίστρος της Αθηνας και ελπίζω το νέο κύμα να ρθει σε κανα μήνα! Click για ανάπτυξη... Oταν μπορεσεις Βασακο, βαλε καμια νεα φωτο των παιδιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.666 08-01-09 09:58 Χθες την ωρα που διαβαζα στο καναπε, πηρε η ακρη του ματιου μου το Μορφεα να περναει απο διπλα μου....αλλα ξαφνικα εγινε μικρουλης...αμαν λεω τι επαθε το γατι μου... Παραπλανηση.... περναγε η Σεμελη που ειχε μπει στο τζακι κι ηταν γεματη σταχτεςεγινε γκρι! Μετα ειχαμε μπουγαδα κατα την οποια καθησε το χαζο αδιαμαρτυρητααυτο το γατι κομπο να το δεσεις απλα σε κοιταει αδιαμαρτυρητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 09:58 Η Βάσια13859: #34.667 08-01-09 09:58 δεν ξέρω αν έχω καμια νέα...θα κοιτάξω, πάντως ο Ιωνας μεγάλωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.668 08-01-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα!εγω ήμουν λίγο άρρωστη, είχα μια γαστρεντερίτιδα, ευτυχώς ήπια!τα παιδάκια εδώ είναι ήσυχα, τελειωσε και ο οίστρος της Αθηνας και ελπίζω το νέο κύμα να ρθει σε κανα μήνα! Click για ανάπτυξη... ενα Σ/Κ στη Λαμια τωρα που το σκεφτομαι δεν θα με χαλουσε καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.669 08-01-09 10:02 Βασακο φορεσαμε και τις θηκουλες μας!! Ειμαστε ακινδυνοι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:04 Η Βάσια13859: #34.670 08-01-09 10:04 να μια καινουρια..!ιδια φάτσα βέβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η Βάσια13859: #34.671 08-01-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασακο φορεσαμε και τις θηκουλες μας!! Ειμαστε ακινδυνοι τωρα! Click για ανάπτυξη... να δουμε ποτε θα ειναι το νέο κύμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:06 Η Βάσια13859: #34.672 08-01-09 10:06 κλασικη θεση ύπνου...ειμαι αντρας και ζεσταινομαι το κεφάλι έξω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η Βάσια13859: #34.673 08-01-09 10:07 με τα συνεργα κομμωτικης!ιδιο μεγεθος πλεον, απλα η Αθηνα ειναι πιο μακρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.674 08-01-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να μια καινουρια..!ιδια φάτσα βέβαια! Click για ανάπτυξη... Ολα τα λεφτα! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να δουμε ποτε θα ειναι το νέο κύμα! Click για ανάπτυξη... κι αν ο Ιωνας ξυπνησει και γινει....χχχχαμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η Βάσια13859: #34.675 08-01-09 10:08 ασε με να κοιμηθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.676 08-01-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κλασικη θεση ύπνου...ειμαι αντρας και ζεσταινομαι το κεφάλι έξω.. Click για ανάπτυξη... Πολυ ομορφη φωτο! Ιωνακι μου εσυ!!! Μωρε θελω να ερθω...οσο τον θυμαμαι τι καλος που ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η Βάσια13859: #34.677 08-01-09 10:09 ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Η Βάσια13859: #34.678 08-01-09 10:10 η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.679 08-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Click για ανάπτυξη... και της Σεμελης της αρεσει πολυ!! Με το που ανοιγουμε το χαρτι του προσουτο αρχιζει....τα νια νια με τη βραχνη φωνουλαπολυ λιχουδω ειναι η ατιμη...ολα τα σαβουριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.680 08-01-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Click για ανάπτυξη... που θα εξελιχθουν σε αντρικες...δεν θα μαζευεται ο ατιμος μια σχετικη φωτο θελω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1732 1733 1734 1735 1736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Evma: Γειά σας.Ειμαι σχετικά καινούργιος στο forum.Ξερω οτι υπαρχουν και αγγελιες αλλα δεν βγαζω ακρη.Ειμαι 18 και θελω να υιοθετησω ενα Βιρμανακι σχετικα μικρο σε ηλικια.Περιπου 3 μηνων.Δεν θελω παραταυτα να στραφω σε αγορα μεσω Pet Shop.Πρωτον διοτι δεν θεωρω τα γατακια αντικειμενα και δευτερον διοτι δεν ειμαι ανεξαρτητοποιημενος ακομα απο την οικογενεια μου για να εχω ενα τοσο μεγαλο χρηματικο ποσο (500 ευρω+).Δεν εχω αντιρρηση να συνεισφερω οικονομικα για τα οποια εξοδα ή για ενα συμβολικο ποσο.Αν μπορειτε να με βοηθησετε θα το εκτιμουσα αφανταστα.Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει γεννα...αναμενουμε μεσα του ετους να εχουμε... Αρχική Δημοσίευση από Lita: φαντάζεσαι Γιούλη να βγει κανένα τέτοιο ζουζούνι από Μίου και Μορφέα? Click για ανάπτυξη... μωρε το φανταζομαι λεει.... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζω ότι σε έπιασε η μελαγχολία μετά τις γιορτές ας κρατήσουμε όμως τη μαγεία κ μετά με όμορφες εικόνες Click για ανάπτυξη... α ρε Ελενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 09:53 Η Βάσια13859: #34.664 08-01-09 09:53 καλημέρα!εγω ήμουν λίγο άρρωστη, είχα μια γαστρεντερίτιδα, ευτυχώς ήπια!τα παιδάκια εδώ είναι ήσυχα, τελειωσε και ο οίστρος της Αθηνας και ελπίζω το νέο κύμα να ρθει σε κανα μήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.665 08-01-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα!εγω ήμουν λίγο άρρωστη, είχα μια γαστρεντερίτιδα, ευτυχώς ήπια!τα παιδάκια εδώ είναι ήσυχα, τελειωσε και ο οίστρος της Αθηνας και ελπίζω το νέο κύμα να ρθει σε κανα μήνα! Click για ανάπτυξη... Oταν μπορεσεις Βασακο, βαλε καμια νεα φωτο των παιδιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.666 08-01-09 09:58 Χθες την ωρα που διαβαζα στο καναπε, πηρε η ακρη του ματιου μου το Μορφεα να περναει απο διπλα μου....αλλα ξαφνικα εγινε μικρουλης...αμαν λεω τι επαθε το γατι μου... Παραπλανηση.... περναγε η Σεμελη που ειχε μπει στο τζακι κι ηταν γεματη σταχτεςεγινε γκρι! Μετα ειχαμε μπουγαδα κατα την οποια καθησε το χαζο αδιαμαρτυρητααυτο το γατι κομπο να το δεσεις απλα σε κοιταει αδιαμαρτυρητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 09:58 Η Βάσια13859: #34.667 08-01-09 09:58 δεν ξέρω αν έχω καμια νέα...θα κοιτάξω, πάντως ο Ιωνας μεγάλωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.668 08-01-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα!εγω ήμουν λίγο άρρωστη, είχα μια γαστρεντερίτιδα, ευτυχώς ήπια!τα παιδάκια εδώ είναι ήσυχα, τελειωσε και ο οίστρος της Αθηνας και ελπίζω το νέο κύμα να ρθει σε κανα μήνα! Click για ανάπτυξη... ενα Σ/Κ στη Λαμια τωρα που το σκεφτομαι δεν θα με χαλουσε καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.669 08-01-09 10:02 Βασακο φορεσαμε και τις θηκουλες μας!! Ειμαστε ακινδυνοι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:04 Η Βάσια13859: #34.670 08-01-09 10:04 να μια καινουρια..!ιδια φάτσα βέβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η Βάσια13859: #34.671 08-01-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασακο φορεσαμε και τις θηκουλες μας!! Ειμαστε ακινδυνοι τωρα! Click για ανάπτυξη... να δουμε ποτε θα ειναι το νέο κύμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:06 Η Βάσια13859: #34.672 08-01-09 10:06 κλασικη θεση ύπνου...ειμαι αντρας και ζεσταινομαι το κεφάλι έξω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η Βάσια13859: #34.673 08-01-09 10:07 με τα συνεργα κομμωτικης!ιδιο μεγεθος πλεον, απλα η Αθηνα ειναι πιο μακρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.674 08-01-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να μια καινουρια..!ιδια φάτσα βέβαια! Click για ανάπτυξη... Ολα τα λεφτα! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να δουμε ποτε θα ειναι το νέο κύμα! Click για ανάπτυξη... κι αν ο Ιωνας ξυπνησει και γινει....χχχχαμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η Βάσια13859: #34.675 08-01-09 10:08 ασε με να κοιμηθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.676 08-01-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κλασικη θεση ύπνου...ειμαι αντρας και ζεσταινομαι το κεφάλι έξω.. Click για ανάπτυξη... Πολυ ομορφη φωτο! Ιωνακι μου εσυ!!! Μωρε θελω να ερθω...οσο τον θυμαμαι τι καλος που ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η Βάσια13859: #34.677 08-01-09 10:09 ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Η Βάσια13859: #34.678 08-01-09 10:10 η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.679 08-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Click για ανάπτυξη... και της Σεμελης της αρεσει πολυ!! Με το που ανοιγουμε το χαρτι του προσουτο αρχιζει....τα νια νια με τη βραχνη φωνουλαπολυ λιχουδω ειναι η ατιμη...ολα τα σαβουριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.680 08-01-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Click για ανάπτυξη... που θα εξελιχθουν σε αντρικες...δεν θα μαζευεται ο ατιμος μια σχετικη φωτο θελω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1732 1733 1734 1735 1736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα!εγω ήμουν λίγο άρρωστη, είχα μια γαστρεντερίτιδα, ευτυχώς ήπια!τα παιδάκια εδώ είναι ήσυχα, τελειωσε και ο οίστρος της Αθηνας και ελπίζω το νέο κύμα να ρθει σε κανα μήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.665 08-01-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα!εγω ήμουν λίγο άρρωστη, είχα μια γαστρεντερίτιδα, ευτυχώς ήπια!τα παιδάκια εδώ είναι ήσυχα, τελειωσε και ο οίστρος της Αθηνας και ελπίζω το νέο κύμα να ρθει σε κανα μήνα! Click για ανάπτυξη... Oταν μπορεσεις Βασακο, βαλε καμια νεα φωτο των παιδιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.666 08-01-09 09:58 Χθες την ωρα που διαβαζα στο καναπε, πηρε η ακρη του ματιου μου το Μορφεα να περναει απο διπλα μου....αλλα ξαφνικα εγινε μικρουλης...αμαν λεω τι επαθε το γατι μου... Παραπλανηση.... περναγε η Σεμελη που ειχε μπει στο τζακι κι ηταν γεματη σταχτεςεγινε γκρι! Μετα ειχαμε μπουγαδα κατα την οποια καθησε το χαζο αδιαμαρτυρητααυτο το γατι κομπο να το δεσεις απλα σε κοιταει αδιαμαρτυρητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 09:58 Η Βάσια13859: #34.667 08-01-09 09:58 δεν ξέρω αν έχω καμια νέα...θα κοιτάξω, πάντως ο Ιωνας μεγάλωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.668 08-01-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα!εγω ήμουν λίγο άρρωστη, είχα μια γαστρεντερίτιδα, ευτυχώς ήπια!τα παιδάκια εδώ είναι ήσυχα, τελειωσε και ο οίστρος της Αθηνας και ελπίζω το νέο κύμα να ρθει σε κανα μήνα! Click για ανάπτυξη... ενα Σ/Κ στη Λαμια τωρα που το σκεφτομαι δεν θα με χαλουσε καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.669 08-01-09 10:02 Βασακο φορεσαμε και τις θηκουλες μας!! Ειμαστε ακινδυνοι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:04 Η Βάσια13859: #34.670 08-01-09 10:04 να μια καινουρια..!ιδια φάτσα βέβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η Βάσια13859: #34.671 08-01-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασακο φορεσαμε και τις θηκουλες μας!! Ειμαστε ακινδυνοι τωρα! Click για ανάπτυξη... να δουμε ποτε θα ειναι το νέο κύμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:06 Η Βάσια13859: #34.672 08-01-09 10:06 κλασικη θεση ύπνου...ειμαι αντρας και ζεσταινομαι το κεφάλι έξω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η Βάσια13859: #34.673 08-01-09 10:07 με τα συνεργα κομμωτικης!ιδιο μεγεθος πλεον, απλα η Αθηνα ειναι πιο μακρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.674 08-01-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να μια καινουρια..!ιδια φάτσα βέβαια! Click για ανάπτυξη... Ολα τα λεφτα! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να δουμε ποτε θα ειναι το νέο κύμα! Click για ανάπτυξη... κι αν ο Ιωνας ξυπνησει και γινει....χχχχαμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η Βάσια13859: #34.675 08-01-09 10:08 ασε με να κοιμηθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.676 08-01-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κλασικη θεση ύπνου...ειμαι αντρας και ζεσταινομαι το κεφάλι έξω.. Click για ανάπτυξη... Πολυ ομορφη φωτο! Ιωνακι μου εσυ!!! Μωρε θελω να ερθω...οσο τον θυμαμαι τι καλος που ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η Βάσια13859: #34.677 08-01-09 10:09 ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Η Βάσια13859: #34.678 08-01-09 10:10 η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.679 08-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Click για ανάπτυξη... και της Σεμελης της αρεσει πολυ!! Με το που ανοιγουμε το χαρτι του προσουτο αρχιζει....τα νια νια με τη βραχνη φωνουλαπολυ λιχουδω ειναι η ατιμη...ολα τα σαβουριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.680 08-01-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Click για ανάπτυξη... που θα εξελιχθουν σε αντρικες...δεν θα μαζευεται ο ατιμος μια σχετικη φωτο θελω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1732 1733 1734 1735 1736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα!εγω ήμουν λίγο άρρωστη, είχα μια γαστρεντερίτιδα, ευτυχώς ήπια!τα παιδάκια εδώ είναι ήσυχα, τελειωσε και ο οίστρος της Αθηνας και ελπίζω το νέο κύμα να ρθει σε κανα μήνα! Click για ανάπτυξη... Oταν μπορεσεις Βασακο, βαλε καμια νεα φωτο των παιδιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.666 08-01-09 09:58 Χθες την ωρα που διαβαζα στο καναπε, πηρε η ακρη του ματιου μου το Μορφεα να περναει απο διπλα μου....αλλα ξαφνικα εγινε μικρουλης...αμαν λεω τι επαθε το γατι μου... Παραπλανηση.... περναγε η Σεμελη που ειχε μπει στο τζακι κι ηταν γεματη σταχτεςεγινε γκρι! Μετα ειχαμε μπουγαδα κατα την οποια καθησε το χαζο αδιαμαρτυρητααυτο το γατι κομπο να το δεσεις απλα σε κοιταει αδιαμαρτυρητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 09:58 Η Βάσια13859: #34.667 08-01-09 09:58 δεν ξέρω αν έχω καμια νέα...θα κοιτάξω, πάντως ο Ιωνας μεγάλωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.668 08-01-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα!εγω ήμουν λίγο άρρωστη, είχα μια γαστρεντερίτιδα, ευτυχώς ήπια!τα παιδάκια εδώ είναι ήσυχα, τελειωσε και ο οίστρος της Αθηνας και ελπίζω το νέο κύμα να ρθει σε κανα μήνα! Click για ανάπτυξη... ενα Σ/Κ στη Λαμια τωρα που το σκεφτομαι δεν θα με χαλουσε καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.669 08-01-09 10:02 Βασακο φορεσαμε και τις θηκουλες μας!! Ειμαστε ακινδυνοι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:04 Η Βάσια13859: #34.670 08-01-09 10:04 να μια καινουρια..!ιδια φάτσα βέβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η Βάσια13859: #34.671 08-01-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασακο φορεσαμε και τις θηκουλες μας!! Ειμαστε ακινδυνοι τωρα! Click για ανάπτυξη... να δουμε ποτε θα ειναι το νέο κύμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:06 Η Βάσια13859: #34.672 08-01-09 10:06 κλασικη θεση ύπνου...ειμαι αντρας και ζεσταινομαι το κεφάλι έξω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η Βάσια13859: #34.673 08-01-09 10:07 με τα συνεργα κομμωτικης!ιδιο μεγεθος πλεον, απλα η Αθηνα ειναι πιο μακρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.674 08-01-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να μια καινουρια..!ιδια φάτσα βέβαια! Click για ανάπτυξη... Ολα τα λεφτα! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να δουμε ποτε θα ειναι το νέο κύμα! Click για ανάπτυξη... κι αν ο Ιωνας ξυπνησει και γινει....χχχχαμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η Βάσια13859: #34.675 08-01-09 10:08 ασε με να κοιμηθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.676 08-01-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κλασικη θεση ύπνου...ειμαι αντρας και ζεσταινομαι το κεφάλι έξω.. Click για ανάπτυξη... Πολυ ομορφη φωτο! Ιωνακι μου εσυ!!! Μωρε θελω να ερθω...οσο τον θυμαμαι τι καλος που ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η Βάσια13859: #34.677 08-01-09 10:09 ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Η Βάσια13859: #34.678 08-01-09 10:10 η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.679 08-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Click για ανάπτυξη... και της Σεμελης της αρεσει πολυ!! Με το που ανοιγουμε το χαρτι του προσουτο αρχιζει....τα νια νια με τη βραχνη φωνουλαπολυ λιχουδω ειναι η ατιμη...ολα τα σαβουριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.680 08-01-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Click για ανάπτυξη... που θα εξελιχθουν σε αντρικες...δεν θα μαζευεται ο ατιμος μια σχετικη φωτο θελω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1732 1733 1734 1735 1736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χθες την ωρα που διαβαζα στο καναπε, πηρε η ακρη του ματιου μου το Μορφεα να περναει απο διπλα μου....αλλα ξαφνικα εγινε μικρουλης...αμαν λεω τι επαθε το γατι μου... Παραπλανηση.... περναγε η Σεμελη που ειχε μπει στο τζακι κι ηταν γεματη σταχτεςεγινε γκρι! Μετα ειχαμε μπουγαδα κατα την οποια καθησε το χαζο αδιαμαρτυρητααυτο το γατι κομπο να το δεσεις απλα σε κοιταει αδιαμαρτυρητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 09:58 Η Βάσια13859: #34.667 08-01-09 09:58 δεν ξέρω αν έχω καμια νέα...θα κοιτάξω, πάντως ο Ιωνας μεγάλωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.668 08-01-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα!εγω ήμουν λίγο άρρωστη, είχα μια γαστρεντερίτιδα, ευτυχώς ήπια!τα παιδάκια εδώ είναι ήσυχα, τελειωσε και ο οίστρος της Αθηνας και ελπίζω το νέο κύμα να ρθει σε κανα μήνα! Click για ανάπτυξη... ενα Σ/Κ στη Λαμια τωρα που το σκεφτομαι δεν θα με χαλουσε καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.669 08-01-09 10:02 Βασακο φορεσαμε και τις θηκουλες μας!! Ειμαστε ακινδυνοι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:04 Η Βάσια13859: #34.670 08-01-09 10:04 να μια καινουρια..!ιδια φάτσα βέβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η Βάσια13859: #34.671 08-01-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασακο φορεσαμε και τις θηκουλες μας!! Ειμαστε ακινδυνοι τωρα! Click για ανάπτυξη... να δουμε ποτε θα ειναι το νέο κύμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:06 Η Βάσια13859: #34.672 08-01-09 10:06 κλασικη θεση ύπνου...ειμαι αντρας και ζεσταινομαι το κεφάλι έξω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η Βάσια13859: #34.673 08-01-09 10:07 με τα συνεργα κομμωτικης!ιδιο μεγεθος πλεον, απλα η Αθηνα ειναι πιο μακρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.674 08-01-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να μια καινουρια..!ιδια φάτσα βέβαια! Click για ανάπτυξη... Ολα τα λεφτα! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να δουμε ποτε θα ειναι το νέο κύμα! Click για ανάπτυξη... κι αν ο Ιωνας ξυπνησει και γινει....χχχχαμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η Βάσια13859: #34.675 08-01-09 10:08 ασε με να κοιμηθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.676 08-01-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κλασικη θεση ύπνου...ειμαι αντρας και ζεσταινομαι το κεφάλι έξω.. Click για ανάπτυξη... Πολυ ομορφη φωτο! Ιωνακι μου εσυ!!! Μωρε θελω να ερθω...οσο τον θυμαμαι τι καλος που ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η Βάσια13859: #34.677 08-01-09 10:09 ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Η Βάσια13859: #34.678 08-01-09 10:10 η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.679 08-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Click για ανάπτυξη... και της Σεμελης της αρεσει πολυ!! Με το που ανοιγουμε το χαρτι του προσουτο αρχιζει....τα νια νια με τη βραχνη φωνουλαπολυ λιχουδω ειναι η ατιμη...ολα τα σαβουριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.680 08-01-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Click για ανάπτυξη... που θα εξελιχθουν σε αντρικες...δεν θα μαζευεται ο ατιμος μια σχετικη φωτο θελω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1732 1733 1734 1735 1736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ξέρω αν έχω καμια νέα...θα κοιτάξω, πάντως ο Ιωνας μεγάλωσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.668 08-01-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα!εγω ήμουν λίγο άρρωστη, είχα μια γαστρεντερίτιδα, ευτυχώς ήπια!τα παιδάκια εδώ είναι ήσυχα, τελειωσε και ο οίστρος της Αθηνας και ελπίζω το νέο κύμα να ρθει σε κανα μήνα! Click για ανάπτυξη... ενα Σ/Κ στη Λαμια τωρα που το σκεφτομαι δεν θα με χαλουσε καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.669 08-01-09 10:02 Βασακο φορεσαμε και τις θηκουλες μας!! Ειμαστε ακινδυνοι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:04 Η Βάσια13859: #34.670 08-01-09 10:04 να μια καινουρια..!ιδια φάτσα βέβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η Βάσια13859: #34.671 08-01-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασακο φορεσαμε και τις θηκουλες μας!! Ειμαστε ακινδυνοι τωρα! Click για ανάπτυξη... να δουμε ποτε θα ειναι το νέο κύμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:06 Η Βάσια13859: #34.672 08-01-09 10:06 κλασικη θεση ύπνου...ειμαι αντρας και ζεσταινομαι το κεφάλι έξω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η Βάσια13859: #34.673 08-01-09 10:07 με τα συνεργα κομμωτικης!ιδιο μεγεθος πλεον, απλα η Αθηνα ειναι πιο μακρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.674 08-01-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να μια καινουρια..!ιδια φάτσα βέβαια! Click για ανάπτυξη... Ολα τα λεφτα! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να δουμε ποτε θα ειναι το νέο κύμα! Click για ανάπτυξη... κι αν ο Ιωνας ξυπνησει και γινει....χχχχαμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η Βάσια13859: #34.675 08-01-09 10:08 ασε με να κοιμηθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.676 08-01-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κλασικη θεση ύπνου...ειμαι αντρας και ζεσταινομαι το κεφάλι έξω.. Click για ανάπτυξη... Πολυ ομορφη φωτο! Ιωνακι μου εσυ!!! Μωρε θελω να ερθω...οσο τον θυμαμαι τι καλος που ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η Βάσια13859: #34.677 08-01-09 10:09 ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Η Βάσια13859: #34.678 08-01-09 10:10 η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.679 08-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Click για ανάπτυξη... και της Σεμελης της αρεσει πολυ!! Με το που ανοιγουμε το χαρτι του προσουτο αρχιζει....τα νια νια με τη βραχνη φωνουλαπολυ λιχουδω ειναι η ατιμη...ολα τα σαβουριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.680 08-01-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Click για ανάπτυξη... που θα εξελιχθουν σε αντρικες...δεν θα μαζευεται ο ατιμος μια σχετικη φωτο θελω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1732 1733 1734 1735 1736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα!εγω ήμουν λίγο άρρωστη, είχα μια γαστρεντερίτιδα, ευτυχώς ήπια!τα παιδάκια εδώ είναι ήσυχα, τελειωσε και ο οίστρος της Αθηνας και ελπίζω το νέο κύμα να ρθει σε κανα μήνα! Click για ανάπτυξη... ενα Σ/Κ στη Λαμια τωρα που το σκεφτομαι δεν θα με χαλουσε καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.669 08-01-09 10:02 Βασακο φορεσαμε και τις θηκουλες μας!! Ειμαστε ακινδυνοι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:04 Η Βάσια13859: #34.670 08-01-09 10:04 να μια καινουρια..!ιδια φάτσα βέβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η Βάσια13859: #34.671 08-01-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασακο φορεσαμε και τις θηκουλες μας!! Ειμαστε ακινδυνοι τωρα! Click για ανάπτυξη... να δουμε ποτε θα ειναι το νέο κύμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:06 Η Βάσια13859: #34.672 08-01-09 10:06 κλασικη θεση ύπνου...ειμαι αντρας και ζεσταινομαι το κεφάλι έξω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η Βάσια13859: #34.673 08-01-09 10:07 με τα συνεργα κομμωτικης!ιδιο μεγεθος πλεον, απλα η Αθηνα ειναι πιο μακρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.674 08-01-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να μια καινουρια..!ιδια φάτσα βέβαια! Click για ανάπτυξη... Ολα τα λεφτα! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να δουμε ποτε θα ειναι το νέο κύμα! Click για ανάπτυξη... κι αν ο Ιωνας ξυπνησει και γινει....χχχχαμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η Βάσια13859: #34.675 08-01-09 10:08 ασε με να κοιμηθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.676 08-01-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κλασικη θεση ύπνου...ειμαι αντρας και ζεσταινομαι το κεφάλι έξω.. Click για ανάπτυξη... Πολυ ομορφη φωτο! Ιωνακι μου εσυ!!! Μωρε θελω να ερθω...οσο τον θυμαμαι τι καλος που ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η Βάσια13859: #34.677 08-01-09 10:09 ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Η Βάσια13859: #34.678 08-01-09 10:10 η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.679 08-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Click για ανάπτυξη... και της Σεμελης της αρεσει πολυ!! Με το που ανοιγουμε το χαρτι του προσουτο αρχιζει....τα νια νια με τη βραχνη φωνουλαπολυ λιχουδω ειναι η ατιμη...ολα τα σαβουριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.680 08-01-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Click για ανάπτυξη... που θα εξελιχθουν σε αντρικες...δεν θα μαζευεται ο ατιμος μια σχετικη φωτο θελω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1732 1733 1734 1735 1736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασακο φορεσαμε και τις θηκουλες μας!! Ειμαστε ακινδυνοι τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:04 Η Βάσια13859: #34.670 08-01-09 10:04 να μια καινουρια..!ιδια φάτσα βέβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η Βάσια13859: #34.671 08-01-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασακο φορεσαμε και τις θηκουλες μας!! Ειμαστε ακινδυνοι τωρα! Click για ανάπτυξη... να δουμε ποτε θα ειναι το νέο κύμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:06 Η Βάσια13859: #34.672 08-01-09 10:06 κλασικη θεση ύπνου...ειμαι αντρας και ζεσταινομαι το κεφάλι έξω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η Βάσια13859: #34.673 08-01-09 10:07 με τα συνεργα κομμωτικης!ιδιο μεγεθος πλεον, απλα η Αθηνα ειναι πιο μακρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.674 08-01-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να μια καινουρια..!ιδια φάτσα βέβαια! Click για ανάπτυξη... Ολα τα λεφτα! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να δουμε ποτε θα ειναι το νέο κύμα! Click για ανάπτυξη... κι αν ο Ιωνας ξυπνησει και γινει....χχχχαμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η Βάσια13859: #34.675 08-01-09 10:08 ασε με να κοιμηθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.676 08-01-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κλασικη θεση ύπνου...ειμαι αντρας και ζεσταινομαι το κεφάλι έξω.. Click για ανάπτυξη... Πολυ ομορφη φωτο! Ιωνακι μου εσυ!!! Μωρε θελω να ερθω...οσο τον θυμαμαι τι καλος που ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η Βάσια13859: #34.677 08-01-09 10:09 ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Η Βάσια13859: #34.678 08-01-09 10:10 η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.679 08-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Click για ανάπτυξη... και της Σεμελης της αρεσει πολυ!! Με το που ανοιγουμε το χαρτι του προσουτο αρχιζει....τα νια νια με τη βραχνη φωνουλαπολυ λιχουδω ειναι η ατιμη...ολα τα σαβουριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.680 08-01-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Click για ανάπτυξη... που θα εξελιχθουν σε αντρικες...δεν θα μαζευεται ο ατιμος μια σχετικη φωτο θελω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1732 1733 1734 1735 1736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να μια καινουρια..!ιδια φάτσα βέβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η Βάσια13859: #34.671 08-01-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασακο φορεσαμε και τις θηκουλες μας!! Ειμαστε ακινδυνοι τωρα! Click για ανάπτυξη... να δουμε ποτε θα ειναι το νέο κύμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:06 Η Βάσια13859: #34.672 08-01-09 10:06 κλασικη θεση ύπνου...ειμαι αντρας και ζεσταινομαι το κεφάλι έξω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η Βάσια13859: #34.673 08-01-09 10:07 με τα συνεργα κομμωτικης!ιδιο μεγεθος πλεον, απλα η Αθηνα ειναι πιο μακρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.674 08-01-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να μια καινουρια..!ιδια φάτσα βέβαια! Click για ανάπτυξη... Ολα τα λεφτα! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να δουμε ποτε θα ειναι το νέο κύμα! Click για ανάπτυξη... κι αν ο Ιωνας ξυπνησει και γινει....χχχχαμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η Βάσια13859: #34.675 08-01-09 10:08 ασε με να κοιμηθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.676 08-01-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κλασικη θεση ύπνου...ειμαι αντρας και ζεσταινομαι το κεφάλι έξω.. Click για ανάπτυξη... Πολυ ομορφη φωτο! Ιωνακι μου εσυ!!! Μωρε θελω να ερθω...οσο τον θυμαμαι τι καλος που ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η Βάσια13859: #34.677 08-01-09 10:09 ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Η Βάσια13859: #34.678 08-01-09 10:10 η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.679 08-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Click για ανάπτυξη... και της Σεμελης της αρεσει πολυ!! Με το που ανοιγουμε το χαρτι του προσουτο αρχιζει....τα νια νια με τη βραχνη φωνουλαπολυ λιχουδω ειναι η ατιμη...ολα τα σαβουριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.680 08-01-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Click για ανάπτυξη... που θα εξελιχθουν σε αντρικες...δεν θα μαζευεται ο ατιμος μια σχετικη φωτο θελω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1732 1733 1734 1735 1736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασακο φορεσαμε και τις θηκουλες μας!! Ειμαστε ακινδυνοι τωρα! Click για ανάπτυξη... να δουμε ποτε θα ειναι το νέο κύμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:06 Η Βάσια13859: #34.672 08-01-09 10:06 κλασικη θεση ύπνου...ειμαι αντρας και ζεσταινομαι το κεφάλι έξω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η Βάσια13859: #34.673 08-01-09 10:07 με τα συνεργα κομμωτικης!ιδιο μεγεθος πλεον, απλα η Αθηνα ειναι πιο μακρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.674 08-01-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να μια καινουρια..!ιδια φάτσα βέβαια! Click για ανάπτυξη... Ολα τα λεφτα! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να δουμε ποτε θα ειναι το νέο κύμα! Click για ανάπτυξη... κι αν ο Ιωνας ξυπνησει και γινει....χχχχαμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η Βάσια13859: #34.675 08-01-09 10:08 ασε με να κοιμηθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.676 08-01-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κλασικη θεση ύπνου...ειμαι αντρας και ζεσταινομαι το κεφάλι έξω.. Click για ανάπτυξη... Πολυ ομορφη φωτο! Ιωνακι μου εσυ!!! Μωρε θελω να ερθω...οσο τον θυμαμαι τι καλος που ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η Βάσια13859: #34.677 08-01-09 10:09 ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Η Βάσια13859: #34.678 08-01-09 10:10 η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.679 08-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Click για ανάπτυξη... και της Σεμελης της αρεσει πολυ!! Με το που ανοιγουμε το χαρτι του προσουτο αρχιζει....τα νια νια με τη βραχνη φωνουλαπολυ λιχουδω ειναι η ατιμη...ολα τα σαβουριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.680 08-01-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Click για ανάπτυξη... που θα εξελιχθουν σε αντρικες...δεν θα μαζευεται ο ατιμος μια σχετικη φωτο θελω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1732 1733 1734 1735 1736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κλασικη θεση ύπνου...ειμαι αντρας και ζεσταινομαι το κεφάλι έξω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η Βάσια13859: #34.673 08-01-09 10:07 με τα συνεργα κομμωτικης!ιδιο μεγεθος πλεον, απλα η Αθηνα ειναι πιο μακρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.674 08-01-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να μια καινουρια..!ιδια φάτσα βέβαια! Click για ανάπτυξη... Ολα τα λεφτα! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να δουμε ποτε θα ειναι το νέο κύμα! Click για ανάπτυξη... κι αν ο Ιωνας ξυπνησει και γινει....χχχχαμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η Βάσια13859: #34.675 08-01-09 10:08 ασε με να κοιμηθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.676 08-01-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κλασικη θεση ύπνου...ειμαι αντρας και ζεσταινομαι το κεφάλι έξω.. Click για ανάπτυξη... Πολυ ομορφη φωτο! Ιωνακι μου εσυ!!! Μωρε θελω να ερθω...οσο τον θυμαμαι τι καλος που ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η Βάσια13859: #34.677 08-01-09 10:09 ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Η Βάσια13859: #34.678 08-01-09 10:10 η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.679 08-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Click για ανάπτυξη... και της Σεμελης της αρεσει πολυ!! Με το που ανοιγουμε το χαρτι του προσουτο αρχιζει....τα νια νια με τη βραχνη φωνουλαπολυ λιχουδω ειναι η ατιμη...ολα τα σαβουριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.680 08-01-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Click για ανάπτυξη... που θα εξελιχθουν σε αντρικες...δεν θα μαζευεται ο ατιμος μια σχετικη φωτο θελω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1732 1733 1734 1735 1736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
με τα συνεργα κομμωτικης!ιδιο μεγεθος πλεον, απλα η Αθηνα ειναι πιο μακρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.674 08-01-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να μια καινουρια..!ιδια φάτσα βέβαια! Click για ανάπτυξη... Ολα τα λεφτα! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να δουμε ποτε θα ειναι το νέο κύμα! Click για ανάπτυξη... κι αν ο Ιωνας ξυπνησει και γινει....χχχχαμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η Βάσια13859: #34.675 08-01-09 10:08 ασε με να κοιμηθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.676 08-01-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κλασικη θεση ύπνου...ειμαι αντρας και ζεσταινομαι το κεφάλι έξω.. Click για ανάπτυξη... Πολυ ομορφη φωτο! Ιωνακι μου εσυ!!! Μωρε θελω να ερθω...οσο τον θυμαμαι τι καλος που ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η Βάσια13859: #34.677 08-01-09 10:09 ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Η Βάσια13859: #34.678 08-01-09 10:10 η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.679 08-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Click για ανάπτυξη... και της Σεμελης της αρεσει πολυ!! Με το που ανοιγουμε το χαρτι του προσουτο αρχιζει....τα νια νια με τη βραχνη φωνουλαπολυ λιχουδω ειναι η ατιμη...ολα τα σαβουριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.680 08-01-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Click για ανάπτυξη... που θα εξελιχθουν σε αντρικες...δεν θα μαζευεται ο ατιμος μια σχετικη φωτο θελω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1732 1733 1734 1735 1736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να μια καινουρια..!ιδια φάτσα βέβαια! Click για ανάπτυξη... Ολα τα λεφτα! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: να δουμε ποτε θα ειναι το νέο κύμα! Click για ανάπτυξη... κι αν ο Ιωνας ξυπνησει και γινει....χχχχαμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:08 Η Βάσια13859: #34.675 08-01-09 10:08 ασε με να κοιμηθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.676 08-01-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κλασικη θεση ύπνου...ειμαι αντρας και ζεσταινομαι το κεφάλι έξω.. Click για ανάπτυξη... Πολυ ομορφη φωτο! Ιωνακι μου εσυ!!! Μωρε θελω να ερθω...οσο τον θυμαμαι τι καλος που ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η Βάσια13859: #34.677 08-01-09 10:09 ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Η Βάσια13859: #34.678 08-01-09 10:10 η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.679 08-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Click για ανάπτυξη... και της Σεμελης της αρεσει πολυ!! Με το που ανοιγουμε το χαρτι του προσουτο αρχιζει....τα νια νια με τη βραχνη φωνουλαπολυ λιχουδω ειναι η ατιμη...ολα τα σαβουριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.680 08-01-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Click για ανάπτυξη... που θα εξελιχθουν σε αντρικες...δεν θα μαζευεται ο ατιμος μια σχετικη φωτο θελω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1732 1733 1734 1735 1736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ασε με να κοιμηθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.676 08-01-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κλασικη θεση ύπνου...ειμαι αντρας και ζεσταινομαι το κεφάλι έξω.. Click για ανάπτυξη... Πολυ ομορφη φωτο! Ιωνακι μου εσυ!!! Μωρε θελω να ερθω...οσο τον θυμαμαι τι καλος που ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η Βάσια13859: #34.677 08-01-09 10:09 ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Η Βάσια13859: #34.678 08-01-09 10:10 η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.679 08-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Click για ανάπτυξη... και της Σεμελης της αρεσει πολυ!! Με το που ανοιγουμε το χαρτι του προσουτο αρχιζει....τα νια νια με τη βραχνη φωνουλαπολυ λιχουδω ειναι η ατιμη...ολα τα σαβουριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.680 08-01-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Click για ανάπτυξη... που θα εξελιχθουν σε αντρικες...δεν θα μαζευεται ο ατιμος μια σχετικη φωτο θελω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1732 1733 1734 1735 1736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κλασικη θεση ύπνου...ειμαι αντρας και ζεσταινομαι το κεφάλι έξω.. Click για ανάπτυξη... Πολυ ομορφη φωτο! Ιωνακι μου εσυ!!! Μωρε θελω να ερθω...οσο τον θυμαμαι τι καλος που ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:09 Η Βάσια13859: #34.677 08-01-09 10:09 ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Η Βάσια13859: #34.678 08-01-09 10:10 η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.679 08-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Click για ανάπτυξη... και της Σεμελης της αρεσει πολυ!! Με το που ανοιγουμε το χαρτι του προσουτο αρχιζει....τα νια νια με τη βραχνη φωνουλαπολυ λιχουδω ειναι η ατιμη...ολα τα σαβουριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.680 08-01-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Click για ανάπτυξη... που θα εξελιχθουν σε αντρικες...δεν θα μαζευεται ο ατιμος μια σχετικη φωτο θελω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1732 1733 1734 1735 1736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:10 Η Βάσια13859: #34.678 08-01-09 10:10 η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.679 08-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Click για ανάπτυξη... και της Σεμελης της αρεσει πολυ!! Με το που ανοιγουμε το χαρτι του προσουτο αρχιζει....τα νια νια με τη βραχνη φωνουλαπολυ λιχουδω ειναι η ατιμη...ολα τα σαβουριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.680 08-01-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Click για ανάπτυξη... που θα εξελιχθουν σε αντρικες...δεν θα μαζευεται ο ατιμος μια σχετικη φωτο θελω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1732 1733 1734 1735 1736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.679 08-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Click για ανάπτυξη... και της Σεμελης της αρεσει πολυ!! Με το που ανοιγουμε το χαρτι του προσουτο αρχιζει....τα νια νια με τη βραχνη φωνουλαπολυ λιχουδω ειναι η ατιμη...ολα τα σαβουριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.680 08-01-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Click για ανάπτυξη... που θα εξελιχθουν σε αντρικες...δεν θα μαζευεται ο ατιμος μια σχετικη φωτο θελω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1732 1733 1734 1735 1736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος... Click για ανάπτυξη... και της Σεμελης της αρεσει πολυ!! Με το που ανοιγουμε το χαρτι του προσουτο αρχιζει....τα νια νια με τη βραχνη φωνουλαπολυ λιχουδω ειναι η ατιμη...ολα τα σαβουριαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.680 08-01-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Click για ανάπτυξη... που θα εξελιχθουν σε αντρικες...δεν θα μαζευεται ο ατιμος μια σχετικη φωτο θελω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες.... Click για ανάπτυξη... που θα εξελιχθουν σε αντρικες...δεν θα μαζευεται ο ατιμος μια σχετικη φωτο θελω εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.