Birman-maniacs

Γεια!Γύρισα!:DΤι ακούω,θα κάνουμε Μορφεάκια;:hmm:
ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ Η ΜΑΡΙΑ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
Γεια σου Μαρία,που πήγες Χριστούγεννα;:hmm:
Να σου ζήσει χρόνια του πολλά!!!!
Ευχαριστούμε!:happy:
Αλήθεια μπράβο!!!Έχεις πολλά χαιρετίσματα από τη Μαρία(και φιλάκια λέει.
Επίσης!(λέω):lol:
να σου ζησει Χριστινακι!:)να τον χαιρεσαι
Ευχαριστεί πολύ!:happy:
Ευχαριστώ!!!:up:

Παρακαλώ!:happy:

Αυτά καλέ δεν τα λες ψιλά.Αχ Χριστίνα αυτό το χιούμορ σου!!
Καλέ πλάκα κάνω!:lol:
Χριστινα να σου ζησει ο Ελβις σου!:up:
Ευχαριστούμε!(πρέπει να βρω και κάτι άλλο να λέω...:confused:)
Χριστινάκι να σου ζήσει ο γλυκός Ελβισάκος!
Thanks!;)
Happy birthday to u happy birthday to u happy birthday dear Evlisakos happy birthday to u!!!
[FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1][/SIZE][/FONT]
Χρονια του πολλα λοιπον
να τον χαιρεστε
να σας ζησει παρα πολλα χρονια,και παντα healthy and strong;)
ακομα ποιο πολλες αγγαλιες ζουληγματα και φιλια σας ευχομαι.:)
Ευχαριστούμε...:)
καλήμερα και στα βιρμανάκια Γιούλη κοίτα ο Μορφέας σε κορίτσι!

καλησπέρα να και μια καλύτερη φώτο!
Κουκλίτσα!:inlove:
να και μία ακόμα αλλά νομίζω οτι οι φωτογραφίες γενικά αδικούν τις χνουδομπαλίτσες μας απο κοντά είναι πολύ πιο γλυκές
Αυτό είναι αλήθεια.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παει...το παρεακι των Birmaniacs διαλυθηκε...:(:(
Οπως ειπα κι αλλη φορα...υγεια να'χουμε και τα γατακια μας να΄ναι καλα...
Kάναμε διακοπές.;)
Αλλά τώρα που διακοπές γιοκ θα ξαναμαζευτούμε!:happy:
Α,και μην ξεχάσουμε αυτό!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά σας.Ειμαι σχετικά καινούργιος στο forum.Ξερω οτι υπαρχουν και αγγελιες αλλα δεν βγαζω ακρη.Ειμαι 18 και θελω να υιοθετησω ενα Βιρμανακι σχετικα μικρο σε ηλικια.Περιπου 3 μηνων.Δεν θελω παραταυτα να στραφω σε αγορα μεσω Pet Shop.Πρωτον διοτι δεν θεωρω τα γατακια αντικειμενα και δευτερον διοτι δεν ειμαι ανεξαρτητοποιημενος ακομα απο την οικογενεια μου για να εχω ενα τοσο μεγαλο χρηματικο ποσο (500 ευρω+).Δεν εχω αντιρρηση να συνεισφερω οικονομικα για τα οποια εξοδα ή για ενα συμβολικο ποσο.Αν μπορειτε να με βοηθησετε θα το εκτιμουσα αφανταστα.Ευχαριστω
αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει γεννα...αναμενουμε μεσα του ετους να εχουμε...:)
φαντάζεσαι Γιούλη να βγει κανένα τέτοιο ζουζούνι από Μίου και Μορφέα?:rolleyes::rolleyes::blink::blink::inlove::inlove:
μωρε το φανταζομαι λεει....:up:
Νομίζω ότι σε έπιασε η μελαγχολία μετά τις γιορτές ας κρατήσουμε όμως τη μαγεία κ μετά με όμορφες εικόνες;)
α ρε Ελενα...

καλημέρα!εγω ήμουν λίγο άρρωστη, είχα μια γαστρεντερίτιδα, ευτυχώς ήπια!:(τα παιδάκια εδώ είναι ήσυχα, τελειωσε και ο οίστρος της Αθηνας και ελπίζω το νέο κύμα να ρθει σε κανα μήνα!:)

καλημέρα!εγω ήμουν λίγο άρρωστη, είχα μια γαστρεντερίτιδα, ευτυχώς ήπια!:(τα παιδάκια εδώ είναι ήσυχα, τελειωσε και ο οίστρος της Αθηνας και ελπίζω το νέο κύμα να ρθει σε κανα μήνα!:)
Oταν μπορεσεις Βασακο, βαλε καμια νεα φωτο των παιδιων:)

Χθες την ωρα που διαβαζα στο καναπε, πηρε η ακρη του ματιου μου το Μορφεα να περναει απο διπλα μου....αλλα ξαφνικα εγινε μικρουλης...:blink:αμαν λεω τι επαθε το γατι μου...
Παραπλανηση.... περναγε η Σεμελη που ειχε μπει στο τζακι κι ηταν γεματη σταχτες:Pεγινε γκρι! :lol:
Μετα ειχαμε μπουγαδα κατα την οποια καθησε το χαζο αδιαμαρτυρητα:blink:αυτο το γατι κομπο να το δεσεις απλα σε κοιταει αδιαμαρτυρητα:lol:

δεν ξέρω αν έχω καμια νέα...θα κοιτάξω, πάντως ο Ιωνας μεγάλωσε...:)

ενα Σ/Κ στη Λαμια τωρα που το σκεφτομαι δεν θα με χαλουσε καθολου:cool::hmm::D

Βασακο φορεσαμε και τις θηκουλες μας!! :up:
Ειμαστε ακινδυνοι τωρα! ;)

DSCN1442.jpg

να μια καινουρια..!:)ιδια φάτσα βέβαια!

Βασακο φορεσαμε και τις θηκουλες μας!! :up:
Ειμαστε ακινδυνοι τωρα! ;)

να δουμε ποτε θα ειναι το νέο κύμα!:)

DSCN1445.jpg

κλασικη θεση ύπνου...ειμαι αντρας και ζεσταινομαι το κεφάλι έξω..

DSCN1461.jpg

με τα συνεργα κομμωτικης!ιδιο μεγεθος πλεον, απλα η Αθηνα ειναι πιο μακρια...

DSCN1442.jpg

να μια καινουρια..!:)ιδια φάτσα βέβαια!
Ολα τα λεφτα! :up:
να δουμε ποτε θα ειναι το νέο κύμα!:)
κι αν ο Ιωνας ξυπνησει και γινει....χχχχαμος...:P:lol:

DSCN1446.jpg

ασε με να κοιμηθω...

κλασικη θεση ύπνου...ειμαι αντρας και ζεσταινομαι το κεφάλι έξω..
Πολυ ομορφη φωτο! Ιωνακι μου εσυ!!! Μωρε θελω να ερθω:redface:...οσο τον θυμαμαι τι καλος που ηταν...

ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος...:lol:

η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες....:|

ο Ιωνας ειναι τοσο μωρο ακομα...δεν βλέπω να ξυπνάει...ξυπνάει μονο για το φαγητο...δωσε του προσουτο και γινεται χαμος...:lol:
και της Σεμελης της αρεσει πολυ!! Με το που ανοιγουμε το χαρτι του προσουτο αρχιζει....τα νια νια με τη βραχνη φωνουλα:lol:πολυ λιχουδω ειναι η ατιμη...ολα τα σαβουριαζει:lol:

η αληθεια είναι όποιος έρθει το ερωτευεται...λίγο επιδειξίας μας βγήκε αλλά ελπιζω ότι ειναι οι νεανικες επιθυμίες....:|
που θα εξελιχθουν σε αντρικες...δεν θα μαζευεται ο ατιμος:P
μια σχετικη φωτο θελω εγω!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back