Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Η Βάσια13859: #34.821 09-01-09 13:37 εδω ειμαι..πήγα λίγο στην ups να παρω κατι δέματα...το ξέρω ότι βρωμάνε κατα το ξεπουπουλιασμα και γι αυτο λέω ότι μέσα στο σπίτι δεν γίνεται αυτό...ο Γιωργος ήθελε να τον δείξει τον παπο στον Ιωνα αλλά το απαγορεψα..αυτός σίγουρα θα την έτρωσε ωμη...χθες ο ερημος έφαγε λίγο γύρο, πριν ειχε φάει κροκέτες και μετά τα έβγαλε όλα...3 εμετους..και μια τριχομπαλα μέσα...ήταν τόσο χάλια που έφαγε μετά απο μισή ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 13:39 Η Βάσια13859: #34.822 09-01-09 13:39 ο φιλος μου με τα τσιντσιλά το σαβ-κυριακο θα παραλάβει και το τρίτο, και μεχρι να το δώσουν θα εχουν 3 στο σπίτι..από εκεί που δεν ειχαν κανένα πέρασαν κι εμας...όταν θα πάω για τα εμβολιακια θα είναι και τα 3, χαμος θα γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η Βάσια13859: #34.823 09-01-09 13:40 Γιουλάκι βρήκα την κάρτα σου!ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:02 Η Αντα έγραψε: #34.824 09-01-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εδω ειμαι..πήγα λίγο στην ups να παρω κατι δέματα...το ξέρω ότι βρωμάνε κατα το ξεπουπουλιασμα και γι αυτο λέω ότι μέσα στο σπίτι δεν γίνεται αυτό...ο Γιωργος ήθελε να τον δείξει τον παπο στον Ιωνα αλλά το απαγορεψα..αυτός σίγουρα θα την έτρωσε ωμη...χθες ο ερημος έφαγε λίγο γύρο, πριν ειχε φάει κροκέτες και μετά τα έβγαλε όλα...3 εμετους..και μια τριχομπαλα μέσα...ήταν τόσο χάλια που έφαγε μετά απο μισή ωρα Click για ανάπτυξη... Εγω παντως ετσι λιγο για να δω τι θα κανουν θα τον εδειχνα. Σιγουρα ο Αλφι θα του αρχιζε τις μαλαξεις και τα νιαουρητα. Παει το γατι εχει ζαζεψει τελειως!!! ολο σε κεινο το προβατο παει και του κανει ερωτικη εξομολογηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:06 Η Βάσια13859: #34.825 09-01-09 14:06 εμενα το μαδάει μετα μανίας...ειδικα οταν κοιμαμαστε και δεν του δίνουμε σημασια...χρατς χρουτς...εν τω μεταξύ η Αθηνα μου έχει σπασει τα νευρα..της πηρα μια adult Hill's για τριχομπαλες και δεν την τρώει..θέλει Kitten...κατι μου λέει οτι η γαιδάρα βαριέται να μασήσει...και τώρα τι θα την κάνω τη δικιλη την τροφή.?θα την φάει το αλλο το χαζο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η Αντα έγραψε: #34.826 09-01-09 14:11 Εμενα ξετρελαθηκαν με αυτο για τα δοντια - εχει πολυ μεγαλες κροκετες και τις ξεχωριζουν απο τις αλλες, με αποτελεσμα να φανε μονο αυτες!!! Αλλα μας τελειωνουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:13 Η Lita έγραψε: #34.827 09-01-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα! Γιώτα μου η Μίου σου είναι υπέροχη. Πραγματικά έχει στο προσωπάκι της κάτι το μαγικό. Όπως λέει κι η Γιουλη, έχει κι αυτο του περσικού.Κι εγώ το βρίσκω εξωτικό... Click για ανάπτυξη... καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.828 09-01-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με πιστωτικη καρτα, αλλα στο πρωτο τευχος εχει και κουπουνι συνδρομης. Επισης στο ιντερνετ μπορεισ να συμπληρωσεις τη φορμα και να πληρωσεις με ταχυδρομικη αντικαταβολη Click για ανάπτυξη... αυτο θα κανω...ταχ/κη αντικαταβολη Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιουλάκι βρήκα την κάρτα σου!ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... παρακαλω! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμενα το μαδάει μετα μανίας...ειδικα οταν κοιμαμαστε και δεν του δίνουμε σημασια...χρατς χρουτς...εν τω μεταξύ η Αθηνα μου έχει σπασει τα νευρα..της πηρα μια adult Hill's για τριχομπαλες και δεν την τρώει..θέλει Kitten...κατι μου λέει οτι η γαιδάρα βαριέται να μασήσει...και τώρα τι θα την κάνω τη δικιλη την τροφή.?θα την φάει το αλλο το χαζο... Click για ανάπτυξη... Βασια...σα να μου φαινεται αδυνατισε η Καλυψω μου...να της δινω κι αυτης λιγο Kitten? τι λες?ή μηπως μια παχυντικη για ενηλικα? τους δινω τη royal για τα δοντακια και μετα indoor longhair... Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η Αντα έγραψε: #34.829 09-01-09 14:36 Γιουλη μπορεις να ζητησεις να στα φερει με κουριερ στο σπιτι με 1.5 ευρω επιπλεον. Βεβαια και το ταχυδρομειο σου βαζει ''καπελο '' 1,30 ευρω - εγω το αποφευγω πληρωνοντας με τη καρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.830 09-01-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη μπορεις να ζητησεις να στα φερει με κουριερ στο σπιτι με 1.5 ευρω επιπλεον. Βεβαια και το ταχυδρομειο σου βαζει ''καπελο '' 1,30 ευρω - εγω το αποφευγω πληρωνοντας με τη καρτα. Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω! κι εγω αποφευγω τη καρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Η Lita έγραψε: #34.831 09-01-09 14:38 η Μίου αγαπάει τη μουσική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #34.832 09-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... Ειναι ανοικτο το ραδιοφωνο οταν ξαπλωνει πανω του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Βάσια13859: #34.833 09-01-09 15:01 Γιούλη μην αλλάζεις τροφή, απλά δίνε παραπάνω ή εστω λίγο Kitten σε αυτή..μετά μπορει να καλομάθει...και να μην τρωει την άλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:02 Η Βάσια13859: #34.834 09-01-09 15:02 μπράβο Αντα..εχεις καλα ζώα, φτιαχνουν τα δοντάκια τους...εμένα το ατιμο το Αθηνιώ βαριέται...θέλει να ψιλομασάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elsa1 Νεοφερμένο μέλος Η Elsa1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Η Elsa1 έγραψε: #34.835 09-01-09 15:52 Dear Fotini, Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ? thank you Elsa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:35 Η Lita έγραψε: #34.836 09-01-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι ανοικτο το ραδιοφωνο οταν ξαπλωνει πανω του? Click για ανάπτυξη... όχι κλειστο είναι δεν νομίζω να ανέβαινε αν ήταν ανοιχτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.837 10-01-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Elsa: Dear Fotini, Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ? thank you Elsa Click για ανάπτυξη... Dear Elsa, there are no birman breeders in Greece. We have some birmans that we adopted from Breeders in Europe (mostly Germany, England, Italy, UK & France). Have a look at this site where among others about this beautiful breed you can also see catteries www.birman.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 18:36 Η bunny έγραψε: #34.838 11-01-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... Αχ,αυτό το γατί είναι πολύ φάτσα! Θέλω να το ζουλήξω! Παιδιά έχω πάρει 2 γατοημερολόγια! Φωτό Ιανουαρίου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και το κακό νέο: Στον Υμητό,λίγο πιο πέρα απ' τα καμμένα,εκεί που πάνε τα πουλιά και ξαναφτιάχουν τις φωλιές τους,κάθε 2 μέτρα έχει κυνηγούς! Κάθε σούρουπο γίνεται η τρελή σφαγή... Κι όταν τους ρώτησα πώς γίνεται να τους αρέσει να σκοτώνουν,τι μου είπαν; ''Εμείς ερχόμαστε εδώ να ξεδώσουμε λίγο!'' Μα πώς μπορούν να ευχαριστιούνται με το θάνατο ενός πουλιού; Πρέπει να είναι ψυχασθενείς. Πήγαμε στο Δασαρχείο,φωνάξαμε την Αστυνομία,αλλά τίποτα. Το βρίσκω βάρβαρο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 27,5 KB · Εμφανίσεις: 21 3.jpg 17,8 KB · Εμφανίσεις: 21 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η staman2 έγραψε: #34.839 11-01-09 19:40 Καλησπέρα βιρμανάκια! Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και μου αρέσει αυτος ο συνδυασμός παρα πολύ. Είναι μια γλύκα και το βλέμμα της τρομερό! Να μου την φιλήσεις Γιώτα Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ είναι η Μιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η bunny έγραψε: #34.840 11-01-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει κατι ζουμερες μπριζολες ...γιαμ γιαμ ....εχω που την τρωω και λιγο bloody, ειναι απλα τελειες. Click για ανάπτυξη... Mπρρρρ! Δεν τα μπορώ τα κακοψημένα... Αλλά ο καθένας έχει διαφορετικές γαστρονομικές... προτιμήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1740 1741 1742 1743 1744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εδω ειμαι..πήγα λίγο στην ups να παρω κατι δέματα...το ξέρω ότι βρωμάνε κατα το ξεπουπουλιασμα και γι αυτο λέω ότι μέσα στο σπίτι δεν γίνεται αυτό...ο Γιωργος ήθελε να τον δείξει τον παπο στον Ιωνα αλλά το απαγορεψα..αυτός σίγουρα θα την έτρωσε ωμη...χθες ο ερημος έφαγε λίγο γύρο, πριν ειχε φάει κροκέτες και μετά τα έβγαλε όλα...3 εμετους..και μια τριχομπαλα μέσα...ήταν τόσο χάλια που έφαγε μετά απο μισή ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 13:39 Η Βάσια13859: #34.822 09-01-09 13:39 ο φιλος μου με τα τσιντσιλά το σαβ-κυριακο θα παραλάβει και το τρίτο, και μεχρι να το δώσουν θα εχουν 3 στο σπίτι..από εκεί που δεν ειχαν κανένα πέρασαν κι εμας...όταν θα πάω για τα εμβολιακια θα είναι και τα 3, χαμος θα γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η Βάσια13859: #34.823 09-01-09 13:40 Γιουλάκι βρήκα την κάρτα σου!ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:02 Η Αντα έγραψε: #34.824 09-01-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εδω ειμαι..πήγα λίγο στην ups να παρω κατι δέματα...το ξέρω ότι βρωμάνε κατα το ξεπουπουλιασμα και γι αυτο λέω ότι μέσα στο σπίτι δεν γίνεται αυτό...ο Γιωργος ήθελε να τον δείξει τον παπο στον Ιωνα αλλά το απαγορεψα..αυτός σίγουρα θα την έτρωσε ωμη...χθες ο ερημος έφαγε λίγο γύρο, πριν ειχε φάει κροκέτες και μετά τα έβγαλε όλα...3 εμετους..και μια τριχομπαλα μέσα...ήταν τόσο χάλια που έφαγε μετά απο μισή ωρα Click για ανάπτυξη... Εγω παντως ετσι λιγο για να δω τι θα κανουν θα τον εδειχνα. Σιγουρα ο Αλφι θα του αρχιζε τις μαλαξεις και τα νιαουρητα. Παει το γατι εχει ζαζεψει τελειως!!! ολο σε κεινο το προβατο παει και του κανει ερωτικη εξομολογηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:06 Η Βάσια13859: #34.825 09-01-09 14:06 εμενα το μαδάει μετα μανίας...ειδικα οταν κοιμαμαστε και δεν του δίνουμε σημασια...χρατς χρουτς...εν τω μεταξύ η Αθηνα μου έχει σπασει τα νευρα..της πηρα μια adult Hill's για τριχομπαλες και δεν την τρώει..θέλει Kitten...κατι μου λέει οτι η γαιδάρα βαριέται να μασήσει...και τώρα τι θα την κάνω τη δικιλη την τροφή.?θα την φάει το αλλο το χαζο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η Αντα έγραψε: #34.826 09-01-09 14:11 Εμενα ξετρελαθηκαν με αυτο για τα δοντια - εχει πολυ μεγαλες κροκετες και τις ξεχωριζουν απο τις αλλες, με αποτελεσμα να φανε μονο αυτες!!! Αλλα μας τελειωνουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:13 Η Lita έγραψε: #34.827 09-01-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα! Γιώτα μου η Μίου σου είναι υπέροχη. Πραγματικά έχει στο προσωπάκι της κάτι το μαγικό. Όπως λέει κι η Γιουλη, έχει κι αυτο του περσικού.Κι εγώ το βρίσκω εξωτικό... Click για ανάπτυξη... καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.828 09-01-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με πιστωτικη καρτα, αλλα στο πρωτο τευχος εχει και κουπουνι συνδρομης. Επισης στο ιντερνετ μπορεισ να συμπληρωσεις τη φορμα και να πληρωσεις με ταχυδρομικη αντικαταβολη Click για ανάπτυξη... αυτο θα κανω...ταχ/κη αντικαταβολη Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιουλάκι βρήκα την κάρτα σου!ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... παρακαλω! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμενα το μαδάει μετα μανίας...ειδικα οταν κοιμαμαστε και δεν του δίνουμε σημασια...χρατς χρουτς...εν τω μεταξύ η Αθηνα μου έχει σπασει τα νευρα..της πηρα μια adult Hill's για τριχομπαλες και δεν την τρώει..θέλει Kitten...κατι μου λέει οτι η γαιδάρα βαριέται να μασήσει...και τώρα τι θα την κάνω τη δικιλη την τροφή.?θα την φάει το αλλο το χαζο... Click για ανάπτυξη... Βασια...σα να μου φαινεται αδυνατισε η Καλυψω μου...να της δινω κι αυτης λιγο Kitten? τι λες?ή μηπως μια παχυντικη για ενηλικα? τους δινω τη royal για τα δοντακια και μετα indoor longhair... Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η Αντα έγραψε: #34.829 09-01-09 14:36 Γιουλη μπορεις να ζητησεις να στα φερει με κουριερ στο σπιτι με 1.5 ευρω επιπλεον. Βεβαια και το ταχυδρομειο σου βαζει ''καπελο '' 1,30 ευρω - εγω το αποφευγω πληρωνοντας με τη καρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.830 09-01-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη μπορεις να ζητησεις να στα φερει με κουριερ στο σπιτι με 1.5 ευρω επιπλεον. Βεβαια και το ταχυδρομειο σου βαζει ''καπελο '' 1,30 ευρω - εγω το αποφευγω πληρωνοντας με τη καρτα. Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω! κι εγω αποφευγω τη καρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Η Lita έγραψε: #34.831 09-01-09 14:38 η Μίου αγαπάει τη μουσική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #34.832 09-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... Ειναι ανοικτο το ραδιοφωνο οταν ξαπλωνει πανω του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Βάσια13859: #34.833 09-01-09 15:01 Γιούλη μην αλλάζεις τροφή, απλά δίνε παραπάνω ή εστω λίγο Kitten σε αυτή..μετά μπορει να καλομάθει...και να μην τρωει την άλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:02 Η Βάσια13859: #34.834 09-01-09 15:02 μπράβο Αντα..εχεις καλα ζώα, φτιαχνουν τα δοντάκια τους...εμένα το ατιμο το Αθηνιώ βαριέται...θέλει να ψιλομασάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elsa1 Νεοφερμένο μέλος Η Elsa1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Η Elsa1 έγραψε: #34.835 09-01-09 15:52 Dear Fotini, Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ? thank you Elsa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:35 Η Lita έγραψε: #34.836 09-01-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι ανοικτο το ραδιοφωνο οταν ξαπλωνει πανω του? Click για ανάπτυξη... όχι κλειστο είναι δεν νομίζω να ανέβαινε αν ήταν ανοιχτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.837 10-01-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Elsa: Dear Fotini, Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ? thank you Elsa Click για ανάπτυξη... Dear Elsa, there are no birman breeders in Greece. We have some birmans that we adopted from Breeders in Europe (mostly Germany, England, Italy, UK & France). Have a look at this site where among others about this beautiful breed you can also see catteries www.birman.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 18:36 Η bunny έγραψε: #34.838 11-01-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... Αχ,αυτό το γατί είναι πολύ φάτσα! Θέλω να το ζουλήξω! Παιδιά έχω πάρει 2 γατοημερολόγια! Φωτό Ιανουαρίου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και το κακό νέο: Στον Υμητό,λίγο πιο πέρα απ' τα καμμένα,εκεί που πάνε τα πουλιά και ξαναφτιάχουν τις φωλιές τους,κάθε 2 μέτρα έχει κυνηγούς! Κάθε σούρουπο γίνεται η τρελή σφαγή... Κι όταν τους ρώτησα πώς γίνεται να τους αρέσει να σκοτώνουν,τι μου είπαν; ''Εμείς ερχόμαστε εδώ να ξεδώσουμε λίγο!'' Μα πώς μπορούν να ευχαριστιούνται με το θάνατο ενός πουλιού; Πρέπει να είναι ψυχασθενείς. Πήγαμε στο Δασαρχείο,φωνάξαμε την Αστυνομία,αλλά τίποτα. Το βρίσκω βάρβαρο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 27,5 KB · Εμφανίσεις: 21 3.jpg 17,8 KB · Εμφανίσεις: 21 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η staman2 έγραψε: #34.839 11-01-09 19:40 Καλησπέρα βιρμανάκια! Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και μου αρέσει αυτος ο συνδυασμός παρα πολύ. Είναι μια γλύκα και το βλέμμα της τρομερό! Να μου την φιλήσεις Γιώτα Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ είναι η Μιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η bunny έγραψε: #34.840 11-01-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει κατι ζουμερες μπριζολες ...γιαμ γιαμ ....εχω που την τρωω και λιγο bloody, ειναι απλα τελειες. Click για ανάπτυξη... Mπρρρρ! Δεν τα μπορώ τα κακοψημένα... Αλλά ο καθένας έχει διαφορετικές γαστρονομικές... προτιμήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1740 1741 1742 1743 1744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ο φιλος μου με τα τσιντσιλά το σαβ-κυριακο θα παραλάβει και το τρίτο, και μεχρι να το δώσουν θα εχουν 3 στο σπίτι..από εκεί που δεν ειχαν κανένα πέρασαν κι εμας...όταν θα πάω για τα εμβολιακια θα είναι και τα 3, χαμος θα γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η Βάσια13859: #34.823 09-01-09 13:40 Γιουλάκι βρήκα την κάρτα σου!ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:02 Η Αντα έγραψε: #34.824 09-01-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εδω ειμαι..πήγα λίγο στην ups να παρω κατι δέματα...το ξέρω ότι βρωμάνε κατα το ξεπουπουλιασμα και γι αυτο λέω ότι μέσα στο σπίτι δεν γίνεται αυτό...ο Γιωργος ήθελε να τον δείξει τον παπο στον Ιωνα αλλά το απαγορεψα..αυτός σίγουρα θα την έτρωσε ωμη...χθες ο ερημος έφαγε λίγο γύρο, πριν ειχε φάει κροκέτες και μετά τα έβγαλε όλα...3 εμετους..και μια τριχομπαλα μέσα...ήταν τόσο χάλια που έφαγε μετά απο μισή ωρα Click για ανάπτυξη... Εγω παντως ετσι λιγο για να δω τι θα κανουν θα τον εδειχνα. Σιγουρα ο Αλφι θα του αρχιζε τις μαλαξεις και τα νιαουρητα. Παει το γατι εχει ζαζεψει τελειως!!! ολο σε κεινο το προβατο παει και του κανει ερωτικη εξομολογηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:06 Η Βάσια13859: #34.825 09-01-09 14:06 εμενα το μαδάει μετα μανίας...ειδικα οταν κοιμαμαστε και δεν του δίνουμε σημασια...χρατς χρουτς...εν τω μεταξύ η Αθηνα μου έχει σπασει τα νευρα..της πηρα μια adult Hill's για τριχομπαλες και δεν την τρώει..θέλει Kitten...κατι μου λέει οτι η γαιδάρα βαριέται να μασήσει...και τώρα τι θα την κάνω τη δικιλη την τροφή.?θα την φάει το αλλο το χαζο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η Αντα έγραψε: #34.826 09-01-09 14:11 Εμενα ξετρελαθηκαν με αυτο για τα δοντια - εχει πολυ μεγαλες κροκετες και τις ξεχωριζουν απο τις αλλες, με αποτελεσμα να φανε μονο αυτες!!! Αλλα μας τελειωνουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:13 Η Lita έγραψε: #34.827 09-01-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα! Γιώτα μου η Μίου σου είναι υπέροχη. Πραγματικά έχει στο προσωπάκι της κάτι το μαγικό. Όπως λέει κι η Γιουλη, έχει κι αυτο του περσικού.Κι εγώ το βρίσκω εξωτικό... Click για ανάπτυξη... καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.828 09-01-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με πιστωτικη καρτα, αλλα στο πρωτο τευχος εχει και κουπουνι συνδρομης. Επισης στο ιντερνετ μπορεισ να συμπληρωσεις τη φορμα και να πληρωσεις με ταχυδρομικη αντικαταβολη Click για ανάπτυξη... αυτο θα κανω...ταχ/κη αντικαταβολη Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιουλάκι βρήκα την κάρτα σου!ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... παρακαλω! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμενα το μαδάει μετα μανίας...ειδικα οταν κοιμαμαστε και δεν του δίνουμε σημασια...χρατς χρουτς...εν τω μεταξύ η Αθηνα μου έχει σπασει τα νευρα..της πηρα μια adult Hill's για τριχομπαλες και δεν την τρώει..θέλει Kitten...κατι μου λέει οτι η γαιδάρα βαριέται να μασήσει...και τώρα τι θα την κάνω τη δικιλη την τροφή.?θα την φάει το αλλο το χαζο... Click για ανάπτυξη... Βασια...σα να μου φαινεται αδυνατισε η Καλυψω μου...να της δινω κι αυτης λιγο Kitten? τι λες?ή μηπως μια παχυντικη για ενηλικα? τους δινω τη royal για τα δοντακια και μετα indoor longhair... Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η Αντα έγραψε: #34.829 09-01-09 14:36 Γιουλη μπορεις να ζητησεις να στα φερει με κουριερ στο σπιτι με 1.5 ευρω επιπλεον. Βεβαια και το ταχυδρομειο σου βαζει ''καπελο '' 1,30 ευρω - εγω το αποφευγω πληρωνοντας με τη καρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.830 09-01-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη μπορεις να ζητησεις να στα φερει με κουριερ στο σπιτι με 1.5 ευρω επιπλεον. Βεβαια και το ταχυδρομειο σου βαζει ''καπελο '' 1,30 ευρω - εγω το αποφευγω πληρωνοντας με τη καρτα. Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω! κι εγω αποφευγω τη καρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Η Lita έγραψε: #34.831 09-01-09 14:38 η Μίου αγαπάει τη μουσική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #34.832 09-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... Ειναι ανοικτο το ραδιοφωνο οταν ξαπλωνει πανω του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Βάσια13859: #34.833 09-01-09 15:01 Γιούλη μην αλλάζεις τροφή, απλά δίνε παραπάνω ή εστω λίγο Kitten σε αυτή..μετά μπορει να καλομάθει...και να μην τρωει την άλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:02 Η Βάσια13859: #34.834 09-01-09 15:02 μπράβο Αντα..εχεις καλα ζώα, φτιαχνουν τα δοντάκια τους...εμένα το ατιμο το Αθηνιώ βαριέται...θέλει να ψιλομασάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elsa1 Νεοφερμένο μέλος Η Elsa1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Η Elsa1 έγραψε: #34.835 09-01-09 15:52 Dear Fotini, Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ? thank you Elsa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:35 Η Lita έγραψε: #34.836 09-01-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι ανοικτο το ραδιοφωνο οταν ξαπλωνει πανω του? Click για ανάπτυξη... όχι κλειστο είναι δεν νομίζω να ανέβαινε αν ήταν ανοιχτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.837 10-01-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Elsa: Dear Fotini, Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ? thank you Elsa Click για ανάπτυξη... Dear Elsa, there are no birman breeders in Greece. We have some birmans that we adopted from Breeders in Europe (mostly Germany, England, Italy, UK & France). Have a look at this site where among others about this beautiful breed you can also see catteries www.birman.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 18:36 Η bunny έγραψε: #34.838 11-01-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... Αχ,αυτό το γατί είναι πολύ φάτσα! Θέλω να το ζουλήξω! Παιδιά έχω πάρει 2 γατοημερολόγια! Φωτό Ιανουαρίου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και το κακό νέο: Στον Υμητό,λίγο πιο πέρα απ' τα καμμένα,εκεί που πάνε τα πουλιά και ξαναφτιάχουν τις φωλιές τους,κάθε 2 μέτρα έχει κυνηγούς! Κάθε σούρουπο γίνεται η τρελή σφαγή... Κι όταν τους ρώτησα πώς γίνεται να τους αρέσει να σκοτώνουν,τι μου είπαν; ''Εμείς ερχόμαστε εδώ να ξεδώσουμε λίγο!'' Μα πώς μπορούν να ευχαριστιούνται με το θάνατο ενός πουλιού; Πρέπει να είναι ψυχασθενείς. Πήγαμε στο Δασαρχείο,φωνάξαμε την Αστυνομία,αλλά τίποτα. Το βρίσκω βάρβαρο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 27,5 KB · Εμφανίσεις: 21 3.jpg 17,8 KB · Εμφανίσεις: 21 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η staman2 έγραψε: #34.839 11-01-09 19:40 Καλησπέρα βιρμανάκια! Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και μου αρέσει αυτος ο συνδυασμός παρα πολύ. Είναι μια γλύκα και το βλέμμα της τρομερό! Να μου την φιλήσεις Γιώτα Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ είναι η Μιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η bunny έγραψε: #34.840 11-01-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει κατι ζουμερες μπριζολες ...γιαμ γιαμ ....εχω που την τρωω και λιγο bloody, ειναι απλα τελειες. Click για ανάπτυξη... Mπρρρρ! Δεν τα μπορώ τα κακοψημένα... Αλλά ο καθένας έχει διαφορετικές γαστρονομικές... προτιμήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1740 1741 1742 1743 1744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουλάκι βρήκα την κάρτα σου!ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:02 Η Αντα έγραψε: #34.824 09-01-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εδω ειμαι..πήγα λίγο στην ups να παρω κατι δέματα...το ξέρω ότι βρωμάνε κατα το ξεπουπουλιασμα και γι αυτο λέω ότι μέσα στο σπίτι δεν γίνεται αυτό...ο Γιωργος ήθελε να τον δείξει τον παπο στον Ιωνα αλλά το απαγορεψα..αυτός σίγουρα θα την έτρωσε ωμη...χθες ο ερημος έφαγε λίγο γύρο, πριν ειχε φάει κροκέτες και μετά τα έβγαλε όλα...3 εμετους..και μια τριχομπαλα μέσα...ήταν τόσο χάλια που έφαγε μετά απο μισή ωρα Click για ανάπτυξη... Εγω παντως ετσι λιγο για να δω τι θα κανουν θα τον εδειχνα. Σιγουρα ο Αλφι θα του αρχιζε τις μαλαξεις και τα νιαουρητα. Παει το γατι εχει ζαζεψει τελειως!!! ολο σε κεινο το προβατο παει και του κανει ερωτικη εξομολογηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:06 Η Βάσια13859: #34.825 09-01-09 14:06 εμενα το μαδάει μετα μανίας...ειδικα οταν κοιμαμαστε και δεν του δίνουμε σημασια...χρατς χρουτς...εν τω μεταξύ η Αθηνα μου έχει σπασει τα νευρα..της πηρα μια adult Hill's για τριχομπαλες και δεν την τρώει..θέλει Kitten...κατι μου λέει οτι η γαιδάρα βαριέται να μασήσει...και τώρα τι θα την κάνω τη δικιλη την τροφή.?θα την φάει το αλλο το χαζο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η Αντα έγραψε: #34.826 09-01-09 14:11 Εμενα ξετρελαθηκαν με αυτο για τα δοντια - εχει πολυ μεγαλες κροκετες και τις ξεχωριζουν απο τις αλλες, με αποτελεσμα να φανε μονο αυτες!!! Αλλα μας τελειωνουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:13 Η Lita έγραψε: #34.827 09-01-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα! Γιώτα μου η Μίου σου είναι υπέροχη. Πραγματικά έχει στο προσωπάκι της κάτι το μαγικό. Όπως λέει κι η Γιουλη, έχει κι αυτο του περσικού.Κι εγώ το βρίσκω εξωτικό... Click για ανάπτυξη... καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.828 09-01-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με πιστωτικη καρτα, αλλα στο πρωτο τευχος εχει και κουπουνι συνδρομης. Επισης στο ιντερνετ μπορεισ να συμπληρωσεις τη φορμα και να πληρωσεις με ταχυδρομικη αντικαταβολη Click για ανάπτυξη... αυτο θα κανω...ταχ/κη αντικαταβολη Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιουλάκι βρήκα την κάρτα σου!ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... παρακαλω! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμενα το μαδάει μετα μανίας...ειδικα οταν κοιμαμαστε και δεν του δίνουμε σημασια...χρατς χρουτς...εν τω μεταξύ η Αθηνα μου έχει σπασει τα νευρα..της πηρα μια adult Hill's για τριχομπαλες και δεν την τρώει..θέλει Kitten...κατι μου λέει οτι η γαιδάρα βαριέται να μασήσει...και τώρα τι θα την κάνω τη δικιλη την τροφή.?θα την φάει το αλλο το χαζο... Click για ανάπτυξη... Βασια...σα να μου φαινεται αδυνατισε η Καλυψω μου...να της δινω κι αυτης λιγο Kitten? τι λες?ή μηπως μια παχυντικη για ενηλικα? τους δινω τη royal για τα δοντακια και μετα indoor longhair... Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η Αντα έγραψε: #34.829 09-01-09 14:36 Γιουλη μπορεις να ζητησεις να στα φερει με κουριερ στο σπιτι με 1.5 ευρω επιπλεον. Βεβαια και το ταχυδρομειο σου βαζει ''καπελο '' 1,30 ευρω - εγω το αποφευγω πληρωνοντας με τη καρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.830 09-01-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη μπορεις να ζητησεις να στα φερει με κουριερ στο σπιτι με 1.5 ευρω επιπλεον. Βεβαια και το ταχυδρομειο σου βαζει ''καπελο '' 1,30 ευρω - εγω το αποφευγω πληρωνοντας με τη καρτα. Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω! κι εγω αποφευγω τη καρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Η Lita έγραψε: #34.831 09-01-09 14:38 η Μίου αγαπάει τη μουσική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #34.832 09-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... Ειναι ανοικτο το ραδιοφωνο οταν ξαπλωνει πανω του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Βάσια13859: #34.833 09-01-09 15:01 Γιούλη μην αλλάζεις τροφή, απλά δίνε παραπάνω ή εστω λίγο Kitten σε αυτή..μετά μπορει να καλομάθει...και να μην τρωει την άλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:02 Η Βάσια13859: #34.834 09-01-09 15:02 μπράβο Αντα..εχεις καλα ζώα, φτιαχνουν τα δοντάκια τους...εμένα το ατιμο το Αθηνιώ βαριέται...θέλει να ψιλομασάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elsa1 Νεοφερμένο μέλος Η Elsa1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Η Elsa1 έγραψε: #34.835 09-01-09 15:52 Dear Fotini, Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ? thank you Elsa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:35 Η Lita έγραψε: #34.836 09-01-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι ανοικτο το ραδιοφωνο οταν ξαπλωνει πανω του? Click για ανάπτυξη... όχι κλειστο είναι δεν νομίζω να ανέβαινε αν ήταν ανοιχτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.837 10-01-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Elsa: Dear Fotini, Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ? thank you Elsa Click για ανάπτυξη... Dear Elsa, there are no birman breeders in Greece. We have some birmans that we adopted from Breeders in Europe (mostly Germany, England, Italy, UK & France). Have a look at this site where among others about this beautiful breed you can also see catteries www.birman.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 18:36 Η bunny έγραψε: #34.838 11-01-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... Αχ,αυτό το γατί είναι πολύ φάτσα! Θέλω να το ζουλήξω! Παιδιά έχω πάρει 2 γατοημερολόγια! Φωτό Ιανουαρίου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και το κακό νέο: Στον Υμητό,λίγο πιο πέρα απ' τα καμμένα,εκεί που πάνε τα πουλιά και ξαναφτιάχουν τις φωλιές τους,κάθε 2 μέτρα έχει κυνηγούς! Κάθε σούρουπο γίνεται η τρελή σφαγή... Κι όταν τους ρώτησα πώς γίνεται να τους αρέσει να σκοτώνουν,τι μου είπαν; ''Εμείς ερχόμαστε εδώ να ξεδώσουμε λίγο!'' Μα πώς μπορούν να ευχαριστιούνται με το θάνατο ενός πουλιού; Πρέπει να είναι ψυχασθενείς. Πήγαμε στο Δασαρχείο,φωνάξαμε την Αστυνομία,αλλά τίποτα. Το βρίσκω βάρβαρο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 27,5 KB · Εμφανίσεις: 21 3.jpg 17,8 KB · Εμφανίσεις: 21 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η staman2 έγραψε: #34.839 11-01-09 19:40 Καλησπέρα βιρμανάκια! Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και μου αρέσει αυτος ο συνδυασμός παρα πολύ. Είναι μια γλύκα και το βλέμμα της τρομερό! Να μου την φιλήσεις Γιώτα Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ είναι η Μιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η bunny έγραψε: #34.840 11-01-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει κατι ζουμερες μπριζολες ...γιαμ γιαμ ....εχω που την τρωω και λιγο bloody, ειναι απλα τελειες. Click για ανάπτυξη... Mπρρρρ! Δεν τα μπορώ τα κακοψημένα... Αλλά ο καθένας έχει διαφορετικές γαστρονομικές... προτιμήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1740 1741 1742 1743 1744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εδω ειμαι..πήγα λίγο στην ups να παρω κατι δέματα...το ξέρω ότι βρωμάνε κατα το ξεπουπουλιασμα και γι αυτο λέω ότι μέσα στο σπίτι δεν γίνεται αυτό...ο Γιωργος ήθελε να τον δείξει τον παπο στον Ιωνα αλλά το απαγορεψα..αυτός σίγουρα θα την έτρωσε ωμη...χθες ο ερημος έφαγε λίγο γύρο, πριν ειχε φάει κροκέτες και μετά τα έβγαλε όλα...3 εμετους..και μια τριχομπαλα μέσα...ήταν τόσο χάλια που έφαγε μετά απο μισή ωρα Click για ανάπτυξη... Εγω παντως ετσι λιγο για να δω τι θα κανουν θα τον εδειχνα. Σιγουρα ο Αλφι θα του αρχιζε τις μαλαξεις και τα νιαουρητα. Παει το γατι εχει ζαζεψει τελειως!!! ολο σε κεινο το προβατο παει και του κανει ερωτικη εξομολογηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:06 Η Βάσια13859: #34.825 09-01-09 14:06 εμενα το μαδάει μετα μανίας...ειδικα οταν κοιμαμαστε και δεν του δίνουμε σημασια...χρατς χρουτς...εν τω μεταξύ η Αθηνα μου έχει σπασει τα νευρα..της πηρα μια adult Hill's για τριχομπαλες και δεν την τρώει..θέλει Kitten...κατι μου λέει οτι η γαιδάρα βαριέται να μασήσει...και τώρα τι θα την κάνω τη δικιλη την τροφή.?θα την φάει το αλλο το χαζο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η Αντα έγραψε: #34.826 09-01-09 14:11 Εμενα ξετρελαθηκαν με αυτο για τα δοντια - εχει πολυ μεγαλες κροκετες και τις ξεχωριζουν απο τις αλλες, με αποτελεσμα να φανε μονο αυτες!!! Αλλα μας τελειωνουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:13 Η Lita έγραψε: #34.827 09-01-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα! Γιώτα μου η Μίου σου είναι υπέροχη. Πραγματικά έχει στο προσωπάκι της κάτι το μαγικό. Όπως λέει κι η Γιουλη, έχει κι αυτο του περσικού.Κι εγώ το βρίσκω εξωτικό... Click για ανάπτυξη... καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.828 09-01-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με πιστωτικη καρτα, αλλα στο πρωτο τευχος εχει και κουπουνι συνδρομης. Επισης στο ιντερνετ μπορεισ να συμπληρωσεις τη φορμα και να πληρωσεις με ταχυδρομικη αντικαταβολη Click για ανάπτυξη... αυτο θα κανω...ταχ/κη αντικαταβολη Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιουλάκι βρήκα την κάρτα σου!ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... παρακαλω! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμενα το μαδάει μετα μανίας...ειδικα οταν κοιμαμαστε και δεν του δίνουμε σημασια...χρατς χρουτς...εν τω μεταξύ η Αθηνα μου έχει σπασει τα νευρα..της πηρα μια adult Hill's για τριχομπαλες και δεν την τρώει..θέλει Kitten...κατι μου λέει οτι η γαιδάρα βαριέται να μασήσει...και τώρα τι θα την κάνω τη δικιλη την τροφή.?θα την φάει το αλλο το χαζο... Click για ανάπτυξη... Βασια...σα να μου φαινεται αδυνατισε η Καλυψω μου...να της δινω κι αυτης λιγο Kitten? τι λες?ή μηπως μια παχυντικη για ενηλικα? τους δινω τη royal για τα δοντακια και μετα indoor longhair... Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η Αντα έγραψε: #34.829 09-01-09 14:36 Γιουλη μπορεις να ζητησεις να στα φερει με κουριερ στο σπιτι με 1.5 ευρω επιπλεον. Βεβαια και το ταχυδρομειο σου βαζει ''καπελο '' 1,30 ευρω - εγω το αποφευγω πληρωνοντας με τη καρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.830 09-01-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη μπορεις να ζητησεις να στα φερει με κουριερ στο σπιτι με 1.5 ευρω επιπλεον. Βεβαια και το ταχυδρομειο σου βαζει ''καπελο '' 1,30 ευρω - εγω το αποφευγω πληρωνοντας με τη καρτα. Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω! κι εγω αποφευγω τη καρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Η Lita έγραψε: #34.831 09-01-09 14:38 η Μίου αγαπάει τη μουσική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #34.832 09-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... Ειναι ανοικτο το ραδιοφωνο οταν ξαπλωνει πανω του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Βάσια13859: #34.833 09-01-09 15:01 Γιούλη μην αλλάζεις τροφή, απλά δίνε παραπάνω ή εστω λίγο Kitten σε αυτή..μετά μπορει να καλομάθει...και να μην τρωει την άλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:02 Η Βάσια13859: #34.834 09-01-09 15:02 μπράβο Αντα..εχεις καλα ζώα, φτιαχνουν τα δοντάκια τους...εμένα το ατιμο το Αθηνιώ βαριέται...θέλει να ψιλομασάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elsa1 Νεοφερμένο μέλος Η Elsa1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Η Elsa1 έγραψε: #34.835 09-01-09 15:52 Dear Fotini, Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ? thank you Elsa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:35 Η Lita έγραψε: #34.836 09-01-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι ανοικτο το ραδιοφωνο οταν ξαπλωνει πανω του? Click για ανάπτυξη... όχι κλειστο είναι δεν νομίζω να ανέβαινε αν ήταν ανοιχτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.837 10-01-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Elsa: Dear Fotini, Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ? thank you Elsa Click για ανάπτυξη... Dear Elsa, there are no birman breeders in Greece. We have some birmans that we adopted from Breeders in Europe (mostly Germany, England, Italy, UK & France). Have a look at this site where among others about this beautiful breed you can also see catteries www.birman.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 18:36 Η bunny έγραψε: #34.838 11-01-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... Αχ,αυτό το γατί είναι πολύ φάτσα! Θέλω να το ζουλήξω! Παιδιά έχω πάρει 2 γατοημερολόγια! Φωτό Ιανουαρίου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και το κακό νέο: Στον Υμητό,λίγο πιο πέρα απ' τα καμμένα,εκεί που πάνε τα πουλιά και ξαναφτιάχουν τις φωλιές τους,κάθε 2 μέτρα έχει κυνηγούς! Κάθε σούρουπο γίνεται η τρελή σφαγή... Κι όταν τους ρώτησα πώς γίνεται να τους αρέσει να σκοτώνουν,τι μου είπαν; ''Εμείς ερχόμαστε εδώ να ξεδώσουμε λίγο!'' Μα πώς μπορούν να ευχαριστιούνται με το θάνατο ενός πουλιού; Πρέπει να είναι ψυχασθενείς. Πήγαμε στο Δασαρχείο,φωνάξαμε την Αστυνομία,αλλά τίποτα. Το βρίσκω βάρβαρο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 27,5 KB · Εμφανίσεις: 21 3.jpg 17,8 KB · Εμφανίσεις: 21 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η staman2 έγραψε: #34.839 11-01-09 19:40 Καλησπέρα βιρμανάκια! Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και μου αρέσει αυτος ο συνδυασμός παρα πολύ. Είναι μια γλύκα και το βλέμμα της τρομερό! Να μου την φιλήσεις Γιώτα Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ είναι η Μιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η bunny έγραψε: #34.840 11-01-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει κατι ζουμερες μπριζολες ...γιαμ γιαμ ....εχω που την τρωω και λιγο bloody, ειναι απλα τελειες. Click για ανάπτυξη... Mπρρρρ! Δεν τα μπορώ τα κακοψημένα... Αλλά ο καθένας έχει διαφορετικές γαστρονομικές... προτιμήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1740 1741 1742 1743 1744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμενα το μαδάει μετα μανίας...ειδικα οταν κοιμαμαστε και δεν του δίνουμε σημασια...χρατς χρουτς...εν τω μεταξύ η Αθηνα μου έχει σπασει τα νευρα..της πηρα μια adult Hill's για τριχομπαλες και δεν την τρώει..θέλει Kitten...κατι μου λέει οτι η γαιδάρα βαριέται να μασήσει...και τώρα τι θα την κάνω τη δικιλη την τροφή.?θα την φάει το αλλο το χαζο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η Αντα έγραψε: #34.826 09-01-09 14:11 Εμενα ξετρελαθηκαν με αυτο για τα δοντια - εχει πολυ μεγαλες κροκετες και τις ξεχωριζουν απο τις αλλες, με αποτελεσμα να φανε μονο αυτες!!! Αλλα μας τελειωνουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:13 Η Lita έγραψε: #34.827 09-01-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα! Γιώτα μου η Μίου σου είναι υπέροχη. Πραγματικά έχει στο προσωπάκι της κάτι το μαγικό. Όπως λέει κι η Γιουλη, έχει κι αυτο του περσικού.Κι εγώ το βρίσκω εξωτικό... Click για ανάπτυξη... καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.828 09-01-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με πιστωτικη καρτα, αλλα στο πρωτο τευχος εχει και κουπουνι συνδρομης. Επισης στο ιντερνετ μπορεισ να συμπληρωσεις τη φορμα και να πληρωσεις με ταχυδρομικη αντικαταβολη Click για ανάπτυξη... αυτο θα κανω...ταχ/κη αντικαταβολη Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιουλάκι βρήκα την κάρτα σου!ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... παρακαλω! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμενα το μαδάει μετα μανίας...ειδικα οταν κοιμαμαστε και δεν του δίνουμε σημασια...χρατς χρουτς...εν τω μεταξύ η Αθηνα μου έχει σπασει τα νευρα..της πηρα μια adult Hill's για τριχομπαλες και δεν την τρώει..θέλει Kitten...κατι μου λέει οτι η γαιδάρα βαριέται να μασήσει...και τώρα τι θα την κάνω τη δικιλη την τροφή.?θα την φάει το αλλο το χαζο... Click για ανάπτυξη... Βασια...σα να μου φαινεται αδυνατισε η Καλυψω μου...να της δινω κι αυτης λιγο Kitten? τι λες?ή μηπως μια παχυντικη για ενηλικα? τους δινω τη royal για τα δοντακια και μετα indoor longhair... Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η Αντα έγραψε: #34.829 09-01-09 14:36 Γιουλη μπορεις να ζητησεις να στα φερει με κουριερ στο σπιτι με 1.5 ευρω επιπλεον. Βεβαια και το ταχυδρομειο σου βαζει ''καπελο '' 1,30 ευρω - εγω το αποφευγω πληρωνοντας με τη καρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.830 09-01-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη μπορεις να ζητησεις να στα φερει με κουριερ στο σπιτι με 1.5 ευρω επιπλεον. Βεβαια και το ταχυδρομειο σου βαζει ''καπελο '' 1,30 ευρω - εγω το αποφευγω πληρωνοντας με τη καρτα. Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω! κι εγω αποφευγω τη καρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Η Lita έγραψε: #34.831 09-01-09 14:38 η Μίου αγαπάει τη μουσική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #34.832 09-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... Ειναι ανοικτο το ραδιοφωνο οταν ξαπλωνει πανω του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Βάσια13859: #34.833 09-01-09 15:01 Γιούλη μην αλλάζεις τροφή, απλά δίνε παραπάνω ή εστω λίγο Kitten σε αυτή..μετά μπορει να καλομάθει...και να μην τρωει την άλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:02 Η Βάσια13859: #34.834 09-01-09 15:02 μπράβο Αντα..εχεις καλα ζώα, φτιαχνουν τα δοντάκια τους...εμένα το ατιμο το Αθηνιώ βαριέται...θέλει να ψιλομασάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elsa1 Νεοφερμένο μέλος Η Elsa1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Η Elsa1 έγραψε: #34.835 09-01-09 15:52 Dear Fotini, Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ? thank you Elsa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:35 Η Lita έγραψε: #34.836 09-01-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι ανοικτο το ραδιοφωνο οταν ξαπλωνει πανω του? Click για ανάπτυξη... όχι κλειστο είναι δεν νομίζω να ανέβαινε αν ήταν ανοιχτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.837 10-01-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Elsa: Dear Fotini, Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ? thank you Elsa Click για ανάπτυξη... Dear Elsa, there are no birman breeders in Greece. We have some birmans that we adopted from Breeders in Europe (mostly Germany, England, Italy, UK & France). Have a look at this site where among others about this beautiful breed you can also see catteries www.birman.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 18:36 Η bunny έγραψε: #34.838 11-01-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... Αχ,αυτό το γατί είναι πολύ φάτσα! Θέλω να το ζουλήξω! Παιδιά έχω πάρει 2 γατοημερολόγια! Φωτό Ιανουαρίου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και το κακό νέο: Στον Υμητό,λίγο πιο πέρα απ' τα καμμένα,εκεί που πάνε τα πουλιά και ξαναφτιάχουν τις φωλιές τους,κάθε 2 μέτρα έχει κυνηγούς! Κάθε σούρουπο γίνεται η τρελή σφαγή... Κι όταν τους ρώτησα πώς γίνεται να τους αρέσει να σκοτώνουν,τι μου είπαν; ''Εμείς ερχόμαστε εδώ να ξεδώσουμε λίγο!'' Μα πώς μπορούν να ευχαριστιούνται με το θάνατο ενός πουλιού; Πρέπει να είναι ψυχασθενείς. Πήγαμε στο Δασαρχείο,φωνάξαμε την Αστυνομία,αλλά τίποτα. Το βρίσκω βάρβαρο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 27,5 KB · Εμφανίσεις: 21 3.jpg 17,8 KB · Εμφανίσεις: 21 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η staman2 έγραψε: #34.839 11-01-09 19:40 Καλησπέρα βιρμανάκια! Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και μου αρέσει αυτος ο συνδυασμός παρα πολύ. Είναι μια γλύκα και το βλέμμα της τρομερό! Να μου την φιλήσεις Γιώτα Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ είναι η Μιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η bunny έγραψε: #34.840 11-01-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει κατι ζουμερες μπριζολες ...γιαμ γιαμ ....εχω που την τρωω και λιγο bloody, ειναι απλα τελειες. Click για ανάπτυξη... Mπρρρρ! Δεν τα μπορώ τα κακοψημένα... Αλλά ο καθένας έχει διαφορετικές γαστρονομικές... προτιμήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1740 1741 1742 1743 1744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμενα ξετρελαθηκαν με αυτο για τα δοντια - εχει πολυ μεγαλες κροκετες και τις ξεχωριζουν απο τις αλλες, με αποτελεσμα να φανε μονο αυτες!!! Αλλα μας τελειωνουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:13 Η Lita έγραψε: #34.827 09-01-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα! Γιώτα μου η Μίου σου είναι υπέροχη. Πραγματικά έχει στο προσωπάκι της κάτι το μαγικό. Όπως λέει κι η Γιουλη, έχει κι αυτο του περσικού.Κι εγώ το βρίσκω εξωτικό... Click για ανάπτυξη... καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.828 09-01-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με πιστωτικη καρτα, αλλα στο πρωτο τευχος εχει και κουπουνι συνδρομης. Επισης στο ιντερνετ μπορεισ να συμπληρωσεις τη φορμα και να πληρωσεις με ταχυδρομικη αντικαταβολη Click για ανάπτυξη... αυτο θα κανω...ταχ/κη αντικαταβολη Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιουλάκι βρήκα την κάρτα σου!ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... παρακαλω! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμενα το μαδάει μετα μανίας...ειδικα οταν κοιμαμαστε και δεν του δίνουμε σημασια...χρατς χρουτς...εν τω μεταξύ η Αθηνα μου έχει σπασει τα νευρα..της πηρα μια adult Hill's για τριχομπαλες και δεν την τρώει..θέλει Kitten...κατι μου λέει οτι η γαιδάρα βαριέται να μασήσει...και τώρα τι θα την κάνω τη δικιλη την τροφή.?θα την φάει το αλλο το χαζο... Click για ανάπτυξη... Βασια...σα να μου φαινεται αδυνατισε η Καλυψω μου...να της δινω κι αυτης λιγο Kitten? τι λες?ή μηπως μια παχυντικη για ενηλικα? τους δινω τη royal για τα δοντακια και μετα indoor longhair... Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η Αντα έγραψε: #34.829 09-01-09 14:36 Γιουλη μπορεις να ζητησεις να στα φερει με κουριερ στο σπιτι με 1.5 ευρω επιπλεον. Βεβαια και το ταχυδρομειο σου βαζει ''καπελο '' 1,30 ευρω - εγω το αποφευγω πληρωνοντας με τη καρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.830 09-01-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη μπορεις να ζητησεις να στα φερει με κουριερ στο σπιτι με 1.5 ευρω επιπλεον. Βεβαια και το ταχυδρομειο σου βαζει ''καπελο '' 1,30 ευρω - εγω το αποφευγω πληρωνοντας με τη καρτα. Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω! κι εγω αποφευγω τη καρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Η Lita έγραψε: #34.831 09-01-09 14:38 η Μίου αγαπάει τη μουσική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #34.832 09-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... Ειναι ανοικτο το ραδιοφωνο οταν ξαπλωνει πανω του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Βάσια13859: #34.833 09-01-09 15:01 Γιούλη μην αλλάζεις τροφή, απλά δίνε παραπάνω ή εστω λίγο Kitten σε αυτή..μετά μπορει να καλομάθει...και να μην τρωει την άλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:02 Η Βάσια13859: #34.834 09-01-09 15:02 μπράβο Αντα..εχεις καλα ζώα, φτιαχνουν τα δοντάκια τους...εμένα το ατιμο το Αθηνιώ βαριέται...θέλει να ψιλομασάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elsa1 Νεοφερμένο μέλος Η Elsa1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Η Elsa1 έγραψε: #34.835 09-01-09 15:52 Dear Fotini, Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ? thank you Elsa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:35 Η Lita έγραψε: #34.836 09-01-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι ανοικτο το ραδιοφωνο οταν ξαπλωνει πανω του? Click για ανάπτυξη... όχι κλειστο είναι δεν νομίζω να ανέβαινε αν ήταν ανοιχτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.837 10-01-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Elsa: Dear Fotini, Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ? thank you Elsa Click για ανάπτυξη... Dear Elsa, there are no birman breeders in Greece. We have some birmans that we adopted from Breeders in Europe (mostly Germany, England, Italy, UK & France). Have a look at this site where among others about this beautiful breed you can also see catteries www.birman.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 18:36 Η bunny έγραψε: #34.838 11-01-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... Αχ,αυτό το γατί είναι πολύ φάτσα! Θέλω να το ζουλήξω! Παιδιά έχω πάρει 2 γατοημερολόγια! Φωτό Ιανουαρίου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και το κακό νέο: Στον Υμητό,λίγο πιο πέρα απ' τα καμμένα,εκεί που πάνε τα πουλιά και ξαναφτιάχουν τις φωλιές τους,κάθε 2 μέτρα έχει κυνηγούς! Κάθε σούρουπο γίνεται η τρελή σφαγή... Κι όταν τους ρώτησα πώς γίνεται να τους αρέσει να σκοτώνουν,τι μου είπαν; ''Εμείς ερχόμαστε εδώ να ξεδώσουμε λίγο!'' Μα πώς μπορούν να ευχαριστιούνται με το θάνατο ενός πουλιού; Πρέπει να είναι ψυχασθενείς. Πήγαμε στο Δασαρχείο,φωνάξαμε την Αστυνομία,αλλά τίποτα. Το βρίσκω βάρβαρο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 27,5 KB · Εμφανίσεις: 21 3.jpg 17,8 KB · Εμφανίσεις: 21 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η staman2 έγραψε: #34.839 11-01-09 19:40 Καλησπέρα βιρμανάκια! Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και μου αρέσει αυτος ο συνδυασμός παρα πολύ. Είναι μια γλύκα και το βλέμμα της τρομερό! Να μου την φιλήσεις Γιώτα Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ είναι η Μιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η bunny έγραψε: #34.840 11-01-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει κατι ζουμερες μπριζολες ...γιαμ γιαμ ....εχω που την τρωω και λιγο bloody, ειναι απλα τελειες. Click για ανάπτυξη... Mπρρρρ! Δεν τα μπορώ τα κακοψημένα... Αλλά ο καθένας έχει διαφορετικές γαστρονομικές... προτιμήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1740 1741 1742 1743 1744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα! Γιώτα μου η Μίου σου είναι υπέροχη. Πραγματικά έχει στο προσωπάκι της κάτι το μαγικό. Όπως λέει κι η Γιουλη, έχει κι αυτο του περσικού.Κι εγώ το βρίσκω εξωτικό... Click για ανάπτυξη... καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.828 09-01-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με πιστωτικη καρτα, αλλα στο πρωτο τευχος εχει και κουπουνι συνδρομης. Επισης στο ιντερνετ μπορεισ να συμπληρωσεις τη φορμα και να πληρωσεις με ταχυδρομικη αντικαταβολη Click για ανάπτυξη... αυτο θα κανω...ταχ/κη αντικαταβολη Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιουλάκι βρήκα την κάρτα σου!ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... παρακαλω! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμενα το μαδάει μετα μανίας...ειδικα οταν κοιμαμαστε και δεν του δίνουμε σημασια...χρατς χρουτς...εν τω μεταξύ η Αθηνα μου έχει σπασει τα νευρα..της πηρα μια adult Hill's για τριχομπαλες και δεν την τρώει..θέλει Kitten...κατι μου λέει οτι η γαιδάρα βαριέται να μασήσει...και τώρα τι θα την κάνω τη δικιλη την τροφή.?θα την φάει το αλλο το χαζο... Click για ανάπτυξη... Βασια...σα να μου φαινεται αδυνατισε η Καλυψω μου...να της δινω κι αυτης λιγο Kitten? τι λες?ή μηπως μια παχυντικη για ενηλικα? τους δινω τη royal για τα δοντακια και μετα indoor longhair... Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η Αντα έγραψε: #34.829 09-01-09 14:36 Γιουλη μπορεις να ζητησεις να στα φερει με κουριερ στο σπιτι με 1.5 ευρω επιπλεον. Βεβαια και το ταχυδρομειο σου βαζει ''καπελο '' 1,30 ευρω - εγω το αποφευγω πληρωνοντας με τη καρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.830 09-01-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη μπορεις να ζητησεις να στα φερει με κουριερ στο σπιτι με 1.5 ευρω επιπλεον. Βεβαια και το ταχυδρομειο σου βαζει ''καπελο '' 1,30 ευρω - εγω το αποφευγω πληρωνοντας με τη καρτα. Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω! κι εγω αποφευγω τη καρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Η Lita έγραψε: #34.831 09-01-09 14:38 η Μίου αγαπάει τη μουσική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #34.832 09-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... Ειναι ανοικτο το ραδιοφωνο οταν ξαπλωνει πανω του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Βάσια13859: #34.833 09-01-09 15:01 Γιούλη μην αλλάζεις τροφή, απλά δίνε παραπάνω ή εστω λίγο Kitten σε αυτή..μετά μπορει να καλομάθει...και να μην τρωει την άλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:02 Η Βάσια13859: #34.834 09-01-09 15:02 μπράβο Αντα..εχεις καλα ζώα, φτιαχνουν τα δοντάκια τους...εμένα το ατιμο το Αθηνιώ βαριέται...θέλει να ψιλομασάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elsa1 Νεοφερμένο μέλος Η Elsa1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Η Elsa1 έγραψε: #34.835 09-01-09 15:52 Dear Fotini, Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ? thank you Elsa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:35 Η Lita έγραψε: #34.836 09-01-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι ανοικτο το ραδιοφωνο οταν ξαπλωνει πανω του? Click για ανάπτυξη... όχι κλειστο είναι δεν νομίζω να ανέβαινε αν ήταν ανοιχτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.837 10-01-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Elsa: Dear Fotini, Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ? thank you Elsa Click για ανάπτυξη... Dear Elsa, there are no birman breeders in Greece. We have some birmans that we adopted from Breeders in Europe (mostly Germany, England, Italy, UK & France). Have a look at this site where among others about this beautiful breed you can also see catteries www.birman.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 18:36 Η bunny έγραψε: #34.838 11-01-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... Αχ,αυτό το γατί είναι πολύ φάτσα! Θέλω να το ζουλήξω! Παιδιά έχω πάρει 2 γατοημερολόγια! Φωτό Ιανουαρίου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και το κακό νέο: Στον Υμητό,λίγο πιο πέρα απ' τα καμμένα,εκεί που πάνε τα πουλιά και ξαναφτιάχουν τις φωλιές τους,κάθε 2 μέτρα έχει κυνηγούς! Κάθε σούρουπο γίνεται η τρελή σφαγή... Κι όταν τους ρώτησα πώς γίνεται να τους αρέσει να σκοτώνουν,τι μου είπαν; ''Εμείς ερχόμαστε εδώ να ξεδώσουμε λίγο!'' Μα πώς μπορούν να ευχαριστιούνται με το θάνατο ενός πουλιού; Πρέπει να είναι ψυχασθενείς. Πήγαμε στο Δασαρχείο,φωνάξαμε την Αστυνομία,αλλά τίποτα. Το βρίσκω βάρβαρο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 27,5 KB · Εμφανίσεις: 21 3.jpg 17,8 KB · Εμφανίσεις: 21 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η staman2 έγραψε: #34.839 11-01-09 19:40 Καλησπέρα βιρμανάκια! Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και μου αρέσει αυτος ο συνδυασμός παρα πολύ. Είναι μια γλύκα και το βλέμμα της τρομερό! Να μου την φιλήσεις Γιώτα Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ είναι η Μιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η bunny έγραψε: #34.840 11-01-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει κατι ζουμερες μπριζολες ...γιαμ γιαμ ....εχω που την τρωω και λιγο bloody, ειναι απλα τελειες. Click για ανάπτυξη... Mπρρρρ! Δεν τα μπορώ τα κακοψημένα... Αλλά ο καθένας έχει διαφορετικές γαστρονομικές... προτιμήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1740 1741 1742 1743 1744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με πιστωτικη καρτα, αλλα στο πρωτο τευχος εχει και κουπουνι συνδρομης. Επισης στο ιντερνετ μπορεισ να συμπληρωσεις τη φορμα και να πληρωσεις με ταχυδρομικη αντικαταβολη Click για ανάπτυξη... αυτο θα κανω...ταχ/κη αντικαταβολη Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιουλάκι βρήκα την κάρτα σου!ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... παρακαλω! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμενα το μαδάει μετα μανίας...ειδικα οταν κοιμαμαστε και δεν του δίνουμε σημασια...χρατς χρουτς...εν τω μεταξύ η Αθηνα μου έχει σπασει τα νευρα..της πηρα μια adult Hill's για τριχομπαλες και δεν την τρώει..θέλει Kitten...κατι μου λέει οτι η γαιδάρα βαριέται να μασήσει...και τώρα τι θα την κάνω τη δικιλη την τροφή.?θα την φάει το αλλο το χαζο... Click για ανάπτυξη... Βασια...σα να μου φαινεται αδυνατισε η Καλυψω μου...να της δινω κι αυτης λιγο Kitten? τι λες?ή μηπως μια παχυντικη για ενηλικα? τους δινω τη royal για τα δοντακια και μετα indoor longhair... Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η Αντα έγραψε: #34.829 09-01-09 14:36 Γιουλη μπορεις να ζητησεις να στα φερει με κουριερ στο σπιτι με 1.5 ευρω επιπλεον. Βεβαια και το ταχυδρομειο σου βαζει ''καπελο '' 1,30 ευρω - εγω το αποφευγω πληρωνοντας με τη καρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.830 09-01-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη μπορεις να ζητησεις να στα φερει με κουριερ στο σπιτι με 1.5 ευρω επιπλεον. Βεβαια και το ταχυδρομειο σου βαζει ''καπελο '' 1,30 ευρω - εγω το αποφευγω πληρωνοντας με τη καρτα. Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω! κι εγω αποφευγω τη καρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Η Lita έγραψε: #34.831 09-01-09 14:38 η Μίου αγαπάει τη μουσική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #34.832 09-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... Ειναι ανοικτο το ραδιοφωνο οταν ξαπλωνει πανω του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Βάσια13859: #34.833 09-01-09 15:01 Γιούλη μην αλλάζεις τροφή, απλά δίνε παραπάνω ή εστω λίγο Kitten σε αυτή..μετά μπορει να καλομάθει...και να μην τρωει την άλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:02 Η Βάσια13859: #34.834 09-01-09 15:02 μπράβο Αντα..εχεις καλα ζώα, φτιαχνουν τα δοντάκια τους...εμένα το ατιμο το Αθηνιώ βαριέται...θέλει να ψιλομασάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elsa1 Νεοφερμένο μέλος Η Elsa1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Η Elsa1 έγραψε: #34.835 09-01-09 15:52 Dear Fotini, Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ? thank you Elsa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:35 Η Lita έγραψε: #34.836 09-01-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι ανοικτο το ραδιοφωνο οταν ξαπλωνει πανω του? Click για ανάπτυξη... όχι κλειστο είναι δεν νομίζω να ανέβαινε αν ήταν ανοιχτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.837 10-01-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Elsa: Dear Fotini, Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ? thank you Elsa Click για ανάπτυξη... Dear Elsa, there are no birman breeders in Greece. We have some birmans that we adopted from Breeders in Europe (mostly Germany, England, Italy, UK & France). Have a look at this site where among others about this beautiful breed you can also see catteries www.birman.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 18:36 Η bunny έγραψε: #34.838 11-01-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... Αχ,αυτό το γατί είναι πολύ φάτσα! Θέλω να το ζουλήξω! Παιδιά έχω πάρει 2 γατοημερολόγια! Φωτό Ιανουαρίου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και το κακό νέο: Στον Υμητό,λίγο πιο πέρα απ' τα καμμένα,εκεί που πάνε τα πουλιά και ξαναφτιάχουν τις φωλιές τους,κάθε 2 μέτρα έχει κυνηγούς! Κάθε σούρουπο γίνεται η τρελή σφαγή... Κι όταν τους ρώτησα πώς γίνεται να τους αρέσει να σκοτώνουν,τι μου είπαν; ''Εμείς ερχόμαστε εδώ να ξεδώσουμε λίγο!'' Μα πώς μπορούν να ευχαριστιούνται με το θάνατο ενός πουλιού; Πρέπει να είναι ψυχασθενείς. Πήγαμε στο Δασαρχείο,φωνάξαμε την Αστυνομία,αλλά τίποτα. Το βρίσκω βάρβαρο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 27,5 KB · Εμφανίσεις: 21 3.jpg 17,8 KB · Εμφανίσεις: 21 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η staman2 έγραψε: #34.839 11-01-09 19:40 Καλησπέρα βιρμανάκια! Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και μου αρέσει αυτος ο συνδυασμός παρα πολύ. Είναι μια γλύκα και το βλέμμα της τρομερό! Να μου την φιλήσεις Γιώτα Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ είναι η Μιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η bunny έγραψε: #34.840 11-01-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει κατι ζουμερες μπριζολες ...γιαμ γιαμ ....εχω που την τρωω και λιγο bloody, ειναι απλα τελειες. Click για ανάπτυξη... Mπρρρρ! Δεν τα μπορώ τα κακοψημένα... Αλλά ο καθένας έχει διαφορετικές γαστρονομικές... προτιμήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1740 1741 1742 1743 1744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουλη μπορεις να ζητησεις να στα φερει με κουριερ στο σπιτι με 1.5 ευρω επιπλεον. Βεβαια και το ταχυδρομειο σου βαζει ''καπελο '' 1,30 ευρω - εγω το αποφευγω πληρωνοντας με τη καρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.830 09-01-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη μπορεις να ζητησεις να στα φερει με κουριερ στο σπιτι με 1.5 ευρω επιπλεον. Βεβαια και το ταχυδρομειο σου βαζει ''καπελο '' 1,30 ευρω - εγω το αποφευγω πληρωνοντας με τη καρτα. Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω! κι εγω αποφευγω τη καρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Η Lita έγραψε: #34.831 09-01-09 14:38 η Μίου αγαπάει τη μουσική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #34.832 09-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... Ειναι ανοικτο το ραδιοφωνο οταν ξαπλωνει πανω του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Βάσια13859: #34.833 09-01-09 15:01 Γιούλη μην αλλάζεις τροφή, απλά δίνε παραπάνω ή εστω λίγο Kitten σε αυτή..μετά μπορει να καλομάθει...και να μην τρωει την άλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:02 Η Βάσια13859: #34.834 09-01-09 15:02 μπράβο Αντα..εχεις καλα ζώα, φτιαχνουν τα δοντάκια τους...εμένα το ατιμο το Αθηνιώ βαριέται...θέλει να ψιλομασάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elsa1 Νεοφερμένο μέλος Η Elsa1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Η Elsa1 έγραψε: #34.835 09-01-09 15:52 Dear Fotini, Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ? thank you Elsa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:35 Η Lita έγραψε: #34.836 09-01-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι ανοικτο το ραδιοφωνο οταν ξαπλωνει πανω του? Click για ανάπτυξη... όχι κλειστο είναι δεν νομίζω να ανέβαινε αν ήταν ανοιχτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.837 10-01-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Elsa: Dear Fotini, Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ? thank you Elsa Click για ανάπτυξη... Dear Elsa, there are no birman breeders in Greece. We have some birmans that we adopted from Breeders in Europe (mostly Germany, England, Italy, UK & France). Have a look at this site where among others about this beautiful breed you can also see catteries www.birman.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 18:36 Η bunny έγραψε: #34.838 11-01-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... Αχ,αυτό το γατί είναι πολύ φάτσα! Θέλω να το ζουλήξω! Παιδιά έχω πάρει 2 γατοημερολόγια! Φωτό Ιανουαρίου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και το κακό νέο: Στον Υμητό,λίγο πιο πέρα απ' τα καμμένα,εκεί που πάνε τα πουλιά και ξαναφτιάχουν τις φωλιές τους,κάθε 2 μέτρα έχει κυνηγούς! Κάθε σούρουπο γίνεται η τρελή σφαγή... Κι όταν τους ρώτησα πώς γίνεται να τους αρέσει να σκοτώνουν,τι μου είπαν; ''Εμείς ερχόμαστε εδώ να ξεδώσουμε λίγο!'' Μα πώς μπορούν να ευχαριστιούνται με το θάνατο ενός πουλιού; Πρέπει να είναι ψυχασθενείς. Πήγαμε στο Δασαρχείο,φωνάξαμε την Αστυνομία,αλλά τίποτα. Το βρίσκω βάρβαρο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 27,5 KB · Εμφανίσεις: 21 3.jpg 17,8 KB · Εμφανίσεις: 21 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η staman2 έγραψε: #34.839 11-01-09 19:40 Καλησπέρα βιρμανάκια! Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και μου αρέσει αυτος ο συνδυασμός παρα πολύ. Είναι μια γλύκα και το βλέμμα της τρομερό! Να μου την φιλήσεις Γιώτα Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ είναι η Μιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η bunny έγραψε: #34.840 11-01-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει κατι ζουμερες μπριζολες ...γιαμ γιαμ ....εχω που την τρωω και λιγο bloody, ειναι απλα τελειες. Click για ανάπτυξη... Mπρρρρ! Δεν τα μπορώ τα κακοψημένα... Αλλά ο καθένας έχει διαφορετικές γαστρονομικές... προτιμήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1740 1741 1742 1743 1744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη μπορεις να ζητησεις να στα φερει με κουριερ στο σπιτι με 1.5 ευρω επιπλεον. Βεβαια και το ταχυδρομειο σου βαζει ''καπελο '' 1,30 ευρω - εγω το αποφευγω πληρωνοντας με τη καρτα. Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω! κι εγω αποφευγω τη καρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Η Lita έγραψε: #34.831 09-01-09 14:38 η Μίου αγαπάει τη μουσική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #34.832 09-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... Ειναι ανοικτο το ραδιοφωνο οταν ξαπλωνει πανω του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Βάσια13859: #34.833 09-01-09 15:01 Γιούλη μην αλλάζεις τροφή, απλά δίνε παραπάνω ή εστω λίγο Kitten σε αυτή..μετά μπορει να καλομάθει...και να μην τρωει την άλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:02 Η Βάσια13859: #34.834 09-01-09 15:02 μπράβο Αντα..εχεις καλα ζώα, φτιαχνουν τα δοντάκια τους...εμένα το ατιμο το Αθηνιώ βαριέται...θέλει να ψιλομασάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elsa1 Νεοφερμένο μέλος Η Elsa1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Η Elsa1 έγραψε: #34.835 09-01-09 15:52 Dear Fotini, Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ? thank you Elsa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:35 Η Lita έγραψε: #34.836 09-01-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι ανοικτο το ραδιοφωνο οταν ξαπλωνει πανω του? Click για ανάπτυξη... όχι κλειστο είναι δεν νομίζω να ανέβαινε αν ήταν ανοιχτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.837 10-01-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Elsa: Dear Fotini, Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ? thank you Elsa Click για ανάπτυξη... Dear Elsa, there are no birman breeders in Greece. We have some birmans that we adopted from Breeders in Europe (mostly Germany, England, Italy, UK & France). Have a look at this site where among others about this beautiful breed you can also see catteries www.birman.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 18:36 Η bunny έγραψε: #34.838 11-01-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... Αχ,αυτό το γατί είναι πολύ φάτσα! Θέλω να το ζουλήξω! Παιδιά έχω πάρει 2 γατοημερολόγια! Φωτό Ιανουαρίου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και το κακό νέο: Στον Υμητό,λίγο πιο πέρα απ' τα καμμένα,εκεί που πάνε τα πουλιά και ξαναφτιάχουν τις φωλιές τους,κάθε 2 μέτρα έχει κυνηγούς! Κάθε σούρουπο γίνεται η τρελή σφαγή... Κι όταν τους ρώτησα πώς γίνεται να τους αρέσει να σκοτώνουν,τι μου είπαν; ''Εμείς ερχόμαστε εδώ να ξεδώσουμε λίγο!'' Μα πώς μπορούν να ευχαριστιούνται με το θάνατο ενός πουλιού; Πρέπει να είναι ψυχασθενείς. Πήγαμε στο Δασαρχείο,φωνάξαμε την Αστυνομία,αλλά τίποτα. Το βρίσκω βάρβαρο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 27,5 KB · Εμφανίσεις: 21 3.jpg 17,8 KB · Εμφανίσεις: 21 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η staman2 έγραψε: #34.839 11-01-09 19:40 Καλησπέρα βιρμανάκια! Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και μου αρέσει αυτος ο συνδυασμός παρα πολύ. Είναι μια γλύκα και το βλέμμα της τρομερό! Να μου την φιλήσεις Γιώτα Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ είναι η Μιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η bunny έγραψε: #34.840 11-01-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει κατι ζουμερες μπριζολες ...γιαμ γιαμ ....εχω που την τρωω και λιγο bloody, ειναι απλα τελειες. Click για ανάπτυξη... Mπρρρρ! Δεν τα μπορώ τα κακοψημένα... Αλλά ο καθένας έχει διαφορετικές γαστρονομικές... προτιμήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1740 1741 1742 1743 1744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η Μίου αγαπάει τη μουσική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #34.832 09-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... Ειναι ανοικτο το ραδιοφωνο οταν ξαπλωνει πανω του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Βάσια13859: #34.833 09-01-09 15:01 Γιούλη μην αλλάζεις τροφή, απλά δίνε παραπάνω ή εστω λίγο Kitten σε αυτή..μετά μπορει να καλομάθει...και να μην τρωει την άλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:02 Η Βάσια13859: #34.834 09-01-09 15:02 μπράβο Αντα..εχεις καλα ζώα, φτιαχνουν τα δοντάκια τους...εμένα το ατιμο το Αθηνιώ βαριέται...θέλει να ψιλομασάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elsa1 Νεοφερμένο μέλος Η Elsa1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Η Elsa1 έγραψε: #34.835 09-01-09 15:52 Dear Fotini, Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ? thank you Elsa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:35 Η Lita έγραψε: #34.836 09-01-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι ανοικτο το ραδιοφωνο οταν ξαπλωνει πανω του? Click για ανάπτυξη... όχι κλειστο είναι δεν νομίζω να ανέβαινε αν ήταν ανοιχτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.837 10-01-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Elsa: Dear Fotini, Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ? thank you Elsa Click για ανάπτυξη... Dear Elsa, there are no birman breeders in Greece. We have some birmans that we adopted from Breeders in Europe (mostly Germany, England, Italy, UK & France). Have a look at this site where among others about this beautiful breed you can also see catteries www.birman.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 18:36 Η bunny έγραψε: #34.838 11-01-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... Αχ,αυτό το γατί είναι πολύ φάτσα! Θέλω να το ζουλήξω! Παιδιά έχω πάρει 2 γατοημερολόγια! Φωτό Ιανουαρίου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και το κακό νέο: Στον Υμητό,λίγο πιο πέρα απ' τα καμμένα,εκεί που πάνε τα πουλιά και ξαναφτιάχουν τις φωλιές τους,κάθε 2 μέτρα έχει κυνηγούς! Κάθε σούρουπο γίνεται η τρελή σφαγή... Κι όταν τους ρώτησα πώς γίνεται να τους αρέσει να σκοτώνουν,τι μου είπαν; ''Εμείς ερχόμαστε εδώ να ξεδώσουμε λίγο!'' Μα πώς μπορούν να ευχαριστιούνται με το θάνατο ενός πουλιού; Πρέπει να είναι ψυχασθενείς. Πήγαμε στο Δασαρχείο,φωνάξαμε την Αστυνομία,αλλά τίποτα. Το βρίσκω βάρβαρο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 27,5 KB · Εμφανίσεις: 21 3.jpg 17,8 KB · Εμφανίσεις: 21 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η staman2 έγραψε: #34.839 11-01-09 19:40 Καλησπέρα βιρμανάκια! Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και μου αρέσει αυτος ο συνδυασμός παρα πολύ. Είναι μια γλύκα και το βλέμμα της τρομερό! Να μου την φιλήσεις Γιώτα Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ είναι η Μιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η bunny έγραψε: #34.840 11-01-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει κατι ζουμερες μπριζολες ...γιαμ γιαμ ....εχω που την τρωω και λιγο bloody, ειναι απλα τελειες. Click για ανάπτυξη... Mπρρρρ! Δεν τα μπορώ τα κακοψημένα... Αλλά ο καθένας έχει διαφορετικές γαστρονομικές... προτιμήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1740 1741 1742 1743 1744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... Ειναι ανοικτο το ραδιοφωνο οταν ξαπλωνει πανω του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η Βάσια13859: #34.833 09-01-09 15:01 Γιούλη μην αλλάζεις τροφή, απλά δίνε παραπάνω ή εστω λίγο Kitten σε αυτή..μετά μπορει να καλομάθει...και να μην τρωει την άλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:02 Η Βάσια13859: #34.834 09-01-09 15:02 μπράβο Αντα..εχεις καλα ζώα, φτιαχνουν τα δοντάκια τους...εμένα το ατιμο το Αθηνιώ βαριέται...θέλει να ψιλομασάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elsa1 Νεοφερμένο μέλος Η Elsa1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Η Elsa1 έγραψε: #34.835 09-01-09 15:52 Dear Fotini, Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ? thank you Elsa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:35 Η Lita έγραψε: #34.836 09-01-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι ανοικτο το ραδιοφωνο οταν ξαπλωνει πανω του? Click για ανάπτυξη... όχι κλειστο είναι δεν νομίζω να ανέβαινε αν ήταν ανοιχτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.837 10-01-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Elsa: Dear Fotini, Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ? thank you Elsa Click για ανάπτυξη... Dear Elsa, there are no birman breeders in Greece. We have some birmans that we adopted from Breeders in Europe (mostly Germany, England, Italy, UK & France). Have a look at this site where among others about this beautiful breed you can also see catteries www.birman.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 18:36 Η bunny έγραψε: #34.838 11-01-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... Αχ,αυτό το γατί είναι πολύ φάτσα! Θέλω να το ζουλήξω! Παιδιά έχω πάρει 2 γατοημερολόγια! Φωτό Ιανουαρίου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και το κακό νέο: Στον Υμητό,λίγο πιο πέρα απ' τα καμμένα,εκεί που πάνε τα πουλιά και ξαναφτιάχουν τις φωλιές τους,κάθε 2 μέτρα έχει κυνηγούς! Κάθε σούρουπο γίνεται η τρελή σφαγή... Κι όταν τους ρώτησα πώς γίνεται να τους αρέσει να σκοτώνουν,τι μου είπαν; ''Εμείς ερχόμαστε εδώ να ξεδώσουμε λίγο!'' Μα πώς μπορούν να ευχαριστιούνται με το θάνατο ενός πουλιού; Πρέπει να είναι ψυχασθενείς. Πήγαμε στο Δασαρχείο,φωνάξαμε την Αστυνομία,αλλά τίποτα. Το βρίσκω βάρβαρο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 27,5 KB · Εμφανίσεις: 21 3.jpg 17,8 KB · Εμφανίσεις: 21 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η staman2 έγραψε: #34.839 11-01-09 19:40 Καλησπέρα βιρμανάκια! Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και μου αρέσει αυτος ο συνδυασμός παρα πολύ. Είναι μια γλύκα και το βλέμμα της τρομερό! Να μου την φιλήσεις Γιώτα Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ είναι η Μιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η bunny έγραψε: #34.840 11-01-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει κατι ζουμερες μπριζολες ...γιαμ γιαμ ....εχω που την τρωω και λιγο bloody, ειναι απλα τελειες. Click για ανάπτυξη... Mπρρρρ! Δεν τα μπορώ τα κακοψημένα... Αλλά ο καθένας έχει διαφορετικές γαστρονομικές... προτιμήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1740 1741 1742 1743 1744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιούλη μην αλλάζεις τροφή, απλά δίνε παραπάνω ή εστω λίγο Kitten σε αυτή..μετά μπορει να καλομάθει...και να μην τρωει την άλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:02 Η Βάσια13859: #34.834 09-01-09 15:02 μπράβο Αντα..εχεις καλα ζώα, φτιαχνουν τα δοντάκια τους...εμένα το ατιμο το Αθηνιώ βαριέται...θέλει να ψιλομασάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elsa1 Νεοφερμένο μέλος Η Elsa1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Η Elsa1 έγραψε: #34.835 09-01-09 15:52 Dear Fotini, Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ? thank you Elsa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:35 Η Lita έγραψε: #34.836 09-01-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι ανοικτο το ραδιοφωνο οταν ξαπλωνει πανω του? Click για ανάπτυξη... όχι κλειστο είναι δεν νομίζω να ανέβαινε αν ήταν ανοιχτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.837 10-01-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Elsa: Dear Fotini, Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ? thank you Elsa Click για ανάπτυξη... Dear Elsa, there are no birman breeders in Greece. We have some birmans that we adopted from Breeders in Europe (mostly Germany, England, Italy, UK & France). Have a look at this site where among others about this beautiful breed you can also see catteries www.birman.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 18:36 Η bunny έγραψε: #34.838 11-01-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... Αχ,αυτό το γατί είναι πολύ φάτσα! Θέλω να το ζουλήξω! Παιδιά έχω πάρει 2 γατοημερολόγια! Φωτό Ιανουαρίου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και το κακό νέο: Στον Υμητό,λίγο πιο πέρα απ' τα καμμένα,εκεί που πάνε τα πουλιά και ξαναφτιάχουν τις φωλιές τους,κάθε 2 μέτρα έχει κυνηγούς! Κάθε σούρουπο γίνεται η τρελή σφαγή... Κι όταν τους ρώτησα πώς γίνεται να τους αρέσει να σκοτώνουν,τι μου είπαν; ''Εμείς ερχόμαστε εδώ να ξεδώσουμε λίγο!'' Μα πώς μπορούν να ευχαριστιούνται με το θάνατο ενός πουλιού; Πρέπει να είναι ψυχασθενείς. Πήγαμε στο Δασαρχείο,φωνάξαμε την Αστυνομία,αλλά τίποτα. Το βρίσκω βάρβαρο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 27,5 KB · Εμφανίσεις: 21 3.jpg 17,8 KB · Εμφανίσεις: 21 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η staman2 έγραψε: #34.839 11-01-09 19:40 Καλησπέρα βιρμανάκια! Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και μου αρέσει αυτος ο συνδυασμός παρα πολύ. Είναι μια γλύκα και το βλέμμα της τρομερό! Να μου την φιλήσεις Γιώτα Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ είναι η Μιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η bunny έγραψε: #34.840 11-01-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει κατι ζουμερες μπριζολες ...γιαμ γιαμ ....εχω που την τρωω και λιγο bloody, ειναι απλα τελειες. Click για ανάπτυξη... Mπρρρρ! Δεν τα μπορώ τα κακοψημένα... Αλλά ο καθένας έχει διαφορετικές γαστρονομικές... προτιμήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1740 1741 1742 1743 1744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μπράβο Αντα..εχεις καλα ζώα, φτιαχνουν τα δοντάκια τους...εμένα το ατιμο το Αθηνιώ βαριέται...θέλει να ψιλομασάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elsa1 Νεοφερμένο μέλος Η Elsa1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 15:52 Η Elsa1 έγραψε: #34.835 09-01-09 15:52 Dear Fotini, Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ? thank you Elsa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:35 Η Lita έγραψε: #34.836 09-01-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι ανοικτο το ραδιοφωνο οταν ξαπλωνει πανω του? Click για ανάπτυξη... όχι κλειστο είναι δεν νομίζω να ανέβαινε αν ήταν ανοιχτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.837 10-01-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Elsa: Dear Fotini, Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ? thank you Elsa Click για ανάπτυξη... Dear Elsa, there are no birman breeders in Greece. We have some birmans that we adopted from Breeders in Europe (mostly Germany, England, Italy, UK & France). Have a look at this site where among others about this beautiful breed you can also see catteries www.birman.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 18:36 Η bunny έγραψε: #34.838 11-01-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... Αχ,αυτό το γατί είναι πολύ φάτσα! Θέλω να το ζουλήξω! Παιδιά έχω πάρει 2 γατοημερολόγια! Φωτό Ιανουαρίου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και το κακό νέο: Στον Υμητό,λίγο πιο πέρα απ' τα καμμένα,εκεί που πάνε τα πουλιά και ξαναφτιάχουν τις φωλιές τους,κάθε 2 μέτρα έχει κυνηγούς! Κάθε σούρουπο γίνεται η τρελή σφαγή... Κι όταν τους ρώτησα πώς γίνεται να τους αρέσει να σκοτώνουν,τι μου είπαν; ''Εμείς ερχόμαστε εδώ να ξεδώσουμε λίγο!'' Μα πώς μπορούν να ευχαριστιούνται με το θάνατο ενός πουλιού; Πρέπει να είναι ψυχασθενείς. Πήγαμε στο Δασαρχείο,φωνάξαμε την Αστυνομία,αλλά τίποτα. Το βρίσκω βάρβαρο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 27,5 KB · Εμφανίσεις: 21 3.jpg 17,8 KB · Εμφανίσεις: 21 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η staman2 έγραψε: #34.839 11-01-09 19:40 Καλησπέρα βιρμανάκια! Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και μου αρέσει αυτος ο συνδυασμός παρα πολύ. Είναι μια γλύκα και το βλέμμα της τρομερό! Να μου την φιλήσεις Γιώτα Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ είναι η Μιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η bunny έγραψε: #34.840 11-01-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει κατι ζουμερες μπριζολες ...γιαμ γιαμ ....εχω που την τρωω και λιγο bloody, ειναι απλα τελειες. Click για ανάπτυξη... Mπρρρρ! Δεν τα μπορώ τα κακοψημένα... Αλλά ο καθένας έχει διαφορετικές γαστρονομικές... προτιμήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1740 1741 1742 1743 1744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dear Fotini, Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ? thank you Elsa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:35 Η Lita έγραψε: #34.836 09-01-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι ανοικτο το ραδιοφωνο οταν ξαπλωνει πανω του? Click για ανάπτυξη... όχι κλειστο είναι δεν νομίζω να ανέβαινε αν ήταν ανοιχτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.837 10-01-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Elsa: Dear Fotini, Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ? thank you Elsa Click για ανάπτυξη... Dear Elsa, there are no birman breeders in Greece. We have some birmans that we adopted from Breeders in Europe (mostly Germany, England, Italy, UK & France). Have a look at this site where among others about this beautiful breed you can also see catteries www.birman.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 18:36 Η bunny έγραψε: #34.838 11-01-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... Αχ,αυτό το γατί είναι πολύ φάτσα! Θέλω να το ζουλήξω! Παιδιά έχω πάρει 2 γατοημερολόγια! Φωτό Ιανουαρίου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και το κακό νέο: Στον Υμητό,λίγο πιο πέρα απ' τα καμμένα,εκεί που πάνε τα πουλιά και ξαναφτιάχουν τις φωλιές τους,κάθε 2 μέτρα έχει κυνηγούς! Κάθε σούρουπο γίνεται η τρελή σφαγή... Κι όταν τους ρώτησα πώς γίνεται να τους αρέσει να σκοτώνουν,τι μου είπαν; ''Εμείς ερχόμαστε εδώ να ξεδώσουμε λίγο!'' Μα πώς μπορούν να ευχαριστιούνται με το θάνατο ενός πουλιού; Πρέπει να είναι ψυχασθενείς. Πήγαμε στο Δασαρχείο,φωνάξαμε την Αστυνομία,αλλά τίποτα. Το βρίσκω βάρβαρο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 27,5 KB · Εμφανίσεις: 21 3.jpg 17,8 KB · Εμφανίσεις: 21 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η staman2 έγραψε: #34.839 11-01-09 19:40 Καλησπέρα βιρμανάκια! Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και μου αρέσει αυτος ο συνδυασμός παρα πολύ. Είναι μια γλύκα και το βλέμμα της τρομερό! Να μου την φιλήσεις Γιώτα Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ είναι η Μιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η bunny έγραψε: #34.840 11-01-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει κατι ζουμερες μπριζολες ...γιαμ γιαμ ....εχω που την τρωω και λιγο bloody, ειναι απλα τελειες. Click για ανάπτυξη... Mπρρρρ! Δεν τα μπορώ τα κακοψημένα... Αλλά ο καθένας έχει διαφορετικές γαστρονομικές... προτιμήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1740 1741 1742 1743 1744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι ανοικτο το ραδιοφωνο οταν ξαπλωνει πανω του? Click για ανάπτυξη... όχι κλειστο είναι δεν νομίζω να ανέβαινε αν ήταν ανοιχτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.837 10-01-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Elsa: Dear Fotini, Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ? thank you Elsa Click για ανάπτυξη... Dear Elsa, there are no birman breeders in Greece. We have some birmans that we adopted from Breeders in Europe (mostly Germany, England, Italy, UK & France). Have a look at this site where among others about this beautiful breed you can also see catteries www.birman.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 18:36 Η bunny έγραψε: #34.838 11-01-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... Αχ,αυτό το γατί είναι πολύ φάτσα! Θέλω να το ζουλήξω! Παιδιά έχω πάρει 2 γατοημερολόγια! Φωτό Ιανουαρίου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και το κακό νέο: Στον Υμητό,λίγο πιο πέρα απ' τα καμμένα,εκεί που πάνε τα πουλιά και ξαναφτιάχουν τις φωλιές τους,κάθε 2 μέτρα έχει κυνηγούς! Κάθε σούρουπο γίνεται η τρελή σφαγή... Κι όταν τους ρώτησα πώς γίνεται να τους αρέσει να σκοτώνουν,τι μου είπαν; ''Εμείς ερχόμαστε εδώ να ξεδώσουμε λίγο!'' Μα πώς μπορούν να ευχαριστιούνται με το θάνατο ενός πουλιού; Πρέπει να είναι ψυχασθενείς. Πήγαμε στο Δασαρχείο,φωνάξαμε την Αστυνομία,αλλά τίποτα. Το βρίσκω βάρβαρο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 27,5 KB · Εμφανίσεις: 21 3.jpg 17,8 KB · Εμφανίσεις: 21 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η staman2 έγραψε: #34.839 11-01-09 19:40 Καλησπέρα βιρμανάκια! Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και μου αρέσει αυτος ο συνδυασμός παρα πολύ. Είναι μια γλύκα και το βλέμμα της τρομερό! Να μου την φιλήσεις Γιώτα Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ είναι η Μιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η bunny έγραψε: #34.840 11-01-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει κατι ζουμερες μπριζολες ...γιαμ γιαμ ....εχω που την τρωω και λιγο bloody, ειναι απλα τελειες. Click για ανάπτυξη... Mπρρρρ! Δεν τα μπορώ τα κακοψημένα... Αλλά ο καθένας έχει διαφορετικές γαστρονομικές... προτιμήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1740 1741 1742 1743 1744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elsa: Dear Fotini, Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ? thank you Elsa Click για ανάπτυξη... Dear Elsa, there are no birman breeders in Greece. We have some birmans that we adopted from Breeders in Europe (mostly Germany, England, Italy, UK & France). Have a look at this site where among others about this beautiful breed you can also see catteries www.birman.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 18:36 Η bunny έγραψε: #34.838 11-01-09 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... Αχ,αυτό το γατί είναι πολύ φάτσα! Θέλω να το ζουλήξω! Παιδιά έχω πάρει 2 γατοημερολόγια! Φωτό Ιανουαρίου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και το κακό νέο: Στον Υμητό,λίγο πιο πέρα απ' τα καμμένα,εκεί που πάνε τα πουλιά και ξαναφτιάχουν τις φωλιές τους,κάθε 2 μέτρα έχει κυνηγούς! Κάθε σούρουπο γίνεται η τρελή σφαγή... Κι όταν τους ρώτησα πώς γίνεται να τους αρέσει να σκοτώνουν,τι μου είπαν; ''Εμείς ερχόμαστε εδώ να ξεδώσουμε λίγο!'' Μα πώς μπορούν να ευχαριστιούνται με το θάνατο ενός πουλιού; Πρέπει να είναι ψυχασθενείς. Πήγαμε στο Δασαρχείο,φωνάξαμε την Αστυνομία,αλλά τίποτα. Το βρίσκω βάρβαρο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 27,5 KB · Εμφανίσεις: 21 3.jpg 17,8 KB · Εμφανίσεις: 21 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η staman2 έγραψε: #34.839 11-01-09 19:40 Καλησπέρα βιρμανάκια! Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και μου αρέσει αυτος ο συνδυασμός παρα πολύ. Είναι μια γλύκα και το βλέμμα της τρομερό! Να μου την φιλήσεις Γιώτα Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ είναι η Μιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η bunny έγραψε: #34.840 11-01-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει κατι ζουμερες μπριζολες ...γιαμ γιαμ ....εχω που την τρωω και λιγο bloody, ειναι απλα τελειες. Click για ανάπτυξη... Mπρρρρ! Δεν τα μπορώ τα κακοψημένα... Αλλά ο καθένας έχει διαφορετικές γαστρονομικές... προτιμήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1740 1741 1742 1743 1744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... Αχ,αυτό το γατί είναι πολύ φάτσα! Θέλω να το ζουλήξω! Παιδιά έχω πάρει 2 γατοημερολόγια! Φωτό Ιανουαρίου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και το κακό νέο: Στον Υμητό,λίγο πιο πέρα απ' τα καμμένα,εκεί που πάνε τα πουλιά και ξαναφτιάχουν τις φωλιές τους,κάθε 2 μέτρα έχει κυνηγούς! Κάθε σούρουπο γίνεται η τρελή σφαγή... Κι όταν τους ρώτησα πώς γίνεται να τους αρέσει να σκοτώνουν,τι μου είπαν; ''Εμείς ερχόμαστε εδώ να ξεδώσουμε λίγο!'' Μα πώς μπορούν να ευχαριστιούνται με το θάνατο ενός πουλιού; Πρέπει να είναι ψυχασθενείς. Πήγαμε στο Δασαρχείο,φωνάξαμε την Αστυνομία,αλλά τίποτα. Το βρίσκω βάρβαρο αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Η staman2 έγραψε: #34.839 11-01-09 19:40 Καλησπέρα βιρμανάκια! Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και μου αρέσει αυτος ο συνδυασμός παρα πολύ. Είναι μια γλύκα και το βλέμμα της τρομερό! Να μου την φιλήσεις Γιώτα Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ είναι η Μιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η bunny έγραψε: #34.840 11-01-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει κατι ζουμερες μπριζολες ...γιαμ γιαμ ....εχω που την τρωω και λιγο bloody, ειναι απλα τελειες. Click για ανάπτυξη... Mπρρρρ! Δεν τα μπορώ τα κακοψημένα... Αλλά ο καθένας έχει διαφορετικές γαστρονομικές... προτιμήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1740 1741 1742 1743 1744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπέρα βιρμανάκια! Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και μου αρέσει αυτος ο συνδυασμός παρα πολύ. Είναι μια γλύκα και το βλέμμα της τρομερό! Να μου την φιλήσεις Γιώτα Αρχική Δημοσίευση από Lita: η Μίου αγαπάει τη μουσική! Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ είναι η Μιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2009 στις 19:57 Η bunny έγραψε: #34.840 11-01-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει κατι ζουμερες μπριζολες ...γιαμ γιαμ ....εχω που την τρωω και λιγο bloody, ειναι απλα τελειες. Click για ανάπτυξη... Mπρρρρ! Δεν τα μπορώ τα κακοψημένα... Αλλά ο καθένας έχει διαφορετικές γαστρονομικές... προτιμήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχει κατι ζουμερες μπριζολες ...γιαμ γιαμ ....εχω που την τρωω και λιγο bloody, ειναι απλα τελειες. Click για ανάπτυξη... Mπρρρρ! Δεν τα μπορώ τα κακοψημένα... Αλλά ο καθένας έχει διαφορετικές γαστρονομικές... προτιμήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.