Birman-maniacs

εδω ειμαι..πήγα λίγο στην ups να παρω κατι δέματα...το ξέρω ότι βρωμάνε κατα το ξεπουπουλιασμα και γι αυτο λέω ότι μέσα στο σπίτι δεν γίνεται αυτό...:sick:ο Γιωργος ήθελε να τον δείξει τον παπο στον Ιωνα αλλά το απαγορεψα..αυτός σίγουρα θα την έτρωσε ωμη...χθες ο ερημος έφαγε λίγο γύρο, πριν ειχε φάει κροκέτες και μετά τα έβγαλε όλα...3 εμετους..και μια τριχομπαλα μέσα...:(ήταν τόσο χάλια που έφαγε μετά απο μισή ωρα:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο φιλος μου με τα τσιντσιλά το σαβ-κυριακο θα παραλάβει και το τρίτο, και μεχρι να το δώσουν θα εχουν 3 στο σπίτι..από εκεί που δεν ειχαν κανένα πέρασαν κι εμας...:P:Dόταν θα πάω για τα εμβολιακια θα είναι και τα 3, χαμος θα γίνει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιουλάκι βρήκα την κάρτα σου!ευχαριστούμε!:)

εδω ειμαι..πήγα λίγο στην ups να παρω κατι δέματα...το ξέρω ότι βρωμάνε κατα το ξεπουπουλιασμα και γι αυτο λέω ότι μέσα στο σπίτι δεν γίνεται αυτό...:sick:ο Γιωργος ήθελε να τον δείξει τον παπο στον Ιωνα αλλά το απαγορεψα..αυτός σίγουρα θα την έτρωσε ωμη...χθες ο ερημος έφαγε λίγο γύρο, πριν ειχε φάει κροκέτες και μετά τα έβγαλε όλα...3 εμετους..και μια τριχομπαλα μέσα...:(ήταν τόσο χάλια που έφαγε μετά απο μισή ωρα:D
Εγω παντως ετσι λιγο για να δω τι θα κανουν θα τον εδειχνα. Σιγουρα ο Αλφι θα του αρχιζε τις μαλαξεις :lol::lol: και τα νιαουρητα. Παει το γατι εχει ζαζεψει τελειως!!! ολο σε κεινο το προβατο παει και του κανει ερωτικη εξομολογηση!

εμενα το μαδάει μετα μανίας...ειδικα οταν κοιμαμαστε και δεν του δίνουμε σημασια...χρατς χρουτς...εν τω μεταξύ η Αθηνα μου έχει σπασει τα νευρα..της πηρα μια adult Hill's για τριχομπαλες και δεν την τρώει..:mad:θέλει Kitten...κατι μου λέει οτι η γαιδάρα βαριέται να μασήσει...και τώρα τι θα την κάνω τη δικιλη την τροφή.?θα την φάει το αλλο το χαζο...:|

Εμενα ξετρελαθηκαν με αυτο για τα δοντια - εχει πολυ μεγαλες κροκετες και τις ξεχωριζουν απο τις αλλες, με αποτελεσμα να φανε μονο αυτες!!! Αλλα μας τελειωνουν..:(

Καλημέρα!

Γιώτα μου η Μίου σου είναι υπέροχη. Πραγματικά έχει στο προσωπάκι της κάτι το μαγικό. Όπως λέει κι η Γιουλη, έχει κι αυτο του περσικού.Κι εγώ το βρίσκω εξωτικό...:)
καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι!:lol::lol::lol::lol:

Με πιστωτικη καρτα, αλλα στο πρωτο τευχος εχει και κουπουνι συνδρομης. Επισης στο ιντερνετ μπορεισ να συμπληρωσεις τη φορμα και να πληρωσεις με ταχυδρομικη αντικαταβολη ;)
αυτο θα κανω...ταχ/κη αντικαταβολη;)
Γιουλάκι βρήκα την κάρτα σου!ευχαριστούμε!:)
:up:παρακαλω!:)
εμενα το μαδάει μετα μανίας...ειδικα οταν κοιμαμαστε και δεν του δίνουμε σημασια...χρατς χρουτς...εν τω μεταξύ η Αθηνα μου έχει σπασει τα νευρα..της πηρα μια adult Hill's για τριχομπαλες και δεν την τρώει..:mad:θέλει Kitten...κατι μου λέει οτι η γαιδάρα βαριέται να μασήσει...και τώρα τι θα την κάνω τη δικιλη την τροφή.?θα την φάει το αλλο το χαζο...:|
Βασια...σα να μου φαινεται αδυνατισε η Καλυψω μου...να της δινω κι αυτης λιγο Kitten? τι λες?:hmm:ή μηπως μια παχυντικη για ενηλικα? τους δινω τη royal για τα δοντακια και μετα indoor longhair...
καλησπέρα σε όλους!σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!έχει αρκετά στρογγυλό πρόσωπάκι η Μίου αν αφερέσεις τα χρώματα θα βρεις απο κάτω ένα περσικό γατάκι!:lol::lol::lol::lol:
:lol::lol:

Γιουλη μπορεις να ζητησεις να στα φερει με κουριερ στο σπιτι με 1.5 ευρω επιπλεον. Βεβαια και το ταχυδρομειο σου βαζει ''καπελο '' 1,30 ευρω - εγω το αποφευγω πληρωνοντας με τη καρτα.;)

Γιουλη μπορεις να ζητησεις να στα φερει με κουριερ στο σπιτι με 1.5 ευρω επιπλεον. Βεβαια και το ταχυδρομειο σου βαζει ''καπελο '' 1,30 ευρω - εγω το αποφευγω πληρωνοντας με τη καρτα.;)
Σ'ευχαριστω!
κι εγω αποφευγω τη καρτα:lol:

η Μίου αγαπάει τη μουσική!:lol::lol::lol::lol:

Ειναι ανοικτο το ραδιοφωνο οταν ξαπλωνει πανω του? :hmm::D

Γιούλη μην αλλάζεις τροφή, απλά δίνε παραπάνω ή εστω λίγο Kitten σε αυτή..μετά μπορει να καλομάθει...και να μην τρωει την άλλη..:(

μπράβο Αντα..εχεις καλα ζώα, φτιαχνουν τα δοντάκια τους...εμένα το ατιμο το Αθηνιώ βαριέται...θέλει να ψιλομασάει...:mad:

Dear Fotini,

Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ?
thank you
Elsa

Ειναι ανοικτο το ραδιοφωνο οταν ξαπλωνει πανω του? :hmm::D
όχι κλειστο είναι δεν νομίζω να ανέβαινε αν ήταν ανοιχτό!

Dear Fotini,

Do you know where and how to find Birman Kitten in Greece ?
thank you
Elsa
Dear Elsa,

there are no birman breeders in Greece.
We have some birmans that we adopted from Breeders in Europe (mostly Germany, England, Italy, UK & France).
Have a look at this site where among others about this beautiful breed you can also see catteries ;):)
www.birman.gr

η Μίου αγαπάει τη μουσική!:lol:
Αχ,αυτό το γατί είναι πολύ φάτσα!:rolleyes:
Θέλω να το ζουλήξω!:lol:

Παιδιά έχω πάρει 2 γατοημερολόγια!:up: Φωτό Ιανουαρίου::)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Και το κακό νέο::down:
Στον Υμητό,λίγο πιο πέρα απ' τα καμμένα,εκεί που πάνε τα πουλιά και ξαναφτιάχουν τις φωλιές τους,κάθε 2 μέτρα έχει κυνηγούς!:blink:
Κάθε σούρουπο γίνεται η τρελή σφαγή...:( Κι όταν τους ρώτησα πώς γίνεται να τους αρέσει να σκοτώνουν,τι μου είπαν;
''Εμείς ερχόμαστε εδώ να ξεδώσουμε λίγο!'':down:
Μα πώς μπορούν να ευχαριστιούνται με το θάνατο ενός πουλιού;:mad:
Πρέπει να είναι ψυχασθενείς.:|
Πήγαμε στο Δασαρχείο,φωνάξαμε την Αστυνομία,αλλά τίποτα.:/:
Το βρίσκω βάρβαρο αυτό.

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    27,5 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 3.jpg
    3.jpg
    17,8 KB · Εμφανίσεις: 21
Καλησπέρα βιρμανάκια!:)
Ναι ναι και μου αρέσει αυτος ο συνδυασμός παρα πολύ. Είναι μια γλύκα και το βλέμμα της τρομερό! Να μου την φιλήσεις Γιώτα :)

ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ είναι η Μιου!!!:D

Εχει κατι ζουμερες μπριζολες ...γιαμ γιαμ ....εχω που την τρωω και λιγο bloody, ειναι απλα τελειες. :P
Mπρρρρ!:sick:
Δεν τα μπορώ τα κακοψημένα...:/:
Αλλά ο καθένας έχει διαφορετικές γαστρονομικές... προτιμήσεις!:):lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back