Birman-maniacs

Από πρακτική τίποτε άλλο;):D
Το ίδιο μπορείς να κάνεις και πάνω στο πεζούλι....να είναι στα μαλακά τα μωρά...αν θέλεις πάλι μοκέτα στα ράφια πάλι με χρατς χρατς να την κάνεις...έτσι θα μπορείς να την πλένεις όποτε θέλεις...καλό εεε???:D:lol::lol:

Το Σεμελάκι τι κάνει? Άρχισε να φαίνεται το τάμπυ περισσότερο?:hmm::rolleyes:
εξελισσεται αργα αλλα σταθερα...18 μηνες θα κανει να ολοκληρωθει;)

κοιτα το μωρο πως ηταν?

κι αυτη ειναι η αγαπημενη μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα κορίτσια,
φτιάχνεται ραφάκια ε; πήρα κ εγώ:up:
μοκέτα θα στρώσετε στα ραφάκια; δεν είναι κάπως σκληρή για να ντύσετε το ραφάκι;
καλημερα Ελενα! :)
Καλη η παρατηρηση σου! Αλλα εγω τα χρειαζομαι απλα για να ανεβαινουν σε ένα μια τεραστια εσοχη που εχει ψηλα ο τοιχος οπου εκει για τις γατες ειναι παραδεισος! Θα τους βαλω μαξιλαρες εκει πανω κλπ...
Αυτα ειναι ιδεα της Νικολετας οπου εχω τοσα χρονια ειχα αυτη την εσοχη ψηλα και σκεφτομουν βιτρω και φωτισμους και τετοια, μεχρι που ηρθε η αναφτρα και μας εβαλε φωτιες:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα Ελενα! :)
Καλη η παρατηρηση σου! Αλλα εγω τα χρειαζομαι απλα για να ανεβαινουν σε ένα μια τεραστια εσοχη που εχει ψηλα ο τοιχος οπου εκει για τις γατες ειναι παραδεισος! Θα τους βαλω μαξιλαρες εκει πανω κλπ...
Αυτα ειναι ιδεα της Νικολετας οπου εχω τοσα χρονια ειχα αυτη την εσοχη ψηλα και σκεφτομουν βιτρω και φωτισμους και τετοια, μεχρι που ηρθε η αναφτρα και μας εβαλε φωτιες:lol:
:lol::lol::lol: πραγματικά θα το διασκεδάσουν εκεί πάνω.
Εγώ πήρα τα ραφάκια κ μια οικολογική γούνα κ σκέφτομαι να τα ντύσω έτσι τώρα το μόνο που μου απομένει είναι να βρω ποιος θα το κάνει αυτό:up: μάλλον αυτή που φτιάχνουν στρώματα κ μαξιλάρια ίσως μπορούν να το φτιαξουν διαφορετικά λέω να πάρω ένα μεγάλο διακορευτή κ να την περάσω έτσι, ελπίζω να φαίνεται καλά.
Μώλις φτιάξεις πάντως τη κατασκευή της ανάφτρας θα ήθελα πολύ να δω φωτογραφίες:up:

:lol::lol::lol: πραγματικά θα το διασκεδάσουν εκεί πάνω.
Εγώ πήρα τα ραφάκια κ μια οικολογική γούνα κ σκέφτομαι να τα ντύσω έτσι τώρα το μόνο που μου απομένει είναι να βρω ποιος θα το κάνει αυτό:up: μάλλον αυτή που φτιάχνουν στρώματα κ μαξιλάρια ίσως μπορούν να το φτιαξουν διαφορετικά λέω να πάρω ένα μεγάλο διακορευτή κ να την περάσω έτσι, ελπίζω να φαίνεται καλά.
Μώλις φτιάξεις πάντως τη κατασκευή της ανάφτρας θα ήθελα πολύ να δω φωτογραφίες:up:
Eλενα, κοψε τη γουνα στο μεγεθος του ραφιου και κολλησε σκριτς σκρατς θετικο - αρνητικο πανω στη γουνα και στο ραφι!;):D
Παλι εγραψα:lol::P

Eλενα, κοψε τη γουνα στο μεγεθος του ραφιου και κολλησε σκριτς σκρατς θετικο - αρνητικο πανω στη γουνα και στο ραφι!;):D
Παλι εγραψα:lol::P
ααααα! μπράβο που το σκέφτηκες:lol:
Να αλλά για να το κολλήσω πάνω στο ράφι θα πρέπει να βάλω ή πινέζα ή καρφάκι κ νομίζω με την πίεση κ με τα πηδήματα (από τα γατιά εννοώ) δεν νομίζω ότι θα ζήσει για πολύ:hmm:

ααααα! μπράβο που το σκέφτηκες:lol:
Να αλλά για να το κολλήσω πάνω στο ράφι θα πρέπει να βάλω ή πινέζα ή καρφάκι κ νομίζω με την πίεση κ με τα πηδήματα (από τα γατιά εννοώ) δεν νομίζω ότι θα ζήσει για πολύ:hmm:
Αλλης ιδεα ειναι... της αναφτρας....:lol:
Βαλτο αρχικα με σκριτσ σκρατς και βλεπεις μωρε μετα...;)

Μήπως θέλεις να έρθει η ανάφτρα και από σένα μια βόλτα να βάλει φωτιές:cool::lol::lol::lol:

Ανάφτρα:hmm:....ωραίο επίθετο μου κολλήσατε:lol::lol::lol::lol:

Μήπως θέλεις να έρθει η ανάφτρα και από σένα μια βόλτα να βάλει φωτιές:cool::lol::lol::lol:

Ανάφτρα:hmm:....ωραίο επίθετο μου κολλήσατε:lol::lol::lol::lol:
Αγαπητή ανάφτρα μόλις πάω στο δικό μου διαμέρισμα (το οποίο ελπίζω να είναι αρκετά σύντομα) το μήπως θα γίνει επιβάλετε να έρθει η ανάφτρα για τη διακόσμηση εκτός κ αν η μανατζερ Γιούλη θα σε έχει κλείσει για αλλού:hmm:

Αγαπητή ανάφτρα μόλις πάω στο δικό μου διαμέρισμα (το οποίο ελπίζω να είναι αρκετά σύντομα) το μήπως θα γίνει επιβάλετε να έρθει η ανάφτρα για τη διακόσμηση εκτός κ αν η μανατζερ Γιούλη θα σε έχει κλείσει για αλλού:hmm:
Δεν καταλαβες καλη μου...Κι εγω η ιδια θα ερθω να ελεγξω...εχω ενα γαμο καπου μεσα στο Φλεβαρη στο χωριο μας...και λεω να σου ερθω:up::up:

Καλέ μη σκας...στείλε μου τα σχέδια του σπιτιού και θα σου κάνω εγώ ένα ντεκόρρρρρ....:lol::lol::lol:
χωρίς πλάκα τώρα....όποτε θέλεις έρχομαι;)...μου αρέσει πολύ η διακόσμηση:D...ειδικά όταν πληρώνουν άλλοι:P:lol::lol::lol:

Καλέ μη σκας...στείλε μου τα σχέδια του σπιτιού και θα σου κάνω εγώ ένα ντεκόρρρρρ....:lol::lol::lol:
χωρίς πλάκα τώρα....όποτε θέλεις έρχομαι;)...μου αρέσει πολύ η διακόσμηση:D...ειδικά όταν πληρώνουν άλλοι:P:lol::lol::lol:
Ωραια!Διακοσμητρια η Νικολετα και Manager εγω...:P:lol::lol:

Ωραια!Διακοσμητρια η Νικολετα και Manager εγω...:P:lol::lol:
Κορίτσια ελπίζω αρκετά σύντομα να έχω το δικό μου σπίτι κ να έρθετε να το δείτε από κοντά (και όχι από φωτογραφίες) όσο για τον μισθό interior Νικολέττα θα πρέπει να τον συζητήσω με την μάνατζερ Γιούλη:) Αλλά αυτά νομίζω ότι θα τα κανονίσουμε πολύ σύντομα κ από κοντά:D Α να σκεφτείς επίσης που θα βάλω κ το ενυδρείο LCD που λέγαμε γιατί ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ!!!!:D

Κορίτσια ελπίζω αρκετά σύντομα να έχω το δικό μου σπίτι κ να έρθετε να το δείτε από κοντά (και όχι από φωτογραφίες) όσο για τον μισθό interior Νικολέττα θα πρέπει να τον συζητήσω με την μάνατζερ Γιούλη:) Αλλά αυτά νομίζω ότι θα τα κανονίσουμε πολύ σύντομα κ από κοντά:D Α να σκεφτείς επίσης που θα βάλω κ το ενυδρείο LCD που λέγαμε γιατί ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ!!!!:D
βεβαιως και να τον συζητησουμε γλυκεια μου:cool:
το μισθο της Manager σου με ποιον θα τον συζητησεις?:hmm::D

Δεν καταλαβες καλη μου...Κι εγω η ιδια θα ερθω να ελεγξω...εχω ενα γαμο καπου μεσα στο Φλεβαρη στο χωριο μας...και λεω να σου ερθω:up::up:
Πολύ ωραία τότε θα τα πουμε κ από κοντά:up::up::up::up:

βεβαιως και να τον συζητησουμε γλυκεια μου:cool:
το μισθο της Manager σου με ποιον θα τον συζητησεις?:hmm::D
Τον μάνατζερ τον πληρώνει ο καλλιτέχνης βρε. Όλα εγώ θα τα πληρώσω:hmm:

Νικολετα επισης θελω να κανω κι ενα ραφι για μενα...να αντεχει 58 κιλα γυρω στο 1.63 μηκος....πες καμια ιδεα:lol::lol:

Ανυπομονω!;):up:Λεπτομερειες συντομα;);):)
:lol::lol::lol: αυτό ακούγεται σαν διαφήμιση. Ωραία λοιπόν θα περιμένω να μου πεις τις λεπτομέρειες:up:

Ε είναι κ κορίτσι η Σεμέλη μην το ξεχνάς;)
Λοιπόν πάω να δω τα μωρά σου στο εκτροφείο. Ο μπαμπάς πάντως είναι θεϊκός γάτος μπουνταλάς ξεμπουνταλάς είναι πανέμορφος άμα τον κάνει retired θα γίνει σκοτωμός νομίζω:lol:[/quote]
Γάταρος με τα όλα του πανέμορφος ο μπαμπάς της Σεμέλης. Κι αυτή με τη σειρά της θεϊκή γατουλα κ πάνω απ΄όλα τέλειος χαρακτήρας.Ναι αμα τον κανει retired κι εγώ πιστευω θα γίνει σκοτωμός τέτοιο γατί!:up:

εγω εχω παθει ψυχωση με αυτο το γατο...οταν τον εφεραν απο την Αυστραλια το εβαλα σκοπο να παρω μια κορη σαν αυτον.
Τα ξημερωματα που ειχαν τη γεννα ημασταν On line στο Msn... ε ρε χαρα μετα απο μια εβδομαδα οταν βγηκε και το χρωμα της μικρης...παρτυ εκανα:lol:
και να φανταστεις οτι και τις δυο φορε που πηγα Γερμανια δεν καταφερα να παω στο εκτροφειο τους...μου τα εφεραν και τα δυο, Μορφεα και Σεμελη στο σπιτι της φιλης μου...
Ρε Γιουλάκο είναι υπέροχο να αποκτάς τελικά αυτο το ζωάκι που σου κάνει κλικ απ΄την αρχή. Το νοιώθω το συναίσθημα γιατι έτσι έγινε κ με εμένα κ τον Πέρση κ τον Σεβαχ. Και κατα κάποιον τροπο και με τη Νάλα. Σου έχω πει την ιστορία της.:):):)

Κορίτσια ελπίζω αρκετά σύντομα να έχω το δικό μου σπίτι κ να έρθετε να το δείτε από κοντά (και όχι από φωτογραφίες) όσο για τον μισθό interior Νικολέττα θα πρέπει να τον συζητήσω με την μάνατζερ Γιούλη. Αλλά αυτά νομίζω ότι θα τα κανονίσουμε πολύ σύντομα κ από κοντά:D Α να σκεφτείς επίσης που θα βάλω κ το ενυδρείο LCD που λέγαμε γιατί ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ!!!!
Σούπερρρρρ:up:

όταν έλεγα πληρώνουν άλλοι εννοούσα ότι πληρώνουν τα αντικείμενα για το ντεκόρ;)...αλλά αν θέλεις να πληρώσεις κι εμένα κανένα πρόβλημα...κανονίστε τα με την μάνατζερ μου :P:lol::lol:

βεβαιως και να τον συζητησουμε γλυκεια μου
το μισθο της Manager σου με ποιον θα τον συζητησεις?:hmm:

Τον μάνατζερ τον πληρώνει ο καλλιτέχνης βρε. Όλα εγώ θα τα πληρώσω:hmm:

:lol::lol::lol:

Νικολετα επισης θελω να κανω κι ενα ραφι για μενα...να αντεχει 58 κιλα γυρω στο 1.63 μηκος....πες καμια ιδεα:lol:

θα το δουλέψω στο μυαλό μου λίγο και θα σου πω;).....έχεις κάποιες ιδιαίτερες προτιμήσεις?:hmm::lol::lol::lol:
(έχω πεθάνει στο γέλιο):lol::lol::lol:

Εφτασαααα!!!! Κι εγώ βρε πού είμαι σε όλα αυτά???? Εγώ το βρήκα θα είμαι η επισκέπτρια. Και η επόπτρια:lol::lol::lol:Θα βρίσκομαι εκει στο σπίτι, καθόλην την διάρκεια των διακοσμήσεων και θα χαζεύω και θα με περιποιείστε!!! Και επίσης άνευ αμοιβής.:lol::lol::lol:Γιατι θα κάνω και την ψυχοθεραπεία μου.:rolleyes:
Ελενα τι ενυδρείο είναι αυτο που θα βάλεις? Ηλεκτρικό?

Ανυπομονω!;):up:Λεπτομερειες συντομα;);):)
Προς το παρον περάστε απο εμένα όταν θα καταπλεύσει η Έλενα ξανά. Στο άμεσο μέλλον δηλαδή.:) Και μετά θα αρχίσουμε τις επισκέψεις. Τι λέτε?
Κι εμείς έχουμε υποψιν μας να σας επισκεφθουμε Ελενάκι και Νικολετάκι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back