Birman-maniacs

Γιούλη μπες λίγο στα Μαιην-Κουνάκια όταν μπορέσεις...:)

Καληνύχτα Βιρμανάκια!

Millie640x480.jpg

creative_2D27_thumb.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά σας!!!!Αύριο πάμε επιτέλους μια εκδρομή!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά σας!!!!Αύριο πάμε επιτέλους μια εκδρομή!!!
Tυχερη!:(->:):happy::D
Τι νέα;:hmm:
Εγώ βρήκα το Γιάννη με τη Μαρία στο Χαρτόραμμα!:up:

:(Πω πω σήμερα βρομήσαμε στο σχολείο!!!Κάποιοι έριξαν αμπούλες στο σχολείο και χάσαμε μια ώρα μθμ!!!!:P:)

:(Πω πω σήμερα βρομήσαμε στο σχολείο!!!Κάποιοι έριξαν αμπούλες στο σχολείο και χάσαμε μια ώρα μθμ!!!!:P:)
Ίου!:sick:
Και σε μας το κάνανε μια φορά,αλλά αυτός που το έκανε πήρε αποβολή...:/:

Tυχερη!:(->:):happy::D
Τι νέα;:hmm:
Εγώ βρήκα το Γιάννη με τη Μαρία στο Χαρτόραμμα!:up:
:up:Αλήθεια!!Μπράβο!!!Εγώ πάλι κανέναν δεν έχω δει!!!:/:Δεν πειράζει όμως θα κάνω υπομονή μέχρι του χρόνου!!!:up:

Ίου!:sick:
Και σε μας το κάνανε μια φορά,αλλά αυτός που το έκανε πήρε αποβολή...:/:
:hmm:Πόσες μέρες;:lol::lol:Αααα το κουφό της ημέρας ''Ρωτάει ο κος της βιολογίας ένα παιδί πως αναπνέουν τα φυτά και η απάντησή του ήταν με τις τραχείες'':lol::lol::lol:

Χριστίνα,έχεις hi5 η msn?:hmm::cool:;)

:up:Αλήθεια!!Μπράβο!!!Εγώ πάλι κανέναν δεν έχω δει!!!:/:Δεν πειράζει όμως θα κάνω υπομονή μέχρι του χρόνου!!!:up:
Σε περιμένουμε!;)
:hmm:Πόσες μέρες;:lol::lol:Αααα το κουφό της ημέρας ''Ρωτάει ο κος της βιολογίας ένα παιδί πως αναπνέουν τα φυτά και η απάντησή του ήταν με τις τραχείες'':lol::lol::lol:
Τιιιιιι;;;;!!!

Πόσες μέρες πήρε το παιδί αποβολή δεν ξέρω γιατί ήταν σ' άλλο τμήμα!:P:lol:

Kαι επειδη σας το ειχα ταξει το βιρμανικο κουνελι φωτογραφηθηκε μονο του:)ανφας
100_1305.jpg

προφιλ
100_1306.jpg

αλλα και με ολη την οικογενεια:lol:
αδερφη,πατερας,βιρμανη,μητερα,αδερφη:D
Αντωνία μου αυτές τις ομορφιές θα δω όταν θα έρθω σπιτι σου? :)

Δηλαδή εμείς κυρία μου δεν την έχουμε αυτή την άλλη γλύκα που λες;:mad:

Εσύ βρε θα είσαι η δική μου μάνατζερ τι έτσι θα είμαι εγώ ξε@@@ τη; Να μην έχω κ εγώ έναν εκπρόσωπο; Το ενυδρείο Αναστασία μου είναι καταπληκτικό
heart.gif
είναι σαν LCD τηλεόραση κ μπαίνει στον τοίχο έχει πολύ μικρό πάχος σε σχέση με τα συμβατικά ενυδρεία που ξέρουμε

Αααα είναι άρα αληθινό ενυδρείο αλλα λεπτό σε πάχος. Ομορφο είναι θα έλεγα πανέμορφο. Μόνον να είναι εύχρηστο στην περιποίηση του!:)
Κι όσο για τον Μπατ είναι τέλειος και πραγματικά σοκολατένιος όπως είπε κ η Δώρα :up::up:Αυτές οι ματάρες του οι εκφραστικές ειναι το τέλειο!!

Αντωνία μου αυτές τις ομορφιές θα δω όταν θα έρθω σπιτι σου? :)

Kαι οχι μονο αυτες Αναστασια!!:D

λοιπον μολις ολοκληρωσαμε μια εργασια του Χρηστου στο σχολειο και ειμαι κουδουνι:/:

Χριστινα παω τωρα στα Κουνακια να δω τι θελεις.
Τα ραφια ηταν για το τοιχο που θελω να βαλω για τις γατες μου, αλλα κι ενα μεγαλο για μενα:P

Ελενα, το ενυδρειο ειναι απαιχτο...σου ευχομαι ολοψυχα συντομα να το βαλεις στο δικο σου σπιτι:up:(αυτο ακριβως ηθελε να το παρει ο Μαριος για τη μητερα του μεχρι που μαθαμε οτι η μητερα του προτιμα τα ψαρια στο τηγανι της απο το τοιχο της:down::mad::P)

Αντωνια καλα τα κουνελακια Βιρμανιας ειναι δικα σου???:up::up:

Kαι οχι μονο αυτες Αναστασια!!:D
Αααχχχχ ανυπομονώ Αντωνία μου. Θα καταπλεύσω συντομα:up::up::up:

Αντωνια καλα τα κουνελακια Βιρμανιας ειναι δικα σου???:up::up:

Eνα ειναι μονο Γιουλη μου και εγινε κατα τυχη οταν ζευγαρωσαν τα 2 αρσενικα (νομιζαμε μεχρι τοτε) κουνελακια που ειχαμε.. Και βγηκε ετσι πως και γιατι δεν ξερω.. μαλλον προγονος..:hmm:
Ολη η οικογενεια ειναι στην αλλη φωτο που εβαλα.:)

καλημέρα!:)πώς είστε?εδώ έχει φοβερή ομίχλη...

καλημέρα!:)πώς είστε?εδώ έχει φοβερή ομίχλη...
Καλημερα Βασια!
Εγω εχω ξενους στο γραφειο και ψιλοτρεχω σημερα...Εδω βροχη αλλα οχι κρυο...

αντε καλή δουλειά!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back