Birman-maniacs

Oχι κοιμαται...
Εχει γινει και αυτος ενας μεγαλος μπουχεσας!! :up::lol::lol::lol: ολα τα αρσενικα τελικα εχουν πεσει στο καζανι με τη τροφη οταν ηταν μικρα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειχε εναν οιστρο μεσα στο Φλεβαρη...τωρα περιμενει τον επομενο;):D
Παντως φοβαμαι οτι θα ειναι μικρουλης και αερο...μης, :redface:αλλα ισως να δεχτει η Βασια να δοκιμασετε:P
Κοιτα τι λεει για το μικρο!! :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ετσι ηταν κι ο Μορφεας στην ηλικια του:P:lol::lol:
Τωρα ομως? με τοσο ginseng που του εδωσε η μαμα, γιαυτο φωναζει το παιδι!! θελει να γαργαλησει καμια θηλυκια!! :up::lol::lol:

Τωρα ομως? με τοσο ginseng που του εδωσε η μαμα, γιαυτο φωναζει το παιδι!! θελει να γαργαλησει καμια θηλυκια!! :up::lol::lol:
Aντα μηπως τους εδωσες τις τροφες απο τη Βουλγαρια?:hmm:
Ζουν? :lol:
(πλακα πλακα αγορασα ενα σακουλακι vitality μολις ξεκινησουν);)

Ναι Αναστασία αληθινό είναι το έχει ένα πετ σοπ που ψωνίζω κ το έχω δει live είναι καταπληκτικό κ έχει τα πάντα μέσα air bump, θερμοστάτη, ακόμα κ τη διακόσμηση δεν χρειαζεται να πάρεις κάτι έξτρα (εκτός από τα ψάρια βέβαια). τώρα για το καθαρισμα αν το κρεμάσεις είναι λίγο αβολο βεβαια αλλά όπως είδα υπάρχουν ηλ. σκουπες για ενυδρεία όπου δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά για το καθάρισμα:up:
Ευχαριστουμε για τα καλά σου λόγια για τον Μπατ:D

Δηλαδή μας λες μπιτερ:mad: άντε σε συγχωρώ όμως γιατί σου αρέσει το ενυδρείο κ γιατί το Σεμελίνι έχει έναν υπέροχο μπαμπά που θα του μοιάσει:up:
Δεν ειναι ωραια η Bitter;Και το Μοϊρακι μου στην ιδια κατηγορια ειναι!;)

Aντα μηπως τους εδωσες τις τροφες απο τη Βουλγαρια?:hmm:
Ζουν? :lol:
(πλακα πλακα αγορασα ενα σακουλακι vitality μολις ξεκινησουν);)
Να σου πω την αληθεια, μετα απο αυτα που μου ειπες ..δεν τη δοκιμασα στα δικα μου...:hmm:

Καλησπέρα σε όλους!Θα ήθελα να ρωτήσω αν ζευγαρώσει κανείς τη γατούλα του θα ενδιαφερόταν να δώσει ένα γατάκι?Θέλω πολύ να βρω μια γατούλα βιρμανίας(έστω κ μεγάλη,δε με πειράζει) κ απ'ότι κοίταξα μόνο από εξωτερικό μπορώ να πάρω,κάτι που μου ακούγεται αρκετά δύσκολο!Αλήθεια γιατί υπάρχουν τόσα λίγα εκτροφεία γατιών στην Ελλάδα κ με τόσες λίγες ράτσες?

Καλησπέρα σε όλους!Θα ήθελα να ρωτήσω αν ζευγαρώσει κανείς τη γατούλα του θα ενδιαφερόταν να δώσει ένα γατάκι?Θέλω πολύ να βρω μια γατούλα βιρμανίας(έστω κ μεγάλη,δε με πειράζει) κ απ'ότι κοίταξα μόνο από εξωτερικό μπορώ να πάρω,κάτι που μου ακούγεται αρκετά δύσκολο!Αλήθεια γιατί υπάρχουν τόσα λίγα εκτροφεία γατιών στην Ελλάδα κ με τόσες λίγες ράτσες?
Και βεβαια ενδιαφερομαστε να δωσουμε τα γατακια μας οταν αυτα με το καλο γεννηθουν σε ανθρωπους που θα τα αγαπησουν πολυ!
Στην Ελλαδα ειμαστε πολυ πισω οσον αφορα την εκτροφη ρατσας γατας....και υπάρχουν ελαχιστοι εκτροφεις.....
ριξε μια ματια εδω
www.birman.gr

Γιουλάκιιιι κοίτα τι σου έχωωωω:D:D:D

attachment.php

Βρετανάκι είναι;):rolleyes::rolleyes:

Συνημμένα

• silviazwei.gif
    silviazwei.gif
    163,5 KB · Εμφανίσεις: 48
καλημέρα σας!πάλι σήμερα με ομιχλη εδώ,μεθαύριο λένε για ήλιο...άντε και να δούμε ...:(

Γιουλάκιιιι κοίτα τι σου έχωωωω:D:D:D

Βρετανάκι είναι;):rolleyes::rolleyes:
να πω την αληθεια δεν με ξετρελανε...κατι εχει το βλεμα του:hmm:
καλημέρα σας!πάλι σήμερα με ομιχλη εδώ,μεθαύριο λένε για ήλιο...άντε και να δούμε ...:(
Καλημερα Βασακο!!!
Εδω συννεφια, και λιγο ηλιο, υγρασια αλλα δεν κανει κρυο...
μου αρεσει που καθε πρωι ξεκιναμε με το καιρο:lol:

Τελικα τι εκανες με τις καταλινες και τη δν/ση σου?

ξεκινάω με τον καιρό γιατί με το που ανοίγω το παντζούρι περιμένω λίγο ήλιο...αλλά τίποτα...εχω βαρεθεί τη βροχή και το μουντό καιρό...:down:εστειλα ένα άσχετο Mail στις καταλίνες και δεν μου απαντησαν τίποτα...εγώ νόμιζα οτι θα τα έστελναν όλα μαζί με τα δικα σου...καλά άσε θα τους στείλω κι άλλο Mail και θα δώσω τη διεύθυνση από το φαρμακείο της φίλης μου...θα την βρει σίγουρα ο ταχυδρόμος...;)

ξεκινάω με τον καιρό γιατί με το που ανοίγω το παντζούρι περιμένω λίγο ήλιο...αλλά τίποτα...εχω βαρεθεί τη βροχή και το μουντό καιρό...:down:εστειλα ένα άσχετο Mail στις καταλίνες και δεν μου απαντησαν τίποτα...εγώ νόμιζα οτι θα τα έστελναν όλα μαζί με τα δικα σου...καλά άσε θα τους στείλω κι άλλο Mail και θα δώσω τη διεύθυνση από το φαρμακείο της φίλης μου...θα την βρει σίγουρα ο ταχυδρόμος...;)
Δεν την εχουν παρει ακομα τη κουβερτουλα...την περιμενουν, γι'άυτο δεν την εστειλαν...

Καλημερα!! με αυτο το ωραριο που εχω, το δεντρο δεν εχω ξεστολισει ακομη...:hmm:

Καλημερα!! με αυτο το ωραριο που εχω, το δεντρο δεν εχω ξεστολισει ακομη...:hmm:
Ελα ρε σοβαρα?:(

Ελα ρε σοβαρα?:(
Γενικα μες την εβδομαδα δεν με κρατανε τα ποδια μου για να το κανω, το προηγουμενο σαβ/κο ειχαμε κατι υποχρεωσεις και αυτο θα λειπουμε μαλλον :/:

εμενα το παραξηλωσαν οι μικρες με το δεντρο...το'χαν βρει παιχνιδι να τηνν αραζουν πανω του και μαλιστα η μικρη το΄χε συνηθεια στο τελος να μου πεταει ενα - ενα στολιδι στο πατωμα:mad::Pσα να΄θελε να μου πει...αντε ξεστολισε τελειωνε:lol:

επιτέλους είδαμε ήλιο...:)είχα λίγο τρέξιμο και τώρα κάθισα λιγο..

λοιπον μολις ολοκληρωσαμε μια εργασια του Χρηστου στο σχολειο και ειμαι κουδουνι

Χριστινα παω τωρα στα Κουνακια να δω τι θελεις.
Τα ραφια ηταν για το τοιχο που θελω να βαλω για τις γατες μου, αλλα κι ενα μεγαλο για μενα:P
Αααα...:lol:
Εργασία,ε;Τις μισώ τις εργασίες!Πριν τα Xmas μας έβαλε μια εργασία για τα εργαλεία στην Τεχνολογία.Ήμουν σχεδόν όλο το Σ/Κ μπροστά από τον υπολογιστή!:down: Αλλά έβγαλα 2 θετικά:
1)Η εργασία ήταν άριστη!:D
2)Είχα ανοίξει 2 παράθυρα Ιντερνετ και ήμουν ταυτόχρονα
στο MyCat!:P
Eνα ειναι μονο Γιουλη μου και εγινε κατα τυχη οταν ζευγαρωσαν τα 2 αρσενικα (νομιζαμε μεχρι τοτε) κουνελακια που ειχαμε.. Και βγηκε ετσι πως και γιατι δεν ξερω.. μαλλον προγονος..
Ολη η οικογενεια ειναι στην αλλη φωτο που εβαλα.
Χι,χι!Εμείς ζητήσαμε 2 θηλυκά και τελικά έχουμε 2 αρσενικά!
Και να φανταστείτε ότι τον φώναζα Μαντελάιν!:blink::lol::lol::lol:

Δυστυχώς η μαμά της κοπέλας με το θηλυκό δε μας επιτρέπει να τα ζευγαρώσουμε!:(
Φάτσα!:up:
εμενα το παραξηλωσαν οι μικρες με το δεντρο...το'χαν βρει παιχνιδι να τηνν αραζουν πανω του και μαλιστα η μικρη το΄χε συνηθεια στο τελος να μου πεταει ενα - ενα στολιδι στο πατωμα σα να΄θελε να μου πει...αντε ξεστολισε τελειωνε
Nα μην είμαι από μια μεριά...:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back