Birman-maniacs

Το ίδιο κάνει και σε εμάς:lol: Αν είμαστε στο σαλόνι φεύγει και πάει στην κουζίνα ή στην κρεβατοκάμαρα οπου αρχίζει το ρεσιτάλ:lol:
καμια φωτο ή video ντοκουμεντο :lol:εχουμε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αλλο ενα στοιχειο σεξουαλικης ωριμανσης σε πολλους αρσενικους ειναι η "λιπαρη" ουρα...η βαση της ουρας καλυπτεται απο ενα αοσμο λιπαρο υγρο που δινει την εντυπωση του βρεγμενου..
Τα τσισα τους αρχισαν να μυριζουν εντονα?
Ναί μυρίζουν πιο έντονα, για την ουρά δεν εχω παρατηρήσει τίποτα:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλη χρονια και σε εσενα Μοχαμεντ:),ευχαριστως θα εφερνα τον Πλατωνα να του δωσει ενα μαθηματακι:lol:
τετοιο παιδι:cool:να γινει gay? Κριμα:/::lol:Απ΄την αλλη εχω ακουσει οτι πολλοι αρσενικοι το κανουν μεταξυ τους τη πρωτη φορα:lol:

Ναί μυρίζουν πιο έντονα, για την ουρά δεν εχω παρατηρήσει τίποτα:hmm:
ειναι νωρις...σε λιγους μηνες θα δεις;)

τετοιο παιδι:cool:να γινει gay? Κριμα:/::lol:Απ΄την αλλη εχω ακουσει οτι πολλοι αρσενικοι το κανουν μεταξυ τους τη πρωτη φορα:lol:
Το σίγουρο είναι οτι δεν θα είναι "Πλατωνικός έρωτας":lol::lol::lol:

μονο να μας προειδοποιησεις να χαμηλωσουμε το volume:lol:
Για να μην σου τρυπήσει τα αυτιά ή μην το ακούσει ο Μορφέας και αρχίσει να λέει και αυτός τον πόνο του?:D

Γιούλη μου έφτιαξε ο πατέρας μου(αφού τον έπρηξα:lol:) 2 μέτρα γατόδεντρο:up:
Το αρχικό σχέδιο(απλοϊκό:D) ήταν της Κατερίνας, οποτε έφτιαξα ενα καινούργιο design:lol: με βάση το προηγούμενο σχέδιο και ο πατέρας μου το ολοκλήρωσε φτιάχνοντας το:) Σήμερα το απόγευμα πάω να πάρω σχοινί σιζάλ στο πειραιά και το βράδυ λογικά θα είναι έτοιμο:D

Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει:D Θυμίζει κατι απο Lion King:lol:

Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει:D Θυμίζει κατι απο Lion King:lol:

:lol::lol::lol::lol:

Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό για τα ζώα.Ίσως ακούγεται κάπως αλλά είναι κομμάτι της περιόδου εφηβεία-ενηλικίωση.:) Πού το ξέρω εγώ;Το ίδιο έγινε και με τον Έλβις και το Σίμπα και ρώτησα μια κυρία που είχε πείρα με κουνέλια και μου είπε να μην ανησηχώ.;)

Πολύ μ' αρέσει αυτή η ταινία!:up:

O Σειριος θα γινει μια χαρα θειος!Και τα καβουρακια δεν τα βλεπω καλα αμα αρχισουν τετοια,δεν αστειευεται ο μαφιοζος,θα πεσουν σφαλιαρες...Τι να πω,ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λετε και να αρχισει επιτελους να δειχνει κατι απο βδομαδα,γιατι θα αρχισει να αναρωτιεται η ερμη γιατι η τρελη γατομανα την ψαχουλευει συνεχεια!:lol:
Βασια πολυ ομορφη η φωτο του Ιωνα!

Φεύγω θα τα πούμε δεν εχω και ποντίκι κολλησε!!!

Το σίγουρο είναι οτι δεν θα είναι "Πλατωνικός έρωτας":lol::lol::lol:
:lol::up::lol:
Για να μην σου τρυπήσει τα αυτιά ή μην το ακούσει ο Μορφέας και αρχίσει να λέει και αυτός τον πόνο του?:D
α ρε Βασιλη μας ελειψες:lol:

Γιούλη μου έφτιαξε ο πατέρας μου(αφού τον έπρηξα:lol:) 2 μέτρα γατόδεντρο:up:
Το αρχικό σχέδιο(απλοϊκό:D) ήταν της Κατερίνας, οποτε έφτιαξα ενα καινούργιο design:lol: με βάση το προηγούμενο σχέδιο και ο πατέρας μου το ολοκλήρωσε φτιάχνοντας το:) Σήμερα το απόγευμα πάω να πάρω σχοινί σιζάλ στο πειραιά και το βράδυ λογικά θα είναι έτοιμο:D
καλοριζικο! Μπραβο στο μπαμπα σου!!!:up:
Παιδικη χαρα θα το κανει ο erefer:P:lol:
αντε και συντομα δυο να ειναι πανω σκαρφαλωμενα;):up:

εχω και εγω ενα πανεμορφο βιρμανακι που ομως χρειαζεται εναν ομορφο μη στειρωμενο βιρμανουλη...την λενε εμμα και εχει ολες τις εξετασεις και τα εμβολια...:)

επισηςθελω να γινω μελος και να βαλω και μια φωτογραφιατης εμμουλας μου...μπορει καποιος να με κατατοπισει?:hmm:

παρακαλω απαντηστε μου και σας υπερπαρακαλω βρειτε εναν βιρμανουλη για την αγαπουλα μου...:D

hi !!!
λοιπον εχω ενα ομορφο γατακι βιρμινιας...το λενε εμμα και ειναι μια γλυκα...θελει (και θελω) να ζευγαρωσει...μηπως το αρσενικο που εχεισ ειναι αστειρωτο κι ενδιαφερεσε να ζευγαρωσει...???

ειναι εμβολιασμενη και εχει κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις...:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back