ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.001 16-01-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ίδιο κάνει και σε εμάς Αν είμαστε στο σαλόνι φεύγει και πάει στην κουζίνα ή στην κρεβατοκάμαρα οπου αρχίζει το ρεσιτάλ Click για ανάπτυξη... καμια φωτο ή video ντοκουμεντο εχουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:14 Ο erefer έγραψε: #35.002 16-01-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλλο ενα στοιχειο σεξουαλικης ωριμανσης σε πολλους αρσενικους ειναι η "λιπαρη" ουρα...η βαση της ουρας καλυπτεται απο ενα αοσμο λιπαρο υγρο που δινει την εντυπωση του βρεγμενου.. Τα τσισα τους αρχισαν να μυριζουν εντονα? Click για ανάπτυξη... Ναί μυρίζουν πιο έντονα, για την ουρά δεν εχω παρατηρήσει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.003 16-01-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλη χρονια και σε εσενα Μοχαμεντ,ευχαριστως θα εφερνα τον Πλατωνα να του δωσει ενα μαθηματακι Click για ανάπτυξη... τετοιο παιδινα γινει gay? ΚριμαΑπ΄την αλλη εχω ακουσει οτι πολλοι αρσενικοι το κανουν μεταξυ τους τη πρωτη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:15 Ο erefer έγραψε: #35.004 16-01-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια φωτο ή video ντοκουμεντο εχουμε? Click για ανάπτυξη... Θα βάλω σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.005 16-01-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί μυρίζουν πιο έντονα, για την ουρά δεν εχω παρατηρήσει τίποτα Click για ανάπτυξη... ειναι νωρις...σε λιγους μηνες θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:16 Ο erefer έγραψε: #35.006 16-01-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τετοιο παιδινα γινει gay? ΚριμαΑπ΄την αλλη εχω ακουσει οτι πολλοι αρσενικοι το κανουν μεταξυ τους τη πρωτη φορα Click για ανάπτυξη... Το σίγουρο είναι οτι δεν θα είναι "Πλατωνικός έρωτας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.007 16-01-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα βάλω σύντομα Click για ανάπτυξη... μονο να μας προειδοποιησεις να χαμηλωσουμε το volume Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Ο erefer έγραψε: #35.008 16-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μονο να μας προειδοποιησεις να χαμηλωσουμε το volume Click για ανάπτυξη... Για να μην σου τρυπήσει τα αυτιά ή μην το ακούσει ο Μορφέας και αρχίσει να λέει και αυτός τον πόνο του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Ο erefer έγραψε: #35.009 16-01-09 15:31 Γιούλη μου έφτιαξε ο πατέρας μου(αφού τον έπρηξα) 2 μέτρα γατόδεντρο Το αρχικό σχέδιο(απλοϊκό) ήταν της Κατερίνας, οποτε έφτιαξα ενα καινούργιο design με βάση το προηγούμενο σχέδιο και ο πατέρας μου το ολοκλήρωσε φτιάχνοντας το Σήμερα το απόγευμα πάω να πάρω σχοινί σιζάλ στο πειραιά και το βράδυ λογικά θα είναι έτοιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:33 Ο erefer έγραψε: #35.010 16-01-09 15:33 Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.011 16-01-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:56 Η bunny έγραψε: #35.012 16-01-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τετοιο παιδινα γινει gay? ΚριμαΑπ΄την αλλη εχω ακουσει οτι πολλοι αρσενικοι το κανουν μεταξυ τους τη πρωτη φορα Click για ανάπτυξη... Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό για τα ζώα.Ίσως ακούγεται κάπως αλλά είναι κομμάτι της περιόδου εφηβεία-ενηλικίωση. Πού το ξέρω εγώ;Το ίδιο έγινε και με τον Έλβις και το Σίμπα και ρώτησα μια κυρία που είχε πείρα με κουνέλια και μου είπε να μην ανησηχώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:58 Η bunny έγραψε: #35.013 16-01-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Click για ανάπτυξη... Πολύ μ' αρέσει αυτή η ταινία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #35.014 16-01-09 16:04 O Σειριος θα γινει μια χαρα θειος!Και τα καβουρακια δεν τα βλεπω καλα αμα αρχισουν τετοια,δεν αστειευεται ο μαφιοζος,θα πεσουν σφαλιαρες...Τι να πω,ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λετε και να αρχισει επιτελους να δειχνει κατι απο βδομαδα,γιατι θα αρχισει να αναρωτιεται η ερμη γιατι η τρελη γατομανα την ψαχουλευει συνεχεια! Βασια πολυ ομορφη η φωτο του Ιωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Ο erefer έγραψε: #35.015 16-01-09 16:10 Φεύγω θα τα πούμε δεν εχω και ποντίκι κολλησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.016 16-01-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φεύγω θα τα πούμε δεν εχω και ποντίκι κολλησε!!! Click για ανάπτυξη... Αντε γεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.017 16-01-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το σίγουρο είναι οτι δεν θα είναι "Πλατωνικός έρωτας" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να μην σου τρυπήσει τα αυτιά ή μην το ακούσει ο Μορφέας και αρχίσει να λέει και αυτός τον πόνο του? Click για ανάπτυξη... α ρε Βασιλη μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.018 16-01-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη μου έφτιαξε ο πατέρας μου(αφού τον έπρηξα) 2 μέτρα γατόδεντρο Το αρχικό σχέδιο(απλοϊκό) ήταν της Κατερίνας, οποτε έφτιαξα ενα καινούργιο design με βάση το προηγούμενο σχέδιο και ο πατέρας μου το ολοκλήρωσε φτιάχνοντας το Σήμερα το απόγευμα πάω να πάρω σχοινί σιζάλ στο πειραιά και το βράδυ λογικά θα είναι έτοιμο Click για ανάπτυξη... καλοριζικο! Μπραβο στο μπαμπα σου!!! Παιδικη χαρα θα το κανει ο erefer αντε και συντομα δυο να ειναι πανω σκαρφαλωμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η maRina33 έγραψε: #35.019 16-01-09 17:59 εχω και εγω ενα πανεμορφο βιρμανακι που ομως χρειαζεται εναν ομορφο μη στειρωμενο βιρμανουλη...την λενε εμμα και εχει ολες τις εξετασεις και τα εμβολια... επισηςθελω να γινω μελος και να βαλω και μια φωτογραφιατης εμμουλας μου...μπορει καποιος να με κατατοπισει? παρακαλω απαντηστε μου και σας υπερπαρακαλω βρειτε εναν βιρμανουλη για την αγαπουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 18:06 Η maRina33 έγραψε: #35.020 16-01-09 18:06 hi !!! λοιπον εχω ενα ομορφο γατακι βιρμινιας...το λενε εμμα και ειναι μια γλυκα...θελει (και θελω) να ζευγαρωσει...μηπως το αρσενικο που εχεισ ειναι αστειρωτο κι ενδιαφερεσε να ζευγαρωσει...??? ειναι εμβολιασμενη και εχει κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1749 1750 1751 1752 1753 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ίδιο κάνει και σε εμάς Αν είμαστε στο σαλόνι φεύγει και πάει στην κουζίνα ή στην κρεβατοκάμαρα οπου αρχίζει το ρεσιτάλ Click για ανάπτυξη... καμια φωτο ή video ντοκουμεντο εχουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:14 Ο erefer έγραψε: #35.002 16-01-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλλο ενα στοιχειο σεξουαλικης ωριμανσης σε πολλους αρσενικους ειναι η "λιπαρη" ουρα...η βαση της ουρας καλυπτεται απο ενα αοσμο λιπαρο υγρο που δινει την εντυπωση του βρεγμενου.. Τα τσισα τους αρχισαν να μυριζουν εντονα? Click για ανάπτυξη... Ναί μυρίζουν πιο έντονα, για την ουρά δεν εχω παρατηρήσει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.003 16-01-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλη χρονια και σε εσενα Μοχαμεντ,ευχαριστως θα εφερνα τον Πλατωνα να του δωσει ενα μαθηματακι Click για ανάπτυξη... τετοιο παιδινα γινει gay? ΚριμαΑπ΄την αλλη εχω ακουσει οτι πολλοι αρσενικοι το κανουν μεταξυ τους τη πρωτη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:15 Ο erefer έγραψε: #35.004 16-01-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια φωτο ή video ντοκουμεντο εχουμε? Click για ανάπτυξη... Θα βάλω σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.005 16-01-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί μυρίζουν πιο έντονα, για την ουρά δεν εχω παρατηρήσει τίποτα Click για ανάπτυξη... ειναι νωρις...σε λιγους μηνες θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:16 Ο erefer έγραψε: #35.006 16-01-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τετοιο παιδινα γινει gay? ΚριμαΑπ΄την αλλη εχω ακουσει οτι πολλοι αρσενικοι το κανουν μεταξυ τους τη πρωτη φορα Click για ανάπτυξη... Το σίγουρο είναι οτι δεν θα είναι "Πλατωνικός έρωτας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.007 16-01-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα βάλω σύντομα Click για ανάπτυξη... μονο να μας προειδοποιησεις να χαμηλωσουμε το volume Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Ο erefer έγραψε: #35.008 16-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μονο να μας προειδοποιησεις να χαμηλωσουμε το volume Click για ανάπτυξη... Για να μην σου τρυπήσει τα αυτιά ή μην το ακούσει ο Μορφέας και αρχίσει να λέει και αυτός τον πόνο του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Ο erefer έγραψε: #35.009 16-01-09 15:31 Γιούλη μου έφτιαξε ο πατέρας μου(αφού τον έπρηξα) 2 μέτρα γατόδεντρο Το αρχικό σχέδιο(απλοϊκό) ήταν της Κατερίνας, οποτε έφτιαξα ενα καινούργιο design με βάση το προηγούμενο σχέδιο και ο πατέρας μου το ολοκλήρωσε φτιάχνοντας το Σήμερα το απόγευμα πάω να πάρω σχοινί σιζάλ στο πειραιά και το βράδυ λογικά θα είναι έτοιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:33 Ο erefer έγραψε: #35.010 16-01-09 15:33 Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.011 16-01-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:56 Η bunny έγραψε: #35.012 16-01-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τετοιο παιδινα γινει gay? ΚριμαΑπ΄την αλλη εχω ακουσει οτι πολλοι αρσενικοι το κανουν μεταξυ τους τη πρωτη φορα Click για ανάπτυξη... Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό για τα ζώα.Ίσως ακούγεται κάπως αλλά είναι κομμάτι της περιόδου εφηβεία-ενηλικίωση. Πού το ξέρω εγώ;Το ίδιο έγινε και με τον Έλβις και το Σίμπα και ρώτησα μια κυρία που είχε πείρα με κουνέλια και μου είπε να μην ανησηχώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:58 Η bunny έγραψε: #35.013 16-01-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Click για ανάπτυξη... Πολύ μ' αρέσει αυτή η ταινία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #35.014 16-01-09 16:04 O Σειριος θα γινει μια χαρα θειος!Και τα καβουρακια δεν τα βλεπω καλα αμα αρχισουν τετοια,δεν αστειευεται ο μαφιοζος,θα πεσουν σφαλιαρες...Τι να πω,ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λετε και να αρχισει επιτελους να δειχνει κατι απο βδομαδα,γιατι θα αρχισει να αναρωτιεται η ερμη γιατι η τρελη γατομανα την ψαχουλευει συνεχεια! Βασια πολυ ομορφη η φωτο του Ιωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Ο erefer έγραψε: #35.015 16-01-09 16:10 Φεύγω θα τα πούμε δεν εχω και ποντίκι κολλησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.016 16-01-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φεύγω θα τα πούμε δεν εχω και ποντίκι κολλησε!!! Click για ανάπτυξη... Αντε γεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.017 16-01-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το σίγουρο είναι οτι δεν θα είναι "Πλατωνικός έρωτας" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να μην σου τρυπήσει τα αυτιά ή μην το ακούσει ο Μορφέας και αρχίσει να λέει και αυτός τον πόνο του? Click για ανάπτυξη... α ρε Βασιλη μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.018 16-01-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη μου έφτιαξε ο πατέρας μου(αφού τον έπρηξα) 2 μέτρα γατόδεντρο Το αρχικό σχέδιο(απλοϊκό) ήταν της Κατερίνας, οποτε έφτιαξα ενα καινούργιο design με βάση το προηγούμενο σχέδιο και ο πατέρας μου το ολοκλήρωσε φτιάχνοντας το Σήμερα το απόγευμα πάω να πάρω σχοινί σιζάλ στο πειραιά και το βράδυ λογικά θα είναι έτοιμο Click για ανάπτυξη... καλοριζικο! Μπραβο στο μπαμπα σου!!! Παιδικη χαρα θα το κανει ο erefer αντε και συντομα δυο να ειναι πανω σκαρφαλωμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η maRina33 έγραψε: #35.019 16-01-09 17:59 εχω και εγω ενα πανεμορφο βιρμανακι που ομως χρειαζεται εναν ομορφο μη στειρωμενο βιρμανουλη...την λενε εμμα και εχει ολες τις εξετασεις και τα εμβολια... επισηςθελω να γινω μελος και να βαλω και μια φωτογραφιατης εμμουλας μου...μπορει καποιος να με κατατοπισει? παρακαλω απαντηστε μου και σας υπερπαρακαλω βρειτε εναν βιρμανουλη για την αγαπουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 18:06 Η maRina33 έγραψε: #35.020 16-01-09 18:06 hi !!! λοιπον εχω ενα ομορφο γατακι βιρμινιας...το λενε εμμα και ειναι μια γλυκα...θελει (και θελω) να ζευγαρωσει...μηπως το αρσενικο που εχεισ ειναι αστειρωτο κι ενδιαφερεσε να ζευγαρωσει...??? ειναι εμβολιασμενη και εχει κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1749 1750 1751 1752 1753 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλλο ενα στοιχειο σεξουαλικης ωριμανσης σε πολλους αρσενικους ειναι η "λιπαρη" ουρα...η βαση της ουρας καλυπτεται απο ενα αοσμο λιπαρο υγρο που δινει την εντυπωση του βρεγμενου.. Τα τσισα τους αρχισαν να μυριζουν εντονα? Click για ανάπτυξη... Ναί μυρίζουν πιο έντονα, για την ουρά δεν εχω παρατηρήσει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.003 16-01-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλη χρονια και σε εσενα Μοχαμεντ,ευχαριστως θα εφερνα τον Πλατωνα να του δωσει ενα μαθηματακι Click για ανάπτυξη... τετοιο παιδινα γινει gay? ΚριμαΑπ΄την αλλη εχω ακουσει οτι πολλοι αρσενικοι το κανουν μεταξυ τους τη πρωτη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:15 Ο erefer έγραψε: #35.004 16-01-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια φωτο ή video ντοκουμεντο εχουμε? Click για ανάπτυξη... Θα βάλω σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.005 16-01-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί μυρίζουν πιο έντονα, για την ουρά δεν εχω παρατηρήσει τίποτα Click για ανάπτυξη... ειναι νωρις...σε λιγους μηνες θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:16 Ο erefer έγραψε: #35.006 16-01-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τετοιο παιδινα γινει gay? ΚριμαΑπ΄την αλλη εχω ακουσει οτι πολλοι αρσενικοι το κανουν μεταξυ τους τη πρωτη φορα Click για ανάπτυξη... Το σίγουρο είναι οτι δεν θα είναι "Πλατωνικός έρωτας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.007 16-01-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα βάλω σύντομα Click για ανάπτυξη... μονο να μας προειδοποιησεις να χαμηλωσουμε το volume Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Ο erefer έγραψε: #35.008 16-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μονο να μας προειδοποιησεις να χαμηλωσουμε το volume Click για ανάπτυξη... Για να μην σου τρυπήσει τα αυτιά ή μην το ακούσει ο Μορφέας και αρχίσει να λέει και αυτός τον πόνο του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Ο erefer έγραψε: #35.009 16-01-09 15:31 Γιούλη μου έφτιαξε ο πατέρας μου(αφού τον έπρηξα) 2 μέτρα γατόδεντρο Το αρχικό σχέδιο(απλοϊκό) ήταν της Κατερίνας, οποτε έφτιαξα ενα καινούργιο design με βάση το προηγούμενο σχέδιο και ο πατέρας μου το ολοκλήρωσε φτιάχνοντας το Σήμερα το απόγευμα πάω να πάρω σχοινί σιζάλ στο πειραιά και το βράδυ λογικά θα είναι έτοιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:33 Ο erefer έγραψε: #35.010 16-01-09 15:33 Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.011 16-01-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:56 Η bunny έγραψε: #35.012 16-01-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τετοιο παιδινα γινει gay? ΚριμαΑπ΄την αλλη εχω ακουσει οτι πολλοι αρσενικοι το κανουν μεταξυ τους τη πρωτη φορα Click για ανάπτυξη... Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό για τα ζώα.Ίσως ακούγεται κάπως αλλά είναι κομμάτι της περιόδου εφηβεία-ενηλικίωση. Πού το ξέρω εγώ;Το ίδιο έγινε και με τον Έλβις και το Σίμπα και ρώτησα μια κυρία που είχε πείρα με κουνέλια και μου είπε να μην ανησηχώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:58 Η bunny έγραψε: #35.013 16-01-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Click για ανάπτυξη... Πολύ μ' αρέσει αυτή η ταινία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #35.014 16-01-09 16:04 O Σειριος θα γινει μια χαρα θειος!Και τα καβουρακια δεν τα βλεπω καλα αμα αρχισουν τετοια,δεν αστειευεται ο μαφιοζος,θα πεσουν σφαλιαρες...Τι να πω,ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λετε και να αρχισει επιτελους να δειχνει κατι απο βδομαδα,γιατι θα αρχισει να αναρωτιεται η ερμη γιατι η τρελη γατομανα την ψαχουλευει συνεχεια! Βασια πολυ ομορφη η φωτο του Ιωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Ο erefer έγραψε: #35.015 16-01-09 16:10 Φεύγω θα τα πούμε δεν εχω και ποντίκι κολλησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.016 16-01-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φεύγω θα τα πούμε δεν εχω και ποντίκι κολλησε!!! Click για ανάπτυξη... Αντε γεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.017 16-01-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το σίγουρο είναι οτι δεν θα είναι "Πλατωνικός έρωτας" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να μην σου τρυπήσει τα αυτιά ή μην το ακούσει ο Μορφέας και αρχίσει να λέει και αυτός τον πόνο του? Click για ανάπτυξη... α ρε Βασιλη μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.018 16-01-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη μου έφτιαξε ο πατέρας μου(αφού τον έπρηξα) 2 μέτρα γατόδεντρο Το αρχικό σχέδιο(απλοϊκό) ήταν της Κατερίνας, οποτε έφτιαξα ενα καινούργιο design με βάση το προηγούμενο σχέδιο και ο πατέρας μου το ολοκλήρωσε φτιάχνοντας το Σήμερα το απόγευμα πάω να πάρω σχοινί σιζάλ στο πειραιά και το βράδυ λογικά θα είναι έτοιμο Click για ανάπτυξη... καλοριζικο! Μπραβο στο μπαμπα σου!!! Παιδικη χαρα θα το κανει ο erefer αντε και συντομα δυο να ειναι πανω σκαρφαλωμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η maRina33 έγραψε: #35.019 16-01-09 17:59 εχω και εγω ενα πανεμορφο βιρμανακι που ομως χρειαζεται εναν ομορφο μη στειρωμενο βιρμανουλη...την λενε εμμα και εχει ολες τις εξετασεις και τα εμβολια... επισηςθελω να γινω μελος και να βαλω και μια φωτογραφιατης εμμουλας μου...μπορει καποιος να με κατατοπισει? παρακαλω απαντηστε μου και σας υπερπαρακαλω βρειτε εναν βιρμανουλη για την αγαπουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 18:06 Η maRina33 έγραψε: #35.020 16-01-09 18:06 hi !!! λοιπον εχω ενα ομορφο γατακι βιρμινιας...το λενε εμμα και ειναι μια γλυκα...θελει (και θελω) να ζευγαρωσει...μηπως το αρσενικο που εχεισ ειναι αστειρωτο κι ενδιαφερεσε να ζευγαρωσει...??? ειναι εμβολιασμενη και εχει κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1749 1750 1751 1752 1753 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλη χρονια και σε εσενα Μοχαμεντ,ευχαριστως θα εφερνα τον Πλατωνα να του δωσει ενα μαθηματακι Click για ανάπτυξη... τετοιο παιδινα γινει gay? ΚριμαΑπ΄την αλλη εχω ακουσει οτι πολλοι αρσενικοι το κανουν μεταξυ τους τη πρωτη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:15 Ο erefer έγραψε: #35.004 16-01-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια φωτο ή video ντοκουμεντο εχουμε? Click για ανάπτυξη... Θα βάλω σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.005 16-01-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί μυρίζουν πιο έντονα, για την ουρά δεν εχω παρατηρήσει τίποτα Click για ανάπτυξη... ειναι νωρις...σε λιγους μηνες θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:16 Ο erefer έγραψε: #35.006 16-01-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τετοιο παιδινα γινει gay? ΚριμαΑπ΄την αλλη εχω ακουσει οτι πολλοι αρσενικοι το κανουν μεταξυ τους τη πρωτη φορα Click για ανάπτυξη... Το σίγουρο είναι οτι δεν θα είναι "Πλατωνικός έρωτας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.007 16-01-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα βάλω σύντομα Click για ανάπτυξη... μονο να μας προειδοποιησεις να χαμηλωσουμε το volume Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Ο erefer έγραψε: #35.008 16-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μονο να μας προειδοποιησεις να χαμηλωσουμε το volume Click για ανάπτυξη... Για να μην σου τρυπήσει τα αυτιά ή μην το ακούσει ο Μορφέας και αρχίσει να λέει και αυτός τον πόνο του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Ο erefer έγραψε: #35.009 16-01-09 15:31 Γιούλη μου έφτιαξε ο πατέρας μου(αφού τον έπρηξα) 2 μέτρα γατόδεντρο Το αρχικό σχέδιο(απλοϊκό) ήταν της Κατερίνας, οποτε έφτιαξα ενα καινούργιο design με βάση το προηγούμενο σχέδιο και ο πατέρας μου το ολοκλήρωσε φτιάχνοντας το Σήμερα το απόγευμα πάω να πάρω σχοινί σιζάλ στο πειραιά και το βράδυ λογικά θα είναι έτοιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:33 Ο erefer έγραψε: #35.010 16-01-09 15:33 Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.011 16-01-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:56 Η bunny έγραψε: #35.012 16-01-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τετοιο παιδινα γινει gay? ΚριμαΑπ΄την αλλη εχω ακουσει οτι πολλοι αρσενικοι το κανουν μεταξυ τους τη πρωτη φορα Click για ανάπτυξη... Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό για τα ζώα.Ίσως ακούγεται κάπως αλλά είναι κομμάτι της περιόδου εφηβεία-ενηλικίωση. Πού το ξέρω εγώ;Το ίδιο έγινε και με τον Έλβις και το Σίμπα και ρώτησα μια κυρία που είχε πείρα με κουνέλια και μου είπε να μην ανησηχώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:58 Η bunny έγραψε: #35.013 16-01-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Click για ανάπτυξη... Πολύ μ' αρέσει αυτή η ταινία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #35.014 16-01-09 16:04 O Σειριος θα γινει μια χαρα θειος!Και τα καβουρακια δεν τα βλεπω καλα αμα αρχισουν τετοια,δεν αστειευεται ο μαφιοζος,θα πεσουν σφαλιαρες...Τι να πω,ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λετε και να αρχισει επιτελους να δειχνει κατι απο βδομαδα,γιατι θα αρχισει να αναρωτιεται η ερμη γιατι η τρελη γατομανα την ψαχουλευει συνεχεια! Βασια πολυ ομορφη η φωτο του Ιωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Ο erefer έγραψε: #35.015 16-01-09 16:10 Φεύγω θα τα πούμε δεν εχω και ποντίκι κολλησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.016 16-01-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φεύγω θα τα πούμε δεν εχω και ποντίκι κολλησε!!! Click για ανάπτυξη... Αντε γεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.017 16-01-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το σίγουρο είναι οτι δεν θα είναι "Πλατωνικός έρωτας" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να μην σου τρυπήσει τα αυτιά ή μην το ακούσει ο Μορφέας και αρχίσει να λέει και αυτός τον πόνο του? Click για ανάπτυξη... α ρε Βασιλη μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.018 16-01-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη μου έφτιαξε ο πατέρας μου(αφού τον έπρηξα) 2 μέτρα γατόδεντρο Το αρχικό σχέδιο(απλοϊκό) ήταν της Κατερίνας, οποτε έφτιαξα ενα καινούργιο design με βάση το προηγούμενο σχέδιο και ο πατέρας μου το ολοκλήρωσε φτιάχνοντας το Σήμερα το απόγευμα πάω να πάρω σχοινί σιζάλ στο πειραιά και το βράδυ λογικά θα είναι έτοιμο Click για ανάπτυξη... καλοριζικο! Μπραβο στο μπαμπα σου!!! Παιδικη χαρα θα το κανει ο erefer αντε και συντομα δυο να ειναι πανω σκαρφαλωμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η maRina33 έγραψε: #35.019 16-01-09 17:59 εχω και εγω ενα πανεμορφο βιρμανακι που ομως χρειαζεται εναν ομορφο μη στειρωμενο βιρμανουλη...την λενε εμμα και εχει ολες τις εξετασεις και τα εμβολια... επισηςθελω να γινω μελος και να βαλω και μια φωτογραφιατης εμμουλας μου...μπορει καποιος να με κατατοπισει? παρακαλω απαντηστε μου και σας υπερπαρακαλω βρειτε εναν βιρμανουλη για την αγαπουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 18:06 Η maRina33 έγραψε: #35.020 16-01-09 18:06 hi !!! λοιπον εχω ενα ομορφο γατακι βιρμινιας...το λενε εμμα και ειναι μια γλυκα...θελει (και θελω) να ζευγαρωσει...μηπως το αρσενικο που εχεισ ειναι αστειρωτο κι ενδιαφερεσε να ζευγαρωσει...??? ειναι εμβολιασμενη και εχει κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1749 1750 1751 1752 1753 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια φωτο ή video ντοκουμεντο εχουμε? Click για ανάπτυξη... Θα βάλω σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.005 16-01-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί μυρίζουν πιο έντονα, για την ουρά δεν εχω παρατηρήσει τίποτα Click για ανάπτυξη... ειναι νωρις...σε λιγους μηνες θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:16 Ο erefer έγραψε: #35.006 16-01-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τετοιο παιδινα γινει gay? ΚριμαΑπ΄την αλλη εχω ακουσει οτι πολλοι αρσενικοι το κανουν μεταξυ τους τη πρωτη φορα Click για ανάπτυξη... Το σίγουρο είναι οτι δεν θα είναι "Πλατωνικός έρωτας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.007 16-01-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα βάλω σύντομα Click για ανάπτυξη... μονο να μας προειδοποιησεις να χαμηλωσουμε το volume Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Ο erefer έγραψε: #35.008 16-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μονο να μας προειδοποιησεις να χαμηλωσουμε το volume Click για ανάπτυξη... Για να μην σου τρυπήσει τα αυτιά ή μην το ακούσει ο Μορφέας και αρχίσει να λέει και αυτός τον πόνο του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Ο erefer έγραψε: #35.009 16-01-09 15:31 Γιούλη μου έφτιαξε ο πατέρας μου(αφού τον έπρηξα) 2 μέτρα γατόδεντρο Το αρχικό σχέδιο(απλοϊκό) ήταν της Κατερίνας, οποτε έφτιαξα ενα καινούργιο design με βάση το προηγούμενο σχέδιο και ο πατέρας μου το ολοκλήρωσε φτιάχνοντας το Σήμερα το απόγευμα πάω να πάρω σχοινί σιζάλ στο πειραιά και το βράδυ λογικά θα είναι έτοιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:33 Ο erefer έγραψε: #35.010 16-01-09 15:33 Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.011 16-01-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:56 Η bunny έγραψε: #35.012 16-01-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τετοιο παιδινα γινει gay? ΚριμαΑπ΄την αλλη εχω ακουσει οτι πολλοι αρσενικοι το κανουν μεταξυ τους τη πρωτη φορα Click για ανάπτυξη... Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό για τα ζώα.Ίσως ακούγεται κάπως αλλά είναι κομμάτι της περιόδου εφηβεία-ενηλικίωση. Πού το ξέρω εγώ;Το ίδιο έγινε και με τον Έλβις και το Σίμπα και ρώτησα μια κυρία που είχε πείρα με κουνέλια και μου είπε να μην ανησηχώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:58 Η bunny έγραψε: #35.013 16-01-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Click για ανάπτυξη... Πολύ μ' αρέσει αυτή η ταινία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #35.014 16-01-09 16:04 O Σειριος θα γινει μια χαρα θειος!Και τα καβουρακια δεν τα βλεπω καλα αμα αρχισουν τετοια,δεν αστειευεται ο μαφιοζος,θα πεσουν σφαλιαρες...Τι να πω,ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λετε και να αρχισει επιτελους να δειχνει κατι απο βδομαδα,γιατι θα αρχισει να αναρωτιεται η ερμη γιατι η τρελη γατομανα την ψαχουλευει συνεχεια! Βασια πολυ ομορφη η φωτο του Ιωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Ο erefer έγραψε: #35.015 16-01-09 16:10 Φεύγω θα τα πούμε δεν εχω και ποντίκι κολλησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.016 16-01-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φεύγω θα τα πούμε δεν εχω και ποντίκι κολλησε!!! Click για ανάπτυξη... Αντε γεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.017 16-01-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το σίγουρο είναι οτι δεν θα είναι "Πλατωνικός έρωτας" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να μην σου τρυπήσει τα αυτιά ή μην το ακούσει ο Μορφέας και αρχίσει να λέει και αυτός τον πόνο του? Click για ανάπτυξη... α ρε Βασιλη μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.018 16-01-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη μου έφτιαξε ο πατέρας μου(αφού τον έπρηξα) 2 μέτρα γατόδεντρο Το αρχικό σχέδιο(απλοϊκό) ήταν της Κατερίνας, οποτε έφτιαξα ενα καινούργιο design με βάση το προηγούμενο σχέδιο και ο πατέρας μου το ολοκλήρωσε φτιάχνοντας το Σήμερα το απόγευμα πάω να πάρω σχοινί σιζάλ στο πειραιά και το βράδυ λογικά θα είναι έτοιμο Click για ανάπτυξη... καλοριζικο! Μπραβο στο μπαμπα σου!!! Παιδικη χαρα θα το κανει ο erefer αντε και συντομα δυο να ειναι πανω σκαρφαλωμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η maRina33 έγραψε: #35.019 16-01-09 17:59 εχω και εγω ενα πανεμορφο βιρμανακι που ομως χρειαζεται εναν ομορφο μη στειρωμενο βιρμανουλη...την λενε εμμα και εχει ολες τις εξετασεις και τα εμβολια... επισηςθελω να γινω μελος και να βαλω και μια φωτογραφιατης εμμουλας μου...μπορει καποιος να με κατατοπισει? παρακαλω απαντηστε μου και σας υπερπαρακαλω βρειτε εναν βιρμανουλη για την αγαπουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 18:06 Η maRina33 έγραψε: #35.020 16-01-09 18:06 hi !!! λοιπον εχω ενα ομορφο γατακι βιρμινιας...το λενε εμμα και ειναι μια γλυκα...θελει (και θελω) να ζευγαρωσει...μηπως το αρσενικο που εχεισ ειναι αστειρωτο κι ενδιαφερεσε να ζευγαρωσει...??? ειναι εμβολιασμενη και εχει κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1749 1750 1751 1752 1753 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί μυρίζουν πιο έντονα, για την ουρά δεν εχω παρατηρήσει τίποτα Click για ανάπτυξη... ειναι νωρις...σε λιγους μηνες θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:16 Ο erefer έγραψε: #35.006 16-01-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τετοιο παιδινα γινει gay? ΚριμαΑπ΄την αλλη εχω ακουσει οτι πολλοι αρσενικοι το κανουν μεταξυ τους τη πρωτη φορα Click για ανάπτυξη... Το σίγουρο είναι οτι δεν θα είναι "Πλατωνικός έρωτας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.007 16-01-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα βάλω σύντομα Click για ανάπτυξη... μονο να μας προειδοποιησεις να χαμηλωσουμε το volume Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Ο erefer έγραψε: #35.008 16-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μονο να μας προειδοποιησεις να χαμηλωσουμε το volume Click για ανάπτυξη... Για να μην σου τρυπήσει τα αυτιά ή μην το ακούσει ο Μορφέας και αρχίσει να λέει και αυτός τον πόνο του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Ο erefer έγραψε: #35.009 16-01-09 15:31 Γιούλη μου έφτιαξε ο πατέρας μου(αφού τον έπρηξα) 2 μέτρα γατόδεντρο Το αρχικό σχέδιο(απλοϊκό) ήταν της Κατερίνας, οποτε έφτιαξα ενα καινούργιο design με βάση το προηγούμενο σχέδιο και ο πατέρας μου το ολοκλήρωσε φτιάχνοντας το Σήμερα το απόγευμα πάω να πάρω σχοινί σιζάλ στο πειραιά και το βράδυ λογικά θα είναι έτοιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:33 Ο erefer έγραψε: #35.010 16-01-09 15:33 Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.011 16-01-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:56 Η bunny έγραψε: #35.012 16-01-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τετοιο παιδινα γινει gay? ΚριμαΑπ΄την αλλη εχω ακουσει οτι πολλοι αρσενικοι το κανουν μεταξυ τους τη πρωτη φορα Click για ανάπτυξη... Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό για τα ζώα.Ίσως ακούγεται κάπως αλλά είναι κομμάτι της περιόδου εφηβεία-ενηλικίωση. Πού το ξέρω εγώ;Το ίδιο έγινε και με τον Έλβις και το Σίμπα και ρώτησα μια κυρία που είχε πείρα με κουνέλια και μου είπε να μην ανησηχώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:58 Η bunny έγραψε: #35.013 16-01-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Click για ανάπτυξη... Πολύ μ' αρέσει αυτή η ταινία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #35.014 16-01-09 16:04 O Σειριος θα γινει μια χαρα θειος!Και τα καβουρακια δεν τα βλεπω καλα αμα αρχισουν τετοια,δεν αστειευεται ο μαφιοζος,θα πεσουν σφαλιαρες...Τι να πω,ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λετε και να αρχισει επιτελους να δειχνει κατι απο βδομαδα,γιατι θα αρχισει να αναρωτιεται η ερμη γιατι η τρελη γατομανα την ψαχουλευει συνεχεια! Βασια πολυ ομορφη η φωτο του Ιωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Ο erefer έγραψε: #35.015 16-01-09 16:10 Φεύγω θα τα πούμε δεν εχω και ποντίκι κολλησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.016 16-01-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φεύγω θα τα πούμε δεν εχω και ποντίκι κολλησε!!! Click για ανάπτυξη... Αντε γεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.017 16-01-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το σίγουρο είναι οτι δεν θα είναι "Πλατωνικός έρωτας" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να μην σου τρυπήσει τα αυτιά ή μην το ακούσει ο Μορφέας και αρχίσει να λέει και αυτός τον πόνο του? Click για ανάπτυξη... α ρε Βασιλη μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.018 16-01-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη μου έφτιαξε ο πατέρας μου(αφού τον έπρηξα) 2 μέτρα γατόδεντρο Το αρχικό σχέδιο(απλοϊκό) ήταν της Κατερίνας, οποτε έφτιαξα ενα καινούργιο design με βάση το προηγούμενο σχέδιο και ο πατέρας μου το ολοκλήρωσε φτιάχνοντας το Σήμερα το απόγευμα πάω να πάρω σχοινί σιζάλ στο πειραιά και το βράδυ λογικά θα είναι έτοιμο Click για ανάπτυξη... καλοριζικο! Μπραβο στο μπαμπα σου!!! Παιδικη χαρα θα το κανει ο erefer αντε και συντομα δυο να ειναι πανω σκαρφαλωμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η maRina33 έγραψε: #35.019 16-01-09 17:59 εχω και εγω ενα πανεμορφο βιρμανακι που ομως χρειαζεται εναν ομορφο μη στειρωμενο βιρμανουλη...την λενε εμμα και εχει ολες τις εξετασεις και τα εμβολια... επισηςθελω να γινω μελος και να βαλω και μια φωτογραφιατης εμμουλας μου...μπορει καποιος να με κατατοπισει? παρακαλω απαντηστε μου και σας υπερπαρακαλω βρειτε εναν βιρμανουλη για την αγαπουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 18:06 Η maRina33 έγραψε: #35.020 16-01-09 18:06 hi !!! λοιπον εχω ενα ομορφο γατακι βιρμινιας...το λενε εμμα και ειναι μια γλυκα...θελει (και θελω) να ζευγαρωσει...μηπως το αρσενικο που εχεισ ειναι αστειρωτο κι ενδιαφερεσε να ζευγαρωσει...??? ειναι εμβολιασμενη και εχει κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1749 1750 1751 1752 1753 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τετοιο παιδινα γινει gay? ΚριμαΑπ΄την αλλη εχω ακουσει οτι πολλοι αρσενικοι το κανουν μεταξυ τους τη πρωτη φορα Click για ανάπτυξη... Το σίγουρο είναι οτι δεν θα είναι "Πλατωνικός έρωτας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.007 16-01-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα βάλω σύντομα Click για ανάπτυξη... μονο να μας προειδοποιησεις να χαμηλωσουμε το volume Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Ο erefer έγραψε: #35.008 16-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μονο να μας προειδοποιησεις να χαμηλωσουμε το volume Click για ανάπτυξη... Για να μην σου τρυπήσει τα αυτιά ή μην το ακούσει ο Μορφέας και αρχίσει να λέει και αυτός τον πόνο του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Ο erefer έγραψε: #35.009 16-01-09 15:31 Γιούλη μου έφτιαξε ο πατέρας μου(αφού τον έπρηξα) 2 μέτρα γατόδεντρο Το αρχικό σχέδιο(απλοϊκό) ήταν της Κατερίνας, οποτε έφτιαξα ενα καινούργιο design με βάση το προηγούμενο σχέδιο και ο πατέρας μου το ολοκλήρωσε φτιάχνοντας το Σήμερα το απόγευμα πάω να πάρω σχοινί σιζάλ στο πειραιά και το βράδυ λογικά θα είναι έτοιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:33 Ο erefer έγραψε: #35.010 16-01-09 15:33 Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.011 16-01-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:56 Η bunny έγραψε: #35.012 16-01-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τετοιο παιδινα γινει gay? ΚριμαΑπ΄την αλλη εχω ακουσει οτι πολλοι αρσενικοι το κανουν μεταξυ τους τη πρωτη φορα Click για ανάπτυξη... Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό για τα ζώα.Ίσως ακούγεται κάπως αλλά είναι κομμάτι της περιόδου εφηβεία-ενηλικίωση. Πού το ξέρω εγώ;Το ίδιο έγινε και με τον Έλβις και το Σίμπα και ρώτησα μια κυρία που είχε πείρα με κουνέλια και μου είπε να μην ανησηχώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:58 Η bunny έγραψε: #35.013 16-01-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Click για ανάπτυξη... Πολύ μ' αρέσει αυτή η ταινία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #35.014 16-01-09 16:04 O Σειριος θα γινει μια χαρα θειος!Και τα καβουρακια δεν τα βλεπω καλα αμα αρχισουν τετοια,δεν αστειευεται ο μαφιοζος,θα πεσουν σφαλιαρες...Τι να πω,ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λετε και να αρχισει επιτελους να δειχνει κατι απο βδομαδα,γιατι θα αρχισει να αναρωτιεται η ερμη γιατι η τρελη γατομανα την ψαχουλευει συνεχεια! Βασια πολυ ομορφη η φωτο του Ιωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Ο erefer έγραψε: #35.015 16-01-09 16:10 Φεύγω θα τα πούμε δεν εχω και ποντίκι κολλησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.016 16-01-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φεύγω θα τα πούμε δεν εχω και ποντίκι κολλησε!!! Click για ανάπτυξη... Αντε γεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.017 16-01-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το σίγουρο είναι οτι δεν θα είναι "Πλατωνικός έρωτας" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να μην σου τρυπήσει τα αυτιά ή μην το ακούσει ο Μορφέας και αρχίσει να λέει και αυτός τον πόνο του? Click για ανάπτυξη... α ρε Βασιλη μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.018 16-01-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη μου έφτιαξε ο πατέρας μου(αφού τον έπρηξα) 2 μέτρα γατόδεντρο Το αρχικό σχέδιο(απλοϊκό) ήταν της Κατερίνας, οποτε έφτιαξα ενα καινούργιο design με βάση το προηγούμενο σχέδιο και ο πατέρας μου το ολοκλήρωσε φτιάχνοντας το Σήμερα το απόγευμα πάω να πάρω σχοινί σιζάλ στο πειραιά και το βράδυ λογικά θα είναι έτοιμο Click για ανάπτυξη... καλοριζικο! Μπραβο στο μπαμπα σου!!! Παιδικη χαρα θα το κανει ο erefer αντε και συντομα δυο να ειναι πανω σκαρφαλωμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η maRina33 έγραψε: #35.019 16-01-09 17:59 εχω και εγω ενα πανεμορφο βιρμανακι που ομως χρειαζεται εναν ομορφο μη στειρωμενο βιρμανουλη...την λενε εμμα και εχει ολες τις εξετασεις και τα εμβολια... επισηςθελω να γινω μελος και να βαλω και μια φωτογραφιατης εμμουλας μου...μπορει καποιος να με κατατοπισει? παρακαλω απαντηστε μου και σας υπερπαρακαλω βρειτε εναν βιρμανουλη για την αγαπουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 18:06 Η maRina33 έγραψε: #35.020 16-01-09 18:06 hi !!! λοιπον εχω ενα ομορφο γατακι βιρμινιας...το λενε εμμα και ειναι μια γλυκα...θελει (και θελω) να ζευγαρωσει...μηπως το αρσενικο που εχεισ ειναι αστειρωτο κι ενδιαφερεσε να ζευγαρωσει...??? ειναι εμβολιασμενη και εχει κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1749 1750 1751 1752 1753 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα βάλω σύντομα Click για ανάπτυξη... μονο να μας προειδοποιησεις να χαμηλωσουμε το volume Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Ο erefer έγραψε: #35.008 16-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μονο να μας προειδοποιησεις να χαμηλωσουμε το volume Click για ανάπτυξη... Για να μην σου τρυπήσει τα αυτιά ή μην το ακούσει ο Μορφέας και αρχίσει να λέει και αυτός τον πόνο του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Ο erefer έγραψε: #35.009 16-01-09 15:31 Γιούλη μου έφτιαξε ο πατέρας μου(αφού τον έπρηξα) 2 μέτρα γατόδεντρο Το αρχικό σχέδιο(απλοϊκό) ήταν της Κατερίνας, οποτε έφτιαξα ενα καινούργιο design με βάση το προηγούμενο σχέδιο και ο πατέρας μου το ολοκλήρωσε φτιάχνοντας το Σήμερα το απόγευμα πάω να πάρω σχοινί σιζάλ στο πειραιά και το βράδυ λογικά θα είναι έτοιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:33 Ο erefer έγραψε: #35.010 16-01-09 15:33 Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.011 16-01-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:56 Η bunny έγραψε: #35.012 16-01-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τετοιο παιδινα γινει gay? ΚριμαΑπ΄την αλλη εχω ακουσει οτι πολλοι αρσενικοι το κανουν μεταξυ τους τη πρωτη φορα Click για ανάπτυξη... Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό για τα ζώα.Ίσως ακούγεται κάπως αλλά είναι κομμάτι της περιόδου εφηβεία-ενηλικίωση. Πού το ξέρω εγώ;Το ίδιο έγινε και με τον Έλβις και το Σίμπα και ρώτησα μια κυρία που είχε πείρα με κουνέλια και μου είπε να μην ανησηχώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:58 Η bunny έγραψε: #35.013 16-01-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Click για ανάπτυξη... Πολύ μ' αρέσει αυτή η ταινία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #35.014 16-01-09 16:04 O Σειριος θα γινει μια χαρα θειος!Και τα καβουρακια δεν τα βλεπω καλα αμα αρχισουν τετοια,δεν αστειευεται ο μαφιοζος,θα πεσουν σφαλιαρες...Τι να πω,ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λετε και να αρχισει επιτελους να δειχνει κατι απο βδομαδα,γιατι θα αρχισει να αναρωτιεται η ερμη γιατι η τρελη γατομανα την ψαχουλευει συνεχεια! Βασια πολυ ομορφη η φωτο του Ιωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Ο erefer έγραψε: #35.015 16-01-09 16:10 Φεύγω θα τα πούμε δεν εχω και ποντίκι κολλησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.016 16-01-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φεύγω θα τα πούμε δεν εχω και ποντίκι κολλησε!!! Click για ανάπτυξη... Αντε γεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.017 16-01-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το σίγουρο είναι οτι δεν θα είναι "Πλατωνικός έρωτας" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να μην σου τρυπήσει τα αυτιά ή μην το ακούσει ο Μορφέας και αρχίσει να λέει και αυτός τον πόνο του? Click για ανάπτυξη... α ρε Βασιλη μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.018 16-01-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη μου έφτιαξε ο πατέρας μου(αφού τον έπρηξα) 2 μέτρα γατόδεντρο Το αρχικό σχέδιο(απλοϊκό) ήταν της Κατερίνας, οποτε έφτιαξα ενα καινούργιο design με βάση το προηγούμενο σχέδιο και ο πατέρας μου το ολοκλήρωσε φτιάχνοντας το Σήμερα το απόγευμα πάω να πάρω σχοινί σιζάλ στο πειραιά και το βράδυ λογικά θα είναι έτοιμο Click για ανάπτυξη... καλοριζικο! Μπραβο στο μπαμπα σου!!! Παιδικη χαρα θα το κανει ο erefer αντε και συντομα δυο να ειναι πανω σκαρφαλωμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η maRina33 έγραψε: #35.019 16-01-09 17:59 εχω και εγω ενα πανεμορφο βιρμανακι που ομως χρειαζεται εναν ομορφο μη στειρωμενο βιρμανουλη...την λενε εμμα και εχει ολες τις εξετασεις και τα εμβολια... επισηςθελω να γινω μελος και να βαλω και μια φωτογραφιατης εμμουλας μου...μπορει καποιος να με κατατοπισει? παρακαλω απαντηστε μου και σας υπερπαρακαλω βρειτε εναν βιρμανουλη για την αγαπουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 18:06 Η maRina33 έγραψε: #35.020 16-01-09 18:06 hi !!! λοιπον εχω ενα ομορφο γατακι βιρμινιας...το λενε εμμα και ειναι μια γλυκα...θελει (και θελω) να ζευγαρωσει...μηπως το αρσενικο που εχεισ ειναι αστειρωτο κι ενδιαφερεσε να ζευγαρωσει...??? ειναι εμβολιασμενη και εχει κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1749 1750 1751 1752 1753 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μονο να μας προειδοποιησεις να χαμηλωσουμε το volume Click για ανάπτυξη... Για να μην σου τρυπήσει τα αυτιά ή μην το ακούσει ο Μορφέας και αρχίσει να λέει και αυτός τον πόνο του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:31 Ο erefer έγραψε: #35.009 16-01-09 15:31 Γιούλη μου έφτιαξε ο πατέρας μου(αφού τον έπρηξα) 2 μέτρα γατόδεντρο Το αρχικό σχέδιο(απλοϊκό) ήταν της Κατερίνας, οποτε έφτιαξα ενα καινούργιο design με βάση το προηγούμενο σχέδιο και ο πατέρας μου το ολοκλήρωσε φτιάχνοντας το Σήμερα το απόγευμα πάω να πάρω σχοινί σιζάλ στο πειραιά και το βράδυ λογικά θα είναι έτοιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:33 Ο erefer έγραψε: #35.010 16-01-09 15:33 Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.011 16-01-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:56 Η bunny έγραψε: #35.012 16-01-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τετοιο παιδινα γινει gay? ΚριμαΑπ΄την αλλη εχω ακουσει οτι πολλοι αρσενικοι το κανουν μεταξυ τους τη πρωτη φορα Click για ανάπτυξη... Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό για τα ζώα.Ίσως ακούγεται κάπως αλλά είναι κομμάτι της περιόδου εφηβεία-ενηλικίωση. Πού το ξέρω εγώ;Το ίδιο έγινε και με τον Έλβις και το Σίμπα και ρώτησα μια κυρία που είχε πείρα με κουνέλια και μου είπε να μην ανησηχώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:58 Η bunny έγραψε: #35.013 16-01-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Click για ανάπτυξη... Πολύ μ' αρέσει αυτή η ταινία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #35.014 16-01-09 16:04 O Σειριος θα γινει μια χαρα θειος!Και τα καβουρακια δεν τα βλεπω καλα αμα αρχισουν τετοια,δεν αστειευεται ο μαφιοζος,θα πεσουν σφαλιαρες...Τι να πω,ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λετε και να αρχισει επιτελους να δειχνει κατι απο βδομαδα,γιατι θα αρχισει να αναρωτιεται η ερμη γιατι η τρελη γατομανα την ψαχουλευει συνεχεια! Βασια πολυ ομορφη η φωτο του Ιωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Ο erefer έγραψε: #35.015 16-01-09 16:10 Φεύγω θα τα πούμε δεν εχω και ποντίκι κολλησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.016 16-01-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φεύγω θα τα πούμε δεν εχω και ποντίκι κολλησε!!! Click για ανάπτυξη... Αντε γεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.017 16-01-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το σίγουρο είναι οτι δεν θα είναι "Πλατωνικός έρωτας" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να μην σου τρυπήσει τα αυτιά ή μην το ακούσει ο Μορφέας και αρχίσει να λέει και αυτός τον πόνο του? Click για ανάπτυξη... α ρε Βασιλη μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.018 16-01-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη μου έφτιαξε ο πατέρας μου(αφού τον έπρηξα) 2 μέτρα γατόδεντρο Το αρχικό σχέδιο(απλοϊκό) ήταν της Κατερίνας, οποτε έφτιαξα ενα καινούργιο design με βάση το προηγούμενο σχέδιο και ο πατέρας μου το ολοκλήρωσε φτιάχνοντας το Σήμερα το απόγευμα πάω να πάρω σχοινί σιζάλ στο πειραιά και το βράδυ λογικά θα είναι έτοιμο Click για ανάπτυξη... καλοριζικο! Μπραβο στο μπαμπα σου!!! Παιδικη χαρα θα το κανει ο erefer αντε και συντομα δυο να ειναι πανω σκαρφαλωμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η maRina33 έγραψε: #35.019 16-01-09 17:59 εχω και εγω ενα πανεμορφο βιρμανακι που ομως χρειαζεται εναν ομορφο μη στειρωμενο βιρμανουλη...την λενε εμμα και εχει ολες τις εξετασεις και τα εμβολια... επισηςθελω να γινω μελος και να βαλω και μια φωτογραφιατης εμμουλας μου...μπορει καποιος να με κατατοπισει? παρακαλω απαντηστε μου και σας υπερπαρακαλω βρειτε εναν βιρμανουλη για την αγαπουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 18:06 Η maRina33 έγραψε: #35.020 16-01-09 18:06 hi !!! λοιπον εχω ενα ομορφο γατακι βιρμινιας...το λενε εμμα και ειναι μια γλυκα...θελει (και θελω) να ζευγαρωσει...μηπως το αρσενικο που εχεισ ειναι αστειρωτο κι ενδιαφερεσε να ζευγαρωσει...??? ειναι εμβολιασμενη και εχει κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1749 1750 1751 1752 1753 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιούλη μου έφτιαξε ο πατέρας μου(αφού τον έπρηξα) 2 μέτρα γατόδεντρο Το αρχικό σχέδιο(απλοϊκό) ήταν της Κατερίνας, οποτε έφτιαξα ενα καινούργιο design με βάση το προηγούμενο σχέδιο και ο πατέρας μου το ολοκλήρωσε φτιάχνοντας το Σήμερα το απόγευμα πάω να πάρω σχοινί σιζάλ στο πειραιά και το βράδυ λογικά θα είναι έτοιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:33 Ο erefer έγραψε: #35.010 16-01-09 15:33 Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.011 16-01-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:56 Η bunny έγραψε: #35.012 16-01-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τετοιο παιδινα γινει gay? ΚριμαΑπ΄την αλλη εχω ακουσει οτι πολλοι αρσενικοι το κανουν μεταξυ τους τη πρωτη φορα Click για ανάπτυξη... Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό για τα ζώα.Ίσως ακούγεται κάπως αλλά είναι κομμάτι της περιόδου εφηβεία-ενηλικίωση. Πού το ξέρω εγώ;Το ίδιο έγινε και με τον Έλβις και το Σίμπα και ρώτησα μια κυρία που είχε πείρα με κουνέλια και μου είπε να μην ανησηχώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:58 Η bunny έγραψε: #35.013 16-01-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Click για ανάπτυξη... Πολύ μ' αρέσει αυτή η ταινία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #35.014 16-01-09 16:04 O Σειριος θα γινει μια χαρα θειος!Και τα καβουρακια δεν τα βλεπω καλα αμα αρχισουν τετοια,δεν αστειευεται ο μαφιοζος,θα πεσουν σφαλιαρες...Τι να πω,ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λετε και να αρχισει επιτελους να δειχνει κατι απο βδομαδα,γιατι θα αρχισει να αναρωτιεται η ερμη γιατι η τρελη γατομανα την ψαχουλευει συνεχεια! Βασια πολυ ομορφη η φωτο του Ιωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Ο erefer έγραψε: #35.015 16-01-09 16:10 Φεύγω θα τα πούμε δεν εχω και ποντίκι κολλησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.016 16-01-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φεύγω θα τα πούμε δεν εχω και ποντίκι κολλησε!!! Click για ανάπτυξη... Αντε γεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.017 16-01-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το σίγουρο είναι οτι δεν θα είναι "Πλατωνικός έρωτας" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να μην σου τρυπήσει τα αυτιά ή μην το ακούσει ο Μορφέας και αρχίσει να λέει και αυτός τον πόνο του? Click για ανάπτυξη... α ρε Βασιλη μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.018 16-01-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη μου έφτιαξε ο πατέρας μου(αφού τον έπρηξα) 2 μέτρα γατόδεντρο Το αρχικό σχέδιο(απλοϊκό) ήταν της Κατερίνας, οποτε έφτιαξα ενα καινούργιο design με βάση το προηγούμενο σχέδιο και ο πατέρας μου το ολοκλήρωσε φτιάχνοντας το Σήμερα το απόγευμα πάω να πάρω σχοινί σιζάλ στο πειραιά και το βράδυ λογικά θα είναι έτοιμο Click για ανάπτυξη... καλοριζικο! Μπραβο στο μπαμπα σου!!! Παιδικη χαρα θα το κανει ο erefer αντε και συντομα δυο να ειναι πανω σκαρφαλωμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η maRina33 έγραψε: #35.019 16-01-09 17:59 εχω και εγω ενα πανεμορφο βιρμανακι που ομως χρειαζεται εναν ομορφο μη στειρωμενο βιρμανουλη...την λενε εμμα και εχει ολες τις εξετασεις και τα εμβολια... επισηςθελω να γινω μελος και να βαλω και μια φωτογραφιατης εμμουλας μου...μπορει καποιος να με κατατοπισει? παρακαλω απαντηστε μου και σας υπερπαρακαλω βρειτε εναν βιρμανουλη για την αγαπουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 18:06 Η maRina33 έγραψε: #35.020 16-01-09 18:06 hi !!! λοιπον εχω ενα ομορφο γατακι βιρμινιας...το λενε εμμα και ειναι μια γλυκα...θελει (και θελω) να ζευγαρωσει...μηπως το αρσενικο που εχεισ ειναι αστειρωτο κι ενδιαφερεσε να ζευγαρωσει...??? ειναι εμβολιασμενη και εχει κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1749 1750 1751 1752 1753 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.011 16-01-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:56 Η bunny έγραψε: #35.012 16-01-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τετοιο παιδινα γινει gay? ΚριμαΑπ΄την αλλη εχω ακουσει οτι πολλοι αρσενικοι το κανουν μεταξυ τους τη πρωτη φορα Click για ανάπτυξη... Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό για τα ζώα.Ίσως ακούγεται κάπως αλλά είναι κομμάτι της περιόδου εφηβεία-ενηλικίωση. Πού το ξέρω εγώ;Το ίδιο έγινε και με τον Έλβις και το Σίμπα και ρώτησα μια κυρία που είχε πείρα με κουνέλια και μου είπε να μην ανησηχώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:58 Η bunny έγραψε: #35.013 16-01-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Click για ανάπτυξη... Πολύ μ' αρέσει αυτή η ταινία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #35.014 16-01-09 16:04 O Σειριος θα γινει μια χαρα θειος!Και τα καβουρακια δεν τα βλεπω καλα αμα αρχισουν τετοια,δεν αστειευεται ο μαφιοζος,θα πεσουν σφαλιαρες...Τι να πω,ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λετε και να αρχισει επιτελους να δειχνει κατι απο βδομαδα,γιατι θα αρχισει να αναρωτιεται η ερμη γιατι η τρελη γατομανα την ψαχουλευει συνεχεια! Βασια πολυ ομορφη η φωτο του Ιωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Ο erefer έγραψε: #35.015 16-01-09 16:10 Φεύγω θα τα πούμε δεν εχω και ποντίκι κολλησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.016 16-01-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φεύγω θα τα πούμε δεν εχω και ποντίκι κολλησε!!! Click για ανάπτυξη... Αντε γεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.017 16-01-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το σίγουρο είναι οτι δεν θα είναι "Πλατωνικός έρωτας" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να μην σου τρυπήσει τα αυτιά ή μην το ακούσει ο Μορφέας και αρχίσει να λέει και αυτός τον πόνο του? Click για ανάπτυξη... α ρε Βασιλη μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.018 16-01-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη μου έφτιαξε ο πατέρας μου(αφού τον έπρηξα) 2 μέτρα γατόδεντρο Το αρχικό σχέδιο(απλοϊκό) ήταν της Κατερίνας, οποτε έφτιαξα ενα καινούργιο design με βάση το προηγούμενο σχέδιο και ο πατέρας μου το ολοκλήρωσε φτιάχνοντας το Σήμερα το απόγευμα πάω να πάρω σχοινί σιζάλ στο πειραιά και το βράδυ λογικά θα είναι έτοιμο Click για ανάπτυξη... καλοριζικο! Μπραβο στο μπαμπα σου!!! Παιδικη χαρα θα το κανει ο erefer αντε και συντομα δυο να ειναι πανω σκαρφαλωμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η maRina33 έγραψε: #35.019 16-01-09 17:59 εχω και εγω ενα πανεμορφο βιρμανακι που ομως χρειαζεται εναν ομορφο μη στειρωμενο βιρμανουλη...την λενε εμμα και εχει ολες τις εξετασεις και τα εμβολια... επισηςθελω να γινω μελος και να βαλω και μια φωτογραφιατης εμμουλας μου...μπορει καποιος να με κατατοπισει? παρακαλω απαντηστε μου και σας υπερπαρακαλω βρειτε εναν βιρμανουλη για την αγαπουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 18:06 Η maRina33 έγραψε: #35.020 16-01-09 18:06 hi !!! λοιπον εχω ενα ομορφο γατακι βιρμινιας...το λενε εμμα και ειναι μια γλυκα...θελει (και θελω) να ζευγαρωσει...μηπως το αρσενικο που εχεισ ειναι αστειρωτο κι ενδιαφερεσε να ζευγαρωσει...??? ειναι εμβολιασμενη και εχει κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1749 1750 1751 1752 1753 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:56 Η bunny έγραψε: #35.012 16-01-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τετοιο παιδινα γινει gay? ΚριμαΑπ΄την αλλη εχω ακουσει οτι πολλοι αρσενικοι το κανουν μεταξυ τους τη πρωτη φορα Click για ανάπτυξη... Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό για τα ζώα.Ίσως ακούγεται κάπως αλλά είναι κομμάτι της περιόδου εφηβεία-ενηλικίωση. Πού το ξέρω εγώ;Το ίδιο έγινε και με τον Έλβις και το Σίμπα και ρώτησα μια κυρία που είχε πείρα με κουνέλια και μου είπε να μην ανησηχώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:58 Η bunny έγραψε: #35.013 16-01-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Click για ανάπτυξη... Πολύ μ' αρέσει αυτή η ταινία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #35.014 16-01-09 16:04 O Σειριος θα γινει μια χαρα θειος!Και τα καβουρακια δεν τα βλεπω καλα αμα αρχισουν τετοια,δεν αστειευεται ο μαφιοζος,θα πεσουν σφαλιαρες...Τι να πω,ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λετε και να αρχισει επιτελους να δειχνει κατι απο βδομαδα,γιατι θα αρχισει να αναρωτιεται η ερμη γιατι η τρελη γατομανα την ψαχουλευει συνεχεια! Βασια πολυ ομορφη η φωτο του Ιωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Ο erefer έγραψε: #35.015 16-01-09 16:10 Φεύγω θα τα πούμε δεν εχω και ποντίκι κολλησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.016 16-01-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φεύγω θα τα πούμε δεν εχω και ποντίκι κολλησε!!! Click για ανάπτυξη... Αντε γεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.017 16-01-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το σίγουρο είναι οτι δεν θα είναι "Πλατωνικός έρωτας" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να μην σου τρυπήσει τα αυτιά ή μην το ακούσει ο Μορφέας και αρχίσει να λέει και αυτός τον πόνο του? Click για ανάπτυξη... α ρε Βασιλη μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.018 16-01-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη μου έφτιαξε ο πατέρας μου(αφού τον έπρηξα) 2 μέτρα γατόδεντρο Το αρχικό σχέδιο(απλοϊκό) ήταν της Κατερίνας, οποτε έφτιαξα ενα καινούργιο design με βάση το προηγούμενο σχέδιο και ο πατέρας μου το ολοκλήρωσε φτιάχνοντας το Σήμερα το απόγευμα πάω να πάρω σχοινί σιζάλ στο πειραιά και το βράδυ λογικά θα είναι έτοιμο Click για ανάπτυξη... καλοριζικο! Μπραβο στο μπαμπα σου!!! Παιδικη χαρα θα το κανει ο erefer αντε και συντομα δυο να ειναι πανω σκαρφαλωμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η maRina33 έγραψε: #35.019 16-01-09 17:59 εχω και εγω ενα πανεμορφο βιρμανακι που ομως χρειαζεται εναν ομορφο μη στειρωμενο βιρμανουλη...την λενε εμμα και εχει ολες τις εξετασεις και τα εμβολια... επισηςθελω να γινω μελος και να βαλω και μια φωτογραφιατης εμμουλας μου...μπορει καποιος να με κατατοπισει? παρακαλω απαντηστε μου και σας υπερπαρακαλω βρειτε εναν βιρμανουλη για την αγαπουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 18:06 Η maRina33 έγραψε: #35.020 16-01-09 18:06 hi !!! λοιπον εχω ενα ομορφο γατακι βιρμινιας...το λενε εμμα και ειναι μια γλυκα...θελει (και θελω) να ζευγαρωσει...μηπως το αρσενικο που εχεισ ειναι αστειρωτο κι ενδιαφερεσε να ζευγαρωσει...??? ειναι εμβολιασμενη και εχει κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1749 1750 1751 1752 1753 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τετοιο παιδινα γινει gay? ΚριμαΑπ΄την αλλη εχω ακουσει οτι πολλοι αρσενικοι το κανουν μεταξυ τους τη πρωτη φορα Click για ανάπτυξη... Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό για τα ζώα.Ίσως ακούγεται κάπως αλλά είναι κομμάτι της περιόδου εφηβεία-ενηλικίωση. Πού το ξέρω εγώ;Το ίδιο έγινε και με τον Έλβις και το Σίμπα και ρώτησα μια κυρία που είχε πείρα με κουνέλια και μου είπε να μην ανησηχώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 15:58 Η bunny έγραψε: #35.013 16-01-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Click για ανάπτυξη... Πολύ μ' αρέσει αυτή η ταινία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #35.014 16-01-09 16:04 O Σειριος θα γινει μια χαρα θειος!Και τα καβουρακια δεν τα βλεπω καλα αμα αρχισουν τετοια,δεν αστειευεται ο μαφιοζος,θα πεσουν σφαλιαρες...Τι να πω,ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λετε και να αρχισει επιτελους να δειχνει κατι απο βδομαδα,γιατι θα αρχισει να αναρωτιεται η ερμη γιατι η τρελη γατομανα την ψαχουλευει συνεχεια! Βασια πολυ ομορφη η φωτο του Ιωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Ο erefer έγραψε: #35.015 16-01-09 16:10 Φεύγω θα τα πούμε δεν εχω και ποντίκι κολλησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.016 16-01-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φεύγω θα τα πούμε δεν εχω και ποντίκι κολλησε!!! Click για ανάπτυξη... Αντε γεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.017 16-01-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το σίγουρο είναι οτι δεν θα είναι "Πλατωνικός έρωτας" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να μην σου τρυπήσει τα αυτιά ή μην το ακούσει ο Μορφέας και αρχίσει να λέει και αυτός τον πόνο του? Click για ανάπτυξη... α ρε Βασιλη μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.018 16-01-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη μου έφτιαξε ο πατέρας μου(αφού τον έπρηξα) 2 μέτρα γατόδεντρο Το αρχικό σχέδιο(απλοϊκό) ήταν της Κατερίνας, οποτε έφτιαξα ενα καινούργιο design με βάση το προηγούμενο σχέδιο και ο πατέρας μου το ολοκλήρωσε φτιάχνοντας το Σήμερα το απόγευμα πάω να πάρω σχοινί σιζάλ στο πειραιά και το βράδυ λογικά θα είναι έτοιμο Click για ανάπτυξη... καλοριζικο! Μπραβο στο μπαμπα σου!!! Παιδικη χαρα θα το κανει ο erefer αντε και συντομα δυο να ειναι πανω σκαρφαλωμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η maRina33 έγραψε: #35.019 16-01-09 17:59 εχω και εγω ενα πανεμορφο βιρμανακι που ομως χρειαζεται εναν ομορφο μη στειρωμενο βιρμανουλη...την λενε εμμα και εχει ολες τις εξετασεις και τα εμβολια... επισηςθελω να γινω μελος και να βαλω και μια φωτογραφιατης εμμουλας μου...μπορει καποιος να με κατατοπισει? παρακαλω απαντηστε μου και σας υπερπαρακαλω βρειτε εναν βιρμανουλη για την αγαπουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 18:06 Η maRina33 έγραψε: #35.020 16-01-09 18:06 hi !!! λοιπον εχω ενα ομορφο γατακι βιρμινιας...το λενε εμμα και ειναι μια γλυκα...θελει (και θελω) να ζευγαρωσει...μηπως το αρσενικο που εχεισ ειναι αστειρωτο κι ενδιαφερεσε να ζευγαρωσει...??? ειναι εμβολιασμενη και εχει κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1749 1750 1751 1752 1753 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Περιττό να σου πώ οτι το έχει κάνει ήδη "στέκι" και ανεβαίνει στο ψηλότερο σημείο και νιαουρίζει Θυμίζει κατι απο Lion King Click για ανάπτυξη... Πολύ μ' αρέσει αυτή η ταινία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η moukelis έγραψε: #35.014 16-01-09 16:04 O Σειριος θα γινει μια χαρα θειος!Και τα καβουρακια δεν τα βλεπω καλα αμα αρχισουν τετοια,δεν αστειευεται ο μαφιοζος,θα πεσουν σφαλιαρες...Τι να πω,ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λετε και να αρχισει επιτελους να δειχνει κατι απο βδομαδα,γιατι θα αρχισει να αναρωτιεται η ερμη γιατι η τρελη γατομανα την ψαχουλευει συνεχεια! Βασια πολυ ομορφη η φωτο του Ιωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Ο erefer έγραψε: #35.015 16-01-09 16:10 Φεύγω θα τα πούμε δεν εχω και ποντίκι κολλησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.016 16-01-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φεύγω θα τα πούμε δεν εχω και ποντίκι κολλησε!!! Click για ανάπτυξη... Αντε γεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.017 16-01-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το σίγουρο είναι οτι δεν θα είναι "Πλατωνικός έρωτας" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να μην σου τρυπήσει τα αυτιά ή μην το ακούσει ο Μορφέας και αρχίσει να λέει και αυτός τον πόνο του? Click για ανάπτυξη... α ρε Βασιλη μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.018 16-01-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη μου έφτιαξε ο πατέρας μου(αφού τον έπρηξα) 2 μέτρα γατόδεντρο Το αρχικό σχέδιο(απλοϊκό) ήταν της Κατερίνας, οποτε έφτιαξα ενα καινούργιο design με βάση το προηγούμενο σχέδιο και ο πατέρας μου το ολοκλήρωσε φτιάχνοντας το Σήμερα το απόγευμα πάω να πάρω σχοινί σιζάλ στο πειραιά και το βράδυ λογικά θα είναι έτοιμο Click για ανάπτυξη... καλοριζικο! Μπραβο στο μπαμπα σου!!! Παιδικη χαρα θα το κανει ο erefer αντε και συντομα δυο να ειναι πανω σκαρφαλωμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η maRina33 έγραψε: #35.019 16-01-09 17:59 εχω και εγω ενα πανεμορφο βιρμανακι που ομως χρειαζεται εναν ομορφο μη στειρωμενο βιρμανουλη...την λενε εμμα και εχει ολες τις εξετασεις και τα εμβολια... επισηςθελω να γινω μελος και να βαλω και μια φωτογραφιατης εμμουλας μου...μπορει καποιος να με κατατοπισει? παρακαλω απαντηστε μου και σας υπερπαρακαλω βρειτε εναν βιρμανουλη για την αγαπουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 18:06 Η maRina33 έγραψε: #35.020 16-01-09 18:06 hi !!! λοιπον εχω ενα ομορφο γατακι βιρμινιας...το λενε εμμα και ειναι μια γλυκα...θελει (και θελω) να ζευγαρωσει...μηπως το αρσενικο που εχεισ ειναι αστειρωτο κι ενδιαφερεσε να ζευγαρωσει...??? ειναι εμβολιασμενη και εχει κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1749 1750 1751 1752 1753 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
O Σειριος θα γινει μια χαρα θειος!Και τα καβουρακια δεν τα βλεπω καλα αμα αρχισουν τετοια,δεν αστειευεται ο μαφιοζος,θα πεσουν σφαλιαρες...Τι να πω,ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λετε και να αρχισει επιτελους να δειχνει κατι απο βδομαδα,γιατι θα αρχισει να αναρωτιεται η ερμη γιατι η τρελη γατομανα την ψαχουλευει συνεχεια! Βασια πολυ ομορφη η φωτο του Ιωνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:10 Ο erefer έγραψε: #35.015 16-01-09 16:10 Φεύγω θα τα πούμε δεν εχω και ποντίκι κολλησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.016 16-01-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φεύγω θα τα πούμε δεν εχω και ποντίκι κολλησε!!! Click για ανάπτυξη... Αντε γεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.017 16-01-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το σίγουρο είναι οτι δεν θα είναι "Πλατωνικός έρωτας" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να μην σου τρυπήσει τα αυτιά ή μην το ακούσει ο Μορφέας και αρχίσει να λέει και αυτός τον πόνο του? Click για ανάπτυξη... α ρε Βασιλη μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.018 16-01-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη μου έφτιαξε ο πατέρας μου(αφού τον έπρηξα) 2 μέτρα γατόδεντρο Το αρχικό σχέδιο(απλοϊκό) ήταν της Κατερίνας, οποτε έφτιαξα ενα καινούργιο design με βάση το προηγούμενο σχέδιο και ο πατέρας μου το ολοκλήρωσε φτιάχνοντας το Σήμερα το απόγευμα πάω να πάρω σχοινί σιζάλ στο πειραιά και το βράδυ λογικά θα είναι έτοιμο Click για ανάπτυξη... καλοριζικο! Μπραβο στο μπαμπα σου!!! Παιδικη χαρα θα το κανει ο erefer αντε και συντομα δυο να ειναι πανω σκαρφαλωμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η maRina33 έγραψε: #35.019 16-01-09 17:59 εχω και εγω ενα πανεμορφο βιρμανακι που ομως χρειαζεται εναν ομορφο μη στειρωμενο βιρμανουλη...την λενε εμμα και εχει ολες τις εξετασεις και τα εμβολια... επισηςθελω να γινω μελος και να βαλω και μια φωτογραφιατης εμμουλας μου...μπορει καποιος να με κατατοπισει? παρακαλω απαντηστε μου και σας υπερπαρακαλω βρειτε εναν βιρμανουλη για την αγαπουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 18:06 Η maRina33 έγραψε: #35.020 16-01-09 18:06 hi !!! λοιπον εχω ενα ομορφο γατακι βιρμινιας...το λενε εμμα και ειναι μια γλυκα...θελει (και θελω) να ζευγαρωσει...μηπως το αρσενικο που εχεισ ειναι αστειρωτο κι ενδιαφερεσε να ζευγαρωσει...??? ειναι εμβολιασμενη και εχει κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1749 1750 1751 1752 1753 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φεύγω θα τα πούμε δεν εχω και ποντίκι κολλησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 16:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.016 16-01-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φεύγω θα τα πούμε δεν εχω και ποντίκι κολλησε!!! Click για ανάπτυξη... Αντε γεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.017 16-01-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το σίγουρο είναι οτι δεν θα είναι "Πλατωνικός έρωτας" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να μην σου τρυπήσει τα αυτιά ή μην το ακούσει ο Μορφέας και αρχίσει να λέει και αυτός τον πόνο του? Click για ανάπτυξη... α ρε Βασιλη μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.018 16-01-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη μου έφτιαξε ο πατέρας μου(αφού τον έπρηξα) 2 μέτρα γατόδεντρο Το αρχικό σχέδιο(απλοϊκό) ήταν της Κατερίνας, οποτε έφτιαξα ενα καινούργιο design με βάση το προηγούμενο σχέδιο και ο πατέρας μου το ολοκλήρωσε φτιάχνοντας το Σήμερα το απόγευμα πάω να πάρω σχοινί σιζάλ στο πειραιά και το βράδυ λογικά θα είναι έτοιμο Click για ανάπτυξη... καλοριζικο! Μπραβο στο μπαμπα σου!!! Παιδικη χαρα θα το κανει ο erefer αντε και συντομα δυο να ειναι πανω σκαρφαλωμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η maRina33 έγραψε: #35.019 16-01-09 17:59 εχω και εγω ενα πανεμορφο βιρμανακι που ομως χρειαζεται εναν ομορφο μη στειρωμενο βιρμανουλη...την λενε εμμα και εχει ολες τις εξετασεις και τα εμβολια... επισηςθελω να γινω μελος και να βαλω και μια φωτογραφιατης εμμουλας μου...μπορει καποιος να με κατατοπισει? παρακαλω απαντηστε μου και σας υπερπαρακαλω βρειτε εναν βιρμανουλη για την αγαπουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 18:06 Η maRina33 έγραψε: #35.020 16-01-09 18:06 hi !!! λοιπον εχω ενα ομορφο γατακι βιρμινιας...το λενε εμμα και ειναι μια γλυκα...θελει (και θελω) να ζευγαρωσει...μηπως το αρσενικο που εχεισ ειναι αστειρωτο κι ενδιαφερεσε να ζευγαρωσει...??? ειναι εμβολιασμενη και εχει κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1749 1750 1751 1752 1753 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φεύγω θα τα πούμε δεν εχω και ποντίκι κολλησε!!! Click για ανάπτυξη... Αντε γεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.017 16-01-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το σίγουρο είναι οτι δεν θα είναι "Πλατωνικός έρωτας" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να μην σου τρυπήσει τα αυτιά ή μην το ακούσει ο Μορφέας και αρχίσει να λέει και αυτός τον πόνο του? Click για ανάπτυξη... α ρε Βασιλη μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.018 16-01-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη μου έφτιαξε ο πατέρας μου(αφού τον έπρηξα) 2 μέτρα γατόδεντρο Το αρχικό σχέδιο(απλοϊκό) ήταν της Κατερίνας, οποτε έφτιαξα ενα καινούργιο design με βάση το προηγούμενο σχέδιο και ο πατέρας μου το ολοκλήρωσε φτιάχνοντας το Σήμερα το απόγευμα πάω να πάρω σχοινί σιζάλ στο πειραιά και το βράδυ λογικά θα είναι έτοιμο Click για ανάπτυξη... καλοριζικο! Μπραβο στο μπαμπα σου!!! Παιδικη χαρα θα το κανει ο erefer αντε και συντομα δυο να ειναι πανω σκαρφαλωμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η maRina33 έγραψε: #35.019 16-01-09 17:59 εχω και εγω ενα πανεμορφο βιρμανακι που ομως χρειαζεται εναν ομορφο μη στειρωμενο βιρμανουλη...την λενε εμμα και εχει ολες τις εξετασεις και τα εμβολια... επισηςθελω να γινω μελος και να βαλω και μια φωτογραφιατης εμμουλας μου...μπορει καποιος να με κατατοπισει? παρακαλω απαντηστε μου και σας υπερπαρακαλω βρειτε εναν βιρμανουλη για την αγαπουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 18:06 Η maRina33 έγραψε: #35.020 16-01-09 18:06 hi !!! λοιπον εχω ενα ομορφο γατακι βιρμινιας...το λενε εμμα και ειναι μια γλυκα...θελει (και θελω) να ζευγαρωσει...μηπως το αρσενικο που εχεισ ειναι αστειρωτο κι ενδιαφερεσε να ζευγαρωσει...??? ειναι εμβολιασμενη και εχει κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1749 1750 1751 1752 1753 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το σίγουρο είναι οτι δεν θα είναι "Πλατωνικός έρωτας" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να μην σου τρυπήσει τα αυτιά ή μην το ακούσει ο Μορφέας και αρχίσει να λέει και αυτός τον πόνο του? Click για ανάπτυξη... α ρε Βασιλη μας ελειψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.018 16-01-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη μου έφτιαξε ο πατέρας μου(αφού τον έπρηξα) 2 μέτρα γατόδεντρο Το αρχικό σχέδιο(απλοϊκό) ήταν της Κατερίνας, οποτε έφτιαξα ενα καινούργιο design με βάση το προηγούμενο σχέδιο και ο πατέρας μου το ολοκλήρωσε φτιάχνοντας το Σήμερα το απόγευμα πάω να πάρω σχοινί σιζάλ στο πειραιά και το βράδυ λογικά θα είναι έτοιμο Click για ανάπτυξη... καλοριζικο! Μπραβο στο μπαμπα σου!!! Παιδικη χαρα θα το κανει ο erefer αντε και συντομα δυο να ειναι πανω σκαρφαλωμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η maRina33 έγραψε: #35.019 16-01-09 17:59 εχω και εγω ενα πανεμορφο βιρμανακι που ομως χρειαζεται εναν ομορφο μη στειρωμενο βιρμανουλη...την λενε εμμα και εχει ολες τις εξετασεις και τα εμβολια... επισηςθελω να γινω μελος και να βαλω και μια φωτογραφιατης εμμουλας μου...μπορει καποιος να με κατατοπισει? παρακαλω απαντηστε μου και σας υπερπαρακαλω βρειτε εναν βιρμανουλη για την αγαπουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 18:06 Η maRina33 έγραψε: #35.020 16-01-09 18:06 hi !!! λοιπον εχω ενα ομορφο γατακι βιρμινιας...το λενε εμμα και ειναι μια γλυκα...θελει (και θελω) να ζευγαρωσει...μηπως το αρσενικο που εχεισ ειναι αστειρωτο κι ενδιαφερεσε να ζευγαρωσει...??? ειναι εμβολιασμενη και εχει κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1749 1750 1751 1752 1753 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη μου έφτιαξε ο πατέρας μου(αφού τον έπρηξα) 2 μέτρα γατόδεντρο Το αρχικό σχέδιο(απλοϊκό) ήταν της Κατερίνας, οποτε έφτιαξα ενα καινούργιο design με βάση το προηγούμενο σχέδιο και ο πατέρας μου το ολοκλήρωσε φτιάχνοντας το Σήμερα το απόγευμα πάω να πάρω σχοινί σιζάλ στο πειραιά και το βράδυ λογικά θα είναι έτοιμο Click για ανάπτυξη... καλοριζικο! Μπραβο στο μπαμπα σου!!! Παιδικη χαρα θα το κανει ο erefer αντε και συντομα δυο να ειναι πανω σκαρφαλωμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η maRina33 έγραψε: #35.019 16-01-09 17:59 εχω και εγω ενα πανεμορφο βιρμανακι που ομως χρειαζεται εναν ομορφο μη στειρωμενο βιρμανουλη...την λενε εμμα και εχει ολες τις εξετασεις και τα εμβολια... επισηςθελω να γινω μελος και να βαλω και μια φωτογραφιατης εμμουλας μου...μπορει καποιος να με κατατοπισει? παρακαλω απαντηστε μου και σας υπερπαρακαλω βρειτε εναν βιρμανουλη για την αγαπουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 18:06 Η maRina33 έγραψε: #35.020 16-01-09 18:06 hi !!! λοιπον εχω ενα ομορφο γατακι βιρμινιας...το λενε εμμα και ειναι μια γλυκα...θελει (και θελω) να ζευγαρωσει...μηπως το αρσενικο που εχεισ ειναι αστειρωτο κι ενδιαφερεσε να ζευγαρωσει...??? ειναι εμβολιασμενη και εχει κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1749 1750 1751 1752 1753 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1751 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
εχω και εγω ενα πανεμορφο βιρμανακι που ομως χρειαζεται εναν ομορφο μη στειρωμενο βιρμανουλη...την λενε εμμα και εχει ολες τις εξετασεις και τα εμβολια... επισηςθελω να γινω μελος και να βαλω και μια φωτογραφιατης εμμουλας μου...μπορει καποιος να με κατατοπισει? παρακαλω απαντηστε μου και σας υπερπαρακαλω βρειτε εναν βιρμανουλη για την αγαπουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 18:06 Η maRina33 έγραψε: #35.020 16-01-09 18:06 hi !!! λοιπον εχω ενα ομορφο γατακι βιρμινιας...το λενε εμμα και ειναι μια γλυκα...θελει (και θελω) να ζευγαρωσει...μηπως το αρσενικο που εχεισ ειναι αστειρωτο κι ενδιαφερεσε να ζευγαρωσει...??? ειναι εμβολιασμενη και εχει κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hi !!! λοιπον εχω ενα ομορφο γατακι βιρμινιας...το λενε εμμα και ειναι μια γλυκα...θελει (και θελω) να ζευγαρωσει...μηπως το αρσενικο που εχεισ ειναι αστειρωτο κι ενδιαφερεσε να ζευγαρωσει...??? ειναι εμβολιασμενη και εχει κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.