Birman-maniacs

Μεγαλωσε βεβαια! Ειναι 6 μηνων και 1Ο ημερων:)

Παω στο ΚΑΤ τωρα τρακαρε ο συνεργατης μου εδω...και τον τρεχω:(:(γενικα ειναι καλα...αλλα φοβομαστε εσωτερικα τραυματα κλπ:(
Ωχ!!!!Περαστικα του...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα Κατερίνα....εμαθα οτι πετυχες το φλουρί χθες?αντε με τυχη πάντα...:)πού χάθηκες εσυ?για να δεις φωτο πηγαινε πιο πισω, αλλιως απο το gallery;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα Κατερίνα....εμαθα οτι πετυχες το φλουρί χθες?αντε με τυχη πάντα...:)πού χάθηκες εσυ?για να δεις φωτο πηγαινε πιο πισω, αλλιως απο το gallery;)
Καλημέρα Βάσια..πέρα από την πολλή δουλεια που είχα πήρα επιτέλους την απόφαση να κόψω λίγο το ίντερνετ γιατί είχα εθιστεί πολυ.Αχ ωραία θα δω φωτος..Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!:P

αχ έκανα κι εγω απεξάρτηση τις διακοπές...15 μέρες περίπου..αλλά τωρα λόγω δουλειας είμαι πάλι μπροστά στο pc, οπότε μπαινουμε πάλι για κανα οφθαλμολουτρο γάτας;)

Αααααα όσο για το φλουρι...ναι κοιτάξτε..δεν είναι δική μου η τύχη..γενικά δεν είμαι και πολύ τυχερή..ίσα ίσα..πολύ γκαντεμιά!!!Τα γατάκια μου όμως είναι ΣΟΥΠΕΡ τυχερά!!!Και στο σπίτι που κόψαμε την πίτα με την κολλητήμου πέτυχε ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ακριβώς στην μέση των 2 κομματιών της Ήλιας και του Μάπα!!!!!:)Οτι τύχη έχω μάλλον την χρωστάω στα γατάκια μου!!!:D

αχ έκανα κι εγω απεξάρτηση τις διακοπές...15 μέρες περίπου..αλλά τωρα λόγω δουλειας είμαι πάλι μπροστά στο pc, οπότε μπαινουμε πάλι για κανα οφθαλμολουτρο γάτας;)
Εγώ ρε συ, έμπαινα και μετά τη δουλειά..σου λέω δεν διάβαζα καθόλου, δεν έβγαινα...καμια κοινωνικοποίηση..:redface::down:Οπότε αποφάσισα να μπαίνω μόνο από τη δουλειά..;)Βοηθάει στην βαρεμάρα και στο να μην με παίρνει ο ύπνος στην δουλειά όταν περιμένω τους ελέγχους να τελειώσουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και στην απεξάρτηση

καλημερα Νικολετα!!!
σ'ευχαριστουμε πολυ !!!:rolleyes:αλλα αυτες ειναι παλιες φωτογραφιες!!!που να δεις πως ειναι τωρα..με την πρωτη ευκαιρια θα τραβηξω να σας βαλω καινουριες!!!:)
Καλημέρα παιδιά!! Ναι Δανάη βαλε μας καινουργιες φωτο από τα μωρά σου να τα καμαρώσουμε!!!:)

DSCN1496.jpg

να πεφτει και λιγο ξύλο!
Πωπω ομορφιές και ας πέφτει και ξύλο. Είναι πανέμορφα Βάσια τα μικρά σου. Δηλ τι μικρά, η Αθηνά είναι της παντριάς πλέον:lol::DΚαι στις προηγουμενες φωτο που είχες βάλει τα καμάρωσα!:D

Κατερίνα καλά έκανες και το ελάττωσες το ιντερνετ όχι τίποτ΄αλλο αλλα για το διάβασμα που λες. Αλλα είναι ωραία η παρεουλα νομίζω πού και πού. Αναμένουμε ακόμα την επίσκεψή σου:)
Κι επειδή χάλασε το κινητο μου κ δεν έχω κανένα από τα τηλέφωνα, αν θες πάρε με εσύ.

Κατερίνα καλά έκανες και το ελάττωσες το ιντερνετ όχι τίποτ΄αλλο αλλα για το διάβασμα που λες. Αλλα είναι ωραία η παρεουλα νομίζω πού και πού. Αναμένουμε ακόμα την επίσκεψή σου:)
Κι επειδή χάλασε το κινητο μου κ δεν έχω κανένα από τα τηλέφωνα, αν θες πάρε με εσύ.
Καλημέρα Αναστασία μου..Ελαττώνοντας το ίντερνετ και βάζοντας στο προγραμμα σωστές ώρες διαβάσματος, έχω άπλετο χρόνο για επισκέψεις..Οπότε..Πότε να σας έρθω μέσα στην βδομάδα??(Στο είχα πει ότι έπρεπε να φτιάξω πρόγραμμα!!;)Αλλιώς παρασύρομαι εγώ)

Μολις επιστρεψαμε.
Κανενα μισαωρο περιμεναμε, μονο ελαφρες κακωσεις στους μυς του βρηκαν και του εδωσαν κατι χαπια...Ολα καλα:)
Κατερινα! Καλως "ηλθες"!
Κατω απο τη φωτο της υπογραφης μου θα δεις το gallery μου.

πάλι καλα τη γλύτωσε ο ανθρωπος!:(

πάλι καλα τη γλύτωσε ο ανθρωπος!:(
απ΄οτι μου ειπε μεγαλυτερο σοκ ηταν το ανοιγμα του αεροσακου και η πουδρα που βγαινει απο μεσα, παρα το ιδιο το τρακαρισμα:/:
Παντως ηταν και λιγο κωμικο ολο το μπροστινο μερος εγινε σμπαραλια, καπνοι βγαιναν απο παντου πλακωσε ο κοσμος και αυτος βγηκε απο μεσα με το κουστουμακι του "πουδραρισμενος":P και φωναζε στα Αγγλικα.
Don't worry don't worry! I'm alive, I'm alive:lol::lol:

Αντα σου ειπα οτι με εχεις σωσει με την ιδεα των soft paws?
Ο Μορφεας τα εχει τελεια δεχτει και παρολο που δεν εχουμε προβλημα πλεον με τη Σεμελη εκτος οταν την κυνηγαει οπως και τη Καλυψη κι εκεινη φοβαται ακομα, ειμαι ησυχη πλεον! :up:
Επισης τον ειδα πλεον να επιχειρει να τα ξυσει στο γατοδεντρο και χαρηκα...γιατι καπως τον ενοχλουσαν:(... αλλα τωρα τα ξυνει κανονικα:up:

Καλημερα!!!

Να και δυο ορχεις

:lol::lol::lol::lol:

Καλημερα!!!

Να και δυο ορχεις

:lol::lol::lol::lol:
Καλησπερα Θοδωρη....:)
Καλα εισαι...απιστευτος!!! :up::up::up:
Θα σκουρηνουν κι άλλο:lol:

Που'σαι Μοχαμεντ, να σκασεις απ'τη ζηλια σου:lol:

ειναι όμως 2?:hmm:αυτο που βλέπουμε ειναι το όσχεο...μέσα μήπως ειναι κενο?:Dπλάκα κάνω ε?αλλά για καλο και κακο ψηλαφησε τα να δεις αν ειναι εκει...εμας μεγαλωνουν σιγα σιγα...:redface:

ειναι όμως 2?:hmm:αυτο που βλέπουμε ειναι το όσχεο...μέσα μήπως ειναι κενο?:Dπλάκα κάνω ε?αλλά για καλο και κακο ψηλαφησε τα να δεις αν ειναι εκει...εμας μεγαλωνουν σιγα σιγα...:redface:

Τα εχω ψηλαφησει και ευτυχως ειναι και τα δυο εκει:lol: οσο για την αναπτυξη τους και εμας μεγαλωνουν σιγα σιγα...:P:lol:

χθες το μεσημέρι έβαλα ηλεκτρική και σήμερα που καθάρισα πάλι, πάλι τρίχα...:(δεν θέλω να φανταστω τι θα γίνει το καλοκαίρι....

Τα εχω ψηλαφησει και ευτυχως ειναι και τα δυο εκει:lol: οσο για την αναπτυξη τους και εμας μεγαλωνουν σιγα σιγα...:P:lol:

μπράβο μπράβο....:up:

χθες το μεσημέρι έβαλα ηλεκτρική και σήμερα που καθάρισα πάλι, πάλι τρίχα...:(δεν θέλω να φανταστω τι θα γίνει το καλοκαίρι....

Εγω προσπαθω να τον χτενιζω οσο πιο συχνα μπορω γιατι και εγω με το θεμα της τριχας ειμαι λιγο μυγιαγγιχτος...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back