Birman-maniacs

ειμαι πολυ καλο κοριτσακι...σταυρωνω και τα χερακια μου:rolleyes:

CIMG2757.JPG

CIMG2760.JPG

μπορω να δηλωσω fan club παρακαλω???? ή ειστε κλεισμενοι????????:):):):lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγάααααπη μου Σεμελάκι μου καρδιά μου ΥΠΕΡΟΧΗ!!!!!
Καλε τι ομορφιά είναι αυτη!:)
Γιουλη έχει αρχίσει να φαίνεται το σχήμα στο προσωπάκι της!!!
Ειναι θεά !!! Φιλάκια στα μουστάκια της και στα μαγουλάκια της!!!:up::up:
Σε ευχαριστω φιλεναδακι μου:)δωσε κι εσυ ενα φιλι στη μυτουλα του Περση σου που ειναι η αδυναμια μου!!
Σεμελάκι μου...μωρό μου γλυκό εσύ!!!:up: Όλο και πιο όμορφη γίνεσαι όσο πας. :inlove:
Φτασαμε δηλ. την ομορφια του Ολιο??Γιουπι:up:

:inlove::inlove:
Θα έρθω μια μέρα να σε κλέψω:whistle:
Μωρε ελα συ (ξανα) Νικολετα μου και βλεπουμε..εκτος αν σε προλαβω κι ερθω εγω με τη Σεμελη;):lol:
μπορω να δηλωσω fan club παρακαλω???? ή ειστε κλεισμενοι????????:):):):lol::lol:
μμμμ...:hmm:κατσε να δω....α ναι! Μεινανε ακομα λιγες θεσεις....
Θα σου στειλω φορμα για συμπληρωμα....:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μωρε ελα συ (ξανα) Νικολετα μου και βλεπουμε..εκτος αν σε προλαβω κι ερθω εγω με τη Σεμελη;):lol:μ

Σοβαράααααα:blink:...πότε??????:up::up::up::up:

Εγω ειπαμε:)
θα παω κατευθειαν απο την Γιουλη;)
και αφου εχει 3 μπεμπακια θα παρω τα 2:P
ε θα της αφησω ενα ετσι για παρεα:rolleyes:
αλλα επειδη και εκεινο θα θελει την παρεουλα του αλλα και για να μην το αφησω μονο του μαλλον θα το παρω και το τελευταιο:D
αρα Γιουλη ξεκινα απο τωρα να ψαχνεις για αλλα αμα ειναι:up:
αυτα ειναι ηδη βουτηγμενα και δεν το εχεις καταλαβει αχαχαχαχαα:lol:

Εγω ειπαμε:)
θα παω κατευθειαν απο την Γιουλη;)
και αφου εχει 3 μπεμπακια θα παρω τα 2:P
ε θα της αφησω ενα ετσι για παρεα:rolleyes:
αλλα επειδη και εκεινο θα θελει την παρεουλα του αλλα και για να μην το αφησω μονο του μαλλον θα το παρω και το τελευταιο:D
αρα Γιουλη ξεκινα απο τωρα να ψαχνεις για αλλα αμα ειναι:up:
αυτα ειναι ηδη βουτηγμενα και δεν το εχεις καταλαβει αχαχαχαχαα:lol:
κι εγω μετα θα τραγουδω με καημο...
Δημητρη μου....Δημητρη μου μου το'καψες το σπιτι μου
Μου πηρες ολα τα γατια
παει η καημενη φαμελια:lol:

Γεια!:D
SkyhavenFiona1.jpg

σε "σεβομαι" χαμηλωνω τ'αυτακια:P

CIMG2771.JPG

Σοβαράααααα:blink:...πότε??????:up::up::up::up:
μωρε δεν εχω κανονισει κατι ακομα...αλλα μου'χει λειψει πολυ η Θεσσαλονικη...:/:

Μου πηρες ολα τα γατια

Ααααααχαχαχαχχαχααχαχα:lol: καλα καλα λοιπον:P
με συγκινησες:)
θα σου τα αφησω.....
και για σημερα Κυριακη:D
θα τα παρω απο αυριο αρχη της εβδομαδας:up:
να ειναι ετοιμα περικαλω:lol:

Kοιμομαστε
Ζζζζζ.....

CIMG2780.JPG

Ηρθε το ξυπνητηρι:P

CIMG2787.JPG

Kοιμομαστε
Ζζζζζ.....

CIMG2780.JPG

CIMG2787.JPG

Εχω κι'εγω πλεον το δικο μου:up:
βεβαια σε πολυ πολυ πολυ μικροτερη συσκευασια:lol:

Γιούλη,τέλεια τα γατάκια σου!!!!:inlove:

Έβαλα msn!!!!

saffy.jpg

indilgron,δικό σου!!!
scarlet4.jpg

Κι ένα για τη Γιούλη!:happy:
kit-galahad2.jpg

Πολύ μου αρέσει αυτό το εκτροφείο!:up:
thundafire.jpg

Και μια ωραία υπογραφή:
topper-centre.jpg
topper-right.gif

Γιούλη,τέλεια τα γατάκια σου!!!!:inlove:

Έβαλα msn!!!!

saffy.jpg

indilgron,δικό σου!!!
scarlet4.jpg

Κι ένα για τη Γιούλη!:happy:
kit-galahad2.jpg

Πολύ μου αρέσει αυτό το εκτροφείο!:up:
thundafire.jpg

Και μια ωραία υπογραφή:
topper-centre.jpg
topper-right.gif

Εμενα να δεις:D
σ'ευχαριστουμε πολυ για το οφθαλμολουτρο:up:
Γιουλη δες δες δες εξαιρετικες ε?;)

Εμενα να δεις:D
σ'ευχαριστουμε πολυ για το οφθαλμολουτρο:up:
Γιουλη δες δες δες εξαιρετικες ε?;)
Παρακαλώ!:happy:

καλημέρα!εμεις επιτέλους είμαστε στην τελευταία μέρα του οίστρου!:)καλα τη βγάλαμε μόνο με 2 μέρες να την ακουμε...:D

Καλημέρα Βιρμανάκια!!!:D
Μου πηρες ολα τα γατια
:lol::lol::lol:ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο!:lol:

σε "σεβομαι" χαμηλωνω τ'αυτακια:P

CIMG2771.JPG
Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!!:D
Kοιμομαστε
Ζζζζζ.....

CIMG2780.JPG

CIMG2787.JPG
Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ:up:

Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα??:lol::lol::lol:

Καλημέρα Βιρμανάκια!!!:D

:lol::lol::lol:ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο!:lol:

Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!!:D

Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ:up:
Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται...:lol:
Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα??:lol::lol::lol:
Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος:cool::D

Δηλαδη δεν εχει αλλες θεσεις?:(
εχεις κλεισει Γιουλη :hmm:
αυτο θα ηταν αδικο:redface:
θελω κι'εγω:P
περιμενω:)
οκ?:D
στειλε φορμα:up:
μην αργησεις:lol:

Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται...:lol:

Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος:cool::D
Αγάαααπη μου!!!! Μορφεάκι μου γλυκό και ζαχαρένιο!!! Αμ τσάμπα βρε σε ονειρευόμουν τα βράδια???:up:
Σ΄ευχαριστώ μωράκι μου γλυκο!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back