ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 14:55 Η ria23 έγραψε: #35.941 25-01-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειμαι πολυ καλο κοριτσακι...σταυρωνω και τα χερακια μου Click για ανάπτυξη... μπορω να δηλωσω fan club παρακαλω???? ή ειστε κλεισμενοι???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.942 25-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αγάααααπη μου Σεμελάκι μου καρδιά μου ΥΠΕΡΟΧΗ!!!!! Καλε τι ομορφιά είναι αυτη! Γιουλη έχει αρχίσει να φαίνεται το σχήμα στο προσωπάκι της!!! Ειναι θεά !!! Φιλάκια στα μουστάκια της και στα μαγουλάκια της!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω φιλεναδακι μουδωσε κι εσυ ενα φιλι στη μυτουλα του Περση σου που ειναι η αδυναμια μου!! Αρχική Δημοσίευση από zoo: Σεμελάκι μου...μωρό μου γλυκό εσύ!!! Όλο και πιο όμορφη γίνεσαι όσο πας. Click για ανάπτυξη... Φτασαμε δηλ. την ομορφια του Ολιο??Γιουπι Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα έρθω μια μέρα να σε κλέψω Click για ανάπτυξη... Μωρε ελα συ (ξανα) Νικολετα μου και βλεπουμε..εκτος αν σε προλαβω κι ερθω εγω με τη Σεμελη Αρχική Δημοσίευση από ria23: μπορω να δηλωσω fan club παρακαλω???? ή ειστε κλεισμενοι???????? Click για ανάπτυξη... μμμμ...κατσε να δω....α ναι! Μεινανε ακομα λιγες θεσεις.... Θα σου στειλω φορμα για συμπληρωμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #35.943 25-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε ελα συ (ξανα) Νικολετα μου και βλεπουμε..εκτος αν σε προλαβω κι ερθω εγω με τη Σεμελημ Click για ανάπτυξη... Σοβαράααααα...πότε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 15:58 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.944 25-01-09 15:58 Εγω ειπαμε θα παω κατευθειαν απο την Γιουλη και αφου εχει 3 μπεμπακια θα παρω τα 2 ε θα της αφησω ενα ετσι για παρεα αλλα επειδη και εκεινο θα θελει την παρεουλα του αλλα και για να μην το αφησω μονο του μαλλον θα το παρω και το τελευταιο αρα Γιουλη ξεκινα απο τωρα να ψαχνεις για αλλα αμα ειναι αυτα ειναι ηδη βουτηγμενα και δεν το εχεις καταλαβει αχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.945 25-01-09 16:01 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω ειπαμε θα παω κατευθειαν απο την Γιουλη και αφου εχει 3 μπεμπακια θα παρω τα 2 ε θα της αφησω ενα ετσι για παρεα αλλα επειδη και εκεινο θα θελει την παρεουλα του αλλα και για να μην το αφησω μονο του μαλλον θα το παρω και το τελευταιο αρα Γιουλη ξεκινα απο τωρα να ψαχνεις για αλλα αμα ειναι αυτα ειναι ηδη βουτηγμενα και δεν το εχεις καταλαβει αχαχαχαχαα Click για ανάπτυξη... κι εγω μετα θα τραγουδω με καημο... Δημητρη μου....Δημητρη μου μου το'καψες το σπιτι μου Μου πηρες ολα τα γατια παει η καημενη φαμελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:01 Η bunny έγραψε: #35.946 25-01-09 16:01 Γεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.947 25-01-09 16:02 σε "σεβομαι" χαμηλωνω τ'αυτακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.948 25-01-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράααααα...πότε?????? Click για ανάπτυξη... μωρε δεν εχω κανονισει κατι ακομα...αλλα μου'χει λειψει πολυ η Θεσσαλονικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.949 25-01-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω μετα θα τραγουδω με καημο... Δημητρη μου....Δημητρη μου μου το'καψες το σπιτι μου Μου πηρες ολα τα γατια παει η καημενη φαμελια Click για ανάπτυξη... Ααααααχαχαχαχχαχααχαχα καλα καλα λοιπον με συγκινησες θα σου τα αφησω..... και για σημερα Κυριακη θα τα παρω απο αυριο αρχη της εβδομαδας να ειναι ετοιμα περικαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.950 25-01-09 18:38 Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:09 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.951 25-01-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Click για ανάπτυξη... Εχω κι'εγω πλεον το δικο μου βεβαια σε πολυ πολυ πολυ μικροτερη συσκευασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Η bunny έγραψε: #35.952 25-01-09 21:13 Γιούλη,τέλεια τα γατάκια σου!!!! Έβαλα msn!!!! indilgron,δικό σου!!! Κι ένα για τη Γιούλη! Πολύ μου αρέσει αυτό το εκτροφείο! Και μια ωραία υπογραφή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.953 25-01-09 21:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη,τέλεια τα γατάκια σου!!!! Έβαλα msn!!!! indilgron,δικό σου!!! Κι ένα για τη Γιούλη! Πολύ μου αρέσει αυτό το εκτροφείο! Και μια ωραία υπογραφή: Click για ανάπτυξη... Εμενα να δεις σ'ευχαριστουμε πολυ για το οφθαλμολουτρο Γιουλη δες δες δες εξαιρετικες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Η bunny έγραψε: #35.954 25-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εμενα να δεις σ'ευχαριστουμε πολυ για το οφθαλμολουτρο Γιουλη δες δες δες εξαιρετικες ε? Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 09:32 Η Βάσια13859: #35.955 26-01-09 09:32 καλημέρα!εμεις επιτέλους είμαστε στην τελευταία μέρα του οίστρου!καλα τη βγάλαμε μόνο με 2 μέρες να την ακουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η staman2 έγραψε: #35.956 26-01-09 11:42 Καλημέρα Βιρμανάκια!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω μετα θα τραγουδω με καημο... Δημητρη μου....Δημητρη μου μου το'καψες το σπιτι μου Μου πηρες ολα τα γατια παει η καημενη φαμελια Click για ανάπτυξη... ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε "σεβομαι" χαμηλωνω τ'αυτακια Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Click για ανάπτυξη... Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η staman2 έγραψε: #35.957 26-01-09 11:44 Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.958 26-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Βιρμανάκια!!! ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Click για ανάπτυξη... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:05 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.959 26-01-09 16:05 Δηλαδη δεν εχει αλλες θεσεις? εχεις κλεισει Γιουλη αυτο θα ηταν αδικο θελω κι'εγω περιμενω οκ? στειλε φορμα μην αργησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:09 Η staman2 έγραψε: #35.960 26-01-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου!!!! Μορφεάκι μου γλυκό και ζαχαρένιο!!! Αμ τσάμπα βρε σε ονειρευόμουν τα βράδια??? Σ΄ευχαριστώ μωράκι μου γλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1796 1797 1798 1799 1800 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειμαι πολυ καλο κοριτσακι...σταυρωνω και τα χερακια μου Click για ανάπτυξη... μπορω να δηλωσω fan club παρακαλω???? ή ειστε κλεισμενοι???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.942 25-01-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αγάααααπη μου Σεμελάκι μου καρδιά μου ΥΠΕΡΟΧΗ!!!!! Καλε τι ομορφιά είναι αυτη! Γιουλη έχει αρχίσει να φαίνεται το σχήμα στο προσωπάκι της!!! Ειναι θεά !!! Φιλάκια στα μουστάκια της και στα μαγουλάκια της!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω φιλεναδακι μουδωσε κι εσυ ενα φιλι στη μυτουλα του Περση σου που ειναι η αδυναμια μου!! Αρχική Δημοσίευση από zoo: Σεμελάκι μου...μωρό μου γλυκό εσύ!!! Όλο και πιο όμορφη γίνεσαι όσο πας. Click για ανάπτυξη... Φτασαμε δηλ. την ομορφια του Ολιο??Γιουπι Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα έρθω μια μέρα να σε κλέψω Click για ανάπτυξη... Μωρε ελα συ (ξανα) Νικολετα μου και βλεπουμε..εκτος αν σε προλαβω κι ερθω εγω με τη Σεμελη Αρχική Δημοσίευση από ria23: μπορω να δηλωσω fan club παρακαλω???? ή ειστε κλεισμενοι???????? Click για ανάπτυξη... μμμμ...κατσε να δω....α ναι! Μεινανε ακομα λιγες θεσεις.... Θα σου στειλω φορμα για συμπληρωμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #35.943 25-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε ελα συ (ξανα) Νικολετα μου και βλεπουμε..εκτος αν σε προλαβω κι ερθω εγω με τη Σεμελημ Click για ανάπτυξη... Σοβαράααααα...πότε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 15:58 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.944 25-01-09 15:58 Εγω ειπαμε θα παω κατευθειαν απο την Γιουλη και αφου εχει 3 μπεμπακια θα παρω τα 2 ε θα της αφησω ενα ετσι για παρεα αλλα επειδη και εκεινο θα θελει την παρεουλα του αλλα και για να μην το αφησω μονο του μαλλον θα το παρω και το τελευταιο αρα Γιουλη ξεκινα απο τωρα να ψαχνεις για αλλα αμα ειναι αυτα ειναι ηδη βουτηγμενα και δεν το εχεις καταλαβει αχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.945 25-01-09 16:01 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω ειπαμε θα παω κατευθειαν απο την Γιουλη και αφου εχει 3 μπεμπακια θα παρω τα 2 ε θα της αφησω ενα ετσι για παρεα αλλα επειδη και εκεινο θα θελει την παρεουλα του αλλα και για να μην το αφησω μονο του μαλλον θα το παρω και το τελευταιο αρα Γιουλη ξεκινα απο τωρα να ψαχνεις για αλλα αμα ειναι αυτα ειναι ηδη βουτηγμενα και δεν το εχεις καταλαβει αχαχαχαχαα Click για ανάπτυξη... κι εγω μετα θα τραγουδω με καημο... Δημητρη μου....Δημητρη μου μου το'καψες το σπιτι μου Μου πηρες ολα τα γατια παει η καημενη φαμελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:01 Η bunny έγραψε: #35.946 25-01-09 16:01 Γεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.947 25-01-09 16:02 σε "σεβομαι" χαμηλωνω τ'αυτακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.948 25-01-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράααααα...πότε?????? Click για ανάπτυξη... μωρε δεν εχω κανονισει κατι ακομα...αλλα μου'χει λειψει πολυ η Θεσσαλονικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.949 25-01-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω μετα θα τραγουδω με καημο... Δημητρη μου....Δημητρη μου μου το'καψες το σπιτι μου Μου πηρες ολα τα γατια παει η καημενη φαμελια Click για ανάπτυξη... Ααααααχαχαχαχχαχααχαχα καλα καλα λοιπον με συγκινησες θα σου τα αφησω..... και για σημερα Κυριακη θα τα παρω απο αυριο αρχη της εβδομαδας να ειναι ετοιμα περικαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.950 25-01-09 18:38 Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:09 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.951 25-01-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Click για ανάπτυξη... Εχω κι'εγω πλεον το δικο μου βεβαια σε πολυ πολυ πολυ μικροτερη συσκευασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Η bunny έγραψε: #35.952 25-01-09 21:13 Γιούλη,τέλεια τα γατάκια σου!!!! Έβαλα msn!!!! indilgron,δικό σου!!! Κι ένα για τη Γιούλη! Πολύ μου αρέσει αυτό το εκτροφείο! Και μια ωραία υπογραφή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.953 25-01-09 21:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη,τέλεια τα γατάκια σου!!!! Έβαλα msn!!!! indilgron,δικό σου!!! Κι ένα για τη Γιούλη! Πολύ μου αρέσει αυτό το εκτροφείο! Και μια ωραία υπογραφή: Click για ανάπτυξη... Εμενα να δεις σ'ευχαριστουμε πολυ για το οφθαλμολουτρο Γιουλη δες δες δες εξαιρετικες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Η bunny έγραψε: #35.954 25-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εμενα να δεις σ'ευχαριστουμε πολυ για το οφθαλμολουτρο Γιουλη δες δες δες εξαιρετικες ε? Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 09:32 Η Βάσια13859: #35.955 26-01-09 09:32 καλημέρα!εμεις επιτέλους είμαστε στην τελευταία μέρα του οίστρου!καλα τη βγάλαμε μόνο με 2 μέρες να την ακουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η staman2 έγραψε: #35.956 26-01-09 11:42 Καλημέρα Βιρμανάκια!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω μετα θα τραγουδω με καημο... Δημητρη μου....Δημητρη μου μου το'καψες το σπιτι μου Μου πηρες ολα τα γατια παει η καημενη φαμελια Click για ανάπτυξη... ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε "σεβομαι" χαμηλωνω τ'αυτακια Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Click για ανάπτυξη... Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η staman2 έγραψε: #35.957 26-01-09 11:44 Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.958 26-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Βιρμανάκια!!! ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Click για ανάπτυξη... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:05 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.959 26-01-09 16:05 Δηλαδη δεν εχει αλλες θεσεις? εχεις κλεισει Γιουλη αυτο θα ηταν αδικο θελω κι'εγω περιμενω οκ? στειλε φορμα μην αργησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:09 Η staman2 έγραψε: #35.960 26-01-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου!!!! Μορφεάκι μου γλυκό και ζαχαρένιο!!! Αμ τσάμπα βρε σε ονειρευόμουν τα βράδια??? Σ΄ευχαριστώ μωράκι μου γλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1796 1797 1798 1799 1800 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αγάααααπη μου Σεμελάκι μου καρδιά μου ΥΠΕΡΟΧΗ!!!!! Καλε τι ομορφιά είναι αυτη! Γιουλη έχει αρχίσει να φαίνεται το σχήμα στο προσωπάκι της!!! Ειναι θεά !!! Φιλάκια στα μουστάκια της και στα μαγουλάκια της!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω φιλεναδακι μουδωσε κι εσυ ενα φιλι στη μυτουλα του Περση σου που ειναι η αδυναμια μου!! Αρχική Δημοσίευση από zoo: Σεμελάκι μου...μωρό μου γλυκό εσύ!!! Όλο και πιο όμορφη γίνεσαι όσο πας. Click για ανάπτυξη... Φτασαμε δηλ. την ομορφια του Ολιο??Γιουπι Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα έρθω μια μέρα να σε κλέψω Click για ανάπτυξη... Μωρε ελα συ (ξανα) Νικολετα μου και βλεπουμε..εκτος αν σε προλαβω κι ερθω εγω με τη Σεμελη Αρχική Δημοσίευση από ria23: μπορω να δηλωσω fan club παρακαλω???? ή ειστε κλεισμενοι???????? Click για ανάπτυξη... μμμμ...κατσε να δω....α ναι! Μεινανε ακομα λιγες θεσεις.... Θα σου στειλω φορμα για συμπληρωμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #35.943 25-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε ελα συ (ξανα) Νικολετα μου και βλεπουμε..εκτος αν σε προλαβω κι ερθω εγω με τη Σεμελημ Click για ανάπτυξη... Σοβαράααααα...πότε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 15:58 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.944 25-01-09 15:58 Εγω ειπαμε θα παω κατευθειαν απο την Γιουλη και αφου εχει 3 μπεμπακια θα παρω τα 2 ε θα της αφησω ενα ετσι για παρεα αλλα επειδη και εκεινο θα θελει την παρεουλα του αλλα και για να μην το αφησω μονο του μαλλον θα το παρω και το τελευταιο αρα Γιουλη ξεκινα απο τωρα να ψαχνεις για αλλα αμα ειναι αυτα ειναι ηδη βουτηγμενα και δεν το εχεις καταλαβει αχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.945 25-01-09 16:01 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω ειπαμε θα παω κατευθειαν απο την Γιουλη και αφου εχει 3 μπεμπακια θα παρω τα 2 ε θα της αφησω ενα ετσι για παρεα αλλα επειδη και εκεινο θα θελει την παρεουλα του αλλα και για να μην το αφησω μονο του μαλλον θα το παρω και το τελευταιο αρα Γιουλη ξεκινα απο τωρα να ψαχνεις για αλλα αμα ειναι αυτα ειναι ηδη βουτηγμενα και δεν το εχεις καταλαβει αχαχαχαχαα Click για ανάπτυξη... κι εγω μετα θα τραγουδω με καημο... Δημητρη μου....Δημητρη μου μου το'καψες το σπιτι μου Μου πηρες ολα τα γατια παει η καημενη φαμελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:01 Η bunny έγραψε: #35.946 25-01-09 16:01 Γεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.947 25-01-09 16:02 σε "σεβομαι" χαμηλωνω τ'αυτακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.948 25-01-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράααααα...πότε?????? Click για ανάπτυξη... μωρε δεν εχω κανονισει κατι ακομα...αλλα μου'χει λειψει πολυ η Θεσσαλονικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.949 25-01-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω μετα θα τραγουδω με καημο... Δημητρη μου....Δημητρη μου μου το'καψες το σπιτι μου Μου πηρες ολα τα γατια παει η καημενη φαμελια Click για ανάπτυξη... Ααααααχαχαχαχχαχααχαχα καλα καλα λοιπον με συγκινησες θα σου τα αφησω..... και για σημερα Κυριακη θα τα παρω απο αυριο αρχη της εβδομαδας να ειναι ετοιμα περικαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.950 25-01-09 18:38 Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:09 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.951 25-01-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Click για ανάπτυξη... Εχω κι'εγω πλεον το δικο μου βεβαια σε πολυ πολυ πολυ μικροτερη συσκευασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Η bunny έγραψε: #35.952 25-01-09 21:13 Γιούλη,τέλεια τα γατάκια σου!!!! Έβαλα msn!!!! indilgron,δικό σου!!! Κι ένα για τη Γιούλη! Πολύ μου αρέσει αυτό το εκτροφείο! Και μια ωραία υπογραφή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.953 25-01-09 21:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη,τέλεια τα γατάκια σου!!!! Έβαλα msn!!!! indilgron,δικό σου!!! Κι ένα για τη Γιούλη! Πολύ μου αρέσει αυτό το εκτροφείο! Και μια ωραία υπογραφή: Click για ανάπτυξη... Εμενα να δεις σ'ευχαριστουμε πολυ για το οφθαλμολουτρο Γιουλη δες δες δες εξαιρετικες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Η bunny έγραψε: #35.954 25-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εμενα να δεις σ'ευχαριστουμε πολυ για το οφθαλμολουτρο Γιουλη δες δες δες εξαιρετικες ε? Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 09:32 Η Βάσια13859: #35.955 26-01-09 09:32 καλημέρα!εμεις επιτέλους είμαστε στην τελευταία μέρα του οίστρου!καλα τη βγάλαμε μόνο με 2 μέρες να την ακουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η staman2 έγραψε: #35.956 26-01-09 11:42 Καλημέρα Βιρμανάκια!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω μετα θα τραγουδω με καημο... Δημητρη μου....Δημητρη μου μου το'καψες το σπιτι μου Μου πηρες ολα τα γατια παει η καημενη φαμελια Click για ανάπτυξη... ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε "σεβομαι" χαμηλωνω τ'αυτακια Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Click για ανάπτυξη... Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η staman2 έγραψε: #35.957 26-01-09 11:44 Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.958 26-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Βιρμανάκια!!! ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Click για ανάπτυξη... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:05 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.959 26-01-09 16:05 Δηλαδη δεν εχει αλλες θεσεις? εχεις κλεισει Γιουλη αυτο θα ηταν αδικο θελω κι'εγω περιμενω οκ? στειλε φορμα μην αργησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:09 Η staman2 έγραψε: #35.960 26-01-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου!!!! Μορφεάκι μου γλυκό και ζαχαρένιο!!! Αμ τσάμπα βρε σε ονειρευόμουν τα βράδια??? Σ΄ευχαριστώ μωράκι μου γλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1796 1797 1798 1799 1800 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε ελα συ (ξανα) Νικολετα μου και βλεπουμε..εκτος αν σε προλαβω κι ερθω εγω με τη Σεμελημ Click για ανάπτυξη... Σοβαράααααα...πότε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 15:58 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.944 25-01-09 15:58 Εγω ειπαμε θα παω κατευθειαν απο την Γιουλη και αφου εχει 3 μπεμπακια θα παρω τα 2 ε θα της αφησω ενα ετσι για παρεα αλλα επειδη και εκεινο θα θελει την παρεουλα του αλλα και για να μην το αφησω μονο του μαλλον θα το παρω και το τελευταιο αρα Γιουλη ξεκινα απο τωρα να ψαχνεις για αλλα αμα ειναι αυτα ειναι ηδη βουτηγμενα και δεν το εχεις καταλαβει αχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.945 25-01-09 16:01 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω ειπαμε θα παω κατευθειαν απο την Γιουλη και αφου εχει 3 μπεμπακια θα παρω τα 2 ε θα της αφησω ενα ετσι για παρεα αλλα επειδη και εκεινο θα θελει την παρεουλα του αλλα και για να μην το αφησω μονο του μαλλον θα το παρω και το τελευταιο αρα Γιουλη ξεκινα απο τωρα να ψαχνεις για αλλα αμα ειναι αυτα ειναι ηδη βουτηγμενα και δεν το εχεις καταλαβει αχαχαχαχαα Click για ανάπτυξη... κι εγω μετα θα τραγουδω με καημο... Δημητρη μου....Δημητρη μου μου το'καψες το σπιτι μου Μου πηρες ολα τα γατια παει η καημενη φαμελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:01 Η bunny έγραψε: #35.946 25-01-09 16:01 Γεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.947 25-01-09 16:02 σε "σεβομαι" χαμηλωνω τ'αυτακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.948 25-01-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράααααα...πότε?????? Click για ανάπτυξη... μωρε δεν εχω κανονισει κατι ακομα...αλλα μου'χει λειψει πολυ η Θεσσαλονικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.949 25-01-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω μετα θα τραγουδω με καημο... Δημητρη μου....Δημητρη μου μου το'καψες το σπιτι μου Μου πηρες ολα τα γατια παει η καημενη φαμελια Click για ανάπτυξη... Ααααααχαχαχαχχαχααχαχα καλα καλα λοιπον με συγκινησες θα σου τα αφησω..... και για σημερα Κυριακη θα τα παρω απο αυριο αρχη της εβδομαδας να ειναι ετοιμα περικαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.950 25-01-09 18:38 Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:09 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.951 25-01-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Click για ανάπτυξη... Εχω κι'εγω πλεον το δικο μου βεβαια σε πολυ πολυ πολυ μικροτερη συσκευασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Η bunny έγραψε: #35.952 25-01-09 21:13 Γιούλη,τέλεια τα γατάκια σου!!!! Έβαλα msn!!!! indilgron,δικό σου!!! Κι ένα για τη Γιούλη! Πολύ μου αρέσει αυτό το εκτροφείο! Και μια ωραία υπογραφή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.953 25-01-09 21:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη,τέλεια τα γατάκια σου!!!! Έβαλα msn!!!! indilgron,δικό σου!!! Κι ένα για τη Γιούλη! Πολύ μου αρέσει αυτό το εκτροφείο! Και μια ωραία υπογραφή: Click για ανάπτυξη... Εμενα να δεις σ'ευχαριστουμε πολυ για το οφθαλμολουτρο Γιουλη δες δες δες εξαιρετικες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Η bunny έγραψε: #35.954 25-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εμενα να δεις σ'ευχαριστουμε πολυ για το οφθαλμολουτρο Γιουλη δες δες δες εξαιρετικες ε? Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 09:32 Η Βάσια13859: #35.955 26-01-09 09:32 καλημέρα!εμεις επιτέλους είμαστε στην τελευταία μέρα του οίστρου!καλα τη βγάλαμε μόνο με 2 μέρες να την ακουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η staman2 έγραψε: #35.956 26-01-09 11:42 Καλημέρα Βιρμανάκια!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω μετα θα τραγουδω με καημο... Δημητρη μου....Δημητρη μου μου το'καψες το σπιτι μου Μου πηρες ολα τα γατια παει η καημενη φαμελια Click για ανάπτυξη... ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε "σεβομαι" χαμηλωνω τ'αυτακια Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Click για ανάπτυξη... Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η staman2 έγραψε: #35.957 26-01-09 11:44 Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.958 26-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Βιρμανάκια!!! ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Click για ανάπτυξη... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:05 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.959 26-01-09 16:05 Δηλαδη δεν εχει αλλες θεσεις? εχεις κλεισει Γιουλη αυτο θα ηταν αδικο θελω κι'εγω περιμενω οκ? στειλε φορμα μην αργησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:09 Η staman2 έγραψε: #35.960 26-01-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου!!!! Μορφεάκι μου γλυκό και ζαχαρένιο!!! Αμ τσάμπα βρε σε ονειρευόμουν τα βράδια??? Σ΄ευχαριστώ μωράκι μου γλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1796 1797 1798 1799 1800 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω ειπαμε θα παω κατευθειαν απο την Γιουλη και αφου εχει 3 μπεμπακια θα παρω τα 2 ε θα της αφησω ενα ετσι για παρεα αλλα επειδη και εκεινο θα θελει την παρεουλα του αλλα και για να μην το αφησω μονο του μαλλον θα το παρω και το τελευταιο αρα Γιουλη ξεκινα απο τωρα να ψαχνεις για αλλα αμα ειναι αυτα ειναι ηδη βουτηγμενα και δεν το εχεις καταλαβει αχαχαχαχαα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.945 25-01-09 16:01 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω ειπαμε θα παω κατευθειαν απο την Γιουλη και αφου εχει 3 μπεμπακια θα παρω τα 2 ε θα της αφησω ενα ετσι για παρεα αλλα επειδη και εκεινο θα θελει την παρεουλα του αλλα και για να μην το αφησω μονο του μαλλον θα το παρω και το τελευταιο αρα Γιουλη ξεκινα απο τωρα να ψαχνεις για αλλα αμα ειναι αυτα ειναι ηδη βουτηγμενα και δεν το εχεις καταλαβει αχαχαχαχαα Click για ανάπτυξη... κι εγω μετα θα τραγουδω με καημο... Δημητρη μου....Δημητρη μου μου το'καψες το σπιτι μου Μου πηρες ολα τα γατια παει η καημενη φαμελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:01 Η bunny έγραψε: #35.946 25-01-09 16:01 Γεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.947 25-01-09 16:02 σε "σεβομαι" χαμηλωνω τ'αυτακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.948 25-01-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράααααα...πότε?????? Click για ανάπτυξη... μωρε δεν εχω κανονισει κατι ακομα...αλλα μου'χει λειψει πολυ η Θεσσαλονικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.949 25-01-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω μετα θα τραγουδω με καημο... Δημητρη μου....Δημητρη μου μου το'καψες το σπιτι μου Μου πηρες ολα τα γατια παει η καημενη φαμελια Click για ανάπτυξη... Ααααααχαχαχαχχαχααχαχα καλα καλα λοιπον με συγκινησες θα σου τα αφησω..... και για σημερα Κυριακη θα τα παρω απο αυριο αρχη της εβδομαδας να ειναι ετοιμα περικαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.950 25-01-09 18:38 Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:09 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.951 25-01-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Click για ανάπτυξη... Εχω κι'εγω πλεον το δικο μου βεβαια σε πολυ πολυ πολυ μικροτερη συσκευασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Η bunny έγραψε: #35.952 25-01-09 21:13 Γιούλη,τέλεια τα γατάκια σου!!!! Έβαλα msn!!!! indilgron,δικό σου!!! Κι ένα για τη Γιούλη! Πολύ μου αρέσει αυτό το εκτροφείο! Και μια ωραία υπογραφή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.953 25-01-09 21:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη,τέλεια τα γατάκια σου!!!! Έβαλα msn!!!! indilgron,δικό σου!!! Κι ένα για τη Γιούλη! Πολύ μου αρέσει αυτό το εκτροφείο! Και μια ωραία υπογραφή: Click για ανάπτυξη... Εμενα να δεις σ'ευχαριστουμε πολυ για το οφθαλμολουτρο Γιουλη δες δες δες εξαιρετικες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Η bunny έγραψε: #35.954 25-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εμενα να δεις σ'ευχαριστουμε πολυ για το οφθαλμολουτρο Γιουλη δες δες δες εξαιρετικες ε? Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 09:32 Η Βάσια13859: #35.955 26-01-09 09:32 καλημέρα!εμεις επιτέλους είμαστε στην τελευταία μέρα του οίστρου!καλα τη βγάλαμε μόνο με 2 μέρες να την ακουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η staman2 έγραψε: #35.956 26-01-09 11:42 Καλημέρα Βιρμανάκια!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω μετα θα τραγουδω με καημο... Δημητρη μου....Δημητρη μου μου το'καψες το σπιτι μου Μου πηρες ολα τα γατια παει η καημενη φαμελια Click για ανάπτυξη... ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε "σεβομαι" χαμηλωνω τ'αυτακια Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Click για ανάπτυξη... Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η staman2 έγραψε: #35.957 26-01-09 11:44 Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.958 26-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Βιρμανάκια!!! ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Click για ανάπτυξη... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:05 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.959 26-01-09 16:05 Δηλαδη δεν εχει αλλες θεσεις? εχεις κλεισει Γιουλη αυτο θα ηταν αδικο θελω κι'εγω περιμενω οκ? στειλε φορμα μην αργησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:09 Η staman2 έγραψε: #35.960 26-01-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου!!!! Μορφεάκι μου γλυκό και ζαχαρένιο!!! Αμ τσάμπα βρε σε ονειρευόμουν τα βράδια??? Σ΄ευχαριστώ μωράκι μου γλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1796 1797 1798 1799 1800 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω ειπαμε θα παω κατευθειαν απο την Γιουλη και αφου εχει 3 μπεμπακια θα παρω τα 2 ε θα της αφησω ενα ετσι για παρεα αλλα επειδη και εκεινο θα θελει την παρεουλα του αλλα και για να μην το αφησω μονο του μαλλον θα το παρω και το τελευταιο αρα Γιουλη ξεκινα απο τωρα να ψαχνεις για αλλα αμα ειναι αυτα ειναι ηδη βουτηγμενα και δεν το εχεις καταλαβει αχαχαχαχαα Click για ανάπτυξη... κι εγω μετα θα τραγουδω με καημο... Δημητρη μου....Δημητρη μου μου το'καψες το σπιτι μου Μου πηρες ολα τα γατια παει η καημενη φαμελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:01 Η bunny έγραψε: #35.946 25-01-09 16:01 Γεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.947 25-01-09 16:02 σε "σεβομαι" χαμηλωνω τ'αυτακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.948 25-01-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράααααα...πότε?????? Click για ανάπτυξη... μωρε δεν εχω κανονισει κατι ακομα...αλλα μου'χει λειψει πολυ η Θεσσαλονικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.949 25-01-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω μετα θα τραγουδω με καημο... Δημητρη μου....Δημητρη μου μου το'καψες το σπιτι μου Μου πηρες ολα τα γατια παει η καημενη φαμελια Click για ανάπτυξη... Ααααααχαχαχαχχαχααχαχα καλα καλα λοιπον με συγκινησες θα σου τα αφησω..... και για σημερα Κυριακη θα τα παρω απο αυριο αρχη της εβδομαδας να ειναι ετοιμα περικαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.950 25-01-09 18:38 Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:09 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.951 25-01-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Click για ανάπτυξη... Εχω κι'εγω πλεον το δικο μου βεβαια σε πολυ πολυ πολυ μικροτερη συσκευασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Η bunny έγραψε: #35.952 25-01-09 21:13 Γιούλη,τέλεια τα γατάκια σου!!!! Έβαλα msn!!!! indilgron,δικό σου!!! Κι ένα για τη Γιούλη! Πολύ μου αρέσει αυτό το εκτροφείο! Και μια ωραία υπογραφή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.953 25-01-09 21:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη,τέλεια τα γατάκια σου!!!! Έβαλα msn!!!! indilgron,δικό σου!!! Κι ένα για τη Γιούλη! Πολύ μου αρέσει αυτό το εκτροφείο! Και μια ωραία υπογραφή: Click για ανάπτυξη... Εμενα να δεις σ'ευχαριστουμε πολυ για το οφθαλμολουτρο Γιουλη δες δες δες εξαιρετικες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Η bunny έγραψε: #35.954 25-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εμενα να δεις σ'ευχαριστουμε πολυ για το οφθαλμολουτρο Γιουλη δες δες δες εξαιρετικες ε? Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 09:32 Η Βάσια13859: #35.955 26-01-09 09:32 καλημέρα!εμεις επιτέλους είμαστε στην τελευταία μέρα του οίστρου!καλα τη βγάλαμε μόνο με 2 μέρες να την ακουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η staman2 έγραψε: #35.956 26-01-09 11:42 Καλημέρα Βιρμανάκια!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω μετα θα τραγουδω με καημο... Δημητρη μου....Δημητρη μου μου το'καψες το σπιτι μου Μου πηρες ολα τα γατια παει η καημενη φαμελια Click για ανάπτυξη... ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε "σεβομαι" χαμηλωνω τ'αυτακια Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Click για ανάπτυξη... Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η staman2 έγραψε: #35.957 26-01-09 11:44 Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.958 26-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Βιρμανάκια!!! ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Click για ανάπτυξη... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:05 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.959 26-01-09 16:05 Δηλαδη δεν εχει αλλες θεσεις? εχεις κλεισει Γιουλη αυτο θα ηταν αδικο θελω κι'εγω περιμενω οκ? στειλε φορμα μην αργησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:09 Η staman2 έγραψε: #35.960 26-01-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου!!!! Μορφεάκι μου γλυκό και ζαχαρένιο!!! Αμ τσάμπα βρε σε ονειρευόμουν τα βράδια??? Σ΄ευχαριστώ μωράκι μου γλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1796 1797 1798 1799 1800 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.947 25-01-09 16:02 σε "σεβομαι" χαμηλωνω τ'αυτακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.948 25-01-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράααααα...πότε?????? Click για ανάπτυξη... μωρε δεν εχω κανονισει κατι ακομα...αλλα μου'χει λειψει πολυ η Θεσσαλονικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.949 25-01-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω μετα θα τραγουδω με καημο... Δημητρη μου....Δημητρη μου μου το'καψες το σπιτι μου Μου πηρες ολα τα γατια παει η καημενη φαμελια Click για ανάπτυξη... Ααααααχαχαχαχχαχααχαχα καλα καλα λοιπον με συγκινησες θα σου τα αφησω..... και για σημερα Κυριακη θα τα παρω απο αυριο αρχη της εβδομαδας να ειναι ετοιμα περικαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.950 25-01-09 18:38 Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:09 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.951 25-01-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Click για ανάπτυξη... Εχω κι'εγω πλεον το δικο μου βεβαια σε πολυ πολυ πολυ μικροτερη συσκευασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Η bunny έγραψε: #35.952 25-01-09 21:13 Γιούλη,τέλεια τα γατάκια σου!!!! Έβαλα msn!!!! indilgron,δικό σου!!! Κι ένα για τη Γιούλη! Πολύ μου αρέσει αυτό το εκτροφείο! Και μια ωραία υπογραφή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.953 25-01-09 21:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη,τέλεια τα γατάκια σου!!!! Έβαλα msn!!!! indilgron,δικό σου!!! Κι ένα για τη Γιούλη! Πολύ μου αρέσει αυτό το εκτροφείο! Και μια ωραία υπογραφή: Click για ανάπτυξη... Εμενα να δεις σ'ευχαριστουμε πολυ για το οφθαλμολουτρο Γιουλη δες δες δες εξαιρετικες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Η bunny έγραψε: #35.954 25-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εμενα να δεις σ'ευχαριστουμε πολυ για το οφθαλμολουτρο Γιουλη δες δες δες εξαιρετικες ε? Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 09:32 Η Βάσια13859: #35.955 26-01-09 09:32 καλημέρα!εμεις επιτέλους είμαστε στην τελευταία μέρα του οίστρου!καλα τη βγάλαμε μόνο με 2 μέρες να την ακουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η staman2 έγραψε: #35.956 26-01-09 11:42 Καλημέρα Βιρμανάκια!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω μετα θα τραγουδω με καημο... Δημητρη μου....Δημητρη μου μου το'καψες το σπιτι μου Μου πηρες ολα τα γατια παει η καημενη φαμελια Click για ανάπτυξη... ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε "σεβομαι" χαμηλωνω τ'αυτακια Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Click για ανάπτυξη... Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η staman2 έγραψε: #35.957 26-01-09 11:44 Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.958 26-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Βιρμανάκια!!! ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Click για ανάπτυξη... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:05 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.959 26-01-09 16:05 Δηλαδη δεν εχει αλλες θεσεις? εχεις κλεισει Γιουλη αυτο θα ηταν αδικο θελω κι'εγω περιμενω οκ? στειλε φορμα μην αργησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:09 Η staman2 έγραψε: #35.960 26-01-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου!!!! Μορφεάκι μου γλυκό και ζαχαρένιο!!! Αμ τσάμπα βρε σε ονειρευόμουν τα βράδια??? Σ΄ευχαριστώ μωράκι μου γλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1796 1797 1798 1799 1800 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σε "σεβομαι" χαμηλωνω τ'αυτακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.948 25-01-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράααααα...πότε?????? Click για ανάπτυξη... μωρε δεν εχω κανονισει κατι ακομα...αλλα μου'χει λειψει πολυ η Θεσσαλονικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.949 25-01-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω μετα θα τραγουδω με καημο... Δημητρη μου....Δημητρη μου μου το'καψες το σπιτι μου Μου πηρες ολα τα γατια παει η καημενη φαμελια Click για ανάπτυξη... Ααααααχαχαχαχχαχααχαχα καλα καλα λοιπον με συγκινησες θα σου τα αφησω..... και για σημερα Κυριακη θα τα παρω απο αυριο αρχη της εβδομαδας να ειναι ετοιμα περικαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.950 25-01-09 18:38 Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:09 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.951 25-01-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Click για ανάπτυξη... Εχω κι'εγω πλεον το δικο μου βεβαια σε πολυ πολυ πολυ μικροτερη συσκευασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Η bunny έγραψε: #35.952 25-01-09 21:13 Γιούλη,τέλεια τα γατάκια σου!!!! Έβαλα msn!!!! indilgron,δικό σου!!! Κι ένα για τη Γιούλη! Πολύ μου αρέσει αυτό το εκτροφείο! Και μια ωραία υπογραφή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.953 25-01-09 21:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη,τέλεια τα γατάκια σου!!!! Έβαλα msn!!!! indilgron,δικό σου!!! Κι ένα για τη Γιούλη! Πολύ μου αρέσει αυτό το εκτροφείο! Και μια ωραία υπογραφή: Click για ανάπτυξη... Εμενα να δεις σ'ευχαριστουμε πολυ για το οφθαλμολουτρο Γιουλη δες δες δες εξαιρετικες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Η bunny έγραψε: #35.954 25-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εμενα να δεις σ'ευχαριστουμε πολυ για το οφθαλμολουτρο Γιουλη δες δες δες εξαιρετικες ε? Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 09:32 Η Βάσια13859: #35.955 26-01-09 09:32 καλημέρα!εμεις επιτέλους είμαστε στην τελευταία μέρα του οίστρου!καλα τη βγάλαμε μόνο με 2 μέρες να την ακουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η staman2 έγραψε: #35.956 26-01-09 11:42 Καλημέρα Βιρμανάκια!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω μετα θα τραγουδω με καημο... Δημητρη μου....Δημητρη μου μου το'καψες το σπιτι μου Μου πηρες ολα τα γατια παει η καημενη φαμελια Click για ανάπτυξη... ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε "σεβομαι" χαμηλωνω τ'αυτακια Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Click για ανάπτυξη... Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η staman2 έγραψε: #35.957 26-01-09 11:44 Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.958 26-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Βιρμανάκια!!! ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Click για ανάπτυξη... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:05 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.959 26-01-09 16:05 Δηλαδη δεν εχει αλλες θεσεις? εχεις κλεισει Γιουλη αυτο θα ηταν αδικο θελω κι'εγω περιμενω οκ? στειλε φορμα μην αργησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:09 Η staman2 έγραψε: #35.960 26-01-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου!!!! Μορφεάκι μου γλυκό και ζαχαρένιο!!! Αμ τσάμπα βρε σε ονειρευόμουν τα βράδια??? Σ΄ευχαριστώ μωράκι μου γλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1796 1797 1798 1799 1800 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαράααααα...πότε?????? Click για ανάπτυξη... μωρε δεν εχω κανονισει κατι ακομα...αλλα μου'χει λειψει πολυ η Θεσσαλονικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.949 25-01-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω μετα θα τραγουδω με καημο... Δημητρη μου....Δημητρη μου μου το'καψες το σπιτι μου Μου πηρες ολα τα γατια παει η καημενη φαμελια Click για ανάπτυξη... Ααααααχαχαχαχχαχααχαχα καλα καλα λοιπον με συγκινησες θα σου τα αφησω..... και για σημερα Κυριακη θα τα παρω απο αυριο αρχη της εβδομαδας να ειναι ετοιμα περικαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.950 25-01-09 18:38 Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:09 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.951 25-01-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Click για ανάπτυξη... Εχω κι'εγω πλεον το δικο μου βεβαια σε πολυ πολυ πολυ μικροτερη συσκευασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Η bunny έγραψε: #35.952 25-01-09 21:13 Γιούλη,τέλεια τα γατάκια σου!!!! Έβαλα msn!!!! indilgron,δικό σου!!! Κι ένα για τη Γιούλη! Πολύ μου αρέσει αυτό το εκτροφείο! Και μια ωραία υπογραφή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.953 25-01-09 21:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη,τέλεια τα γατάκια σου!!!! Έβαλα msn!!!! indilgron,δικό σου!!! Κι ένα για τη Γιούλη! Πολύ μου αρέσει αυτό το εκτροφείο! Και μια ωραία υπογραφή: Click για ανάπτυξη... Εμενα να δεις σ'ευχαριστουμε πολυ για το οφθαλμολουτρο Γιουλη δες δες δες εξαιρετικες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Η bunny έγραψε: #35.954 25-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εμενα να δεις σ'ευχαριστουμε πολυ για το οφθαλμολουτρο Γιουλη δες δες δες εξαιρετικες ε? Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 09:32 Η Βάσια13859: #35.955 26-01-09 09:32 καλημέρα!εμεις επιτέλους είμαστε στην τελευταία μέρα του οίστρου!καλα τη βγάλαμε μόνο με 2 μέρες να την ακουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η staman2 έγραψε: #35.956 26-01-09 11:42 Καλημέρα Βιρμανάκια!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω μετα θα τραγουδω με καημο... Δημητρη μου....Δημητρη μου μου το'καψες το σπιτι μου Μου πηρες ολα τα γατια παει η καημενη φαμελια Click για ανάπτυξη... ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε "σεβομαι" χαμηλωνω τ'αυτακια Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Click για ανάπτυξη... Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η staman2 έγραψε: #35.957 26-01-09 11:44 Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.958 26-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Βιρμανάκια!!! ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Click για ανάπτυξη... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:05 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.959 26-01-09 16:05 Δηλαδη δεν εχει αλλες θεσεις? εχεις κλεισει Γιουλη αυτο θα ηταν αδικο θελω κι'εγω περιμενω οκ? στειλε φορμα μην αργησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:09 Η staman2 έγραψε: #35.960 26-01-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου!!!! Μορφεάκι μου γλυκό και ζαχαρένιο!!! Αμ τσάμπα βρε σε ονειρευόμουν τα βράδια??? Σ΄ευχαριστώ μωράκι μου γλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1796 1797 1798 1799 1800 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω μετα θα τραγουδω με καημο... Δημητρη μου....Δημητρη μου μου το'καψες το σπιτι μου Μου πηρες ολα τα γατια παει η καημενη φαμελια Click για ανάπτυξη... Ααααααχαχαχαχχαχααχαχα καλα καλα λοιπον με συγκινησες θα σου τα αφησω..... και για σημερα Κυριακη θα τα παρω απο αυριο αρχη της εβδομαδας να ειναι ετοιμα περικαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.950 25-01-09 18:38 Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:09 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.951 25-01-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Click για ανάπτυξη... Εχω κι'εγω πλεον το δικο μου βεβαια σε πολυ πολυ πολυ μικροτερη συσκευασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Η bunny έγραψε: #35.952 25-01-09 21:13 Γιούλη,τέλεια τα γατάκια σου!!!! Έβαλα msn!!!! indilgron,δικό σου!!! Κι ένα για τη Γιούλη! Πολύ μου αρέσει αυτό το εκτροφείο! Και μια ωραία υπογραφή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.953 25-01-09 21:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη,τέλεια τα γατάκια σου!!!! Έβαλα msn!!!! indilgron,δικό σου!!! Κι ένα για τη Γιούλη! Πολύ μου αρέσει αυτό το εκτροφείο! Και μια ωραία υπογραφή: Click για ανάπτυξη... Εμενα να δεις σ'ευχαριστουμε πολυ για το οφθαλμολουτρο Γιουλη δες δες δες εξαιρετικες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Η bunny έγραψε: #35.954 25-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εμενα να δεις σ'ευχαριστουμε πολυ για το οφθαλμολουτρο Γιουλη δες δες δες εξαιρετικες ε? Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 09:32 Η Βάσια13859: #35.955 26-01-09 09:32 καλημέρα!εμεις επιτέλους είμαστε στην τελευταία μέρα του οίστρου!καλα τη βγάλαμε μόνο με 2 μέρες να την ακουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η staman2 έγραψε: #35.956 26-01-09 11:42 Καλημέρα Βιρμανάκια!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω μετα θα τραγουδω με καημο... Δημητρη μου....Δημητρη μου μου το'καψες το σπιτι μου Μου πηρες ολα τα γατια παει η καημενη φαμελια Click για ανάπτυξη... ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε "σεβομαι" χαμηλωνω τ'αυτακια Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Click για ανάπτυξη... Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η staman2 έγραψε: #35.957 26-01-09 11:44 Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.958 26-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Βιρμανάκια!!! ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Click για ανάπτυξη... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:05 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.959 26-01-09 16:05 Δηλαδη δεν εχει αλλες θεσεις? εχεις κλεισει Γιουλη αυτο θα ηταν αδικο θελω κι'εγω περιμενω οκ? στειλε φορμα μην αργησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:09 Η staman2 έγραψε: #35.960 26-01-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου!!!! Μορφεάκι μου γλυκό και ζαχαρένιο!!! Αμ τσάμπα βρε σε ονειρευόμουν τα βράδια??? Σ΄ευχαριστώ μωράκι μου γλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1796 1797 1798 1799 1800 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:09 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.951 25-01-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Click για ανάπτυξη... Εχω κι'εγω πλεον το δικο μου βεβαια σε πολυ πολυ πολυ μικροτερη συσκευασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Η bunny έγραψε: #35.952 25-01-09 21:13 Γιούλη,τέλεια τα γατάκια σου!!!! Έβαλα msn!!!! indilgron,δικό σου!!! Κι ένα για τη Γιούλη! Πολύ μου αρέσει αυτό το εκτροφείο! Και μια ωραία υπογραφή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.953 25-01-09 21:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη,τέλεια τα γατάκια σου!!!! Έβαλα msn!!!! indilgron,δικό σου!!! Κι ένα για τη Γιούλη! Πολύ μου αρέσει αυτό το εκτροφείο! Και μια ωραία υπογραφή: Click για ανάπτυξη... Εμενα να δεις σ'ευχαριστουμε πολυ για το οφθαλμολουτρο Γιουλη δες δες δες εξαιρετικες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Η bunny έγραψε: #35.954 25-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εμενα να δεις σ'ευχαριστουμε πολυ για το οφθαλμολουτρο Γιουλη δες δες δες εξαιρετικες ε? Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 09:32 Η Βάσια13859: #35.955 26-01-09 09:32 καλημέρα!εμεις επιτέλους είμαστε στην τελευταία μέρα του οίστρου!καλα τη βγάλαμε μόνο με 2 μέρες να την ακουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η staman2 έγραψε: #35.956 26-01-09 11:42 Καλημέρα Βιρμανάκια!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω μετα θα τραγουδω με καημο... Δημητρη μου....Δημητρη μου μου το'καψες το σπιτι μου Μου πηρες ολα τα γατια παει η καημενη φαμελια Click για ανάπτυξη... ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε "σεβομαι" χαμηλωνω τ'αυτακια Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Click για ανάπτυξη... Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η staman2 έγραψε: #35.957 26-01-09 11:44 Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.958 26-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Βιρμανάκια!!! ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Click για ανάπτυξη... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:05 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.959 26-01-09 16:05 Δηλαδη δεν εχει αλλες θεσεις? εχεις κλεισει Γιουλη αυτο θα ηταν αδικο θελω κι'εγω περιμενω οκ? στειλε φορμα μην αργησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:09 Η staman2 έγραψε: #35.960 26-01-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου!!!! Μορφεάκι μου γλυκό και ζαχαρένιο!!! Αμ τσάμπα βρε σε ονειρευόμουν τα βράδια??? Σ΄ευχαριστώ μωράκι μου γλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1796 1797 1798 1799 1800 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Click για ανάπτυξη... Εχω κι'εγω πλεον το δικο μου βεβαια σε πολυ πολυ πολυ μικροτερη συσκευασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:13 Η bunny έγραψε: #35.952 25-01-09 21:13 Γιούλη,τέλεια τα γατάκια σου!!!! Έβαλα msn!!!! indilgron,δικό σου!!! Κι ένα για τη Γιούλη! Πολύ μου αρέσει αυτό το εκτροφείο! Και μια ωραία υπογραφή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.953 25-01-09 21:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη,τέλεια τα γατάκια σου!!!! Έβαλα msn!!!! indilgron,δικό σου!!! Κι ένα για τη Γιούλη! Πολύ μου αρέσει αυτό το εκτροφείο! Και μια ωραία υπογραφή: Click για ανάπτυξη... Εμενα να δεις σ'ευχαριστουμε πολυ για το οφθαλμολουτρο Γιουλη δες δες δες εξαιρετικες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Η bunny έγραψε: #35.954 25-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εμενα να δεις σ'ευχαριστουμε πολυ για το οφθαλμολουτρο Γιουλη δες δες δες εξαιρετικες ε? Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 09:32 Η Βάσια13859: #35.955 26-01-09 09:32 καλημέρα!εμεις επιτέλους είμαστε στην τελευταία μέρα του οίστρου!καλα τη βγάλαμε μόνο με 2 μέρες να την ακουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η staman2 έγραψε: #35.956 26-01-09 11:42 Καλημέρα Βιρμανάκια!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω μετα θα τραγουδω με καημο... Δημητρη μου....Δημητρη μου μου το'καψες το σπιτι μου Μου πηρες ολα τα γατια παει η καημενη φαμελια Click για ανάπτυξη... ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε "σεβομαι" χαμηλωνω τ'αυτακια Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Click για ανάπτυξη... Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η staman2 έγραψε: #35.957 26-01-09 11:44 Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.958 26-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Βιρμανάκια!!! ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Click για ανάπτυξη... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:05 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.959 26-01-09 16:05 Δηλαδη δεν εχει αλλες θεσεις? εχεις κλεισει Γιουλη αυτο θα ηταν αδικο θελω κι'εγω περιμενω οκ? στειλε φορμα μην αργησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:09 Η staman2 έγραψε: #35.960 26-01-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου!!!! Μορφεάκι μου γλυκό και ζαχαρένιο!!! Αμ τσάμπα βρε σε ονειρευόμουν τα βράδια??? Σ΄ευχαριστώ μωράκι μου γλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1796 1797 1798 1799 1800 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιούλη,τέλεια τα γατάκια σου!!!! Έβαλα msn!!!! indilgron,δικό σου!!! Κι ένα για τη Γιούλη! Πολύ μου αρέσει αυτό το εκτροφείο! Και μια ωραία υπογραφή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.953 25-01-09 21:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη,τέλεια τα γατάκια σου!!!! Έβαλα msn!!!! indilgron,δικό σου!!! Κι ένα για τη Γιούλη! Πολύ μου αρέσει αυτό το εκτροφείο! Και μια ωραία υπογραφή: Click για ανάπτυξη... Εμενα να δεις σ'ευχαριστουμε πολυ για το οφθαλμολουτρο Γιουλη δες δες δες εξαιρετικες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Η bunny έγραψε: #35.954 25-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εμενα να δεις σ'ευχαριστουμε πολυ για το οφθαλμολουτρο Γιουλη δες δες δες εξαιρετικες ε? Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 09:32 Η Βάσια13859: #35.955 26-01-09 09:32 καλημέρα!εμεις επιτέλους είμαστε στην τελευταία μέρα του οίστρου!καλα τη βγάλαμε μόνο με 2 μέρες να την ακουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η staman2 έγραψε: #35.956 26-01-09 11:42 Καλημέρα Βιρμανάκια!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω μετα θα τραγουδω με καημο... Δημητρη μου....Δημητρη μου μου το'καψες το σπιτι μου Μου πηρες ολα τα γατια παει η καημενη φαμελια Click για ανάπτυξη... ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε "σεβομαι" χαμηλωνω τ'αυτακια Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Click για ανάπτυξη... Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η staman2 έγραψε: #35.957 26-01-09 11:44 Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.958 26-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Βιρμανάκια!!! ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Click για ανάπτυξη... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:05 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.959 26-01-09 16:05 Δηλαδη δεν εχει αλλες θεσεις? εχεις κλεισει Γιουλη αυτο θα ηταν αδικο θελω κι'εγω περιμενω οκ? στειλε φορμα μην αργησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:09 Η staman2 έγραψε: #35.960 26-01-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου!!!! Μορφεάκι μου γλυκό και ζαχαρένιο!!! Αμ τσάμπα βρε σε ονειρευόμουν τα βράδια??? Σ΄ευχαριστώ μωράκι μου γλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1796 1797 1798 1799 1800 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη,τέλεια τα γατάκια σου!!!! Έβαλα msn!!!! indilgron,δικό σου!!! Κι ένα για τη Γιούλη! Πολύ μου αρέσει αυτό το εκτροφείο! Και μια ωραία υπογραφή: Click για ανάπτυξη... Εμενα να δεις σ'ευχαριστουμε πολυ για το οφθαλμολουτρο Γιουλη δες δες δες εξαιρετικες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Η bunny έγραψε: #35.954 25-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εμενα να δεις σ'ευχαριστουμε πολυ για το οφθαλμολουτρο Γιουλη δες δες δες εξαιρετικες ε? Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 09:32 Η Βάσια13859: #35.955 26-01-09 09:32 καλημέρα!εμεις επιτέλους είμαστε στην τελευταία μέρα του οίστρου!καλα τη βγάλαμε μόνο με 2 μέρες να την ακουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η staman2 έγραψε: #35.956 26-01-09 11:42 Καλημέρα Βιρμανάκια!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω μετα θα τραγουδω με καημο... Δημητρη μου....Δημητρη μου μου το'καψες το σπιτι μου Μου πηρες ολα τα γατια παει η καημενη φαμελια Click για ανάπτυξη... ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε "σεβομαι" χαμηλωνω τ'αυτακια Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Click για ανάπτυξη... Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η staman2 έγραψε: #35.957 26-01-09 11:44 Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.958 26-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Βιρμανάκια!!! ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Click για ανάπτυξη... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:05 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.959 26-01-09 16:05 Δηλαδη δεν εχει αλλες θεσεις? εχεις κλεισει Γιουλη αυτο θα ηταν αδικο θελω κι'εγω περιμενω οκ? στειλε φορμα μην αργησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:09 Η staman2 έγραψε: #35.960 26-01-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου!!!! Μορφεάκι μου γλυκό και ζαχαρένιο!!! Αμ τσάμπα βρε σε ονειρευόμουν τα βράδια??? Σ΄ευχαριστώ μωράκι μου γλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1796 1797 1798 1799 1800 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εμενα να δεις σ'ευχαριστουμε πολυ για το οφθαλμολουτρο Γιουλη δες δες δες εξαιρετικες ε? Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 09:32 Η Βάσια13859: #35.955 26-01-09 09:32 καλημέρα!εμεις επιτέλους είμαστε στην τελευταία μέρα του οίστρου!καλα τη βγάλαμε μόνο με 2 μέρες να την ακουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η staman2 έγραψε: #35.956 26-01-09 11:42 Καλημέρα Βιρμανάκια!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω μετα θα τραγουδω με καημο... Δημητρη μου....Δημητρη μου μου το'καψες το σπιτι μου Μου πηρες ολα τα γατια παει η καημενη φαμελια Click για ανάπτυξη... ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε "σεβομαι" χαμηλωνω τ'αυτακια Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Click για ανάπτυξη... Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η staman2 έγραψε: #35.957 26-01-09 11:44 Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.958 26-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Βιρμανάκια!!! ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Click για ανάπτυξη... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:05 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.959 26-01-09 16:05 Δηλαδη δεν εχει αλλες θεσεις? εχεις κλεισει Γιουλη αυτο θα ηταν αδικο θελω κι'εγω περιμενω οκ? στειλε φορμα μην αργησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:09 Η staman2 έγραψε: #35.960 26-01-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου!!!! Μορφεάκι μου γλυκό και ζαχαρένιο!!! Αμ τσάμπα βρε σε ονειρευόμουν τα βράδια??? Σ΄ευχαριστώ μωράκι μου γλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1796 1797 1798 1799 1800 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημέρα!εμεις επιτέλους είμαστε στην τελευταία μέρα του οίστρου!καλα τη βγάλαμε μόνο με 2 μέρες να την ακουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η staman2 έγραψε: #35.956 26-01-09 11:42 Καλημέρα Βιρμανάκια!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω μετα θα τραγουδω με καημο... Δημητρη μου....Δημητρη μου μου το'καψες το σπιτι μου Μου πηρες ολα τα γατια παει η καημενη φαμελια Click για ανάπτυξη... ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε "σεβομαι" χαμηλωνω τ'αυτακια Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Click για ανάπτυξη... Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η staman2 έγραψε: #35.957 26-01-09 11:44 Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.958 26-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Βιρμανάκια!!! ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Click για ανάπτυξη... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:05 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.959 26-01-09 16:05 Δηλαδη δεν εχει αλλες θεσεις? εχεις κλεισει Γιουλη αυτο θα ηταν αδικο θελω κι'εγω περιμενω οκ? στειλε φορμα μην αργησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:09 Η staman2 έγραψε: #35.960 26-01-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου!!!! Μορφεάκι μου γλυκό και ζαχαρένιο!!! Αμ τσάμπα βρε σε ονειρευόμουν τα βράδια??? Σ΄ευχαριστώ μωράκι μου γλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1796 1797 1798 1799 1800 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα Βιρμανάκια!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω μετα θα τραγουδω με καημο... Δημητρη μου....Δημητρη μου μου το'καψες το σπιτι μου Μου πηρες ολα τα γατια παει η καημενη φαμελια Click για ανάπτυξη... ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε "σεβομαι" χαμηλωνω τ'αυτακια Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kοιμομαστε Ζζζζζ..... Ηρθε το ξυπνητηρι Click για ανάπτυξη... Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η staman2 έγραψε: #35.957 26-01-09 11:44 Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.958 26-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Βιρμανάκια!!! ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Click για ανάπτυξη... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:05 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.959 26-01-09 16:05 Δηλαδη δεν εχει αλλες θεσεις? εχεις κλεισει Γιουλη αυτο θα ηταν αδικο θελω κι'εγω περιμενω οκ? στειλε φορμα μην αργησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:09 Η staman2 έγραψε: #35.960 26-01-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου!!!! Μορφεάκι μου γλυκό και ζαχαρένιο!!! Αμ τσάμπα βρε σε ονειρευόμουν τα βράδια??? Σ΄ευχαριστώ μωράκι μου γλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1796 1797 1798 1799 1800 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.958 26-01-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Βιρμανάκια!!! ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Click για ανάπτυξη... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:05 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.959 26-01-09 16:05 Δηλαδη δεν εχει αλλες θεσεις? εχεις κλεισει Γιουλη αυτο θα ηταν αδικο θελω κι'εγω περιμενω οκ? στειλε φορμα μην αργησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:09 Η staman2 έγραψε: #35.960 26-01-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου!!!! Μορφεάκι μου γλυκό και ζαχαρένιο!!! Αμ τσάμπα βρε σε ονειρευόμουν τα βράδια??? Σ΄ευχαριστώ μωράκι μου γλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1796 1797 1798 1799 1800 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Βιρμανάκια!!! ποιήτρια όπως πάντα Γιουλάκο! Ομορφιά μου τι καλονή είσαι εσύ!! Νομίζω Γιουλη μου πως είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες αυτές!!! Η τελευταία δε, είναι μαγευτική. Ολη σου η γατοοικογένεια σε τρυφερό τετ α τετ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο, συγγνώμη υπάρχει παρακαλώ για εμένα καμια θεσουλσ στο κλάμπ του Μορφέα? Το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμάστρια του και νομίζω έχω και προτεραιότητα?? Click για ανάπτυξη... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:05 Ο *D~A~D* έγραψε: #35.959 26-01-09 16:05 Δηλαδη δεν εχει αλλες θεσεις? εχεις κλεισει Γιουλη αυτο θα ηταν αδικο θελω κι'εγω περιμενω οκ? στειλε φορμα μην αργησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:09 Η staman2 έγραψε: #35.960 26-01-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου!!!! Μορφεάκι μου γλυκό και ζαχαρένιο!!! Αμ τσάμπα βρε σε ονειρευόμουν τα βράδια??? Σ΄ευχαριστώ μωράκι μου γλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1796 1797 1798 1799 1800 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1798 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δηλαδη δεν εχει αλλες θεσεις? εχεις κλεισει Γιουλη αυτο θα ηταν αδικο θελω κι'εγω περιμενω οκ? στειλε φορμα μην αργησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:09 Η staman2 έγραψε: #35.960 26-01-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου!!!! Μορφεάκι μου γλυκό και ζαχαρένιο!!! Αμ τσάμπα βρε σε ονειρευόμουν τα βράδια??? Σ΄ευχαριστώ μωράκι μου γλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαριστω Αναστασακο μου...αλλα η Καλυψω που ειναι "θαμενη" απο κατω και κοιμαται του καλου καιρου, χαμπαρι δεν εχει παρει τι γινεται... Εσυ εισαι η πρωτη που μπηκε! Επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου!!!! Μορφεάκι μου γλυκό και ζαχαρένιο!!! Αμ τσάμπα βρε σε ονειρευόμουν τα βράδια??? Σ΄ευχαριστώ μωράκι μου γλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.