Birman-maniacs

Τι ωραίες φωτογραφίες!:happy:
Μου φτιάξατε τη μέρα!:whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιουλη πως στο καλο εμαθες για την ρατσα βιρμανιας και πηρες τον Μορφεα?
Ειχα πριν το τελειο δειγμα Βιρμανικης τη Καλυψω:P κι ηθελα να της βρω ταιρι:)
Δεν έχεις msn;:hmm:
καλα Χριστινα ειναι μερες τωρα που ηθελα να σου πω...γιατι κοριτσακι μου βαζεις Netherland στη περιοχη που μενεις? Τι δουλεια εχει η Ολλανδια? Μολις ειδα οτι γραφεις Neverland:P
Γερναω:(:P
Μονο σπιτι εχω Msn;)
Και ξανα φτου μου:redface:...να μη βασκαθω:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DSCN0719.jpg
Τί ωραίος ο Μορφέας!:up:
Καλέ,του ακρωτηριάσατε τα μπροστινά του ποδαράκια;!:blink::blink::blink::confused::lol:

τερας!δεν βλεπεις το παιδι σου....:(

l21149335888_7678.jpg
μπου

Γεια σας Βιρμανακια:).
Τι κάνουν τα γατάκια σας. Η Αθηνά και ο Μορφέας πως πάνε με το θέμα οίστρος; Καταφέρατε τίποτα τελικά; Έχω μέρες να δω τα νέα σας.

Τί ωραίος ο Μορφέας!:up:
Καλέ,του ακρωτηριάσατε τα μπροστινά του ποδαράκια;!:blink::blink::blink::confused::lol:
του΄τα'χει δεμενα η Βασια για να μη βαραει το κολιτσι της...:lol:

τερας!δεν βλεπεις το παιδι σου....:(
αιφνιδιαστηκα παιδι μου...λεω βαζει ολο φωτο του Πλατωνα:Pηταν και πολυ πιο ασπρος ο κουκλινος μου...

Γεια σας Βιρμανακια:).
Τι κάνουν τα γατάκια σας. Η Αθηνά και ο Μορφέας πως πάνε με το θέμα οίστρος; Καταφέρατε τίποτα τελικά; Έχω μέρες να δω τα νέα σας.
καταφεραμε παρα πολλα...ο ενας να κλαιει στην Αθηνα κι η αλλη στη Λαμια και στη μεση τα τρακτερ των αγροτων να εμποδιζουν αυτο το μοιραιο παθος να αναπτυχθει :P:lol::lol:

κοιτατε αυτη εχει το ιδιο ζευγαρι με μενα!

κοιτατε αυτη εχει το ιδιο ζευγαρι με μενα!
μας δουλευεις???:blink:Αυτα ειναι ΙΔΙΑ με τα δικα σου:blink::blink:

καταφεραμε παρα πολλα...ο ενας να κλαιει στην Αθηνα κι η αλλη στη Λαμια και στη μεση τα τρακτερ των αγροτων να εμποδιζουν αυτο το μοιραιο παθος να αναπτυχθει :P:lol::lol:
:lol::lol::lol:
Με πέθανες πάλι!
Τώρα όμως που φύγαν τα τρακτέρ; Ή τους πέρασε;

καλα Χριστινα ειναι μερες τωρα που ηθελα να σου πω...γιατι κοριτσακι μου βαζεις Netherland στη περιοχη που μενεις? Τι δουλεια εχει η Ολλανδια? Μολις ειδα οτι γραφεις Neverland:P
Γερναω:(:P
Μονο σπιτι εχω Msn;)
Ααα.
Και δεν γερνάς καθόλου!:mad::)

Είμαστε όσο νιώθουμε.:happy:

Άσχετα βέβαια που σήμερα στο σχολείο μου λέγανε πως πρέπει κάποτε να μεγαλώσω.:/: Μα τί να είμαι πια! σαν αυτά τα μικρομέγαλα που φοράνε ότι τους κατέβει στο κεφάλι.:confused: Δεν είμαι και σε σημείο ακρότητας,είπαμε.

Το τι θα κάνω είναι δική μου υπόθεση όπως και του καθένα.:)
Στην καθημερινή μου ζωή θέλω να είμαι στα πλαίσια του ευχάριστα φυσιολογικού.:happy:

Αλλά αυτά δεν με πολυενδιαφέρουν.:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back