Birman-maniacs

θα πηγαίνουμε τουλάχιστον 1 φορα το μήνα..ειναι τελειο για το σώμα και το δέρμα...συν το ψυχολογικό....;)ειδικα σαν γυναικοπαρέα περάσαμε τέλεια...όλο γελάγαμε....:)
Ωραια!:up: Για βαλε το link του spa! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Thermae Platystomou spa λεγεται..δεν το ξέρω site...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερίζω αυτό το όμορφο φόρουμ.

Για να πω την αλήθεια δεν είχα ιδέα για αυτή τη ράτσα, αλλά με τι φωτογραφίες που είδα σε αυτό το τόπικ τρελάθηκα!!

Πραγματικά πανέμορφα ζώα.
Να τα χαίρεστε όλοι!:up:

Καλημερίζω αυτό το όμορφο φόρουμ.

Για να πω την αλήθεια δεν είχα ιδέα για αυτή τη ράτσα, αλλά με τι φωτογραφίες που είδα σε αυτό το τόπικ τρελάθηκα!!

Πραγματικά πανέμορφα ζώα.
Να τα χαίρεστε όλοι!:up:
Σε ευχαριστουμε πολυ! :)
Ενας Birmaniac εφτιαξε αυτη την ιστοσελιδα!
Μπες αν θες να διαβασεις και για oφθαλμολουτρο! ;)

www.birman.gr

Καλημέρα Βιρμανάκια με τα όμορφα γατάκια!:D

CIMG2985.jpg
[/quote]
Κι εγώ αυτή διάλεξα μόλις την είδα.!!! Τέλεια φατσουλα!:up:και εντελώς αντιπροσωπευτική για το Σεμελιώ!
Γιούλη ΤΕΛΕΙΑ η υπογραφή!

Δώσε παρακαλώ φιλιά στην Καλυψώ γιατι με σκλαβώνει η καλοσύνη της, μουσουδια στον άντρακλα τον Μορφέα γιατι είμαι επίτιμο μέλος του κλαμπ της ομορφιάς του, και ρουφηχτά φιλιά στο Σεμελάκι γιατι... με αφησε άφωνη από την ομορφια και την γλύκα της και την τρυφερότητά της.:up::up:

Βάσια μπράβο που χαλαρώσατε οι φιλεναδίτσες ! Να το κάνετε συχνά αυτο. Πραγματικά είναι ξεκούραση κ ανάπαυλα γενικώς...Φιλάκια στα μικρά σου!:D

Και ναι... μαδάνε τα άτιμα τώρα είναι η εποχή. Τι να πω εγώ με τα δυο περσικά... Χαμός παντου. Κάθε μέρα διπλο βουρτσισμα και ηλεκτρική. Αλλα κι ο Σεβάχ βγάζει πολλή τριχα αυτον τον καιρο. Αλλαζει νομίζω τρίχωμα.:P;)

Κουραγιο Αναστασο...κι εμενα οταν ξεκινησουν τα ζευγαρωματα (με το καλο) θα΄χει να πεσει απιστευτο ξετουφιασμα:/:

Κουραγιο Αναστασο...κι εμενα οταν ξεκινησουν τα ζευγαρωματα (με το καλο) θα΄χει να πεσει απιστευτο ξετουφιασμα:/:
Γουστάρωωωωω:lol::lol::lol:

Γουστάρωωωωω:lol::lol::lol:
να παρεις και το Μαριο τηλ. να του το πεις, να χαρει κι αυτος:lol::lol:
πλακα πλακα στο μπαλκονι θα ζευγαρωσουν...εγω μες το σπιτι δεν τα ξανααφηνω...

να παρεις και το Μαριο τηλ. να του το πεις, να χαρει κι αυτος:lol::lol:
πλακα πλακα στο μπαλκονι θα ζευγαρωσουν...εγω μες το σπιτι δεν τα ξανααφηνω...
Θα τον πάρωωωω και θα χαρειειειειε!!!!!!!!!:lol:
Γιατι καλέ? Δεν τα αφήνεις τα κακομοιρα?Μπορει να θέλουν να το κανουν, καρεκλάτο, ψυγειάτο, τραπεζάτο, κλπ όπως κι η Λούνα με τον Φιντελ. Να δεις τη μαμα της Γιάννας όταν μου τα περιέγραφε να ξεραθεις στο γέλιο:)

Θα τον πάρωωωω και θα χαρειειειειε!!!!!!!!!:lol:
Γιατι καλέ? Δεν τα αφήνεις τα κακομοιρα?Μπορει να θέλουν να το κανουν, καρεκλάτο, ψυγειάτο, τραπεζάτο, κλπ όπως κι η Λούνα με τον Φιντελ. Να δεις τη μαμα της Γιάννας όταν μου τα περιέγραφε να ξεραθεις στο γέλιο:)
Βρε οξω σου λεω οξω! :lol::lol:
Μπαλκονατο, γατοδεντρατο, γατοσπιτακο και τουαλετατο αμα λαχει:lol:

Λιλα Βιρμανουλα ονοματι Luthien - Tinuviel :cool:
Για τη Δωρα ειναι αυτη:)

200201vielsottopoltrona.jpg

Τι ωραιο ονομα που εχει...Και πολυ νεραϊδισια γατουλα,εχει μια αυρα παραμυθιου.

Τι ωραιο ονομα που εχει...Και πολυ νεραϊδισια γατουλα,εχει μια αυρα παραμυθιου.
Δεν στην αφιερωσα τυχαια;):)

Βρε οξω σου λεω οξω! :lol::lol:
Μπαλκονατο, γατοδεντρατο, γατοσπιτακο και τουαλετατο αμα λαχει:lol:
:lol::lol::lol:

Λιλα Βιρμανουλα ονοματι Luthien - Tinuviel :cool:
Για τη Δωρα ειναι αυτη:)

200201vielsottopoltrona.jpg
ΩΩΩΩΩ τι όμορφη γάτα!!! Τέλεια την βλέπω! Ειναι το χρώμα μου καθώς και το μπλε στα βιρμανάκια που με τρελαίνει....:up:

Αστην κατω Αναστασια,ειναι δικη μου!:mad:

Σιγα μην τη δειρω...Εχε χαρη που τη συμπαθησα...

Σιγα μην τη δειρω...Εχε χαρη που τη συμπαθησα...
καλε ειναι ενας αγγελος αυτη η γυναικα:up:
Παιδια!False alarm δεν εχει ξυλο:P:lol:

Γεια σας!:happy:https://www.mypetz.gr/posts/5477730/
2429212852_61bfae9d82_o%5B1%5D.jpg

καλε ειναι ενας αγγελος αυτη η γυναικα:up:
Παιδια!False alarm δεν εχει ξυλο:P:lol:
Γιατι;:mad::lol::lol::lol::up:
Όσο για το άγγελος είναι και λίγα λέμε...:happy:

Σε ευχαριστουμε πολυ! :)
Ενας Birmaniac εφτιαξε αυτη την ιστοσελιδα!
Μπες αν θες να διαβασεις και για oφθαλμολουτρο! ;)

www.birman.gr

Πολύ ωραία σελίδα με καταπληκτικές φωτογραφίες!
Θέλω τώρα ένα τέτοιο γατάκι μήπως και απαλύνω τον πόνο από το χαμό του γάτου μου, αλλά από όσο είδα εδώ στο φόρουμ δεν είναι εύκολο να βρεθούν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back