Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:08 Η Αντα έγραψε: #36.861 11-02-09 11:08 Καλημερα!! πολυ στρουμπουλουλα ειναι η Σεμελη...εμενα μου αρεσει....μια χαρα θα εκανε παρεα με τον Αλφι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:19 Η moukelis έγραψε: #36.862 11-02-09 11:19 Αρνακι σωστο η Σεμελη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.863 11-02-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! πολυ στρουμπουλουλα ειναι η Σεμελη...εμενα μου αρεσει....μια χαρα θα εκανε παρεα με τον Αλφι! Click για ανάπτυξη... Αντα!!!! τι κανεις????Πως παει η δουλεια?? οι ετοιμασιες ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.864 11-02-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αρνακι σωστο η Σεμελη! Click για ανάπτυξη... τι νομιζες...στην Εκθεση με το κιλο θα τη πουλησω Αντα θα ερθεις στην εκθεση ε? 22 Μαρτιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η Αντα έγραψε: #36.865 11-02-09 11:42 Τρεχω γενικα με τη δουλεια..εχω ενα τρομερα φορτωμενο προγραμμα. Οι ετοιμασιες προχωρουν αργα..Το Σαββατο πηγαμε στην εκθεση γαμου που ειχε στο Helexpo. Γυρισα με 2 σακουλες γεματες με υλικο για ''μελετη'' !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #36.866 11-02-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι νομιζες...στην Εκθεση με το κιλο θα τη πουλησω Αντα θα ερθεις στην εκθεση ε? 22 Μαρτιου Click για ανάπτυξη... Εννοεις την εκθεση που θα γινει στη Σαλαμινα? δεν το βλεπω...εσυ θα συμμετάσχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.867 11-02-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τρεχω γενικα με τη δουλεια..εχω ενα τρομερα φορτωμενο προγραμμα. Οι ετοιμασιες προχωρουν αργα..Το Σαββατο πηγαμε στην εκθεση γαμου που ειχε στο Helexpo. Γυρισα με 2 σακουλες γεματες με υλικο για ''μελετη'' !! Click για ανάπτυξη... Ωραια! Εχεις ξεκινησει να κατασταλαζεις με το τι/που/ποσο κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.868 11-02-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εννοεις την εκθεση που θα γινει στη Σαλαμινα? δεν το βλεπω...εσυ θα συμμετάσχεις? Click για ανάπτυξη... ναι με τη Σεμελη! Θα ερθει και ο Θοδωρης με το Πλατωνα κι ο Βασιλης με τον erefer! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gourgourakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gourgourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:46 Ο gourgourakos: #36.869 11-02-09 11:46 Κορίτσια καλημέρα και σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας! Εάν είναι εύκολο, θέλω να μου πείτε, σαν χαρακτήρες τα βιρμανάκια μοιάζουν με τα περσικά ? Thanx girls! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #36.870 11-02-09 11:47 Gourgourako να σε ρωτησω κατι;Πως κατεληξες σε περσικο ή βιρμανιας;Πιο παλια αν δεν κανω λαθος ηθελες σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.871 11-02-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Κορίτσια καλημέρα και σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας! Εάν είναι εύκολο, θέλω να μου πείτε, σαν χαρακτήρες τα βιρμανάκια μοιάζουν με τα περσικά ? Thanx girls! Click για ανάπτυξη... ειναι λιγο πιο ενεργητικες γιατι εχουν λιγακι Σιαμ στο αιμα τους! Διαβασε και το site που σου εβαλα! Βοηθα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η Αντα έγραψε: #36.872 11-02-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι με τη Σεμελη! Θα ερθει και ο Θοδωρης με το Πλατωνα κι ο Βασιλης με τον erefer! Click για ανάπτυξη... Πολυ χαιρομαι...βεβαια με καταλαβαινεις οτι δεν θελω να μπω σε ασκοπα εξοδα... Ειναι πολλα τα χρηματα που ζητανε (δεν εννοω την εκθεση) και ας λενε οτι υπαρχει κριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η Αντα έγραψε: #36.873 11-02-09 11:51 Γιουλη οταν θα συναντηθουμε - ελπιζω συντομα - θα σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. Παντως τη περιοχη που κοιταμε ειναι προς τα πανω, στα Βορεια Προαστεια και ειναι αρκετοι παραγοντες που ερευνουμε ...ρομαντικο/ τιμή/ ατομα / προσβαση κα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.874 11-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Gourgourako να σε ρωτησω κατι;Πως κατεληξες σε περσικο ή βιρμανιας;Πιο παλια αν δεν κανω λαθος ηθελες σιαμ. Click για ανάπτυξη... πολλοι Δωρα μου ρωτανε πριν παρουν αποφαση για το τι γατα θα παρουν τελικα....εμεις οφειλουμε να ενημερωνουμε κι εκεινοι να αποφασιζουν Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολυ χαιρομαι...βεβαια με καταλαβαινεις οτι δεν θελω να μπω σε ασκοπα εξοδα... Ειναι πολλα τα χρηματα που ζητανε (δεν εννοω την εκθεση) και ας λενε οτι υπαρχει κριση. Click για ανάπτυξη... σαν επισκεπτρια? επειδη ξερω οτι σου αρεσουν οι εκθεσεις γατας Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη οταν θα συναντηθουμε - ελπιζω συντομα - θα σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. Παντως τη περιοχη που κοιταμε ειναι προς τα πανω, στα Βορεια Προαστεια και ειναι αρκετοι παραγοντες που ερευνουμε ...ρομαντικο/ τιμή/ ατομα / προσβαση κα. Click για ανάπτυξη... πολυ καλα το ψαχνετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Η moukelis έγραψε: #36.875 11-02-09 11:56 Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:57 Η staman2 έγραψε: #36.876 11-02-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μην τη δειρω...Εχε χαρη που τη συμπαθησα... Click για ανάπτυξη... Χμ χμ έτσι έ? Την συμπάθησες???? Κάτσε να φέρω τον Τίμυ να σε τακτοποιήσει! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ειναι ενας αγγελος αυτη η γυναικα Παιδια!False alarm δεν εχει ξυλο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αλλα είναι υπερβολή. Κανένας δεν είναι άγγελος. ΜΟΝΟΝ ο ΠΕΡΣΗΣ ΜΟΥ! Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Πολύ ωραία σελίδα με καταπληκτικές φωτογραφίες! Θέλω τώρα ένα τέτοιο γατάκι μήπως και απαλύνω τον πόνο από το χαμό του γάτου μου, αλλά από όσο είδα εδώ στο φόρουμ δεν είναι εύκολο να βρεθούν. Click για ανάπτυξη... Καλώς τον!! Σου εύχομαι να αποκτήσεις το γατάκι που επιθυμείς. Και να απαλύνεις όσο μπορεις περισσότερο τον πόνο σου .... Λυπαμαι που έχασες το γατάκι σου. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μια κ έρχεται η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου είπα να ξεκινήσω από σήμερα κ να σας βάλω κ την ανάλογη φωτογραφία happy Valentine's day Click για ανάπτυξη... Ρε Ελενα ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!! Και τι χιουμορ!! Γελαω ακόμη!!! Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Καλησπέρα σε όλους! Αυτό το διάστημα βρίσκομαι και γω πρός αναζήτηση γατοσυντρόφου και είμαι ανάμεσα σε περσικό και βιρμανίας. Εάν μπορεί κάποιος να δώσει μερικές πληροφορίες για τα βιρμανάκια (εκτροφεία,τιμές) ή αν μπορώ να βρώ κάποιο απο ιδιώτη, θα σας ήμουν ευγνώμων! Ααα και κάτι ακόμη που θέλω να σας ρωτήσω και μη γελάσετε μαζί μου....αυτό το υπέροχο άσπρο γατουλινάκι ειναι βιρμανάκι? Ευχαριστώ γατοσύντροφοι! Click για ανάπτυξη... Με το καλό εύχομαι να καταλήξεις στην επιλογή γατοσυντρόφου, και να αποκτήσεις το γατάκι σου!!! Πάντως και οι δυο ράτσες είναι πολύ όμορφες και σαν χαρακτήρες επίσης! Τώρα όσο για την περιποίηση της γουνας τους, τα βιρμανικά είναι σαφώς πολύ πιο εύκολα από τα περσικά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμα ειναι καλα ευτυχως...στειρωθηκε κιολας κι ολα καλα....αλλα επαθε μεγαλο σοκ απο τα γατακια που τα εψαχνε... Click για ανάπτυξη... Τι κρίμα την καημενούλα... Ευτυχώς που αυτη είναι καλά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σεμελακι ξαπλωτο....και παχιο παχιο Click για ανάπτυξη... Σεμελάκι μαγικό και πανέμορφο. Να το χαίρεσαι Γιουλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:58 Η Αντα έγραψε: #36.877 11-02-09 11:58 Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gourgourakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gourgourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:01 Ο gourgourakos: #36.878 11-02-09 12:01 Kορίτσια μόλις μπήκα στο σάϊτ και είδα οτι έχει πολλές πληροφορίες....σας ευχαριστώ! Moukelis ακόμη βρίσκομαι σε αναζήτηση... αλλά άρχισα να "τρελλένομαι" περισσότερο με τα βιρμανάκια,μιλώντας τελευταία με ενα φίλο που το ψάχνει και αυτός για βιρμανάκι,οπότε.... Ααα και περσικό είχα παλιότερα και η αλήθεια είναι οτι με είχε ξετρελλάνει αυτό το γατί,οπότε σκέφτηκα να καταλήξω σε περσικό η σε βιρμανίας μιας και νομίζω πως εμφανισιακά μοιάζουν περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.879 11-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο πιστευω να σου αρεσει ενας συγκεκριμενος τυπος και χαρακτηρας γατας...επισης σε μια οικογενεια παιζει να αρεσει στο μπαμπα το Μαιην Κουν στη μαμα η Περσικη και στα παιδια η Βιρμανικη π.χ.....τοτε αυτος που ψαχνει εχει προβλημα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Click για ανάπτυξη... Ενα πολυ μικρο συμβολικο ποσο η εισοδος, οι βενζινες μεχρι το Περαμα ή το εισιτηριο τρενου μεχρι το Πειραια και μετα το καραβακι για απεναντι...αν δεν συμμετεχεις ως εκθετης δεν θα βαλεις το φαγητο...καλα με σαντουιτς θα τη βγαλουμεαλλα θα σε κερασουμε καφεδακι εμεις και σαντουιτς αν θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.880 11-02-09 12:04 Αντα...για την Εκθεση στη Σαλαμινα μιλαμε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1842 1843 1844 1845 1846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα!! πολυ στρουμπουλουλα ειναι η Σεμελη...εμενα μου αρεσει....μια χαρα θα εκανε παρεα με τον Αλφι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:19 Η moukelis έγραψε: #36.862 11-02-09 11:19 Αρνακι σωστο η Σεμελη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.863 11-02-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! πολυ στρουμπουλουλα ειναι η Σεμελη...εμενα μου αρεσει....μια χαρα θα εκανε παρεα με τον Αλφι! Click για ανάπτυξη... Αντα!!!! τι κανεις????Πως παει η δουλεια?? οι ετοιμασιες ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.864 11-02-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αρνακι σωστο η Σεμελη! Click για ανάπτυξη... τι νομιζες...στην Εκθεση με το κιλο θα τη πουλησω Αντα θα ερθεις στην εκθεση ε? 22 Μαρτιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η Αντα έγραψε: #36.865 11-02-09 11:42 Τρεχω γενικα με τη δουλεια..εχω ενα τρομερα φορτωμενο προγραμμα. Οι ετοιμασιες προχωρουν αργα..Το Σαββατο πηγαμε στην εκθεση γαμου που ειχε στο Helexpo. Γυρισα με 2 σακουλες γεματες με υλικο για ''μελετη'' !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #36.866 11-02-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι νομιζες...στην Εκθεση με το κιλο θα τη πουλησω Αντα θα ερθεις στην εκθεση ε? 22 Μαρτιου Click για ανάπτυξη... Εννοεις την εκθεση που θα γινει στη Σαλαμινα? δεν το βλεπω...εσυ θα συμμετάσχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.867 11-02-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τρεχω γενικα με τη δουλεια..εχω ενα τρομερα φορτωμενο προγραμμα. Οι ετοιμασιες προχωρουν αργα..Το Σαββατο πηγαμε στην εκθεση γαμου που ειχε στο Helexpo. Γυρισα με 2 σακουλες γεματες με υλικο για ''μελετη'' !! Click για ανάπτυξη... Ωραια! Εχεις ξεκινησει να κατασταλαζεις με το τι/που/ποσο κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.868 11-02-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εννοεις την εκθεση που θα γινει στη Σαλαμινα? δεν το βλεπω...εσυ θα συμμετάσχεις? Click για ανάπτυξη... ναι με τη Σεμελη! Θα ερθει και ο Θοδωρης με το Πλατωνα κι ο Βασιλης με τον erefer! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gourgourakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gourgourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:46 Ο gourgourakos: #36.869 11-02-09 11:46 Κορίτσια καλημέρα και σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας! Εάν είναι εύκολο, θέλω να μου πείτε, σαν χαρακτήρες τα βιρμανάκια μοιάζουν με τα περσικά ? Thanx girls! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #36.870 11-02-09 11:47 Gourgourako να σε ρωτησω κατι;Πως κατεληξες σε περσικο ή βιρμανιας;Πιο παλια αν δεν κανω λαθος ηθελες σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.871 11-02-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Κορίτσια καλημέρα και σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας! Εάν είναι εύκολο, θέλω να μου πείτε, σαν χαρακτήρες τα βιρμανάκια μοιάζουν με τα περσικά ? Thanx girls! Click για ανάπτυξη... ειναι λιγο πιο ενεργητικες γιατι εχουν λιγακι Σιαμ στο αιμα τους! Διαβασε και το site που σου εβαλα! Βοηθα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η Αντα έγραψε: #36.872 11-02-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι με τη Σεμελη! Θα ερθει και ο Θοδωρης με το Πλατωνα κι ο Βασιλης με τον erefer! Click για ανάπτυξη... Πολυ χαιρομαι...βεβαια με καταλαβαινεις οτι δεν θελω να μπω σε ασκοπα εξοδα... Ειναι πολλα τα χρηματα που ζητανε (δεν εννοω την εκθεση) και ας λενε οτι υπαρχει κριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η Αντα έγραψε: #36.873 11-02-09 11:51 Γιουλη οταν θα συναντηθουμε - ελπιζω συντομα - θα σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. Παντως τη περιοχη που κοιταμε ειναι προς τα πανω, στα Βορεια Προαστεια και ειναι αρκετοι παραγοντες που ερευνουμε ...ρομαντικο/ τιμή/ ατομα / προσβαση κα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.874 11-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Gourgourako να σε ρωτησω κατι;Πως κατεληξες σε περσικο ή βιρμανιας;Πιο παλια αν δεν κανω λαθος ηθελες σιαμ. Click για ανάπτυξη... πολλοι Δωρα μου ρωτανε πριν παρουν αποφαση για το τι γατα θα παρουν τελικα....εμεις οφειλουμε να ενημερωνουμε κι εκεινοι να αποφασιζουν Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολυ χαιρομαι...βεβαια με καταλαβαινεις οτι δεν θελω να μπω σε ασκοπα εξοδα... Ειναι πολλα τα χρηματα που ζητανε (δεν εννοω την εκθεση) και ας λενε οτι υπαρχει κριση. Click για ανάπτυξη... σαν επισκεπτρια? επειδη ξερω οτι σου αρεσουν οι εκθεσεις γατας Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη οταν θα συναντηθουμε - ελπιζω συντομα - θα σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. Παντως τη περιοχη που κοιταμε ειναι προς τα πανω, στα Βορεια Προαστεια και ειναι αρκετοι παραγοντες που ερευνουμε ...ρομαντικο/ τιμή/ ατομα / προσβαση κα. Click για ανάπτυξη... πολυ καλα το ψαχνετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Η moukelis έγραψε: #36.875 11-02-09 11:56 Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:57 Η staman2 έγραψε: #36.876 11-02-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μην τη δειρω...Εχε χαρη που τη συμπαθησα... Click για ανάπτυξη... Χμ χμ έτσι έ? Την συμπάθησες???? Κάτσε να φέρω τον Τίμυ να σε τακτοποιήσει! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ειναι ενας αγγελος αυτη η γυναικα Παιδια!False alarm δεν εχει ξυλο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αλλα είναι υπερβολή. Κανένας δεν είναι άγγελος. ΜΟΝΟΝ ο ΠΕΡΣΗΣ ΜΟΥ! Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Πολύ ωραία σελίδα με καταπληκτικές φωτογραφίες! Θέλω τώρα ένα τέτοιο γατάκι μήπως και απαλύνω τον πόνο από το χαμό του γάτου μου, αλλά από όσο είδα εδώ στο φόρουμ δεν είναι εύκολο να βρεθούν. Click για ανάπτυξη... Καλώς τον!! Σου εύχομαι να αποκτήσεις το γατάκι που επιθυμείς. Και να απαλύνεις όσο μπορεις περισσότερο τον πόνο σου .... Λυπαμαι που έχασες το γατάκι σου. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μια κ έρχεται η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου είπα να ξεκινήσω από σήμερα κ να σας βάλω κ την ανάλογη φωτογραφία happy Valentine's day Click για ανάπτυξη... Ρε Ελενα ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!! Και τι χιουμορ!! Γελαω ακόμη!!! Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Καλησπέρα σε όλους! Αυτό το διάστημα βρίσκομαι και γω πρός αναζήτηση γατοσυντρόφου και είμαι ανάμεσα σε περσικό και βιρμανίας. Εάν μπορεί κάποιος να δώσει μερικές πληροφορίες για τα βιρμανάκια (εκτροφεία,τιμές) ή αν μπορώ να βρώ κάποιο απο ιδιώτη, θα σας ήμουν ευγνώμων! Ααα και κάτι ακόμη που θέλω να σας ρωτήσω και μη γελάσετε μαζί μου....αυτό το υπέροχο άσπρο γατουλινάκι ειναι βιρμανάκι? Ευχαριστώ γατοσύντροφοι! Click για ανάπτυξη... Με το καλό εύχομαι να καταλήξεις στην επιλογή γατοσυντρόφου, και να αποκτήσεις το γατάκι σου!!! Πάντως και οι δυο ράτσες είναι πολύ όμορφες και σαν χαρακτήρες επίσης! Τώρα όσο για την περιποίηση της γουνας τους, τα βιρμανικά είναι σαφώς πολύ πιο εύκολα από τα περσικά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμα ειναι καλα ευτυχως...στειρωθηκε κιολας κι ολα καλα....αλλα επαθε μεγαλο σοκ απο τα γατακια που τα εψαχνε... Click για ανάπτυξη... Τι κρίμα την καημενούλα... Ευτυχώς που αυτη είναι καλά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σεμελακι ξαπλωτο....και παχιο παχιο Click για ανάπτυξη... Σεμελάκι μαγικό και πανέμορφο. Να το χαίρεσαι Γιουλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:58 Η Αντα έγραψε: #36.877 11-02-09 11:58 Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gourgourakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gourgourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:01 Ο gourgourakos: #36.878 11-02-09 12:01 Kορίτσια μόλις μπήκα στο σάϊτ και είδα οτι έχει πολλές πληροφορίες....σας ευχαριστώ! Moukelis ακόμη βρίσκομαι σε αναζήτηση... αλλά άρχισα να "τρελλένομαι" περισσότερο με τα βιρμανάκια,μιλώντας τελευταία με ενα φίλο που το ψάχνει και αυτός για βιρμανάκι,οπότε.... Ααα και περσικό είχα παλιότερα και η αλήθεια είναι οτι με είχε ξετρελλάνει αυτό το γατί,οπότε σκέφτηκα να καταλήξω σε περσικό η σε βιρμανίας μιας και νομίζω πως εμφανισιακά μοιάζουν περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.879 11-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο πιστευω να σου αρεσει ενας συγκεκριμενος τυπος και χαρακτηρας γατας...επισης σε μια οικογενεια παιζει να αρεσει στο μπαμπα το Μαιην Κουν στη μαμα η Περσικη και στα παιδια η Βιρμανικη π.χ.....τοτε αυτος που ψαχνει εχει προβλημα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Click για ανάπτυξη... Ενα πολυ μικρο συμβολικο ποσο η εισοδος, οι βενζινες μεχρι το Περαμα ή το εισιτηριο τρενου μεχρι το Πειραια και μετα το καραβακι για απεναντι...αν δεν συμμετεχεις ως εκθετης δεν θα βαλεις το φαγητο...καλα με σαντουιτς θα τη βγαλουμεαλλα θα σε κερασουμε καφεδακι εμεις και σαντουιτς αν θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.880 11-02-09 12:04 Αντα...για την Εκθεση στη Σαλαμινα μιλαμε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1842 1843 1844 1845 1846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρνακι σωστο η Σεμελη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.863 11-02-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! πολυ στρουμπουλουλα ειναι η Σεμελη...εμενα μου αρεσει....μια χαρα θα εκανε παρεα με τον Αλφι! Click για ανάπτυξη... Αντα!!!! τι κανεις????Πως παει η δουλεια?? οι ετοιμασιες ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.864 11-02-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αρνακι σωστο η Σεμελη! Click για ανάπτυξη... τι νομιζες...στην Εκθεση με το κιλο θα τη πουλησω Αντα θα ερθεις στην εκθεση ε? 22 Μαρτιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η Αντα έγραψε: #36.865 11-02-09 11:42 Τρεχω γενικα με τη δουλεια..εχω ενα τρομερα φορτωμενο προγραμμα. Οι ετοιμασιες προχωρουν αργα..Το Σαββατο πηγαμε στην εκθεση γαμου που ειχε στο Helexpo. Γυρισα με 2 σακουλες γεματες με υλικο για ''μελετη'' !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #36.866 11-02-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι νομιζες...στην Εκθεση με το κιλο θα τη πουλησω Αντα θα ερθεις στην εκθεση ε? 22 Μαρτιου Click για ανάπτυξη... Εννοεις την εκθεση που θα γινει στη Σαλαμινα? δεν το βλεπω...εσυ θα συμμετάσχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.867 11-02-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τρεχω γενικα με τη δουλεια..εχω ενα τρομερα φορτωμενο προγραμμα. Οι ετοιμασιες προχωρουν αργα..Το Σαββατο πηγαμε στην εκθεση γαμου που ειχε στο Helexpo. Γυρισα με 2 σακουλες γεματες με υλικο για ''μελετη'' !! Click για ανάπτυξη... Ωραια! Εχεις ξεκινησει να κατασταλαζεις με το τι/που/ποσο κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.868 11-02-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εννοεις την εκθεση που θα γινει στη Σαλαμινα? δεν το βλεπω...εσυ θα συμμετάσχεις? Click για ανάπτυξη... ναι με τη Σεμελη! Θα ερθει και ο Θοδωρης με το Πλατωνα κι ο Βασιλης με τον erefer! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gourgourakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gourgourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:46 Ο gourgourakos: #36.869 11-02-09 11:46 Κορίτσια καλημέρα και σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας! Εάν είναι εύκολο, θέλω να μου πείτε, σαν χαρακτήρες τα βιρμανάκια μοιάζουν με τα περσικά ? Thanx girls! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #36.870 11-02-09 11:47 Gourgourako να σε ρωτησω κατι;Πως κατεληξες σε περσικο ή βιρμανιας;Πιο παλια αν δεν κανω λαθος ηθελες σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.871 11-02-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Κορίτσια καλημέρα και σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας! Εάν είναι εύκολο, θέλω να μου πείτε, σαν χαρακτήρες τα βιρμανάκια μοιάζουν με τα περσικά ? Thanx girls! Click για ανάπτυξη... ειναι λιγο πιο ενεργητικες γιατι εχουν λιγακι Σιαμ στο αιμα τους! Διαβασε και το site που σου εβαλα! Βοηθα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η Αντα έγραψε: #36.872 11-02-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι με τη Σεμελη! Θα ερθει και ο Θοδωρης με το Πλατωνα κι ο Βασιλης με τον erefer! Click για ανάπτυξη... Πολυ χαιρομαι...βεβαια με καταλαβαινεις οτι δεν θελω να μπω σε ασκοπα εξοδα... Ειναι πολλα τα χρηματα που ζητανε (δεν εννοω την εκθεση) και ας λενε οτι υπαρχει κριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η Αντα έγραψε: #36.873 11-02-09 11:51 Γιουλη οταν θα συναντηθουμε - ελπιζω συντομα - θα σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. Παντως τη περιοχη που κοιταμε ειναι προς τα πανω, στα Βορεια Προαστεια και ειναι αρκετοι παραγοντες που ερευνουμε ...ρομαντικο/ τιμή/ ατομα / προσβαση κα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.874 11-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Gourgourako να σε ρωτησω κατι;Πως κατεληξες σε περσικο ή βιρμανιας;Πιο παλια αν δεν κανω λαθος ηθελες σιαμ. Click για ανάπτυξη... πολλοι Δωρα μου ρωτανε πριν παρουν αποφαση για το τι γατα θα παρουν τελικα....εμεις οφειλουμε να ενημερωνουμε κι εκεινοι να αποφασιζουν Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολυ χαιρομαι...βεβαια με καταλαβαινεις οτι δεν θελω να μπω σε ασκοπα εξοδα... Ειναι πολλα τα χρηματα που ζητανε (δεν εννοω την εκθεση) και ας λενε οτι υπαρχει κριση. Click για ανάπτυξη... σαν επισκεπτρια? επειδη ξερω οτι σου αρεσουν οι εκθεσεις γατας Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη οταν θα συναντηθουμε - ελπιζω συντομα - θα σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. Παντως τη περιοχη που κοιταμε ειναι προς τα πανω, στα Βορεια Προαστεια και ειναι αρκετοι παραγοντες που ερευνουμε ...ρομαντικο/ τιμή/ ατομα / προσβαση κα. Click για ανάπτυξη... πολυ καλα το ψαχνετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Η moukelis έγραψε: #36.875 11-02-09 11:56 Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:57 Η staman2 έγραψε: #36.876 11-02-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μην τη δειρω...Εχε χαρη που τη συμπαθησα... Click για ανάπτυξη... Χμ χμ έτσι έ? Την συμπάθησες???? Κάτσε να φέρω τον Τίμυ να σε τακτοποιήσει! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ειναι ενας αγγελος αυτη η γυναικα Παιδια!False alarm δεν εχει ξυλο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αλλα είναι υπερβολή. Κανένας δεν είναι άγγελος. ΜΟΝΟΝ ο ΠΕΡΣΗΣ ΜΟΥ! Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Πολύ ωραία σελίδα με καταπληκτικές φωτογραφίες! Θέλω τώρα ένα τέτοιο γατάκι μήπως και απαλύνω τον πόνο από το χαμό του γάτου μου, αλλά από όσο είδα εδώ στο φόρουμ δεν είναι εύκολο να βρεθούν. Click για ανάπτυξη... Καλώς τον!! Σου εύχομαι να αποκτήσεις το γατάκι που επιθυμείς. Και να απαλύνεις όσο μπορεις περισσότερο τον πόνο σου .... Λυπαμαι που έχασες το γατάκι σου. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μια κ έρχεται η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου είπα να ξεκινήσω από σήμερα κ να σας βάλω κ την ανάλογη φωτογραφία happy Valentine's day Click για ανάπτυξη... Ρε Ελενα ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!! Και τι χιουμορ!! Γελαω ακόμη!!! Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Καλησπέρα σε όλους! Αυτό το διάστημα βρίσκομαι και γω πρός αναζήτηση γατοσυντρόφου και είμαι ανάμεσα σε περσικό και βιρμανίας. Εάν μπορεί κάποιος να δώσει μερικές πληροφορίες για τα βιρμανάκια (εκτροφεία,τιμές) ή αν μπορώ να βρώ κάποιο απο ιδιώτη, θα σας ήμουν ευγνώμων! Ααα και κάτι ακόμη που θέλω να σας ρωτήσω και μη γελάσετε μαζί μου....αυτό το υπέροχο άσπρο γατουλινάκι ειναι βιρμανάκι? Ευχαριστώ γατοσύντροφοι! Click για ανάπτυξη... Με το καλό εύχομαι να καταλήξεις στην επιλογή γατοσυντρόφου, και να αποκτήσεις το γατάκι σου!!! Πάντως και οι δυο ράτσες είναι πολύ όμορφες και σαν χαρακτήρες επίσης! Τώρα όσο για την περιποίηση της γουνας τους, τα βιρμανικά είναι σαφώς πολύ πιο εύκολα από τα περσικά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμα ειναι καλα ευτυχως...στειρωθηκε κιολας κι ολα καλα....αλλα επαθε μεγαλο σοκ απο τα γατακια που τα εψαχνε... Click για ανάπτυξη... Τι κρίμα την καημενούλα... Ευτυχώς που αυτη είναι καλά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σεμελακι ξαπλωτο....και παχιο παχιο Click για ανάπτυξη... Σεμελάκι μαγικό και πανέμορφο. Να το χαίρεσαι Γιουλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:58 Η Αντα έγραψε: #36.877 11-02-09 11:58 Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gourgourakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gourgourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:01 Ο gourgourakos: #36.878 11-02-09 12:01 Kορίτσια μόλις μπήκα στο σάϊτ και είδα οτι έχει πολλές πληροφορίες....σας ευχαριστώ! Moukelis ακόμη βρίσκομαι σε αναζήτηση... αλλά άρχισα να "τρελλένομαι" περισσότερο με τα βιρμανάκια,μιλώντας τελευταία με ενα φίλο που το ψάχνει και αυτός για βιρμανάκι,οπότε.... Ααα και περσικό είχα παλιότερα και η αλήθεια είναι οτι με είχε ξετρελλάνει αυτό το γατί,οπότε σκέφτηκα να καταλήξω σε περσικό η σε βιρμανίας μιας και νομίζω πως εμφανισιακά μοιάζουν περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.879 11-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο πιστευω να σου αρεσει ενας συγκεκριμενος τυπος και χαρακτηρας γατας...επισης σε μια οικογενεια παιζει να αρεσει στο μπαμπα το Μαιην Κουν στη μαμα η Περσικη και στα παιδια η Βιρμανικη π.χ.....τοτε αυτος που ψαχνει εχει προβλημα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Click για ανάπτυξη... Ενα πολυ μικρο συμβολικο ποσο η εισοδος, οι βενζινες μεχρι το Περαμα ή το εισιτηριο τρενου μεχρι το Πειραια και μετα το καραβακι για απεναντι...αν δεν συμμετεχεις ως εκθετης δεν θα βαλεις το φαγητο...καλα με σαντουιτς θα τη βγαλουμεαλλα θα σε κερασουμε καφεδακι εμεις και σαντουιτς αν θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.880 11-02-09 12:04 Αντα...για την Εκθεση στη Σαλαμινα μιλαμε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1842 1843 1844 1845 1846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! πολυ στρουμπουλουλα ειναι η Σεμελη...εμενα μου αρεσει....μια χαρα θα εκανε παρεα με τον Αλφι! Click για ανάπτυξη... Αντα!!!! τι κανεις????Πως παει η δουλεια?? οι ετοιμασιες ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.864 11-02-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αρνακι σωστο η Σεμελη! Click για ανάπτυξη... τι νομιζες...στην Εκθεση με το κιλο θα τη πουλησω Αντα θα ερθεις στην εκθεση ε? 22 Μαρτιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η Αντα έγραψε: #36.865 11-02-09 11:42 Τρεχω γενικα με τη δουλεια..εχω ενα τρομερα φορτωμενο προγραμμα. Οι ετοιμασιες προχωρουν αργα..Το Σαββατο πηγαμε στην εκθεση γαμου που ειχε στο Helexpo. Γυρισα με 2 σακουλες γεματες με υλικο για ''μελετη'' !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #36.866 11-02-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι νομιζες...στην Εκθεση με το κιλο θα τη πουλησω Αντα θα ερθεις στην εκθεση ε? 22 Μαρτιου Click για ανάπτυξη... Εννοεις την εκθεση που θα γινει στη Σαλαμινα? δεν το βλεπω...εσυ θα συμμετάσχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.867 11-02-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τρεχω γενικα με τη δουλεια..εχω ενα τρομερα φορτωμενο προγραμμα. Οι ετοιμασιες προχωρουν αργα..Το Σαββατο πηγαμε στην εκθεση γαμου που ειχε στο Helexpo. Γυρισα με 2 σακουλες γεματες με υλικο για ''μελετη'' !! Click για ανάπτυξη... Ωραια! Εχεις ξεκινησει να κατασταλαζεις με το τι/που/ποσο κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.868 11-02-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εννοεις την εκθεση που θα γινει στη Σαλαμινα? δεν το βλεπω...εσυ θα συμμετάσχεις? Click για ανάπτυξη... ναι με τη Σεμελη! Θα ερθει και ο Θοδωρης με το Πλατωνα κι ο Βασιλης με τον erefer! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gourgourakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gourgourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:46 Ο gourgourakos: #36.869 11-02-09 11:46 Κορίτσια καλημέρα και σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας! Εάν είναι εύκολο, θέλω να μου πείτε, σαν χαρακτήρες τα βιρμανάκια μοιάζουν με τα περσικά ? Thanx girls! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #36.870 11-02-09 11:47 Gourgourako να σε ρωτησω κατι;Πως κατεληξες σε περσικο ή βιρμανιας;Πιο παλια αν δεν κανω λαθος ηθελες σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.871 11-02-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Κορίτσια καλημέρα και σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας! Εάν είναι εύκολο, θέλω να μου πείτε, σαν χαρακτήρες τα βιρμανάκια μοιάζουν με τα περσικά ? Thanx girls! Click για ανάπτυξη... ειναι λιγο πιο ενεργητικες γιατι εχουν λιγακι Σιαμ στο αιμα τους! Διαβασε και το site που σου εβαλα! Βοηθα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η Αντα έγραψε: #36.872 11-02-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι με τη Σεμελη! Θα ερθει και ο Θοδωρης με το Πλατωνα κι ο Βασιλης με τον erefer! Click για ανάπτυξη... Πολυ χαιρομαι...βεβαια με καταλαβαινεις οτι δεν θελω να μπω σε ασκοπα εξοδα... Ειναι πολλα τα χρηματα που ζητανε (δεν εννοω την εκθεση) και ας λενε οτι υπαρχει κριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η Αντα έγραψε: #36.873 11-02-09 11:51 Γιουλη οταν θα συναντηθουμε - ελπιζω συντομα - θα σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. Παντως τη περιοχη που κοιταμε ειναι προς τα πανω, στα Βορεια Προαστεια και ειναι αρκετοι παραγοντες που ερευνουμε ...ρομαντικο/ τιμή/ ατομα / προσβαση κα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.874 11-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Gourgourako να σε ρωτησω κατι;Πως κατεληξες σε περσικο ή βιρμανιας;Πιο παλια αν δεν κανω λαθος ηθελες σιαμ. Click για ανάπτυξη... πολλοι Δωρα μου ρωτανε πριν παρουν αποφαση για το τι γατα θα παρουν τελικα....εμεις οφειλουμε να ενημερωνουμε κι εκεινοι να αποφασιζουν Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολυ χαιρομαι...βεβαια με καταλαβαινεις οτι δεν θελω να μπω σε ασκοπα εξοδα... Ειναι πολλα τα χρηματα που ζητανε (δεν εννοω την εκθεση) και ας λενε οτι υπαρχει κριση. Click για ανάπτυξη... σαν επισκεπτρια? επειδη ξερω οτι σου αρεσουν οι εκθεσεις γατας Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη οταν θα συναντηθουμε - ελπιζω συντομα - θα σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. Παντως τη περιοχη που κοιταμε ειναι προς τα πανω, στα Βορεια Προαστεια και ειναι αρκετοι παραγοντες που ερευνουμε ...ρομαντικο/ τιμή/ ατομα / προσβαση κα. Click για ανάπτυξη... πολυ καλα το ψαχνετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Η moukelis έγραψε: #36.875 11-02-09 11:56 Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:57 Η staman2 έγραψε: #36.876 11-02-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μην τη δειρω...Εχε χαρη που τη συμπαθησα... Click για ανάπτυξη... Χμ χμ έτσι έ? Την συμπάθησες???? Κάτσε να φέρω τον Τίμυ να σε τακτοποιήσει! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ειναι ενας αγγελος αυτη η γυναικα Παιδια!False alarm δεν εχει ξυλο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αλλα είναι υπερβολή. Κανένας δεν είναι άγγελος. ΜΟΝΟΝ ο ΠΕΡΣΗΣ ΜΟΥ! Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Πολύ ωραία σελίδα με καταπληκτικές φωτογραφίες! Θέλω τώρα ένα τέτοιο γατάκι μήπως και απαλύνω τον πόνο από το χαμό του γάτου μου, αλλά από όσο είδα εδώ στο φόρουμ δεν είναι εύκολο να βρεθούν. Click για ανάπτυξη... Καλώς τον!! Σου εύχομαι να αποκτήσεις το γατάκι που επιθυμείς. Και να απαλύνεις όσο μπορεις περισσότερο τον πόνο σου .... Λυπαμαι που έχασες το γατάκι σου. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μια κ έρχεται η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου είπα να ξεκινήσω από σήμερα κ να σας βάλω κ την ανάλογη φωτογραφία happy Valentine's day Click για ανάπτυξη... Ρε Ελενα ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!! Και τι χιουμορ!! Γελαω ακόμη!!! Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Καλησπέρα σε όλους! Αυτό το διάστημα βρίσκομαι και γω πρός αναζήτηση γατοσυντρόφου και είμαι ανάμεσα σε περσικό και βιρμανίας. Εάν μπορεί κάποιος να δώσει μερικές πληροφορίες για τα βιρμανάκια (εκτροφεία,τιμές) ή αν μπορώ να βρώ κάποιο απο ιδιώτη, θα σας ήμουν ευγνώμων! Ααα και κάτι ακόμη που θέλω να σας ρωτήσω και μη γελάσετε μαζί μου....αυτό το υπέροχο άσπρο γατουλινάκι ειναι βιρμανάκι? Ευχαριστώ γατοσύντροφοι! Click για ανάπτυξη... Με το καλό εύχομαι να καταλήξεις στην επιλογή γατοσυντρόφου, και να αποκτήσεις το γατάκι σου!!! Πάντως και οι δυο ράτσες είναι πολύ όμορφες και σαν χαρακτήρες επίσης! Τώρα όσο για την περιποίηση της γουνας τους, τα βιρμανικά είναι σαφώς πολύ πιο εύκολα από τα περσικά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμα ειναι καλα ευτυχως...στειρωθηκε κιολας κι ολα καλα....αλλα επαθε μεγαλο σοκ απο τα γατακια που τα εψαχνε... Click για ανάπτυξη... Τι κρίμα την καημενούλα... Ευτυχώς που αυτη είναι καλά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σεμελακι ξαπλωτο....και παχιο παχιο Click για ανάπτυξη... Σεμελάκι μαγικό και πανέμορφο. Να το χαίρεσαι Γιουλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:58 Η Αντα έγραψε: #36.877 11-02-09 11:58 Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gourgourakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gourgourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:01 Ο gourgourakos: #36.878 11-02-09 12:01 Kορίτσια μόλις μπήκα στο σάϊτ και είδα οτι έχει πολλές πληροφορίες....σας ευχαριστώ! Moukelis ακόμη βρίσκομαι σε αναζήτηση... αλλά άρχισα να "τρελλένομαι" περισσότερο με τα βιρμανάκια,μιλώντας τελευταία με ενα φίλο που το ψάχνει και αυτός για βιρμανάκι,οπότε.... Ααα και περσικό είχα παλιότερα και η αλήθεια είναι οτι με είχε ξετρελλάνει αυτό το γατί,οπότε σκέφτηκα να καταλήξω σε περσικό η σε βιρμανίας μιας και νομίζω πως εμφανισιακά μοιάζουν περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.879 11-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο πιστευω να σου αρεσει ενας συγκεκριμενος τυπος και χαρακτηρας γατας...επισης σε μια οικογενεια παιζει να αρεσει στο μπαμπα το Μαιην Κουν στη μαμα η Περσικη και στα παιδια η Βιρμανικη π.χ.....τοτε αυτος που ψαχνει εχει προβλημα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Click για ανάπτυξη... Ενα πολυ μικρο συμβολικο ποσο η εισοδος, οι βενζινες μεχρι το Περαμα ή το εισιτηριο τρενου μεχρι το Πειραια και μετα το καραβακι για απεναντι...αν δεν συμμετεχεις ως εκθετης δεν θα βαλεις το φαγητο...καλα με σαντουιτς θα τη βγαλουμεαλλα θα σε κερασουμε καφεδακι εμεις και σαντουιτς αν θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.880 11-02-09 12:04 Αντα...για την Εκθεση στη Σαλαμινα μιλαμε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1842 1843 1844 1845 1846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αρνακι σωστο η Σεμελη! Click για ανάπτυξη... τι νομιζες...στην Εκθεση με το κιλο θα τη πουλησω Αντα θα ερθεις στην εκθεση ε? 22 Μαρτιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η Αντα έγραψε: #36.865 11-02-09 11:42 Τρεχω γενικα με τη δουλεια..εχω ενα τρομερα φορτωμενο προγραμμα. Οι ετοιμασιες προχωρουν αργα..Το Σαββατο πηγαμε στην εκθεση γαμου που ειχε στο Helexpo. Γυρισα με 2 σακουλες γεματες με υλικο για ''μελετη'' !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #36.866 11-02-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι νομιζες...στην Εκθεση με το κιλο θα τη πουλησω Αντα θα ερθεις στην εκθεση ε? 22 Μαρτιου Click για ανάπτυξη... Εννοεις την εκθεση που θα γινει στη Σαλαμινα? δεν το βλεπω...εσυ θα συμμετάσχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.867 11-02-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τρεχω γενικα με τη δουλεια..εχω ενα τρομερα φορτωμενο προγραμμα. Οι ετοιμασιες προχωρουν αργα..Το Σαββατο πηγαμε στην εκθεση γαμου που ειχε στο Helexpo. Γυρισα με 2 σακουλες γεματες με υλικο για ''μελετη'' !! Click για ανάπτυξη... Ωραια! Εχεις ξεκινησει να κατασταλαζεις με το τι/που/ποσο κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.868 11-02-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εννοεις την εκθεση που θα γινει στη Σαλαμινα? δεν το βλεπω...εσυ θα συμμετάσχεις? Click για ανάπτυξη... ναι με τη Σεμελη! Θα ερθει και ο Θοδωρης με το Πλατωνα κι ο Βασιλης με τον erefer! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gourgourakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gourgourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:46 Ο gourgourakos: #36.869 11-02-09 11:46 Κορίτσια καλημέρα και σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας! Εάν είναι εύκολο, θέλω να μου πείτε, σαν χαρακτήρες τα βιρμανάκια μοιάζουν με τα περσικά ? Thanx girls! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #36.870 11-02-09 11:47 Gourgourako να σε ρωτησω κατι;Πως κατεληξες σε περσικο ή βιρμανιας;Πιο παλια αν δεν κανω λαθος ηθελες σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.871 11-02-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Κορίτσια καλημέρα και σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας! Εάν είναι εύκολο, θέλω να μου πείτε, σαν χαρακτήρες τα βιρμανάκια μοιάζουν με τα περσικά ? Thanx girls! Click για ανάπτυξη... ειναι λιγο πιο ενεργητικες γιατι εχουν λιγακι Σιαμ στο αιμα τους! Διαβασε και το site που σου εβαλα! Βοηθα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η Αντα έγραψε: #36.872 11-02-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι με τη Σεμελη! Θα ερθει και ο Θοδωρης με το Πλατωνα κι ο Βασιλης με τον erefer! Click για ανάπτυξη... Πολυ χαιρομαι...βεβαια με καταλαβαινεις οτι δεν θελω να μπω σε ασκοπα εξοδα... Ειναι πολλα τα χρηματα που ζητανε (δεν εννοω την εκθεση) και ας λενε οτι υπαρχει κριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η Αντα έγραψε: #36.873 11-02-09 11:51 Γιουλη οταν θα συναντηθουμε - ελπιζω συντομα - θα σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. Παντως τη περιοχη που κοιταμε ειναι προς τα πανω, στα Βορεια Προαστεια και ειναι αρκετοι παραγοντες που ερευνουμε ...ρομαντικο/ τιμή/ ατομα / προσβαση κα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.874 11-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Gourgourako να σε ρωτησω κατι;Πως κατεληξες σε περσικο ή βιρμανιας;Πιο παλια αν δεν κανω λαθος ηθελες σιαμ. Click για ανάπτυξη... πολλοι Δωρα μου ρωτανε πριν παρουν αποφαση για το τι γατα θα παρουν τελικα....εμεις οφειλουμε να ενημερωνουμε κι εκεινοι να αποφασιζουν Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολυ χαιρομαι...βεβαια με καταλαβαινεις οτι δεν θελω να μπω σε ασκοπα εξοδα... Ειναι πολλα τα χρηματα που ζητανε (δεν εννοω την εκθεση) και ας λενε οτι υπαρχει κριση. Click για ανάπτυξη... σαν επισκεπτρια? επειδη ξερω οτι σου αρεσουν οι εκθεσεις γατας Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη οταν θα συναντηθουμε - ελπιζω συντομα - θα σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. Παντως τη περιοχη που κοιταμε ειναι προς τα πανω, στα Βορεια Προαστεια και ειναι αρκετοι παραγοντες που ερευνουμε ...ρομαντικο/ τιμή/ ατομα / προσβαση κα. Click για ανάπτυξη... πολυ καλα το ψαχνετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Η moukelis έγραψε: #36.875 11-02-09 11:56 Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:57 Η staman2 έγραψε: #36.876 11-02-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μην τη δειρω...Εχε χαρη που τη συμπαθησα... Click για ανάπτυξη... Χμ χμ έτσι έ? Την συμπάθησες???? Κάτσε να φέρω τον Τίμυ να σε τακτοποιήσει! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ειναι ενας αγγελος αυτη η γυναικα Παιδια!False alarm δεν εχει ξυλο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αλλα είναι υπερβολή. Κανένας δεν είναι άγγελος. ΜΟΝΟΝ ο ΠΕΡΣΗΣ ΜΟΥ! Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Πολύ ωραία σελίδα με καταπληκτικές φωτογραφίες! Θέλω τώρα ένα τέτοιο γατάκι μήπως και απαλύνω τον πόνο από το χαμό του γάτου μου, αλλά από όσο είδα εδώ στο φόρουμ δεν είναι εύκολο να βρεθούν. Click για ανάπτυξη... Καλώς τον!! Σου εύχομαι να αποκτήσεις το γατάκι που επιθυμείς. Και να απαλύνεις όσο μπορεις περισσότερο τον πόνο σου .... Λυπαμαι που έχασες το γατάκι σου. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μια κ έρχεται η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου είπα να ξεκινήσω από σήμερα κ να σας βάλω κ την ανάλογη φωτογραφία happy Valentine's day Click για ανάπτυξη... Ρε Ελενα ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!! Και τι χιουμορ!! Γελαω ακόμη!!! Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Καλησπέρα σε όλους! Αυτό το διάστημα βρίσκομαι και γω πρός αναζήτηση γατοσυντρόφου και είμαι ανάμεσα σε περσικό και βιρμανίας. Εάν μπορεί κάποιος να δώσει μερικές πληροφορίες για τα βιρμανάκια (εκτροφεία,τιμές) ή αν μπορώ να βρώ κάποιο απο ιδιώτη, θα σας ήμουν ευγνώμων! Ααα και κάτι ακόμη που θέλω να σας ρωτήσω και μη γελάσετε μαζί μου....αυτό το υπέροχο άσπρο γατουλινάκι ειναι βιρμανάκι? Ευχαριστώ γατοσύντροφοι! Click για ανάπτυξη... Με το καλό εύχομαι να καταλήξεις στην επιλογή γατοσυντρόφου, και να αποκτήσεις το γατάκι σου!!! Πάντως και οι δυο ράτσες είναι πολύ όμορφες και σαν χαρακτήρες επίσης! Τώρα όσο για την περιποίηση της γουνας τους, τα βιρμανικά είναι σαφώς πολύ πιο εύκολα από τα περσικά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμα ειναι καλα ευτυχως...στειρωθηκε κιολας κι ολα καλα....αλλα επαθε μεγαλο σοκ απο τα γατακια που τα εψαχνε... Click για ανάπτυξη... Τι κρίμα την καημενούλα... Ευτυχώς που αυτη είναι καλά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σεμελακι ξαπλωτο....και παχιο παχιο Click για ανάπτυξη... Σεμελάκι μαγικό και πανέμορφο. Να το χαίρεσαι Γιουλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:58 Η Αντα έγραψε: #36.877 11-02-09 11:58 Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gourgourakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gourgourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:01 Ο gourgourakos: #36.878 11-02-09 12:01 Kορίτσια μόλις μπήκα στο σάϊτ και είδα οτι έχει πολλές πληροφορίες....σας ευχαριστώ! Moukelis ακόμη βρίσκομαι σε αναζήτηση... αλλά άρχισα να "τρελλένομαι" περισσότερο με τα βιρμανάκια,μιλώντας τελευταία με ενα φίλο που το ψάχνει και αυτός για βιρμανάκι,οπότε.... Ααα και περσικό είχα παλιότερα και η αλήθεια είναι οτι με είχε ξετρελλάνει αυτό το γατί,οπότε σκέφτηκα να καταλήξω σε περσικό η σε βιρμανίας μιας και νομίζω πως εμφανισιακά μοιάζουν περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.879 11-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο πιστευω να σου αρεσει ενας συγκεκριμενος τυπος και χαρακτηρας γατας...επισης σε μια οικογενεια παιζει να αρεσει στο μπαμπα το Μαιην Κουν στη μαμα η Περσικη και στα παιδια η Βιρμανικη π.χ.....τοτε αυτος που ψαχνει εχει προβλημα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Click για ανάπτυξη... Ενα πολυ μικρο συμβολικο ποσο η εισοδος, οι βενζινες μεχρι το Περαμα ή το εισιτηριο τρενου μεχρι το Πειραια και μετα το καραβακι για απεναντι...αν δεν συμμετεχεις ως εκθετης δεν θα βαλεις το φαγητο...καλα με σαντουιτς θα τη βγαλουμεαλλα θα σε κερασουμε καφεδακι εμεις και σαντουιτς αν θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.880 11-02-09 12:04 Αντα...για την Εκθεση στη Σαλαμινα μιλαμε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1842 1843 1844 1845 1846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τρεχω γενικα με τη δουλεια..εχω ενα τρομερα φορτωμενο προγραμμα. Οι ετοιμασιες προχωρουν αργα..Το Σαββατο πηγαμε στην εκθεση γαμου που ειχε στο Helexpo. Γυρισα με 2 σακουλες γεματες με υλικο για ''μελετη'' !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #36.866 11-02-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι νομιζες...στην Εκθεση με το κιλο θα τη πουλησω Αντα θα ερθεις στην εκθεση ε? 22 Μαρτιου Click για ανάπτυξη... Εννοεις την εκθεση που θα γινει στη Σαλαμινα? δεν το βλεπω...εσυ θα συμμετάσχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.867 11-02-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τρεχω γενικα με τη δουλεια..εχω ενα τρομερα φορτωμενο προγραμμα. Οι ετοιμασιες προχωρουν αργα..Το Σαββατο πηγαμε στην εκθεση γαμου που ειχε στο Helexpo. Γυρισα με 2 σακουλες γεματες με υλικο για ''μελετη'' !! Click για ανάπτυξη... Ωραια! Εχεις ξεκινησει να κατασταλαζεις με το τι/που/ποσο κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.868 11-02-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εννοεις την εκθεση που θα γινει στη Σαλαμινα? δεν το βλεπω...εσυ θα συμμετάσχεις? Click για ανάπτυξη... ναι με τη Σεμελη! Θα ερθει και ο Θοδωρης με το Πλατωνα κι ο Βασιλης με τον erefer! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gourgourakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gourgourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:46 Ο gourgourakos: #36.869 11-02-09 11:46 Κορίτσια καλημέρα και σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας! Εάν είναι εύκολο, θέλω να μου πείτε, σαν χαρακτήρες τα βιρμανάκια μοιάζουν με τα περσικά ? Thanx girls! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #36.870 11-02-09 11:47 Gourgourako να σε ρωτησω κατι;Πως κατεληξες σε περσικο ή βιρμανιας;Πιο παλια αν δεν κανω λαθος ηθελες σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.871 11-02-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Κορίτσια καλημέρα και σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας! Εάν είναι εύκολο, θέλω να μου πείτε, σαν χαρακτήρες τα βιρμανάκια μοιάζουν με τα περσικά ? Thanx girls! Click για ανάπτυξη... ειναι λιγο πιο ενεργητικες γιατι εχουν λιγακι Σιαμ στο αιμα τους! Διαβασε και το site που σου εβαλα! Βοηθα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η Αντα έγραψε: #36.872 11-02-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι με τη Σεμελη! Θα ερθει και ο Θοδωρης με το Πλατωνα κι ο Βασιλης με τον erefer! Click για ανάπτυξη... Πολυ χαιρομαι...βεβαια με καταλαβαινεις οτι δεν θελω να μπω σε ασκοπα εξοδα... Ειναι πολλα τα χρηματα που ζητανε (δεν εννοω την εκθεση) και ας λενε οτι υπαρχει κριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η Αντα έγραψε: #36.873 11-02-09 11:51 Γιουλη οταν θα συναντηθουμε - ελπιζω συντομα - θα σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. Παντως τη περιοχη που κοιταμε ειναι προς τα πανω, στα Βορεια Προαστεια και ειναι αρκετοι παραγοντες που ερευνουμε ...ρομαντικο/ τιμή/ ατομα / προσβαση κα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.874 11-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Gourgourako να σε ρωτησω κατι;Πως κατεληξες σε περσικο ή βιρμανιας;Πιο παλια αν δεν κανω λαθος ηθελες σιαμ. Click για ανάπτυξη... πολλοι Δωρα μου ρωτανε πριν παρουν αποφαση για το τι γατα θα παρουν τελικα....εμεις οφειλουμε να ενημερωνουμε κι εκεινοι να αποφασιζουν Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολυ χαιρομαι...βεβαια με καταλαβαινεις οτι δεν θελω να μπω σε ασκοπα εξοδα... Ειναι πολλα τα χρηματα που ζητανε (δεν εννοω την εκθεση) και ας λενε οτι υπαρχει κριση. Click για ανάπτυξη... σαν επισκεπτρια? επειδη ξερω οτι σου αρεσουν οι εκθεσεις γατας Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη οταν θα συναντηθουμε - ελπιζω συντομα - θα σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. Παντως τη περιοχη που κοιταμε ειναι προς τα πανω, στα Βορεια Προαστεια και ειναι αρκετοι παραγοντες που ερευνουμε ...ρομαντικο/ τιμή/ ατομα / προσβαση κα. Click για ανάπτυξη... πολυ καλα το ψαχνετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Η moukelis έγραψε: #36.875 11-02-09 11:56 Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:57 Η staman2 έγραψε: #36.876 11-02-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μην τη δειρω...Εχε χαρη που τη συμπαθησα... Click για ανάπτυξη... Χμ χμ έτσι έ? Την συμπάθησες???? Κάτσε να φέρω τον Τίμυ να σε τακτοποιήσει! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ειναι ενας αγγελος αυτη η γυναικα Παιδια!False alarm δεν εχει ξυλο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αλλα είναι υπερβολή. Κανένας δεν είναι άγγελος. ΜΟΝΟΝ ο ΠΕΡΣΗΣ ΜΟΥ! Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Πολύ ωραία σελίδα με καταπληκτικές φωτογραφίες! Θέλω τώρα ένα τέτοιο γατάκι μήπως και απαλύνω τον πόνο από το χαμό του γάτου μου, αλλά από όσο είδα εδώ στο φόρουμ δεν είναι εύκολο να βρεθούν. Click για ανάπτυξη... Καλώς τον!! Σου εύχομαι να αποκτήσεις το γατάκι που επιθυμείς. Και να απαλύνεις όσο μπορεις περισσότερο τον πόνο σου .... Λυπαμαι που έχασες το γατάκι σου. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μια κ έρχεται η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου είπα να ξεκινήσω από σήμερα κ να σας βάλω κ την ανάλογη φωτογραφία happy Valentine's day Click για ανάπτυξη... Ρε Ελενα ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!! Και τι χιουμορ!! Γελαω ακόμη!!! Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Καλησπέρα σε όλους! Αυτό το διάστημα βρίσκομαι και γω πρός αναζήτηση γατοσυντρόφου και είμαι ανάμεσα σε περσικό και βιρμανίας. Εάν μπορεί κάποιος να δώσει μερικές πληροφορίες για τα βιρμανάκια (εκτροφεία,τιμές) ή αν μπορώ να βρώ κάποιο απο ιδιώτη, θα σας ήμουν ευγνώμων! Ααα και κάτι ακόμη που θέλω να σας ρωτήσω και μη γελάσετε μαζί μου....αυτό το υπέροχο άσπρο γατουλινάκι ειναι βιρμανάκι? Ευχαριστώ γατοσύντροφοι! Click για ανάπτυξη... Με το καλό εύχομαι να καταλήξεις στην επιλογή γατοσυντρόφου, και να αποκτήσεις το γατάκι σου!!! Πάντως και οι δυο ράτσες είναι πολύ όμορφες και σαν χαρακτήρες επίσης! Τώρα όσο για την περιποίηση της γουνας τους, τα βιρμανικά είναι σαφώς πολύ πιο εύκολα από τα περσικά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμα ειναι καλα ευτυχως...στειρωθηκε κιολας κι ολα καλα....αλλα επαθε μεγαλο σοκ απο τα γατακια που τα εψαχνε... Click για ανάπτυξη... Τι κρίμα την καημενούλα... Ευτυχώς που αυτη είναι καλά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σεμελακι ξαπλωτο....και παχιο παχιο Click για ανάπτυξη... Σεμελάκι μαγικό και πανέμορφο. Να το χαίρεσαι Γιουλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:58 Η Αντα έγραψε: #36.877 11-02-09 11:58 Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gourgourakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gourgourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:01 Ο gourgourakos: #36.878 11-02-09 12:01 Kορίτσια μόλις μπήκα στο σάϊτ και είδα οτι έχει πολλές πληροφορίες....σας ευχαριστώ! Moukelis ακόμη βρίσκομαι σε αναζήτηση... αλλά άρχισα να "τρελλένομαι" περισσότερο με τα βιρμανάκια,μιλώντας τελευταία με ενα φίλο που το ψάχνει και αυτός για βιρμανάκι,οπότε.... Ααα και περσικό είχα παλιότερα και η αλήθεια είναι οτι με είχε ξετρελλάνει αυτό το γατί,οπότε σκέφτηκα να καταλήξω σε περσικό η σε βιρμανίας μιας και νομίζω πως εμφανισιακά μοιάζουν περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.879 11-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο πιστευω να σου αρεσει ενας συγκεκριμενος τυπος και χαρακτηρας γατας...επισης σε μια οικογενεια παιζει να αρεσει στο μπαμπα το Μαιην Κουν στη μαμα η Περσικη και στα παιδια η Βιρμανικη π.χ.....τοτε αυτος που ψαχνει εχει προβλημα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Click για ανάπτυξη... Ενα πολυ μικρο συμβολικο ποσο η εισοδος, οι βενζινες μεχρι το Περαμα ή το εισιτηριο τρενου μεχρι το Πειραια και μετα το καραβακι για απεναντι...αν δεν συμμετεχεις ως εκθετης δεν θα βαλεις το φαγητο...καλα με σαντουιτς θα τη βγαλουμεαλλα θα σε κερασουμε καφεδακι εμεις και σαντουιτς αν θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.880 11-02-09 12:04 Αντα...για την Εκθεση στη Σαλαμινα μιλαμε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1842 1843 1844 1845 1846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι νομιζες...στην Εκθεση με το κιλο θα τη πουλησω Αντα θα ερθεις στην εκθεση ε? 22 Μαρτιου Click για ανάπτυξη... Εννοεις την εκθεση που θα γινει στη Σαλαμινα? δεν το βλεπω...εσυ θα συμμετάσχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.867 11-02-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τρεχω γενικα με τη δουλεια..εχω ενα τρομερα φορτωμενο προγραμμα. Οι ετοιμασιες προχωρουν αργα..Το Σαββατο πηγαμε στην εκθεση γαμου που ειχε στο Helexpo. Γυρισα με 2 σακουλες γεματες με υλικο για ''μελετη'' !! Click για ανάπτυξη... Ωραια! Εχεις ξεκινησει να κατασταλαζεις με το τι/που/ποσο κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.868 11-02-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εννοεις την εκθεση που θα γινει στη Σαλαμινα? δεν το βλεπω...εσυ θα συμμετάσχεις? Click για ανάπτυξη... ναι με τη Σεμελη! Θα ερθει και ο Θοδωρης με το Πλατωνα κι ο Βασιλης με τον erefer! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gourgourakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gourgourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:46 Ο gourgourakos: #36.869 11-02-09 11:46 Κορίτσια καλημέρα και σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας! Εάν είναι εύκολο, θέλω να μου πείτε, σαν χαρακτήρες τα βιρμανάκια μοιάζουν με τα περσικά ? Thanx girls! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #36.870 11-02-09 11:47 Gourgourako να σε ρωτησω κατι;Πως κατεληξες σε περσικο ή βιρμανιας;Πιο παλια αν δεν κανω λαθος ηθελες σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.871 11-02-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Κορίτσια καλημέρα και σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας! Εάν είναι εύκολο, θέλω να μου πείτε, σαν χαρακτήρες τα βιρμανάκια μοιάζουν με τα περσικά ? Thanx girls! Click για ανάπτυξη... ειναι λιγο πιο ενεργητικες γιατι εχουν λιγακι Σιαμ στο αιμα τους! Διαβασε και το site που σου εβαλα! Βοηθα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η Αντα έγραψε: #36.872 11-02-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι με τη Σεμελη! Θα ερθει και ο Θοδωρης με το Πλατωνα κι ο Βασιλης με τον erefer! Click για ανάπτυξη... Πολυ χαιρομαι...βεβαια με καταλαβαινεις οτι δεν θελω να μπω σε ασκοπα εξοδα... Ειναι πολλα τα χρηματα που ζητανε (δεν εννοω την εκθεση) και ας λενε οτι υπαρχει κριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η Αντα έγραψε: #36.873 11-02-09 11:51 Γιουλη οταν θα συναντηθουμε - ελπιζω συντομα - θα σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. Παντως τη περιοχη που κοιταμε ειναι προς τα πανω, στα Βορεια Προαστεια και ειναι αρκετοι παραγοντες που ερευνουμε ...ρομαντικο/ τιμή/ ατομα / προσβαση κα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.874 11-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Gourgourako να σε ρωτησω κατι;Πως κατεληξες σε περσικο ή βιρμανιας;Πιο παλια αν δεν κανω λαθος ηθελες σιαμ. Click για ανάπτυξη... πολλοι Δωρα μου ρωτανε πριν παρουν αποφαση για το τι γατα θα παρουν τελικα....εμεις οφειλουμε να ενημερωνουμε κι εκεινοι να αποφασιζουν Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολυ χαιρομαι...βεβαια με καταλαβαινεις οτι δεν θελω να μπω σε ασκοπα εξοδα... Ειναι πολλα τα χρηματα που ζητανε (δεν εννοω την εκθεση) και ας λενε οτι υπαρχει κριση. Click για ανάπτυξη... σαν επισκεπτρια? επειδη ξερω οτι σου αρεσουν οι εκθεσεις γατας Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη οταν θα συναντηθουμε - ελπιζω συντομα - θα σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. Παντως τη περιοχη που κοιταμε ειναι προς τα πανω, στα Βορεια Προαστεια και ειναι αρκετοι παραγοντες που ερευνουμε ...ρομαντικο/ τιμή/ ατομα / προσβαση κα. Click για ανάπτυξη... πολυ καλα το ψαχνετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Η moukelis έγραψε: #36.875 11-02-09 11:56 Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:57 Η staman2 έγραψε: #36.876 11-02-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μην τη δειρω...Εχε χαρη που τη συμπαθησα... Click για ανάπτυξη... Χμ χμ έτσι έ? Την συμπάθησες???? Κάτσε να φέρω τον Τίμυ να σε τακτοποιήσει! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ειναι ενας αγγελος αυτη η γυναικα Παιδια!False alarm δεν εχει ξυλο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αλλα είναι υπερβολή. Κανένας δεν είναι άγγελος. ΜΟΝΟΝ ο ΠΕΡΣΗΣ ΜΟΥ! Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Πολύ ωραία σελίδα με καταπληκτικές φωτογραφίες! Θέλω τώρα ένα τέτοιο γατάκι μήπως και απαλύνω τον πόνο από το χαμό του γάτου μου, αλλά από όσο είδα εδώ στο φόρουμ δεν είναι εύκολο να βρεθούν. Click για ανάπτυξη... Καλώς τον!! Σου εύχομαι να αποκτήσεις το γατάκι που επιθυμείς. Και να απαλύνεις όσο μπορεις περισσότερο τον πόνο σου .... Λυπαμαι που έχασες το γατάκι σου. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μια κ έρχεται η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου είπα να ξεκινήσω από σήμερα κ να σας βάλω κ την ανάλογη φωτογραφία happy Valentine's day Click για ανάπτυξη... Ρε Ελενα ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!! Και τι χιουμορ!! Γελαω ακόμη!!! Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Καλησπέρα σε όλους! Αυτό το διάστημα βρίσκομαι και γω πρός αναζήτηση γατοσυντρόφου και είμαι ανάμεσα σε περσικό και βιρμανίας. Εάν μπορεί κάποιος να δώσει μερικές πληροφορίες για τα βιρμανάκια (εκτροφεία,τιμές) ή αν μπορώ να βρώ κάποιο απο ιδιώτη, θα σας ήμουν ευγνώμων! Ααα και κάτι ακόμη που θέλω να σας ρωτήσω και μη γελάσετε μαζί μου....αυτό το υπέροχο άσπρο γατουλινάκι ειναι βιρμανάκι? Ευχαριστώ γατοσύντροφοι! Click για ανάπτυξη... Με το καλό εύχομαι να καταλήξεις στην επιλογή γατοσυντρόφου, και να αποκτήσεις το γατάκι σου!!! Πάντως και οι δυο ράτσες είναι πολύ όμορφες και σαν χαρακτήρες επίσης! Τώρα όσο για την περιποίηση της γουνας τους, τα βιρμανικά είναι σαφώς πολύ πιο εύκολα από τα περσικά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμα ειναι καλα ευτυχως...στειρωθηκε κιολας κι ολα καλα....αλλα επαθε μεγαλο σοκ απο τα γατακια που τα εψαχνε... Click για ανάπτυξη... Τι κρίμα την καημενούλα... Ευτυχώς που αυτη είναι καλά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σεμελακι ξαπλωτο....και παχιο παχιο Click για ανάπτυξη... Σεμελάκι μαγικό και πανέμορφο. Να το χαίρεσαι Γιουλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:58 Η Αντα έγραψε: #36.877 11-02-09 11:58 Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gourgourakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gourgourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:01 Ο gourgourakos: #36.878 11-02-09 12:01 Kορίτσια μόλις μπήκα στο σάϊτ και είδα οτι έχει πολλές πληροφορίες....σας ευχαριστώ! Moukelis ακόμη βρίσκομαι σε αναζήτηση... αλλά άρχισα να "τρελλένομαι" περισσότερο με τα βιρμανάκια,μιλώντας τελευταία με ενα φίλο που το ψάχνει και αυτός για βιρμανάκι,οπότε.... Ααα και περσικό είχα παλιότερα και η αλήθεια είναι οτι με είχε ξετρελλάνει αυτό το γατί,οπότε σκέφτηκα να καταλήξω σε περσικό η σε βιρμανίας μιας και νομίζω πως εμφανισιακά μοιάζουν περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.879 11-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο πιστευω να σου αρεσει ενας συγκεκριμενος τυπος και χαρακτηρας γατας...επισης σε μια οικογενεια παιζει να αρεσει στο μπαμπα το Μαιην Κουν στη μαμα η Περσικη και στα παιδια η Βιρμανικη π.χ.....τοτε αυτος που ψαχνει εχει προβλημα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Click για ανάπτυξη... Ενα πολυ μικρο συμβολικο ποσο η εισοδος, οι βενζινες μεχρι το Περαμα ή το εισιτηριο τρενου μεχρι το Πειραια και μετα το καραβακι για απεναντι...αν δεν συμμετεχεις ως εκθετης δεν θα βαλεις το φαγητο...καλα με σαντουιτς θα τη βγαλουμεαλλα θα σε κερασουμε καφεδακι εμεις και σαντουιτς αν θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.880 11-02-09 12:04 Αντα...για την Εκθεση στη Σαλαμινα μιλαμε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1842 1843 1844 1845 1846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τρεχω γενικα με τη δουλεια..εχω ενα τρομερα φορτωμενο προγραμμα. Οι ετοιμασιες προχωρουν αργα..Το Σαββατο πηγαμε στην εκθεση γαμου που ειχε στο Helexpo. Γυρισα με 2 σακουλες γεματες με υλικο για ''μελετη'' !! Click για ανάπτυξη... Ωραια! Εχεις ξεκινησει να κατασταλαζεις με το τι/που/ποσο κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.868 11-02-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εννοεις την εκθεση που θα γινει στη Σαλαμινα? δεν το βλεπω...εσυ θα συμμετάσχεις? Click για ανάπτυξη... ναι με τη Σεμελη! Θα ερθει και ο Θοδωρης με το Πλατωνα κι ο Βασιλης με τον erefer! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gourgourakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gourgourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:46 Ο gourgourakos: #36.869 11-02-09 11:46 Κορίτσια καλημέρα και σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας! Εάν είναι εύκολο, θέλω να μου πείτε, σαν χαρακτήρες τα βιρμανάκια μοιάζουν με τα περσικά ? Thanx girls! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #36.870 11-02-09 11:47 Gourgourako να σε ρωτησω κατι;Πως κατεληξες σε περσικο ή βιρμανιας;Πιο παλια αν δεν κανω λαθος ηθελες σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.871 11-02-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Κορίτσια καλημέρα και σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας! Εάν είναι εύκολο, θέλω να μου πείτε, σαν χαρακτήρες τα βιρμανάκια μοιάζουν με τα περσικά ? Thanx girls! Click για ανάπτυξη... ειναι λιγο πιο ενεργητικες γιατι εχουν λιγακι Σιαμ στο αιμα τους! Διαβασε και το site που σου εβαλα! Βοηθα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η Αντα έγραψε: #36.872 11-02-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι με τη Σεμελη! Θα ερθει και ο Θοδωρης με το Πλατωνα κι ο Βασιλης με τον erefer! Click για ανάπτυξη... Πολυ χαιρομαι...βεβαια με καταλαβαινεις οτι δεν θελω να μπω σε ασκοπα εξοδα... Ειναι πολλα τα χρηματα που ζητανε (δεν εννοω την εκθεση) και ας λενε οτι υπαρχει κριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η Αντα έγραψε: #36.873 11-02-09 11:51 Γιουλη οταν θα συναντηθουμε - ελπιζω συντομα - θα σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. Παντως τη περιοχη που κοιταμε ειναι προς τα πανω, στα Βορεια Προαστεια και ειναι αρκετοι παραγοντες που ερευνουμε ...ρομαντικο/ τιμή/ ατομα / προσβαση κα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.874 11-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Gourgourako να σε ρωτησω κατι;Πως κατεληξες σε περσικο ή βιρμανιας;Πιο παλια αν δεν κανω λαθος ηθελες σιαμ. Click για ανάπτυξη... πολλοι Δωρα μου ρωτανε πριν παρουν αποφαση για το τι γατα θα παρουν τελικα....εμεις οφειλουμε να ενημερωνουμε κι εκεινοι να αποφασιζουν Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολυ χαιρομαι...βεβαια με καταλαβαινεις οτι δεν θελω να μπω σε ασκοπα εξοδα... Ειναι πολλα τα χρηματα που ζητανε (δεν εννοω την εκθεση) και ας λενε οτι υπαρχει κριση. Click για ανάπτυξη... σαν επισκεπτρια? επειδη ξερω οτι σου αρεσουν οι εκθεσεις γατας Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη οταν θα συναντηθουμε - ελπιζω συντομα - θα σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. Παντως τη περιοχη που κοιταμε ειναι προς τα πανω, στα Βορεια Προαστεια και ειναι αρκετοι παραγοντες που ερευνουμε ...ρομαντικο/ τιμή/ ατομα / προσβαση κα. Click για ανάπτυξη... πολυ καλα το ψαχνετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Η moukelis έγραψε: #36.875 11-02-09 11:56 Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:57 Η staman2 έγραψε: #36.876 11-02-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μην τη δειρω...Εχε χαρη που τη συμπαθησα... Click για ανάπτυξη... Χμ χμ έτσι έ? Την συμπάθησες???? Κάτσε να φέρω τον Τίμυ να σε τακτοποιήσει! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ειναι ενας αγγελος αυτη η γυναικα Παιδια!False alarm δεν εχει ξυλο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αλλα είναι υπερβολή. Κανένας δεν είναι άγγελος. ΜΟΝΟΝ ο ΠΕΡΣΗΣ ΜΟΥ! Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Πολύ ωραία σελίδα με καταπληκτικές φωτογραφίες! Θέλω τώρα ένα τέτοιο γατάκι μήπως και απαλύνω τον πόνο από το χαμό του γάτου μου, αλλά από όσο είδα εδώ στο φόρουμ δεν είναι εύκολο να βρεθούν. Click για ανάπτυξη... Καλώς τον!! Σου εύχομαι να αποκτήσεις το γατάκι που επιθυμείς. Και να απαλύνεις όσο μπορεις περισσότερο τον πόνο σου .... Λυπαμαι που έχασες το γατάκι σου. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μια κ έρχεται η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου είπα να ξεκινήσω από σήμερα κ να σας βάλω κ την ανάλογη φωτογραφία happy Valentine's day Click για ανάπτυξη... Ρε Ελενα ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!! Και τι χιουμορ!! Γελαω ακόμη!!! Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Καλησπέρα σε όλους! Αυτό το διάστημα βρίσκομαι και γω πρός αναζήτηση γατοσυντρόφου και είμαι ανάμεσα σε περσικό και βιρμανίας. Εάν μπορεί κάποιος να δώσει μερικές πληροφορίες για τα βιρμανάκια (εκτροφεία,τιμές) ή αν μπορώ να βρώ κάποιο απο ιδιώτη, θα σας ήμουν ευγνώμων! Ααα και κάτι ακόμη που θέλω να σας ρωτήσω και μη γελάσετε μαζί μου....αυτό το υπέροχο άσπρο γατουλινάκι ειναι βιρμανάκι? Ευχαριστώ γατοσύντροφοι! Click για ανάπτυξη... Με το καλό εύχομαι να καταλήξεις στην επιλογή γατοσυντρόφου, και να αποκτήσεις το γατάκι σου!!! Πάντως και οι δυο ράτσες είναι πολύ όμορφες και σαν χαρακτήρες επίσης! Τώρα όσο για την περιποίηση της γουνας τους, τα βιρμανικά είναι σαφώς πολύ πιο εύκολα από τα περσικά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμα ειναι καλα ευτυχως...στειρωθηκε κιολας κι ολα καλα....αλλα επαθε μεγαλο σοκ απο τα γατακια που τα εψαχνε... Click για ανάπτυξη... Τι κρίμα την καημενούλα... Ευτυχώς που αυτη είναι καλά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σεμελακι ξαπλωτο....και παχιο παχιο Click για ανάπτυξη... Σεμελάκι μαγικό και πανέμορφο. Να το χαίρεσαι Γιουλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:58 Η Αντα έγραψε: #36.877 11-02-09 11:58 Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gourgourakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gourgourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:01 Ο gourgourakos: #36.878 11-02-09 12:01 Kορίτσια μόλις μπήκα στο σάϊτ και είδα οτι έχει πολλές πληροφορίες....σας ευχαριστώ! Moukelis ακόμη βρίσκομαι σε αναζήτηση... αλλά άρχισα να "τρελλένομαι" περισσότερο με τα βιρμανάκια,μιλώντας τελευταία με ενα φίλο που το ψάχνει και αυτός για βιρμανάκι,οπότε.... Ααα και περσικό είχα παλιότερα και η αλήθεια είναι οτι με είχε ξετρελλάνει αυτό το γατί,οπότε σκέφτηκα να καταλήξω σε περσικό η σε βιρμανίας μιας και νομίζω πως εμφανισιακά μοιάζουν περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.879 11-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο πιστευω να σου αρεσει ενας συγκεκριμενος τυπος και χαρακτηρας γατας...επισης σε μια οικογενεια παιζει να αρεσει στο μπαμπα το Μαιην Κουν στη μαμα η Περσικη και στα παιδια η Βιρμανικη π.χ.....τοτε αυτος που ψαχνει εχει προβλημα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Click για ανάπτυξη... Ενα πολυ μικρο συμβολικο ποσο η εισοδος, οι βενζινες μεχρι το Περαμα ή το εισιτηριο τρενου μεχρι το Πειραια και μετα το καραβακι για απεναντι...αν δεν συμμετεχεις ως εκθετης δεν θα βαλεις το φαγητο...καλα με σαντουιτς θα τη βγαλουμεαλλα θα σε κερασουμε καφεδακι εμεις και σαντουιτς αν θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.880 11-02-09 12:04 Αντα...για την Εκθεση στη Σαλαμινα μιλαμε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1842 1843 1844 1845 1846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εννοεις την εκθεση που θα γινει στη Σαλαμινα? δεν το βλεπω...εσυ θα συμμετάσχεις? Click για ανάπτυξη... ναι με τη Σεμελη! Θα ερθει και ο Θοδωρης με το Πλατωνα κι ο Βασιλης με τον erefer! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gourgourakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gourgourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:46 Ο gourgourakos: #36.869 11-02-09 11:46 Κορίτσια καλημέρα και σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας! Εάν είναι εύκολο, θέλω να μου πείτε, σαν χαρακτήρες τα βιρμανάκια μοιάζουν με τα περσικά ? Thanx girls! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #36.870 11-02-09 11:47 Gourgourako να σε ρωτησω κατι;Πως κατεληξες σε περσικο ή βιρμανιας;Πιο παλια αν δεν κανω λαθος ηθελες σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.871 11-02-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Κορίτσια καλημέρα και σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας! Εάν είναι εύκολο, θέλω να μου πείτε, σαν χαρακτήρες τα βιρμανάκια μοιάζουν με τα περσικά ? Thanx girls! Click για ανάπτυξη... ειναι λιγο πιο ενεργητικες γιατι εχουν λιγακι Σιαμ στο αιμα τους! Διαβασε και το site που σου εβαλα! Βοηθα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η Αντα έγραψε: #36.872 11-02-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι με τη Σεμελη! Θα ερθει και ο Θοδωρης με το Πλατωνα κι ο Βασιλης με τον erefer! Click για ανάπτυξη... Πολυ χαιρομαι...βεβαια με καταλαβαινεις οτι δεν θελω να μπω σε ασκοπα εξοδα... Ειναι πολλα τα χρηματα που ζητανε (δεν εννοω την εκθεση) και ας λενε οτι υπαρχει κριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η Αντα έγραψε: #36.873 11-02-09 11:51 Γιουλη οταν θα συναντηθουμε - ελπιζω συντομα - θα σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. Παντως τη περιοχη που κοιταμε ειναι προς τα πανω, στα Βορεια Προαστεια και ειναι αρκετοι παραγοντες που ερευνουμε ...ρομαντικο/ τιμή/ ατομα / προσβαση κα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.874 11-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Gourgourako να σε ρωτησω κατι;Πως κατεληξες σε περσικο ή βιρμανιας;Πιο παλια αν δεν κανω λαθος ηθελες σιαμ. Click για ανάπτυξη... πολλοι Δωρα μου ρωτανε πριν παρουν αποφαση για το τι γατα θα παρουν τελικα....εμεις οφειλουμε να ενημερωνουμε κι εκεινοι να αποφασιζουν Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολυ χαιρομαι...βεβαια με καταλαβαινεις οτι δεν θελω να μπω σε ασκοπα εξοδα... Ειναι πολλα τα χρηματα που ζητανε (δεν εννοω την εκθεση) και ας λενε οτι υπαρχει κριση. Click για ανάπτυξη... σαν επισκεπτρια? επειδη ξερω οτι σου αρεσουν οι εκθεσεις γατας Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη οταν θα συναντηθουμε - ελπιζω συντομα - θα σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. Παντως τη περιοχη που κοιταμε ειναι προς τα πανω, στα Βορεια Προαστεια και ειναι αρκετοι παραγοντες που ερευνουμε ...ρομαντικο/ τιμή/ ατομα / προσβαση κα. Click για ανάπτυξη... πολυ καλα το ψαχνετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Η moukelis έγραψε: #36.875 11-02-09 11:56 Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:57 Η staman2 έγραψε: #36.876 11-02-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μην τη δειρω...Εχε χαρη που τη συμπαθησα... Click για ανάπτυξη... Χμ χμ έτσι έ? Την συμπάθησες???? Κάτσε να φέρω τον Τίμυ να σε τακτοποιήσει! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ειναι ενας αγγελος αυτη η γυναικα Παιδια!False alarm δεν εχει ξυλο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αλλα είναι υπερβολή. Κανένας δεν είναι άγγελος. ΜΟΝΟΝ ο ΠΕΡΣΗΣ ΜΟΥ! Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Πολύ ωραία σελίδα με καταπληκτικές φωτογραφίες! Θέλω τώρα ένα τέτοιο γατάκι μήπως και απαλύνω τον πόνο από το χαμό του γάτου μου, αλλά από όσο είδα εδώ στο φόρουμ δεν είναι εύκολο να βρεθούν. Click για ανάπτυξη... Καλώς τον!! Σου εύχομαι να αποκτήσεις το γατάκι που επιθυμείς. Και να απαλύνεις όσο μπορεις περισσότερο τον πόνο σου .... Λυπαμαι που έχασες το γατάκι σου. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μια κ έρχεται η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου είπα να ξεκινήσω από σήμερα κ να σας βάλω κ την ανάλογη φωτογραφία happy Valentine's day Click για ανάπτυξη... Ρε Ελενα ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!! Και τι χιουμορ!! Γελαω ακόμη!!! Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Καλησπέρα σε όλους! Αυτό το διάστημα βρίσκομαι και γω πρός αναζήτηση γατοσυντρόφου και είμαι ανάμεσα σε περσικό και βιρμανίας. Εάν μπορεί κάποιος να δώσει μερικές πληροφορίες για τα βιρμανάκια (εκτροφεία,τιμές) ή αν μπορώ να βρώ κάποιο απο ιδιώτη, θα σας ήμουν ευγνώμων! Ααα και κάτι ακόμη που θέλω να σας ρωτήσω και μη γελάσετε μαζί μου....αυτό το υπέροχο άσπρο γατουλινάκι ειναι βιρμανάκι? Ευχαριστώ γατοσύντροφοι! Click για ανάπτυξη... Με το καλό εύχομαι να καταλήξεις στην επιλογή γατοσυντρόφου, και να αποκτήσεις το γατάκι σου!!! Πάντως και οι δυο ράτσες είναι πολύ όμορφες και σαν χαρακτήρες επίσης! Τώρα όσο για την περιποίηση της γουνας τους, τα βιρμανικά είναι σαφώς πολύ πιο εύκολα από τα περσικά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμα ειναι καλα ευτυχως...στειρωθηκε κιολας κι ολα καλα....αλλα επαθε μεγαλο σοκ απο τα γατακια που τα εψαχνε... Click για ανάπτυξη... Τι κρίμα την καημενούλα... Ευτυχώς που αυτη είναι καλά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σεμελακι ξαπλωτο....και παχιο παχιο Click για ανάπτυξη... Σεμελάκι μαγικό και πανέμορφο. Να το χαίρεσαι Γιουλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:58 Η Αντα έγραψε: #36.877 11-02-09 11:58 Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gourgourakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gourgourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:01 Ο gourgourakos: #36.878 11-02-09 12:01 Kορίτσια μόλις μπήκα στο σάϊτ και είδα οτι έχει πολλές πληροφορίες....σας ευχαριστώ! Moukelis ακόμη βρίσκομαι σε αναζήτηση... αλλά άρχισα να "τρελλένομαι" περισσότερο με τα βιρμανάκια,μιλώντας τελευταία με ενα φίλο που το ψάχνει και αυτός για βιρμανάκι,οπότε.... Ααα και περσικό είχα παλιότερα και η αλήθεια είναι οτι με είχε ξετρελλάνει αυτό το γατί,οπότε σκέφτηκα να καταλήξω σε περσικό η σε βιρμανίας μιας και νομίζω πως εμφανισιακά μοιάζουν περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.879 11-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο πιστευω να σου αρεσει ενας συγκεκριμενος τυπος και χαρακτηρας γατας...επισης σε μια οικογενεια παιζει να αρεσει στο μπαμπα το Μαιην Κουν στη μαμα η Περσικη και στα παιδια η Βιρμανικη π.χ.....τοτε αυτος που ψαχνει εχει προβλημα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Click για ανάπτυξη... Ενα πολυ μικρο συμβολικο ποσο η εισοδος, οι βενζινες μεχρι το Περαμα ή το εισιτηριο τρενου μεχρι το Πειραια και μετα το καραβακι για απεναντι...αν δεν συμμετεχεις ως εκθετης δεν θα βαλεις το φαγητο...καλα με σαντουιτς θα τη βγαλουμεαλλα θα σε κερασουμε καφεδακι εμεις και σαντουιτς αν θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.880 11-02-09 12:04 Αντα...για την Εκθεση στη Σαλαμινα μιλαμε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1842 1843 1844 1845 1846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια καλημέρα και σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας! Εάν είναι εύκολο, θέλω να μου πείτε, σαν χαρακτήρες τα βιρμανάκια μοιάζουν με τα περσικά ? Thanx girls! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #36.870 11-02-09 11:47 Gourgourako να σε ρωτησω κατι;Πως κατεληξες σε περσικο ή βιρμανιας;Πιο παλια αν δεν κανω λαθος ηθελες σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.871 11-02-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Κορίτσια καλημέρα και σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας! Εάν είναι εύκολο, θέλω να μου πείτε, σαν χαρακτήρες τα βιρμανάκια μοιάζουν με τα περσικά ? Thanx girls! Click για ανάπτυξη... ειναι λιγο πιο ενεργητικες γιατι εχουν λιγακι Σιαμ στο αιμα τους! Διαβασε και το site που σου εβαλα! Βοηθα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η Αντα έγραψε: #36.872 11-02-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι με τη Σεμελη! Θα ερθει και ο Θοδωρης με το Πλατωνα κι ο Βασιλης με τον erefer! Click για ανάπτυξη... Πολυ χαιρομαι...βεβαια με καταλαβαινεις οτι δεν θελω να μπω σε ασκοπα εξοδα... Ειναι πολλα τα χρηματα που ζητανε (δεν εννοω την εκθεση) και ας λενε οτι υπαρχει κριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η Αντα έγραψε: #36.873 11-02-09 11:51 Γιουλη οταν θα συναντηθουμε - ελπιζω συντομα - θα σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. Παντως τη περιοχη που κοιταμε ειναι προς τα πανω, στα Βορεια Προαστεια και ειναι αρκετοι παραγοντες που ερευνουμε ...ρομαντικο/ τιμή/ ατομα / προσβαση κα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.874 11-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Gourgourako να σε ρωτησω κατι;Πως κατεληξες σε περσικο ή βιρμανιας;Πιο παλια αν δεν κανω λαθος ηθελες σιαμ. Click για ανάπτυξη... πολλοι Δωρα μου ρωτανε πριν παρουν αποφαση για το τι γατα θα παρουν τελικα....εμεις οφειλουμε να ενημερωνουμε κι εκεινοι να αποφασιζουν Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολυ χαιρομαι...βεβαια με καταλαβαινεις οτι δεν θελω να μπω σε ασκοπα εξοδα... Ειναι πολλα τα χρηματα που ζητανε (δεν εννοω την εκθεση) και ας λενε οτι υπαρχει κριση. Click για ανάπτυξη... σαν επισκεπτρια? επειδη ξερω οτι σου αρεσουν οι εκθεσεις γατας Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη οταν θα συναντηθουμε - ελπιζω συντομα - θα σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. Παντως τη περιοχη που κοιταμε ειναι προς τα πανω, στα Βορεια Προαστεια και ειναι αρκετοι παραγοντες που ερευνουμε ...ρομαντικο/ τιμή/ ατομα / προσβαση κα. Click για ανάπτυξη... πολυ καλα το ψαχνετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Η moukelis έγραψε: #36.875 11-02-09 11:56 Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:57 Η staman2 έγραψε: #36.876 11-02-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μην τη δειρω...Εχε χαρη που τη συμπαθησα... Click για ανάπτυξη... Χμ χμ έτσι έ? Την συμπάθησες???? Κάτσε να φέρω τον Τίμυ να σε τακτοποιήσει! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ειναι ενας αγγελος αυτη η γυναικα Παιδια!False alarm δεν εχει ξυλο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αλλα είναι υπερβολή. Κανένας δεν είναι άγγελος. ΜΟΝΟΝ ο ΠΕΡΣΗΣ ΜΟΥ! Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Πολύ ωραία σελίδα με καταπληκτικές φωτογραφίες! Θέλω τώρα ένα τέτοιο γατάκι μήπως και απαλύνω τον πόνο από το χαμό του γάτου μου, αλλά από όσο είδα εδώ στο φόρουμ δεν είναι εύκολο να βρεθούν. Click για ανάπτυξη... Καλώς τον!! Σου εύχομαι να αποκτήσεις το γατάκι που επιθυμείς. Και να απαλύνεις όσο μπορεις περισσότερο τον πόνο σου .... Λυπαμαι που έχασες το γατάκι σου. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μια κ έρχεται η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου είπα να ξεκινήσω από σήμερα κ να σας βάλω κ την ανάλογη φωτογραφία happy Valentine's day Click για ανάπτυξη... Ρε Ελενα ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!! Και τι χιουμορ!! Γελαω ακόμη!!! Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Καλησπέρα σε όλους! Αυτό το διάστημα βρίσκομαι και γω πρός αναζήτηση γατοσυντρόφου και είμαι ανάμεσα σε περσικό και βιρμανίας. Εάν μπορεί κάποιος να δώσει μερικές πληροφορίες για τα βιρμανάκια (εκτροφεία,τιμές) ή αν μπορώ να βρώ κάποιο απο ιδιώτη, θα σας ήμουν ευγνώμων! Ααα και κάτι ακόμη που θέλω να σας ρωτήσω και μη γελάσετε μαζί μου....αυτό το υπέροχο άσπρο γατουλινάκι ειναι βιρμανάκι? Ευχαριστώ γατοσύντροφοι! Click για ανάπτυξη... Με το καλό εύχομαι να καταλήξεις στην επιλογή γατοσυντρόφου, και να αποκτήσεις το γατάκι σου!!! Πάντως και οι δυο ράτσες είναι πολύ όμορφες και σαν χαρακτήρες επίσης! Τώρα όσο για την περιποίηση της γουνας τους, τα βιρμανικά είναι σαφώς πολύ πιο εύκολα από τα περσικά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμα ειναι καλα ευτυχως...στειρωθηκε κιολας κι ολα καλα....αλλα επαθε μεγαλο σοκ απο τα γατακια που τα εψαχνε... Click για ανάπτυξη... Τι κρίμα την καημενούλα... Ευτυχώς που αυτη είναι καλά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σεμελακι ξαπλωτο....και παχιο παχιο Click για ανάπτυξη... Σεμελάκι μαγικό και πανέμορφο. Να το χαίρεσαι Γιουλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:58 Η Αντα έγραψε: #36.877 11-02-09 11:58 Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gourgourakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gourgourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:01 Ο gourgourakos: #36.878 11-02-09 12:01 Kορίτσια μόλις μπήκα στο σάϊτ και είδα οτι έχει πολλές πληροφορίες....σας ευχαριστώ! Moukelis ακόμη βρίσκομαι σε αναζήτηση... αλλά άρχισα να "τρελλένομαι" περισσότερο με τα βιρμανάκια,μιλώντας τελευταία με ενα φίλο που το ψάχνει και αυτός για βιρμανάκι,οπότε.... Ααα και περσικό είχα παλιότερα και η αλήθεια είναι οτι με είχε ξετρελλάνει αυτό το γατί,οπότε σκέφτηκα να καταλήξω σε περσικό η σε βιρμανίας μιας και νομίζω πως εμφανισιακά μοιάζουν περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.879 11-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο πιστευω να σου αρεσει ενας συγκεκριμενος τυπος και χαρακτηρας γατας...επισης σε μια οικογενεια παιζει να αρεσει στο μπαμπα το Μαιην Κουν στη μαμα η Περσικη και στα παιδια η Βιρμανικη π.χ.....τοτε αυτος που ψαχνει εχει προβλημα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Click για ανάπτυξη... Ενα πολυ μικρο συμβολικο ποσο η εισοδος, οι βενζινες μεχρι το Περαμα ή το εισιτηριο τρενου μεχρι το Πειραια και μετα το καραβακι για απεναντι...αν δεν συμμετεχεις ως εκθετης δεν θα βαλεις το φαγητο...καλα με σαντουιτς θα τη βγαλουμεαλλα θα σε κερασουμε καφεδακι εμεις και σαντουιτς αν θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.880 11-02-09 12:04 Αντα...για την Εκθεση στη Σαλαμινα μιλαμε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1842 1843 1844 1845 1846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Gourgourako να σε ρωτησω κατι;Πως κατεληξες σε περσικο ή βιρμανιας;Πιο παλια αν δεν κανω λαθος ηθελες σιαμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.871 11-02-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Κορίτσια καλημέρα και σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας! Εάν είναι εύκολο, θέλω να μου πείτε, σαν χαρακτήρες τα βιρμανάκια μοιάζουν με τα περσικά ? Thanx girls! Click για ανάπτυξη... ειναι λιγο πιο ενεργητικες γιατι εχουν λιγακι Σιαμ στο αιμα τους! Διαβασε και το site που σου εβαλα! Βοηθα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η Αντα έγραψε: #36.872 11-02-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι με τη Σεμελη! Θα ερθει και ο Θοδωρης με το Πλατωνα κι ο Βασιλης με τον erefer! Click για ανάπτυξη... Πολυ χαιρομαι...βεβαια με καταλαβαινεις οτι δεν θελω να μπω σε ασκοπα εξοδα... Ειναι πολλα τα χρηματα που ζητανε (δεν εννοω την εκθεση) και ας λενε οτι υπαρχει κριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η Αντα έγραψε: #36.873 11-02-09 11:51 Γιουλη οταν θα συναντηθουμε - ελπιζω συντομα - θα σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. Παντως τη περιοχη που κοιταμε ειναι προς τα πανω, στα Βορεια Προαστεια και ειναι αρκετοι παραγοντες που ερευνουμε ...ρομαντικο/ τιμή/ ατομα / προσβαση κα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.874 11-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Gourgourako να σε ρωτησω κατι;Πως κατεληξες σε περσικο ή βιρμανιας;Πιο παλια αν δεν κανω λαθος ηθελες σιαμ. Click για ανάπτυξη... πολλοι Δωρα μου ρωτανε πριν παρουν αποφαση για το τι γατα θα παρουν τελικα....εμεις οφειλουμε να ενημερωνουμε κι εκεινοι να αποφασιζουν Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολυ χαιρομαι...βεβαια με καταλαβαινεις οτι δεν θελω να μπω σε ασκοπα εξοδα... Ειναι πολλα τα χρηματα που ζητανε (δεν εννοω την εκθεση) και ας λενε οτι υπαρχει κριση. Click για ανάπτυξη... σαν επισκεπτρια? επειδη ξερω οτι σου αρεσουν οι εκθεσεις γατας Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη οταν θα συναντηθουμε - ελπιζω συντομα - θα σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. Παντως τη περιοχη που κοιταμε ειναι προς τα πανω, στα Βορεια Προαστεια και ειναι αρκετοι παραγοντες που ερευνουμε ...ρομαντικο/ τιμή/ ατομα / προσβαση κα. Click για ανάπτυξη... πολυ καλα το ψαχνετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Η moukelis έγραψε: #36.875 11-02-09 11:56 Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:57 Η staman2 έγραψε: #36.876 11-02-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μην τη δειρω...Εχε χαρη που τη συμπαθησα... Click για ανάπτυξη... Χμ χμ έτσι έ? Την συμπάθησες???? Κάτσε να φέρω τον Τίμυ να σε τακτοποιήσει! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ειναι ενας αγγελος αυτη η γυναικα Παιδια!False alarm δεν εχει ξυλο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αλλα είναι υπερβολή. Κανένας δεν είναι άγγελος. ΜΟΝΟΝ ο ΠΕΡΣΗΣ ΜΟΥ! Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Πολύ ωραία σελίδα με καταπληκτικές φωτογραφίες! Θέλω τώρα ένα τέτοιο γατάκι μήπως και απαλύνω τον πόνο από το χαμό του γάτου μου, αλλά από όσο είδα εδώ στο φόρουμ δεν είναι εύκολο να βρεθούν. Click για ανάπτυξη... Καλώς τον!! Σου εύχομαι να αποκτήσεις το γατάκι που επιθυμείς. Και να απαλύνεις όσο μπορεις περισσότερο τον πόνο σου .... Λυπαμαι που έχασες το γατάκι σου. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μια κ έρχεται η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου είπα να ξεκινήσω από σήμερα κ να σας βάλω κ την ανάλογη φωτογραφία happy Valentine's day Click για ανάπτυξη... Ρε Ελενα ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!! Και τι χιουμορ!! Γελαω ακόμη!!! Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Καλησπέρα σε όλους! Αυτό το διάστημα βρίσκομαι και γω πρός αναζήτηση γατοσυντρόφου και είμαι ανάμεσα σε περσικό και βιρμανίας. Εάν μπορεί κάποιος να δώσει μερικές πληροφορίες για τα βιρμανάκια (εκτροφεία,τιμές) ή αν μπορώ να βρώ κάποιο απο ιδιώτη, θα σας ήμουν ευγνώμων! Ααα και κάτι ακόμη που θέλω να σας ρωτήσω και μη γελάσετε μαζί μου....αυτό το υπέροχο άσπρο γατουλινάκι ειναι βιρμανάκι? Ευχαριστώ γατοσύντροφοι! Click για ανάπτυξη... Με το καλό εύχομαι να καταλήξεις στην επιλογή γατοσυντρόφου, και να αποκτήσεις το γατάκι σου!!! Πάντως και οι δυο ράτσες είναι πολύ όμορφες και σαν χαρακτήρες επίσης! Τώρα όσο για την περιποίηση της γουνας τους, τα βιρμανικά είναι σαφώς πολύ πιο εύκολα από τα περσικά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμα ειναι καλα ευτυχως...στειρωθηκε κιολας κι ολα καλα....αλλα επαθε μεγαλο σοκ απο τα γατακια που τα εψαχνε... Click για ανάπτυξη... Τι κρίμα την καημενούλα... Ευτυχώς που αυτη είναι καλά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σεμελακι ξαπλωτο....και παχιο παχιο Click για ανάπτυξη... Σεμελάκι μαγικό και πανέμορφο. Να το χαίρεσαι Γιουλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:58 Η Αντα έγραψε: #36.877 11-02-09 11:58 Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gourgourakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gourgourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:01 Ο gourgourakos: #36.878 11-02-09 12:01 Kορίτσια μόλις μπήκα στο σάϊτ και είδα οτι έχει πολλές πληροφορίες....σας ευχαριστώ! Moukelis ακόμη βρίσκομαι σε αναζήτηση... αλλά άρχισα να "τρελλένομαι" περισσότερο με τα βιρμανάκια,μιλώντας τελευταία με ενα φίλο που το ψάχνει και αυτός για βιρμανάκι,οπότε.... Ααα και περσικό είχα παλιότερα και η αλήθεια είναι οτι με είχε ξετρελλάνει αυτό το γατί,οπότε σκέφτηκα να καταλήξω σε περσικό η σε βιρμανίας μιας και νομίζω πως εμφανισιακά μοιάζουν περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.879 11-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο πιστευω να σου αρεσει ενας συγκεκριμενος τυπος και χαρακτηρας γατας...επισης σε μια οικογενεια παιζει να αρεσει στο μπαμπα το Μαιην Κουν στη μαμα η Περσικη και στα παιδια η Βιρμανικη π.χ.....τοτε αυτος που ψαχνει εχει προβλημα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Click για ανάπτυξη... Ενα πολυ μικρο συμβολικο ποσο η εισοδος, οι βενζινες μεχρι το Περαμα ή το εισιτηριο τρενου μεχρι το Πειραια και μετα το καραβακι για απεναντι...αν δεν συμμετεχεις ως εκθετης δεν θα βαλεις το φαγητο...καλα με σαντουιτς θα τη βγαλουμεαλλα θα σε κερασουμε καφεδακι εμεις και σαντουιτς αν θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.880 11-02-09 12:04 Αντα...για την Εκθεση στη Σαλαμινα μιλαμε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1842 1843 1844 1845 1846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Κορίτσια καλημέρα και σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας! Εάν είναι εύκολο, θέλω να μου πείτε, σαν χαρακτήρες τα βιρμανάκια μοιάζουν με τα περσικά ? Thanx girls! Click για ανάπτυξη... ειναι λιγο πιο ενεργητικες γιατι εχουν λιγακι Σιαμ στο αιμα τους! Διαβασε και το site που σου εβαλα! Βοηθα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η Αντα έγραψε: #36.872 11-02-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι με τη Σεμελη! Θα ερθει και ο Θοδωρης με το Πλατωνα κι ο Βασιλης με τον erefer! Click για ανάπτυξη... Πολυ χαιρομαι...βεβαια με καταλαβαινεις οτι δεν θελω να μπω σε ασκοπα εξοδα... Ειναι πολλα τα χρηματα που ζητανε (δεν εννοω την εκθεση) και ας λενε οτι υπαρχει κριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η Αντα έγραψε: #36.873 11-02-09 11:51 Γιουλη οταν θα συναντηθουμε - ελπιζω συντομα - θα σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. Παντως τη περιοχη που κοιταμε ειναι προς τα πανω, στα Βορεια Προαστεια και ειναι αρκετοι παραγοντες που ερευνουμε ...ρομαντικο/ τιμή/ ατομα / προσβαση κα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.874 11-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Gourgourako να σε ρωτησω κατι;Πως κατεληξες σε περσικο ή βιρμανιας;Πιο παλια αν δεν κανω λαθος ηθελες σιαμ. Click για ανάπτυξη... πολλοι Δωρα μου ρωτανε πριν παρουν αποφαση για το τι γατα θα παρουν τελικα....εμεις οφειλουμε να ενημερωνουμε κι εκεινοι να αποφασιζουν Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολυ χαιρομαι...βεβαια με καταλαβαινεις οτι δεν θελω να μπω σε ασκοπα εξοδα... Ειναι πολλα τα χρηματα που ζητανε (δεν εννοω την εκθεση) και ας λενε οτι υπαρχει κριση. Click για ανάπτυξη... σαν επισκεπτρια? επειδη ξερω οτι σου αρεσουν οι εκθεσεις γατας Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη οταν θα συναντηθουμε - ελπιζω συντομα - θα σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. Παντως τη περιοχη που κοιταμε ειναι προς τα πανω, στα Βορεια Προαστεια και ειναι αρκετοι παραγοντες που ερευνουμε ...ρομαντικο/ τιμή/ ατομα / προσβαση κα. Click για ανάπτυξη... πολυ καλα το ψαχνετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Η moukelis έγραψε: #36.875 11-02-09 11:56 Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:57 Η staman2 έγραψε: #36.876 11-02-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μην τη δειρω...Εχε χαρη που τη συμπαθησα... Click για ανάπτυξη... Χμ χμ έτσι έ? Την συμπάθησες???? Κάτσε να φέρω τον Τίμυ να σε τακτοποιήσει! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ειναι ενας αγγελος αυτη η γυναικα Παιδια!False alarm δεν εχει ξυλο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αλλα είναι υπερβολή. Κανένας δεν είναι άγγελος. ΜΟΝΟΝ ο ΠΕΡΣΗΣ ΜΟΥ! Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Πολύ ωραία σελίδα με καταπληκτικές φωτογραφίες! Θέλω τώρα ένα τέτοιο γατάκι μήπως και απαλύνω τον πόνο από το χαμό του γάτου μου, αλλά από όσο είδα εδώ στο φόρουμ δεν είναι εύκολο να βρεθούν. Click για ανάπτυξη... Καλώς τον!! Σου εύχομαι να αποκτήσεις το γατάκι που επιθυμείς. Και να απαλύνεις όσο μπορεις περισσότερο τον πόνο σου .... Λυπαμαι που έχασες το γατάκι σου. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μια κ έρχεται η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου είπα να ξεκινήσω από σήμερα κ να σας βάλω κ την ανάλογη φωτογραφία happy Valentine's day Click για ανάπτυξη... Ρε Ελενα ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!! Και τι χιουμορ!! Γελαω ακόμη!!! Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Καλησπέρα σε όλους! Αυτό το διάστημα βρίσκομαι και γω πρός αναζήτηση γατοσυντρόφου και είμαι ανάμεσα σε περσικό και βιρμανίας. Εάν μπορεί κάποιος να δώσει μερικές πληροφορίες για τα βιρμανάκια (εκτροφεία,τιμές) ή αν μπορώ να βρώ κάποιο απο ιδιώτη, θα σας ήμουν ευγνώμων! Ααα και κάτι ακόμη που θέλω να σας ρωτήσω και μη γελάσετε μαζί μου....αυτό το υπέροχο άσπρο γατουλινάκι ειναι βιρμανάκι? Ευχαριστώ γατοσύντροφοι! Click για ανάπτυξη... Με το καλό εύχομαι να καταλήξεις στην επιλογή γατοσυντρόφου, και να αποκτήσεις το γατάκι σου!!! Πάντως και οι δυο ράτσες είναι πολύ όμορφες και σαν χαρακτήρες επίσης! Τώρα όσο για την περιποίηση της γουνας τους, τα βιρμανικά είναι σαφώς πολύ πιο εύκολα από τα περσικά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμα ειναι καλα ευτυχως...στειρωθηκε κιολας κι ολα καλα....αλλα επαθε μεγαλο σοκ απο τα γατακια που τα εψαχνε... Click για ανάπτυξη... Τι κρίμα την καημενούλα... Ευτυχώς που αυτη είναι καλά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σεμελακι ξαπλωτο....και παχιο παχιο Click για ανάπτυξη... Σεμελάκι μαγικό και πανέμορφο. Να το χαίρεσαι Γιουλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:58 Η Αντα έγραψε: #36.877 11-02-09 11:58 Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gourgourakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gourgourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:01 Ο gourgourakos: #36.878 11-02-09 12:01 Kορίτσια μόλις μπήκα στο σάϊτ και είδα οτι έχει πολλές πληροφορίες....σας ευχαριστώ! Moukelis ακόμη βρίσκομαι σε αναζήτηση... αλλά άρχισα να "τρελλένομαι" περισσότερο με τα βιρμανάκια,μιλώντας τελευταία με ενα φίλο που το ψάχνει και αυτός για βιρμανάκι,οπότε.... Ααα και περσικό είχα παλιότερα και η αλήθεια είναι οτι με είχε ξετρελλάνει αυτό το γατί,οπότε σκέφτηκα να καταλήξω σε περσικό η σε βιρμανίας μιας και νομίζω πως εμφανισιακά μοιάζουν περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.879 11-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο πιστευω να σου αρεσει ενας συγκεκριμενος τυπος και χαρακτηρας γατας...επισης σε μια οικογενεια παιζει να αρεσει στο μπαμπα το Μαιην Κουν στη μαμα η Περσικη και στα παιδια η Βιρμανικη π.χ.....τοτε αυτος που ψαχνει εχει προβλημα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Click για ανάπτυξη... Ενα πολυ μικρο συμβολικο ποσο η εισοδος, οι βενζινες μεχρι το Περαμα ή το εισιτηριο τρενου μεχρι το Πειραια και μετα το καραβακι για απεναντι...αν δεν συμμετεχεις ως εκθετης δεν θα βαλεις το φαγητο...καλα με σαντουιτς θα τη βγαλουμεαλλα θα σε κερασουμε καφεδακι εμεις και σαντουιτς αν θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.880 11-02-09 12:04 Αντα...για την Εκθεση στη Σαλαμινα μιλαμε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1842 1843 1844 1845 1846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι με τη Σεμελη! Θα ερθει και ο Θοδωρης με το Πλατωνα κι ο Βασιλης με τον erefer! Click για ανάπτυξη... Πολυ χαιρομαι...βεβαια με καταλαβαινεις οτι δεν θελω να μπω σε ασκοπα εξοδα... Ειναι πολλα τα χρηματα που ζητανε (δεν εννοω την εκθεση) και ας λενε οτι υπαρχει κριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η Αντα έγραψε: #36.873 11-02-09 11:51 Γιουλη οταν θα συναντηθουμε - ελπιζω συντομα - θα σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. Παντως τη περιοχη που κοιταμε ειναι προς τα πανω, στα Βορεια Προαστεια και ειναι αρκετοι παραγοντες που ερευνουμε ...ρομαντικο/ τιμή/ ατομα / προσβαση κα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.874 11-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Gourgourako να σε ρωτησω κατι;Πως κατεληξες σε περσικο ή βιρμανιας;Πιο παλια αν δεν κανω λαθος ηθελες σιαμ. Click για ανάπτυξη... πολλοι Δωρα μου ρωτανε πριν παρουν αποφαση για το τι γατα θα παρουν τελικα....εμεις οφειλουμε να ενημερωνουμε κι εκεινοι να αποφασιζουν Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολυ χαιρομαι...βεβαια με καταλαβαινεις οτι δεν θελω να μπω σε ασκοπα εξοδα... Ειναι πολλα τα χρηματα που ζητανε (δεν εννοω την εκθεση) και ας λενε οτι υπαρχει κριση. Click για ανάπτυξη... σαν επισκεπτρια? επειδη ξερω οτι σου αρεσουν οι εκθεσεις γατας Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη οταν θα συναντηθουμε - ελπιζω συντομα - θα σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. Παντως τη περιοχη που κοιταμε ειναι προς τα πανω, στα Βορεια Προαστεια και ειναι αρκετοι παραγοντες που ερευνουμε ...ρομαντικο/ τιμή/ ατομα / προσβαση κα. Click για ανάπτυξη... πολυ καλα το ψαχνετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Η moukelis έγραψε: #36.875 11-02-09 11:56 Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:57 Η staman2 έγραψε: #36.876 11-02-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μην τη δειρω...Εχε χαρη που τη συμπαθησα... Click για ανάπτυξη... Χμ χμ έτσι έ? Την συμπάθησες???? Κάτσε να φέρω τον Τίμυ να σε τακτοποιήσει! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ειναι ενας αγγελος αυτη η γυναικα Παιδια!False alarm δεν εχει ξυλο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αλλα είναι υπερβολή. Κανένας δεν είναι άγγελος. ΜΟΝΟΝ ο ΠΕΡΣΗΣ ΜΟΥ! Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Πολύ ωραία σελίδα με καταπληκτικές φωτογραφίες! Θέλω τώρα ένα τέτοιο γατάκι μήπως και απαλύνω τον πόνο από το χαμό του γάτου μου, αλλά από όσο είδα εδώ στο φόρουμ δεν είναι εύκολο να βρεθούν. Click για ανάπτυξη... Καλώς τον!! Σου εύχομαι να αποκτήσεις το γατάκι που επιθυμείς. Και να απαλύνεις όσο μπορεις περισσότερο τον πόνο σου .... Λυπαμαι που έχασες το γατάκι σου. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μια κ έρχεται η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου είπα να ξεκινήσω από σήμερα κ να σας βάλω κ την ανάλογη φωτογραφία happy Valentine's day Click για ανάπτυξη... Ρε Ελενα ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!! Και τι χιουμορ!! Γελαω ακόμη!!! Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Καλησπέρα σε όλους! Αυτό το διάστημα βρίσκομαι και γω πρός αναζήτηση γατοσυντρόφου και είμαι ανάμεσα σε περσικό και βιρμανίας. Εάν μπορεί κάποιος να δώσει μερικές πληροφορίες για τα βιρμανάκια (εκτροφεία,τιμές) ή αν μπορώ να βρώ κάποιο απο ιδιώτη, θα σας ήμουν ευγνώμων! Ααα και κάτι ακόμη που θέλω να σας ρωτήσω και μη γελάσετε μαζί μου....αυτό το υπέροχο άσπρο γατουλινάκι ειναι βιρμανάκι? Ευχαριστώ γατοσύντροφοι! Click για ανάπτυξη... Με το καλό εύχομαι να καταλήξεις στην επιλογή γατοσυντρόφου, και να αποκτήσεις το γατάκι σου!!! Πάντως και οι δυο ράτσες είναι πολύ όμορφες και σαν χαρακτήρες επίσης! Τώρα όσο για την περιποίηση της γουνας τους, τα βιρμανικά είναι σαφώς πολύ πιο εύκολα από τα περσικά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμα ειναι καλα ευτυχως...στειρωθηκε κιολας κι ολα καλα....αλλα επαθε μεγαλο σοκ απο τα γατακια που τα εψαχνε... Click για ανάπτυξη... Τι κρίμα την καημενούλα... Ευτυχώς που αυτη είναι καλά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σεμελακι ξαπλωτο....και παχιο παχιο Click για ανάπτυξη... Σεμελάκι μαγικό και πανέμορφο. Να το χαίρεσαι Γιουλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:58 Η Αντα έγραψε: #36.877 11-02-09 11:58 Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gourgourakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gourgourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:01 Ο gourgourakos: #36.878 11-02-09 12:01 Kορίτσια μόλις μπήκα στο σάϊτ και είδα οτι έχει πολλές πληροφορίες....σας ευχαριστώ! Moukelis ακόμη βρίσκομαι σε αναζήτηση... αλλά άρχισα να "τρελλένομαι" περισσότερο με τα βιρμανάκια,μιλώντας τελευταία με ενα φίλο που το ψάχνει και αυτός για βιρμανάκι,οπότε.... Ααα και περσικό είχα παλιότερα και η αλήθεια είναι οτι με είχε ξετρελλάνει αυτό το γατί,οπότε σκέφτηκα να καταλήξω σε περσικό η σε βιρμανίας μιας και νομίζω πως εμφανισιακά μοιάζουν περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.879 11-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο πιστευω να σου αρεσει ενας συγκεκριμενος τυπος και χαρακτηρας γατας...επισης σε μια οικογενεια παιζει να αρεσει στο μπαμπα το Μαιην Κουν στη μαμα η Περσικη και στα παιδια η Βιρμανικη π.χ.....τοτε αυτος που ψαχνει εχει προβλημα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Click για ανάπτυξη... Ενα πολυ μικρο συμβολικο ποσο η εισοδος, οι βενζινες μεχρι το Περαμα ή το εισιτηριο τρενου μεχρι το Πειραια και μετα το καραβακι για απεναντι...αν δεν συμμετεχεις ως εκθετης δεν θα βαλεις το φαγητο...καλα με σαντουιτς θα τη βγαλουμεαλλα θα σε κερασουμε καφεδακι εμεις και σαντουιτς αν θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.880 11-02-09 12:04 Αντα...για την Εκθεση στη Σαλαμινα μιλαμε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1842 1843 1844 1845 1846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιουλη οταν θα συναντηθουμε - ελπιζω συντομα - θα σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. Παντως τη περιοχη που κοιταμε ειναι προς τα πανω, στα Βορεια Προαστεια και ειναι αρκετοι παραγοντες που ερευνουμε ...ρομαντικο/ τιμή/ ατομα / προσβαση κα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.874 11-02-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Gourgourako να σε ρωτησω κατι;Πως κατεληξες σε περσικο ή βιρμανιας;Πιο παλια αν δεν κανω λαθος ηθελες σιαμ. Click για ανάπτυξη... πολλοι Δωρα μου ρωτανε πριν παρουν αποφαση για το τι γατα θα παρουν τελικα....εμεις οφειλουμε να ενημερωνουμε κι εκεινοι να αποφασιζουν Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολυ χαιρομαι...βεβαια με καταλαβαινεις οτι δεν θελω να μπω σε ασκοπα εξοδα... Ειναι πολλα τα χρηματα που ζητανε (δεν εννοω την εκθεση) και ας λενε οτι υπαρχει κριση. Click για ανάπτυξη... σαν επισκεπτρια? επειδη ξερω οτι σου αρεσουν οι εκθεσεις γατας Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη οταν θα συναντηθουμε - ελπιζω συντομα - θα σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. Παντως τη περιοχη που κοιταμε ειναι προς τα πανω, στα Βορεια Προαστεια και ειναι αρκετοι παραγοντες που ερευνουμε ...ρομαντικο/ τιμή/ ατομα / προσβαση κα. Click για ανάπτυξη... πολυ καλα το ψαχνετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Η moukelis έγραψε: #36.875 11-02-09 11:56 Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:57 Η staman2 έγραψε: #36.876 11-02-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μην τη δειρω...Εχε χαρη που τη συμπαθησα... Click για ανάπτυξη... Χμ χμ έτσι έ? Την συμπάθησες???? Κάτσε να φέρω τον Τίμυ να σε τακτοποιήσει! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ειναι ενας αγγελος αυτη η γυναικα Παιδια!False alarm δεν εχει ξυλο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αλλα είναι υπερβολή. Κανένας δεν είναι άγγελος. ΜΟΝΟΝ ο ΠΕΡΣΗΣ ΜΟΥ! Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Πολύ ωραία σελίδα με καταπληκτικές φωτογραφίες! Θέλω τώρα ένα τέτοιο γατάκι μήπως και απαλύνω τον πόνο από το χαμό του γάτου μου, αλλά από όσο είδα εδώ στο φόρουμ δεν είναι εύκολο να βρεθούν. Click για ανάπτυξη... Καλώς τον!! Σου εύχομαι να αποκτήσεις το γατάκι που επιθυμείς. Και να απαλύνεις όσο μπορεις περισσότερο τον πόνο σου .... Λυπαμαι που έχασες το γατάκι σου. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μια κ έρχεται η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου είπα να ξεκινήσω από σήμερα κ να σας βάλω κ την ανάλογη φωτογραφία happy Valentine's day Click για ανάπτυξη... Ρε Ελενα ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!! Και τι χιουμορ!! Γελαω ακόμη!!! Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Καλησπέρα σε όλους! Αυτό το διάστημα βρίσκομαι και γω πρός αναζήτηση γατοσυντρόφου και είμαι ανάμεσα σε περσικό και βιρμανίας. Εάν μπορεί κάποιος να δώσει μερικές πληροφορίες για τα βιρμανάκια (εκτροφεία,τιμές) ή αν μπορώ να βρώ κάποιο απο ιδιώτη, θα σας ήμουν ευγνώμων! Ααα και κάτι ακόμη που θέλω να σας ρωτήσω και μη γελάσετε μαζί μου....αυτό το υπέροχο άσπρο γατουλινάκι ειναι βιρμανάκι? Ευχαριστώ γατοσύντροφοι! Click για ανάπτυξη... Με το καλό εύχομαι να καταλήξεις στην επιλογή γατοσυντρόφου, και να αποκτήσεις το γατάκι σου!!! Πάντως και οι δυο ράτσες είναι πολύ όμορφες και σαν χαρακτήρες επίσης! Τώρα όσο για την περιποίηση της γουνας τους, τα βιρμανικά είναι σαφώς πολύ πιο εύκολα από τα περσικά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμα ειναι καλα ευτυχως...στειρωθηκε κιολας κι ολα καλα....αλλα επαθε μεγαλο σοκ απο τα γατακια που τα εψαχνε... Click για ανάπτυξη... Τι κρίμα την καημενούλα... Ευτυχώς που αυτη είναι καλά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σεμελακι ξαπλωτο....και παχιο παχιο Click για ανάπτυξη... Σεμελάκι μαγικό και πανέμορφο. Να το χαίρεσαι Γιουλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:58 Η Αντα έγραψε: #36.877 11-02-09 11:58 Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gourgourakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gourgourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:01 Ο gourgourakos: #36.878 11-02-09 12:01 Kορίτσια μόλις μπήκα στο σάϊτ και είδα οτι έχει πολλές πληροφορίες....σας ευχαριστώ! Moukelis ακόμη βρίσκομαι σε αναζήτηση... αλλά άρχισα να "τρελλένομαι" περισσότερο με τα βιρμανάκια,μιλώντας τελευταία με ενα φίλο που το ψάχνει και αυτός για βιρμανάκι,οπότε.... Ααα και περσικό είχα παλιότερα και η αλήθεια είναι οτι με είχε ξετρελλάνει αυτό το γατί,οπότε σκέφτηκα να καταλήξω σε περσικό η σε βιρμανίας μιας και νομίζω πως εμφανισιακά μοιάζουν περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.879 11-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο πιστευω να σου αρεσει ενας συγκεκριμενος τυπος και χαρακτηρας γατας...επισης σε μια οικογενεια παιζει να αρεσει στο μπαμπα το Μαιην Κουν στη μαμα η Περσικη και στα παιδια η Βιρμανικη π.χ.....τοτε αυτος που ψαχνει εχει προβλημα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Click για ανάπτυξη... Ενα πολυ μικρο συμβολικο ποσο η εισοδος, οι βενζινες μεχρι το Περαμα ή το εισιτηριο τρενου μεχρι το Πειραια και μετα το καραβακι για απεναντι...αν δεν συμμετεχεις ως εκθετης δεν θα βαλεις το φαγητο...καλα με σαντουιτς θα τη βγαλουμεαλλα θα σε κερασουμε καφεδακι εμεις και σαντουιτς αν θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.880 11-02-09 12:04 Αντα...για την Εκθεση στη Σαλαμινα μιλαμε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1842 1843 1844 1845 1846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Gourgourako να σε ρωτησω κατι;Πως κατεληξες σε περσικο ή βιρμανιας;Πιο παλια αν δεν κανω λαθος ηθελες σιαμ. Click για ανάπτυξη... πολλοι Δωρα μου ρωτανε πριν παρουν αποφαση για το τι γατα θα παρουν τελικα....εμεις οφειλουμε να ενημερωνουμε κι εκεινοι να αποφασιζουν Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πολυ χαιρομαι...βεβαια με καταλαβαινεις οτι δεν θελω να μπω σε ασκοπα εξοδα... Ειναι πολλα τα χρηματα που ζητανε (δεν εννοω την εκθεση) και ας λενε οτι υπαρχει κριση. Click για ανάπτυξη... σαν επισκεπτρια? επειδη ξερω οτι σου αρεσουν οι εκθεσεις γατας Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη οταν θα συναντηθουμε - ελπιζω συντομα - θα σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. Παντως τη περιοχη που κοιταμε ειναι προς τα πανω, στα Βορεια Προαστεια και ειναι αρκετοι παραγοντες που ερευνουμε ...ρομαντικο/ τιμή/ ατομα / προσβαση κα. Click για ανάπτυξη... πολυ καλα το ψαχνετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:56 Η moukelis έγραψε: #36.875 11-02-09 11:56 Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:57 Η staman2 έγραψε: #36.876 11-02-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μην τη δειρω...Εχε χαρη που τη συμπαθησα... Click για ανάπτυξη... Χμ χμ έτσι έ? Την συμπάθησες???? Κάτσε να φέρω τον Τίμυ να σε τακτοποιήσει! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ειναι ενας αγγελος αυτη η γυναικα Παιδια!False alarm δεν εχει ξυλο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αλλα είναι υπερβολή. Κανένας δεν είναι άγγελος. ΜΟΝΟΝ ο ΠΕΡΣΗΣ ΜΟΥ! Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Πολύ ωραία σελίδα με καταπληκτικές φωτογραφίες! Θέλω τώρα ένα τέτοιο γατάκι μήπως και απαλύνω τον πόνο από το χαμό του γάτου μου, αλλά από όσο είδα εδώ στο φόρουμ δεν είναι εύκολο να βρεθούν. Click για ανάπτυξη... Καλώς τον!! Σου εύχομαι να αποκτήσεις το γατάκι που επιθυμείς. Και να απαλύνεις όσο μπορεις περισσότερο τον πόνο σου .... Λυπαμαι που έχασες το γατάκι σου. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μια κ έρχεται η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου είπα να ξεκινήσω από σήμερα κ να σας βάλω κ την ανάλογη φωτογραφία happy Valentine's day Click για ανάπτυξη... Ρε Ελενα ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!! Και τι χιουμορ!! Γελαω ακόμη!!! Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Καλησπέρα σε όλους! Αυτό το διάστημα βρίσκομαι και γω πρός αναζήτηση γατοσυντρόφου και είμαι ανάμεσα σε περσικό και βιρμανίας. Εάν μπορεί κάποιος να δώσει μερικές πληροφορίες για τα βιρμανάκια (εκτροφεία,τιμές) ή αν μπορώ να βρώ κάποιο απο ιδιώτη, θα σας ήμουν ευγνώμων! Ααα και κάτι ακόμη που θέλω να σας ρωτήσω και μη γελάσετε μαζί μου....αυτό το υπέροχο άσπρο γατουλινάκι ειναι βιρμανάκι? Ευχαριστώ γατοσύντροφοι! Click για ανάπτυξη... Με το καλό εύχομαι να καταλήξεις στην επιλογή γατοσυντρόφου, και να αποκτήσεις το γατάκι σου!!! Πάντως και οι δυο ράτσες είναι πολύ όμορφες και σαν χαρακτήρες επίσης! Τώρα όσο για την περιποίηση της γουνας τους, τα βιρμανικά είναι σαφώς πολύ πιο εύκολα από τα περσικά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμα ειναι καλα ευτυχως...στειρωθηκε κιολας κι ολα καλα....αλλα επαθε μεγαλο σοκ απο τα γατακια που τα εψαχνε... Click για ανάπτυξη... Τι κρίμα την καημενούλα... Ευτυχώς που αυτη είναι καλά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σεμελακι ξαπλωτο....και παχιο παχιο Click για ανάπτυξη... Σεμελάκι μαγικό και πανέμορφο. Να το χαίρεσαι Γιουλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:58 Η Αντα έγραψε: #36.877 11-02-09 11:58 Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gourgourakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gourgourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:01 Ο gourgourakos: #36.878 11-02-09 12:01 Kορίτσια μόλις μπήκα στο σάϊτ και είδα οτι έχει πολλές πληροφορίες....σας ευχαριστώ! Moukelis ακόμη βρίσκομαι σε αναζήτηση... αλλά άρχισα να "τρελλένομαι" περισσότερο με τα βιρμανάκια,μιλώντας τελευταία με ενα φίλο που το ψάχνει και αυτός για βιρμανάκι,οπότε.... Ααα και περσικό είχα παλιότερα και η αλήθεια είναι οτι με είχε ξετρελλάνει αυτό το γατί,οπότε σκέφτηκα να καταλήξω σε περσικό η σε βιρμανίας μιας και νομίζω πως εμφανισιακά μοιάζουν περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.879 11-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο πιστευω να σου αρεσει ενας συγκεκριμενος τυπος και χαρακτηρας γατας...επισης σε μια οικογενεια παιζει να αρεσει στο μπαμπα το Μαιην Κουν στη μαμα η Περσικη και στα παιδια η Βιρμανικη π.χ.....τοτε αυτος που ψαχνει εχει προβλημα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Click για ανάπτυξη... Ενα πολυ μικρο συμβολικο ποσο η εισοδος, οι βενζινες μεχρι το Περαμα ή το εισιτηριο τρενου μεχρι το Πειραια και μετα το καραβακι για απεναντι...αν δεν συμμετεχεις ως εκθετης δεν θα βαλεις το φαγητο...καλα με σαντουιτς θα τη βγαλουμεαλλα θα σε κερασουμε καφεδακι εμεις και σαντουιτς αν θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.880 11-02-09 12:04 Αντα...για την Εκθεση στη Σαλαμινα μιλαμε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1842 1843 1844 1845 1846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:57 Η staman2 έγραψε: #36.876 11-02-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μην τη δειρω...Εχε χαρη που τη συμπαθησα... Click για ανάπτυξη... Χμ χμ έτσι έ? Την συμπάθησες???? Κάτσε να φέρω τον Τίμυ να σε τακτοποιήσει! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ειναι ενας αγγελος αυτη η γυναικα Παιδια!False alarm δεν εχει ξυλο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αλλα είναι υπερβολή. Κανένας δεν είναι άγγελος. ΜΟΝΟΝ ο ΠΕΡΣΗΣ ΜΟΥ! Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Πολύ ωραία σελίδα με καταπληκτικές φωτογραφίες! Θέλω τώρα ένα τέτοιο γατάκι μήπως και απαλύνω τον πόνο από το χαμό του γάτου μου, αλλά από όσο είδα εδώ στο φόρουμ δεν είναι εύκολο να βρεθούν. Click για ανάπτυξη... Καλώς τον!! Σου εύχομαι να αποκτήσεις το γατάκι που επιθυμείς. Και να απαλύνεις όσο μπορεις περισσότερο τον πόνο σου .... Λυπαμαι που έχασες το γατάκι σου. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μια κ έρχεται η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου είπα να ξεκινήσω από σήμερα κ να σας βάλω κ την ανάλογη φωτογραφία happy Valentine's day Click για ανάπτυξη... Ρε Ελενα ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!! Και τι χιουμορ!! Γελαω ακόμη!!! Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Καλησπέρα σε όλους! Αυτό το διάστημα βρίσκομαι και γω πρός αναζήτηση γατοσυντρόφου και είμαι ανάμεσα σε περσικό και βιρμανίας. Εάν μπορεί κάποιος να δώσει μερικές πληροφορίες για τα βιρμανάκια (εκτροφεία,τιμές) ή αν μπορώ να βρώ κάποιο απο ιδιώτη, θα σας ήμουν ευγνώμων! Ααα και κάτι ακόμη που θέλω να σας ρωτήσω και μη γελάσετε μαζί μου....αυτό το υπέροχο άσπρο γατουλινάκι ειναι βιρμανάκι? Ευχαριστώ γατοσύντροφοι! Click για ανάπτυξη... Με το καλό εύχομαι να καταλήξεις στην επιλογή γατοσυντρόφου, και να αποκτήσεις το γατάκι σου!!! Πάντως και οι δυο ράτσες είναι πολύ όμορφες και σαν χαρακτήρες επίσης! Τώρα όσο για την περιποίηση της γουνας τους, τα βιρμανικά είναι σαφώς πολύ πιο εύκολα από τα περσικά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμα ειναι καλα ευτυχως...στειρωθηκε κιολας κι ολα καλα....αλλα επαθε μεγαλο σοκ απο τα γατακια που τα εψαχνε... Click για ανάπτυξη... Τι κρίμα την καημενούλα... Ευτυχώς που αυτη είναι καλά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σεμελακι ξαπλωτο....και παχιο παχιο Click για ανάπτυξη... Σεμελάκι μαγικό και πανέμορφο. Να το χαίρεσαι Γιουλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:58 Η Αντα έγραψε: #36.877 11-02-09 11:58 Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gourgourakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gourgourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:01 Ο gourgourakos: #36.878 11-02-09 12:01 Kορίτσια μόλις μπήκα στο σάϊτ και είδα οτι έχει πολλές πληροφορίες....σας ευχαριστώ! Moukelis ακόμη βρίσκομαι σε αναζήτηση... αλλά άρχισα να "τρελλένομαι" περισσότερο με τα βιρμανάκια,μιλώντας τελευταία με ενα φίλο που το ψάχνει και αυτός για βιρμανάκι,οπότε.... Ααα και περσικό είχα παλιότερα και η αλήθεια είναι οτι με είχε ξετρελλάνει αυτό το γατί,οπότε σκέφτηκα να καταλήξω σε περσικό η σε βιρμανίας μιας και νομίζω πως εμφανισιακά μοιάζουν περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.879 11-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο πιστευω να σου αρεσει ενας συγκεκριμενος τυπος και χαρακτηρας γατας...επισης σε μια οικογενεια παιζει να αρεσει στο μπαμπα το Μαιην Κουν στη μαμα η Περσικη και στα παιδια η Βιρμανικη π.χ.....τοτε αυτος που ψαχνει εχει προβλημα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Click για ανάπτυξη... Ενα πολυ μικρο συμβολικο ποσο η εισοδος, οι βενζινες μεχρι το Περαμα ή το εισιτηριο τρενου μεχρι το Πειραια και μετα το καραβακι για απεναντι...αν δεν συμμετεχεις ως εκθετης δεν θα βαλεις το φαγητο...καλα με σαντουιτς θα τη βγαλουμεαλλα θα σε κερασουμε καφεδακι εμεις και σαντουιτς αν θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.880 11-02-09 12:04 Αντα...για την Εκθεση στη Σαλαμινα μιλαμε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1842 1843 1844 1845 1846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μην τη δειρω...Εχε χαρη που τη συμπαθησα... Click για ανάπτυξη... Χμ χμ έτσι έ? Την συμπάθησες???? Κάτσε να φέρω τον Τίμυ να σε τακτοποιήσει! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ειναι ενας αγγελος αυτη η γυναικα Παιδια!False alarm δεν εχει ξυλο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αλλα είναι υπερβολή. Κανένας δεν είναι άγγελος. ΜΟΝΟΝ ο ΠΕΡΣΗΣ ΜΟΥ! Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Πολύ ωραία σελίδα με καταπληκτικές φωτογραφίες! Θέλω τώρα ένα τέτοιο γατάκι μήπως και απαλύνω τον πόνο από το χαμό του γάτου μου, αλλά από όσο είδα εδώ στο φόρουμ δεν είναι εύκολο να βρεθούν. Click για ανάπτυξη... Καλώς τον!! Σου εύχομαι να αποκτήσεις το γατάκι που επιθυμείς. Και να απαλύνεις όσο μπορεις περισσότερο τον πόνο σου .... Λυπαμαι που έχασες το γατάκι σου. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μια κ έρχεται η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου είπα να ξεκινήσω από σήμερα κ να σας βάλω κ την ανάλογη φωτογραφία happy Valentine's day Click για ανάπτυξη... Ρε Ελενα ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!! Και τι χιουμορ!! Γελαω ακόμη!!! Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Καλησπέρα σε όλους! Αυτό το διάστημα βρίσκομαι και γω πρός αναζήτηση γατοσυντρόφου και είμαι ανάμεσα σε περσικό και βιρμανίας. Εάν μπορεί κάποιος να δώσει μερικές πληροφορίες για τα βιρμανάκια (εκτροφεία,τιμές) ή αν μπορώ να βρώ κάποιο απο ιδιώτη, θα σας ήμουν ευγνώμων! Ααα και κάτι ακόμη που θέλω να σας ρωτήσω και μη γελάσετε μαζί μου....αυτό το υπέροχο άσπρο γατουλινάκι ειναι βιρμανάκι? Ευχαριστώ γατοσύντροφοι! Click για ανάπτυξη... Με το καλό εύχομαι να καταλήξεις στην επιλογή γατοσυντρόφου, και να αποκτήσεις το γατάκι σου!!! Πάντως και οι δυο ράτσες είναι πολύ όμορφες και σαν χαρακτήρες επίσης! Τώρα όσο για την περιποίηση της γουνας τους, τα βιρμανικά είναι σαφώς πολύ πιο εύκολα από τα περσικά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μαμα ειναι καλα ευτυχως...στειρωθηκε κιολας κι ολα καλα....αλλα επαθε μεγαλο σοκ απο τα γατακια που τα εψαχνε... Click για ανάπτυξη... Τι κρίμα την καημενούλα... Ευτυχώς που αυτη είναι καλά. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σεμελακι ξαπλωτο....και παχιο παχιο Click για ανάπτυξη... Σεμελάκι μαγικό και πανέμορφο. Να το χαίρεσαι Γιουλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:58 Η Αντα έγραψε: #36.877 11-02-09 11:58 Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gourgourakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gourgourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:01 Ο gourgourakos: #36.878 11-02-09 12:01 Kορίτσια μόλις μπήκα στο σάϊτ και είδα οτι έχει πολλές πληροφορίες....σας ευχαριστώ! Moukelis ακόμη βρίσκομαι σε αναζήτηση... αλλά άρχισα να "τρελλένομαι" περισσότερο με τα βιρμανάκια,μιλώντας τελευταία με ενα φίλο που το ψάχνει και αυτός για βιρμανάκι,οπότε.... Ααα και περσικό είχα παλιότερα και η αλήθεια είναι οτι με είχε ξετρελλάνει αυτό το γατί,οπότε σκέφτηκα να καταλήξω σε περσικό η σε βιρμανίας μιας και νομίζω πως εμφανισιακά μοιάζουν περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.879 11-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο πιστευω να σου αρεσει ενας συγκεκριμενος τυπος και χαρακτηρας γατας...επισης σε μια οικογενεια παιζει να αρεσει στο μπαμπα το Μαιην Κουν στη μαμα η Περσικη και στα παιδια η Βιρμανικη π.χ.....τοτε αυτος που ψαχνει εχει προβλημα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Click για ανάπτυξη... Ενα πολυ μικρο συμβολικο ποσο η εισοδος, οι βενζινες μεχρι το Περαμα ή το εισιτηριο τρενου μεχρι το Πειραια και μετα το καραβακι για απεναντι...αν δεν συμμετεχεις ως εκθετης δεν θα βαλεις το φαγητο...καλα με σαντουιτς θα τη βγαλουμεαλλα θα σε κερασουμε καφεδακι εμεις και σαντουιτς αν θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.880 11-02-09 12:04 Αντα...για την Εκθεση στη Σαλαμινα μιλαμε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1842 1843 1844 1845 1846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gourgourakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gourgourakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:01 Ο gourgourakos: #36.878 11-02-09 12:01 Kορίτσια μόλις μπήκα στο σάϊτ και είδα οτι έχει πολλές πληροφορίες....σας ευχαριστώ! Moukelis ακόμη βρίσκομαι σε αναζήτηση... αλλά άρχισα να "τρελλένομαι" περισσότερο με τα βιρμανάκια,μιλώντας τελευταία με ενα φίλο που το ψάχνει και αυτός για βιρμανάκι,οπότε.... Ααα και περσικό είχα παλιότερα και η αλήθεια είναι οτι με είχε ξετρελλάνει αυτό το γατί,οπότε σκέφτηκα να καταλήξω σε περσικό η σε βιρμανίας μιας και νομίζω πως εμφανισιακά μοιάζουν περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.879 11-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο πιστευω να σου αρεσει ενας συγκεκριμενος τυπος και χαρακτηρας γατας...επισης σε μια οικογενεια παιζει να αρεσει στο μπαμπα το Μαιην Κουν στη μαμα η Περσικη και στα παιδια η Βιρμανικη π.χ.....τοτε αυτος που ψαχνει εχει προβλημα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Click για ανάπτυξη... Ενα πολυ μικρο συμβολικο ποσο η εισοδος, οι βενζινες μεχρι το Περαμα ή το εισιτηριο τρενου μεχρι το Πειραια και μετα το καραβακι για απεναντι...αν δεν συμμετεχεις ως εκθετης δεν θα βαλεις το φαγητο...καλα με σαντουιτς θα τη βγαλουμεαλλα θα σε κερασουμε καφεδακι εμεις και σαντουιτς αν θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.880 11-02-09 12:04 Αντα...για την Εκθεση στη Σαλαμινα μιλαμε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1842 1843 1844 1845 1846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kορίτσια μόλις μπήκα στο σάϊτ και είδα οτι έχει πολλές πληροφορίες....σας ευχαριστώ! Moukelis ακόμη βρίσκομαι σε αναζήτηση... αλλά άρχισα να "τρελλένομαι" περισσότερο με τα βιρμανάκια,μιλώντας τελευταία με ενα φίλο που το ψάχνει και αυτός για βιρμανάκι,οπότε.... Ααα και περσικό είχα παλιότερα και η αλήθεια είναι οτι με είχε ξετρελλάνει αυτό το γατί,οπότε σκέφτηκα να καταλήξω σε περσικό η σε βιρμανίας μιας και νομίζω πως εμφανισιακά μοιάζουν περισσότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.879 11-02-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο πιστευω να σου αρεσει ενας συγκεκριμενος τυπος και χαρακτηρας γατας...επισης σε μια οικογενεια παιζει να αρεσει στο μπαμπα το Μαιην Κουν στη μαμα η Περσικη και στα παιδια η Βιρμανικη π.χ.....τοτε αυτος που ψαχνει εχει προβλημα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Click για ανάπτυξη... Ενα πολυ μικρο συμβολικο ποσο η εισοδος, οι βενζινες μεχρι το Περαμα ή το εισιτηριο τρενου μεχρι το Πειραια και μετα το καραβακι για απεναντι...αν δεν συμμετεχεις ως εκθετης δεν θα βαλεις το φαγητο...καλα με σαντουιτς θα τη βγαλουμεαλλα θα σε κερασουμε καφεδακι εμεις και σαντουιτς αν θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.880 11-02-09 12:04 Αντα...για την Εκθεση στη Σαλαμινα μιλαμε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1842 1843 1844 1845 1846 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1844 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο πιστευω να σου αρεσει ενας συγκεκριμενος τυπος και χαρακτηρας γατας...επισης σε μια οικογενεια παιζει να αρεσει στο μπαμπα το Μαιην Κουν στη μαμα η Περσικη και στα παιδια η Βιρμανικη π.χ.....τοτε αυτος που ψαχνει εχει προβλημα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι. Click για ανάπτυξη... Ενα πολυ μικρο συμβολικο ποσο η εισοδος, οι βενζινες μεχρι το Περαμα ή το εισιτηριο τρενου μεχρι το Πειραια και μετα το καραβακι για απεναντι...αν δεν συμμετεχεις ως εκθετης δεν θα βαλεις το φαγητο...καλα με σαντουιτς θα τη βγαλουμεαλλα θα σε κερασουμε καφεδακι εμεις και σαντουιτς αν θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.880 11-02-09 12:04 Αντα...για την Εκθεση στη Σαλαμινα μιλαμε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα...για την Εκθεση στη Σαλαμινα μιλαμε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.