Birman-maniacs

Καλημερα!! πολυ στρουμπουλουλα ειναι η Σεμελη...εμενα μου αρεσει....μια χαρα θα εκανε παρεα με τον Αλφι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρνακι σωστο η Σεμελη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!! πολυ στρουμπουλουλα ειναι η Σεμελη...εμενα μου αρεσει....μια χαρα θα εκανε παρεα με τον Αλφι!
Αντα!!!!:up: τι κανεις????Πως παει η δουλεια?? οι ετοιμασιες ???

Αρνακι σωστο η Σεμελη!
:lol::up:τι νομιζες...στην Εκθεση με το κιλο θα τη πουλησω:lol:
Αντα θα ερθεις στην εκθεση ε? 22 Μαρτιου:)

Τρεχω γενικα με τη δουλεια..εχω ενα τρομερα φορτωμενο προγραμμα. Οι ετοιμασιες προχωρουν αργα..Το Σαββατο πηγαμε στην εκθεση γαμου που ειχε στο Helexpo. Γυρισα με 2 σακουλες γεματες με υλικο για ''μελετη'' !! ;)

:lol::up:τι νομιζες...στην Εκθεση με το κιλο θα τη πουλησω:lol:
Αντα θα ερθεις στην εκθεση ε? 22 Μαρτιου:)
Εννοεις την εκθεση που θα γινει στη Σαλαμινα? :hmm:δεν το βλεπω...εσυ θα συμμετάσχεις? :happy:

Τρεχω γενικα με τη δουλεια..εχω ενα τρομερα φορτωμενο προγραμμα. Οι ετοιμασιες προχωρουν αργα..Το Σαββατο πηγαμε στην εκθεση γαμου που ειχε στο Helexpo. Γυρισα με 2 σακουλες γεματες με υλικο για ''μελετη'' !! ;)
Ωραια!:up: Εχεις ξεκινησει να κατασταλαζεις με το τι/που/ποσο κλπ?

Εννοεις την εκθεση που θα γινει στη Σαλαμινα? :hmm:δεν το βλεπω...εσυ θα συμμετάσχεις? :happy:
ναι με τη Σεμελη! Θα ερθει και ο Θοδωρης με το Πλατωνα κι ο Βασιλης με τον erefer!

Κορίτσια καλημέρα και σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας!
Εάν είναι εύκολο, θέλω να μου πείτε, σαν χαρακτήρες τα βιρμανάκια μοιάζουν με τα περσικά ?
Thanx girls!

Gourgourako να σε ρωτησω κατι;Πως κατεληξες σε περσικο ή βιρμανιας;Πιο παλια αν δεν κανω λαθος ηθελες σιαμ.:hmm:

Κορίτσια καλημέρα και σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας!
Εάν είναι εύκολο, θέλω να μου πείτε, σαν χαρακτήρες τα βιρμανάκια μοιάζουν με τα περσικά ?
Thanx girls!
ειναι λιγο πιο ενεργητικες γιατι εχουν λιγακι Σιαμ στο αιμα τους!
Διαβασε και το site που σου εβαλα! Βοηθα πολυ;):)

ναι με τη Σεμελη! Θα ερθει και ο Θοδωρης με το Πλατωνα κι ο Βασιλης με τον erefer!
Πολυ χαιρομαι...βεβαια με καταλαβαινεις οτι δεν θελω να μπω σε ασκοπα εξοδα...;) Ειναι πολλα τα χρηματα που ζητανε (δεν εννοω την εκθεση) και ας λενε οτι υπαρχει κριση. :(

Γιουλη οταν θα συναντηθουμε - ελπιζω συντομα - θα σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. ;) Παντως τη περιοχη που κοιταμε ειναι προς τα πανω, στα Βορεια Προαστεια και ειναι αρκετοι παραγοντες που ερευνουμε ...ρομαντικο/ τιμή/ ατομα / προσβαση κα.

Gourgourako να σε ρωτησω κατι;Πως κατεληξες σε περσικο ή βιρμανιας;Πιο παλια αν δεν κανω λαθος ηθελες σιαμ.:hmm:
πολλοι Δωρα μου ρωτανε πριν παρουν αποφαση για το τι γατα θα παρουν τελικα....εμεις οφειλουμε να ενημερωνουμε κι εκεινοι να αποφασιζουν:)
Πολυ χαιρομαι...βεβαια με καταλαβαινεις οτι δεν θελω να μπω σε ασκοπα εξοδα...;) Ειναι πολλα τα χρηματα που ζητανε (δεν εννοω την εκθεση) και ας λενε οτι υπαρχει κριση. :(
σαν επισκεπτρια? επειδη ξερω οτι σου αρεσουν οι εκθεσεις γατας:)
Γιουλη οταν θα συναντηθουμε - ελπιζω συντομα - θα σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. ;) Παντως τη περιοχη που κοιταμε ειναι προς τα πανω, στα Βορεια Προαστεια και ειναι αρκετοι παραγοντες που ερευνουμε ...ρομαντικο/ τιμή/ ατομα / προσβαση κα.
πολυ καλα το ψαχνετε! :)

Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα.

Σιγα μην τη δειρω...Εχε χαρη που τη συμπαθησα...
Χμ χμ έτσι έ? Την συμπάθησες???? Κάτσε να φέρω τον Τίμυ να σε τακτοποιήσει!:P

καλε ειναι ενας αγγελος αυτη η γυναικα:up:
Παιδια!False alarm δεν εχει ξυλο
Ευχαριστώ αλλα είναι υπερβολή. Κανένας δεν είναι άγγελος. ΜΟΝΟΝ ο ΠΕΡΣΗΣ ΜΟΥ! :lol::up:

Πολύ ωραία σελίδα με καταπληκτικές φωτογραφίες!
Θέλω τώρα ένα τέτοιο γατάκι μήπως και απαλύνω τον πόνο από το χαμό του γάτου μου, αλλά από όσο είδα εδώ στο φόρουμ δεν είναι εύκολο να βρεθούν.
Καλώς τον!!:) Σου εύχομαι να αποκτήσεις το γατάκι που επιθυμείς. Και να απαλύνεις όσο μπορεις περισσότερο τον πόνο σου .... Λυπαμαι που έχασες το γατάκι σου.:(

Μια κ έρχεται η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου είπα να ξεκινήσω από σήμερα κ να σας βάλω κ την ανάλογη φωτογραφία:D:D:D
happyValentinesdaybitches.jpg

happy Valentine's day :D
Ρε Ελενα ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!! Και τι χιουμορ!!:lol:
Γελαω ακόμη!!! :lol::lol:

Καλησπέρα σε όλους!
Αυτό το διάστημα βρίσκομαι και γω πρός αναζήτηση γατοσυντρόφου και είμαι ανάμεσα σε περσικό και βιρμανίας. Εάν μπορεί κάποιος να δώσει μερικές πληροφορίες για τα βιρμανάκια (εκτροφεία,τιμές) ή αν μπορώ να βρώ κάποιο απο ιδιώτη, θα σας ήμουν ευγνώμων!
Ααα και κάτι ακόμη που θέλω να σας ρωτήσω και μη γελάσετε μαζί μου....αυτό το υπέροχο άσπρο γατουλινάκι ειναι βιρμανάκι?
Ευχαριστώ γατοσύντροφοι!
Με το καλό εύχομαι να καταλήξεις στην επιλογή γατοσυντρόφου, και να αποκτήσεις το γατάκι σου!!!:up:
Πάντως και οι δυο ράτσες είναι πολύ όμορφες και σαν χαρακτήρες επίσης! Τώρα όσο για την περιποίηση της γουνας τους, τα βιρμανικά είναι σαφώς πολύ πιο εύκολα από τα περσικά.:)
η μαμα ειναι καλα ευτυχως...στειρωθηκε κιολας κι ολα καλα....αλλα επαθε μεγαλο σοκ απο τα γατακια που τα εψαχνε...
Τι κρίμα την καημενούλα... Ευτυχώς που αυτη είναι καλά.:(

Σεμελακι ξαπλωτο....και παχιο παχιο

CIMG2909.JPG
Σεμελάκι μαγικό και πανέμορφο. Να το χαίρεσαι Γιουλη μου!:up::rolleyes:

Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι.

Kορίτσια μόλις μπήκα στο σάϊτ και είδα οτι έχει πολλές πληροφορίες....σας ευχαριστώ!
Moukelis ακόμη βρίσκομαι σε αναζήτηση... αλλά άρχισα να "τρελλένομαι" περισσότερο με τα βιρμανάκια,μιλώντας τελευταία με ενα φίλο που το ψάχνει και αυτός για βιρμανάκι,οπότε....
Ααα και περσικό είχα παλιότερα και η αλήθεια είναι οτι με είχε ξετρελλάνει αυτό το γατί,οπότε σκέφτηκα να καταλήξω σε περσικό η σε βιρμανίας μιας και νομίζω πως εμφανισιακά μοιάζουν περισσότερο...:)

Ναι Γιουλιτσκα μου δεν ειπα το αντιθετο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα οι Σιαμ με τις περσικες ειναι η μερα με τη νυχτα.
δεν ειναι απαραιτητο πιστευω να σου αρεσει ενας συγκεκριμενος τυπος και χαρακτηρας γατας:hmm:...επισης σε μια οικογενεια παιζει να αρεσει στο μπαμπα το Μαιην Κουν στη μαμα η Περσικη και στα παιδια η Βιρμανικη π.χ.....τοτε αυτος που ψαχνει εχει προβλημα:P:lol:
Ποσο θα παει το ''πακετο'' να ερθω στην εκθεση? μονο το εισητηριο πηγαινε - ελα θα εχει μια τιμη..βαλε φαγητο...δεν το σκεφτομαι.
Ενα πολυ μικρο συμβολικο ποσο η εισοδος, οι βενζινες μεχρι το Περαμα ή το εισιτηριο τρενου μεχρι το Πειραια και μετα το καραβακι για απεναντι...αν δεν συμμετεχεις ως εκθετης δεν θα βαλεις το φαγητο...καλα με σαντουιτς θα τη βγαλουμε:P:lol:αλλα θα σε κερασουμε καφεδακι εμεις και σαντουιτς αν θες...:lol:

Αντα...για την Εκθεση στη Σαλαμινα μιλαμε ε?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back