Birman-maniacs

Νομιζω οτι ο Μορφεας ειναι σαν τον Σειριο,επιβαλλεται αλλα αμα βρει αντισταση και αντιδραση υποχωρει.Οχι σημαντικες παραχωρησεις βεβαια,αλλα τουλαχιστον δεν επιμενουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλλά και ο Μορφέας την άφησε, ε? Ξέρει τι κάνει αυτός, υπολογίζει στο μέλλον που θα μεγαλώσει η Σεμελίτσα! Σου λέει, κάτσε να της κάνω κανένα χατίρι τώρα και μετά θα "πέσει" πιο εύκολα!:lol:

Νομιζω οτι ο Μορφεας ειναι σαν τον Σειριο,επιβαλλεται αλλα αμα βρει αντισταση και αντιδραση υποχωρει.Οχι σημαντικες παραχωρησεις βεβαια,αλλα τουλαχιστον δεν επιμενουν.
εχετε και οι δυο απολυτο δικιο:up:

Ειναι κατα βαθος αγαθο το αγορι μου...το ειχα παρεξηγησει η κακια μανα:(:lol::lol:

CIMG3170.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακια μανα,θα στο παρουμε το αγορι μας που του δημιουργεις ψυχολογικα προβληματα!:mad:

Κακια μανα,θα στο παρουμε το αγορι μας που του δημιουργεις ψυχολογικα προβληματα!:mad:
αυτο ειναι το αυθεντικο του βλεμμα...:/::lol:

CIMG3167.JPG

Χωρίς λόγια...

CIMG3089.JPG

Πω πω ενας λαπαδακος...:lol:

Πω πω ενας λαπαδακος...:lol:
οχι και λαπαδακος...να σε βαλει κατω να σου ξηγηθει αλμυρο φυστικι:P:lol::lol:

Αντε μωρε ολο το κακολογεις το αγορι μας,ειναι απλα λιγο επιβλητικος.

Απλά απερίγραπτη η ομορφιά της αλλα κι η φωτογραφία. Αυτή είναι για την υπογραφή σου Γιούλη!:up:

Ετσι σιγα σιγα μεγαλωνοντας θα ανοιξει ο χαρακτηρας της,εδω εμαθε να υπερασπιζεται τον εαυτο της η Μόιρα.:lol:
:up::up::up:Αχ το Μουμουράκι σου...

δειχνει απολυτα το συνεσταλμενο χαρακτηρα της:)

Εκανε την εκπληξη ομως τις προαλλες...εριξε σφαλιαρα του Μορφεα για να φαει κονσερβα απο το πιατο του κι αυτος μαζευτηκε και την αφησε...:blink: μπροστα στο φαι η λιχουδω, δεν υπολογιζει τιποτα:P
Οταν σου λέω πως ο Μορφεας είναι καλοκάγαθος τελικά εσύ μου λες...μα$%#%κίες.:lol::lol:

εχετε και οι δυο απολυτο δικιο

Ειναι κατα βαθος αγαθο το αγορι μου...το ειχα παρεξηγησει η κακια μανα

CIMG3170.JPG
ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ!!!!!!!!! ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΑΤΑΡΟΥ!!!!!!!!:up::up::up:
Καρδουλες μου!!!!!!:D:D:D:redface:

κοριτσια στον ηλιο:P

Συνημμένα

• CIMG3193.JPG
    CIMG3193.JPG
    56,7 KB · Εμφανίσεις: 24
  • CIMG3195.JPG
    CIMG3195.JPG
    61,2 KB · Εμφανίσεις: 24
Η Καλυψωλίτσα μας

:):):):D:D:D:lol::lol::lol:

Συνημμένα

• CIMG3196.JPG
    CIMG3196.JPG
    56 KB · Εμφανίσεις: 22
  • CIMG3201.JPG
    CIMG3201.JPG
    44,8 KB · Εμφανίσεις: 25
  • CIMG3185.JPG
    CIMG3185.JPG
    47,1 KB · Εμφανίσεις: 21
Αναστασω μου....τι γλυκο πλασμα....τι ωραια γουνιτσα κανατε????
Αχ...ειμαι ερωτευμενη με αυτη τη φατσουλα!!!

Δωρα κατα απαιτηση της Χριστινας, ξαναβαλε το υπεροχο τσαλακωμενο μου σεντονι στη φωτο:P:lol:

Γιαννουλλλλα....παιρνω και advil αλλα και panadol cold & flu και depon!!
Ζηλιαααααα:lol::lol:
Έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω ότι όλων οι κουβέρτες και τα σεντόνια είναι στην τρίχα το πρωί!:P:lol::up:

Με τόσα φάρμακα θα αρρωστήσω!:lol:(και θα ζηλέψω!:P:lol:)

Καλά,κ.Γιούλη,η φωτογράφηση είναι φανταστική!:inlove: Τί ωραία που περνάνε οι κρυωμένοι...:rolleyes::P:D:lol:

το τιγρι μου:P

Συνημμένα

• CIMG3211.JPG
    CIMG3211.JPG
    59,6 KB · Εμφανίσεις: 34
  • CIMG3223.JPG
    CIMG3223.JPG
    36 KB · Εμφανίσεις: 28
Έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω ότι όλων οι κουβέρτες και τα σεντόνια είναι στην τρίχα το πρωί!:P:lol::up:

Με τόσα φάρμακα θα αρρωστήσω!:lol:(και θα ζηλέψω!:P:lol:)

Καλά,κ.Γιούλη,η φωτογράφηση είναι φανταστική!:inlove: Τί ωραία που περνάνε οι κρυωμένοι...:rolleyes::P:D:lol:
ωραια πραγματι ειναι!!:up:παρολο που χθες σερνομουνα:(

Χριστινα, στην εκθεση θα ερθεις σιγουρα ε? Να γνωρισεις και το Χρηστο:)ελπιζω μονο να μη βαρεθει τοσες ωρες...:hmm:

ωραια πραγματι ειναι!!:up:παρολο που χθες σερνομουνα:(

Χριστινα, στην εκθεση θα ερθεις σιγουρα ε? Να γνωρισεις και το Χρηστο:)ελπιζω μονο να μη βαρεθει τοσες ωρες...:hmm:
Εννοείται!:) Άλλωστε αν δεν ήμουν σίγουρη δεν θα το έλεγα!:happy:

Έκθεση;Ποιος;Τι;Που και πότε;:lol:
Ειλικρινά τώρα το ακούω!:blink:Για πείτε μου κι εμένα, pleaseeeee...

Έκθεση;Ποιος;Τι;Που και πότε;:lol:
Ειλικρινά τώρα το ακούω!:blink:Για πείτε μου κι εμένα, pleaseeeee...
Είναι στον Αστέρα Βουλιαγμένης.;) Υπάρχει σχετικό θέμα.Μπορείς να ρωτήσεις την κ.Νεκταρία.:)

Kαλημέρα!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back