Birman-maniacs

Μη στεναχωριέσαι!:) Ξέρεις πόσες έχουν γίνει και θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη;;):happy:

Το ελπίζω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν δεν ακούει μην της ξαναπείς τίποτα και άφησέ την στη μοίρα της...:/: Πολλές φορές κάνοντας υποδείξεις καταφέρνουμε το αντίθετο από αυτό που θέλουμε να πετύχουμε.;)

Θα μπορούσες να της προτείνεις άλλα πράγματα σχετικά με το ίντερνετ,χωρίς να αναφέρεις αυτές τις συνομιλίες που κάνει.:)

Απλά πιάστε την κουβέντα και μιλίστε για κάτι που αρέσει και στις δυο σας και πως θα μπορούσατε να ασχοληθείτε καλύτερα με αυτό μέσω του ίντερνετ.:cool: Ίσως έτσι τη βοηθήσεις!:happy:
Θα προσπαθήσω:)!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:(:(:(:cry::cry::cry:
Δεν πειράζει Αγνούλα:)!Όπως είπε και η Χριστίνα θα γίνουν πολλές εκθέσεις και <<εκεί πάνω>>:D.

Τι νέα Βιρμανομανείς;:D
image025.jpg

Ετοιμάζονται όλοι για την έκθεση και δεν μπαίνουν...:)
ΖΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!!!!:lol::lol:
Εγώ θα συνεχίθω:D

birman_cat-final.jpg
:baby::baby::inlove::inlove::inlove:!!!!!!

Ετοιμάζονται όλοι για την έκθεση και δεν μπαίνουν...:)
Εδω ειμαστε!:up: Καθαροι, γυαλισμενοι και μοσχοβολιστοι:D

CIMG3263.JPG

CIMG3269.JPG

Μορφεας και Σεμελη, ενα ζευγος με παθος:P

CIMG3259.JPG

αγαπες μου μωρε κοιτα πως κοιτα τη σεμελη
η καλυψουλα που ειναι ? :hmm::hmm:

Δεν μπορεί να αντέξει αυτή τη σκηνή.Την απατά με τη καλήτερή της φίλη:lol::lol::lol:.(αστειεύομαι)
Αλήθεια που είναι:blink:;

ετρωγε εκεινη την ωρα:lol::lol:
Δεν μπορεί να αντέξει αυτή τη σκηνή.Την απατά με τη καλήτερή της φίλη:lol::lol::lol:.(αστειεύομαι)
Αλήθεια που είναι:blink:;

(Δεν) το μυρήσαμε:lol:...
:lol::lol::lol:κοιτα χιουμορ τα παιδια...

H μανουλα της Σεμελης...τα ωκεανι ματακια και το βλεμμα ειναι της μαμας μας:rolleyes:

kitty_20090313_3.jpg

kitty_20090313_4.jpg

αχου τη μωρεεεε. αμ ετσι εξηγειται η ομορφια σεμελης..μπαμπα εχουμε ? :hmm:

Εδω ειμαστε!:up: Καθαροι, γυαλισμενοι και μοσχοβολιστοι:D

CIMG3263.JPG

CIMG3269.JPG

Μορφεας και Σεμελη, ενα ζευγος με παθος:P

CIMG3259.JPG

H μανουλα της Σεμελης...τα ωκεανι ματακια και το βλεμμα ειναι της μαμας μας:rolleyes:

kitty_20090313_3.jpg

kitty_20090313_4.jpg
Γιουληηηηη!!! Τι ομορφιές είναι αυτές??????????:up: Τι κούκλος ο αγαπημένος μου!!! ΑΥΤΟΣ Ο ΓΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΟΥ ΤΕΛΟΣ!!:up::up:
Και η Σεμελίτσα σου ΘΕΑ.!!! Τοσο πανέμορφη και τόσο αθώα που φαίνεται.... :up::up:Το χρώμα της θεϊκό είναι!:up:
Η μαμα δε της Σεμέλης μια κουκλάρα!!! Βάλε μας και μια φωτο τη μαμα του Μορφεάκου και της Καλυψώς!!!!:)

κι ο αδελφος της:inlove:

130309fendy3.jpg

130309fendy2.jpg

εδω εχει το ΙΔΙΟ υφος με την αδελφη του:P

IMG_7842.jpg

κι ο αδελφος της:inlove:

130309fendy3.jpg

130309fendy2.jpg

εδω εχει το ΙΔΙΟ υφος με την αδελφη του:P

IMG_7842.jpg
Καλε ναι ίδιο ακριβώς ύφος έχουν τα αδερφάκια τα δυο. Αλήθεια τον αδερφό τον κράτησαν οι εκτροφείς ή τον έδωσαν??? Το χρώμα στο μουτράκι της Σεμέλης έχει φανει για τα καλά. Θα γίνει ακόμα πιο τιγρέ? Ειναι μια κουκλίτσα!!!

Γιουληηηηη!!! Τι ομορφιές είναι αυτές??????????:up: Τι κούκλος ο αγαπημένος μου!!! ΑΥΤΟΣ Ο ΓΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΟΥ ΤΕΛΟΣ!!:up::up:
Και η Σεμελίτσα σου ΘΕΑ.!!! Τοσο πανέμορφη και τόσο αθώα που φαίνεται.... :up::up:Το χρώμα της θεϊκό είναι!:up:
Η μαμα δε της Σεμέλης μια κουκλάρα!!! Βάλε μας και μια φωτο τη μαμα του Μορφεάκου και της Καλυψώς!!!!:)
οχι της Σεμελης η μαμα ειναι;)

Αυτος Ιωαννα ειναι ο μπαμπας της Σεμελης...κατα τη γνωμη ο πιο γλυκος αρσενικος Βιρμανος που εχω δει....
versacce_20090111_4.jpg

versacce_20090111_3.jpg

versacce_20080510_4.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back