Birman-maniacs

Καλε ναι ίδιο ακριβώς ύφος έχουν τα αδερφάκια τα δυο. Αλήθεια τον αδερφό τον κράτησαν οι εκτροφείς ή τον έδωσαν??? Το χρώμα στο μουτράκι της Σεμέλης έχει φανει για τα καλά. Θα γίνει ακόμα πιο τιγρέ? Ειναι μια κουκλίτσα!!!
τον εδωσαν για εκτροφη! :D
ο Βερσατσε βγαζει τελεια γατια!!!

τα tabbies μεχρι τους 18 μηνες αναπτυσουν το τιγρε χρωμα τους...και τα θηλυκα αργουν πιο πολυ...;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι Γιουλακο μου το είδα παραυτα και το διόρθωσα ότι είναι η μαμα της Σεμέλης και σου έγραψα να μου βάλεις αν έχεις και των άλλων δυο τις μαμάδες!!:up:
Καλα ο μπαμπάς της είναι πανέμορφος γατος. Καταπληκτιο βλέμμα και τόσο αθώο και ζουζουνικο!!!!:up:Αλλα μοιάζει και στη μάνα της στο χρώμα των ματιων.. η Σεμελίτσα σου. Βέβαια είναι ίδια ο πατέρας της!!! Ειχες δίκιο που τον ερωτεύτηκες οταν τον είδες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι πολυυυυυυ ομορφος και ο μπαμπας της, αλλα νομιζω ο αδερφουλης της μ'αρεσε περισσοτερο, τι φατσουλα, τι υπεροχη γουνα :inlove::inlove:

Ειδατε τι κανει η τελεια φωτογραφιση στα εκτροφεια?
Επισης η γουνα του Fendi ειναι ονειρο, αλλα ξερουν αυτοι και την ανασηκωνουν με το χτενισμα + πουδρα και φαινεται ακομα πιο γεματη;):D

Η μαμα του Μορφεα!

joujuo_022007_kittenakt.jpg

η αδελφη του

batida_0808_3.jpg

ο μπαμπας του...Λιλα ταμπυ...

figo_1007_1akt.jpg

Aναστασιαααα...αυτος ειναι ο Ματουλης, ο γατος της Ναντιας που θα τον φερει κι αυτον στην εκθεση...στη γατα σπιτιου
Σου θυμιζει καποιον?:hmm::P:up::up:

Aναστασιαααα...αυτος ειναι ο Ματουλης, ο γατος της Ναντιας που θα τον φερει κι αυτον στην εκθεση...στη γατα σπιτιου

ωχ..ο τιμακος!!!:blink::blink::blink::blink:

η Χαρα η μαμα της Καλυψως...μονο αυτη τη φωτο εχει η Ναντια βαλει στο avatar της...θελω να της ζητησω κι αλλες...αλλα φοβαμαι οτι θα τις ψαχνει και θα κλαιει και δεν θελω...:(:(

image.php

Aντε μαρί άτιμη φιλενάδααααααα!!!:hmm:
αυτός είναι Ο ΤΙΜΑΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ!!!!!!!!!!!!

πλακα-πλακα λεες???:blink::blink:
ολοιδιος ειναι!!!
Καλε σε κοροϊδεύει η άτιμη!! Δική μου είναι η φωτο. Ο Τιμυ μου είναι! :up:Αντε μην τα πάρω τώρα που πάει να μου κλέψει το υλικο:lol::lol::lol:

ΠΑρεπιπτόντως αλήθεια οι γονεις του Μορφέα είναι άπαιχτοι. Τέλειο το εκτροφείο Γιουλη. Εχει ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ γατιά:up:

και ο μπαμπας του μορφεα ειναι κουκλος :inlove::inlove: τι ασπρη χνουδομπαλα

Aντε μαρί άτιμη φιλενάδααααααα!!!:hmm:
αυτός είναι Ο ΤΙΜΑΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ!!!!!!!!!!!!
Καλε Αναστασια....δες το Αλμπουμ της Ναντια...τον λεει ο Ματουλης μου:blink::blink::blink:
https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=10855
και ο μπαμπας του μορφεα ειναι κουκλος :inlove::inlove: τι ασπρη χνουδομπαλα
εμενα δεν μου αρεσει...:redface:

Καλε Αναστασια....δες το Αλμπουμ της Ναντια...τον λεει ο Ματουλης μου:blink::blink::blink:
https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=10855

εμενα δεν μου αρεσει...:redface:
Καλε εχεις δίκιο μόλις το είδα. ΑΛλα είναι ο ΤΙμυ μου. Και η φωτο είναι δική μας στο σπίτι μας. Πώς τον έβαλε εκει? Να της πούμε να τον βγάλει ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!!!!!!!!!!! Παρανόηση μωρέ!!:)
Ποιος ξερει πώς μπήκε η φωτο στο άλμπουμ της:(:( Μάλλον απο λάθος... ξέρω εγώ...??

:blink::blink:κουφο...μαλλον κατα λαθος εγινε....δεν εξηγειται:hmm:

Αλλωστε αυτήν την σπάνια βούλα στο στήθος του ΜΟΝΟΝ το Τιμάκι μου την έχει:lol::lol:

Αλλωστε αυτήν την σπάνια βούλα στο στήθος του ΜΟΝΟΝ το Τιμάκι μου την έχει:lol::lol:
μα τη βουλα ειναι που ειδα και τρελαθηκα και ειπα ΙΔΙΟΣ ο Τιμμυ:blink::lol:

Γιουλη η μαμα της Σεμελης εχει τα πιο υπεροχα ματια που εχω δει!
Και οντως με τον αδερφο της εχουν ακριβως το ιδιο αθωο υφος...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back