Birman-maniacs

Γιουλη η μαμα της Σεμελης εχει τα πιο υπεροχα ματια που εχω δει!
Και οντως με τον αδερφο της εχουν ακριβως το ιδιο αθωο υφος...
σε ευχαριστω Δωρακι....αυριο θα δω τα ματια της δικιας σου Πριγκηποπουλας;):up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ θα πας να δεις το μωρο μου;Να της δωσεις πολλα φιλια και να της πεις οτι μας λειπει...Βγαλε της και καμια φωτο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ θα πας να δεις το μωρο μου;Να της δωσεις πολλα φιλια και να της πεις οτι μας λειπει...Βγαλε της και καμια φωτο...
βραδυ θα παω...:/:αντε να τη βγαλω χωρις φλας με τη χαζομηχανη μου και να μη βγουν κοκκινα ματακια:(
τα παιδια σου στελνουν καμια φωτο?:)

Καλα τοτε δεν πειραζει θα μας αρκει η περιγραφη σου.Αντε δεν περνανε οι μερες να το δω κι εγω το κοριτσι μου...

Καλα τοτε δεν πειραζει θα μας αρκει η περιγραφη σου.Αντε δεν περνανε οι μερες να το δω κι εγω το κοριτσι μου...
το Πασχα θα τη παρεις πισω ή τωρα μετα την Εκθεση?:hmm:

Θα την παρω το Πασχα για να μην την ταλαιπωρω περα δωθε και για να ειμαστε σιγουροι οτι θα εχει μεινει εγκυος.Εξαλλου 22 θα ερθω Αθηνα και στις 10 του Απριλη θα ταξιδεψω ξανα για Βολο,δεν αξιζει να την παιρνω για δεκαπεντε μερες.

Θα την παρω το Πασχα για να μην την ταλαιπωρω περα δωθε και για να ειμαστε σιγουροι οτι θα εχει μεινει εγκυος.Εξαλλου 22 θα ερθω Αθηνα και στις 10 του Απριλη θα ταξιδεψω ξανα για Βολο,δεν αξιζει να την παιρνω για δεκαπεντε μερες.
μια χαρα;):)

τα παιδια σου στελνουν καμια φωτο?:)
Ειπε η Βασιλικη οτι θα μου τη βαλει,με ενημερωνει πολυ τακτικα για τα νεα της δεν εχω παραπονο,και μου την προσεχει παρα πολυ.Την εχει οπως θα την ειχα κι εγω,σαν δικο της γατακι.:rolleyes:

Ειπε η Βασιλικη οτι θα μου τη βαλει,με ενημερωνει πολυ τακτικα για τα νεα της δεν εχω παραπονο,και μου την προσεχει παρα πολυ.Την εχει οπως θα την ειχα κι εγω,σαν δικο της γατακι.:rolleyes:
ειναι και οι δυο πολυ καλα παιδια...οσο για τη Βασιλικη, κορη της Αναστασιας ειναι...τι περιμενεις?:up:

ειναι και οι δυο πολυ καλα παιδια...οσο για τη Βασιλικη, κορη της Αναστασιας ειναι...τι περιμενεις?:up:
Ευχαριστουμε παιδιά!!! :up:Φούσκωσα σαν γάλος!:D:):):up:

Ευχαριστουμε παιδιά!!! :up:Φούσκωσα σαν γάλος!:D:):):up:
αντε μπραβο ετσι λεπτο λεπτο που εισαι:lol:....Μοντελα μου εσυ:up::up:

αντε μπραβο ετσι λεπτο λεπτο που εισαι:lol:....Μοντελα μου εσυ:up::up:
Οχι όχι βέβαια! ΔΕΝ είμαι.:hmm:

Ναι ειναι πολυ καλα παιδια και οι δυο,και βεβαια το μηλο κατω απο τη μηλια θα πεσει!

Γεια σας!:D Τί κάνετε πανέμορφα,ερωτευμένα,λαίμαργα και με εξαίσιο pedigree Βιρμανάκια;:lol::up:
159912208_cc0ba9615b.jpg

Εγώ είμαι στον 7ο!:happy:(ουρανό:P) Πήραμε βαθμούς και έβγαλα
18 και 9/13!!!!:rolleyes::redface::up::D:D:D Αλλά,σκέφτομαι ότι θα σας κουράσει να λέω τί πήρα σε κάθε μάθημα...:/: Αν το ζητήσει κάποιος το λέω.:)

Εσείς έχετε κανένα νέο;:hmm:

Γεια σας!:D Τί κάνετε πανέμορφα,ερωτευμένα,λαίμαργα και με εξαίσιο pedigree Βιρμανάκια;:lol::up:
159912208_cc0ba9615b.jpg

Εγώ είμαι στον 7ο!:happy:(ουρανό:P) Πήραμε βαθμούς και έβγαλα
18 και 9/13!!!!:rolleyes::redface::up::D:D:D Αλλά,σκέφτομαι ότι θα σας κουράσει να λέω τί πήρα σε κάθε μάθημα...:/: Αν το ζητήσει κάποιος το λέω.:)

Εσείς έχετε κανένα νέο;:hmm:

Εμείς ελέγχους θα πάρουμε αυτήν τη Δευτέρα.
Είμαι λίγο αγχωμένη,αν και η κυρία λέει ότι είμαι πολύ καλή μαθήτρια και ότι στην Ιστορία μόνο εγώ και ένα άλλο κορίτσι θα πάρουμε 10!!!:up:

Εμείς ελέγχους θα πάρουμε αυτήν τη Δευτέρα.
Είμαι λίγο αγχωμένη,αν και η κυρία λέει ότι είμαι πολύ καλή μαθήτρια και ότι στην Ιστορία μόνο εγώ και ένα άλλο κορίτσι θα πάρουμε 10!!!:up:
Μπράβο!:up::happy:

Καλησπέρα και από εμένα.Κυρία ΓΙΟΥΛΗ τρομέρες οι φωτογραφίες των γονιών σας:up:.Και όσο για το χιούμορ μου σκεφτείτε ότι υπάρχουν τρισχειρότεροι από εμένα:redface::):P:D:lol:.........

Χριστίνα,Μπράβο για τους βαθμούς σου:up:, το ίδιο και σε εσένα Αγνή:up:!

Κυρία Δώρα, λυπάμαι που δεν έχετε κοντά τη γατούλα σας:(, αλλά θα δείτε ότι ο καιρός θα περάσει γρήγορα ως το Πάσχα;):)!

Καλησπέρα και από εμένα.Κυρία ΓΙΟΥΛΗ τρομέρες οι φωτογραφίες των γονιών σας:up:.Και όσο για το χιούμορ μου σκεφτείτε ότι υπάρχουν τρισχειρότεροι από εμένα:redface::):P:D:lol:.........

Χριστίνα,Μπράβο για τους βαθμούς σου:up:, το ίδιο και σε εσένα Αγνή:up:!

Κυρία Δώρα, λυπάμαι που δεν έχετε κοντά τη γατούλα σας:(, αλλά θα δείτε ότι ο καιρός θα περάσει γρήγορα ως το Πάσχα;):)!

Ευχαριστώ...:redface:
Για το θεματάκι μας θα σου βρω αύριο μια δουλειά,γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα.Πάντως υπόσχεση θα βρω.:(:)
Ααααααααααα,ξέχασα.Κυρία Γιούλη δεχτήτε συγχαριτήρια και από εμένα...:up:

Σ'ευχαριστω Patsoukaki...:(Τουλαχιστον περναει καλα και μου την προσεχουν.:)
Χριστινακι ΜΠΡΑΒΟ κοριτσι μου,πολυ καλος ο μεσος ορος!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back