Birman-maniacs

Kαλημερα παιδια:D:D:D
Η γιατρος μας, μας επιασε ενα γατακι στη κοιλιτσα αλλα τα πιο πανω δεν τα επιασε γιατι σφιγγοταν η ζουζουνα μου:P
Σε 10 μερες θα παμε για υπερηχο για να εχουν μεγαλωσει, να εχουν σχηματιστει οι καρδουλες τους και να ξερουμε ποσα γατακια εχει:)
Φιλεναδα μου με το καλό να έχουμε τα σοκολατάκια μας!!! απο το Καλυψουλίνι μας!!! :up::up::up::up:
Ευχαριστουμε,μας εχει στην αναμονη προς το παρον και ανησυχει την πεθερα της,που φοβαται μην τραυματιστει,μην παθει τιποτα στο παιχνιδι κτλ.
Ναι και με κόλλησε κι εμενα να την προσέχω όταν πήγα προχθες κι εχθες και μάλιστα επειδή είναι τοσο ίδια με τον Σίμπα, κάποια στιγμή κρατουσα τον Σίμπα και του φερόμουν γλυκά και προσεχα να μην τον πιεζω στην κοιλια νομίζοντας πως ειναι η Μόιρα και ξαφνικά σηκώνεται απο πάνω μου και παρατηρώ τα... αρ@#$κια χμχμ :lol: συγγνώμη μπαλάκια του...!!:lol::lol:
Ευχαριστω πολυ για τη θερμη υποδοχη!
Προς το παρον δεν εχω καμια γατα.
Τα γατακια ειναι Blue point (το αγαπημενο μου χρωμα).
Το ενα γατακι που θα παρω σιγουρα, ειναι απο Αγγλια και το δευτερο( που το σκεφτομαι ακομη) απο Ολλανδια.
Η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα να εχω ενα ζευγαρι γιατι ταλαιπωρηθηκα παρα πολυ για να βρω τα γατακια.
Ειναι τραγικο να μην εχουμε στη χωρα μας γεννητορες και να αναγκαζομαστε να ψαχνουμε σε εκτροφεια του εξωτερικου.
Αληθεια, ποσο ευκολο ή μαλλον δυσκολο ειναι να εχεις ενα ζευγαρι αστειρωτων γατιων μεσα στο σπιτι?
Σου ευχομαι καλη τυχη μετην εγκυμοσυνη της Καλυψους.
Η αληθεια ειναι οτι το σπιτι ειναι αρκετα μικρο και δεν υπαρχει η δυνατοτητα να εχω τον αρσενικο σε ξεχωριστο δωματιο.
Και τα 2 γατακια ειναι Blue point.
Αυτο της Ολλανδιας ειναι Breeding quality με ωραια markings και βαθυ μπλε ματια.
Αυτο της Αγγλιας εμφανιζει τωρα τα markings οποτε περιμενω εχοντας σταυρομενα τα δαχτυλα να βγουν καλα.
Σου εύχομαι τα καλλίτερα με τα γατάκια σου και να τα πάρεις γρήγορα στην αγκαλιά σου!!! Αλήθεια βάλε μας τα εκτροφεία και τα ζουζουνάκια να τα καμαρώσουμε!!!:up::up::up:
Αφου ψηνομαι μαρη,που να πα στην παρελαση...Ασε που δεν πηγα εκκλησια σημερα καιδ εν θα φαω και ψαρια,σε λιγο θα με ριξουν στην πυρα.:P
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Δωράκι μου!!!! Γρήγορα να αναρρώσεις σου εύχομαι καλή μου!!!!:):(Βάλε το Σειριόνι να σου κάνει ένα μασαζάκι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελα βρε Αναστασια,δε μοιαζουν και τοσο πια...Λες να γεννησει κι ο Σιμπα;Εκανε κι αυτος βαρελακια μετα το ζευγαρωμα!:lol:
Ο Σειριος μου κανει μασαζ γιατι του αρεσει που ειμαι τοσο ζεστη,αλλα εγω ποναω παντου και τον διωχνω.Αυτο το γατι ακομα και την αρρωστια της μανας εκμεταλλευεται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελα βρε Αναστασια,δε μοιαζουν και τοσο πια...Λες να γεννησει κι ο Σιμπα;Εκανε κι αυτος βαρελακια μετα το ζευγαρωμα!:lol:
Ο Σειριος μου κανει μασαζ γιατι του αρεσει που ειμαι τοσο ζεστη,αλλα εγω ποναω παντου και τον διωχνω.Αυτο το γατι ακομα και την αρρωστια της μανας εκμεταλλευεται.
χμ χμχμ είσαι αισχρή και δεν αναγνωρίζεις τις θυσίες που κάνει το παιδί σου για σένα. Και επίσης ναι ο Σίμπα έκανε βαρελάκια και έκανε και γλύκες και ναι μοιάζουν κι εγώ δεν πρόσεξα την ώρα που τον άρπαξα και τον φιλούσα πως δεν ήταν κολοβός:lol::lol::lol::lol:και ήταν ο Σίμπα κι όχι η Μόιρα:lol:

κατι τετοια ελεγα κι εγω χθες στο Καλυψακι μου την ωρα που την εξεταζε η γιατρος:redface:...οτι θα μου κανει εγγονακια...νεα κοπελα θα γινω γιαγια:P:P:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:

Μαρη διαφερουν ακι στο προσωπο πολυ!Η Ελενα την ειδε τελικα;

Μαρη διαφερουν ακι στο προσωπο πολυ!Η Ελενα την ειδε τελικα;
Την είδε και όχι μόνον. Τα απόλαυσε και τα δυο τους για ένα πεντάωρο και πλεον.!!!! Τώρα έφυγε για την επιστροφή της στα μωράκια της!:D

Την είδε και όχι μόνον. Τα απόλαυσε και τα δυο τους για ένα πεντάωρο και πλεον.!!!! Τώρα έφυγε για την επιστροφή της στα μωράκια της!:D
Και,και;Της αρεσε το ζευγαρακι μας;

Και,και;Της αρεσε το ζευγαρακι μας;
Ξετρελάθηκε ΩΡΕ!!! (το "ωρέ" είναι λόγω της ημέρας για εορτασμό:lol::lol:)

O Moρφεας στη κριτη

Κριτης: Λυπαμαι κυρια μου, κουκλος ο γατος σας αλλα εχει πολυ ασπρο...:/:κοβεται αναγκαστικα:(Δεν μπορω να κανω τιποτα:(

Σταυρωσε λοιπον τα χερακια της απογοητευμενη:lol:

Μορφεας: Mαμα.....η κακια δεν με περασε:cry:

P220309_13.15.JPG

Κακιστρω που στενοχωρησες το αγορι μας...:P

Αφου ψηνομαι μαρη,που να πα στην παρελαση...Ασε που δεν πηγα εκκλησια σημερα καιδ εν θα φαω και ψαρια,σε λιγο θα με ριξουν στην πυρα.:P

Περαστικά!

Κριτης: Λυπαμαι κυρια μου, κουκλος ο γατος σας αλλα εχει πολυ ασπρο...:/:κοβεται αναγκαστικα:(Δεν μπορω να κανω τιποτα:(

Σταυρωσε λοιπον τα χερακια της απογοητευμενη:lol:

Μορφεας: Mαμα.....η κακια δεν με περασε:cry:

P220309_13.15.JPG

Έλα μωρέ Μωρφέα!Μη μου στεναχωριέσαι!
Εξάλου εσύ είσαι για άλλα!Και θα γίνεις και μπαμπάς!

Κακιστρω που στενοχωρησες το αγορι μας...:P
μωρε η καλυτερη του, μπηκε στο κλουβακι του και δεν το ξανακουνησε ρουπι:lol:

Αγνη ευχαριστω!Δεν εχεις σχολειο σημερα;
Γιουλη τι κανει το σουφλε;Φουσκωνει;Πιθανες ημερομηνιες τοκετου;

Περαστικά!

Έλα μωρέ Μωρφέα!Μη μου στεναχωριέσαι!
Εξάλου εσύ είσαι για άλλα!Και θα γίνεις και μπαμπάς!

Αγνη σημερα δεν εχεις σχολειο???
ετσι...τωρα με παρακαλανε στα e mail να μου στειλουν ιταλιδα νυφη για.....κοκο:P:lol::lol:
Δωρα, θα χρειαστω τη βοηθεια σου...ζητησα το link να δω το εκτροφειο με τη "νυφη" να μιλησω με τις καταλινες να μου πουν τη γνωμη τους...απο εμβολια τι ζητω ακριβως?:hmm:

Αγνη ευχαριστω!Δεν εχεις σχολειο σημερα;
Γιουλη τι κανει το σουφλε;Φουσκωνει;Πιθανες ημερομηνιες τοκετου;
ακομα λιγα πραγματα....απο βδομαδα θα ξεκινησει...:)πρωτομαγιατικα μαλλον θα ειναι τα μωρα...:lol:

Αγνη σημερα δεν εχεις σχολειο???
ετσι...τωρα με παρακαλανε στα e mail να μου στειλουν ιταλιδα νυφη για.....κοκο:P:lol::lol:
Δωρα, θα χρειαστω τη βοηθεια σου...ζητησα το link να δω το εκτροφειο με τη "νυφη" να μιλησω με τις καταλινες να μου πουν τη γνωμη τους...απο εμβολια τι ζητω ακριβως?:hmm:
Σοβαρα;Τι χρωμα σου ειπαν;Θα σου επιτρεψουν να κρατησεις ενα γατακι;
Απο εμβολια οπωσδηποτε το τετραπλο και τις τακτικες του επαναληψεις.Αν εχουν εξεταστει για λευχαιμια,AIDS και λοιμωδη,ζητα ενα αντιτυπο των αποτελεσματων,και αν οχι πρεπει να ειναι εμβολιασμενα.Με τον καλυκοϊο να εισαι λιγο προσεκτικη,γιατι θεριζει σε πολλα εκτροφεια.;)Ρωτα και τον κτηνιατρο σου μηπως χρειαζεται και κατι παραπανω.Και οταν την παρεις για καλο και για κακο καντε κι αυτο το τεστακι με το αιμα τους για να μην υπαρχει κινδυνος για τα μπεμπε.

ακομα λιγα πραγματα....απο βδομαδα θα ξεκινησει...:)πρωτομαγιατικα μαλλον θα ειναι τα μωρα...:lol:
Αντι να πιασετε το Μαη θα πιασετε λουλουδια στο σπιτι!:up:

Σοβαρα;Τι χρωμα σου ειπαν;Θα σου επιτρεψουν να κρατησεις ενα γατακι;
Απο εμβολια οπωσδηποτε το τετραπλο και τις τακτικες του επαναληψεις.Αν εχουν εξεταστει για λευχαιμια,AIDS και λοιμωδη,ζητα ενα αντιτυπο των αποτελεσματων,και αν οχι πρεπει να ειναι εμβολιασμενα.Με τον καλυκοϊο να εισαι λιγο προσεκτικη,γιατι θεριζει σε πολλα εκτροφεια.;)Ρωτα και τον κτηνιατρο σου μηπως χρειαζεται και κατι παραπανω.Και οταν την παρεις για καλο και για κακο καντε κι αυτο το τεστακι με το αιμα τους για να μην υπαρχει κινδυνος για τα μπεμπε.
τωρα αγχωθηκα...μονο αν ειναι καμια θεα γατουλα και μου πουν ΟΚ οι καταλινες θα προχωρησω...θα τις πρηξω με ΟΛΑ αυτα που μου λες...αλλιως δεν προχωρω....περιμενω το site τους και τη νυφη σε φωτο...
Η κριτης μου ειπε οτι η φιλη της ενθουσιαστηκε με τη σωματοδομη του Μορφεα και με το προσωπο του....οπως και με το pedigree του...τωρα αν τα μωρα βγουν ξασπρισμενα κι αυτα ουδεμιαν ευθυνην φερομεν:P

Μην αγχωνεσαι,θα σε κατατοπισουν καλυτερα και οι καταλίνες,που εχουν πειρα στο θεμα.Eξαλλου αφου ειναι εμβολιασμενος ο Μορφεας δεν κινδυνευει,μονο τα μικρα.Απλα προσεχε γιατι ισως εχεις και τα δικα σας μωρα σπιτι εκεινη την περιοδο και δεν κανει να εκτιθενται σε ιους κτλ.Ειναι πολυ ωραιος γατος πραγματικα,πως να μην ενθουσιαστει.Παντως εγω δεν περιμενα να μου αρεσει τοσο η Σεμελη,πιστευα πως θα ξετρελαθω τοσο με τον Μορφεα που δε θα κοιταξω αλλο γατι.Αλλα η μικρη με εκανε να δω με αλλο ματι τα tabby...

Αντι να πιασετε το Μαη θα πιασετε λουλουδια στο σπιτι!:up:
απο το μεγεθος του σακου του γατακιου:Pμου ειπε οτι η συλληψη εγινε τις τελαυταιες μερες του ζευγαρωματος...συνηθως οι πρωτες "ριξιες" βοηθουν στο να κατεβουν τα ωαρια αλλα δεν γονιμοποιουν....μενει ομως μεσα το σπερμα και γονιμοποιει τις επομενες μερες;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back