moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #37.581 26-03-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο το μεγεθος του σακου του γατακιουμου ειπε οτι η συλληψη εγινε τις τελαυταιες μερες του ζευγαρωματος...συνηθως οι πρωτες "ριξιες" βοηθουν στο να κατεβουν τα ωαρια αλλα δεν γονιμοποιουν....μενει ομως μεσα το σπερμα και γονιμοποιει τις επομενες μερες Click για ανάπτυξη... Κι εγω ετσι νομιζω,οτι εμεινε η δικια μας στο διαστημα 17-19.Ελεος πια,αμα δεν ειναι και τωρα εγκυος...Μιλουσα με τη μαμα της χτες και μου ελεγε οτι σιγουρα θα ειναι και οτι περιμενει να δει φοσκωμενο μουμουρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.582 26-03-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην αγχωνεσαι,θα σε κατατοπισουν καλυτερα και οι καταλίνες,που εχουν πειρα στο θεμα.Eξαλλου αφου ειναι εμβολιασμενος ο Μορφεας δεν κινδυνευει,μονο τα μικρα.Απλα προσεχε γιατι ισως εχεις και τα δικα σας μωρα σπιτι εκεινη την περιοδο και δεν κανει να εκτιθενται σε ιους κτλ.Ειναι πολυ ωραιος γατος πραγματικα,πως να μην ενθουσιαστει.Παντως εγω δεν περιμενα να μου αρεσει τοσο η Σεμελη,πιστευα πως θα ξετρελαθω τοσο με τον Μορφεα που δε θα κοιταξω αλλο γατι.Αλλα η μικρη με εκανε να δω με αλλο ματι τα tabby... Click για ανάπτυξη... πρεπει να εξασφαλισω ενα ωραιο χωρο εκτος σπιτιου...δεν γινονται με τιποτα αυτα τα πραγματα μεσα στο σπιτι....το project μεγαλη βεραντα θα γινοταν ονειρεμενο, αλλα θελει αρκετα χρηματα... ο συνδιασμος solid color και tabby Μπορει να κανει θαυματα στην εκτροφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:07 Η moukelis έγραψε: #37.583 26-03-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πρεπει να εξασφαλισω ενα ωραιο χωρο εκτος σπιτιου...δεν γινονται με τιποτα αυτα τα πραγματα μεσα στο σπιτι....το project μεγαλη βεραντα θα γινοταν ονειρεμενο, αλλα θελει αρκετα χρηματα... ο συνδιασμος solid color και tabby Μπορει να κανει θαυματα στην εκτροφη... Click για ανάπτυξη... Ναι με τη νεα γατουλα ισως στρεσσαριστουν και τα δικα σου...Δεν ειναι μονο ο Μορφεας που θα πρεπει να τη συνηθισει.Και τα θυληκα ειναι πιο δυσκολα στη συμβιωση,καθως ειναι οι αρχηγοι της "αγελης".Καλα αυτοι δεν ανησυχουν που θα κανει εγκυος τοσο ταξιδι η θυληκη τους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.584 26-03-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω ετσι νομιζω,οτι εμεινε η δικια μας στο διαστημα 17-19.Ελεος πια,αμα δεν ειναι και τωρα εγκυος...Μιλουσα με τη μαμα της χτες και μου ελεγε οτι σιγουρα θα ειναι και οτι περιμενει να δει φοσκωμενο μουμουρακι. Click για ανάπτυξη... 17 - 19 Μαρτιου?? Τοσο αργα?? αν ειναι ετσι, θα δειτε τις θηλες γυρω στις 8 του Απριλη....οι θηλες ειναι το πρωτο σημαδι....ειδικα στις πρωταρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:10 Η moukelis έγραψε: #37.585 26-03-09 10:10 Ναι κι εγω ετσι λεω,οταν την παρω θα πρεπει να εχει δειξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:10 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.586 26-03-09 10:10 Κυρία Γιούλη και κυρία Δώρα ναι,έχω σχολείο,αλλά χθες στην παρέλαση τα παπούτσια με χτυπούσαν και όταν γύριζα σπίτι έπεσα,χτύπησα και με πονάει το πόδι μου και δεν πήγα σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.587 26-03-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι με τη νεα γατουλα ισως στρεσσαριστουν και τα δικα σου...Δεν ειναι μονο ο Μορφεας που θα πρεπει να τη συνηθισει.Και τα θυληκα ειναι πιο δυσκολα στη συμβιωση,καθως ειναι οι αρχηγοι της "αγελης".Καλα αυτοι δεν ανησυχουν που θα κανει εγκυος τοσο ταξιδι η θυληκη τους; Click για ανάπτυξη... θα ερθει και η εκτροφεας μαζι της....τωρα που θα μεινει αυτη...ειναι αλλο θεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.588 26-03-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Κυρία Γιούλη και κυρία Δώρα ναι,έχω σχολείο,αλλά χθες στην παρέλαση τα παπούτσια με χτυπούσαν και όταν γύριζα σπίτι έπεσα,χτύπησα και με πονάει το πόδι μου και δεν πήγα σήμερα! Click για ανάπτυξη... αντε περαστικα στο ποδαρακι σου Αγνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η moukelis έγραψε: #37.589 26-03-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ερθει και η εκτροφεας μαζι της....τωρα που θα μεινει αυτη...ειναι αλλο θεμα... Click για ανάπτυξη... Για ποτε λενε;Καλυτερα παντως Γιουλη να μην την φερεις σπιτι αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.Η Καλυψω ειτε αν ειναι εγκυος ειτε αν θηλαζει θα ταραχτει πολυ νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.590 26-03-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε περαστικα στο ποδαρακι σου Αγνη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.591 26-03-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για ποτε λενε;Καλυτερα παντως Γιουλη να μην την φερεις σπιτι αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.Η Καλυψω ειτε αν ειναι εγκυος ειτε αν θηλαζει θα ταραχτει πολυ νομιζω. Click για ανάπτυξη... μα γι'αυτο σου λεω Δωρα οτι χρειαζομαι εξωτερικο χωρο για να γινει κατι τετοιο μακρυα απο τη Καλυψω και τη Σεμελη...Υπαρχουν δυσκολιες... Αυτη μου εγραψε το εξης Thank you my dear, I have forwarded photos and pedigree to my friend. She is very interested. When the "good time" comes, we'll get back to you. Regards to you and love to your beautiful cats, -- Maria Cristina Kowalczuk Δεν ξερουμε ποτε θα ερθει το "good time" που φυσικα ειναι ο οιστρος της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:29 Η staman2 έγραψε: #37.592 26-03-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντι να πιασετε το Μαη θα πιασετε λουλουδια στο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι!!!!!!!!!! Καλημερουδια παρεάκι !!!! Ωραία μέρα σήμερα! Δωράκι είσαι καθόλου καλλίτερα? Αντε άντε να γίνεις περδίκι πάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:29 Ο geo_ttc έγραψε: #37.593 26-03-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα γι'αυτο σου λεω Δωρα οτι χρειαζομαι εξωτερικο χωρο για να γινει κατι τετοιο μακρυα απο τη Καλυψω και τη Σεμελη...Υπαρχουν δυσκολιες... Αυτη μου εγραψε το εξης Thank you my dear, I have forwarded photos and pedigree to my friend. She is very interested. When the "good time" comes, we'll get back to you. Regards to you and love to your beautiful cats, -- Maria Cristina Kowalczuk Δεν ξερουμε ποτε θα ερθει το "good time" που φυσικα ειναι ο οιστρος της... Click για ανάπτυξη... Α, προχωραει το πραγμα βλεπω...... Ευχομαι να πανε ολα καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #37.594 26-03-09 10:34 Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.595 26-03-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... αντε παλι....βρε σου λεω θα γινει μονο αν γινει χωρος εξω απο το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #37.596 26-03-09 10:58 διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.597 26-03-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Click για ανάπτυξη... κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:07 Η Luna έγραψε: #37.598 26-03-09 11:07 σωστα,σωστα!! προτρεχω!! περιπου στον δευτερο μηνα (στην μεση) καναμε εναν υπερηχο μικρο (που γινεται με ακουστικα στα αυτια του γιατρου ) και ακουσε καρδουλες!με εβαλε κι εμενα να ακουσω αλλα ακουγοταν χαμος απο παρασιτα λογω τριχας!! μου ειπε οτι ακουγε πανω απο 2 αλλα δεν μπορουσε να δει ακριβως!με βαση το φουσκωμα υπολογισε 4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:10 Η staman2 έγραψε: #37.599 26-03-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... Αχ περαστικά σου καλό μου. Πραγματικά λυπάμαι. Περαστικά σου Δωράκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες?[/quote] Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η Luna έγραψε: #37.600 26-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... δεν εβαλε τα ακουστικα του και εβαλε και gel στην κοιλιτσα?? απα δεν μπορεις να δεις απο αυτον τον υπερηχο!!γι'αυτο τον ειπα μικρο!! ξεχασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1878 1879 1880 1881 1882 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο το μεγεθος του σακου του γατακιουμου ειπε οτι η συλληψη εγινε τις τελαυταιες μερες του ζευγαρωματος...συνηθως οι πρωτες "ριξιες" βοηθουν στο να κατεβουν τα ωαρια αλλα δεν γονιμοποιουν....μενει ομως μεσα το σπερμα και γονιμοποιει τις επομενες μερες Click για ανάπτυξη... Κι εγω ετσι νομιζω,οτι εμεινε η δικια μας στο διαστημα 17-19.Ελεος πια,αμα δεν ειναι και τωρα εγκυος...Μιλουσα με τη μαμα της χτες και μου ελεγε οτι σιγουρα θα ειναι και οτι περιμενει να δει φοσκωμενο μουμουρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.582 26-03-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην αγχωνεσαι,θα σε κατατοπισουν καλυτερα και οι καταλίνες,που εχουν πειρα στο θεμα.Eξαλλου αφου ειναι εμβολιασμενος ο Μορφεας δεν κινδυνευει,μονο τα μικρα.Απλα προσεχε γιατι ισως εχεις και τα δικα σας μωρα σπιτι εκεινη την περιοδο και δεν κανει να εκτιθενται σε ιους κτλ.Ειναι πολυ ωραιος γατος πραγματικα,πως να μην ενθουσιαστει.Παντως εγω δεν περιμενα να μου αρεσει τοσο η Σεμελη,πιστευα πως θα ξετρελαθω τοσο με τον Μορφεα που δε θα κοιταξω αλλο γατι.Αλλα η μικρη με εκανε να δω με αλλο ματι τα tabby... Click για ανάπτυξη... πρεπει να εξασφαλισω ενα ωραιο χωρο εκτος σπιτιου...δεν γινονται με τιποτα αυτα τα πραγματα μεσα στο σπιτι....το project μεγαλη βεραντα θα γινοταν ονειρεμενο, αλλα θελει αρκετα χρηματα... ο συνδιασμος solid color και tabby Μπορει να κανει θαυματα στην εκτροφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:07 Η moukelis έγραψε: #37.583 26-03-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πρεπει να εξασφαλισω ενα ωραιο χωρο εκτος σπιτιου...δεν γινονται με τιποτα αυτα τα πραγματα μεσα στο σπιτι....το project μεγαλη βεραντα θα γινοταν ονειρεμενο, αλλα θελει αρκετα χρηματα... ο συνδιασμος solid color και tabby Μπορει να κανει θαυματα στην εκτροφη... Click για ανάπτυξη... Ναι με τη νεα γατουλα ισως στρεσσαριστουν και τα δικα σου...Δεν ειναι μονο ο Μορφεας που θα πρεπει να τη συνηθισει.Και τα θυληκα ειναι πιο δυσκολα στη συμβιωση,καθως ειναι οι αρχηγοι της "αγελης".Καλα αυτοι δεν ανησυχουν που θα κανει εγκυος τοσο ταξιδι η θυληκη τους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.584 26-03-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω ετσι νομιζω,οτι εμεινε η δικια μας στο διαστημα 17-19.Ελεος πια,αμα δεν ειναι και τωρα εγκυος...Μιλουσα με τη μαμα της χτες και μου ελεγε οτι σιγουρα θα ειναι και οτι περιμενει να δει φοσκωμενο μουμουρακι. Click για ανάπτυξη... 17 - 19 Μαρτιου?? Τοσο αργα?? αν ειναι ετσι, θα δειτε τις θηλες γυρω στις 8 του Απριλη....οι θηλες ειναι το πρωτο σημαδι....ειδικα στις πρωταρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:10 Η moukelis έγραψε: #37.585 26-03-09 10:10 Ναι κι εγω ετσι λεω,οταν την παρω θα πρεπει να εχει δειξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:10 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.586 26-03-09 10:10 Κυρία Γιούλη και κυρία Δώρα ναι,έχω σχολείο,αλλά χθες στην παρέλαση τα παπούτσια με χτυπούσαν και όταν γύριζα σπίτι έπεσα,χτύπησα και με πονάει το πόδι μου και δεν πήγα σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.587 26-03-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι με τη νεα γατουλα ισως στρεσσαριστουν και τα δικα σου...Δεν ειναι μονο ο Μορφεας που θα πρεπει να τη συνηθισει.Και τα θυληκα ειναι πιο δυσκολα στη συμβιωση,καθως ειναι οι αρχηγοι της "αγελης".Καλα αυτοι δεν ανησυχουν που θα κανει εγκυος τοσο ταξιδι η θυληκη τους; Click για ανάπτυξη... θα ερθει και η εκτροφεας μαζι της....τωρα που θα μεινει αυτη...ειναι αλλο θεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.588 26-03-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Κυρία Γιούλη και κυρία Δώρα ναι,έχω σχολείο,αλλά χθες στην παρέλαση τα παπούτσια με χτυπούσαν και όταν γύριζα σπίτι έπεσα,χτύπησα και με πονάει το πόδι μου και δεν πήγα σήμερα! Click για ανάπτυξη... αντε περαστικα στο ποδαρακι σου Αγνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η moukelis έγραψε: #37.589 26-03-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ερθει και η εκτροφεας μαζι της....τωρα που θα μεινει αυτη...ειναι αλλο θεμα... Click για ανάπτυξη... Για ποτε λενε;Καλυτερα παντως Γιουλη να μην την φερεις σπιτι αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.Η Καλυψω ειτε αν ειναι εγκυος ειτε αν θηλαζει θα ταραχτει πολυ νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.590 26-03-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε περαστικα στο ποδαρακι σου Αγνη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.591 26-03-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για ποτε λενε;Καλυτερα παντως Γιουλη να μην την φερεις σπιτι αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.Η Καλυψω ειτε αν ειναι εγκυος ειτε αν θηλαζει θα ταραχτει πολυ νομιζω. Click για ανάπτυξη... μα γι'αυτο σου λεω Δωρα οτι χρειαζομαι εξωτερικο χωρο για να γινει κατι τετοιο μακρυα απο τη Καλυψω και τη Σεμελη...Υπαρχουν δυσκολιες... Αυτη μου εγραψε το εξης Thank you my dear, I have forwarded photos and pedigree to my friend. She is very interested. When the "good time" comes, we'll get back to you. Regards to you and love to your beautiful cats, -- Maria Cristina Kowalczuk Δεν ξερουμε ποτε θα ερθει το "good time" που φυσικα ειναι ο οιστρος της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:29 Η staman2 έγραψε: #37.592 26-03-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντι να πιασετε το Μαη θα πιασετε λουλουδια στο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι!!!!!!!!!! Καλημερουδια παρεάκι !!!! Ωραία μέρα σήμερα! Δωράκι είσαι καθόλου καλλίτερα? Αντε άντε να γίνεις περδίκι πάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:29 Ο geo_ttc έγραψε: #37.593 26-03-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα γι'αυτο σου λεω Δωρα οτι χρειαζομαι εξωτερικο χωρο για να γινει κατι τετοιο μακρυα απο τη Καλυψω και τη Σεμελη...Υπαρχουν δυσκολιες... Αυτη μου εγραψε το εξης Thank you my dear, I have forwarded photos and pedigree to my friend. She is very interested. When the "good time" comes, we'll get back to you. Regards to you and love to your beautiful cats, -- Maria Cristina Kowalczuk Δεν ξερουμε ποτε θα ερθει το "good time" που φυσικα ειναι ο οιστρος της... Click για ανάπτυξη... Α, προχωραει το πραγμα βλεπω...... Ευχομαι να πανε ολα καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #37.594 26-03-09 10:34 Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.595 26-03-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... αντε παλι....βρε σου λεω θα γινει μονο αν γινει χωρος εξω απο το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #37.596 26-03-09 10:58 διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.597 26-03-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Click για ανάπτυξη... κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:07 Η Luna έγραψε: #37.598 26-03-09 11:07 σωστα,σωστα!! προτρεχω!! περιπου στον δευτερο μηνα (στην μεση) καναμε εναν υπερηχο μικρο (που γινεται με ακουστικα στα αυτια του γιατρου ) και ακουσε καρδουλες!με εβαλε κι εμενα να ακουσω αλλα ακουγοταν χαμος απο παρασιτα λογω τριχας!! μου ειπε οτι ακουγε πανω απο 2 αλλα δεν μπορουσε να δει ακριβως!με βαση το φουσκωμα υπολογισε 4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:10 Η staman2 έγραψε: #37.599 26-03-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... Αχ περαστικά σου καλό μου. Πραγματικά λυπάμαι. Περαστικά σου Δωράκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες?[/quote] Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η Luna έγραψε: #37.600 26-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... δεν εβαλε τα ακουστικα του και εβαλε και gel στην κοιλιτσα?? απα δεν μπορεις να δεις απο αυτον τον υπερηχο!!γι'αυτο τον ειπα μικρο!! ξεχασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1878 1879 1880 1881 1882 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην αγχωνεσαι,θα σε κατατοπισουν καλυτερα και οι καταλίνες,που εχουν πειρα στο θεμα.Eξαλλου αφου ειναι εμβολιασμενος ο Μορφεας δεν κινδυνευει,μονο τα μικρα.Απλα προσεχε γιατι ισως εχεις και τα δικα σας μωρα σπιτι εκεινη την περιοδο και δεν κανει να εκτιθενται σε ιους κτλ.Ειναι πολυ ωραιος γατος πραγματικα,πως να μην ενθουσιαστει.Παντως εγω δεν περιμενα να μου αρεσει τοσο η Σεμελη,πιστευα πως θα ξετρελαθω τοσο με τον Μορφεα που δε θα κοιταξω αλλο γατι.Αλλα η μικρη με εκανε να δω με αλλο ματι τα tabby... Click για ανάπτυξη... πρεπει να εξασφαλισω ενα ωραιο χωρο εκτος σπιτιου...δεν γινονται με τιποτα αυτα τα πραγματα μεσα στο σπιτι....το project μεγαλη βεραντα θα γινοταν ονειρεμενο, αλλα θελει αρκετα χρηματα... ο συνδιασμος solid color και tabby Μπορει να κανει θαυματα στην εκτροφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:07 Η moukelis έγραψε: #37.583 26-03-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πρεπει να εξασφαλισω ενα ωραιο χωρο εκτος σπιτιου...δεν γινονται με τιποτα αυτα τα πραγματα μεσα στο σπιτι....το project μεγαλη βεραντα θα γινοταν ονειρεμενο, αλλα θελει αρκετα χρηματα... ο συνδιασμος solid color και tabby Μπορει να κανει θαυματα στην εκτροφη... Click για ανάπτυξη... Ναι με τη νεα γατουλα ισως στρεσσαριστουν και τα δικα σου...Δεν ειναι μονο ο Μορφεας που θα πρεπει να τη συνηθισει.Και τα θυληκα ειναι πιο δυσκολα στη συμβιωση,καθως ειναι οι αρχηγοι της "αγελης".Καλα αυτοι δεν ανησυχουν που θα κανει εγκυος τοσο ταξιδι η θυληκη τους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.584 26-03-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω ετσι νομιζω,οτι εμεινε η δικια μας στο διαστημα 17-19.Ελεος πια,αμα δεν ειναι και τωρα εγκυος...Μιλουσα με τη μαμα της χτες και μου ελεγε οτι σιγουρα θα ειναι και οτι περιμενει να δει φοσκωμενο μουμουρακι. Click για ανάπτυξη... 17 - 19 Μαρτιου?? Τοσο αργα?? αν ειναι ετσι, θα δειτε τις θηλες γυρω στις 8 του Απριλη....οι θηλες ειναι το πρωτο σημαδι....ειδικα στις πρωταρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:10 Η moukelis έγραψε: #37.585 26-03-09 10:10 Ναι κι εγω ετσι λεω,οταν την παρω θα πρεπει να εχει δειξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:10 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.586 26-03-09 10:10 Κυρία Γιούλη και κυρία Δώρα ναι,έχω σχολείο,αλλά χθες στην παρέλαση τα παπούτσια με χτυπούσαν και όταν γύριζα σπίτι έπεσα,χτύπησα και με πονάει το πόδι μου και δεν πήγα σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.587 26-03-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι με τη νεα γατουλα ισως στρεσσαριστουν και τα δικα σου...Δεν ειναι μονο ο Μορφεας που θα πρεπει να τη συνηθισει.Και τα θυληκα ειναι πιο δυσκολα στη συμβιωση,καθως ειναι οι αρχηγοι της "αγελης".Καλα αυτοι δεν ανησυχουν που θα κανει εγκυος τοσο ταξιδι η θυληκη τους; Click για ανάπτυξη... θα ερθει και η εκτροφεας μαζι της....τωρα που θα μεινει αυτη...ειναι αλλο θεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.588 26-03-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Κυρία Γιούλη και κυρία Δώρα ναι,έχω σχολείο,αλλά χθες στην παρέλαση τα παπούτσια με χτυπούσαν και όταν γύριζα σπίτι έπεσα,χτύπησα και με πονάει το πόδι μου και δεν πήγα σήμερα! Click για ανάπτυξη... αντε περαστικα στο ποδαρακι σου Αγνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η moukelis έγραψε: #37.589 26-03-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ερθει και η εκτροφεας μαζι της....τωρα που θα μεινει αυτη...ειναι αλλο θεμα... Click για ανάπτυξη... Για ποτε λενε;Καλυτερα παντως Γιουλη να μην την φερεις σπιτι αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.Η Καλυψω ειτε αν ειναι εγκυος ειτε αν θηλαζει θα ταραχτει πολυ νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.590 26-03-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε περαστικα στο ποδαρακι σου Αγνη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.591 26-03-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για ποτε λενε;Καλυτερα παντως Γιουλη να μην την φερεις σπιτι αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.Η Καλυψω ειτε αν ειναι εγκυος ειτε αν θηλαζει θα ταραχτει πολυ νομιζω. Click για ανάπτυξη... μα γι'αυτο σου λεω Δωρα οτι χρειαζομαι εξωτερικο χωρο για να γινει κατι τετοιο μακρυα απο τη Καλυψω και τη Σεμελη...Υπαρχουν δυσκολιες... Αυτη μου εγραψε το εξης Thank you my dear, I have forwarded photos and pedigree to my friend. She is very interested. When the "good time" comes, we'll get back to you. Regards to you and love to your beautiful cats, -- Maria Cristina Kowalczuk Δεν ξερουμε ποτε θα ερθει το "good time" που φυσικα ειναι ο οιστρος της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:29 Η staman2 έγραψε: #37.592 26-03-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντι να πιασετε το Μαη θα πιασετε λουλουδια στο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι!!!!!!!!!! Καλημερουδια παρεάκι !!!! Ωραία μέρα σήμερα! Δωράκι είσαι καθόλου καλλίτερα? Αντε άντε να γίνεις περδίκι πάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:29 Ο geo_ttc έγραψε: #37.593 26-03-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα γι'αυτο σου λεω Δωρα οτι χρειαζομαι εξωτερικο χωρο για να γινει κατι τετοιο μακρυα απο τη Καλυψω και τη Σεμελη...Υπαρχουν δυσκολιες... Αυτη μου εγραψε το εξης Thank you my dear, I have forwarded photos and pedigree to my friend. She is very interested. When the "good time" comes, we'll get back to you. Regards to you and love to your beautiful cats, -- Maria Cristina Kowalczuk Δεν ξερουμε ποτε θα ερθει το "good time" που φυσικα ειναι ο οιστρος της... Click για ανάπτυξη... Α, προχωραει το πραγμα βλεπω...... Ευχομαι να πανε ολα καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #37.594 26-03-09 10:34 Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.595 26-03-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... αντε παλι....βρε σου λεω θα γινει μονο αν γινει χωρος εξω απο το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #37.596 26-03-09 10:58 διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.597 26-03-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Click για ανάπτυξη... κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:07 Η Luna έγραψε: #37.598 26-03-09 11:07 σωστα,σωστα!! προτρεχω!! περιπου στον δευτερο μηνα (στην μεση) καναμε εναν υπερηχο μικρο (που γινεται με ακουστικα στα αυτια του γιατρου ) και ακουσε καρδουλες!με εβαλε κι εμενα να ακουσω αλλα ακουγοταν χαμος απο παρασιτα λογω τριχας!! μου ειπε οτι ακουγε πανω απο 2 αλλα δεν μπορουσε να δει ακριβως!με βαση το φουσκωμα υπολογισε 4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:10 Η staman2 έγραψε: #37.599 26-03-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... Αχ περαστικά σου καλό μου. Πραγματικά λυπάμαι. Περαστικά σου Δωράκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες?[/quote] Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η Luna έγραψε: #37.600 26-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... δεν εβαλε τα ακουστικα του και εβαλε και gel στην κοιλιτσα?? απα δεν μπορεις να δεις απο αυτον τον υπερηχο!!γι'αυτο τον ειπα μικρο!! ξεχασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1878 1879 1880 1881 1882 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πρεπει να εξασφαλισω ενα ωραιο χωρο εκτος σπιτιου...δεν γινονται με τιποτα αυτα τα πραγματα μεσα στο σπιτι....το project μεγαλη βεραντα θα γινοταν ονειρεμενο, αλλα θελει αρκετα χρηματα... ο συνδιασμος solid color και tabby Μπορει να κανει θαυματα στην εκτροφη... Click για ανάπτυξη... Ναι με τη νεα γατουλα ισως στρεσσαριστουν και τα δικα σου...Δεν ειναι μονο ο Μορφεας που θα πρεπει να τη συνηθισει.Και τα θυληκα ειναι πιο δυσκολα στη συμβιωση,καθως ειναι οι αρχηγοι της "αγελης".Καλα αυτοι δεν ανησυχουν που θα κανει εγκυος τοσο ταξιδι η θυληκη τους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.584 26-03-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω ετσι νομιζω,οτι εμεινε η δικια μας στο διαστημα 17-19.Ελεος πια,αμα δεν ειναι και τωρα εγκυος...Μιλουσα με τη μαμα της χτες και μου ελεγε οτι σιγουρα θα ειναι και οτι περιμενει να δει φοσκωμενο μουμουρακι. Click για ανάπτυξη... 17 - 19 Μαρτιου?? Τοσο αργα?? αν ειναι ετσι, θα δειτε τις θηλες γυρω στις 8 του Απριλη....οι θηλες ειναι το πρωτο σημαδι....ειδικα στις πρωταρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:10 Η moukelis έγραψε: #37.585 26-03-09 10:10 Ναι κι εγω ετσι λεω,οταν την παρω θα πρεπει να εχει δειξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:10 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.586 26-03-09 10:10 Κυρία Γιούλη και κυρία Δώρα ναι,έχω σχολείο,αλλά χθες στην παρέλαση τα παπούτσια με χτυπούσαν και όταν γύριζα σπίτι έπεσα,χτύπησα και με πονάει το πόδι μου και δεν πήγα σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.587 26-03-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι με τη νεα γατουλα ισως στρεσσαριστουν και τα δικα σου...Δεν ειναι μονο ο Μορφεας που θα πρεπει να τη συνηθισει.Και τα θυληκα ειναι πιο δυσκολα στη συμβιωση,καθως ειναι οι αρχηγοι της "αγελης".Καλα αυτοι δεν ανησυχουν που θα κανει εγκυος τοσο ταξιδι η θυληκη τους; Click για ανάπτυξη... θα ερθει και η εκτροφεας μαζι της....τωρα που θα μεινει αυτη...ειναι αλλο θεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.588 26-03-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Κυρία Γιούλη και κυρία Δώρα ναι,έχω σχολείο,αλλά χθες στην παρέλαση τα παπούτσια με χτυπούσαν και όταν γύριζα σπίτι έπεσα,χτύπησα και με πονάει το πόδι μου και δεν πήγα σήμερα! Click για ανάπτυξη... αντε περαστικα στο ποδαρακι σου Αγνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η moukelis έγραψε: #37.589 26-03-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ερθει και η εκτροφεας μαζι της....τωρα που θα μεινει αυτη...ειναι αλλο θεμα... Click για ανάπτυξη... Για ποτε λενε;Καλυτερα παντως Γιουλη να μην την φερεις σπιτι αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.Η Καλυψω ειτε αν ειναι εγκυος ειτε αν θηλαζει θα ταραχτει πολυ νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.590 26-03-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε περαστικα στο ποδαρακι σου Αγνη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.591 26-03-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για ποτε λενε;Καλυτερα παντως Γιουλη να μην την φερεις σπιτι αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.Η Καλυψω ειτε αν ειναι εγκυος ειτε αν θηλαζει θα ταραχτει πολυ νομιζω. Click για ανάπτυξη... μα γι'αυτο σου λεω Δωρα οτι χρειαζομαι εξωτερικο χωρο για να γινει κατι τετοιο μακρυα απο τη Καλυψω και τη Σεμελη...Υπαρχουν δυσκολιες... Αυτη μου εγραψε το εξης Thank you my dear, I have forwarded photos and pedigree to my friend. She is very interested. When the "good time" comes, we'll get back to you. Regards to you and love to your beautiful cats, -- Maria Cristina Kowalczuk Δεν ξερουμε ποτε θα ερθει το "good time" που φυσικα ειναι ο οιστρος της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:29 Η staman2 έγραψε: #37.592 26-03-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντι να πιασετε το Μαη θα πιασετε λουλουδια στο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι!!!!!!!!!! Καλημερουδια παρεάκι !!!! Ωραία μέρα σήμερα! Δωράκι είσαι καθόλου καλλίτερα? Αντε άντε να γίνεις περδίκι πάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:29 Ο geo_ttc έγραψε: #37.593 26-03-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα γι'αυτο σου λεω Δωρα οτι χρειαζομαι εξωτερικο χωρο για να γινει κατι τετοιο μακρυα απο τη Καλυψω και τη Σεμελη...Υπαρχουν δυσκολιες... Αυτη μου εγραψε το εξης Thank you my dear, I have forwarded photos and pedigree to my friend. She is very interested. When the "good time" comes, we'll get back to you. Regards to you and love to your beautiful cats, -- Maria Cristina Kowalczuk Δεν ξερουμε ποτε θα ερθει το "good time" που φυσικα ειναι ο οιστρος της... Click για ανάπτυξη... Α, προχωραει το πραγμα βλεπω...... Ευχομαι να πανε ολα καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #37.594 26-03-09 10:34 Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.595 26-03-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... αντε παλι....βρε σου λεω θα γινει μονο αν γινει χωρος εξω απο το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #37.596 26-03-09 10:58 διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.597 26-03-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Click για ανάπτυξη... κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:07 Η Luna έγραψε: #37.598 26-03-09 11:07 σωστα,σωστα!! προτρεχω!! περιπου στον δευτερο μηνα (στην μεση) καναμε εναν υπερηχο μικρο (που γινεται με ακουστικα στα αυτια του γιατρου ) και ακουσε καρδουλες!με εβαλε κι εμενα να ακουσω αλλα ακουγοταν χαμος απο παρασιτα λογω τριχας!! μου ειπε οτι ακουγε πανω απο 2 αλλα δεν μπορουσε να δει ακριβως!με βαση το φουσκωμα υπολογισε 4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:10 Η staman2 έγραψε: #37.599 26-03-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... Αχ περαστικά σου καλό μου. Πραγματικά λυπάμαι. Περαστικά σου Δωράκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες?[/quote] Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η Luna έγραψε: #37.600 26-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... δεν εβαλε τα ακουστικα του και εβαλε και gel στην κοιλιτσα?? απα δεν μπορεις να δεις απο αυτον τον υπερηχο!!γι'αυτο τον ειπα μικρο!! ξεχασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1878 1879 1880 1881 1882 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω ετσι νομιζω,οτι εμεινε η δικια μας στο διαστημα 17-19.Ελεος πια,αμα δεν ειναι και τωρα εγκυος...Μιλουσα με τη μαμα της χτες και μου ελεγε οτι σιγουρα θα ειναι και οτι περιμενει να δει φοσκωμενο μουμουρακι. Click για ανάπτυξη... 17 - 19 Μαρτιου?? Τοσο αργα?? αν ειναι ετσι, θα δειτε τις θηλες γυρω στις 8 του Απριλη....οι θηλες ειναι το πρωτο σημαδι....ειδικα στις πρωταρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:10 Η moukelis έγραψε: #37.585 26-03-09 10:10 Ναι κι εγω ετσι λεω,οταν την παρω θα πρεπει να εχει δειξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:10 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.586 26-03-09 10:10 Κυρία Γιούλη και κυρία Δώρα ναι,έχω σχολείο,αλλά χθες στην παρέλαση τα παπούτσια με χτυπούσαν και όταν γύριζα σπίτι έπεσα,χτύπησα και με πονάει το πόδι μου και δεν πήγα σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.587 26-03-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι με τη νεα γατουλα ισως στρεσσαριστουν και τα δικα σου...Δεν ειναι μονο ο Μορφεας που θα πρεπει να τη συνηθισει.Και τα θυληκα ειναι πιο δυσκολα στη συμβιωση,καθως ειναι οι αρχηγοι της "αγελης".Καλα αυτοι δεν ανησυχουν που θα κανει εγκυος τοσο ταξιδι η θυληκη τους; Click για ανάπτυξη... θα ερθει και η εκτροφεας μαζι της....τωρα που θα μεινει αυτη...ειναι αλλο θεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.588 26-03-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Κυρία Γιούλη και κυρία Δώρα ναι,έχω σχολείο,αλλά χθες στην παρέλαση τα παπούτσια με χτυπούσαν και όταν γύριζα σπίτι έπεσα,χτύπησα και με πονάει το πόδι μου και δεν πήγα σήμερα! Click για ανάπτυξη... αντε περαστικα στο ποδαρακι σου Αγνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η moukelis έγραψε: #37.589 26-03-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ερθει και η εκτροφεας μαζι της....τωρα που θα μεινει αυτη...ειναι αλλο θεμα... Click για ανάπτυξη... Για ποτε λενε;Καλυτερα παντως Γιουλη να μην την φερεις σπιτι αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.Η Καλυψω ειτε αν ειναι εγκυος ειτε αν θηλαζει θα ταραχτει πολυ νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.590 26-03-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε περαστικα στο ποδαρακι σου Αγνη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.591 26-03-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για ποτε λενε;Καλυτερα παντως Γιουλη να μην την φερεις σπιτι αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.Η Καλυψω ειτε αν ειναι εγκυος ειτε αν θηλαζει θα ταραχτει πολυ νομιζω. Click για ανάπτυξη... μα γι'αυτο σου λεω Δωρα οτι χρειαζομαι εξωτερικο χωρο για να γινει κατι τετοιο μακρυα απο τη Καλυψω και τη Σεμελη...Υπαρχουν δυσκολιες... Αυτη μου εγραψε το εξης Thank you my dear, I have forwarded photos and pedigree to my friend. She is very interested. When the "good time" comes, we'll get back to you. Regards to you and love to your beautiful cats, -- Maria Cristina Kowalczuk Δεν ξερουμε ποτε θα ερθει το "good time" που φυσικα ειναι ο οιστρος της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:29 Η staman2 έγραψε: #37.592 26-03-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντι να πιασετε το Μαη θα πιασετε λουλουδια στο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι!!!!!!!!!! Καλημερουδια παρεάκι !!!! Ωραία μέρα σήμερα! Δωράκι είσαι καθόλου καλλίτερα? Αντε άντε να γίνεις περδίκι πάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:29 Ο geo_ttc έγραψε: #37.593 26-03-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα γι'αυτο σου λεω Δωρα οτι χρειαζομαι εξωτερικο χωρο για να γινει κατι τετοιο μακρυα απο τη Καλυψω και τη Σεμελη...Υπαρχουν δυσκολιες... Αυτη μου εγραψε το εξης Thank you my dear, I have forwarded photos and pedigree to my friend. She is very interested. When the "good time" comes, we'll get back to you. Regards to you and love to your beautiful cats, -- Maria Cristina Kowalczuk Δεν ξερουμε ποτε θα ερθει το "good time" που φυσικα ειναι ο οιστρος της... Click για ανάπτυξη... Α, προχωραει το πραγμα βλεπω...... Ευχομαι να πανε ολα καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #37.594 26-03-09 10:34 Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.595 26-03-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... αντε παλι....βρε σου λεω θα γινει μονο αν γινει χωρος εξω απο το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #37.596 26-03-09 10:58 διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.597 26-03-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Click για ανάπτυξη... κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:07 Η Luna έγραψε: #37.598 26-03-09 11:07 σωστα,σωστα!! προτρεχω!! περιπου στον δευτερο μηνα (στην μεση) καναμε εναν υπερηχο μικρο (που γινεται με ακουστικα στα αυτια του γιατρου ) και ακουσε καρδουλες!με εβαλε κι εμενα να ακουσω αλλα ακουγοταν χαμος απο παρασιτα λογω τριχας!! μου ειπε οτι ακουγε πανω απο 2 αλλα δεν μπορουσε να δει ακριβως!με βαση το φουσκωμα υπολογισε 4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:10 Η staman2 έγραψε: #37.599 26-03-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... Αχ περαστικά σου καλό μου. Πραγματικά λυπάμαι. Περαστικά σου Δωράκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες?[/quote] Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η Luna έγραψε: #37.600 26-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... δεν εβαλε τα ακουστικα του και εβαλε και gel στην κοιλιτσα?? απα δεν μπορεις να δεις απο αυτον τον υπερηχο!!γι'αυτο τον ειπα μικρο!! ξεχασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1878 1879 1880 1881 1882 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι κι εγω ετσι λεω,οταν την παρω θα πρεπει να εχει δειξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:10 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.586 26-03-09 10:10 Κυρία Γιούλη και κυρία Δώρα ναι,έχω σχολείο,αλλά χθες στην παρέλαση τα παπούτσια με χτυπούσαν και όταν γύριζα σπίτι έπεσα,χτύπησα και με πονάει το πόδι μου και δεν πήγα σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.587 26-03-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι με τη νεα γατουλα ισως στρεσσαριστουν και τα δικα σου...Δεν ειναι μονο ο Μορφεας που θα πρεπει να τη συνηθισει.Και τα θυληκα ειναι πιο δυσκολα στη συμβιωση,καθως ειναι οι αρχηγοι της "αγελης".Καλα αυτοι δεν ανησυχουν που θα κανει εγκυος τοσο ταξιδι η θυληκη τους; Click για ανάπτυξη... θα ερθει και η εκτροφεας μαζι της....τωρα που θα μεινει αυτη...ειναι αλλο θεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.588 26-03-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Κυρία Γιούλη και κυρία Δώρα ναι,έχω σχολείο,αλλά χθες στην παρέλαση τα παπούτσια με χτυπούσαν και όταν γύριζα σπίτι έπεσα,χτύπησα και με πονάει το πόδι μου και δεν πήγα σήμερα! Click για ανάπτυξη... αντε περαστικα στο ποδαρακι σου Αγνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η moukelis έγραψε: #37.589 26-03-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ερθει και η εκτροφεας μαζι της....τωρα που θα μεινει αυτη...ειναι αλλο θεμα... Click για ανάπτυξη... Για ποτε λενε;Καλυτερα παντως Γιουλη να μην την φερεις σπιτι αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.Η Καλυψω ειτε αν ειναι εγκυος ειτε αν θηλαζει θα ταραχτει πολυ νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.590 26-03-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε περαστικα στο ποδαρακι σου Αγνη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.591 26-03-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για ποτε λενε;Καλυτερα παντως Γιουλη να μην την φερεις σπιτι αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.Η Καλυψω ειτε αν ειναι εγκυος ειτε αν θηλαζει θα ταραχτει πολυ νομιζω. Click για ανάπτυξη... μα γι'αυτο σου λεω Δωρα οτι χρειαζομαι εξωτερικο χωρο για να γινει κατι τετοιο μακρυα απο τη Καλυψω και τη Σεμελη...Υπαρχουν δυσκολιες... Αυτη μου εγραψε το εξης Thank you my dear, I have forwarded photos and pedigree to my friend. She is very interested. When the "good time" comes, we'll get back to you. Regards to you and love to your beautiful cats, -- Maria Cristina Kowalczuk Δεν ξερουμε ποτε θα ερθει το "good time" που φυσικα ειναι ο οιστρος της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:29 Η staman2 έγραψε: #37.592 26-03-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντι να πιασετε το Μαη θα πιασετε λουλουδια στο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι!!!!!!!!!! Καλημερουδια παρεάκι !!!! Ωραία μέρα σήμερα! Δωράκι είσαι καθόλου καλλίτερα? Αντε άντε να γίνεις περδίκι πάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:29 Ο geo_ttc έγραψε: #37.593 26-03-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα γι'αυτο σου λεω Δωρα οτι χρειαζομαι εξωτερικο χωρο για να γινει κατι τετοιο μακρυα απο τη Καλυψω και τη Σεμελη...Υπαρχουν δυσκολιες... Αυτη μου εγραψε το εξης Thank you my dear, I have forwarded photos and pedigree to my friend. She is very interested. When the "good time" comes, we'll get back to you. Regards to you and love to your beautiful cats, -- Maria Cristina Kowalczuk Δεν ξερουμε ποτε θα ερθει το "good time" που φυσικα ειναι ο οιστρος της... Click για ανάπτυξη... Α, προχωραει το πραγμα βλεπω...... Ευχομαι να πανε ολα καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #37.594 26-03-09 10:34 Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.595 26-03-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... αντε παλι....βρε σου λεω θα γινει μονο αν γινει χωρος εξω απο το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #37.596 26-03-09 10:58 διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.597 26-03-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Click για ανάπτυξη... κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:07 Η Luna έγραψε: #37.598 26-03-09 11:07 σωστα,σωστα!! προτρεχω!! περιπου στον δευτερο μηνα (στην μεση) καναμε εναν υπερηχο μικρο (που γινεται με ακουστικα στα αυτια του γιατρου ) και ακουσε καρδουλες!με εβαλε κι εμενα να ακουσω αλλα ακουγοταν χαμος απο παρασιτα λογω τριχας!! μου ειπε οτι ακουγε πανω απο 2 αλλα δεν μπορουσε να δει ακριβως!με βαση το φουσκωμα υπολογισε 4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:10 Η staman2 έγραψε: #37.599 26-03-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... Αχ περαστικά σου καλό μου. Πραγματικά λυπάμαι. Περαστικά σου Δωράκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες?[/quote] Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η Luna έγραψε: #37.600 26-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... δεν εβαλε τα ακουστικα του και εβαλε και gel στην κοιλιτσα?? απα δεν μπορεις να δεις απο αυτον τον υπερηχο!!γι'αυτο τον ειπα μικρο!! ξεχασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1878 1879 1880 1881 1882 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κυρία Γιούλη και κυρία Δώρα ναι,έχω σχολείο,αλλά χθες στην παρέλαση τα παπούτσια με χτυπούσαν και όταν γύριζα σπίτι έπεσα,χτύπησα και με πονάει το πόδι μου και δεν πήγα σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.587 26-03-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι με τη νεα γατουλα ισως στρεσσαριστουν και τα δικα σου...Δεν ειναι μονο ο Μορφεας που θα πρεπει να τη συνηθισει.Και τα θυληκα ειναι πιο δυσκολα στη συμβιωση,καθως ειναι οι αρχηγοι της "αγελης".Καλα αυτοι δεν ανησυχουν που θα κανει εγκυος τοσο ταξιδι η θυληκη τους; Click για ανάπτυξη... θα ερθει και η εκτροφεας μαζι της....τωρα που θα μεινει αυτη...ειναι αλλο θεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.588 26-03-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Κυρία Γιούλη και κυρία Δώρα ναι,έχω σχολείο,αλλά χθες στην παρέλαση τα παπούτσια με χτυπούσαν και όταν γύριζα σπίτι έπεσα,χτύπησα και με πονάει το πόδι μου και δεν πήγα σήμερα! Click για ανάπτυξη... αντε περαστικα στο ποδαρακι σου Αγνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η moukelis έγραψε: #37.589 26-03-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ερθει και η εκτροφεας μαζι της....τωρα που θα μεινει αυτη...ειναι αλλο θεμα... Click για ανάπτυξη... Για ποτε λενε;Καλυτερα παντως Γιουλη να μην την φερεις σπιτι αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.Η Καλυψω ειτε αν ειναι εγκυος ειτε αν θηλαζει θα ταραχτει πολυ νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.590 26-03-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε περαστικα στο ποδαρακι σου Αγνη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.591 26-03-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για ποτε λενε;Καλυτερα παντως Γιουλη να μην την φερεις σπιτι αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.Η Καλυψω ειτε αν ειναι εγκυος ειτε αν θηλαζει θα ταραχτει πολυ νομιζω. Click για ανάπτυξη... μα γι'αυτο σου λεω Δωρα οτι χρειαζομαι εξωτερικο χωρο για να γινει κατι τετοιο μακρυα απο τη Καλυψω και τη Σεμελη...Υπαρχουν δυσκολιες... Αυτη μου εγραψε το εξης Thank you my dear, I have forwarded photos and pedigree to my friend. She is very interested. When the "good time" comes, we'll get back to you. Regards to you and love to your beautiful cats, -- Maria Cristina Kowalczuk Δεν ξερουμε ποτε θα ερθει το "good time" που φυσικα ειναι ο οιστρος της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:29 Η staman2 έγραψε: #37.592 26-03-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντι να πιασετε το Μαη θα πιασετε λουλουδια στο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι!!!!!!!!!! Καλημερουδια παρεάκι !!!! Ωραία μέρα σήμερα! Δωράκι είσαι καθόλου καλλίτερα? Αντε άντε να γίνεις περδίκι πάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:29 Ο geo_ttc έγραψε: #37.593 26-03-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα γι'αυτο σου λεω Δωρα οτι χρειαζομαι εξωτερικο χωρο για να γινει κατι τετοιο μακρυα απο τη Καλυψω και τη Σεμελη...Υπαρχουν δυσκολιες... Αυτη μου εγραψε το εξης Thank you my dear, I have forwarded photos and pedigree to my friend. She is very interested. When the "good time" comes, we'll get back to you. Regards to you and love to your beautiful cats, -- Maria Cristina Kowalczuk Δεν ξερουμε ποτε θα ερθει το "good time" που φυσικα ειναι ο οιστρος της... Click για ανάπτυξη... Α, προχωραει το πραγμα βλεπω...... Ευχομαι να πανε ολα καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #37.594 26-03-09 10:34 Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.595 26-03-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... αντε παλι....βρε σου λεω θα γινει μονο αν γινει χωρος εξω απο το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #37.596 26-03-09 10:58 διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.597 26-03-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Click για ανάπτυξη... κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:07 Η Luna έγραψε: #37.598 26-03-09 11:07 σωστα,σωστα!! προτρεχω!! περιπου στον δευτερο μηνα (στην μεση) καναμε εναν υπερηχο μικρο (που γινεται με ακουστικα στα αυτια του γιατρου ) και ακουσε καρδουλες!με εβαλε κι εμενα να ακουσω αλλα ακουγοταν χαμος απο παρασιτα λογω τριχας!! μου ειπε οτι ακουγε πανω απο 2 αλλα δεν μπορουσε να δει ακριβως!με βαση το φουσκωμα υπολογισε 4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:10 Η staman2 έγραψε: #37.599 26-03-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... Αχ περαστικά σου καλό μου. Πραγματικά λυπάμαι. Περαστικά σου Δωράκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες?[/quote] Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η Luna έγραψε: #37.600 26-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... δεν εβαλε τα ακουστικα του και εβαλε και gel στην κοιλιτσα?? απα δεν μπορεις να δεις απο αυτον τον υπερηχο!!γι'αυτο τον ειπα μικρο!! ξεχασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1878 1879 1880 1881 1882 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι με τη νεα γατουλα ισως στρεσσαριστουν και τα δικα σου...Δεν ειναι μονο ο Μορφεας που θα πρεπει να τη συνηθισει.Και τα θυληκα ειναι πιο δυσκολα στη συμβιωση,καθως ειναι οι αρχηγοι της "αγελης".Καλα αυτοι δεν ανησυχουν που θα κανει εγκυος τοσο ταξιδι η θυληκη τους; Click για ανάπτυξη... θα ερθει και η εκτροφεας μαζι της....τωρα που θα μεινει αυτη...ειναι αλλο θεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.588 26-03-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Κυρία Γιούλη και κυρία Δώρα ναι,έχω σχολείο,αλλά χθες στην παρέλαση τα παπούτσια με χτυπούσαν και όταν γύριζα σπίτι έπεσα,χτύπησα και με πονάει το πόδι μου και δεν πήγα σήμερα! Click για ανάπτυξη... αντε περαστικα στο ποδαρακι σου Αγνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η moukelis έγραψε: #37.589 26-03-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ερθει και η εκτροφεας μαζι της....τωρα που θα μεινει αυτη...ειναι αλλο θεμα... Click για ανάπτυξη... Για ποτε λενε;Καλυτερα παντως Γιουλη να μην την φερεις σπιτι αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.Η Καλυψω ειτε αν ειναι εγκυος ειτε αν θηλαζει θα ταραχτει πολυ νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.590 26-03-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε περαστικα στο ποδαρακι σου Αγνη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.591 26-03-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για ποτε λενε;Καλυτερα παντως Γιουλη να μην την φερεις σπιτι αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.Η Καλυψω ειτε αν ειναι εγκυος ειτε αν θηλαζει θα ταραχτει πολυ νομιζω. Click για ανάπτυξη... μα γι'αυτο σου λεω Δωρα οτι χρειαζομαι εξωτερικο χωρο για να γινει κατι τετοιο μακρυα απο τη Καλυψω και τη Σεμελη...Υπαρχουν δυσκολιες... Αυτη μου εγραψε το εξης Thank you my dear, I have forwarded photos and pedigree to my friend. She is very interested. When the "good time" comes, we'll get back to you. Regards to you and love to your beautiful cats, -- Maria Cristina Kowalczuk Δεν ξερουμε ποτε θα ερθει το "good time" που φυσικα ειναι ο οιστρος της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:29 Η staman2 έγραψε: #37.592 26-03-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντι να πιασετε το Μαη θα πιασετε λουλουδια στο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι!!!!!!!!!! Καλημερουδια παρεάκι !!!! Ωραία μέρα σήμερα! Δωράκι είσαι καθόλου καλλίτερα? Αντε άντε να γίνεις περδίκι πάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:29 Ο geo_ttc έγραψε: #37.593 26-03-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα γι'αυτο σου λεω Δωρα οτι χρειαζομαι εξωτερικο χωρο για να γινει κατι τετοιο μακρυα απο τη Καλυψω και τη Σεμελη...Υπαρχουν δυσκολιες... Αυτη μου εγραψε το εξης Thank you my dear, I have forwarded photos and pedigree to my friend. She is very interested. When the "good time" comes, we'll get back to you. Regards to you and love to your beautiful cats, -- Maria Cristina Kowalczuk Δεν ξερουμε ποτε θα ερθει το "good time" που φυσικα ειναι ο οιστρος της... Click για ανάπτυξη... Α, προχωραει το πραγμα βλεπω...... Ευχομαι να πανε ολα καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #37.594 26-03-09 10:34 Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.595 26-03-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... αντε παλι....βρε σου λεω θα γινει μονο αν γινει χωρος εξω απο το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #37.596 26-03-09 10:58 διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.597 26-03-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Click για ανάπτυξη... κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:07 Η Luna έγραψε: #37.598 26-03-09 11:07 σωστα,σωστα!! προτρεχω!! περιπου στον δευτερο μηνα (στην μεση) καναμε εναν υπερηχο μικρο (που γινεται με ακουστικα στα αυτια του γιατρου ) και ακουσε καρδουλες!με εβαλε κι εμενα να ακουσω αλλα ακουγοταν χαμος απο παρασιτα λογω τριχας!! μου ειπε οτι ακουγε πανω απο 2 αλλα δεν μπορουσε να δει ακριβως!με βαση το φουσκωμα υπολογισε 4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:10 Η staman2 έγραψε: #37.599 26-03-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... Αχ περαστικά σου καλό μου. Πραγματικά λυπάμαι. Περαστικά σου Δωράκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες?[/quote] Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η Luna έγραψε: #37.600 26-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... δεν εβαλε τα ακουστικα του και εβαλε και gel στην κοιλιτσα?? απα δεν μπορεις να δεις απο αυτον τον υπερηχο!!γι'αυτο τον ειπα μικρο!! ξεχασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1878 1879 1880 1881 1882 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Κυρία Γιούλη και κυρία Δώρα ναι,έχω σχολείο,αλλά χθες στην παρέλαση τα παπούτσια με χτυπούσαν και όταν γύριζα σπίτι έπεσα,χτύπησα και με πονάει το πόδι μου και δεν πήγα σήμερα! Click για ανάπτυξη... αντε περαστικα στο ποδαρακι σου Αγνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η moukelis έγραψε: #37.589 26-03-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ερθει και η εκτροφεας μαζι της....τωρα που θα μεινει αυτη...ειναι αλλο θεμα... Click για ανάπτυξη... Για ποτε λενε;Καλυτερα παντως Γιουλη να μην την φερεις σπιτι αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.Η Καλυψω ειτε αν ειναι εγκυος ειτε αν θηλαζει θα ταραχτει πολυ νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.590 26-03-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε περαστικα στο ποδαρακι σου Αγνη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.591 26-03-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για ποτε λενε;Καλυτερα παντως Γιουλη να μην την φερεις σπιτι αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.Η Καλυψω ειτε αν ειναι εγκυος ειτε αν θηλαζει θα ταραχτει πολυ νομιζω. Click για ανάπτυξη... μα γι'αυτο σου λεω Δωρα οτι χρειαζομαι εξωτερικο χωρο για να γινει κατι τετοιο μακρυα απο τη Καλυψω και τη Σεμελη...Υπαρχουν δυσκολιες... Αυτη μου εγραψε το εξης Thank you my dear, I have forwarded photos and pedigree to my friend. She is very interested. When the "good time" comes, we'll get back to you. Regards to you and love to your beautiful cats, -- Maria Cristina Kowalczuk Δεν ξερουμε ποτε θα ερθει το "good time" που φυσικα ειναι ο οιστρος της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:29 Η staman2 έγραψε: #37.592 26-03-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντι να πιασετε το Μαη θα πιασετε λουλουδια στο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι!!!!!!!!!! Καλημερουδια παρεάκι !!!! Ωραία μέρα σήμερα! Δωράκι είσαι καθόλου καλλίτερα? Αντε άντε να γίνεις περδίκι πάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:29 Ο geo_ttc έγραψε: #37.593 26-03-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα γι'αυτο σου λεω Δωρα οτι χρειαζομαι εξωτερικο χωρο για να γινει κατι τετοιο μακρυα απο τη Καλυψω και τη Σεμελη...Υπαρχουν δυσκολιες... Αυτη μου εγραψε το εξης Thank you my dear, I have forwarded photos and pedigree to my friend. She is very interested. When the "good time" comes, we'll get back to you. Regards to you and love to your beautiful cats, -- Maria Cristina Kowalczuk Δεν ξερουμε ποτε θα ερθει το "good time" που φυσικα ειναι ο οιστρος της... Click για ανάπτυξη... Α, προχωραει το πραγμα βλεπω...... Ευχομαι να πανε ολα καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #37.594 26-03-09 10:34 Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.595 26-03-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... αντε παλι....βρε σου λεω θα γινει μονο αν γινει χωρος εξω απο το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #37.596 26-03-09 10:58 διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.597 26-03-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Click για ανάπτυξη... κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:07 Η Luna έγραψε: #37.598 26-03-09 11:07 σωστα,σωστα!! προτρεχω!! περιπου στον δευτερο μηνα (στην μεση) καναμε εναν υπερηχο μικρο (που γινεται με ακουστικα στα αυτια του γιατρου ) και ακουσε καρδουλες!με εβαλε κι εμενα να ακουσω αλλα ακουγοταν χαμος απο παρασιτα λογω τριχας!! μου ειπε οτι ακουγε πανω απο 2 αλλα δεν μπορουσε να δει ακριβως!με βαση το φουσκωμα υπολογισε 4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:10 Η staman2 έγραψε: #37.599 26-03-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... Αχ περαστικά σου καλό μου. Πραγματικά λυπάμαι. Περαστικά σου Δωράκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες?[/quote] Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η Luna έγραψε: #37.600 26-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... δεν εβαλε τα ακουστικα του και εβαλε και gel στην κοιλιτσα?? απα δεν μπορεις να δεις απο αυτον τον υπερηχο!!γι'αυτο τον ειπα μικρο!! ξεχασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1878 1879 1880 1881 1882 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ερθει και η εκτροφεας μαζι της....τωρα που θα μεινει αυτη...ειναι αλλο θεμα... Click για ανάπτυξη... Για ποτε λενε;Καλυτερα παντως Γιουλη να μην την φερεις σπιτι αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.Η Καλυψω ειτε αν ειναι εγκυος ειτε αν θηλαζει θα ταραχτει πολυ νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.590 26-03-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε περαστικα στο ποδαρακι σου Αγνη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.591 26-03-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για ποτε λενε;Καλυτερα παντως Γιουλη να μην την φερεις σπιτι αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.Η Καλυψω ειτε αν ειναι εγκυος ειτε αν θηλαζει θα ταραχτει πολυ νομιζω. Click για ανάπτυξη... μα γι'αυτο σου λεω Δωρα οτι χρειαζομαι εξωτερικο χωρο για να γινει κατι τετοιο μακρυα απο τη Καλυψω και τη Σεμελη...Υπαρχουν δυσκολιες... Αυτη μου εγραψε το εξης Thank you my dear, I have forwarded photos and pedigree to my friend. She is very interested. When the "good time" comes, we'll get back to you. Regards to you and love to your beautiful cats, -- Maria Cristina Kowalczuk Δεν ξερουμε ποτε θα ερθει το "good time" που φυσικα ειναι ο οιστρος της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:29 Η staman2 έγραψε: #37.592 26-03-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντι να πιασετε το Μαη θα πιασετε λουλουδια στο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι!!!!!!!!!! Καλημερουδια παρεάκι !!!! Ωραία μέρα σήμερα! Δωράκι είσαι καθόλου καλλίτερα? Αντε άντε να γίνεις περδίκι πάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:29 Ο geo_ttc έγραψε: #37.593 26-03-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα γι'αυτο σου λεω Δωρα οτι χρειαζομαι εξωτερικο χωρο για να γινει κατι τετοιο μακρυα απο τη Καλυψω και τη Σεμελη...Υπαρχουν δυσκολιες... Αυτη μου εγραψε το εξης Thank you my dear, I have forwarded photos and pedigree to my friend. She is very interested. When the "good time" comes, we'll get back to you. Regards to you and love to your beautiful cats, -- Maria Cristina Kowalczuk Δεν ξερουμε ποτε θα ερθει το "good time" που φυσικα ειναι ο οιστρος της... Click για ανάπτυξη... Α, προχωραει το πραγμα βλεπω...... Ευχομαι να πανε ολα καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #37.594 26-03-09 10:34 Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.595 26-03-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... αντε παλι....βρε σου λεω θα γινει μονο αν γινει χωρος εξω απο το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #37.596 26-03-09 10:58 διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.597 26-03-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Click για ανάπτυξη... κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:07 Η Luna έγραψε: #37.598 26-03-09 11:07 σωστα,σωστα!! προτρεχω!! περιπου στον δευτερο μηνα (στην μεση) καναμε εναν υπερηχο μικρο (που γινεται με ακουστικα στα αυτια του γιατρου ) και ακουσε καρδουλες!με εβαλε κι εμενα να ακουσω αλλα ακουγοταν χαμος απο παρασιτα λογω τριχας!! μου ειπε οτι ακουγε πανω απο 2 αλλα δεν μπορουσε να δει ακριβως!με βαση το φουσκωμα υπολογισε 4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:10 Η staman2 έγραψε: #37.599 26-03-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... Αχ περαστικά σου καλό μου. Πραγματικά λυπάμαι. Περαστικά σου Δωράκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες?[/quote] Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η Luna έγραψε: #37.600 26-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... δεν εβαλε τα ακουστικα του και εβαλε και gel στην κοιλιτσα?? απα δεν μπορεις να δεις απο αυτον τον υπερηχο!!γι'αυτο τον ειπα μικρο!! ξεχασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1878 1879 1880 1881 1882 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε περαστικα στο ποδαρακι σου Αγνη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.591 26-03-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για ποτε λενε;Καλυτερα παντως Γιουλη να μην την φερεις σπιτι αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.Η Καλυψω ειτε αν ειναι εγκυος ειτε αν θηλαζει θα ταραχτει πολυ νομιζω. Click για ανάπτυξη... μα γι'αυτο σου λεω Δωρα οτι χρειαζομαι εξωτερικο χωρο για να γινει κατι τετοιο μακρυα απο τη Καλυψω και τη Σεμελη...Υπαρχουν δυσκολιες... Αυτη μου εγραψε το εξης Thank you my dear, I have forwarded photos and pedigree to my friend. She is very interested. When the "good time" comes, we'll get back to you. Regards to you and love to your beautiful cats, -- Maria Cristina Kowalczuk Δεν ξερουμε ποτε θα ερθει το "good time" που φυσικα ειναι ο οιστρος της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:29 Η staman2 έγραψε: #37.592 26-03-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντι να πιασετε το Μαη θα πιασετε λουλουδια στο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι!!!!!!!!!! Καλημερουδια παρεάκι !!!! Ωραία μέρα σήμερα! Δωράκι είσαι καθόλου καλλίτερα? Αντε άντε να γίνεις περδίκι πάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:29 Ο geo_ttc έγραψε: #37.593 26-03-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα γι'αυτο σου λεω Δωρα οτι χρειαζομαι εξωτερικο χωρο για να γινει κατι τετοιο μακρυα απο τη Καλυψω και τη Σεμελη...Υπαρχουν δυσκολιες... Αυτη μου εγραψε το εξης Thank you my dear, I have forwarded photos and pedigree to my friend. She is very interested. When the "good time" comes, we'll get back to you. Regards to you and love to your beautiful cats, -- Maria Cristina Kowalczuk Δεν ξερουμε ποτε θα ερθει το "good time" που φυσικα ειναι ο οιστρος της... Click για ανάπτυξη... Α, προχωραει το πραγμα βλεπω...... Ευχομαι να πανε ολα καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #37.594 26-03-09 10:34 Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.595 26-03-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... αντε παλι....βρε σου λεω θα γινει μονο αν γινει χωρος εξω απο το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #37.596 26-03-09 10:58 διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.597 26-03-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Click για ανάπτυξη... κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:07 Η Luna έγραψε: #37.598 26-03-09 11:07 σωστα,σωστα!! προτρεχω!! περιπου στον δευτερο μηνα (στην μεση) καναμε εναν υπερηχο μικρο (που γινεται με ακουστικα στα αυτια του γιατρου ) και ακουσε καρδουλες!με εβαλε κι εμενα να ακουσω αλλα ακουγοταν χαμος απο παρασιτα λογω τριχας!! μου ειπε οτι ακουγε πανω απο 2 αλλα δεν μπορουσε να δει ακριβως!με βαση το φουσκωμα υπολογισε 4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:10 Η staman2 έγραψε: #37.599 26-03-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... Αχ περαστικά σου καλό μου. Πραγματικά λυπάμαι. Περαστικά σου Δωράκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες?[/quote] Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η Luna έγραψε: #37.600 26-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... δεν εβαλε τα ακουστικα του και εβαλε και gel στην κοιλιτσα?? απα δεν μπορεις να δεις απο αυτον τον υπερηχο!!γι'αυτο τον ειπα μικρο!! ξεχασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1878 1879 1880 1881 1882 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για ποτε λενε;Καλυτερα παντως Γιουλη να μην την φερεις σπιτι αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.Η Καλυψω ειτε αν ειναι εγκυος ειτε αν θηλαζει θα ταραχτει πολυ νομιζω. Click για ανάπτυξη... μα γι'αυτο σου λεω Δωρα οτι χρειαζομαι εξωτερικο χωρο για να γινει κατι τετοιο μακρυα απο τη Καλυψω και τη Σεμελη...Υπαρχουν δυσκολιες... Αυτη μου εγραψε το εξης Thank you my dear, I have forwarded photos and pedigree to my friend. She is very interested. When the "good time" comes, we'll get back to you. Regards to you and love to your beautiful cats, -- Maria Cristina Kowalczuk Δεν ξερουμε ποτε θα ερθει το "good time" που φυσικα ειναι ο οιστρος της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:29 Η staman2 έγραψε: #37.592 26-03-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντι να πιασετε το Μαη θα πιασετε λουλουδια στο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι!!!!!!!!!! Καλημερουδια παρεάκι !!!! Ωραία μέρα σήμερα! Δωράκι είσαι καθόλου καλλίτερα? Αντε άντε να γίνεις περδίκι πάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:29 Ο geo_ttc έγραψε: #37.593 26-03-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα γι'αυτο σου λεω Δωρα οτι χρειαζομαι εξωτερικο χωρο για να γινει κατι τετοιο μακρυα απο τη Καλυψω και τη Σεμελη...Υπαρχουν δυσκολιες... Αυτη μου εγραψε το εξης Thank you my dear, I have forwarded photos and pedigree to my friend. She is very interested. When the "good time" comes, we'll get back to you. Regards to you and love to your beautiful cats, -- Maria Cristina Kowalczuk Δεν ξερουμε ποτε θα ερθει το "good time" που φυσικα ειναι ο οιστρος της... Click για ανάπτυξη... Α, προχωραει το πραγμα βλεπω...... Ευχομαι να πανε ολα καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #37.594 26-03-09 10:34 Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.595 26-03-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... αντε παλι....βρε σου λεω θα γινει μονο αν γινει χωρος εξω απο το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #37.596 26-03-09 10:58 διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.597 26-03-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Click για ανάπτυξη... κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:07 Η Luna έγραψε: #37.598 26-03-09 11:07 σωστα,σωστα!! προτρεχω!! περιπου στον δευτερο μηνα (στην μεση) καναμε εναν υπερηχο μικρο (που γινεται με ακουστικα στα αυτια του γιατρου ) και ακουσε καρδουλες!με εβαλε κι εμενα να ακουσω αλλα ακουγοταν χαμος απο παρασιτα λογω τριχας!! μου ειπε οτι ακουγε πανω απο 2 αλλα δεν μπορουσε να δει ακριβως!με βαση το φουσκωμα υπολογισε 4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:10 Η staman2 έγραψε: #37.599 26-03-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... Αχ περαστικά σου καλό μου. Πραγματικά λυπάμαι. Περαστικά σου Δωράκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες?[/quote] Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η Luna έγραψε: #37.600 26-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... δεν εβαλε τα ακουστικα του και εβαλε και gel στην κοιλιτσα?? απα δεν μπορεις να δεις απο αυτον τον υπερηχο!!γι'αυτο τον ειπα μικρο!! ξεχασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1878 1879 1880 1881 1882 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντι να πιασετε το Μαη θα πιασετε λουλουδια στο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι!!!!!!!!!! Καλημερουδια παρεάκι !!!! Ωραία μέρα σήμερα! Δωράκι είσαι καθόλου καλλίτερα? Αντε άντε να γίνεις περδίκι πάλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:29 Ο geo_ttc έγραψε: #37.593 26-03-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα γι'αυτο σου λεω Δωρα οτι χρειαζομαι εξωτερικο χωρο για να γινει κατι τετοιο μακρυα απο τη Καλυψω και τη Σεμελη...Υπαρχουν δυσκολιες... Αυτη μου εγραψε το εξης Thank you my dear, I have forwarded photos and pedigree to my friend. She is very interested. When the "good time" comes, we'll get back to you. Regards to you and love to your beautiful cats, -- Maria Cristina Kowalczuk Δεν ξερουμε ποτε θα ερθει το "good time" που φυσικα ειναι ο οιστρος της... Click για ανάπτυξη... Α, προχωραει το πραγμα βλεπω...... Ευχομαι να πανε ολα καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #37.594 26-03-09 10:34 Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.595 26-03-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... αντε παλι....βρε σου λεω θα γινει μονο αν γινει χωρος εξω απο το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #37.596 26-03-09 10:58 διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.597 26-03-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Click για ανάπτυξη... κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:07 Η Luna έγραψε: #37.598 26-03-09 11:07 σωστα,σωστα!! προτρεχω!! περιπου στον δευτερο μηνα (στην μεση) καναμε εναν υπερηχο μικρο (που γινεται με ακουστικα στα αυτια του γιατρου ) και ακουσε καρδουλες!με εβαλε κι εμενα να ακουσω αλλα ακουγοταν χαμος απο παρασιτα λογω τριχας!! μου ειπε οτι ακουγε πανω απο 2 αλλα δεν μπορουσε να δει ακριβως!με βαση το φουσκωμα υπολογισε 4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:10 Η staman2 έγραψε: #37.599 26-03-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... Αχ περαστικά σου καλό μου. Πραγματικά λυπάμαι. Περαστικά σου Δωράκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες?[/quote] Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η Luna έγραψε: #37.600 26-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... δεν εβαλε τα ακουστικα του και εβαλε και gel στην κοιλιτσα?? απα δεν μπορεις να δεις απο αυτον τον υπερηχο!!γι'αυτο τον ειπα μικρο!! ξεχασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1878 1879 1880 1881 1882 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα γι'αυτο σου λεω Δωρα οτι χρειαζομαι εξωτερικο χωρο για να γινει κατι τετοιο μακρυα απο τη Καλυψω και τη Σεμελη...Υπαρχουν δυσκολιες... Αυτη μου εγραψε το εξης Thank you my dear, I have forwarded photos and pedigree to my friend. She is very interested. When the "good time" comes, we'll get back to you. Regards to you and love to your beautiful cats, -- Maria Cristina Kowalczuk Δεν ξερουμε ποτε θα ερθει το "good time" που φυσικα ειναι ο οιστρος της... Click για ανάπτυξη... Α, προχωραει το πραγμα βλεπω...... Ευχομαι να πανε ολα καλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:34 Η moukelis έγραψε: #37.594 26-03-09 10:34 Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.595 26-03-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... αντε παλι....βρε σου λεω θα γινει μονο αν γινει χωρος εξω απο το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #37.596 26-03-09 10:58 διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.597 26-03-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Click για ανάπτυξη... κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:07 Η Luna έγραψε: #37.598 26-03-09 11:07 σωστα,σωστα!! προτρεχω!! περιπου στον δευτερο μηνα (στην μεση) καναμε εναν υπερηχο μικρο (που γινεται με ακουστικα στα αυτια του γιατρου ) και ακουσε καρδουλες!με εβαλε κι εμενα να ακουσω αλλα ακουγοταν χαμος απο παρασιτα λογω τριχας!! μου ειπε οτι ακουγε πανω απο 2 αλλα δεν μπορουσε να δει ακριβως!με βαση το φουσκωμα υπολογισε 4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:10 Η staman2 έγραψε: #37.599 26-03-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... Αχ περαστικά σου καλό μου. Πραγματικά λυπάμαι. Περαστικά σου Δωράκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες?[/quote] Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η Luna έγραψε: #37.600 26-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... δεν εβαλε τα ακουστικα του και εβαλε και gel στην κοιλιτσα?? απα δεν μπορεις να δεις απο αυτον τον υπερηχο!!γι'αυτο τον ειπα μικρο!! ξεχασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1878 1879 1880 1881 1882 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.595 26-03-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... αντε παλι....βρε σου λεω θα γινει μονο αν γινει χωρος εξω απο το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #37.596 26-03-09 10:58 διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.597 26-03-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Click για ανάπτυξη... κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:07 Η Luna έγραψε: #37.598 26-03-09 11:07 σωστα,σωστα!! προτρεχω!! περιπου στον δευτερο μηνα (στην μεση) καναμε εναν υπερηχο μικρο (που γινεται με ακουστικα στα αυτια του γιατρου ) και ακουσε καρδουλες!με εβαλε κι εμενα να ακουσω αλλα ακουγοταν χαμος απο παρασιτα λογω τριχας!! μου ειπε οτι ακουγε πανω απο 2 αλλα δεν μπορουσε να δει ακριβως!με βαση το φουσκωμα υπολογισε 4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:10 Η staman2 έγραψε: #37.599 26-03-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... Αχ περαστικά σου καλό μου. Πραγματικά λυπάμαι. Περαστικά σου Δωράκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες?[/quote] Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η Luna έγραψε: #37.600 26-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... δεν εβαλε τα ακουστικα του και εβαλε και gel στην κοιλιτσα?? απα δεν μπορεις να δεις απο αυτον τον υπερηχο!!γι'αυτο τον ειπα μικρο!! ξεχασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1878 1879 1880 1881 1882 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... αντε παλι....βρε σου λεω θα γινει μονο αν γινει χωρος εξω απο το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #37.596 26-03-09 10:58 διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.597 26-03-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Click για ανάπτυξη... κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:07 Η Luna έγραψε: #37.598 26-03-09 11:07 σωστα,σωστα!! προτρεχω!! περιπου στον δευτερο μηνα (στην μεση) καναμε εναν υπερηχο μικρο (που γινεται με ακουστικα στα αυτια του γιατρου ) και ακουσε καρδουλες!με εβαλε κι εμενα να ακουσω αλλα ακουγοταν χαμος απο παρασιτα λογω τριχας!! μου ειπε οτι ακουγε πανω απο 2 αλλα δεν μπορουσε να δει ακριβως!με βαση το φουσκωμα υπολογισε 4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:10 Η staman2 έγραψε: #37.599 26-03-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... Αχ περαστικά σου καλό μου. Πραγματικά λυπάμαι. Περαστικά σου Δωράκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες?[/quote] Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η Luna έγραψε: #37.600 26-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... δεν εβαλε τα ακουστικα του και εβαλε και gel στην κοιλιτσα?? απα δεν μπορεις να δεις απο αυτον τον υπερηχο!!γι'αυτο τον ειπα μικρο!! ξεχασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1878 1879 1880 1881 1882 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.597 26-03-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Click για ανάπτυξη... κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:07 Η Luna έγραψε: #37.598 26-03-09 11:07 σωστα,σωστα!! προτρεχω!! περιπου στον δευτερο μηνα (στην μεση) καναμε εναν υπερηχο μικρο (που γινεται με ακουστικα στα αυτια του γιατρου ) και ακουσε καρδουλες!με εβαλε κι εμενα να ακουσω αλλα ακουγοταν χαμος απο παρασιτα λογω τριχας!! μου ειπε οτι ακουγε πανω απο 2 αλλα δεν μπορουσε να δει ακριβως!με βαση το φουσκωμα υπολογισε 4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:10 Η staman2 έγραψε: #37.599 26-03-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... Αχ περαστικά σου καλό μου. Πραγματικά λυπάμαι. Περαστικά σου Δωράκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες?[/quote] Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η Luna έγραψε: #37.600 26-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... δεν εβαλε τα ακουστικα του και εβαλε και gel στην κοιλιτσα?? απα δεν μπορεις να δεις απο αυτον τον υπερηχο!!γι'αυτο τον ειπα μικρο!! ξεχασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1878 1879 1880 1881 1882 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: διασημος ο Μορφεας!!! θα παει και με ιταλιδες!!! αλλος international αρσενικος!! (πρωτος ειναι ο fidel)!!!! Click για ανάπτυξη... κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:07 Η Luna έγραψε: #37.598 26-03-09 11:07 σωστα,σωστα!! προτρεχω!! περιπου στον δευτερο μηνα (στην μεση) καναμε εναν υπερηχο μικρο (που γινεται με ακουστικα στα αυτια του γιατρου ) και ακουσε καρδουλες!με εβαλε κι εμενα να ακουσω αλλα ακουγοταν χαμος απο παρασιτα λογω τριχας!! μου ειπε οτι ακουγε πανω απο 2 αλλα δεν μπορουσε να δει ακριβως!με βαση το φουσκωμα υπολογισε 4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:10 Η staman2 έγραψε: #37.599 26-03-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... Αχ περαστικά σου καλό μου. Πραγματικά λυπάμαι. Περαστικά σου Δωράκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες?[/quote] Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η Luna έγραψε: #37.600 26-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... δεν εβαλε τα ακουστικα του και εβαλε και gel στην κοιλιτσα?? απα δεν μπορεις να δεις απο αυτον τον υπερηχο!!γι'αυτο τον ειπα μικρο!! ξεχασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1878 1879 1880 1881 1882 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σωστα,σωστα!! προτρεχω!! περιπου στον δευτερο μηνα (στην μεση) καναμε εναν υπερηχο μικρο (που γινεται με ακουστικα στα αυτια του γιατρου ) και ακουσε καρδουλες!με εβαλε κι εμενα να ακουσω αλλα ακουγοταν χαμος απο παρασιτα λογω τριχας!! μου ειπε οτι ακουγε πανω απο 2 αλλα δεν μπορουσε να δει ακριβως!με βαση το φουσκωμα υπολογισε 4!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:10 Η staman2 έγραψε: #37.599 26-03-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... Αχ περαστικά σου καλό μου. Πραγματικά λυπάμαι. Περαστικά σου Δωράκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες?[/quote] Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η Luna έγραψε: #37.600 26-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... δεν εβαλε τα ακουστικα του και εβαλε και gel στην κοιλιτσα?? απα δεν μπορεις να δεις απο αυτον τον υπερηχο!!γι'αυτο τον ειπα μικρο!! ξεχασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1878 1879 1880 1881 1882 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1880 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,αμα περιμενουμε το good time...ζησε Μαη μου.Κι αυτη η γατουλα βρε παιδι μου πως θα ζευγαρωσει με τρεις γατες στο σπιτι;Δε φοβαται μηπως στρεσσααριστει;Τι να πω,εγω θα ελεγα να της μεταφερεις τις ανησυχιες σου. Καλημερα Αναστασω! Οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα,χτες ειχα 38,9 με μπανιο και πονσταν.Σημερα πηγα και πηρα τη μισθοδοσια σπιτι. Click για ανάπτυξη... Αχ περαστικά σου καλό μου. Πραγματικά λυπάμαι. Περαστικά σου Δωράκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατσε να δουμε...δεν ειμαστε καθολου ευκολοι εμεις...με τετοιο παιδι Να σε πω μαρι Γιαννα...θυμασαι σε ποια ηλικια εγκυμοσυνης εκανες υπερηχο στη Luna και αν ειδες μονο σακους ή και καρδουλες?[/quote] Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η Luna έγραψε: #37.600 26-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... δεν εβαλε τα ακουστικα του και εβαλε και gel στην κοιλιτσα?? απα δεν μπορεις να δεις απο αυτον τον υπερηχο!!γι'αυτο τον ειπα μικρο!! ξεχασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο η Γιάννα δεν έκανε υπέρηχο στη Λουνίτσα. Θυμάμαι ήμουν μαζί της όταν πήγαμε στο γιατρο και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη νομίζω. Επιασε ο γιατρος την κοιλίτσα της κι απο την ψηλάφιση είπε πως είχε γύρω στα 4 μωρά ίσως και άλλο ένα. Click για ανάπτυξη... δεν εβαλε τα ακουστικα του και εβαλε και gel στην κοιλιτσα?? απα δεν μπορεις να δεις απο αυτον τον υπερηχο!!γι'αυτο τον ειπα μικρο!! ξεχασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.