Birman-maniacs

Τι ωραία ΚαλυψωΜορφεάκια είναι αυτά;);)

20061029lailokenpp.JPG

και η Luthien Tinuviel (lilac point)

200201vielsottopoltrona.jpg

της φιλης μου της Roberta ζευγαρωσαν και κανανε 5 μωρακια....ακομα δεν ξερουν χρωματα...

Τωρα εμενα γιατι μου τα λεει αυτα???:/::P
Για να σας αγχώσει!:P:D:up::lol:
Αυτος ειναι ο Μικυ!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πράγματι έχει ένα ύφος αγελαδέ.. :cool:
κοιτα πως τσιμπανε οι Σιαμοφιλοι:P:lol:
Νικο την εβαψες τωρα...:lol:
Εμενα δε μου φαινεται αγελαδε,νομιζω οτι εχει συνεχεια ενα υφος λες και τον επιασαν στα πρασα.:lol:
Δεν εχει υφος αγελαδε...εχει οντως με πιασανε στα πρασα:up::up:κουκλος ειναι :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοιτα πως τσιμπανε οι Σιαμοφιλοι:P:lol:

Δεν εχει υφος αγελαδε...εχει οντως με πιασανε στα πρασα:up::up:κουκλος ειναι :up:
Εεεετσι!!!! Μίλησε κι ένας σωστός άνθρωπος.!!!:lol::up:

Νικο την εβαψες τωρα...:lol:
Εμενα δε μου φαινεται αγελαδε,νομιζω οτι εχει συνεχεια ενα υφος λες και τον επιασαν στα πρασα.:lol:

:lol::lol::lol: μα βρε κορίτσια παρεξήγησης με το 'αγελαδέ' εννοώ ότι έχει ένα βλέμα που σε μαγνητίζει να βλέπεις την ομορφιά που έχει στο σύνολό της.. :rolleyes:

το σώσαμε κάπως; :D

:lol::lol::lol: μα βρε κορίτσια παρεξήγησης με το 'αγελαδέ' εννοώ ότι έχει ένα βλέμα που σε μαγνητίζει να βλέπεις την ομορφιά που έχει στο σύνολό της.. :rolleyes:

Σε μαγνητιζουν οι ομορφες αγελαδες Νικο;:blink::blink::blink::confused:
:lol:

Γεια σας!:D Τα κάναμε μπεμπέ!:P:cool::lol::up:
4.jpg

5.jpg

αααα Νικολακη δεν ήξερα ότι υπάρχει νέο είδος αγελάδας ονόματι: "αγελαδοκόμπρα" το οποίον μαγνητίζει με τους οφθαλμους του. :lol::PΜπορείς σε παρακαλώ να μας παραθέσεις καμια φωτο του είδους????:lol::lol::lol::P

οχι...για να με προκαλεσει...να παρω κι αλλο:/::blink::lol:
Κι αλλό Βιρμανάκι;:blink: 3 κι άλλα τόσα μικρά + 1 δώρο;:confused::lol::up: Ωραίο ακούγεται...:hmm::P:lol:

Σε μαγνητιζουν οι ομορφες αγελαδες Νικο;:blink::blink::blink::confused:
:lol:
Μαλλον κατι πολυ συγκεριμενο απο αυτες...με θρεπτικο περιεχομενο:P:P:lol::lol:

Κι αλλό Βιρμανάκι;:blink: 3 κι άλλα τόσα μικρά + 1 δώρο;:confused::lol::up: Ωραίο ακούγεται...:hmm::P:lol:
καλε ποιος σου ειπε οτι θα παρω κι αλλο? Απλα το ονειρευομαι οπως εσυ;):)

Κάποτε,αν υπάρχει ο κόσμος τότε...:hmm::P:lol::up:

Βέβαια Γιουλακο μου δίκιο έχεις. :)Τα όνειρα ποτέ δεν έβλαψαν. Αλλα μην ξεχνάμε οτι πολλες φορές γίνονται και στόχοι μας;):up::P
Και πρέπει να ευχομαστε σ΄αυτους που αγαπάμε να εκπληρώνουν τους στόχους τους!!!!!!! οταν βέβαια έρθει το πλήρωμα του χρόνου για όλα!:up:
Εγω γενικως το εύχομαι σε όλους μας εδω μέσα!:up:

Για καμαρώστε το παιδί ! Σίμπα ο γαμπρος της Δώρας!
Simba4.jpg
75.jpg

Δίκιο έχει η κ.Δώρα!Έχει ένα ύφος λες και τον έπιασαν στα πράσα!Σαν να λέει:ωχ,την έβαψα!Επείσης είναι λίγο απορημένος!Δεν έχει κατανοήσει φαίνεται τη φωτογραφική μηχανή ακόμα!:lol::lol::lol:

το υφος των Σιαμ τελικα ειναι alert...δηλαδη σε εφαγρυπνηση...σε αντιθεση με των Περσικων...για το υφος των Βιρμανικων δεν θελω να αναφερθω γιατι θα με περασετε για ψωναρα...που ειμαι δηλαδη:P:P:lol::lol::lol:

το Βιρμανονειρο μου:inlove::inlove::inlove::inlove:

20051120undomiel%20002.jpg

Της δικιας μου δεν ειναι καθολου alert...Κοιμαται ορθια.:lol:
Γιουλη συγνωμη αλλα η Καλυψω ειναι χιλιες φορες πιο ομορφη απο τη γατουλα της φωτο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back