bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:10 Η bunny έγραψε: #37.761 29-03-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Πάλι δεν φαίνεται!Πως ανέβασες τη φωτογραφία;Με συννημένα,επικόλληση ή με την λειτουργία εισάγετε εικόνα; Με την υπογραμμισμένη λειτουργία ούτε και εμένα μου βγάζει φωτογραφίες! Click για ανάπτυξη... Όχι,επισύναψη έκανα! Σοβαρά δεν τη βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.762 29-03-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι,επισύναψη έκανα! Σοβαρά δεν τη βλέπεις; Click για ανάπτυξη... Βλέπω ένα τετραγωνάκι με ένα <<χ>> μέσα.Επισύναψη είναι διαχείρηση συννημένων αρχείων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:17 Η bunny έγραψε: #37.763 29-03-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Βλέπω ένα τετραγωνάκι με ένα <<χ>> μέσα.Επισύναψη είναι διαχείρηση συννημένων αρχείων; Click για ανάπτυξη... Ναι. Μάλλον κάτι θα έγινε... Τώρα τη βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:22 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.764 29-03-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι. Μάλλον κάτι θα έγινε... Τώρα τη βλέπεις; Click για ανάπτυξη... Όχι,ούτε τα δικά σου,ούτε της κ.Γιούλη! Θα δοκιμάσω να βάλω και εγώ μια φωτογραφία για να δω! Θα δω επίσης την προεσκόπιση μυνήματος να δω πως φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:25 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.765 29-03-09 16:25 Να δούμε...Φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1349R-176.jpg 2,3 KB · Εμφανίσεις: 42 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:25 Η bunny έγραψε: #37.766 29-03-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Όχι,ούτε τα δικά σου,ούτε της κ.Γιούλη! Θα δοκιμάσω να βάλω και εγώ μια φωτογραφία για να δω! Θα δω επίσης την προεσκόπιση μυνήματος να δω πως φαίνεται! Click για ανάπτυξη... Μα σ' εμένα στην προεσκόπηση και όταν το δημοσιεύω φαίνεται. Μυστήρια πράγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:30 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.767 29-03-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μα σ' εμένα στην προεσκόπηση και όταν το δημοσιεύω φαίνεται. Μυστήρια πράγματα... Click για ανάπτυξη... Θα δούμε όταν θα μπουν και οι άλοι αν μπορούν να τις δουν.... Η δικιά μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #37.768 29-03-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Θα δούμε όταν θα μπουν και οι άλοι αν μπορούν να τις δουν.... Η δικιά μου φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλά δεν μπορώ να τη μεγαλώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.769 29-03-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,αλλά δεν μπορώ να τη μεγαλώσω... Click για ανάπτυξη... Γενικώς αντιμετωπίζω προβλήματα!Ένα από αυτά είναι η αντιγραφή-επικόλληση(πάνε στο φόρουμ ερωτήσεις-απαντήσεις για να δεις)επίσης όταν απαντάς έχει διάφορες λειτουργίες(έντονα,υπογράμμιση κλπ)έχει και κάτι σαν βουναλάκι που λέει εισάγετε εικόνα και όταν βάζω δεν μου την εμφανίζει.Συγνώμη για το off-topic αλλά δεν βγάζω άκρη! Υ.Σ. Τι λες Χριστίνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 09:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.770 30-03-09 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί θα γίνεις μάνα της μάνας κ πρέπει να μαθαίνεις Γιουλη μου τελικά μπορεί να μη ταιριάζεται αλλά όλο κ σε κυνηγάνε τα ταυράκια, να μας ζήσουν τα μαγιάτικα βιρμανάκια Τέλειο το γατόδεντρό σας κ έχει υπέροχο Βιρμανεζί χρώμα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σήμερα παρήγγειλα κ εγώ από την Άννα, ελπίζω να το τιμήσουν κ τα δικά μου όσο. Γιατί οι κυρίες είναι στα ψηλά κ εξοστράκισαν το δροσερό αγόρι; Click για ανάπτυξη... α.... Λενακι μου, εσυ εισαι πολυ ψαγμενη με τα ζωδια... Λοιπον: Μορφεας : 23 Σεπτεμβριου, Καλυψω 17 Φεβρουαριου, Σεμελη 9 Ιουλιου...με ποιον ταιριαζω πιο πολυ? Μπραβο για το γατοδεντρο!!! Ποιο πηρες? Και βεβαια θα το τιμησουν Το αγορι μου, δεν το θελει ακομα...προτιμα το αλλο το μικροτερο...ακομα...γιατι παντα ετσι κανει στην αρχη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και μία φωτογραφία της Σεμέλης, δυστυχώς όμως επειδή κοιμόταν την πήρα έξω από το πλέγμα κ δεν φαίνεται η υπέροχη σκηνή που κοιμάται με το αρκουδάκι της Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω για τις ωραιες φωτο Ελενιτσα! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχουυυυυ τι τέλειο το νέο σας γατοδεντρο!!! Με γεια τους Γιουλη μου!!! Και πόσο ταιριάζει με τα χρώματά τους και με τις ματάρες τους!!!!! Μορφεάκο μου τρέχα κι εσύ να ξύσεις τα νυχάκια σου... Μην σου παίρνουν τον αέρα οι κυρίες! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αναστασω μου...θυμασαι που ειχα "ζηλεψει" το δικο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 09:50 Η staman2 έγραψε: #37.771 30-03-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί θα γίνεις μάνα της μάνας κ πρέπει να μαθαίνεις Γιουλη μου τελικά μπορεί να μη ταιριάζεται αλλά όλο κ σε κυνηγάνε τα ταυράκια, να μας ζήσουν τα μαγιάτικα βιρμανάκια Τέλειο το γατόδεντρό σας κ έχει υπέροχο Βιρμανεζί χρώμα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σήμερα παρήγγειλα κ εγώ από την Άννα, ελπίζω να το τιμήσουν κ τα δικά μου όσο. Γιατί οι κυρίες είναι στα ψηλά κ εξοστράκισαν το δροσερό αγόρι;[/quote] Σωστά για την πρώτη υπογράμμιση!!!Εχω προαίσθηση Τι ωραίο νέο Ελενάκι μου!!!! Μπράβο με γεια σας το νέο γατόδεντρο. Θα το τιμήσουν. Νομίζω πρώτος ο Μπατ αν κρίνω απο τον Πέρση. Αλλα κι η Κάντυ δεν θα πάει πίσω. Κι η Νάλα το γουστάρει πολύ. Ναι δεν είναι υπέροχος ο Μορφέας? Πραγματι όταν τον κοιτάζω νομίζω πάντα ότι μου αφήνει μια αίσθηση δροσιάς. Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χθες κόψαμε πάλι τα δοντάκια του Σίμπα,γιατί είχαν μεγαλώσει πολύ και δεν μπορούσε να ανοίξει το στόμα του... Μόνο που μάτωσε λίγο... Γι' αυτό του έφερα να φάει μισό μήλο το οποίο και καταβρόχθησε λες και δεν τον πονούσε το δόντι! Click για ανάπτυξη... Περαστικά στον Σιμπάκο σας!!!! Δώστου ένα φιλάκι κι από εμάς.!!!Δεν το ΄ξερα πως πρέπει να τους κόβουμε τα δοντάκια! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και μία φωτογραφία της Σεμέλης, δυστυχώς όμως επειδή κοιμόταν την πήρα έξω από το πλέγμα κ δεν φαίνεται η υπέροχη σκηνή που κοιμάται με το αρκουδάκι της Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.772 30-03-09 13:40 Bρηκα αυτο το "θησαυρο" τον βλεπετε κι εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:16 Ο drf έγραψε: #37.773 30-03-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αααα Νικολακη δεν ήξερα ότι υπάρχει νέο είδος αγελάδας ονόματι: "αγελαδοκόμπρα" το οποίον μαγνητίζει με τους οφθαλμους του. Μπορείς σε παρακαλώ να μας παραθέσεις καμια φωτο του είδους???? Click για ανάπτυξη... μια αγελαδόκομπρα από Τήνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.774 30-03-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από drf: μια αγελαδόκομπρα από Τήνο.. Click για ανάπτυξη... Τηνο ειπες??? Αλοφη θα γινει τωρα η Αναστασια...ειναι Το Νησι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:10 Η bunny έγραψε: #37.775 30-03-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bρηκα αυτο το "θησαυρο" τον βλεπετε κι εσεις? Click για ανάπτυξη... Ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:13 Η bunny έγραψε: #37.776 30-03-09 16:13 Γεια σας! Βρήκα αυτή τη φωτογραφία,που αν και δεν είναι τόσο καλής ποιότητος είναι πολύ τρυφερή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.777 30-03-09 16:27 Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #37.778 30-03-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Click για ανάπτυξη... Καλύτερες από την από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.779 30-03-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλύτερες από την από πάνω... Click για ανάπτυξη... πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:37 Η bunny έγραψε: #37.780 30-03-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Click για ανάπτυξη... Βρείτε το εκτροφείο του,και αν δεν το έχουν δώσει μπορείτε να το κάνετε μαμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1887 1888 1889 1890 1891 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Πάλι δεν φαίνεται!Πως ανέβασες τη φωτογραφία;Με συννημένα,επικόλληση ή με την λειτουργία εισάγετε εικόνα; Με την υπογραμμισμένη λειτουργία ούτε και εμένα μου βγάζει φωτογραφίες! Click για ανάπτυξη... Όχι,επισύναψη έκανα! Σοβαρά δεν τη βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:12 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.762 29-03-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι,επισύναψη έκανα! Σοβαρά δεν τη βλέπεις; Click για ανάπτυξη... Βλέπω ένα τετραγωνάκι με ένα <<χ>> μέσα.Επισύναψη είναι διαχείρηση συννημένων αρχείων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:17 Η bunny έγραψε: #37.763 29-03-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Βλέπω ένα τετραγωνάκι με ένα <<χ>> μέσα.Επισύναψη είναι διαχείρηση συννημένων αρχείων; Click για ανάπτυξη... Ναι. Μάλλον κάτι θα έγινε... Τώρα τη βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:22 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.764 29-03-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι. Μάλλον κάτι θα έγινε... Τώρα τη βλέπεις; Click για ανάπτυξη... Όχι,ούτε τα δικά σου,ούτε της κ.Γιούλη! Θα δοκιμάσω να βάλω και εγώ μια φωτογραφία για να δω! Θα δω επίσης την προεσκόπιση μυνήματος να δω πως φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:25 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.765 29-03-09 16:25 Να δούμε...Φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1349R-176.jpg 2,3 KB · Εμφανίσεις: 42 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:25 Η bunny έγραψε: #37.766 29-03-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Όχι,ούτε τα δικά σου,ούτε της κ.Γιούλη! Θα δοκιμάσω να βάλω και εγώ μια φωτογραφία για να δω! Θα δω επίσης την προεσκόπιση μυνήματος να δω πως φαίνεται! Click για ανάπτυξη... Μα σ' εμένα στην προεσκόπηση και όταν το δημοσιεύω φαίνεται. Μυστήρια πράγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:30 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.767 29-03-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μα σ' εμένα στην προεσκόπηση και όταν το δημοσιεύω φαίνεται. Μυστήρια πράγματα... Click για ανάπτυξη... Θα δούμε όταν θα μπουν και οι άλοι αν μπορούν να τις δουν.... Η δικιά μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #37.768 29-03-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Θα δούμε όταν θα μπουν και οι άλοι αν μπορούν να τις δουν.... Η δικιά μου φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλά δεν μπορώ να τη μεγαλώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.769 29-03-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,αλλά δεν μπορώ να τη μεγαλώσω... Click για ανάπτυξη... Γενικώς αντιμετωπίζω προβλήματα!Ένα από αυτά είναι η αντιγραφή-επικόλληση(πάνε στο φόρουμ ερωτήσεις-απαντήσεις για να δεις)επίσης όταν απαντάς έχει διάφορες λειτουργίες(έντονα,υπογράμμιση κλπ)έχει και κάτι σαν βουναλάκι που λέει εισάγετε εικόνα και όταν βάζω δεν μου την εμφανίζει.Συγνώμη για το off-topic αλλά δεν βγάζω άκρη! Υ.Σ. Τι λες Χριστίνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 09:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.770 30-03-09 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί θα γίνεις μάνα της μάνας κ πρέπει να μαθαίνεις Γιουλη μου τελικά μπορεί να μη ταιριάζεται αλλά όλο κ σε κυνηγάνε τα ταυράκια, να μας ζήσουν τα μαγιάτικα βιρμανάκια Τέλειο το γατόδεντρό σας κ έχει υπέροχο Βιρμανεζί χρώμα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σήμερα παρήγγειλα κ εγώ από την Άννα, ελπίζω να το τιμήσουν κ τα δικά μου όσο. Γιατί οι κυρίες είναι στα ψηλά κ εξοστράκισαν το δροσερό αγόρι; Click για ανάπτυξη... α.... Λενακι μου, εσυ εισαι πολυ ψαγμενη με τα ζωδια... Λοιπον: Μορφεας : 23 Σεπτεμβριου, Καλυψω 17 Φεβρουαριου, Σεμελη 9 Ιουλιου...με ποιον ταιριαζω πιο πολυ? Μπραβο για το γατοδεντρο!!! Ποιο πηρες? Και βεβαια θα το τιμησουν Το αγορι μου, δεν το θελει ακομα...προτιμα το αλλο το μικροτερο...ακομα...γιατι παντα ετσι κανει στην αρχη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και μία φωτογραφία της Σεμέλης, δυστυχώς όμως επειδή κοιμόταν την πήρα έξω από το πλέγμα κ δεν φαίνεται η υπέροχη σκηνή που κοιμάται με το αρκουδάκι της Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω για τις ωραιες φωτο Ελενιτσα! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχουυυυυ τι τέλειο το νέο σας γατοδεντρο!!! Με γεια τους Γιουλη μου!!! Και πόσο ταιριάζει με τα χρώματά τους και με τις ματάρες τους!!!!! Μορφεάκο μου τρέχα κι εσύ να ξύσεις τα νυχάκια σου... Μην σου παίρνουν τον αέρα οι κυρίες! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αναστασω μου...θυμασαι που ειχα "ζηλεψει" το δικο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 09:50 Η staman2 έγραψε: #37.771 30-03-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί θα γίνεις μάνα της μάνας κ πρέπει να μαθαίνεις Γιουλη μου τελικά μπορεί να μη ταιριάζεται αλλά όλο κ σε κυνηγάνε τα ταυράκια, να μας ζήσουν τα μαγιάτικα βιρμανάκια Τέλειο το γατόδεντρό σας κ έχει υπέροχο Βιρμανεζί χρώμα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σήμερα παρήγγειλα κ εγώ από την Άννα, ελπίζω να το τιμήσουν κ τα δικά μου όσο. Γιατί οι κυρίες είναι στα ψηλά κ εξοστράκισαν το δροσερό αγόρι;[/quote] Σωστά για την πρώτη υπογράμμιση!!!Εχω προαίσθηση Τι ωραίο νέο Ελενάκι μου!!!! Μπράβο με γεια σας το νέο γατόδεντρο. Θα το τιμήσουν. Νομίζω πρώτος ο Μπατ αν κρίνω απο τον Πέρση. Αλλα κι η Κάντυ δεν θα πάει πίσω. Κι η Νάλα το γουστάρει πολύ. Ναι δεν είναι υπέροχος ο Μορφέας? Πραγματι όταν τον κοιτάζω νομίζω πάντα ότι μου αφήνει μια αίσθηση δροσιάς. Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χθες κόψαμε πάλι τα δοντάκια του Σίμπα,γιατί είχαν μεγαλώσει πολύ και δεν μπορούσε να ανοίξει το στόμα του... Μόνο που μάτωσε λίγο... Γι' αυτό του έφερα να φάει μισό μήλο το οποίο και καταβρόχθησε λες και δεν τον πονούσε το δόντι! Click για ανάπτυξη... Περαστικά στον Σιμπάκο σας!!!! Δώστου ένα φιλάκι κι από εμάς.!!!Δεν το ΄ξερα πως πρέπει να τους κόβουμε τα δοντάκια! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και μία φωτογραφία της Σεμέλης, δυστυχώς όμως επειδή κοιμόταν την πήρα έξω από το πλέγμα κ δεν φαίνεται η υπέροχη σκηνή που κοιμάται με το αρκουδάκι της Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.772 30-03-09 13:40 Bρηκα αυτο το "θησαυρο" τον βλεπετε κι εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:16 Ο drf έγραψε: #37.773 30-03-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αααα Νικολακη δεν ήξερα ότι υπάρχει νέο είδος αγελάδας ονόματι: "αγελαδοκόμπρα" το οποίον μαγνητίζει με τους οφθαλμους του. Μπορείς σε παρακαλώ να μας παραθέσεις καμια φωτο του είδους???? Click για ανάπτυξη... μια αγελαδόκομπρα από Τήνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.774 30-03-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από drf: μια αγελαδόκομπρα από Τήνο.. Click για ανάπτυξη... Τηνο ειπες??? Αλοφη θα γινει τωρα η Αναστασια...ειναι Το Νησι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:10 Η bunny έγραψε: #37.775 30-03-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bρηκα αυτο το "θησαυρο" τον βλεπετε κι εσεις? Click για ανάπτυξη... Ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:13 Η bunny έγραψε: #37.776 30-03-09 16:13 Γεια σας! Βρήκα αυτή τη φωτογραφία,που αν και δεν είναι τόσο καλής ποιότητος είναι πολύ τρυφερή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.777 30-03-09 16:27 Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #37.778 30-03-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Click για ανάπτυξη... Καλύτερες από την από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.779 30-03-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλύτερες από την από πάνω... Click για ανάπτυξη... πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:37 Η bunny έγραψε: #37.780 30-03-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Click για ανάπτυξη... Βρείτε το εκτροφείο του,και αν δεν το έχουν δώσει μπορείτε να το κάνετε μαμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1887 1888 1889 1890 1891 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι,επισύναψη έκανα! Σοβαρά δεν τη βλέπεις; Click για ανάπτυξη... Βλέπω ένα τετραγωνάκι με ένα <<χ>> μέσα.Επισύναψη είναι διαχείρηση συννημένων αρχείων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:17 Η bunny έγραψε: #37.763 29-03-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Βλέπω ένα τετραγωνάκι με ένα <<χ>> μέσα.Επισύναψη είναι διαχείρηση συννημένων αρχείων; Click για ανάπτυξη... Ναι. Μάλλον κάτι θα έγινε... Τώρα τη βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:22 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.764 29-03-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι. Μάλλον κάτι θα έγινε... Τώρα τη βλέπεις; Click για ανάπτυξη... Όχι,ούτε τα δικά σου,ούτε της κ.Γιούλη! Θα δοκιμάσω να βάλω και εγώ μια φωτογραφία για να δω! Θα δω επίσης την προεσκόπιση μυνήματος να δω πως φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:25 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.765 29-03-09 16:25 Να δούμε...Φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1349R-176.jpg 2,3 KB · Εμφανίσεις: 42 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:25 Η bunny έγραψε: #37.766 29-03-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Όχι,ούτε τα δικά σου,ούτε της κ.Γιούλη! Θα δοκιμάσω να βάλω και εγώ μια φωτογραφία για να δω! Θα δω επίσης την προεσκόπιση μυνήματος να δω πως φαίνεται! Click για ανάπτυξη... Μα σ' εμένα στην προεσκόπηση και όταν το δημοσιεύω φαίνεται. Μυστήρια πράγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:30 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.767 29-03-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μα σ' εμένα στην προεσκόπηση και όταν το δημοσιεύω φαίνεται. Μυστήρια πράγματα... Click για ανάπτυξη... Θα δούμε όταν θα μπουν και οι άλοι αν μπορούν να τις δουν.... Η δικιά μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #37.768 29-03-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Θα δούμε όταν θα μπουν και οι άλοι αν μπορούν να τις δουν.... Η δικιά μου φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλά δεν μπορώ να τη μεγαλώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.769 29-03-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,αλλά δεν μπορώ να τη μεγαλώσω... Click για ανάπτυξη... Γενικώς αντιμετωπίζω προβλήματα!Ένα από αυτά είναι η αντιγραφή-επικόλληση(πάνε στο φόρουμ ερωτήσεις-απαντήσεις για να δεις)επίσης όταν απαντάς έχει διάφορες λειτουργίες(έντονα,υπογράμμιση κλπ)έχει και κάτι σαν βουναλάκι που λέει εισάγετε εικόνα και όταν βάζω δεν μου την εμφανίζει.Συγνώμη για το off-topic αλλά δεν βγάζω άκρη! Υ.Σ. Τι λες Χριστίνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 09:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.770 30-03-09 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί θα γίνεις μάνα της μάνας κ πρέπει να μαθαίνεις Γιουλη μου τελικά μπορεί να μη ταιριάζεται αλλά όλο κ σε κυνηγάνε τα ταυράκια, να μας ζήσουν τα μαγιάτικα βιρμανάκια Τέλειο το γατόδεντρό σας κ έχει υπέροχο Βιρμανεζί χρώμα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σήμερα παρήγγειλα κ εγώ από την Άννα, ελπίζω να το τιμήσουν κ τα δικά μου όσο. Γιατί οι κυρίες είναι στα ψηλά κ εξοστράκισαν το δροσερό αγόρι; Click για ανάπτυξη... α.... Λενακι μου, εσυ εισαι πολυ ψαγμενη με τα ζωδια... Λοιπον: Μορφεας : 23 Σεπτεμβριου, Καλυψω 17 Φεβρουαριου, Σεμελη 9 Ιουλιου...με ποιον ταιριαζω πιο πολυ? Μπραβο για το γατοδεντρο!!! Ποιο πηρες? Και βεβαια θα το τιμησουν Το αγορι μου, δεν το θελει ακομα...προτιμα το αλλο το μικροτερο...ακομα...γιατι παντα ετσι κανει στην αρχη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και μία φωτογραφία της Σεμέλης, δυστυχώς όμως επειδή κοιμόταν την πήρα έξω από το πλέγμα κ δεν φαίνεται η υπέροχη σκηνή που κοιμάται με το αρκουδάκι της Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω για τις ωραιες φωτο Ελενιτσα! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχουυυυυ τι τέλειο το νέο σας γατοδεντρο!!! Με γεια τους Γιουλη μου!!! Και πόσο ταιριάζει με τα χρώματά τους και με τις ματάρες τους!!!!! Μορφεάκο μου τρέχα κι εσύ να ξύσεις τα νυχάκια σου... Μην σου παίρνουν τον αέρα οι κυρίες! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αναστασω μου...θυμασαι που ειχα "ζηλεψει" το δικο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 09:50 Η staman2 έγραψε: #37.771 30-03-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί θα γίνεις μάνα της μάνας κ πρέπει να μαθαίνεις Γιουλη μου τελικά μπορεί να μη ταιριάζεται αλλά όλο κ σε κυνηγάνε τα ταυράκια, να μας ζήσουν τα μαγιάτικα βιρμανάκια Τέλειο το γατόδεντρό σας κ έχει υπέροχο Βιρμανεζί χρώμα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σήμερα παρήγγειλα κ εγώ από την Άννα, ελπίζω να το τιμήσουν κ τα δικά μου όσο. Γιατί οι κυρίες είναι στα ψηλά κ εξοστράκισαν το δροσερό αγόρι;[/quote] Σωστά για την πρώτη υπογράμμιση!!!Εχω προαίσθηση Τι ωραίο νέο Ελενάκι μου!!!! Μπράβο με γεια σας το νέο γατόδεντρο. Θα το τιμήσουν. Νομίζω πρώτος ο Μπατ αν κρίνω απο τον Πέρση. Αλλα κι η Κάντυ δεν θα πάει πίσω. Κι η Νάλα το γουστάρει πολύ. Ναι δεν είναι υπέροχος ο Μορφέας? Πραγματι όταν τον κοιτάζω νομίζω πάντα ότι μου αφήνει μια αίσθηση δροσιάς. Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χθες κόψαμε πάλι τα δοντάκια του Σίμπα,γιατί είχαν μεγαλώσει πολύ και δεν μπορούσε να ανοίξει το στόμα του... Μόνο που μάτωσε λίγο... Γι' αυτό του έφερα να φάει μισό μήλο το οποίο και καταβρόχθησε λες και δεν τον πονούσε το δόντι! Click για ανάπτυξη... Περαστικά στον Σιμπάκο σας!!!! Δώστου ένα φιλάκι κι από εμάς.!!!Δεν το ΄ξερα πως πρέπει να τους κόβουμε τα δοντάκια! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και μία φωτογραφία της Σεμέλης, δυστυχώς όμως επειδή κοιμόταν την πήρα έξω από το πλέγμα κ δεν φαίνεται η υπέροχη σκηνή που κοιμάται με το αρκουδάκι της Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.772 30-03-09 13:40 Bρηκα αυτο το "θησαυρο" τον βλεπετε κι εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:16 Ο drf έγραψε: #37.773 30-03-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αααα Νικολακη δεν ήξερα ότι υπάρχει νέο είδος αγελάδας ονόματι: "αγελαδοκόμπρα" το οποίον μαγνητίζει με τους οφθαλμους του. Μπορείς σε παρακαλώ να μας παραθέσεις καμια φωτο του είδους???? Click για ανάπτυξη... μια αγελαδόκομπρα από Τήνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.774 30-03-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από drf: μια αγελαδόκομπρα από Τήνο.. Click για ανάπτυξη... Τηνο ειπες??? Αλοφη θα γινει τωρα η Αναστασια...ειναι Το Νησι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:10 Η bunny έγραψε: #37.775 30-03-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bρηκα αυτο το "θησαυρο" τον βλεπετε κι εσεις? Click για ανάπτυξη... Ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:13 Η bunny έγραψε: #37.776 30-03-09 16:13 Γεια σας! Βρήκα αυτή τη φωτογραφία,που αν και δεν είναι τόσο καλής ποιότητος είναι πολύ τρυφερή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.777 30-03-09 16:27 Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #37.778 30-03-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Click για ανάπτυξη... Καλύτερες από την από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.779 30-03-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλύτερες από την από πάνω... Click για ανάπτυξη... πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:37 Η bunny έγραψε: #37.780 30-03-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Click για ανάπτυξη... Βρείτε το εκτροφείο του,και αν δεν το έχουν δώσει μπορείτε να το κάνετε μαμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1887 1888 1889 1890 1891 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Βλέπω ένα τετραγωνάκι με ένα <<χ>> μέσα.Επισύναψη είναι διαχείρηση συννημένων αρχείων; Click για ανάπτυξη... Ναι. Μάλλον κάτι θα έγινε... Τώρα τη βλέπεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:22 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.764 29-03-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι. Μάλλον κάτι θα έγινε... Τώρα τη βλέπεις; Click για ανάπτυξη... Όχι,ούτε τα δικά σου,ούτε της κ.Γιούλη! Θα δοκιμάσω να βάλω και εγώ μια φωτογραφία για να δω! Θα δω επίσης την προεσκόπιση μυνήματος να δω πως φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:25 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.765 29-03-09 16:25 Να δούμε...Φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1349R-176.jpg 2,3 KB · Εμφανίσεις: 42 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:25 Η bunny έγραψε: #37.766 29-03-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Όχι,ούτε τα δικά σου,ούτε της κ.Γιούλη! Θα δοκιμάσω να βάλω και εγώ μια φωτογραφία για να δω! Θα δω επίσης την προεσκόπιση μυνήματος να δω πως φαίνεται! Click για ανάπτυξη... Μα σ' εμένα στην προεσκόπηση και όταν το δημοσιεύω φαίνεται. Μυστήρια πράγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:30 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.767 29-03-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μα σ' εμένα στην προεσκόπηση και όταν το δημοσιεύω φαίνεται. Μυστήρια πράγματα... Click για ανάπτυξη... Θα δούμε όταν θα μπουν και οι άλοι αν μπορούν να τις δουν.... Η δικιά μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #37.768 29-03-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Θα δούμε όταν θα μπουν και οι άλοι αν μπορούν να τις δουν.... Η δικιά μου φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλά δεν μπορώ να τη μεγαλώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.769 29-03-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,αλλά δεν μπορώ να τη μεγαλώσω... Click για ανάπτυξη... Γενικώς αντιμετωπίζω προβλήματα!Ένα από αυτά είναι η αντιγραφή-επικόλληση(πάνε στο φόρουμ ερωτήσεις-απαντήσεις για να δεις)επίσης όταν απαντάς έχει διάφορες λειτουργίες(έντονα,υπογράμμιση κλπ)έχει και κάτι σαν βουναλάκι που λέει εισάγετε εικόνα και όταν βάζω δεν μου την εμφανίζει.Συγνώμη για το off-topic αλλά δεν βγάζω άκρη! Υ.Σ. Τι λες Χριστίνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 09:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.770 30-03-09 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί θα γίνεις μάνα της μάνας κ πρέπει να μαθαίνεις Γιουλη μου τελικά μπορεί να μη ταιριάζεται αλλά όλο κ σε κυνηγάνε τα ταυράκια, να μας ζήσουν τα μαγιάτικα βιρμανάκια Τέλειο το γατόδεντρό σας κ έχει υπέροχο Βιρμανεζί χρώμα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σήμερα παρήγγειλα κ εγώ από την Άννα, ελπίζω να το τιμήσουν κ τα δικά μου όσο. Γιατί οι κυρίες είναι στα ψηλά κ εξοστράκισαν το δροσερό αγόρι; Click για ανάπτυξη... α.... Λενακι μου, εσυ εισαι πολυ ψαγμενη με τα ζωδια... Λοιπον: Μορφεας : 23 Σεπτεμβριου, Καλυψω 17 Φεβρουαριου, Σεμελη 9 Ιουλιου...με ποιον ταιριαζω πιο πολυ? Μπραβο για το γατοδεντρο!!! Ποιο πηρες? Και βεβαια θα το τιμησουν Το αγορι μου, δεν το θελει ακομα...προτιμα το αλλο το μικροτερο...ακομα...γιατι παντα ετσι κανει στην αρχη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και μία φωτογραφία της Σεμέλης, δυστυχώς όμως επειδή κοιμόταν την πήρα έξω από το πλέγμα κ δεν φαίνεται η υπέροχη σκηνή που κοιμάται με το αρκουδάκι της Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω για τις ωραιες φωτο Ελενιτσα! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχουυυυυ τι τέλειο το νέο σας γατοδεντρο!!! Με γεια τους Γιουλη μου!!! Και πόσο ταιριάζει με τα χρώματά τους και με τις ματάρες τους!!!!! Μορφεάκο μου τρέχα κι εσύ να ξύσεις τα νυχάκια σου... Μην σου παίρνουν τον αέρα οι κυρίες! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αναστασω μου...θυμασαι που ειχα "ζηλεψει" το δικο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 09:50 Η staman2 έγραψε: #37.771 30-03-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί θα γίνεις μάνα της μάνας κ πρέπει να μαθαίνεις Γιουλη μου τελικά μπορεί να μη ταιριάζεται αλλά όλο κ σε κυνηγάνε τα ταυράκια, να μας ζήσουν τα μαγιάτικα βιρμανάκια Τέλειο το γατόδεντρό σας κ έχει υπέροχο Βιρμανεζί χρώμα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σήμερα παρήγγειλα κ εγώ από την Άννα, ελπίζω να το τιμήσουν κ τα δικά μου όσο. Γιατί οι κυρίες είναι στα ψηλά κ εξοστράκισαν το δροσερό αγόρι;[/quote] Σωστά για την πρώτη υπογράμμιση!!!Εχω προαίσθηση Τι ωραίο νέο Ελενάκι μου!!!! Μπράβο με γεια σας το νέο γατόδεντρο. Θα το τιμήσουν. Νομίζω πρώτος ο Μπατ αν κρίνω απο τον Πέρση. Αλλα κι η Κάντυ δεν θα πάει πίσω. Κι η Νάλα το γουστάρει πολύ. Ναι δεν είναι υπέροχος ο Μορφέας? Πραγματι όταν τον κοιτάζω νομίζω πάντα ότι μου αφήνει μια αίσθηση δροσιάς. Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χθες κόψαμε πάλι τα δοντάκια του Σίμπα,γιατί είχαν μεγαλώσει πολύ και δεν μπορούσε να ανοίξει το στόμα του... Μόνο που μάτωσε λίγο... Γι' αυτό του έφερα να φάει μισό μήλο το οποίο και καταβρόχθησε λες και δεν τον πονούσε το δόντι! Click για ανάπτυξη... Περαστικά στον Σιμπάκο σας!!!! Δώστου ένα φιλάκι κι από εμάς.!!!Δεν το ΄ξερα πως πρέπει να τους κόβουμε τα δοντάκια! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και μία φωτογραφία της Σεμέλης, δυστυχώς όμως επειδή κοιμόταν την πήρα έξω από το πλέγμα κ δεν φαίνεται η υπέροχη σκηνή που κοιμάται με το αρκουδάκι της Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.772 30-03-09 13:40 Bρηκα αυτο το "θησαυρο" τον βλεπετε κι εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:16 Ο drf έγραψε: #37.773 30-03-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αααα Νικολακη δεν ήξερα ότι υπάρχει νέο είδος αγελάδας ονόματι: "αγελαδοκόμπρα" το οποίον μαγνητίζει με τους οφθαλμους του. Μπορείς σε παρακαλώ να μας παραθέσεις καμια φωτο του είδους???? Click για ανάπτυξη... μια αγελαδόκομπρα από Τήνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.774 30-03-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από drf: μια αγελαδόκομπρα από Τήνο.. Click για ανάπτυξη... Τηνο ειπες??? Αλοφη θα γινει τωρα η Αναστασια...ειναι Το Νησι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:10 Η bunny έγραψε: #37.775 30-03-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bρηκα αυτο το "θησαυρο" τον βλεπετε κι εσεις? Click για ανάπτυξη... Ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:13 Η bunny έγραψε: #37.776 30-03-09 16:13 Γεια σας! Βρήκα αυτή τη φωτογραφία,που αν και δεν είναι τόσο καλής ποιότητος είναι πολύ τρυφερή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.777 30-03-09 16:27 Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #37.778 30-03-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Click για ανάπτυξη... Καλύτερες από την από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.779 30-03-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλύτερες από την από πάνω... Click για ανάπτυξη... πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:37 Η bunny έγραψε: #37.780 30-03-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Click για ανάπτυξη... Βρείτε το εκτροφείο του,και αν δεν το έχουν δώσει μπορείτε να το κάνετε μαμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1887 1888 1889 1890 1891 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι. Μάλλον κάτι θα έγινε... Τώρα τη βλέπεις; Click για ανάπτυξη... Όχι,ούτε τα δικά σου,ούτε της κ.Γιούλη! Θα δοκιμάσω να βάλω και εγώ μια φωτογραφία για να δω! Θα δω επίσης την προεσκόπιση μυνήματος να δω πως φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:25 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.765 29-03-09 16:25 Να δούμε...Φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1349R-176.jpg 2,3 KB · Εμφανίσεις: 42 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:25 Η bunny έγραψε: #37.766 29-03-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Όχι,ούτε τα δικά σου,ούτε της κ.Γιούλη! Θα δοκιμάσω να βάλω και εγώ μια φωτογραφία για να δω! Θα δω επίσης την προεσκόπιση μυνήματος να δω πως φαίνεται! Click για ανάπτυξη... Μα σ' εμένα στην προεσκόπηση και όταν το δημοσιεύω φαίνεται. Μυστήρια πράγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:30 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.767 29-03-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μα σ' εμένα στην προεσκόπηση και όταν το δημοσιεύω φαίνεται. Μυστήρια πράγματα... Click για ανάπτυξη... Θα δούμε όταν θα μπουν και οι άλοι αν μπορούν να τις δουν.... Η δικιά μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #37.768 29-03-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Θα δούμε όταν θα μπουν και οι άλοι αν μπορούν να τις δουν.... Η δικιά μου φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλά δεν μπορώ να τη μεγαλώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.769 29-03-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,αλλά δεν μπορώ να τη μεγαλώσω... Click για ανάπτυξη... Γενικώς αντιμετωπίζω προβλήματα!Ένα από αυτά είναι η αντιγραφή-επικόλληση(πάνε στο φόρουμ ερωτήσεις-απαντήσεις για να δεις)επίσης όταν απαντάς έχει διάφορες λειτουργίες(έντονα,υπογράμμιση κλπ)έχει και κάτι σαν βουναλάκι που λέει εισάγετε εικόνα και όταν βάζω δεν μου την εμφανίζει.Συγνώμη για το off-topic αλλά δεν βγάζω άκρη! Υ.Σ. Τι λες Χριστίνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 09:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.770 30-03-09 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί θα γίνεις μάνα της μάνας κ πρέπει να μαθαίνεις Γιουλη μου τελικά μπορεί να μη ταιριάζεται αλλά όλο κ σε κυνηγάνε τα ταυράκια, να μας ζήσουν τα μαγιάτικα βιρμανάκια Τέλειο το γατόδεντρό σας κ έχει υπέροχο Βιρμανεζί χρώμα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σήμερα παρήγγειλα κ εγώ από την Άννα, ελπίζω να το τιμήσουν κ τα δικά μου όσο. Γιατί οι κυρίες είναι στα ψηλά κ εξοστράκισαν το δροσερό αγόρι; Click για ανάπτυξη... α.... Λενακι μου, εσυ εισαι πολυ ψαγμενη με τα ζωδια... Λοιπον: Μορφεας : 23 Σεπτεμβριου, Καλυψω 17 Φεβρουαριου, Σεμελη 9 Ιουλιου...με ποιον ταιριαζω πιο πολυ? Μπραβο για το γατοδεντρο!!! Ποιο πηρες? Και βεβαια θα το τιμησουν Το αγορι μου, δεν το θελει ακομα...προτιμα το αλλο το μικροτερο...ακομα...γιατι παντα ετσι κανει στην αρχη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και μία φωτογραφία της Σεμέλης, δυστυχώς όμως επειδή κοιμόταν την πήρα έξω από το πλέγμα κ δεν φαίνεται η υπέροχη σκηνή που κοιμάται με το αρκουδάκι της Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω για τις ωραιες φωτο Ελενιτσα! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχουυυυυ τι τέλειο το νέο σας γατοδεντρο!!! Με γεια τους Γιουλη μου!!! Και πόσο ταιριάζει με τα χρώματά τους και με τις ματάρες τους!!!!! Μορφεάκο μου τρέχα κι εσύ να ξύσεις τα νυχάκια σου... Μην σου παίρνουν τον αέρα οι κυρίες! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αναστασω μου...θυμασαι που ειχα "ζηλεψει" το δικο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 09:50 Η staman2 έγραψε: #37.771 30-03-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί θα γίνεις μάνα της μάνας κ πρέπει να μαθαίνεις Γιουλη μου τελικά μπορεί να μη ταιριάζεται αλλά όλο κ σε κυνηγάνε τα ταυράκια, να μας ζήσουν τα μαγιάτικα βιρμανάκια Τέλειο το γατόδεντρό σας κ έχει υπέροχο Βιρμανεζί χρώμα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σήμερα παρήγγειλα κ εγώ από την Άννα, ελπίζω να το τιμήσουν κ τα δικά μου όσο. Γιατί οι κυρίες είναι στα ψηλά κ εξοστράκισαν το δροσερό αγόρι;[/quote] Σωστά για την πρώτη υπογράμμιση!!!Εχω προαίσθηση Τι ωραίο νέο Ελενάκι μου!!!! Μπράβο με γεια σας το νέο γατόδεντρο. Θα το τιμήσουν. Νομίζω πρώτος ο Μπατ αν κρίνω απο τον Πέρση. Αλλα κι η Κάντυ δεν θα πάει πίσω. Κι η Νάλα το γουστάρει πολύ. Ναι δεν είναι υπέροχος ο Μορφέας? Πραγματι όταν τον κοιτάζω νομίζω πάντα ότι μου αφήνει μια αίσθηση δροσιάς. Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χθες κόψαμε πάλι τα δοντάκια του Σίμπα,γιατί είχαν μεγαλώσει πολύ και δεν μπορούσε να ανοίξει το στόμα του... Μόνο που μάτωσε λίγο... Γι' αυτό του έφερα να φάει μισό μήλο το οποίο και καταβρόχθησε λες και δεν τον πονούσε το δόντι! Click για ανάπτυξη... Περαστικά στον Σιμπάκο σας!!!! Δώστου ένα φιλάκι κι από εμάς.!!!Δεν το ΄ξερα πως πρέπει να τους κόβουμε τα δοντάκια! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και μία φωτογραφία της Σεμέλης, δυστυχώς όμως επειδή κοιμόταν την πήρα έξω από το πλέγμα κ δεν φαίνεται η υπέροχη σκηνή που κοιμάται με το αρκουδάκι της Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.772 30-03-09 13:40 Bρηκα αυτο το "θησαυρο" τον βλεπετε κι εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:16 Ο drf έγραψε: #37.773 30-03-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αααα Νικολακη δεν ήξερα ότι υπάρχει νέο είδος αγελάδας ονόματι: "αγελαδοκόμπρα" το οποίον μαγνητίζει με τους οφθαλμους του. Μπορείς σε παρακαλώ να μας παραθέσεις καμια φωτο του είδους???? Click για ανάπτυξη... μια αγελαδόκομπρα από Τήνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.774 30-03-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από drf: μια αγελαδόκομπρα από Τήνο.. Click για ανάπτυξη... Τηνο ειπες??? Αλοφη θα γινει τωρα η Αναστασια...ειναι Το Νησι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:10 Η bunny έγραψε: #37.775 30-03-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bρηκα αυτο το "θησαυρο" τον βλεπετε κι εσεις? Click για ανάπτυξη... Ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:13 Η bunny έγραψε: #37.776 30-03-09 16:13 Γεια σας! Βρήκα αυτή τη φωτογραφία,που αν και δεν είναι τόσο καλής ποιότητος είναι πολύ τρυφερή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.777 30-03-09 16:27 Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #37.778 30-03-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Click για ανάπτυξη... Καλύτερες από την από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.779 30-03-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλύτερες από την από πάνω... Click για ανάπτυξη... πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:37 Η bunny έγραψε: #37.780 30-03-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Click για ανάπτυξη... Βρείτε το εκτροφείο του,και αν δεν το έχουν δώσει μπορείτε να το κάνετε μαμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1887 1888 1889 1890 1891 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να δούμε...Φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:25 Η bunny έγραψε: #37.766 29-03-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Όχι,ούτε τα δικά σου,ούτε της κ.Γιούλη! Θα δοκιμάσω να βάλω και εγώ μια φωτογραφία για να δω! Θα δω επίσης την προεσκόπιση μυνήματος να δω πως φαίνεται! Click για ανάπτυξη... Μα σ' εμένα στην προεσκόπηση και όταν το δημοσιεύω φαίνεται. Μυστήρια πράγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:30 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.767 29-03-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μα σ' εμένα στην προεσκόπηση και όταν το δημοσιεύω φαίνεται. Μυστήρια πράγματα... Click για ανάπτυξη... Θα δούμε όταν θα μπουν και οι άλοι αν μπορούν να τις δουν.... Η δικιά μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #37.768 29-03-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Θα δούμε όταν θα μπουν και οι άλοι αν μπορούν να τις δουν.... Η δικιά μου φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλά δεν μπορώ να τη μεγαλώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.769 29-03-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,αλλά δεν μπορώ να τη μεγαλώσω... Click για ανάπτυξη... Γενικώς αντιμετωπίζω προβλήματα!Ένα από αυτά είναι η αντιγραφή-επικόλληση(πάνε στο φόρουμ ερωτήσεις-απαντήσεις για να δεις)επίσης όταν απαντάς έχει διάφορες λειτουργίες(έντονα,υπογράμμιση κλπ)έχει και κάτι σαν βουναλάκι που λέει εισάγετε εικόνα και όταν βάζω δεν μου την εμφανίζει.Συγνώμη για το off-topic αλλά δεν βγάζω άκρη! Υ.Σ. Τι λες Χριστίνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 09:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.770 30-03-09 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί θα γίνεις μάνα της μάνας κ πρέπει να μαθαίνεις Γιουλη μου τελικά μπορεί να μη ταιριάζεται αλλά όλο κ σε κυνηγάνε τα ταυράκια, να μας ζήσουν τα μαγιάτικα βιρμανάκια Τέλειο το γατόδεντρό σας κ έχει υπέροχο Βιρμανεζί χρώμα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σήμερα παρήγγειλα κ εγώ από την Άννα, ελπίζω να το τιμήσουν κ τα δικά μου όσο. Γιατί οι κυρίες είναι στα ψηλά κ εξοστράκισαν το δροσερό αγόρι; Click για ανάπτυξη... α.... Λενακι μου, εσυ εισαι πολυ ψαγμενη με τα ζωδια... Λοιπον: Μορφεας : 23 Σεπτεμβριου, Καλυψω 17 Φεβρουαριου, Σεμελη 9 Ιουλιου...με ποιον ταιριαζω πιο πολυ? Μπραβο για το γατοδεντρο!!! Ποιο πηρες? Και βεβαια θα το τιμησουν Το αγορι μου, δεν το θελει ακομα...προτιμα το αλλο το μικροτερο...ακομα...γιατι παντα ετσι κανει στην αρχη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και μία φωτογραφία της Σεμέλης, δυστυχώς όμως επειδή κοιμόταν την πήρα έξω από το πλέγμα κ δεν φαίνεται η υπέροχη σκηνή που κοιμάται με το αρκουδάκι της Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω για τις ωραιες φωτο Ελενιτσα! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχουυυυυ τι τέλειο το νέο σας γατοδεντρο!!! Με γεια τους Γιουλη μου!!! Και πόσο ταιριάζει με τα χρώματά τους και με τις ματάρες τους!!!!! Μορφεάκο μου τρέχα κι εσύ να ξύσεις τα νυχάκια σου... Μην σου παίρνουν τον αέρα οι κυρίες! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αναστασω μου...θυμασαι που ειχα "ζηλεψει" το δικο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 09:50 Η staman2 έγραψε: #37.771 30-03-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί θα γίνεις μάνα της μάνας κ πρέπει να μαθαίνεις Γιουλη μου τελικά μπορεί να μη ταιριάζεται αλλά όλο κ σε κυνηγάνε τα ταυράκια, να μας ζήσουν τα μαγιάτικα βιρμανάκια Τέλειο το γατόδεντρό σας κ έχει υπέροχο Βιρμανεζί χρώμα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σήμερα παρήγγειλα κ εγώ από την Άννα, ελπίζω να το τιμήσουν κ τα δικά μου όσο. Γιατί οι κυρίες είναι στα ψηλά κ εξοστράκισαν το δροσερό αγόρι;[/quote] Σωστά για την πρώτη υπογράμμιση!!!Εχω προαίσθηση Τι ωραίο νέο Ελενάκι μου!!!! Μπράβο με γεια σας το νέο γατόδεντρο. Θα το τιμήσουν. Νομίζω πρώτος ο Μπατ αν κρίνω απο τον Πέρση. Αλλα κι η Κάντυ δεν θα πάει πίσω. Κι η Νάλα το γουστάρει πολύ. Ναι δεν είναι υπέροχος ο Μορφέας? Πραγματι όταν τον κοιτάζω νομίζω πάντα ότι μου αφήνει μια αίσθηση δροσιάς. Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χθες κόψαμε πάλι τα δοντάκια του Σίμπα,γιατί είχαν μεγαλώσει πολύ και δεν μπορούσε να ανοίξει το στόμα του... Μόνο που μάτωσε λίγο... Γι' αυτό του έφερα να φάει μισό μήλο το οποίο και καταβρόχθησε λες και δεν τον πονούσε το δόντι! Click για ανάπτυξη... Περαστικά στον Σιμπάκο σας!!!! Δώστου ένα φιλάκι κι από εμάς.!!!Δεν το ΄ξερα πως πρέπει να τους κόβουμε τα δοντάκια! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και μία φωτογραφία της Σεμέλης, δυστυχώς όμως επειδή κοιμόταν την πήρα έξω από το πλέγμα κ δεν φαίνεται η υπέροχη σκηνή που κοιμάται με το αρκουδάκι της Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.772 30-03-09 13:40 Bρηκα αυτο το "θησαυρο" τον βλεπετε κι εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:16 Ο drf έγραψε: #37.773 30-03-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αααα Νικολακη δεν ήξερα ότι υπάρχει νέο είδος αγελάδας ονόματι: "αγελαδοκόμπρα" το οποίον μαγνητίζει με τους οφθαλμους του. Μπορείς σε παρακαλώ να μας παραθέσεις καμια φωτο του είδους???? Click για ανάπτυξη... μια αγελαδόκομπρα από Τήνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.774 30-03-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από drf: μια αγελαδόκομπρα από Τήνο.. Click για ανάπτυξη... Τηνο ειπες??? Αλοφη θα γινει τωρα η Αναστασια...ειναι Το Νησι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:10 Η bunny έγραψε: #37.775 30-03-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bρηκα αυτο το "θησαυρο" τον βλεπετε κι εσεις? Click για ανάπτυξη... Ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:13 Η bunny έγραψε: #37.776 30-03-09 16:13 Γεια σας! Βρήκα αυτή τη φωτογραφία,που αν και δεν είναι τόσο καλής ποιότητος είναι πολύ τρυφερή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.777 30-03-09 16:27 Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #37.778 30-03-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Click για ανάπτυξη... Καλύτερες από την από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.779 30-03-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλύτερες από την από πάνω... Click για ανάπτυξη... πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:37 Η bunny έγραψε: #37.780 30-03-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Click για ανάπτυξη... Βρείτε το εκτροφείο του,και αν δεν το έχουν δώσει μπορείτε να το κάνετε μαμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1887 1888 1889 1890 1891 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Όχι,ούτε τα δικά σου,ούτε της κ.Γιούλη! Θα δοκιμάσω να βάλω και εγώ μια φωτογραφία για να δω! Θα δω επίσης την προεσκόπιση μυνήματος να δω πως φαίνεται! Click για ανάπτυξη... Μα σ' εμένα στην προεσκόπηση και όταν το δημοσιεύω φαίνεται. Μυστήρια πράγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:30 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.767 29-03-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μα σ' εμένα στην προεσκόπηση και όταν το δημοσιεύω φαίνεται. Μυστήρια πράγματα... Click για ανάπτυξη... Θα δούμε όταν θα μπουν και οι άλοι αν μπορούν να τις δουν.... Η δικιά μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #37.768 29-03-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Θα δούμε όταν θα μπουν και οι άλοι αν μπορούν να τις δουν.... Η δικιά μου φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλά δεν μπορώ να τη μεγαλώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.769 29-03-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,αλλά δεν μπορώ να τη μεγαλώσω... Click για ανάπτυξη... Γενικώς αντιμετωπίζω προβλήματα!Ένα από αυτά είναι η αντιγραφή-επικόλληση(πάνε στο φόρουμ ερωτήσεις-απαντήσεις για να δεις)επίσης όταν απαντάς έχει διάφορες λειτουργίες(έντονα,υπογράμμιση κλπ)έχει και κάτι σαν βουναλάκι που λέει εισάγετε εικόνα και όταν βάζω δεν μου την εμφανίζει.Συγνώμη για το off-topic αλλά δεν βγάζω άκρη! Υ.Σ. Τι λες Χριστίνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 09:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.770 30-03-09 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί θα γίνεις μάνα της μάνας κ πρέπει να μαθαίνεις Γιουλη μου τελικά μπορεί να μη ταιριάζεται αλλά όλο κ σε κυνηγάνε τα ταυράκια, να μας ζήσουν τα μαγιάτικα βιρμανάκια Τέλειο το γατόδεντρό σας κ έχει υπέροχο Βιρμανεζί χρώμα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σήμερα παρήγγειλα κ εγώ από την Άννα, ελπίζω να το τιμήσουν κ τα δικά μου όσο. Γιατί οι κυρίες είναι στα ψηλά κ εξοστράκισαν το δροσερό αγόρι; Click για ανάπτυξη... α.... Λενακι μου, εσυ εισαι πολυ ψαγμενη με τα ζωδια... Λοιπον: Μορφεας : 23 Σεπτεμβριου, Καλυψω 17 Φεβρουαριου, Σεμελη 9 Ιουλιου...με ποιον ταιριαζω πιο πολυ? Μπραβο για το γατοδεντρο!!! Ποιο πηρες? Και βεβαια θα το τιμησουν Το αγορι μου, δεν το θελει ακομα...προτιμα το αλλο το μικροτερο...ακομα...γιατι παντα ετσι κανει στην αρχη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και μία φωτογραφία της Σεμέλης, δυστυχώς όμως επειδή κοιμόταν την πήρα έξω από το πλέγμα κ δεν φαίνεται η υπέροχη σκηνή που κοιμάται με το αρκουδάκι της Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω για τις ωραιες φωτο Ελενιτσα! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχουυυυυ τι τέλειο το νέο σας γατοδεντρο!!! Με γεια τους Γιουλη μου!!! Και πόσο ταιριάζει με τα χρώματά τους και με τις ματάρες τους!!!!! Μορφεάκο μου τρέχα κι εσύ να ξύσεις τα νυχάκια σου... Μην σου παίρνουν τον αέρα οι κυρίες! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αναστασω μου...θυμασαι που ειχα "ζηλεψει" το δικο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 09:50 Η staman2 έγραψε: #37.771 30-03-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί θα γίνεις μάνα της μάνας κ πρέπει να μαθαίνεις Γιουλη μου τελικά μπορεί να μη ταιριάζεται αλλά όλο κ σε κυνηγάνε τα ταυράκια, να μας ζήσουν τα μαγιάτικα βιρμανάκια Τέλειο το γατόδεντρό σας κ έχει υπέροχο Βιρμανεζί χρώμα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σήμερα παρήγγειλα κ εγώ από την Άννα, ελπίζω να το τιμήσουν κ τα δικά μου όσο. Γιατί οι κυρίες είναι στα ψηλά κ εξοστράκισαν το δροσερό αγόρι;[/quote] Σωστά για την πρώτη υπογράμμιση!!!Εχω προαίσθηση Τι ωραίο νέο Ελενάκι μου!!!! Μπράβο με γεια σας το νέο γατόδεντρο. Θα το τιμήσουν. Νομίζω πρώτος ο Μπατ αν κρίνω απο τον Πέρση. Αλλα κι η Κάντυ δεν θα πάει πίσω. Κι η Νάλα το γουστάρει πολύ. Ναι δεν είναι υπέροχος ο Μορφέας? Πραγματι όταν τον κοιτάζω νομίζω πάντα ότι μου αφήνει μια αίσθηση δροσιάς. Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χθες κόψαμε πάλι τα δοντάκια του Σίμπα,γιατί είχαν μεγαλώσει πολύ και δεν μπορούσε να ανοίξει το στόμα του... Μόνο που μάτωσε λίγο... Γι' αυτό του έφερα να φάει μισό μήλο το οποίο και καταβρόχθησε λες και δεν τον πονούσε το δόντι! Click για ανάπτυξη... Περαστικά στον Σιμπάκο σας!!!! Δώστου ένα φιλάκι κι από εμάς.!!!Δεν το ΄ξερα πως πρέπει να τους κόβουμε τα δοντάκια! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και μία φωτογραφία της Σεμέλης, δυστυχώς όμως επειδή κοιμόταν την πήρα έξω από το πλέγμα κ δεν φαίνεται η υπέροχη σκηνή που κοιμάται με το αρκουδάκι της Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.772 30-03-09 13:40 Bρηκα αυτο το "θησαυρο" τον βλεπετε κι εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:16 Ο drf έγραψε: #37.773 30-03-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αααα Νικολακη δεν ήξερα ότι υπάρχει νέο είδος αγελάδας ονόματι: "αγελαδοκόμπρα" το οποίον μαγνητίζει με τους οφθαλμους του. Μπορείς σε παρακαλώ να μας παραθέσεις καμια φωτο του είδους???? Click για ανάπτυξη... μια αγελαδόκομπρα από Τήνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.774 30-03-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από drf: μια αγελαδόκομπρα από Τήνο.. Click για ανάπτυξη... Τηνο ειπες??? Αλοφη θα γινει τωρα η Αναστασια...ειναι Το Νησι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:10 Η bunny έγραψε: #37.775 30-03-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bρηκα αυτο το "θησαυρο" τον βλεπετε κι εσεις? Click για ανάπτυξη... Ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:13 Η bunny έγραψε: #37.776 30-03-09 16:13 Γεια σας! Βρήκα αυτή τη φωτογραφία,που αν και δεν είναι τόσο καλής ποιότητος είναι πολύ τρυφερή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.777 30-03-09 16:27 Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #37.778 30-03-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Click για ανάπτυξη... Καλύτερες από την από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.779 30-03-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλύτερες από την από πάνω... Click για ανάπτυξη... πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:37 Η bunny έγραψε: #37.780 30-03-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Click για ανάπτυξη... Βρείτε το εκτροφείο του,και αν δεν το έχουν δώσει μπορείτε να το κάνετε μαμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1887 1888 1889 1890 1891 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μα σ' εμένα στην προεσκόπηση και όταν το δημοσιεύω φαίνεται. Μυστήρια πράγματα... Click για ανάπτυξη... Θα δούμε όταν θα μπουν και οι άλοι αν μπορούν να τις δουν.... Η δικιά μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #37.768 29-03-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Θα δούμε όταν θα μπουν και οι άλοι αν μπορούν να τις δουν.... Η δικιά μου φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλά δεν μπορώ να τη μεγαλώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.769 29-03-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,αλλά δεν μπορώ να τη μεγαλώσω... Click για ανάπτυξη... Γενικώς αντιμετωπίζω προβλήματα!Ένα από αυτά είναι η αντιγραφή-επικόλληση(πάνε στο φόρουμ ερωτήσεις-απαντήσεις για να δεις)επίσης όταν απαντάς έχει διάφορες λειτουργίες(έντονα,υπογράμμιση κλπ)έχει και κάτι σαν βουναλάκι που λέει εισάγετε εικόνα και όταν βάζω δεν μου την εμφανίζει.Συγνώμη για το off-topic αλλά δεν βγάζω άκρη! Υ.Σ. Τι λες Χριστίνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 09:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.770 30-03-09 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί θα γίνεις μάνα της μάνας κ πρέπει να μαθαίνεις Γιουλη μου τελικά μπορεί να μη ταιριάζεται αλλά όλο κ σε κυνηγάνε τα ταυράκια, να μας ζήσουν τα μαγιάτικα βιρμανάκια Τέλειο το γατόδεντρό σας κ έχει υπέροχο Βιρμανεζί χρώμα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σήμερα παρήγγειλα κ εγώ από την Άννα, ελπίζω να το τιμήσουν κ τα δικά μου όσο. Γιατί οι κυρίες είναι στα ψηλά κ εξοστράκισαν το δροσερό αγόρι; Click για ανάπτυξη... α.... Λενακι μου, εσυ εισαι πολυ ψαγμενη με τα ζωδια... Λοιπον: Μορφεας : 23 Σεπτεμβριου, Καλυψω 17 Φεβρουαριου, Σεμελη 9 Ιουλιου...με ποιον ταιριαζω πιο πολυ? Μπραβο για το γατοδεντρο!!! Ποιο πηρες? Και βεβαια θα το τιμησουν Το αγορι μου, δεν το θελει ακομα...προτιμα το αλλο το μικροτερο...ακομα...γιατι παντα ετσι κανει στην αρχη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και μία φωτογραφία της Σεμέλης, δυστυχώς όμως επειδή κοιμόταν την πήρα έξω από το πλέγμα κ δεν φαίνεται η υπέροχη σκηνή που κοιμάται με το αρκουδάκι της Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω για τις ωραιες φωτο Ελενιτσα! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχουυυυυ τι τέλειο το νέο σας γατοδεντρο!!! Με γεια τους Γιουλη μου!!! Και πόσο ταιριάζει με τα χρώματά τους και με τις ματάρες τους!!!!! Μορφεάκο μου τρέχα κι εσύ να ξύσεις τα νυχάκια σου... Μην σου παίρνουν τον αέρα οι κυρίες! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αναστασω μου...θυμασαι που ειχα "ζηλεψει" το δικο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 09:50 Η staman2 έγραψε: #37.771 30-03-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί θα γίνεις μάνα της μάνας κ πρέπει να μαθαίνεις Γιουλη μου τελικά μπορεί να μη ταιριάζεται αλλά όλο κ σε κυνηγάνε τα ταυράκια, να μας ζήσουν τα μαγιάτικα βιρμανάκια Τέλειο το γατόδεντρό σας κ έχει υπέροχο Βιρμανεζί χρώμα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σήμερα παρήγγειλα κ εγώ από την Άννα, ελπίζω να το τιμήσουν κ τα δικά μου όσο. Γιατί οι κυρίες είναι στα ψηλά κ εξοστράκισαν το δροσερό αγόρι;[/quote] Σωστά για την πρώτη υπογράμμιση!!!Εχω προαίσθηση Τι ωραίο νέο Ελενάκι μου!!!! Μπράβο με γεια σας το νέο γατόδεντρο. Θα το τιμήσουν. Νομίζω πρώτος ο Μπατ αν κρίνω απο τον Πέρση. Αλλα κι η Κάντυ δεν θα πάει πίσω. Κι η Νάλα το γουστάρει πολύ. Ναι δεν είναι υπέροχος ο Μορφέας? Πραγματι όταν τον κοιτάζω νομίζω πάντα ότι μου αφήνει μια αίσθηση δροσιάς. Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χθες κόψαμε πάλι τα δοντάκια του Σίμπα,γιατί είχαν μεγαλώσει πολύ και δεν μπορούσε να ανοίξει το στόμα του... Μόνο που μάτωσε λίγο... Γι' αυτό του έφερα να φάει μισό μήλο το οποίο και καταβρόχθησε λες και δεν τον πονούσε το δόντι! Click για ανάπτυξη... Περαστικά στον Σιμπάκο σας!!!! Δώστου ένα φιλάκι κι από εμάς.!!!Δεν το ΄ξερα πως πρέπει να τους κόβουμε τα δοντάκια! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και μία φωτογραφία της Σεμέλης, δυστυχώς όμως επειδή κοιμόταν την πήρα έξω από το πλέγμα κ δεν φαίνεται η υπέροχη σκηνή που κοιμάται με το αρκουδάκι της Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.772 30-03-09 13:40 Bρηκα αυτο το "θησαυρο" τον βλεπετε κι εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:16 Ο drf έγραψε: #37.773 30-03-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αααα Νικολακη δεν ήξερα ότι υπάρχει νέο είδος αγελάδας ονόματι: "αγελαδοκόμπρα" το οποίον μαγνητίζει με τους οφθαλμους του. Μπορείς σε παρακαλώ να μας παραθέσεις καμια φωτο του είδους???? Click για ανάπτυξη... μια αγελαδόκομπρα από Τήνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.774 30-03-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από drf: μια αγελαδόκομπρα από Τήνο.. Click για ανάπτυξη... Τηνο ειπες??? Αλοφη θα γινει τωρα η Αναστασια...ειναι Το Νησι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:10 Η bunny έγραψε: #37.775 30-03-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bρηκα αυτο το "θησαυρο" τον βλεπετε κι εσεις? Click για ανάπτυξη... Ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:13 Η bunny έγραψε: #37.776 30-03-09 16:13 Γεια σας! Βρήκα αυτή τη φωτογραφία,που αν και δεν είναι τόσο καλής ποιότητος είναι πολύ τρυφερή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.777 30-03-09 16:27 Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #37.778 30-03-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Click για ανάπτυξη... Καλύτερες από την από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.779 30-03-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλύτερες από την από πάνω... Click για ανάπτυξη... πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:37 Η bunny έγραψε: #37.780 30-03-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Click για ανάπτυξη... Βρείτε το εκτροφείο του,και αν δεν το έχουν δώσει μπορείτε να το κάνετε μαμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1887 1888 1889 1890 1891 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Θα δούμε όταν θα μπουν και οι άλοι αν μπορούν να τις δουν.... Η δικιά μου φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλά δεν μπορώ να τη μεγαλώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 16:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.769 29-03-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,αλλά δεν μπορώ να τη μεγαλώσω... Click για ανάπτυξη... Γενικώς αντιμετωπίζω προβλήματα!Ένα από αυτά είναι η αντιγραφή-επικόλληση(πάνε στο φόρουμ ερωτήσεις-απαντήσεις για να δεις)επίσης όταν απαντάς έχει διάφορες λειτουργίες(έντονα,υπογράμμιση κλπ)έχει και κάτι σαν βουναλάκι που λέει εισάγετε εικόνα και όταν βάζω δεν μου την εμφανίζει.Συγνώμη για το off-topic αλλά δεν βγάζω άκρη! Υ.Σ. Τι λες Χριστίνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 09:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.770 30-03-09 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί θα γίνεις μάνα της μάνας κ πρέπει να μαθαίνεις Γιουλη μου τελικά μπορεί να μη ταιριάζεται αλλά όλο κ σε κυνηγάνε τα ταυράκια, να μας ζήσουν τα μαγιάτικα βιρμανάκια Τέλειο το γατόδεντρό σας κ έχει υπέροχο Βιρμανεζί χρώμα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σήμερα παρήγγειλα κ εγώ από την Άννα, ελπίζω να το τιμήσουν κ τα δικά μου όσο. Γιατί οι κυρίες είναι στα ψηλά κ εξοστράκισαν το δροσερό αγόρι; Click για ανάπτυξη... α.... Λενακι μου, εσυ εισαι πολυ ψαγμενη με τα ζωδια... Λοιπον: Μορφεας : 23 Σεπτεμβριου, Καλυψω 17 Φεβρουαριου, Σεμελη 9 Ιουλιου...με ποιον ταιριαζω πιο πολυ? Μπραβο για το γατοδεντρο!!! Ποιο πηρες? Και βεβαια θα το τιμησουν Το αγορι μου, δεν το θελει ακομα...προτιμα το αλλο το μικροτερο...ακομα...γιατι παντα ετσι κανει στην αρχη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και μία φωτογραφία της Σεμέλης, δυστυχώς όμως επειδή κοιμόταν την πήρα έξω από το πλέγμα κ δεν φαίνεται η υπέροχη σκηνή που κοιμάται με το αρκουδάκι της Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω για τις ωραιες φωτο Ελενιτσα! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχουυυυυ τι τέλειο το νέο σας γατοδεντρο!!! Με γεια τους Γιουλη μου!!! Και πόσο ταιριάζει με τα χρώματά τους και με τις ματάρες τους!!!!! Μορφεάκο μου τρέχα κι εσύ να ξύσεις τα νυχάκια σου... Μην σου παίρνουν τον αέρα οι κυρίες! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αναστασω μου...θυμασαι που ειχα "ζηλεψει" το δικο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 09:50 Η staman2 έγραψε: #37.771 30-03-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί θα γίνεις μάνα της μάνας κ πρέπει να μαθαίνεις Γιουλη μου τελικά μπορεί να μη ταιριάζεται αλλά όλο κ σε κυνηγάνε τα ταυράκια, να μας ζήσουν τα μαγιάτικα βιρμανάκια Τέλειο το γατόδεντρό σας κ έχει υπέροχο Βιρμανεζί χρώμα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σήμερα παρήγγειλα κ εγώ από την Άννα, ελπίζω να το τιμήσουν κ τα δικά μου όσο. Γιατί οι κυρίες είναι στα ψηλά κ εξοστράκισαν το δροσερό αγόρι;[/quote] Σωστά για την πρώτη υπογράμμιση!!!Εχω προαίσθηση Τι ωραίο νέο Ελενάκι μου!!!! Μπράβο με γεια σας το νέο γατόδεντρο. Θα το τιμήσουν. Νομίζω πρώτος ο Μπατ αν κρίνω απο τον Πέρση. Αλλα κι η Κάντυ δεν θα πάει πίσω. Κι η Νάλα το γουστάρει πολύ. Ναι δεν είναι υπέροχος ο Μορφέας? Πραγματι όταν τον κοιτάζω νομίζω πάντα ότι μου αφήνει μια αίσθηση δροσιάς. Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χθες κόψαμε πάλι τα δοντάκια του Σίμπα,γιατί είχαν μεγαλώσει πολύ και δεν μπορούσε να ανοίξει το στόμα του... Μόνο που μάτωσε λίγο... Γι' αυτό του έφερα να φάει μισό μήλο το οποίο και καταβρόχθησε λες και δεν τον πονούσε το δόντι! Click για ανάπτυξη... Περαστικά στον Σιμπάκο σας!!!! Δώστου ένα φιλάκι κι από εμάς.!!!Δεν το ΄ξερα πως πρέπει να τους κόβουμε τα δοντάκια! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και μία φωτογραφία της Σεμέλης, δυστυχώς όμως επειδή κοιμόταν την πήρα έξω από το πλέγμα κ δεν φαίνεται η υπέροχη σκηνή που κοιμάται με το αρκουδάκι της Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.772 30-03-09 13:40 Bρηκα αυτο το "θησαυρο" τον βλεπετε κι εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:16 Ο drf έγραψε: #37.773 30-03-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αααα Νικολακη δεν ήξερα ότι υπάρχει νέο είδος αγελάδας ονόματι: "αγελαδοκόμπρα" το οποίον μαγνητίζει με τους οφθαλμους του. Μπορείς σε παρακαλώ να μας παραθέσεις καμια φωτο του είδους???? Click για ανάπτυξη... μια αγελαδόκομπρα από Τήνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.774 30-03-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από drf: μια αγελαδόκομπρα από Τήνο.. Click για ανάπτυξη... Τηνο ειπες??? Αλοφη θα γινει τωρα η Αναστασια...ειναι Το Νησι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:10 Η bunny έγραψε: #37.775 30-03-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bρηκα αυτο το "θησαυρο" τον βλεπετε κι εσεις? Click για ανάπτυξη... Ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:13 Η bunny έγραψε: #37.776 30-03-09 16:13 Γεια σας! Βρήκα αυτή τη φωτογραφία,που αν και δεν είναι τόσο καλής ποιότητος είναι πολύ τρυφερή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.777 30-03-09 16:27 Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #37.778 30-03-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Click για ανάπτυξη... Καλύτερες από την από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.779 30-03-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλύτερες από την από πάνω... Click για ανάπτυξη... πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:37 Η bunny έγραψε: #37.780 30-03-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Click για ανάπτυξη... Βρείτε το εκτροφείο του,και αν δεν το έχουν δώσει μπορείτε να το κάνετε μαμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1887 1888 1889 1890 1891 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,αλλά δεν μπορώ να τη μεγαλώσω... Click για ανάπτυξη... Γενικώς αντιμετωπίζω προβλήματα!Ένα από αυτά είναι η αντιγραφή-επικόλληση(πάνε στο φόρουμ ερωτήσεις-απαντήσεις για να δεις)επίσης όταν απαντάς έχει διάφορες λειτουργίες(έντονα,υπογράμμιση κλπ)έχει και κάτι σαν βουναλάκι που λέει εισάγετε εικόνα και όταν βάζω δεν μου την εμφανίζει.Συγνώμη για το off-topic αλλά δεν βγάζω άκρη! Υ.Σ. Τι λες Χριστίνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 09:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.770 30-03-09 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί θα γίνεις μάνα της μάνας κ πρέπει να μαθαίνεις Γιουλη μου τελικά μπορεί να μη ταιριάζεται αλλά όλο κ σε κυνηγάνε τα ταυράκια, να μας ζήσουν τα μαγιάτικα βιρμανάκια Τέλειο το γατόδεντρό σας κ έχει υπέροχο Βιρμανεζί χρώμα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σήμερα παρήγγειλα κ εγώ από την Άννα, ελπίζω να το τιμήσουν κ τα δικά μου όσο. Γιατί οι κυρίες είναι στα ψηλά κ εξοστράκισαν το δροσερό αγόρι; Click για ανάπτυξη... α.... Λενακι μου, εσυ εισαι πολυ ψαγμενη με τα ζωδια... Λοιπον: Μορφεας : 23 Σεπτεμβριου, Καλυψω 17 Φεβρουαριου, Σεμελη 9 Ιουλιου...με ποιον ταιριαζω πιο πολυ? Μπραβο για το γατοδεντρο!!! Ποιο πηρες? Και βεβαια θα το τιμησουν Το αγορι μου, δεν το θελει ακομα...προτιμα το αλλο το μικροτερο...ακομα...γιατι παντα ετσι κανει στην αρχη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και μία φωτογραφία της Σεμέλης, δυστυχώς όμως επειδή κοιμόταν την πήρα έξω από το πλέγμα κ δεν φαίνεται η υπέροχη σκηνή που κοιμάται με το αρκουδάκι της Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω για τις ωραιες φωτο Ελενιτσα! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχουυυυυ τι τέλειο το νέο σας γατοδεντρο!!! Με γεια τους Γιουλη μου!!! Και πόσο ταιριάζει με τα χρώματά τους και με τις ματάρες τους!!!!! Μορφεάκο μου τρέχα κι εσύ να ξύσεις τα νυχάκια σου... Μην σου παίρνουν τον αέρα οι κυρίες! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αναστασω μου...θυμασαι που ειχα "ζηλεψει" το δικο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 09:50 Η staman2 έγραψε: #37.771 30-03-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί θα γίνεις μάνα της μάνας κ πρέπει να μαθαίνεις Γιουλη μου τελικά μπορεί να μη ταιριάζεται αλλά όλο κ σε κυνηγάνε τα ταυράκια, να μας ζήσουν τα μαγιάτικα βιρμανάκια Τέλειο το γατόδεντρό σας κ έχει υπέροχο Βιρμανεζί χρώμα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σήμερα παρήγγειλα κ εγώ από την Άννα, ελπίζω να το τιμήσουν κ τα δικά μου όσο. Γιατί οι κυρίες είναι στα ψηλά κ εξοστράκισαν το δροσερό αγόρι;[/quote] Σωστά για την πρώτη υπογράμμιση!!!Εχω προαίσθηση Τι ωραίο νέο Ελενάκι μου!!!! Μπράβο με γεια σας το νέο γατόδεντρο. Θα το τιμήσουν. Νομίζω πρώτος ο Μπατ αν κρίνω απο τον Πέρση. Αλλα κι η Κάντυ δεν θα πάει πίσω. Κι η Νάλα το γουστάρει πολύ. Ναι δεν είναι υπέροχος ο Μορφέας? Πραγματι όταν τον κοιτάζω νομίζω πάντα ότι μου αφήνει μια αίσθηση δροσιάς. Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χθες κόψαμε πάλι τα δοντάκια του Σίμπα,γιατί είχαν μεγαλώσει πολύ και δεν μπορούσε να ανοίξει το στόμα του... Μόνο που μάτωσε λίγο... Γι' αυτό του έφερα να φάει μισό μήλο το οποίο και καταβρόχθησε λες και δεν τον πονούσε το δόντι! Click για ανάπτυξη... Περαστικά στον Σιμπάκο σας!!!! Δώστου ένα φιλάκι κι από εμάς.!!!Δεν το ΄ξερα πως πρέπει να τους κόβουμε τα δοντάκια! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και μία φωτογραφία της Σεμέλης, δυστυχώς όμως επειδή κοιμόταν την πήρα έξω από το πλέγμα κ δεν φαίνεται η υπέροχη σκηνή που κοιμάται με το αρκουδάκι της Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.772 30-03-09 13:40 Bρηκα αυτο το "θησαυρο" τον βλεπετε κι εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:16 Ο drf έγραψε: #37.773 30-03-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αααα Νικολακη δεν ήξερα ότι υπάρχει νέο είδος αγελάδας ονόματι: "αγελαδοκόμπρα" το οποίον μαγνητίζει με τους οφθαλμους του. Μπορείς σε παρακαλώ να μας παραθέσεις καμια φωτο του είδους???? Click για ανάπτυξη... μια αγελαδόκομπρα από Τήνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.774 30-03-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από drf: μια αγελαδόκομπρα από Τήνο.. Click για ανάπτυξη... Τηνο ειπες??? Αλοφη θα γινει τωρα η Αναστασια...ειναι Το Νησι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:10 Η bunny έγραψε: #37.775 30-03-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bρηκα αυτο το "θησαυρο" τον βλεπετε κι εσεις? Click για ανάπτυξη... Ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:13 Η bunny έγραψε: #37.776 30-03-09 16:13 Γεια σας! Βρήκα αυτή τη φωτογραφία,που αν και δεν είναι τόσο καλής ποιότητος είναι πολύ τρυφερή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.777 30-03-09 16:27 Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #37.778 30-03-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Click για ανάπτυξη... Καλύτερες από την από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.779 30-03-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλύτερες από την από πάνω... Click για ανάπτυξη... πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:37 Η bunny έγραψε: #37.780 30-03-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Click για ανάπτυξη... Βρείτε το εκτροφείο του,και αν δεν το έχουν δώσει μπορείτε να το κάνετε μαμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1887 1888 1889 1890 1891 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί θα γίνεις μάνα της μάνας κ πρέπει να μαθαίνεις Γιουλη μου τελικά μπορεί να μη ταιριάζεται αλλά όλο κ σε κυνηγάνε τα ταυράκια, να μας ζήσουν τα μαγιάτικα βιρμανάκια Τέλειο το γατόδεντρό σας κ έχει υπέροχο Βιρμανεζί χρώμα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σήμερα παρήγγειλα κ εγώ από την Άννα, ελπίζω να το τιμήσουν κ τα δικά μου όσο. Γιατί οι κυρίες είναι στα ψηλά κ εξοστράκισαν το δροσερό αγόρι; Click για ανάπτυξη... α.... Λενακι μου, εσυ εισαι πολυ ψαγμενη με τα ζωδια... Λοιπον: Μορφεας : 23 Σεπτεμβριου, Καλυψω 17 Φεβρουαριου, Σεμελη 9 Ιουλιου...με ποιον ταιριαζω πιο πολυ? Μπραβο για το γατοδεντρο!!! Ποιο πηρες? Και βεβαια θα το τιμησουν Το αγορι μου, δεν το θελει ακομα...προτιμα το αλλο το μικροτερο...ακομα...γιατι παντα ετσι κανει στην αρχη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και μία φωτογραφία της Σεμέλης, δυστυχώς όμως επειδή κοιμόταν την πήρα έξω από το πλέγμα κ δεν φαίνεται η υπέροχη σκηνή που κοιμάται με το αρκουδάκι της Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω για τις ωραιες φωτο Ελενιτσα! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αχουυυυυ τι τέλειο το νέο σας γατοδεντρο!!! Με γεια τους Γιουλη μου!!! Και πόσο ταιριάζει με τα χρώματά τους και με τις ματάρες τους!!!!! Μορφεάκο μου τρέχα κι εσύ να ξύσεις τα νυχάκια σου... Μην σου παίρνουν τον αέρα οι κυρίες! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αναστασω μου...θυμασαι που ειχα "ζηλεψει" το δικο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 09:50 Η staman2 έγραψε: #37.771 30-03-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί θα γίνεις μάνα της μάνας κ πρέπει να μαθαίνεις Γιουλη μου τελικά μπορεί να μη ταιριάζεται αλλά όλο κ σε κυνηγάνε τα ταυράκια, να μας ζήσουν τα μαγιάτικα βιρμανάκια Τέλειο το γατόδεντρό σας κ έχει υπέροχο Βιρμανεζί χρώμα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σήμερα παρήγγειλα κ εγώ από την Άννα, ελπίζω να το τιμήσουν κ τα δικά μου όσο. Γιατί οι κυρίες είναι στα ψηλά κ εξοστράκισαν το δροσερό αγόρι;[/quote] Σωστά για την πρώτη υπογράμμιση!!!Εχω προαίσθηση Τι ωραίο νέο Ελενάκι μου!!!! Μπράβο με γεια σας το νέο γατόδεντρο. Θα το τιμήσουν. Νομίζω πρώτος ο Μπατ αν κρίνω απο τον Πέρση. Αλλα κι η Κάντυ δεν θα πάει πίσω. Κι η Νάλα το γουστάρει πολύ. Ναι δεν είναι υπέροχος ο Μορφέας? Πραγματι όταν τον κοιτάζω νομίζω πάντα ότι μου αφήνει μια αίσθηση δροσιάς. Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χθες κόψαμε πάλι τα δοντάκια του Σίμπα,γιατί είχαν μεγαλώσει πολύ και δεν μπορούσε να ανοίξει το στόμα του... Μόνο που μάτωσε λίγο... Γι' αυτό του έφερα να φάει μισό μήλο το οποίο και καταβρόχθησε λες και δεν τον πονούσε το δόντι! Click για ανάπτυξη... Περαστικά στον Σιμπάκο σας!!!! Δώστου ένα φιλάκι κι από εμάς.!!!Δεν το ΄ξερα πως πρέπει να τους κόβουμε τα δοντάκια! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και μία φωτογραφία της Σεμέλης, δυστυχώς όμως επειδή κοιμόταν την πήρα έξω από το πλέγμα κ δεν φαίνεται η υπέροχη σκηνή που κοιμάται με το αρκουδάκι της Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.772 30-03-09 13:40 Bρηκα αυτο το "θησαυρο" τον βλεπετε κι εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:16 Ο drf έγραψε: #37.773 30-03-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αααα Νικολακη δεν ήξερα ότι υπάρχει νέο είδος αγελάδας ονόματι: "αγελαδοκόμπρα" το οποίον μαγνητίζει με τους οφθαλμους του. Μπορείς σε παρακαλώ να μας παραθέσεις καμια φωτο του είδους???? Click για ανάπτυξη... μια αγελαδόκομπρα από Τήνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.774 30-03-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από drf: μια αγελαδόκομπρα από Τήνο.. Click για ανάπτυξη... Τηνο ειπες??? Αλοφη θα γινει τωρα η Αναστασια...ειναι Το Νησι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:10 Η bunny έγραψε: #37.775 30-03-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bρηκα αυτο το "θησαυρο" τον βλεπετε κι εσεις? Click για ανάπτυξη... Ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:13 Η bunny έγραψε: #37.776 30-03-09 16:13 Γεια σας! Βρήκα αυτή τη φωτογραφία,που αν και δεν είναι τόσο καλής ποιότητος είναι πολύ τρυφερή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.777 30-03-09 16:27 Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #37.778 30-03-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Click για ανάπτυξη... Καλύτερες από την από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.779 30-03-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλύτερες από την από πάνω... Click για ανάπτυξη... πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:37 Η bunny έγραψε: #37.780 30-03-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Click για ανάπτυξη... Βρείτε το εκτροφείο του,και αν δεν το έχουν δώσει μπορείτε να το κάνετε μαμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1887 1888 1889 1890 1891 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί θα γίνεις μάνα της μάνας κ πρέπει να μαθαίνεις Γιουλη μου τελικά μπορεί να μη ταιριάζεται αλλά όλο κ σε κυνηγάνε τα ταυράκια, να μας ζήσουν τα μαγιάτικα βιρμανάκια Τέλειο το γατόδεντρό σας κ έχει υπέροχο Βιρμανεζί χρώμα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σήμερα παρήγγειλα κ εγώ από την Άννα, ελπίζω να το τιμήσουν κ τα δικά μου όσο. Γιατί οι κυρίες είναι στα ψηλά κ εξοστράκισαν το δροσερό αγόρι;[/quote] Σωστά για την πρώτη υπογράμμιση!!!Εχω προαίσθηση Τι ωραίο νέο Ελενάκι μου!!!! Μπράβο με γεια σας το νέο γατόδεντρο. Θα το τιμήσουν. Νομίζω πρώτος ο Μπατ αν κρίνω απο τον Πέρση. Αλλα κι η Κάντυ δεν θα πάει πίσω. Κι η Νάλα το γουστάρει πολύ. Ναι δεν είναι υπέροχος ο Μορφέας? Πραγματι όταν τον κοιτάζω νομίζω πάντα ότι μου αφήνει μια αίσθηση δροσιάς. Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χθες κόψαμε πάλι τα δοντάκια του Σίμπα,γιατί είχαν μεγαλώσει πολύ και δεν μπορούσε να ανοίξει το στόμα του... Μόνο που μάτωσε λίγο... Γι' αυτό του έφερα να φάει μισό μήλο το οποίο και καταβρόχθησε λες και δεν τον πονούσε το δόντι! Click για ανάπτυξη... Περαστικά στον Σιμπάκο σας!!!! Δώστου ένα φιλάκι κι από εμάς.!!!Δεν το ΄ξερα πως πρέπει να τους κόβουμε τα δοντάκια! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και μία φωτογραφία της Σεμέλης, δυστυχώς όμως επειδή κοιμόταν την πήρα έξω από το πλέγμα κ δεν φαίνεται η υπέροχη σκηνή που κοιμάται με το αρκουδάκι της Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα μου!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.772 30-03-09 13:40 Bρηκα αυτο το "θησαυρο" τον βλεπετε κι εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:16 Ο drf έγραψε: #37.773 30-03-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αααα Νικολακη δεν ήξερα ότι υπάρχει νέο είδος αγελάδας ονόματι: "αγελαδοκόμπρα" το οποίον μαγνητίζει με τους οφθαλμους του. Μπορείς σε παρακαλώ να μας παραθέσεις καμια φωτο του είδους???? Click για ανάπτυξη... μια αγελαδόκομπρα από Τήνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.774 30-03-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από drf: μια αγελαδόκομπρα από Τήνο.. Click για ανάπτυξη... Τηνο ειπες??? Αλοφη θα γινει τωρα η Αναστασια...ειναι Το Νησι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:10 Η bunny έγραψε: #37.775 30-03-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bρηκα αυτο το "θησαυρο" τον βλεπετε κι εσεις? Click για ανάπτυξη... Ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:13 Η bunny έγραψε: #37.776 30-03-09 16:13 Γεια σας! Βρήκα αυτή τη φωτογραφία,που αν και δεν είναι τόσο καλής ποιότητος είναι πολύ τρυφερή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.777 30-03-09 16:27 Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #37.778 30-03-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Click για ανάπτυξη... Καλύτερες από την από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.779 30-03-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλύτερες από την από πάνω... Click για ανάπτυξη... πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:37 Η bunny έγραψε: #37.780 30-03-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Click για ανάπτυξη... Βρείτε το εκτροφείο του,και αν δεν το έχουν δώσει μπορείτε να το κάνετε μαμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1887 1888 1889 1890 1891 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Bρηκα αυτο το "θησαυρο" τον βλεπετε κι εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:16 Ο drf έγραψε: #37.773 30-03-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: αααα Νικολακη δεν ήξερα ότι υπάρχει νέο είδος αγελάδας ονόματι: "αγελαδοκόμπρα" το οποίον μαγνητίζει με τους οφθαλμους του. Μπορείς σε παρακαλώ να μας παραθέσεις καμια φωτο του είδους???? Click για ανάπτυξη... μια αγελαδόκομπρα από Τήνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.774 30-03-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από drf: μια αγελαδόκομπρα από Τήνο.. Click για ανάπτυξη... Τηνο ειπες??? Αλοφη θα γινει τωρα η Αναστασια...ειναι Το Νησι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:10 Η bunny έγραψε: #37.775 30-03-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bρηκα αυτο το "θησαυρο" τον βλεπετε κι εσεις? Click για ανάπτυξη... Ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:13 Η bunny έγραψε: #37.776 30-03-09 16:13 Γεια σας! Βρήκα αυτή τη φωτογραφία,που αν και δεν είναι τόσο καλής ποιότητος είναι πολύ τρυφερή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.777 30-03-09 16:27 Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #37.778 30-03-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Click για ανάπτυξη... Καλύτερες από την από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.779 30-03-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλύτερες από την από πάνω... Click για ανάπτυξη... πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:37 Η bunny έγραψε: #37.780 30-03-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Click για ανάπτυξη... Βρείτε το εκτροφείο του,και αν δεν το έχουν δώσει μπορείτε να το κάνετε μαμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1887 1888 1889 1890 1891 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: αααα Νικολακη δεν ήξερα ότι υπάρχει νέο είδος αγελάδας ονόματι: "αγελαδοκόμπρα" το οποίον μαγνητίζει με τους οφθαλμους του. Μπορείς σε παρακαλώ να μας παραθέσεις καμια φωτο του είδους???? Click για ανάπτυξη... μια αγελαδόκομπρα από Τήνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.774 30-03-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από drf: μια αγελαδόκομπρα από Τήνο.. Click για ανάπτυξη... Τηνο ειπες??? Αλοφη θα γινει τωρα η Αναστασια...ειναι Το Νησι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:10 Η bunny έγραψε: #37.775 30-03-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bρηκα αυτο το "θησαυρο" τον βλεπετε κι εσεις? Click για ανάπτυξη... Ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:13 Η bunny έγραψε: #37.776 30-03-09 16:13 Γεια σας! Βρήκα αυτή τη φωτογραφία,που αν και δεν είναι τόσο καλής ποιότητος είναι πολύ τρυφερή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.777 30-03-09 16:27 Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #37.778 30-03-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Click για ανάπτυξη... Καλύτερες από την από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.779 30-03-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλύτερες από την από πάνω... Click για ανάπτυξη... πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:37 Η bunny έγραψε: #37.780 30-03-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Click για ανάπτυξη... Βρείτε το εκτροφείο του,και αν δεν το έχουν δώσει μπορείτε να το κάνετε μαμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1887 1888 1889 1890 1891 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drf: μια αγελαδόκομπρα από Τήνο.. Click για ανάπτυξη... Τηνο ειπες??? Αλοφη θα γινει τωρα η Αναστασια...ειναι Το Νησι της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:10 Η bunny έγραψε: #37.775 30-03-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bρηκα αυτο το "θησαυρο" τον βλεπετε κι εσεις? Click για ανάπτυξη... Ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:13 Η bunny έγραψε: #37.776 30-03-09 16:13 Γεια σας! Βρήκα αυτή τη φωτογραφία,που αν και δεν είναι τόσο καλής ποιότητος είναι πολύ τρυφερή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.777 30-03-09 16:27 Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #37.778 30-03-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Click για ανάπτυξη... Καλύτερες από την από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.779 30-03-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλύτερες από την από πάνω... Click για ανάπτυξη... πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:37 Η bunny έγραψε: #37.780 30-03-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Click για ανάπτυξη... Βρείτε το εκτροφείο του,και αν δεν το έχουν δώσει μπορείτε να το κάνετε μαμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1887 1888 1889 1890 1891 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bρηκα αυτο το "θησαυρο" τον βλεπετε κι εσεις? Click για ανάπτυξη... Ναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:13 Η bunny έγραψε: #37.776 30-03-09 16:13 Γεια σας! Βρήκα αυτή τη φωτογραφία,που αν και δεν είναι τόσο καλής ποιότητος είναι πολύ τρυφερή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.777 30-03-09 16:27 Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #37.778 30-03-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Click για ανάπτυξη... Καλύτερες από την από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.779 30-03-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλύτερες από την από πάνω... Click για ανάπτυξη... πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:37 Η bunny έγραψε: #37.780 30-03-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Click για ανάπτυξη... Βρείτε το εκτροφείο του,και αν δεν το έχουν δώσει μπορείτε να το κάνετε μαμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1887 1888 1889 1890 1891 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας! Βρήκα αυτή τη φωτογραφία,που αν και δεν είναι τόσο καλής ποιότητος είναι πολύ τρυφερή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.777 30-03-09 16:27 Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #37.778 30-03-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Click για ανάπτυξη... Καλύτερες από την από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.779 30-03-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλύτερες από την από πάνω... Click για ανάπτυξη... πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:37 Η bunny έγραψε: #37.780 30-03-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Click για ανάπτυξη... Βρείτε το εκτροφείο του,και αν δεν το έχουν δώσει μπορείτε να το κάνετε μαμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1887 1888 1889 1890 1891 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #37.778 30-03-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Click για ανάπτυξη... Καλύτερες από την από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.779 30-03-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλύτερες από την από πάνω... Click για ανάπτυξη... πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:37 Η bunny έγραψε: #37.780 30-03-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Click για ανάπτυξη... Βρείτε το εκτροφείο του,και αν δεν το έχουν δώσει μπορείτε να το κάνετε μαμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1887 1888 1889 1890 1891 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tρυφερο Βιρμανο στιγμες Click για ανάπτυξη... Καλύτερες από την από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.779 30-03-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλύτερες από την από πάνω... Click για ανάπτυξη... πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:37 Η bunny έγραψε: #37.780 30-03-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Click για ανάπτυξη... Βρείτε το εκτροφείο του,και αν δεν το έχουν δώσει μπορείτε να το κάνετε μαμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1887 1888 1889 1890 1891 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1889 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλύτερες από την από πάνω... Click για ανάπτυξη... πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 16:37 Η bunny έγραψε: #37.780 30-03-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Click για ανάπτυξη... Βρείτε το εκτροφείο του,και αν δεν το έχουν δώσει μπορείτε να το κάνετε μαμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι? Click για ανάπτυξη... Βρείτε το εκτροφείο του,και αν δεν το έχουν δώσει μπορείτε να το κάνετε μαμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.