Birman-maniacs

Πάλι δεν φαίνεται!Πως ανέβασες τη φωτογραφία;Με συννημένα,επικόλληση ή με την λειτουργία εισάγετε εικόνα;
Με την υπογραμμισμένη λειτουργία ούτε και εμένα μου βγάζει φωτογραφίες!
Όχι,επισύναψη έκανα!:blink: Σοβαρά δεν τη βλέπεις;:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι,επισύναψη έκανα!:blink: Σοβαρά δεν τη βλέπεις;:confused:

Βλέπω ένα τετραγωνάκι με ένα <<χ>> μέσα.Επισύναψη είναι διαχείρηση συννημένων αρχείων;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βλέπω ένα τετραγωνάκι με ένα <<χ>> μέσα.Επισύναψη είναι διαχείρηση συννημένων αρχείων;
Ναι.;) Μάλλον κάτι θα έγινε...:/: Τώρα τη βλέπεις;:hmm:
attachment.php

Ναι.;) Μάλλον κάτι θα έγινε...:/: Τώρα τη βλέπεις;:hmm:
attachment.php

Όχι,ούτε τα δικά σου,ούτε της κ.Γιούλη!
Θα δοκιμάσω να βάλω και εγώ μια φωτογραφία για να δω!
Θα δω επίσης την προεσκόπιση μυνήματος να δω πως φαίνεται!

Να δούμε...Φαίνεται;

Συνημμένα

• 1349R-176.jpg
    1349R-176.jpg
    2,3 KB · Εμφανίσεις: 42
Όχι,ούτε τα δικά σου,ούτε της κ.Γιούλη!
Θα δοκιμάσω να βάλω και εγώ μια φωτογραφία για να δω!
Θα δω επίσης την προεσκόπιση μυνήματος να δω πως φαίνεται!
Μα σ' εμένα στην προεσκόπηση και όταν το δημοσιεύω φαίνεται.:blink:
Μυστήρια πράγματα...:confused:

Μα σ' εμένα στην προεσκόπηση και όταν το δημοσιεύω φαίνεται.:blink:
Μυστήρια πράγματα...:confused:

Θα δούμε όταν θα μπουν και οι άλοι αν μπορούν να τις δουν....
Η δικιά μου φαίνεται;

Θα δούμε όταν θα μπουν και οι άλοι αν μπορούν να τις δουν....
Η δικιά μου φαίνεται;
Ναι,αλλά δεν μπορώ να τη μεγαλώσω...:/:

Ναι,αλλά δεν μπορώ να τη μεγαλώσω...:/:

Γενικώς αντιμετωπίζω προβλήματα!Ένα από αυτά είναι η αντιγραφή-επικόλληση(πάνε στο φόρουμ ερωτήσεις-απαντήσεις για να δεις)επίσης όταν απαντάς έχει διάφορες λειτουργίες(έντονα,υπογράμμιση κλπ)έχει και κάτι σαν βουναλάκι που λέει εισάγετε εικόνα και όταν βάζω δεν μου την εμφανίζει.Συγνώμη για το off-topic αλλά δεν βγάζω άκρη!

Υ.Σ. Τι λες Χριστίνα;

Γιατί θα γίνεις μάνα της μάνας κ πρέπει να μαθαίνεις ;)
Γιουλη μου τελικά μπορεί να μη ταιριάζεται αλλά όλο κ σε κυνηγάνε τα ταυράκια,:lol: να μας ζήσουν τα μαγιάτικα βιρμανάκια:up:

Τέλειο το γατόδεντρό σας:up: κ έχει υπέροχο Βιρμανεζί χρώμα:lol: είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σήμερα παρήγγειλα κ εγώ από την Άννα, ελπίζω να το τιμήσουν κ τα δικά μου όσο.
Γιατί οι κυρίες είναι στα ψηλά κ εξοστράκισαν το δροσερό αγόρι;:hmm:
α.... Λενακι μου, εσυ εισαι πολυ ψαγμενη με τα ζωδια...
Λοιπον: Μορφεας : 23 Σεπτεμβριου, Καλυψω 17 Φεβρουαριου, Σεμελη 9 Ιουλιου...με ποιον ταιριαζω πιο πολυ?:hmm::)
Μπραβο για το γατοδεντρο!!! Ποιο πηρες? Και βεβαια θα το τιμησουν;)
Το αγορι μου, δεν το θελει ακομα...προτιμα το αλλο το μικροτερο...ακομα...γιατι παντα ετσι κανει στην αρχη...
Και μία φωτογραφία της Σεμέλης, δυστυχώς όμως επειδή κοιμόταν την πήρα έξω από το πλέγμα κ δεν φαίνεται η υπέροχη σκηνή που κοιμάται με το αρκουδάκι της:inlove:
Σε ευχαριστω για τις ωραιες φωτο Ελενιτσα!
Αχουυυυυ τι τέλειο το νέο σας γατοδεντρο!!!:up:
Με γεια τους Γιουλη μου!!!:up:
Και πόσο ταιριάζει με τα χρώματά τους και με τις ματάρες τους!!!!! :up:
Μορφεάκο μου τρέχα κι εσύ να ξύσεις τα νυχάκια σου... Μην σου παίρνουν τον αέρα οι κυρίες!:lol:
:lol::lol:
ευχαριστω Αναστασω μου...θυμασαι που ειχα "ζηλεψει" το δικο σας? :redface::P

Γιατί θα γίνεις μάνα της μάνας κ πρέπει να μαθαίνεις ;)
Γιουλη μου τελικά μπορεί να μη ταιριάζεται αλλά όλο κ σε κυνηγάνε τα ταυράκια,:lol: να μας ζήσουν τα μαγιάτικα βιρμανάκια

Τέλειο το γατόδεντρό σας κ έχει υπέροχο Βιρμανεζί χρώμα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σήμερα παρήγγειλα κ εγώ από την Άννα, ελπίζω να το τιμήσουν κ τα δικά μου όσο.
Γιατί οι κυρίες είναι στα ψηλά κ εξοστράκισαν το δροσερό αγόρι;[/quote]

Σωστά για την πρώτη υπογράμμιση!!!:up::up:Εχω προαίσθηση:D

Τι ωραίο νέο Ελενάκι μου!!!! Μπράβο με γεια σας το νέο γατόδεντρο. Θα το τιμήσουν. Νομίζω πρώτος ο Μπατ αν κρίνω απο τον Πέρση. Αλλα κι η Κάντυ δεν θα πάει πίσω. Κι η Νάλα το γουστάρει πολύ.:up:
:up::lol:

Ναι δεν είναι υπέροχος ο Μορφέας? Πραγματι όταν τον κοιτάζω νομίζω πάντα ότι μου αφήνει μια αίσθηση δροσιάς.:up::up:

Χθες κόψαμε πάλι τα δοντάκια του Σίμπα,γιατί είχαν μεγαλώσει πολύ και δεν μπορούσε να ανοίξει το στόμα του...:/: Μόνο που μάτωσε λίγο...:( Γι' αυτό του έφερα να φάει μισό μήλο το οποίο και καταβρόχθησε λες και δεν τον πονούσε το δόντι!:blink::lol::inlove:
Περαστικά στον Σιμπάκο σας!!!! Δώστου ένα φιλάκι κι από εμάς.!!!:D:)Δεν το ΄ξερα πως πρέπει να τους κόβουμε τα δοντάκια!

Και μία φωτογραφία της Σεμέλης, δυστυχώς όμως επειδή κοιμόταν την πήρα έξω από το πλέγμα κ δεν φαίνεται η υπέροχη σκηνή που κοιμάται με το αρκουδάκι της:inlove:
Κουκλίτσα μου!!!!:D:up:

Bρηκα αυτο το "θησαυρο" τον βλεπετε κι εσεις?:):P

plommonmenykista.jpg

αααα Νικολακη δεν ήξερα ότι υπάρχει νέο είδος αγελάδας ονόματι: "αγελαδοκόμπρα" το οποίον μαγνητίζει με τους οφθαλμους του. :lol::PΜπορείς σε παρακαλώ να μας παραθέσεις καμια φωτο του είδους????:lol::lol::lol::P

μια αγελαδόκομπρα από Τήνο.. :rolleyes:

μια αγελαδόκομπρα από Τήνο.. :rolleyes:

Τηνο ειπες??? Αλοφη θα γινει τωρα η Αναστασια...ειναι Το Νησι της:P:lol:

Γεια σας!:happy: Βρήκα αυτή τη φωτογραφία,που αν και δεν είναι τόσο καλής ποιότητος είναι πολύ τρυφερή...:inlove::up::)
cats.JPG

Tρυφερο Βιρμανο στιγμες:)

CIMG0317.JPG

CIMG1145.JPG

Καλύτερες από την από πάνω...:redface::inlove::inlove::up:
πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι?:hmm::P

πως θα γινει να "φαω" αυτο το μωρο στο avatar σου Χριστινακι?:hmm::P
Βρείτε το εκτροφείο του,και αν δεν το έχουν δώσει μπορείτε να το κάνετε μαμ!;):happy::lol::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back