Birman-maniacs

Βρείτε το εκτροφείο του,και αν δεν το έχουν δώσει μπορείτε να το κάνετε μαμ!;):happy::lol::up:
:up:περιμενω να φαω τα "δικης μας παραγωγης" :lol::lol:
μπορειτε να μας επισκεφτειτε οταν μεγαλωσουν και γινουν 2 μηνων;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:up:περιμενω να φαω τα "δικης μας παραγωγης" :lol::lol:
μπορειτε να μας επισκεφτειτε οταν μεγαλωσουν και γινουν 2 μηνων;)
Ωραίο ακούγεται...:hmm: Στην έκθεση φοβόμουν να τα χαϊδέψω,μήπως και χαλάσει το τρίχωμα που τα πασπαλίζατε με πούδρα και τα χτενίζατε-να μην πάει ο κόπος τόσης ώρας στράφη...:)

Σε κάποια φάση με ρωτάει ο Νικόλας όταν είδε μία κυρία που είχε γυρίσει ανάσκελα τη γάτα της και τη χτένιζε:
"Γιατί τη βασανίζει την καημένη τη γάτα;":blink::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραίο ακούγεται...:hmm: Στην έκθεση φοβόμουν να τα χαϊδέψω,μήπως και χαλάσει το τρίχωμα που τα πασπαλίζατε με πούδρα και τα χτενίζατε-να μην πάει ο κόπος τόσης ώρας στράφη...:)

Σε κάποια φάση με ρωτάει ο Νικόλας όταν είδε μία κυρία που είχε γυρίσει ανάσκελα τη γάτα της και τη χτένιζε:
"Γιατί τη βασανίζει την καημένη τη γάτα;":blink::lol:
πουδρα δεν εβαλα...μονο χτενιζα...ειχαμε βαλει σπιτι:P
Στην εκθεση να ξερεις απαγορευεται το χαιδεμα, λογω μεταδοτικων ασθενειων και το πιασιμο της γατας απο αλλον περαν του ιδιοκτητη;)

Στην εκθεση να ξερεις απαγορευεται το χαιδεμα, λογω μεταδοτικων ασθενειων και το πιασιμο της γατας απο αλλον περαν του ιδιοκτητη;)
Το άκουσα από το μικρόφωνο!:P:lol: Η Σεμέλη μόλις ξύπνησε,έπαιζε με το δάχτυλό μου!:up::lol::happy: Και μετά ξανακοιμήθηκε!:lol:

Γειά σας:)!
Αχ, δεν το ξερα:(.Θα με συγχωρέσετε:cry:;
Bρηκα αυτο το "θησαυρο" τον βλεπετε κι εσεις?:):P

plommonmenykista.jpg
Όλος δικός μου:up:!:lol:

Tρυφερο Βιρμανο στιγμες:)

CIMG0317.JPG

CIMG1145.JPG

Τατατέτ Καλυψώς-Μορφέα;Θα τρελαθώ!:inlove::inlove::inlove::inlove:

Γειά σας:)!

Αχ, δεν το ξερα:(.Θα με συγχωρέσετε:cry:;

Γιατί να σε συγχωρέσουν;

Kαλημερα:)
Χθες το απογευμα, ηρθε η Καλυψω στο κρεβατι μου και ξαπλωσε πανω στη κοιλια μου...απλωσε λοιπον τη κοιλια της και γουργουριζε...
Οταν σταματησε το γουργουρητο και τη πηρε ο υπνος, ενοιωσα πολλα πολλα μικρα φτερουγισματα....
Ελιωσα...:inlove::inlove:δεν κουνιομουν καθολου και καθησα 1 ωρα ακινητη βλεποντας τηλεοραση....(πραγμα απιστευτο για μενα):P:lol:
Και ειναι ακομα 30 ημερων τα εμβρυα...:hmm:
Σημερα το απογευμα τελικα θα παμε για υπερηχο:D

Τι γλυκια στιγμη...Αντε περιμενουμε νεα!

Τι γλυκια στιγμη...Αντε περιμενουμε νεα!
Στην ευχομαι ολοψυχα αυτη τη στιγμη Δωρακι....:)

Ευχαριστω πολυ καλο μου...Μου εχει λειψει τοσο πολυ η μικρη μου που θελω να την εχω συντομα κοντα μου ειτε γεμιστη είτε άδεια.:cat:

Ευχαριστω πολυ καλο μου...Μου εχει λειψει τοσο πολυ η μικρη μου που θελω να την εχω συντομα κοντα μου ειτε γεμιστη είτε άδεια.:cat:
μωρε θα κανει αυτη ενα σοκολατοσουφλε;):up::lol:
που θα εγκυμονησει και που θα γεννησει Δωρα και που θα λεχωνιασει?:P

Θα εγκυμονησει μερικως στο Βολο και μερικως στην Καλυμνο,θα γεννησει Καλυμνο και θα λεχωνιασει,αλλα τα μικρα θα τα παρω μαζι μου και στο Βολο το καλοκαιρι γιατι θα τα δωσω μετα τους δυομισι μηνες.

Χθες το απογευμα, ηρθε η Καλυψω στο κρεβατι μου και ξαπλωσε πανω στη κοιλια μου...απλωσε λοιπον τη κοιλια της και γουργουριζε...
Οταν σταματησε το γουργουρητο και τη πηρε ο υπνος, ενοιωσα πολλα πολλα μικρα φτερουγισματα....
Ελιωσα...:inlove::inlove:δεν κουνιομουν καθολου και καθησα 1 ωρα ακινητη βλεποντας τηλεοραση....(πραγμα απιστευτο για μενα):P:lol:

τι ωραια εικονα ...:up:αντε η κορακλα σου θα γινει μαμα και θα κανει πανεμορφα μωρακια, τωρα που ειναι σε ενδιαφερουσα καλα κανεις και εισαι τρυφερη και στοργικη μαζι της :up::rolleyes:

Θα εγκυμονησει μερικως στο Βολο και μερικως στην Καλυμνο,θα γεννησει Καλυμνο και θα λεχωνιασει,αλλα τα μικρα θα τα παρω μαζι μου και στο Βολο το καλοκαιρι γιατι θα τα δωσω μετα τους δυομισι μηνες.
μια χαρα:):up:σημασια εχει να μην της αλλαξεις περιβαλλον οταν τα μωρακια θα ειναι πολυ μικρουλια;)
τι ωραια εικονα ...:up:αντε η κορακλα σου θα γινει μαμα και θα κανει πανεμορφα μωρακια, τωρα που ειναι σε ενδιαφερουσα καλα κανεις και εισαι τρυφερη και στοργικη μαζι της :up::rolleyes:
παντα ειμαι ετσι με τη Καλυψω μου, γιατι κι εκεινη με βλεπει σα μαμα:redface: και ειναι κολλημενη πανω μου...:)

Οχι θα ειναι ενος μηνα περιπου τα μωρα νομιζω οταν θα ταξιδεψουμε,και ελπιζω να μην μου κουβαληθει ο μπαμπας της για να τη μεταφερει σε μεταξενιο μαξιλαρι!

εεεεεελαααααα ρεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove:
πολυ συγκινηθηκα!!!:rolleyes::rolleyes:

α.... Λενακι μου, εσυ εισαι πολυ ψαγμενη με τα ζωδια...
Λοιπον: Μορφεας : 23 Σεπτεμβριου, Καλυψω 17 Φεβρουαριου, Σεμελη 9 Ιουλιου...με ποιον ταιριαζω πιο πολυ?:hmm:

Μπραβο για το γατοδεντρο!!! Ποιο πηρες? Και βεβαια θα το τιμησουν
Το αγορι μου, δεν το θελει ακομα...προτιμα το αλλο το μικροτερο...ακομα...γιατι παντα ετσι κανει στην αρχη...

Σε ευχαριστω για τις ωραιες φωτο Ελενιτσα!

ευχαριστω Αναστασω μου...θυμασαι που ειχα "ζηλεψει" το δικο σας?
Μορφέας:Ζυγός
Καλυψώ: Υδροχόος
Σεμέλη: Καρκίνος
Λέων με Ζυγό: Ο εγωισμός του Λέωντα θα φέρει πρόβλημα στη σχέση με το Ζυγό. Ο Ζυγός απεχθάνετε την πίεση αλλά και τις διαταγές. Ο Ζυγός έχει λεπτότητα και διακριτικότητα, κάτι που δεν καταλαμβαίνει ο Λέωντας. Θ αμπορούσε να ήτανε μαι καλή σχέση φτάνει να προσαρμοστεί ο Λέων. Συμπέρασμα, ποιος θα δαμάσει το άγριο ζώο;

Λέων με Υδροχόο: Ο Λέωντας θαυμάζει το μυαλό του Υδροχόου αλλά δεν μπορεί τη ψυχρότητα του. Ο Υδροχόος αγνοεί τη γνώμη του Λέωντα και εκείνος θα ταπεινώνετε. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Παρόλα αυτά ο ένας ελκύετε από τον άλλο. Συμπέρασμα, μπορέι να έχετε μια μακρόχρονη σχέση.

Λέων με Καρκίνο: Φοβερός συνδιασμός με πολλά υπέρ. Ο Καρκίνος πάντα δίνει στο Λέωντα ότι ζητήσει. Του συμπαραστέκεται , του είναι πιστός, τον αφήνει να έχει την αρχηγία και όσο για το σεξ είναι γεμάτο πάθος και φαντασία. Στμπέρασμα, μιά ερωτική ένωση που θα σας μείνει αξέχαστη.
Εγω πήρα για τα Ιμαλαϊων, τελικά όλες ζηλέψαμε το γατόδεντρο της Αναστασίας, σε λίγο θα πρέπει να ζητήσει ποσοστά:lol:

Τι ωραίο νέο Ελενάκι μου!!!! Μπράβο με γεια σας το νέο γατόδεντρο. Θα το τιμήσουν. Νομίζω πρώτος ο Μπατ αν κρίνω απο τον Πέρση. Αλλα κι η Κάντυ δεν θα πάει πίσω. Κι η Νάλα το γουστάρει πολύ.:up:
Οπότε θα περιμένουμε το Ναλόνι για επίσκεψη να παίξει κ με το δικό μας γατοδεντρο

Bρηκα αυτο το "θησαυρο" τον βλεπετε κι εσεις?

plommonmenykista.jpg
Τον βλέπουμε, τον βλέπουμε κ σκεφτόμαστε να γίνουμε πειρατές:lol:
Ελιωσα...:inlove:δεν κουνιομουν καθολου και καθησα 1 ωρα ακινητη βλεποντας τηλεοραση....(πραγμα απιστευτο για μενα):P
birmanchiselle2.jpg

Έπιασες τέτοια μωράκια;;;:up:

Μορφέας:Ζυγός
Καλυψώ: Υδροχόος
Σεμέλη: Καρκίνος
Λέων με Ζυγό: Ο εγωισμός του Λέωντα θα φέρει πρόβλημα στη σχέση με το Ζυγό. Ο Ζυγός απεχθάνετε την πίεση αλλά και τις διαταγές. Ο Ζυγός έχει λεπτότητα και διακριτικότητα, κάτι που δεν καταλαμβαίνει ο Λέωντας. Θ αμπορούσε να ήτανε μαι καλή σχέση φτάνει να προσαρμοστεί ο Λέων. Συμπέρασμα, ποιος θα δαμάσει το άγριο ζώο;

Λέων με Υδροχόο: Ο Λέωντας θαυμάζει το μυαλό του Υδροχόου αλλά δεν μπορεί τη ψυχρότητα του. Ο Υδροχόος αγνοεί τη γνώμη του Λέωντα και εκείνος θα ταπεινώνετε. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Παρόλα αυτά ο ένας ελκύετε από τον άλλο. Συμπέρασμα, μπορέι να έχετε μια μακρόχρονη σχέση.

Λέων με Καρκίνο: Φοβερός συνδιασμός με πολλά υπέρ. Ο Καρκίνος πάντα δίνει στο Λέωντα ότι ζητήσει. Του συμπαραστέκεται , του είναι πιστός, τον αφήνει να έχει την αρχηγία και όσο για το σεξ είναι γεμάτο πάθος και φαντασία. Στμπέρασμα, μιά ερωτική ένωση που θα σας μείνει αξέχαστη.
Εγω πήρα για τα Ιμαλαϊων, τελικά όλες ζηλέψαμε το γατόδεντρο της Αναστασίας, σε λίγο θα πρέπει να ζητήσει ποσοστά:lol:

Λενακι μου Χιλια ευχαριστω!!!
Λοιπον καθοτι ο Μαριος και ο Μορφεας ειναι ζυγοι...τους πεταω εξω το σπιτι και κρατω τη Καλυψω και τη Σεμελη:up::up::lol::lol:

Γεια σας!:) Ακούω μωρά,υπέρηχους,φτερουγίσματα και γενικώς υπέροχες γατοστιγμές, που μου φτάχνουν τη διάθεση!:happy:

Στις εξετάσεις του πιάνου θα παίξω ένα κομμάτι από το Γαλάζιο Δούναβη,και κάτι άλλο αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα.:)

Καλό υπέρηχο Καλυψώ!:up:(περιμένουμε και τη Μόιρα...:rolleyes:)

Γεια σας!:) Ακούω μωρά,υπέρηχους,φτερουγίσματα και γενικώς υπέροχες γατοστιγμές, που μου φτάχνουν τη διάθεση!:happy:

Στις εξετάσεις του πιάνου θα παίξω ένα κομμάτι από το Γαλάζιο Δούναβη,και κάτι άλλο αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα.:)

Καλό υπέρηχο Καλυψώ!:up:(περιμένουμε και τη Μόιρα...:rolleyes:)
πω πω τι μου θυμισες τωρα...εξετασεις πιανου...ημουν πολυ κακη μαθητρια,:redface: αλλα επειδη ειχα καλο αυτι εβγαζα μονη μου τραγουδια:P:lol:

Ελενακι μου ξεχασα να σε ευχαριστησω για την υπεροχη αυτη φωτογραφια που μου εφτιαξε το κεφι...
Αυτα ειναι Σεμελομωρακια:lol::up:

birmanchiselle2.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back