Birman-maniacs

δε μου λες Αγνη? Τι ειδες σε αυτο που εστειλα?

Εκατό Βιρμανάκια πάνω σε έναν καναπέ(πως χώρεσαν;:lol:) και ένα παιχνίδι από επάνω και αυτές κουνούσαν τα κεφάλια τους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εκατό Βιρμανάκια πάνω σε έναν καναπέ(πως χώρεσαν;:lol:) και ένα παιχνίδι από επάνω και αυτές κουνούσαν τα κεφάλια τους.
τα Βιρμανακια τοτε ειναι τα αξεσουαρ:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το τελειο Ρωμαικο Προφιλ της Βιρμανικης...
Πειραζει που εναι οι ομορφοτερες γατες του κοσμου?:inlove::inlove::inlove:

kissybaum21.jpg

Δεν πειραζει Γιουλακο μου!!αφου ειναι!!!:rolleyes::rolleyes:
Και να σου πω,εχεις καταλαβει ακριβως τι θελω σε βιρμανικα!!!!
και γενικα σε γατακια!!
ειναι ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!!!!!!
τις θελω ολες!!!ΟΛΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ:up:

πρεπει να εκανα μια μπουρδα!!
ηθελα να κανω παραθεση ολες αυτες τις φωτογραφιες αλλα μαλλον εκανα μονο την μια!!!!:blink::blink::blink::blink::blink::blink:

Ειναι πολυ ομορφη...
Τελικα δεν ειναι θεμα χρωματος,αλλα θεμα γατας.Ας πουμε αυτη μου αρεσει πολυ.Εχει μια γλυκα στο βλεμμα αλλο πραγμα.
n16.jpg
n17.jpg
n15.jpg
n14.jpg
Τι θέλω!!!!!!!!!!!:P
Για τη Χριστινα:)

ostern1.jpg
Εμάς δεν θα μας κάνετε κανένα δωράκι;:redface::P
Λεω να παρω αυτο το καναπε για το σαλονι, με αυτα τα αξεσουαρ...τι λετε εσεις?:hmm:
https://www.youtube.com/watch?v=X_yXTa8e5xU&NR=1
Ελπίζω να πουλά αρκετούς.Χρειαζόμαστε έναν:P.

Καλησπερα σε ολη τη βιρμανοπαρεα!
Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας την υπεροχη εμπειρια που ειχα το περασμενο Σαββατοκυριακο καθως επισκευθηκα το εκτροφειο Kintamani Birmans ( https://www.gattosacrodibirmania.eu ) στη Ρωμη.
Καθως ηταν και η πρωτη φορα που ειδα βιρμανικη live, καταλαβαινετε πως επαθα την πλακα της ζωης μου!!! Τι καταπληκτικα πλασματα !!!! Καμια σχεση με τις φωτογραφιες και τα video πυ εχω δει.
Η Marta ( η εκτροφεας) ειχε εξι τελειες θυληκιες, εκ των οποιων οι τρεις ειχαν μωρακια (9 στο συνολο ) ημερων και μια ακομα ηταν να γεννησει τις επομενες ημερες.
Ευελπιστω καποιο θυληκο απο τα μωρακια να γινει δικο μου, καθως αλλαξαν τα σχεδια που ειχα αναφερει πριν λιγο καιρο.
Αποφασησα να παρω μονο μια θυληκια κουκλιτσα αφου η συμβιωση με ενα αστειρωτο αρσενικο φαινεται να ειναι δυσκολη.

Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI;32277 Εμάς δεν θα μας κάνετε κανένα δωράκι;:redface::P [/quote:
Nαι,ζηλεύουμε...:(:hmm::lol:

Καλησπερα σε ολη τη βιρμανοπαρεα!
Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας την υπεροχη εμπειρια που ειχα το περασμενο Σαββατοκυριακο καθως επισκευθηκα το εκτροφειο Kintamani Birmans ( https://www.gattosacrodibirmania.eu ) στη Ρωμη.
Καθως ηταν και η πρωτη φορα που ειδα βιρμανικη live, καταλαβαινετε πως επαθα την πλακα της ζωης μου!!! Τι καταπληκτικα πλασματα !!!! Καμια σχεση με τις φωτογραφιες και τα video πυ εχω δει.
Η Marta ( η εκτροφεας) ειχε εξι τελειες θυληκιες, εκ των οποιων οι τρεις ειχαν μωρακια (9 στο συνολο ) ημερων και μια ακομα ηταν να γεννησει τις επομενες ημερες.
Ευελπιστω καποιο θυληκο απο τα μωρακια να γινει δικο μου, καθως αλλαξαν τα σχεδια που ειχα αναφερει πριν λιγο καιρο.
Αποφασησα να παρω μονο μια θυληκια κουκλιτσα αφου η συμβιωση με ενα αστειρωτο αρσενικο φαινεται να ειναι δυσκολη.

Καλησπέρα και καλώς ήρθατε!:)
Όταν θα πάρετε τη γατούλα να ανοίξετε ένα θέμα με τα νέα της.Έχετε άλλη γάτα;:hmm:

Καλησπέρα και καλώς ήρθατε!:)
Όταν θα πάρετε τη γατούλα να ανοίξετε ένα θέμα με τα νέα της.Έχετε άλλη γάτα;:hmm:

Με μεγαλη χαρα θα ανοιξω θεμα αφου την παρω.
Οχι δεν εχω αλλη γατα.

Αρχοντικη Σοκοφρετα:up:

06%2003%2009%20marietta%208.jpg
06%2003%2009%20marietta%209.jpg

06%2003%2009%20marietta%206.jpg
Μου αρέσουν οι σοκοφρέτες!;):happy: Οι σοκολατοσοκοφρέτες και οι βιρμανοσοκοφρέτες!:D:lol::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back