dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 15:56 Ο dion1 έγραψε: #38.061 09-04-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διονυση στο Ιταλικο εκτροφειο...δεν εκλεισες καποιο? Ηταν ολα μικρα? Ουτε ειχαν βγει τα χρωματα? Click για ανάπτυξη... Τα γατακια ηταν ημερων οποτε ουτε χρωματα ουτε quality ξερουμε ακομα. Εχω δωσει ομως προκαταβολη εδω και πολυ καιρο και απο οτι μου ειπε ειμαι πρωτος στη λιστα της. Πιθανα χρωματα : blue, seal,lilac, creme, σε tabby και tortie. Σε 2 εβδομαδες θα ξερουμε τα χρωματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.062 09-04-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από dion: Τα γατακια ηταν ημερων οποτε ουτε χρωματα ουτε quality ξερουμε ακομα. Εχω δωσει ομως προκαταβολη εδω και πολυ καιρο και απο οτι μου ειπε ειμαι πρωτος στη λιστα της. Πιθανα χρωματα : blue, seal,lilac, creme, σε tabby και tortie. Σε 2 εβδομαδες θα ξερουμε τα χρωματα.... Click για ανάπτυξη... Αντε ωραια! Κι αυτη η αναμονη ειναι γλυκεια...πιστεψε με σε καταλαβαινω... Εμενα οταν γεννιοταν η Σεμελη, μεσα στη νυχτα λαμβανα μηνυματα καθε φορα που γεννιοταν ενα μωρο... να και το εκτροφειο που πηρα τη Σεμελη και το Μορφεα https://www.catalis-heilige-birma.de/ δεν εχω λογια για αυτες τις εκτροφεις....καταπληκτικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 15:59 Ο erefer έγραψε: #38.063 09-04-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασιλη, ο Διονυσης ετοιμαζει Ιταλιδα νυφη, αντε ξεσκονιστε το γαμπριατικο κουστουμι σας! Σε ευχαριστω για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Διονύση καλωσόρισες!!! Αν θέλεις να τη ζευγαρώσεις αργότερα, (πρέπει να σε ενημέρωσε η Γιούλη) οι μνηστήρες είναι πολλοί Με το καλό να την πάρεις, πολύ καλό το εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.064 09-04-09 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιτα....εχω μπλε αρσενικο, chocolate tabby θηλυκια...θα παω καποια στιγμη για μια seal με ασπρα καλτσακιακαι μετα τελος.... Λιστα γαμπρων! Πλατωνας: Blue point Μορφεας: Blue point Ερωτας: Seal point Erefer: Seal point Ιωνας: Chocolate point Διαθετουμε και φωτο Click για ανάπτυξη... επεσε αναλυτικη ενημερωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:06 Ο dion1 έγραψε: #38.065 09-04-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση καλωσόρισες!!! Αν θέλεις να τη ζευγαρώσεις αργότερα, (πρέπει να σε ενημέρωσε η Γιούλη) πως οι μνηστήρες είναι πολλοί Με το καλό να την πάρεις, πολύ καλό το εκτροφείο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ Βασιλη. Εσυ απο πηρες τον κουκλο σου? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε ωραια! Κι αυτη η αναμονη ειναι γλυκεια...πιστεψε με σε καταλαβαινω... Εμενα οταν γεννιοταν η Σεμελη, μεσα στη νυχτα λαμβανα μηνυματα καθε φορα που γεννιοταν ενα μωρο... να και το εκτροφειο που πηρα τη Σεμελη και το Μορφεα https://www.catalis-heilige-birma.de/ δεν εχω λογια για αυτες τις εκτροφεις....καταπληκτικες Click για ανάπτυξη... Η αναμονη ειναι γλυκεια αλλα εγω ανυπομονος!!!! Πολυ ωραιες οι γατες του εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:08 Ο erefer έγραψε: #38.066 09-04-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επεσε αναλυτικη ενημερωση Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:19 Ο erefer έγραψε: #38.067 09-04-09 16:19 Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:21 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.068 09-04-09 16:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.069 09-04-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... ο Πλατωνας...τον μεγαλωσα λιγο να τον καμαρωσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:24 Ο erefer έγραψε: #38.070 09-04-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ευχαριστω πολυ Βασιλη. Εσυ απο πηρες τον κουκλο σου? Click για ανάπτυξη... Τον πήρα απο ενα μικρό εκτροφείο στην Γερμανία... Είναι αυτό εδώ -> https://www.birma-katzen.net/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:30 Ο dion1 έγραψε: #38.071 09-04-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:34 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.072 09-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Click για ανάπτυξη... O Erefer ηρθε απο την Γερμανια και ο Πλατωνας απο την Γαλλια και η συμβιωση μαζι τους ειναι τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:38 Ο erefer έγραψε: #38.073 09-04-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από dion: Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Click για ανάπτυξη... Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:39 Ο dion1 έγραψε: #38.074 09-04-09 16:39 Πω Πω...... Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια......πολυ international γιναμε βρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.075 09-04-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Click για ανάπτυξη... Εμενα ακομα δεν ειναι τοσο εκδηλωτικος,ειναι λιγο στον κοσμο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.076 09-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Click για ανάπτυξη... Απολυτως. Κι εγω ποτε δεν ειχα γατες. Αλλα με αυτη τη ρατσα εχω τρελλαθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.077 09-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εμενα ακομα δεν ειναι τοσο εκδηλωτικος,ειναι λιγο στον κοσμο του... Click για ανάπτυξη... ειναι θεμα χαρακτηρα...κι ο Μορφεας αν κι οποτε θελει ερχεται για χαιδεμα...στην αγκαλια μου δε, ποτε... Αλλα τα κοριτσια μου ειναι πολυ πολυ τρυφερα... Η Καλυψω με κυνηγαει κι αυτη σαν το σκυλο σε κουραστικο σημειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:45 Ο erefer έγραψε: #38.078 09-04-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω Πω...... Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια......πολυ international γιναμε βρε παιδια Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ούτε ζωγραφιστή δεν την βρίσκεις οπως θα εχεις καταλάβει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:46 Η staman2 έγραψε: #38.079 09-04-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Πλατωνας...τον μεγαλωσα λιγο να τον καμαρωσουμε Click για ανάπτυξη... Ενας καλονός!!! Τέλειος ο Πλάτωνας. Να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι τεντώματα είναι αυτά!!! Εχει μεγαλώσει πάρα πολυ ο κούκλος σου! ΝΑ τον χαίρεσαι είναι πανέμορφος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:51 Η elvenstar: #38.080 09-04-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φερνω κι εδω...στην εδρα της αυτη τη πανεμορφη Βιρμανη....δωρο της καλης μας Ελενας Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου άρεσε Γιουλάκι εχει πολύ γλυκό βλέμμα αυτό το μωρό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιτατε στυλ οι Ιταλοι Click για ανάπτυξη... Μαφιόζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1902 1903 1904 1905 1906 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διονυση στο Ιταλικο εκτροφειο...δεν εκλεισες καποιο? Ηταν ολα μικρα? Ουτε ειχαν βγει τα χρωματα? Click για ανάπτυξη... Τα γατακια ηταν ημερων οποτε ουτε χρωματα ουτε quality ξερουμε ακομα. Εχω δωσει ομως προκαταβολη εδω και πολυ καιρο και απο οτι μου ειπε ειμαι πρωτος στη λιστα της. Πιθανα χρωματα : blue, seal,lilac, creme, σε tabby και tortie. Σε 2 εβδομαδες θα ξερουμε τα χρωματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.062 09-04-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από dion: Τα γατακια ηταν ημερων οποτε ουτε χρωματα ουτε quality ξερουμε ακομα. Εχω δωσει ομως προκαταβολη εδω και πολυ καιρο και απο οτι μου ειπε ειμαι πρωτος στη λιστα της. Πιθανα χρωματα : blue, seal,lilac, creme, σε tabby και tortie. Σε 2 εβδομαδες θα ξερουμε τα χρωματα.... Click για ανάπτυξη... Αντε ωραια! Κι αυτη η αναμονη ειναι γλυκεια...πιστεψε με σε καταλαβαινω... Εμενα οταν γεννιοταν η Σεμελη, μεσα στη νυχτα λαμβανα μηνυματα καθε φορα που γεννιοταν ενα μωρο... να και το εκτροφειο που πηρα τη Σεμελη και το Μορφεα https://www.catalis-heilige-birma.de/ δεν εχω λογια για αυτες τις εκτροφεις....καταπληκτικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 15:59 Ο erefer έγραψε: #38.063 09-04-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασιλη, ο Διονυσης ετοιμαζει Ιταλιδα νυφη, αντε ξεσκονιστε το γαμπριατικο κουστουμι σας! Σε ευχαριστω για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Διονύση καλωσόρισες!!! Αν θέλεις να τη ζευγαρώσεις αργότερα, (πρέπει να σε ενημέρωσε η Γιούλη) οι μνηστήρες είναι πολλοί Με το καλό να την πάρεις, πολύ καλό το εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.064 09-04-09 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιτα....εχω μπλε αρσενικο, chocolate tabby θηλυκια...θα παω καποια στιγμη για μια seal με ασπρα καλτσακιακαι μετα τελος.... Λιστα γαμπρων! Πλατωνας: Blue point Μορφεας: Blue point Ερωτας: Seal point Erefer: Seal point Ιωνας: Chocolate point Διαθετουμε και φωτο Click για ανάπτυξη... επεσε αναλυτικη ενημερωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:06 Ο dion1 έγραψε: #38.065 09-04-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση καλωσόρισες!!! Αν θέλεις να τη ζευγαρώσεις αργότερα, (πρέπει να σε ενημέρωσε η Γιούλη) πως οι μνηστήρες είναι πολλοί Με το καλό να την πάρεις, πολύ καλό το εκτροφείο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ Βασιλη. Εσυ απο πηρες τον κουκλο σου? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε ωραια! Κι αυτη η αναμονη ειναι γλυκεια...πιστεψε με σε καταλαβαινω... Εμενα οταν γεννιοταν η Σεμελη, μεσα στη νυχτα λαμβανα μηνυματα καθε φορα που γεννιοταν ενα μωρο... να και το εκτροφειο που πηρα τη Σεμελη και το Μορφεα https://www.catalis-heilige-birma.de/ δεν εχω λογια για αυτες τις εκτροφεις....καταπληκτικες Click για ανάπτυξη... Η αναμονη ειναι γλυκεια αλλα εγω ανυπομονος!!!! Πολυ ωραιες οι γατες του εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:08 Ο erefer έγραψε: #38.066 09-04-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επεσε αναλυτικη ενημερωση Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:19 Ο erefer έγραψε: #38.067 09-04-09 16:19 Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:21 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.068 09-04-09 16:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.069 09-04-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... ο Πλατωνας...τον μεγαλωσα λιγο να τον καμαρωσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:24 Ο erefer έγραψε: #38.070 09-04-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ευχαριστω πολυ Βασιλη. Εσυ απο πηρες τον κουκλο σου? Click για ανάπτυξη... Τον πήρα απο ενα μικρό εκτροφείο στην Γερμανία... Είναι αυτό εδώ -> https://www.birma-katzen.net/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:30 Ο dion1 έγραψε: #38.071 09-04-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:34 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.072 09-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Click για ανάπτυξη... O Erefer ηρθε απο την Γερμανια και ο Πλατωνας απο την Γαλλια και η συμβιωση μαζι τους ειναι τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:38 Ο erefer έγραψε: #38.073 09-04-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από dion: Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Click για ανάπτυξη... Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:39 Ο dion1 έγραψε: #38.074 09-04-09 16:39 Πω Πω...... Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια......πολυ international γιναμε βρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.075 09-04-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Click για ανάπτυξη... Εμενα ακομα δεν ειναι τοσο εκδηλωτικος,ειναι λιγο στον κοσμο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.076 09-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Click για ανάπτυξη... Απολυτως. Κι εγω ποτε δεν ειχα γατες. Αλλα με αυτη τη ρατσα εχω τρελλαθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.077 09-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εμενα ακομα δεν ειναι τοσο εκδηλωτικος,ειναι λιγο στον κοσμο του... Click για ανάπτυξη... ειναι θεμα χαρακτηρα...κι ο Μορφεας αν κι οποτε θελει ερχεται για χαιδεμα...στην αγκαλια μου δε, ποτε... Αλλα τα κοριτσια μου ειναι πολυ πολυ τρυφερα... Η Καλυψω με κυνηγαει κι αυτη σαν το σκυλο σε κουραστικο σημειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:45 Ο erefer έγραψε: #38.078 09-04-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω Πω...... Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια......πολυ international γιναμε βρε παιδια Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ούτε ζωγραφιστή δεν την βρίσκεις οπως θα εχεις καταλάβει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:46 Η staman2 έγραψε: #38.079 09-04-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Πλατωνας...τον μεγαλωσα λιγο να τον καμαρωσουμε Click για ανάπτυξη... Ενας καλονός!!! Τέλειος ο Πλάτωνας. Να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι τεντώματα είναι αυτά!!! Εχει μεγαλώσει πάρα πολυ ο κούκλος σου! ΝΑ τον χαίρεσαι είναι πανέμορφος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:51 Η elvenstar: #38.080 09-04-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φερνω κι εδω...στην εδρα της αυτη τη πανεμορφη Βιρμανη....δωρο της καλης μας Ελενας Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου άρεσε Γιουλάκι εχει πολύ γλυκό βλέμμα αυτό το μωρό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιτατε στυλ οι Ιταλοι Click για ανάπτυξη... Μαφιόζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1902 1903 1904 1905 1906 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dion: Τα γατακια ηταν ημερων οποτε ουτε χρωματα ουτε quality ξερουμε ακομα. Εχω δωσει ομως προκαταβολη εδω και πολυ καιρο και απο οτι μου ειπε ειμαι πρωτος στη λιστα της. Πιθανα χρωματα : blue, seal,lilac, creme, σε tabby και tortie. Σε 2 εβδομαδες θα ξερουμε τα χρωματα.... Click για ανάπτυξη... Αντε ωραια! Κι αυτη η αναμονη ειναι γλυκεια...πιστεψε με σε καταλαβαινω... Εμενα οταν γεννιοταν η Σεμελη, μεσα στη νυχτα λαμβανα μηνυματα καθε φορα που γεννιοταν ενα μωρο... να και το εκτροφειο που πηρα τη Σεμελη και το Μορφεα https://www.catalis-heilige-birma.de/ δεν εχω λογια για αυτες τις εκτροφεις....καταπληκτικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 15:59 Ο erefer έγραψε: #38.063 09-04-09 15:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασιλη, ο Διονυσης ετοιμαζει Ιταλιδα νυφη, αντε ξεσκονιστε το γαμπριατικο κουστουμι σας! Σε ευχαριστω για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Διονύση καλωσόρισες!!! Αν θέλεις να τη ζευγαρώσεις αργότερα, (πρέπει να σε ενημέρωσε η Γιούλη) οι μνηστήρες είναι πολλοί Με το καλό να την πάρεις, πολύ καλό το εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.064 09-04-09 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιτα....εχω μπλε αρσενικο, chocolate tabby θηλυκια...θα παω καποια στιγμη για μια seal με ασπρα καλτσακιακαι μετα τελος.... Λιστα γαμπρων! Πλατωνας: Blue point Μορφεας: Blue point Ερωτας: Seal point Erefer: Seal point Ιωνας: Chocolate point Διαθετουμε και φωτο Click για ανάπτυξη... επεσε αναλυτικη ενημερωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:06 Ο dion1 έγραψε: #38.065 09-04-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση καλωσόρισες!!! Αν θέλεις να τη ζευγαρώσεις αργότερα, (πρέπει να σε ενημέρωσε η Γιούλη) πως οι μνηστήρες είναι πολλοί Με το καλό να την πάρεις, πολύ καλό το εκτροφείο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ Βασιλη. Εσυ απο πηρες τον κουκλο σου? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε ωραια! Κι αυτη η αναμονη ειναι γλυκεια...πιστεψε με σε καταλαβαινω... Εμενα οταν γεννιοταν η Σεμελη, μεσα στη νυχτα λαμβανα μηνυματα καθε φορα που γεννιοταν ενα μωρο... να και το εκτροφειο που πηρα τη Σεμελη και το Μορφεα https://www.catalis-heilige-birma.de/ δεν εχω λογια για αυτες τις εκτροφεις....καταπληκτικες Click για ανάπτυξη... Η αναμονη ειναι γλυκεια αλλα εγω ανυπομονος!!!! Πολυ ωραιες οι γατες του εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:08 Ο erefer έγραψε: #38.066 09-04-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επεσε αναλυτικη ενημερωση Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:19 Ο erefer έγραψε: #38.067 09-04-09 16:19 Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:21 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.068 09-04-09 16:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.069 09-04-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... ο Πλατωνας...τον μεγαλωσα λιγο να τον καμαρωσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:24 Ο erefer έγραψε: #38.070 09-04-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ευχαριστω πολυ Βασιλη. Εσυ απο πηρες τον κουκλο σου? Click για ανάπτυξη... Τον πήρα απο ενα μικρό εκτροφείο στην Γερμανία... Είναι αυτό εδώ -> https://www.birma-katzen.net/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:30 Ο dion1 έγραψε: #38.071 09-04-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:34 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.072 09-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Click για ανάπτυξη... O Erefer ηρθε απο την Γερμανια και ο Πλατωνας απο την Γαλλια και η συμβιωση μαζι τους ειναι τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:38 Ο erefer έγραψε: #38.073 09-04-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από dion: Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Click για ανάπτυξη... Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:39 Ο dion1 έγραψε: #38.074 09-04-09 16:39 Πω Πω...... Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια......πολυ international γιναμε βρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.075 09-04-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Click για ανάπτυξη... Εμενα ακομα δεν ειναι τοσο εκδηλωτικος,ειναι λιγο στον κοσμο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.076 09-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Click για ανάπτυξη... Απολυτως. Κι εγω ποτε δεν ειχα γατες. Αλλα με αυτη τη ρατσα εχω τρελλαθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.077 09-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εμενα ακομα δεν ειναι τοσο εκδηλωτικος,ειναι λιγο στον κοσμο του... Click για ανάπτυξη... ειναι θεμα χαρακτηρα...κι ο Μορφεας αν κι οποτε θελει ερχεται για χαιδεμα...στην αγκαλια μου δε, ποτε... Αλλα τα κοριτσια μου ειναι πολυ πολυ τρυφερα... Η Καλυψω με κυνηγαει κι αυτη σαν το σκυλο σε κουραστικο σημειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:45 Ο erefer έγραψε: #38.078 09-04-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω Πω...... Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια......πολυ international γιναμε βρε παιδια Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ούτε ζωγραφιστή δεν την βρίσκεις οπως θα εχεις καταλάβει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:46 Η staman2 έγραψε: #38.079 09-04-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Πλατωνας...τον μεγαλωσα λιγο να τον καμαρωσουμε Click για ανάπτυξη... Ενας καλονός!!! Τέλειος ο Πλάτωνας. Να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι τεντώματα είναι αυτά!!! Εχει μεγαλώσει πάρα πολυ ο κούκλος σου! ΝΑ τον χαίρεσαι είναι πανέμορφος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:51 Η elvenstar: #38.080 09-04-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φερνω κι εδω...στην εδρα της αυτη τη πανεμορφη Βιρμανη....δωρο της καλης μας Ελενας Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου άρεσε Γιουλάκι εχει πολύ γλυκό βλέμμα αυτό το μωρό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιτατε στυλ οι Ιταλοι Click για ανάπτυξη... Μαφιόζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1902 1903 1904 1905 1906 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασιλη, ο Διονυσης ετοιμαζει Ιταλιδα νυφη, αντε ξεσκονιστε το γαμπριατικο κουστουμι σας! Σε ευχαριστω για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Διονύση καλωσόρισες!!! Αν θέλεις να τη ζευγαρώσεις αργότερα, (πρέπει να σε ενημέρωσε η Γιούλη) οι μνηστήρες είναι πολλοί Με το καλό να την πάρεις, πολύ καλό το εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.064 09-04-09 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιτα....εχω μπλε αρσενικο, chocolate tabby θηλυκια...θα παω καποια στιγμη για μια seal με ασπρα καλτσακιακαι μετα τελος.... Λιστα γαμπρων! Πλατωνας: Blue point Μορφεας: Blue point Ερωτας: Seal point Erefer: Seal point Ιωνας: Chocolate point Διαθετουμε και φωτο Click για ανάπτυξη... επεσε αναλυτικη ενημερωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:06 Ο dion1 έγραψε: #38.065 09-04-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση καλωσόρισες!!! Αν θέλεις να τη ζευγαρώσεις αργότερα, (πρέπει να σε ενημέρωσε η Γιούλη) πως οι μνηστήρες είναι πολλοί Με το καλό να την πάρεις, πολύ καλό το εκτροφείο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ Βασιλη. Εσυ απο πηρες τον κουκλο σου? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε ωραια! Κι αυτη η αναμονη ειναι γλυκεια...πιστεψε με σε καταλαβαινω... Εμενα οταν γεννιοταν η Σεμελη, μεσα στη νυχτα λαμβανα μηνυματα καθε φορα που γεννιοταν ενα μωρο... να και το εκτροφειο που πηρα τη Σεμελη και το Μορφεα https://www.catalis-heilige-birma.de/ δεν εχω λογια για αυτες τις εκτροφεις....καταπληκτικες Click για ανάπτυξη... Η αναμονη ειναι γλυκεια αλλα εγω ανυπομονος!!!! Πολυ ωραιες οι γατες του εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:08 Ο erefer έγραψε: #38.066 09-04-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επεσε αναλυτικη ενημερωση Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:19 Ο erefer έγραψε: #38.067 09-04-09 16:19 Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:21 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.068 09-04-09 16:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.069 09-04-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... ο Πλατωνας...τον μεγαλωσα λιγο να τον καμαρωσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:24 Ο erefer έγραψε: #38.070 09-04-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ευχαριστω πολυ Βασιλη. Εσυ απο πηρες τον κουκλο σου? Click για ανάπτυξη... Τον πήρα απο ενα μικρό εκτροφείο στην Γερμανία... Είναι αυτό εδώ -> https://www.birma-katzen.net/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:30 Ο dion1 έγραψε: #38.071 09-04-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:34 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.072 09-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Click για ανάπτυξη... O Erefer ηρθε απο την Γερμανια και ο Πλατωνας απο την Γαλλια και η συμβιωση μαζι τους ειναι τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:38 Ο erefer έγραψε: #38.073 09-04-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από dion: Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Click για ανάπτυξη... Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:39 Ο dion1 έγραψε: #38.074 09-04-09 16:39 Πω Πω...... Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια......πολυ international γιναμε βρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.075 09-04-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Click για ανάπτυξη... Εμενα ακομα δεν ειναι τοσο εκδηλωτικος,ειναι λιγο στον κοσμο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.076 09-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Click για ανάπτυξη... Απολυτως. Κι εγω ποτε δεν ειχα γατες. Αλλα με αυτη τη ρατσα εχω τρελλαθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.077 09-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εμενα ακομα δεν ειναι τοσο εκδηλωτικος,ειναι λιγο στον κοσμο του... Click για ανάπτυξη... ειναι θεμα χαρακτηρα...κι ο Μορφεας αν κι οποτε θελει ερχεται για χαιδεμα...στην αγκαλια μου δε, ποτε... Αλλα τα κοριτσια μου ειναι πολυ πολυ τρυφερα... Η Καλυψω με κυνηγαει κι αυτη σαν το σκυλο σε κουραστικο σημειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:45 Ο erefer έγραψε: #38.078 09-04-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω Πω...... Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια......πολυ international γιναμε βρε παιδια Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ούτε ζωγραφιστή δεν την βρίσκεις οπως θα εχεις καταλάβει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:46 Η staman2 έγραψε: #38.079 09-04-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Πλατωνας...τον μεγαλωσα λιγο να τον καμαρωσουμε Click για ανάπτυξη... Ενας καλονός!!! Τέλειος ο Πλάτωνας. Να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι τεντώματα είναι αυτά!!! Εχει μεγαλώσει πάρα πολυ ο κούκλος σου! ΝΑ τον χαίρεσαι είναι πανέμορφος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:51 Η elvenstar: #38.080 09-04-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φερνω κι εδω...στην εδρα της αυτη τη πανεμορφη Βιρμανη....δωρο της καλης μας Ελενας Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου άρεσε Γιουλάκι εχει πολύ γλυκό βλέμμα αυτό το μωρό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιτατε στυλ οι Ιταλοι Click για ανάπτυξη... Μαφιόζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1902 1903 1904 1905 1906 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιτα....εχω μπλε αρσενικο, chocolate tabby θηλυκια...θα παω καποια στιγμη για μια seal με ασπρα καλτσακιακαι μετα τελος.... Λιστα γαμπρων! Πλατωνας: Blue point Μορφεας: Blue point Ερωτας: Seal point Erefer: Seal point Ιωνας: Chocolate point Διαθετουμε και φωτο Click για ανάπτυξη... επεσε αναλυτικη ενημερωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:06 Ο dion1 έγραψε: #38.065 09-04-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση καλωσόρισες!!! Αν θέλεις να τη ζευγαρώσεις αργότερα, (πρέπει να σε ενημέρωσε η Γιούλη) πως οι μνηστήρες είναι πολλοί Με το καλό να την πάρεις, πολύ καλό το εκτροφείο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ Βασιλη. Εσυ απο πηρες τον κουκλο σου? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε ωραια! Κι αυτη η αναμονη ειναι γλυκεια...πιστεψε με σε καταλαβαινω... Εμενα οταν γεννιοταν η Σεμελη, μεσα στη νυχτα λαμβανα μηνυματα καθε φορα που γεννιοταν ενα μωρο... να και το εκτροφειο που πηρα τη Σεμελη και το Μορφεα https://www.catalis-heilige-birma.de/ δεν εχω λογια για αυτες τις εκτροφεις....καταπληκτικες Click για ανάπτυξη... Η αναμονη ειναι γλυκεια αλλα εγω ανυπομονος!!!! Πολυ ωραιες οι γατες του εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:08 Ο erefer έγραψε: #38.066 09-04-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επεσε αναλυτικη ενημερωση Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:19 Ο erefer έγραψε: #38.067 09-04-09 16:19 Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:21 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.068 09-04-09 16:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.069 09-04-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... ο Πλατωνας...τον μεγαλωσα λιγο να τον καμαρωσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:24 Ο erefer έγραψε: #38.070 09-04-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ευχαριστω πολυ Βασιλη. Εσυ απο πηρες τον κουκλο σου? Click για ανάπτυξη... Τον πήρα απο ενα μικρό εκτροφείο στην Γερμανία... Είναι αυτό εδώ -> https://www.birma-katzen.net/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:30 Ο dion1 έγραψε: #38.071 09-04-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:34 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.072 09-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Click για ανάπτυξη... O Erefer ηρθε απο την Γερμανια και ο Πλατωνας απο την Γαλλια και η συμβιωση μαζι τους ειναι τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:38 Ο erefer έγραψε: #38.073 09-04-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από dion: Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Click για ανάπτυξη... Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:39 Ο dion1 έγραψε: #38.074 09-04-09 16:39 Πω Πω...... Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια......πολυ international γιναμε βρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.075 09-04-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Click για ανάπτυξη... Εμενα ακομα δεν ειναι τοσο εκδηλωτικος,ειναι λιγο στον κοσμο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.076 09-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Click για ανάπτυξη... Απολυτως. Κι εγω ποτε δεν ειχα γατες. Αλλα με αυτη τη ρατσα εχω τρελλαθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.077 09-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εμενα ακομα δεν ειναι τοσο εκδηλωτικος,ειναι λιγο στον κοσμο του... Click για ανάπτυξη... ειναι θεμα χαρακτηρα...κι ο Μορφεας αν κι οποτε θελει ερχεται για χαιδεμα...στην αγκαλια μου δε, ποτε... Αλλα τα κοριτσια μου ειναι πολυ πολυ τρυφερα... Η Καλυψω με κυνηγαει κι αυτη σαν το σκυλο σε κουραστικο σημειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:45 Ο erefer έγραψε: #38.078 09-04-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω Πω...... Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια......πολυ international γιναμε βρε παιδια Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ούτε ζωγραφιστή δεν την βρίσκεις οπως θα εχεις καταλάβει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:46 Η staman2 έγραψε: #38.079 09-04-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Πλατωνας...τον μεγαλωσα λιγο να τον καμαρωσουμε Click για ανάπτυξη... Ενας καλονός!!! Τέλειος ο Πλάτωνας. Να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι τεντώματα είναι αυτά!!! Εχει μεγαλώσει πάρα πολυ ο κούκλος σου! ΝΑ τον χαίρεσαι είναι πανέμορφος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:51 Η elvenstar: #38.080 09-04-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φερνω κι εδω...στην εδρα της αυτη τη πανεμορφη Βιρμανη....δωρο της καλης μας Ελενας Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου άρεσε Γιουλάκι εχει πολύ γλυκό βλέμμα αυτό το μωρό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιτατε στυλ οι Ιταλοι Click για ανάπτυξη... Μαφιόζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1902 1903 1904 1905 1906 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση καλωσόρισες!!! Αν θέλεις να τη ζευγαρώσεις αργότερα, (πρέπει να σε ενημέρωσε η Γιούλη) πως οι μνηστήρες είναι πολλοί Με το καλό να την πάρεις, πολύ καλό το εκτροφείο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ Βασιλη. Εσυ απο πηρες τον κουκλο σου? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε ωραια! Κι αυτη η αναμονη ειναι γλυκεια...πιστεψε με σε καταλαβαινω... Εμενα οταν γεννιοταν η Σεμελη, μεσα στη νυχτα λαμβανα μηνυματα καθε φορα που γεννιοταν ενα μωρο... να και το εκτροφειο που πηρα τη Σεμελη και το Μορφεα https://www.catalis-heilige-birma.de/ δεν εχω λογια για αυτες τις εκτροφεις....καταπληκτικες Click για ανάπτυξη... Η αναμονη ειναι γλυκεια αλλα εγω ανυπομονος!!!! Πολυ ωραιες οι γατες του εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:08 Ο erefer έγραψε: #38.066 09-04-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επεσε αναλυτικη ενημερωση Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:19 Ο erefer έγραψε: #38.067 09-04-09 16:19 Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:21 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.068 09-04-09 16:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.069 09-04-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... ο Πλατωνας...τον μεγαλωσα λιγο να τον καμαρωσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:24 Ο erefer έγραψε: #38.070 09-04-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ευχαριστω πολυ Βασιλη. Εσυ απο πηρες τον κουκλο σου? Click για ανάπτυξη... Τον πήρα απο ενα μικρό εκτροφείο στην Γερμανία... Είναι αυτό εδώ -> https://www.birma-katzen.net/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:30 Ο dion1 έγραψε: #38.071 09-04-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:34 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.072 09-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Click για ανάπτυξη... O Erefer ηρθε απο την Γερμανια και ο Πλατωνας απο την Γαλλια και η συμβιωση μαζι τους ειναι τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:38 Ο erefer έγραψε: #38.073 09-04-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από dion: Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Click για ανάπτυξη... Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:39 Ο dion1 έγραψε: #38.074 09-04-09 16:39 Πω Πω...... Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια......πολυ international γιναμε βρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.075 09-04-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Click για ανάπτυξη... Εμενα ακομα δεν ειναι τοσο εκδηλωτικος,ειναι λιγο στον κοσμο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.076 09-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Click για ανάπτυξη... Απολυτως. Κι εγω ποτε δεν ειχα γατες. Αλλα με αυτη τη ρατσα εχω τρελλαθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.077 09-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εμενα ακομα δεν ειναι τοσο εκδηλωτικος,ειναι λιγο στον κοσμο του... Click για ανάπτυξη... ειναι θεμα χαρακτηρα...κι ο Μορφεας αν κι οποτε θελει ερχεται για χαιδεμα...στην αγκαλια μου δε, ποτε... Αλλα τα κοριτσια μου ειναι πολυ πολυ τρυφερα... Η Καλυψω με κυνηγαει κι αυτη σαν το σκυλο σε κουραστικο σημειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:45 Ο erefer έγραψε: #38.078 09-04-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω Πω...... Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια......πολυ international γιναμε βρε παιδια Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ούτε ζωγραφιστή δεν την βρίσκεις οπως θα εχεις καταλάβει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:46 Η staman2 έγραψε: #38.079 09-04-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Πλατωνας...τον μεγαλωσα λιγο να τον καμαρωσουμε Click για ανάπτυξη... Ενας καλονός!!! Τέλειος ο Πλάτωνας. Να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι τεντώματα είναι αυτά!!! Εχει μεγαλώσει πάρα πολυ ο κούκλος σου! ΝΑ τον χαίρεσαι είναι πανέμορφος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:51 Η elvenstar: #38.080 09-04-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φερνω κι εδω...στην εδρα της αυτη τη πανεμορφη Βιρμανη....δωρο της καλης μας Ελενας Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου άρεσε Γιουλάκι εχει πολύ γλυκό βλέμμα αυτό το μωρό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιτατε στυλ οι Ιταλοι Click για ανάπτυξη... Μαφιόζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1902 1903 1904 1905 1906 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επεσε αναλυτικη ενημερωση Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:19 Ο erefer έγραψε: #38.067 09-04-09 16:19 Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:21 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.068 09-04-09 16:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.069 09-04-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... ο Πλατωνας...τον μεγαλωσα λιγο να τον καμαρωσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:24 Ο erefer έγραψε: #38.070 09-04-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ευχαριστω πολυ Βασιλη. Εσυ απο πηρες τον κουκλο σου? Click για ανάπτυξη... Τον πήρα απο ενα μικρό εκτροφείο στην Γερμανία... Είναι αυτό εδώ -> https://www.birma-katzen.net/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:30 Ο dion1 έγραψε: #38.071 09-04-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:34 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.072 09-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Click για ανάπτυξη... O Erefer ηρθε απο την Γερμανια και ο Πλατωνας απο την Γαλλια και η συμβιωση μαζι τους ειναι τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:38 Ο erefer έγραψε: #38.073 09-04-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από dion: Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Click για ανάπτυξη... Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:39 Ο dion1 έγραψε: #38.074 09-04-09 16:39 Πω Πω...... Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια......πολυ international γιναμε βρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.075 09-04-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Click για ανάπτυξη... Εμενα ακομα δεν ειναι τοσο εκδηλωτικος,ειναι λιγο στον κοσμο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.076 09-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Click για ανάπτυξη... Απολυτως. Κι εγω ποτε δεν ειχα γατες. Αλλα με αυτη τη ρατσα εχω τρελλαθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.077 09-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εμενα ακομα δεν ειναι τοσο εκδηλωτικος,ειναι λιγο στον κοσμο του... Click για ανάπτυξη... ειναι θεμα χαρακτηρα...κι ο Μορφεας αν κι οποτε θελει ερχεται για χαιδεμα...στην αγκαλια μου δε, ποτε... Αλλα τα κοριτσια μου ειναι πολυ πολυ τρυφερα... Η Καλυψω με κυνηγαει κι αυτη σαν το σκυλο σε κουραστικο σημειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:45 Ο erefer έγραψε: #38.078 09-04-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω Πω...... Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια......πολυ international γιναμε βρε παιδια Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ούτε ζωγραφιστή δεν την βρίσκεις οπως θα εχεις καταλάβει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:46 Η staman2 έγραψε: #38.079 09-04-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Πλατωνας...τον μεγαλωσα λιγο να τον καμαρωσουμε Click για ανάπτυξη... Ενας καλονός!!! Τέλειος ο Πλάτωνας. Να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι τεντώματα είναι αυτά!!! Εχει μεγαλώσει πάρα πολυ ο κούκλος σου! ΝΑ τον χαίρεσαι είναι πανέμορφος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:51 Η elvenstar: #38.080 09-04-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φερνω κι εδω...στην εδρα της αυτη τη πανεμορφη Βιρμανη....δωρο της καλης μας Ελενας Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου άρεσε Γιουλάκι εχει πολύ γλυκό βλέμμα αυτό το μωρό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιτατε στυλ οι Ιταλοι Click για ανάπτυξη... Μαφιόζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1902 1903 1904 1905 1906 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:21 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.068 09-04-09 16:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.069 09-04-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... ο Πλατωνας...τον μεγαλωσα λιγο να τον καμαρωσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:24 Ο erefer έγραψε: #38.070 09-04-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ευχαριστω πολυ Βασιλη. Εσυ απο πηρες τον κουκλο σου? Click για ανάπτυξη... Τον πήρα απο ενα μικρό εκτροφείο στην Γερμανία... Είναι αυτό εδώ -> https://www.birma-katzen.net/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:30 Ο dion1 έγραψε: #38.071 09-04-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:34 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.072 09-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Click για ανάπτυξη... O Erefer ηρθε απο την Γερμανια και ο Πλατωνας απο την Γαλλια και η συμβιωση μαζι τους ειναι τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:38 Ο erefer έγραψε: #38.073 09-04-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από dion: Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Click για ανάπτυξη... Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:39 Ο dion1 έγραψε: #38.074 09-04-09 16:39 Πω Πω...... Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια......πολυ international γιναμε βρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.075 09-04-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Click για ανάπτυξη... Εμενα ακομα δεν ειναι τοσο εκδηλωτικος,ειναι λιγο στον κοσμο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.076 09-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Click για ανάπτυξη... Απολυτως. Κι εγω ποτε δεν ειχα γατες. Αλλα με αυτη τη ρατσα εχω τρελλαθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.077 09-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εμενα ακομα δεν ειναι τοσο εκδηλωτικος,ειναι λιγο στον κοσμο του... Click για ανάπτυξη... ειναι θεμα χαρακτηρα...κι ο Μορφεας αν κι οποτε θελει ερχεται για χαιδεμα...στην αγκαλια μου δε, ποτε... Αλλα τα κοριτσια μου ειναι πολυ πολυ τρυφερα... Η Καλυψω με κυνηγαει κι αυτη σαν το σκυλο σε κουραστικο σημειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:45 Ο erefer έγραψε: #38.078 09-04-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω Πω...... Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια......πολυ international γιναμε βρε παιδια Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ούτε ζωγραφιστή δεν την βρίσκεις οπως θα εχεις καταλάβει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:46 Η staman2 έγραψε: #38.079 09-04-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Πλατωνας...τον μεγαλωσα λιγο να τον καμαρωσουμε Click για ανάπτυξη... Ενας καλονός!!! Τέλειος ο Πλάτωνας. Να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι τεντώματα είναι αυτά!!! Εχει μεγαλώσει πάρα πολυ ο κούκλος σου! ΝΑ τον χαίρεσαι είναι πανέμορφος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:51 Η elvenstar: #38.080 09-04-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φερνω κι εδω...στην εδρα της αυτη τη πανεμορφη Βιρμανη....δωρο της καλης μας Ελενας Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου άρεσε Γιουλάκι εχει πολύ γλυκό βλέμμα αυτό το μωρό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιτατε στυλ οι Ιταλοι Click για ανάπτυξη... Μαφιόζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1902 1903 1904 1905 1906 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.069 09-04-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... ο Πλατωνας...τον μεγαλωσα λιγο να τον καμαρωσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:24 Ο erefer έγραψε: #38.070 09-04-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ευχαριστω πολυ Βασιλη. Εσυ απο πηρες τον κουκλο σου? Click για ανάπτυξη... Τον πήρα απο ενα μικρό εκτροφείο στην Γερμανία... Είναι αυτό εδώ -> https://www.birma-katzen.net/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:30 Ο dion1 έγραψε: #38.071 09-04-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:34 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.072 09-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Click για ανάπτυξη... O Erefer ηρθε απο την Γερμανια και ο Πλατωνας απο την Γαλλια και η συμβιωση μαζι τους ειναι τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:38 Ο erefer έγραψε: #38.073 09-04-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από dion: Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Click για ανάπτυξη... Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:39 Ο dion1 έγραψε: #38.074 09-04-09 16:39 Πω Πω...... Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια......πολυ international γιναμε βρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.075 09-04-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Click για ανάπτυξη... Εμενα ακομα δεν ειναι τοσο εκδηλωτικος,ειναι λιγο στον κοσμο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.076 09-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Click για ανάπτυξη... Απολυτως. Κι εγω ποτε δεν ειχα γατες. Αλλα με αυτη τη ρατσα εχω τρελλαθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.077 09-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εμενα ακομα δεν ειναι τοσο εκδηλωτικος,ειναι λιγο στον κοσμο του... Click για ανάπτυξη... ειναι θεμα χαρακτηρα...κι ο Μορφεας αν κι οποτε θελει ερχεται για χαιδεμα...στην αγκαλια μου δε, ποτε... Αλλα τα κοριτσια μου ειναι πολυ πολυ τρυφερα... Η Καλυψω με κυνηγαει κι αυτη σαν το σκυλο σε κουραστικο σημειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:45 Ο erefer έγραψε: #38.078 09-04-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω Πω...... Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια......πολυ international γιναμε βρε παιδια Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ούτε ζωγραφιστή δεν την βρίσκεις οπως θα εχεις καταλάβει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:46 Η staman2 έγραψε: #38.079 09-04-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Πλατωνας...τον μεγαλωσα λιγο να τον καμαρωσουμε Click για ανάπτυξη... Ενας καλονός!!! Τέλειος ο Πλάτωνας. Να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι τεντώματα είναι αυτά!!! Εχει μεγαλώσει πάρα πολυ ο κούκλος σου! ΝΑ τον χαίρεσαι είναι πανέμορφος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:51 Η elvenstar: #38.080 09-04-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φερνω κι εδω...στην εδρα της αυτη τη πανεμορφη Βιρμανη....δωρο της καλης μας Ελενας Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου άρεσε Γιουλάκι εχει πολύ γλυκό βλέμμα αυτό το μωρό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιτατε στυλ οι Ιταλοι Click για ανάπτυξη... Μαφιόζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1902 1903 1904 1905 1906 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... ο Πλατωνας...τον μεγαλωσα λιγο να τον καμαρωσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:24 Ο erefer έγραψε: #38.070 09-04-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ευχαριστω πολυ Βασιλη. Εσυ απο πηρες τον κουκλο σου? Click για ανάπτυξη... Τον πήρα απο ενα μικρό εκτροφείο στην Γερμανία... Είναι αυτό εδώ -> https://www.birma-katzen.net/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:30 Ο dion1 έγραψε: #38.071 09-04-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:34 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.072 09-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Click για ανάπτυξη... O Erefer ηρθε απο την Γερμανια και ο Πλατωνας απο την Γαλλια και η συμβιωση μαζι τους ειναι τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:38 Ο erefer έγραψε: #38.073 09-04-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από dion: Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Click για ανάπτυξη... Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:39 Ο dion1 έγραψε: #38.074 09-04-09 16:39 Πω Πω...... Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια......πολυ international γιναμε βρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.075 09-04-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Click για ανάπτυξη... Εμενα ακομα δεν ειναι τοσο εκδηλωτικος,ειναι λιγο στον κοσμο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.076 09-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Click για ανάπτυξη... Απολυτως. Κι εγω ποτε δεν ειχα γατες. Αλλα με αυτη τη ρατσα εχω τρελλαθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.077 09-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εμενα ακομα δεν ειναι τοσο εκδηλωτικος,ειναι λιγο στον κοσμο του... Click για ανάπτυξη... ειναι θεμα χαρακτηρα...κι ο Μορφεας αν κι οποτε θελει ερχεται για χαιδεμα...στην αγκαλια μου δε, ποτε... Αλλα τα κοριτσια μου ειναι πολυ πολυ τρυφερα... Η Καλυψω με κυνηγαει κι αυτη σαν το σκυλο σε κουραστικο σημειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:45 Ο erefer έγραψε: #38.078 09-04-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω Πω...... Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια......πολυ international γιναμε βρε παιδια Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ούτε ζωγραφιστή δεν την βρίσκεις οπως θα εχεις καταλάβει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:46 Η staman2 έγραψε: #38.079 09-04-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Πλατωνας...τον μεγαλωσα λιγο να τον καμαρωσουμε Click για ανάπτυξη... Ενας καλονός!!! Τέλειος ο Πλάτωνας. Να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι τεντώματα είναι αυτά!!! Εχει μεγαλώσει πάρα πολυ ο κούκλος σου! ΝΑ τον χαίρεσαι είναι πανέμορφος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:51 Η elvenstar: #38.080 09-04-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φερνω κι εδω...στην εδρα της αυτη τη πανεμορφη Βιρμανη....δωρο της καλης μας Ελενας Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου άρεσε Γιουλάκι εχει πολύ γλυκό βλέμμα αυτό το μωρό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιτατε στυλ οι Ιταλοι Click για ανάπτυξη... Μαφιόζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1902 1903 1904 1905 1906 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dion: Ευχαριστω πολυ Βασιλη. Εσυ απο πηρες τον κουκλο σου? Click για ανάπτυξη... Τον πήρα απο ενα μικρό εκτροφείο στην Γερμανία... Είναι αυτό εδώ -> https://www.birma-katzen.net/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:30 Ο dion1 έγραψε: #38.071 09-04-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:34 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.072 09-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Click για ανάπτυξη... O Erefer ηρθε απο την Γερμανια και ο Πλατωνας απο την Γαλλια και η συμβιωση μαζι τους ειναι τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:38 Ο erefer έγραψε: #38.073 09-04-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από dion: Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Click για ανάπτυξη... Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:39 Ο dion1 έγραψε: #38.074 09-04-09 16:39 Πω Πω...... Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια......πολυ international γιναμε βρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.075 09-04-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Click για ανάπτυξη... Εμενα ακομα δεν ειναι τοσο εκδηλωτικος,ειναι λιγο στον κοσμο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.076 09-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Click για ανάπτυξη... Απολυτως. Κι εγω ποτε δεν ειχα γατες. Αλλα με αυτη τη ρατσα εχω τρελλαθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.077 09-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εμενα ακομα δεν ειναι τοσο εκδηλωτικος,ειναι λιγο στον κοσμο του... Click για ανάπτυξη... ειναι θεμα χαρακτηρα...κι ο Μορφεας αν κι οποτε θελει ερχεται για χαιδεμα...στην αγκαλια μου δε, ποτε... Αλλα τα κοριτσια μου ειναι πολυ πολυ τρυφερα... Η Καλυψω με κυνηγαει κι αυτη σαν το σκυλο σε κουραστικο σημειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:45 Ο erefer έγραψε: #38.078 09-04-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω Πω...... Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια......πολυ international γιναμε βρε παιδια Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ούτε ζωγραφιστή δεν την βρίσκεις οπως θα εχεις καταλάβει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:46 Η staman2 έγραψε: #38.079 09-04-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Πλατωνας...τον μεγαλωσα λιγο να τον καμαρωσουμε Click για ανάπτυξη... Ενας καλονός!!! Τέλειος ο Πλάτωνας. Να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι τεντώματα είναι αυτά!!! Εχει μεγαλώσει πάρα πολυ ο κούκλος σου! ΝΑ τον χαίρεσαι είναι πανέμορφος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:51 Η elvenstar: #38.080 09-04-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φερνω κι εδω...στην εδρα της αυτη τη πανεμορφη Βιρμανη....δωρο της καλης μας Ελενας Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου άρεσε Γιουλάκι εχει πολύ γλυκό βλέμμα αυτό το μωρό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιτατε στυλ οι Ιταλοι Click για ανάπτυξη... Μαφιόζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1902 1903 1904 1905 1906 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:34 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.072 09-04-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από dion: Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Click για ανάπτυξη... O Erefer ηρθε απο την Γερμανια και ο Πλατωνας απο την Γαλλια και η συμβιωση μαζι τους ειναι τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:38 Ο erefer έγραψε: #38.073 09-04-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από dion: Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Click για ανάπτυξη... Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:39 Ο dion1 έγραψε: #38.074 09-04-09 16:39 Πω Πω...... Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια......πολυ international γιναμε βρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.075 09-04-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Click για ανάπτυξη... Εμενα ακομα δεν ειναι τοσο εκδηλωτικος,ειναι λιγο στον κοσμο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.076 09-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Click για ανάπτυξη... Απολυτως. Κι εγω ποτε δεν ειχα γατες. Αλλα με αυτη τη ρατσα εχω τρελλαθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.077 09-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εμενα ακομα δεν ειναι τοσο εκδηλωτικος,ειναι λιγο στον κοσμο του... Click για ανάπτυξη... ειναι θεμα χαρακτηρα...κι ο Μορφεας αν κι οποτε θελει ερχεται για χαιδεμα...στην αγκαλια μου δε, ποτε... Αλλα τα κοριτσια μου ειναι πολυ πολυ τρυφερα... Η Καλυψω με κυνηγαει κι αυτη σαν το σκυλο σε κουραστικο σημειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:45 Ο erefer έγραψε: #38.078 09-04-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω Πω...... Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια......πολυ international γιναμε βρε παιδια Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ούτε ζωγραφιστή δεν την βρίσκεις οπως θα εχεις καταλάβει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:46 Η staman2 έγραψε: #38.079 09-04-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Πλατωνας...τον μεγαλωσα λιγο να τον καμαρωσουμε Click για ανάπτυξη... Ενας καλονός!!! Τέλειος ο Πλάτωνας. Να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι τεντώματα είναι αυτά!!! Εχει μεγαλώσει πάρα πολυ ο κούκλος σου! ΝΑ τον χαίρεσαι είναι πανέμορφος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:51 Η elvenstar: #38.080 09-04-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φερνω κι εδω...στην εδρα της αυτη τη πανεμορφη Βιρμανη....δωρο της καλης μας Ελενας Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου άρεσε Γιουλάκι εχει πολύ γλυκό βλέμμα αυτό το μωρό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιτατε στυλ οι Ιταλοι Click για ανάπτυξη... Μαφιόζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1902 1903 1904 1905 1906 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dion: Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Click για ανάπτυξη... O Erefer ηρθε απο την Γερμανια και ο Πλατωνας απο την Γαλλια και η συμβιωση μαζι τους ειναι τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:38 Ο erefer έγραψε: #38.073 09-04-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από dion: Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Click για ανάπτυξη... Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:39 Ο dion1 έγραψε: #38.074 09-04-09 16:39 Πω Πω...... Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια......πολυ international γιναμε βρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.075 09-04-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Click για ανάπτυξη... Εμενα ακομα δεν ειναι τοσο εκδηλωτικος,ειναι λιγο στον κοσμο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.076 09-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Click για ανάπτυξη... Απολυτως. Κι εγω ποτε δεν ειχα γατες. Αλλα με αυτη τη ρατσα εχω τρελλαθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.077 09-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εμενα ακομα δεν ειναι τοσο εκδηλωτικος,ειναι λιγο στον κοσμο του... Click για ανάπτυξη... ειναι θεμα χαρακτηρα...κι ο Μορφεας αν κι οποτε θελει ερχεται για χαιδεμα...στην αγκαλια μου δε, ποτε... Αλλα τα κοριτσια μου ειναι πολυ πολυ τρυφερα... Η Καλυψω με κυνηγαει κι αυτη σαν το σκυλο σε κουραστικο σημειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:45 Ο erefer έγραψε: #38.078 09-04-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω Πω...... Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια......πολυ international γιναμε βρε παιδια Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ούτε ζωγραφιστή δεν την βρίσκεις οπως θα εχεις καταλάβει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:46 Η staman2 έγραψε: #38.079 09-04-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Πλατωνας...τον μεγαλωσα λιγο να τον καμαρωσουμε Click για ανάπτυξη... Ενας καλονός!!! Τέλειος ο Πλάτωνας. Να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι τεντώματα είναι αυτά!!! Εχει μεγαλώσει πάρα πολυ ο κούκλος σου! ΝΑ τον χαίρεσαι είναι πανέμορφος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:51 Η elvenstar: #38.080 09-04-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φερνω κι εδω...στην εδρα της αυτη τη πανεμορφη Βιρμανη....δωρο της καλης μας Ελενας Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου άρεσε Γιουλάκι εχει πολύ γλυκό βλέμμα αυτό το μωρό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιτατε στυλ οι Ιταλοι Click για ανάπτυξη... Μαφιόζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1902 1903 1904 1905 1906 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dion: Παιδια συγχαρητηρια!!!!! Πολυ ωραιοι οι γατοι σας! Και αυτοι οι κυριοι απο το εξωτερικο μας ηρθανε? Πως ειναι η συμβιωση μαζι τους? Click για ανάπτυξη... Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:39 Ο dion1 έγραψε: #38.074 09-04-09 16:39 Πω Πω...... Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια......πολυ international γιναμε βρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.075 09-04-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Click για ανάπτυξη... Εμενα ακομα δεν ειναι τοσο εκδηλωτικος,ειναι λιγο στον κοσμο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.076 09-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Click για ανάπτυξη... Απολυτως. Κι εγω ποτε δεν ειχα γατες. Αλλα με αυτη τη ρατσα εχω τρελλαθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.077 09-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εμενα ακομα δεν ειναι τοσο εκδηλωτικος,ειναι λιγο στον κοσμο του... Click για ανάπτυξη... ειναι θεμα χαρακτηρα...κι ο Μορφεας αν κι οποτε θελει ερχεται για χαιδεμα...στην αγκαλια μου δε, ποτε... Αλλα τα κοριτσια μου ειναι πολυ πολυ τρυφερα... Η Καλυψω με κυνηγαει κι αυτη σαν το σκυλο σε κουραστικο σημειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:45 Ο erefer έγραψε: #38.078 09-04-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω Πω...... Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια......πολυ international γιναμε βρε παιδια Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ούτε ζωγραφιστή δεν την βρίσκεις οπως θα εχεις καταλάβει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:46 Η staman2 έγραψε: #38.079 09-04-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Πλατωνας...τον μεγαλωσα λιγο να τον καμαρωσουμε Click για ανάπτυξη... Ενας καλονός!!! Τέλειος ο Πλάτωνας. Να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι τεντώματα είναι αυτά!!! Εχει μεγαλώσει πάρα πολυ ο κούκλος σου! ΝΑ τον χαίρεσαι είναι πανέμορφος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:51 Η elvenstar: #38.080 09-04-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φερνω κι εδω...στην εδρα της αυτη τη πανεμορφη Βιρμανη....δωρο της καλης μας Ελενας Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου άρεσε Γιουλάκι εχει πολύ γλυκό βλέμμα αυτό το μωρό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιτατε στυλ οι Ιταλοι Click για ανάπτυξη... Μαφιόζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1902 1903 1904 1905 1906 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πω Πω...... Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια......πολυ international γιναμε βρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:39 Ο Θοδωρής έγραψε: #38.075 09-04-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Click για ανάπτυξη... Εμενα ακομα δεν ειναι τοσο εκδηλωτικος,ειναι λιγο στον κοσμο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.076 09-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Click για ανάπτυξη... Απολυτως. Κι εγω ποτε δεν ειχα γατες. Αλλα με αυτη τη ρατσα εχω τρελλαθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.077 09-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εμενα ακομα δεν ειναι τοσο εκδηλωτικος,ειναι λιγο στον κοσμο του... Click για ανάπτυξη... ειναι θεμα χαρακτηρα...κι ο Μορφεας αν κι οποτε θελει ερχεται για χαιδεμα...στην αγκαλια μου δε, ποτε... Αλλα τα κοριτσια μου ειναι πολυ πολυ τρυφερα... Η Καλυψω με κυνηγαει κι αυτη σαν το σκυλο σε κουραστικο σημειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:45 Ο erefer έγραψε: #38.078 09-04-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω Πω...... Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια......πολυ international γιναμε βρε παιδια Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ούτε ζωγραφιστή δεν την βρίσκεις οπως θα εχεις καταλάβει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:46 Η staman2 έγραψε: #38.079 09-04-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Πλατωνας...τον μεγαλωσα λιγο να τον καμαρωσουμε Click για ανάπτυξη... Ενας καλονός!!! Τέλειος ο Πλάτωνας. Να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι τεντώματα είναι αυτά!!! Εχει μεγαλώσει πάρα πολυ ο κούκλος σου! ΝΑ τον χαίρεσαι είναι πανέμορφος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:51 Η elvenstar: #38.080 09-04-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φερνω κι εδω...στην εδρα της αυτη τη πανεμορφη Βιρμανη....δωρο της καλης μας Ελενας Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου άρεσε Γιουλάκι εχει πολύ γλυκό βλέμμα αυτό το μωρό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιτατε στυλ οι Ιταλοι Click για ανάπτυξη... Μαφιόζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1902 1903 1904 1905 1906 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Click για ανάπτυξη... Εμενα ακομα δεν ειναι τοσο εκδηλωτικος,ειναι λιγο στον κοσμο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:40 Ο dion1 έγραψε: #38.076 09-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Click για ανάπτυξη... Απολυτως. Κι εγω ποτε δεν ειχα γατες. Αλλα με αυτη τη ρατσα εχω τρελλαθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.077 09-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εμενα ακομα δεν ειναι τοσο εκδηλωτικος,ειναι λιγο στον κοσμο του... Click για ανάπτυξη... ειναι θεμα χαρακτηρα...κι ο Μορφεας αν κι οποτε θελει ερχεται για χαιδεμα...στην αγκαλια μου δε, ποτε... Αλλα τα κοριτσια μου ειναι πολυ πολυ τρυφερα... Η Καλυψω με κυνηγαει κι αυτη σαν το σκυλο σε κουραστικο σημειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:45 Ο erefer έγραψε: #38.078 09-04-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω Πω...... Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια......πολυ international γιναμε βρε παιδια Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ούτε ζωγραφιστή δεν την βρίσκεις οπως θα εχεις καταλάβει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:46 Η staman2 έγραψε: #38.079 09-04-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Πλατωνας...τον μεγαλωσα λιγο να τον καμαρωσουμε Click για ανάπτυξη... Ενας καλονός!!! Τέλειος ο Πλάτωνας. Να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι τεντώματα είναι αυτά!!! Εχει μεγαλώσει πάρα πολυ ο κούκλος σου! ΝΑ τον χαίρεσαι είναι πανέμορφος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:51 Η elvenstar: #38.080 09-04-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φερνω κι εδω...στην εδρα της αυτη τη πανεμορφη Βιρμανη....δωρο της καλης μας Ελενας Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου άρεσε Γιουλάκι εχει πολύ γλυκό βλέμμα αυτό το μωρό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιτατε στυλ οι Ιταλοι Click για ανάπτυξη... Μαφιόζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1902 1903 1904 1905 1906 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ολα απο το εξωτερικό... Εγώ δεν είχα ποτέ γάτα. Εχω πάθει ζημιά πάντως, ουτε σκυλί να ηταν Με ακολουθα οπου κι αν πάω και οταν γυρίζω σπίτι με περιμένει στην πόρτα για να τον χαϊδεψω Σε κάλυψα? Click για ανάπτυξη... Απολυτως. Κι εγω ποτε δεν ειχα γατες. Αλλα με αυτη τη ρατσα εχω τρελλαθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.077 09-04-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εμενα ακομα δεν ειναι τοσο εκδηλωτικος,ειναι λιγο στον κοσμο του... Click για ανάπτυξη... ειναι θεμα χαρακτηρα...κι ο Μορφεας αν κι οποτε θελει ερχεται για χαιδεμα...στην αγκαλια μου δε, ποτε... Αλλα τα κοριτσια μου ειναι πολυ πολυ τρυφερα... Η Καλυψω με κυνηγαει κι αυτη σαν το σκυλο σε κουραστικο σημειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:45 Ο erefer έγραψε: #38.078 09-04-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω Πω...... Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια......πολυ international γιναμε βρε παιδια Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ούτε ζωγραφιστή δεν την βρίσκεις οπως θα εχεις καταλάβει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:46 Η staman2 έγραψε: #38.079 09-04-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Πλατωνας...τον μεγαλωσα λιγο να τον καμαρωσουμε Click για ανάπτυξη... Ενας καλονός!!! Τέλειος ο Πλάτωνας. Να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι τεντώματα είναι αυτά!!! Εχει μεγαλώσει πάρα πολυ ο κούκλος σου! ΝΑ τον χαίρεσαι είναι πανέμορφος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:51 Η elvenstar: #38.080 09-04-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φερνω κι εδω...στην εδρα της αυτη τη πανεμορφη Βιρμανη....δωρο της καλης μας Ελενας Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου άρεσε Γιουλάκι εχει πολύ γλυκό βλέμμα αυτό το μωρό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιτατε στυλ οι Ιταλοι Click για ανάπτυξη... Μαφιόζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1902 1903 1904 1905 1906 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εμενα ακομα δεν ειναι τοσο εκδηλωτικος,ειναι λιγο στον κοσμο του... Click για ανάπτυξη... ειναι θεμα χαρακτηρα...κι ο Μορφεας αν κι οποτε θελει ερχεται για χαιδεμα...στην αγκαλια μου δε, ποτε... Αλλα τα κοριτσια μου ειναι πολυ πολυ τρυφερα... Η Καλυψω με κυνηγαει κι αυτη σαν το σκυλο σε κουραστικο σημειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:45 Ο erefer έγραψε: #38.078 09-04-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω Πω...... Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια......πολυ international γιναμε βρε παιδια Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ούτε ζωγραφιστή δεν την βρίσκεις οπως θα εχεις καταλάβει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:46 Η staman2 έγραψε: #38.079 09-04-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Πλατωνας...τον μεγαλωσα λιγο να τον καμαρωσουμε Click για ανάπτυξη... Ενας καλονός!!! Τέλειος ο Πλάτωνας. Να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι τεντώματα είναι αυτά!!! Εχει μεγαλώσει πάρα πολυ ο κούκλος σου! ΝΑ τον χαίρεσαι είναι πανέμορφος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:51 Η elvenstar: #38.080 09-04-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φερνω κι εδω...στην εδρα της αυτη τη πανεμορφη Βιρμανη....δωρο της καλης μας Ελενας Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου άρεσε Γιουλάκι εχει πολύ γλυκό βλέμμα αυτό το μωρό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιτατε στυλ οι Ιταλοι Click για ανάπτυξη... Μαφιόζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1902 1903 1904 1905 1906 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dion: Πω Πω...... Γαλλια, Γερμανια, Ιταλια......πολυ international γιναμε βρε παιδια Click για ανάπτυξη... Στην Ελλάδα ούτε ζωγραφιστή δεν την βρίσκεις οπως θα εχεις καταλάβει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:46 Η staman2 έγραψε: #38.079 09-04-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Πλατωνας...τον μεγαλωσα λιγο να τον καμαρωσουμε Click για ανάπτυξη... Ενας καλονός!!! Τέλειος ο Πλάτωνας. Να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι τεντώματα είναι αυτά!!! Εχει μεγαλώσει πάρα πολυ ο κούκλος σου! ΝΑ τον χαίρεσαι είναι πανέμορφος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:51 Η elvenstar: #38.080 09-04-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φερνω κι εδω...στην εδρα της αυτη τη πανεμορφη Βιρμανη....δωρο της καλης μας Ελενας Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου άρεσε Γιουλάκι εχει πολύ γλυκό βλέμμα αυτό το μωρό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιτατε στυλ οι Ιταλοι Click για ανάπτυξη... Μαφιόζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1902 1903 1904 1905 1906 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1904 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Πλατωνας...τον μεγαλωσα λιγο να τον καμαρωσουμε Click για ανάπτυξη... Ενας καλονός!!! Τέλειος ο Πλάτωνας. Να τον χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Διονύση απο εδώ ο erefer Εδώ σε στιγμές ξεκούρασης... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι τεντώματα είναι αυτά!!! Εχει μεγαλώσει πάρα πολυ ο κούκλος σου! ΝΑ τον χαίρεσαι είναι πανέμορφος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2009 στις 16:51 Η elvenstar: #38.080 09-04-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φερνω κι εδω...στην εδρα της αυτη τη πανεμορφη Βιρμανη....δωρο της καλης μας Ελενας Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου άρεσε Γιουλάκι εχει πολύ γλυκό βλέμμα αυτό το μωρό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιτατε στυλ οι Ιταλοι Click για ανάπτυξη... Μαφιόζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φερνω κι εδω...στην εδρα της αυτη τη πανεμορφη Βιρμανη....δωρο της καλης μας Ελενας Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου άρεσε Γιουλάκι εχει πολύ γλυκό βλέμμα αυτό το μωρό Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοιτατε στυλ οι Ιταλοι Click για ανάπτυξη... Μαφιόζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.