Birman-maniacs

HAPPY EASTER!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας βιρμανακια!
Γιουλη ριξε μια ματια σε αυτες,μαμα και γιος ειναι,σε αυλη γνωστης μου στο Βολο.Κουφο ε;
20042009062.jpg
20042009063.jpg
20042009064.jpg
DSC00077.jpg
DSC00078.jpg
DSC00079.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DSC00080.jpg
DSC00081.jpg
DSC00082.jpg
DSC00083.jpg
DSC00084.jpg
DSC00085.jpg

DSC00086.jpg
DSC00087.jpg
DSC00088.jpg
DSC00089.jpg
DSC00091.jpg
DSC00092.jpg
DSC00093.jpg

DSC00095.jpg
DSC00096.jpg
DSC00097.jpg
DSC00098.jpg
DSC00099-1.jpg
DSC00100.jpg

Τι τέλειες φωτογραγίες!Και τι τέλειο μοντέλο!:inlove:

Απίστευτο!!! Τι όμορφα πλάσματα!

Τις τραβηξε ο ξαδερφος μου με το κινητο,ειναι στο σπιτι της γιαγιας του.Ειδικα η μαμα,αν ειχε και λευκα γαντια,νομιζω θα εμοιαζε πολυ με tabby βιρμανακι.Και προκειται για κεραμιδογατακια που γεννιουνται γενιες στο συγκεκριμενο σπιτι,πριν μερικες μερες γεννησε η μαμα παλι.

Τις τραβηξε ο ξαδερφος μου με το κινητο,ειναι στο σπιτι της γιαγιας του.Ειδικα η μαμα,αν ειχε και λευκα γαντια,νομιζω θα εμοιαζε πολυ με tabby βιρμανακι.Και προκειται για κεραμιδογατακια που γεννιουνται γενιες στο συγκεκριμενο σπιτι,πριν μερικες μερες γεννησε η μαμα παλι.
Αν έχουν κανένα να τις μοιάζει ενδιαφέρομε :P
Πραγματικά πανέμορφα…

Του ειπα να δει,αλλα μεχρι να ξαναερθω εγω Βολο θα εχουν μεγαλωσει αρκετα...Τα δινει η γιαγια του σε οποιον να'ναι,εχει καμια εικοσαρια γατες στην αυλη.Παντως σιγουρα εχει ιδιο με αυτη,σε καθε γεννα κανει τουλαχιστον 2-3 ιδια απο οτι μου ειπε.

Δεν έχω και άκρες στον Βόλο:P, Πόσο είναι τώρα ξέρουμε;

Μερικων ημερων.Δεν τα εχει βγαλει ακομα.Μη σκας βρε,πες εσυ το ναι και θα σου βρουμε βιρμανακι ή...τυπου βιρμανακι οταν το αποφασισεις.;)

Το Σεμελακι μου μεγαλωσε...ολο απο πισω την μυριζει τωρα πια ο αντρας του σπιτιου:P

CIMG3475.JPG

CIMG3476_574804.JPG

Λοιπον τελειωσε,η Σεμελη ειναι παστελι με σοκολατα!:up:
Γιουλη ειδες τα γατακια που εβαλα στις προηγουμενες σελιδες;

Μερικων ημερων.Δεν τα εχει βγαλει ακομα.Μη σκας βρε,πες εσυ το ναι και θα σου βρουμε βιρμανακι ή...τυπου βιρμανακι οταν το αποφασισεις.;)

Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο…:/: Στο τέλος νομίζω θα βουτίξω την πρώτη γατούλα που θα βρω μπροστά μου ανεξαρτήτου χρώματος η φίλου:lol:

Το Σεμελακι μου μεγαλωσε...ολο απο πισω την μυριζει τωρα πια ο αντρας του σπιτιου:P

CIMG3475.JPG

CIMG3476_574804.JPG
Λουκουμι το Σεμελακι. Ειδικά αυτή η φατσούλα της…. Μου φαίνεται θα μοιάζει με μικρό γατάκι για πάντα.

Χριστος Ανεστη Βιρμανοπουλα:)
Δωρακι σε ευχαριστω για το ομορφο μηνυμα!!
Περνας καλα στο Βολο??
Τα γατονακια σου? ο Δημητρης οι δικοι σου ολοι καλα??

Μονο 2 φωτο ανοιξα απο αυτες που εβαλες...τις αλλες θα τις δω αυριο απο το γραφειο μου...η ομοιοτης με Βιρμανακια ειναι φανερη...ομορφα γατονια:)

Λουκουμι το Σεμελακι. Ειδικά αυτή η φατσούλα της…. Μου φαίνεται θα μοιάζει με μικρό γατάκι για πάντα.
Χρονια Πολλα Ζωη:)
Πραγματι εχει φατσα μπεμπας η Σεμελη:P
Λοιπον τελειωσε,η Σεμελη ειναι παστελι με σοκολατα!:up:
Γιουλη ειδες τα γατακια που εβαλα στις προηγουμενες σελιδες;
Αθανατη Δωρα...:up::lol:
Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο…:/: Στο τέλος νομίζω θα βουτίξω την πρώτη γατούλα που θα βρω μπροστά μου ανεξαρτήτου χρώματος η φίλου:lol:
Αχου μωρε Ζωη, τελικα θελεις να παρεις γατονακι?:hmm:

Ζωη γιατι ειναι δυσκολο;
Καλα περναμε Γιουλιτσκα,ολοι ειναι μια χαρα,και τα σκυλια μας και τα γατια μας και τα ψασρια μας...ζωολογικος κηπος εχουμε γινει.Ο Σειριος κοιμαται μαζι μου,η Μόιρα με τον αδερφο μου,ο Φιντελ στο σαλονι,ο Ιβαν στην αυλη...Εχουμε ενα μονο υπνοδωματιο που δεν εχει ζουδι!:lol:
Εσεις δεν πηγατε πουθενα για Πασχα;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back