ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.781 16-06-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω,μολις τελειωσα τη μισθοδοσια και ανακαλυψα οτι ηταν η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ! Click για ανάπτυξη... καλο Καλοκαιρι, τεμπελοκαθηγητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:02 Η moukelis έγραψε: #38.782 16-06-09 11:02 Ασε Γιουλιτσκα μας σταματησαν τα καραβια και θα ταξιδεψω κατευθειαν μετα τη δουλεια οταν ειναι να φυγω.Εγω,ο Δημητρης,οι βαλιτσες,ο Σειριος,η Μόιρα,τα μωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.783 16-06-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ασε Γιουλιτσκα μας σταματησαν τα καραβια και θα ταξιδεψω κατευθειαν μετα τη δουλεια οταν ειναι να φυγω.Εγω,ο Δημητρης,οι βαλιτσες,ο Σειριος,η Μόιρα,τα μωρα... Click για ανάπτυξη... ελα ρεπολλα δρομολογια εκοψαν φετος για τα νησια...Ελλαδαρα Τουλαχιστον θα ειναι και ο Δημητρης μαζι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:07 Η moukelis έγραψε: #38.784 16-06-09 11:07 Ναι εγινε κατασχεση δυο πλοιων και μειναμε με ενα δρομολογιο την εβδομαδα.Τα αεροπλανα δεν μπορουν να προσγειωθουν,οποτε...Ναι μωρε δεν πειραζει σημασια εχει που θα ειμαστε ολοι μαζι και θα ξεσηκωσουμε με νιαουρητα ολο το καραβι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.785 16-06-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι εγινε κατασχεση δυο πλοιων και μειναμε με ενα δρομολογιο την εβδομαδα.Τα αεροπλανα δεν μπορουν να προσγειωθουν,οποτε...Ναι μωρε δεν πειραζει σημασια εχει που θα ειμαστε ολοι μαζι και θα ξεσηκωσουμε με νιαουρητα ολο το καραβι. Click για ανάπτυξη... το ζευγος των τρελων... ο Δημητρης τι λεει για τον ξεσηκωμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #38.786 16-06-09 11:10 Ποιον ξεσηκωμο; Με ρωταει αν βγαζω τα μωρα απο το καλαθι,και ισχυριζεται οτι οταν ερθει θα τα βαζει οοοοολα πανω στο κρεβατι να παιζει.Λες να τα στηνει και σαν στρατιωτακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.787 16-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποιον ξεσηκωμο; Με ρωταει αν βγαζω τα μωρα απο το καλαθι,και ισχυριζεται οτι οταν ερθει θα τα βαζει οοοοολα πανω στο κρεβατι να παιζει.Λες να τα στηνει και σαν στρατιωτακια; Click για ανάπτυξη... τι ποιον ξεσηκωμα μαρη? Το φευγιο σας Σας ζηλευω Δωρα...Θελω κι εγω εναν αντρα να ξαπλωνει μαζι μου με γατια στο κρεβατι και να παιζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Η moukelis έγραψε: #38.788 16-06-09 11:21 Ε τι να πει,μπορουμε να το αποφυγουμε; Μη νομιζεις κι ο δικος μου γκρινιαζει για τις τριχες στο νιπτηρα,κι οτι ο,τι μαγειρευουμε εχει τριχες...μενει με τη μαμα του και κακομαθε.Οταν μεναμε Θεσσαλονικη με τον Εκτορα δεν μου εκανε τετοια.Αντε να μετακομισουμε να συνελθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:13 Η staman2 έγραψε: #38.789 16-06-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΑΑΑ μου αρέσουν. Αλήθεια το πρώτο είναι μπλε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε τι να πει,μπορουμε να το αποφυγουμε; Μη νομιζεις κι ο δικος μου γκρινιαζει για τις τριχες στο νιπτηρα,κι οτι ο,τι μαγειρευουμε εχει τριχες...μενει με τη μαμα του και κακομαθε.Οταν μεναμε Θεσσαλονικη με τον Εκτορα δεν μου εκανε τετοια.Αντε να μετακομισουμε να συνελθει. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα συνέλθει. Πες του ότι είναι καλλίτερες αυτές οι τριχουλες των γατουνίων μας παρά να πήγαινε σε κανα σουβλατζίδικο και να έτρωγε τρίχα κανενός σουβλαντζή!Τότε θα έρθει στα ίσα του Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ποιον ξεσηκωμα μαρη? Το φευγιο σας Σας ζηλευω Δωρα...Θελω κι εγω εναν αντρα να ξαπλωνει μαζι μου με γατια στο κρεβατι και να παιζουμε Click για ανάπτυξη... Ελα έλα!!! Σώπα!!! Μια χαρά είναι και ο δικός σου ο άντρας!!! Θα έρθει και σε άλλες υποχωρήσεις!!! Ως τωρα έχει κάνει μεγάαλη πρόοδο. Μην απογοητεύεσαι φιλενάδα μου.! Θυμίσου που μας ήρθε έκπληξη στην εκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.790 16-06-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΑΥΤΑΑΑ μου αρέσουν. Αλήθεια το πρώτο είναι μπλε? Σίγουρα θα συνέλθει. Πες του ότι είναι καλλίτερες αυτές οι τριχουλες των γατουνίων μας παρά να πήγαινε σε κανα σουβλατζίδικο και να έτρωγε τρίχα κανενός σουβλαντζή!Τότε θα έρθει στα ίσα του Ελα έλα!!! Σώπα!!! Μια χαρά είναι και ο δικός σου ο άντρας!!! Θα έρθει και σε άλλες υποχωρήσεις!!! Ως τωρα έχει κάνει μεγάαλη πρόοδο. Μην απογοητεύεσαι φιλενάδα μου.! Θυμίσου που μας ήρθε έκπληξη στην εκθεση! Click για ανάπτυξη... φιλεναδα...η καθημερινοτητα δεν παλευεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Η bunny έγραψε: #38.791 17-06-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χριστινα τελειωσατε τις εξετασεις ε? ο Χρηστος γραφει Δευτερα γλωσσα και Τριτη Ιταλικα...χθες του εκανα τη προετοιμασια των Ιταλικων....και ηθελα να σας καλεσω με τους γονεις σου... ποτε φευγετε? Click για ανάπτυξη... Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 08:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.792 18-06-09 08:45 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Click για ανάπτυξη... I hope you had a safe landing Christina& enjoy Magic Paris τωρα εγω γιατι γραφω Αγγλικα? Eτρεξες στο Internet του αεροδρομιου ε? Κι εγω καποια στιγμη στο αεροδρομιο, σκεφτομουν εσας και cat shows και τετοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Η PATSOUKAKI: #38.793 18-06-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Click για ανάπτυξη... Kαλό ταξιδάκι, Χριστίνα!Τέτοια εποχή πήγα και εγώ Αγγλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:09 Η bunny έγραψε: #38.794 18-06-09 13:09 Ευχαριστώ,πέρασα πολύ καλά.Αν και τον περισσότερο χρόνο τον περάσαμε στη Disneyland,αφιερώσαμε μια μέρα για να δούμε τα αξιοθέατα της πόλης,αν και ακόμα δεν πιστεύω ότι ήταν καλή ιδέα να ανέβουμε στον πύργο(ούτε κι εγώ ξέρω πόση ώρα ήμαστε στην ουρα!)! Εύχομαι να περάσετε όλοι ένα υπέροχο καλοκαίρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:14 Ο dion1 έγραψε: #38.795 18-06-09 15:14 Ονειρεμενα γατια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Η bunny έγραψε: #38.796 18-06-09 15:15 Από ποιο εκτροφείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Ο dion1 έγραψε: #38.797 18-06-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Από ποιο εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Ναι, απο εκροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η bunny έγραψε: #38.798 18-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ναι, απο εκροφειο. Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:21 Ο dion1 έγραψε: #38.799 18-06-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ποιο; Click για ανάπτυξη... www.kopteri.net/koti/zhamanen/alku.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.800 18-06-09 15:23 Μια Μαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1938 1939 1940 1941 1942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω,μολις τελειωσα τη μισθοδοσια και ανακαλυψα οτι ηταν η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ! Click για ανάπτυξη... καλο Καλοκαιρι, τεμπελοκαθηγητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:02 Η moukelis έγραψε: #38.782 16-06-09 11:02 Ασε Γιουλιτσκα μας σταματησαν τα καραβια και θα ταξιδεψω κατευθειαν μετα τη δουλεια οταν ειναι να φυγω.Εγω,ο Δημητρης,οι βαλιτσες,ο Σειριος,η Μόιρα,τα μωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.783 16-06-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ασε Γιουλιτσκα μας σταματησαν τα καραβια και θα ταξιδεψω κατευθειαν μετα τη δουλεια οταν ειναι να φυγω.Εγω,ο Δημητρης,οι βαλιτσες,ο Σειριος,η Μόιρα,τα μωρα... Click για ανάπτυξη... ελα ρεπολλα δρομολογια εκοψαν φετος για τα νησια...Ελλαδαρα Τουλαχιστον θα ειναι και ο Δημητρης μαζι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:07 Η moukelis έγραψε: #38.784 16-06-09 11:07 Ναι εγινε κατασχεση δυο πλοιων και μειναμε με ενα δρομολογιο την εβδομαδα.Τα αεροπλανα δεν μπορουν να προσγειωθουν,οποτε...Ναι μωρε δεν πειραζει σημασια εχει που θα ειμαστε ολοι μαζι και θα ξεσηκωσουμε με νιαουρητα ολο το καραβι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.785 16-06-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι εγινε κατασχεση δυο πλοιων και μειναμε με ενα δρομολογιο την εβδομαδα.Τα αεροπλανα δεν μπορουν να προσγειωθουν,οποτε...Ναι μωρε δεν πειραζει σημασια εχει που θα ειμαστε ολοι μαζι και θα ξεσηκωσουμε με νιαουρητα ολο το καραβι. Click για ανάπτυξη... το ζευγος των τρελων... ο Δημητρης τι λεει για τον ξεσηκωμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #38.786 16-06-09 11:10 Ποιον ξεσηκωμο; Με ρωταει αν βγαζω τα μωρα απο το καλαθι,και ισχυριζεται οτι οταν ερθει θα τα βαζει οοοοολα πανω στο κρεβατι να παιζει.Λες να τα στηνει και σαν στρατιωτακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.787 16-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποιον ξεσηκωμο; Με ρωταει αν βγαζω τα μωρα απο το καλαθι,και ισχυριζεται οτι οταν ερθει θα τα βαζει οοοοολα πανω στο κρεβατι να παιζει.Λες να τα στηνει και σαν στρατιωτακια; Click για ανάπτυξη... τι ποιον ξεσηκωμα μαρη? Το φευγιο σας Σας ζηλευω Δωρα...Θελω κι εγω εναν αντρα να ξαπλωνει μαζι μου με γατια στο κρεβατι και να παιζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Η moukelis έγραψε: #38.788 16-06-09 11:21 Ε τι να πει,μπορουμε να το αποφυγουμε; Μη νομιζεις κι ο δικος μου γκρινιαζει για τις τριχες στο νιπτηρα,κι οτι ο,τι μαγειρευουμε εχει τριχες...μενει με τη μαμα του και κακομαθε.Οταν μεναμε Θεσσαλονικη με τον Εκτορα δεν μου εκανε τετοια.Αντε να μετακομισουμε να συνελθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:13 Η staman2 έγραψε: #38.789 16-06-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΑΑΑ μου αρέσουν. Αλήθεια το πρώτο είναι μπλε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε τι να πει,μπορουμε να το αποφυγουμε; Μη νομιζεις κι ο δικος μου γκρινιαζει για τις τριχες στο νιπτηρα,κι οτι ο,τι μαγειρευουμε εχει τριχες...μενει με τη μαμα του και κακομαθε.Οταν μεναμε Θεσσαλονικη με τον Εκτορα δεν μου εκανε τετοια.Αντε να μετακομισουμε να συνελθει. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα συνέλθει. Πες του ότι είναι καλλίτερες αυτές οι τριχουλες των γατουνίων μας παρά να πήγαινε σε κανα σουβλατζίδικο και να έτρωγε τρίχα κανενός σουβλαντζή!Τότε θα έρθει στα ίσα του Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ποιον ξεσηκωμα μαρη? Το φευγιο σας Σας ζηλευω Δωρα...Θελω κι εγω εναν αντρα να ξαπλωνει μαζι μου με γατια στο κρεβατι και να παιζουμε Click για ανάπτυξη... Ελα έλα!!! Σώπα!!! Μια χαρά είναι και ο δικός σου ο άντρας!!! Θα έρθει και σε άλλες υποχωρήσεις!!! Ως τωρα έχει κάνει μεγάαλη πρόοδο. Μην απογοητεύεσαι φιλενάδα μου.! Θυμίσου που μας ήρθε έκπληξη στην εκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.790 16-06-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΑΥΤΑΑΑ μου αρέσουν. Αλήθεια το πρώτο είναι μπλε? Σίγουρα θα συνέλθει. Πες του ότι είναι καλλίτερες αυτές οι τριχουλες των γατουνίων μας παρά να πήγαινε σε κανα σουβλατζίδικο και να έτρωγε τρίχα κανενός σουβλαντζή!Τότε θα έρθει στα ίσα του Ελα έλα!!! Σώπα!!! Μια χαρά είναι και ο δικός σου ο άντρας!!! Θα έρθει και σε άλλες υποχωρήσεις!!! Ως τωρα έχει κάνει μεγάαλη πρόοδο. Μην απογοητεύεσαι φιλενάδα μου.! Θυμίσου που μας ήρθε έκπληξη στην εκθεση! Click για ανάπτυξη... φιλεναδα...η καθημερινοτητα δεν παλευεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Η bunny έγραψε: #38.791 17-06-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χριστινα τελειωσατε τις εξετασεις ε? ο Χρηστος γραφει Δευτερα γλωσσα και Τριτη Ιταλικα...χθες του εκανα τη προετοιμασια των Ιταλικων....και ηθελα να σας καλεσω με τους γονεις σου... ποτε φευγετε? Click για ανάπτυξη... Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 08:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.792 18-06-09 08:45 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Click για ανάπτυξη... I hope you had a safe landing Christina& enjoy Magic Paris τωρα εγω γιατι γραφω Αγγλικα? Eτρεξες στο Internet του αεροδρομιου ε? Κι εγω καποια στιγμη στο αεροδρομιο, σκεφτομουν εσας και cat shows και τετοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Η PATSOUKAKI: #38.793 18-06-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Click για ανάπτυξη... Kαλό ταξιδάκι, Χριστίνα!Τέτοια εποχή πήγα και εγώ Αγγλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:09 Η bunny έγραψε: #38.794 18-06-09 13:09 Ευχαριστώ,πέρασα πολύ καλά.Αν και τον περισσότερο χρόνο τον περάσαμε στη Disneyland,αφιερώσαμε μια μέρα για να δούμε τα αξιοθέατα της πόλης,αν και ακόμα δεν πιστεύω ότι ήταν καλή ιδέα να ανέβουμε στον πύργο(ούτε κι εγώ ξέρω πόση ώρα ήμαστε στην ουρα!)! Εύχομαι να περάσετε όλοι ένα υπέροχο καλοκαίρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:14 Ο dion1 έγραψε: #38.795 18-06-09 15:14 Ονειρεμενα γατια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Η bunny έγραψε: #38.796 18-06-09 15:15 Από ποιο εκτροφείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Ο dion1 έγραψε: #38.797 18-06-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Από ποιο εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Ναι, απο εκροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η bunny έγραψε: #38.798 18-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ναι, απο εκροφειο. Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:21 Ο dion1 έγραψε: #38.799 18-06-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ποιο; Click για ανάπτυξη... www.kopteri.net/koti/zhamanen/alku.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.800 18-06-09 15:23 Μια Μαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1938 1939 1940 1941 1942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ασε Γιουλιτσκα μας σταματησαν τα καραβια και θα ταξιδεψω κατευθειαν μετα τη δουλεια οταν ειναι να φυγω.Εγω,ο Δημητρης,οι βαλιτσες,ο Σειριος,η Μόιρα,τα μωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.783 16-06-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ασε Γιουλιτσκα μας σταματησαν τα καραβια και θα ταξιδεψω κατευθειαν μετα τη δουλεια οταν ειναι να φυγω.Εγω,ο Δημητρης,οι βαλιτσες,ο Σειριος,η Μόιρα,τα μωρα... Click για ανάπτυξη... ελα ρεπολλα δρομολογια εκοψαν φετος για τα νησια...Ελλαδαρα Τουλαχιστον θα ειναι και ο Δημητρης μαζι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:07 Η moukelis έγραψε: #38.784 16-06-09 11:07 Ναι εγινε κατασχεση δυο πλοιων και μειναμε με ενα δρομολογιο την εβδομαδα.Τα αεροπλανα δεν μπορουν να προσγειωθουν,οποτε...Ναι μωρε δεν πειραζει σημασια εχει που θα ειμαστε ολοι μαζι και θα ξεσηκωσουμε με νιαουρητα ολο το καραβι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.785 16-06-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι εγινε κατασχεση δυο πλοιων και μειναμε με ενα δρομολογιο την εβδομαδα.Τα αεροπλανα δεν μπορουν να προσγειωθουν,οποτε...Ναι μωρε δεν πειραζει σημασια εχει που θα ειμαστε ολοι μαζι και θα ξεσηκωσουμε με νιαουρητα ολο το καραβι. Click για ανάπτυξη... το ζευγος των τρελων... ο Δημητρης τι λεει για τον ξεσηκωμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #38.786 16-06-09 11:10 Ποιον ξεσηκωμο; Με ρωταει αν βγαζω τα μωρα απο το καλαθι,και ισχυριζεται οτι οταν ερθει θα τα βαζει οοοοολα πανω στο κρεβατι να παιζει.Λες να τα στηνει και σαν στρατιωτακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.787 16-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποιον ξεσηκωμο; Με ρωταει αν βγαζω τα μωρα απο το καλαθι,και ισχυριζεται οτι οταν ερθει θα τα βαζει οοοοολα πανω στο κρεβατι να παιζει.Λες να τα στηνει και σαν στρατιωτακια; Click για ανάπτυξη... τι ποιον ξεσηκωμα μαρη? Το φευγιο σας Σας ζηλευω Δωρα...Θελω κι εγω εναν αντρα να ξαπλωνει μαζι μου με γατια στο κρεβατι και να παιζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Η moukelis έγραψε: #38.788 16-06-09 11:21 Ε τι να πει,μπορουμε να το αποφυγουμε; Μη νομιζεις κι ο δικος μου γκρινιαζει για τις τριχες στο νιπτηρα,κι οτι ο,τι μαγειρευουμε εχει τριχες...μενει με τη μαμα του και κακομαθε.Οταν μεναμε Θεσσαλονικη με τον Εκτορα δεν μου εκανε τετοια.Αντε να μετακομισουμε να συνελθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:13 Η staman2 έγραψε: #38.789 16-06-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΑΑΑ μου αρέσουν. Αλήθεια το πρώτο είναι μπλε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε τι να πει,μπορουμε να το αποφυγουμε; Μη νομιζεις κι ο δικος μου γκρινιαζει για τις τριχες στο νιπτηρα,κι οτι ο,τι μαγειρευουμε εχει τριχες...μενει με τη μαμα του και κακομαθε.Οταν μεναμε Θεσσαλονικη με τον Εκτορα δεν μου εκανε τετοια.Αντε να μετακομισουμε να συνελθει. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα συνέλθει. Πες του ότι είναι καλλίτερες αυτές οι τριχουλες των γατουνίων μας παρά να πήγαινε σε κανα σουβλατζίδικο και να έτρωγε τρίχα κανενός σουβλαντζή!Τότε θα έρθει στα ίσα του Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ποιον ξεσηκωμα μαρη? Το φευγιο σας Σας ζηλευω Δωρα...Θελω κι εγω εναν αντρα να ξαπλωνει μαζι μου με γατια στο κρεβατι και να παιζουμε Click για ανάπτυξη... Ελα έλα!!! Σώπα!!! Μια χαρά είναι και ο δικός σου ο άντρας!!! Θα έρθει και σε άλλες υποχωρήσεις!!! Ως τωρα έχει κάνει μεγάαλη πρόοδο. Μην απογοητεύεσαι φιλενάδα μου.! Θυμίσου που μας ήρθε έκπληξη στην εκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.790 16-06-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΑΥΤΑΑΑ μου αρέσουν. Αλήθεια το πρώτο είναι μπλε? Σίγουρα θα συνέλθει. Πες του ότι είναι καλλίτερες αυτές οι τριχουλες των γατουνίων μας παρά να πήγαινε σε κανα σουβλατζίδικο και να έτρωγε τρίχα κανενός σουβλαντζή!Τότε θα έρθει στα ίσα του Ελα έλα!!! Σώπα!!! Μια χαρά είναι και ο δικός σου ο άντρας!!! Θα έρθει και σε άλλες υποχωρήσεις!!! Ως τωρα έχει κάνει μεγάαλη πρόοδο. Μην απογοητεύεσαι φιλενάδα μου.! Θυμίσου που μας ήρθε έκπληξη στην εκθεση! Click για ανάπτυξη... φιλεναδα...η καθημερινοτητα δεν παλευεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Η bunny έγραψε: #38.791 17-06-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χριστινα τελειωσατε τις εξετασεις ε? ο Χρηστος γραφει Δευτερα γλωσσα και Τριτη Ιταλικα...χθες του εκανα τη προετοιμασια των Ιταλικων....και ηθελα να σας καλεσω με τους γονεις σου... ποτε φευγετε? Click για ανάπτυξη... Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 08:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.792 18-06-09 08:45 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Click για ανάπτυξη... I hope you had a safe landing Christina& enjoy Magic Paris τωρα εγω γιατι γραφω Αγγλικα? Eτρεξες στο Internet του αεροδρομιου ε? Κι εγω καποια στιγμη στο αεροδρομιο, σκεφτομουν εσας και cat shows και τετοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Η PATSOUKAKI: #38.793 18-06-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Click για ανάπτυξη... Kαλό ταξιδάκι, Χριστίνα!Τέτοια εποχή πήγα και εγώ Αγγλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:09 Η bunny έγραψε: #38.794 18-06-09 13:09 Ευχαριστώ,πέρασα πολύ καλά.Αν και τον περισσότερο χρόνο τον περάσαμε στη Disneyland,αφιερώσαμε μια μέρα για να δούμε τα αξιοθέατα της πόλης,αν και ακόμα δεν πιστεύω ότι ήταν καλή ιδέα να ανέβουμε στον πύργο(ούτε κι εγώ ξέρω πόση ώρα ήμαστε στην ουρα!)! Εύχομαι να περάσετε όλοι ένα υπέροχο καλοκαίρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:14 Ο dion1 έγραψε: #38.795 18-06-09 15:14 Ονειρεμενα γατια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Η bunny έγραψε: #38.796 18-06-09 15:15 Από ποιο εκτροφείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Ο dion1 έγραψε: #38.797 18-06-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Από ποιο εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Ναι, απο εκροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η bunny έγραψε: #38.798 18-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ναι, απο εκροφειο. Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:21 Ο dion1 έγραψε: #38.799 18-06-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ποιο; Click για ανάπτυξη... www.kopteri.net/koti/zhamanen/alku.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.800 18-06-09 15:23 Μια Μαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1938 1939 1940 1941 1942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ασε Γιουλιτσκα μας σταματησαν τα καραβια και θα ταξιδεψω κατευθειαν μετα τη δουλεια οταν ειναι να φυγω.Εγω,ο Δημητρης,οι βαλιτσες,ο Σειριος,η Μόιρα,τα μωρα... Click για ανάπτυξη... ελα ρεπολλα δρομολογια εκοψαν φετος για τα νησια...Ελλαδαρα Τουλαχιστον θα ειναι και ο Δημητρης μαζι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:07 Η moukelis έγραψε: #38.784 16-06-09 11:07 Ναι εγινε κατασχεση δυο πλοιων και μειναμε με ενα δρομολογιο την εβδομαδα.Τα αεροπλανα δεν μπορουν να προσγειωθουν,οποτε...Ναι μωρε δεν πειραζει σημασια εχει που θα ειμαστε ολοι μαζι και θα ξεσηκωσουμε με νιαουρητα ολο το καραβι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.785 16-06-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι εγινε κατασχεση δυο πλοιων και μειναμε με ενα δρομολογιο την εβδομαδα.Τα αεροπλανα δεν μπορουν να προσγειωθουν,οποτε...Ναι μωρε δεν πειραζει σημασια εχει που θα ειμαστε ολοι μαζι και θα ξεσηκωσουμε με νιαουρητα ολο το καραβι. Click για ανάπτυξη... το ζευγος των τρελων... ο Δημητρης τι λεει για τον ξεσηκωμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #38.786 16-06-09 11:10 Ποιον ξεσηκωμο; Με ρωταει αν βγαζω τα μωρα απο το καλαθι,και ισχυριζεται οτι οταν ερθει θα τα βαζει οοοοολα πανω στο κρεβατι να παιζει.Λες να τα στηνει και σαν στρατιωτακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.787 16-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποιον ξεσηκωμο; Με ρωταει αν βγαζω τα μωρα απο το καλαθι,και ισχυριζεται οτι οταν ερθει θα τα βαζει οοοοολα πανω στο κρεβατι να παιζει.Λες να τα στηνει και σαν στρατιωτακια; Click για ανάπτυξη... τι ποιον ξεσηκωμα μαρη? Το φευγιο σας Σας ζηλευω Δωρα...Θελω κι εγω εναν αντρα να ξαπλωνει μαζι μου με γατια στο κρεβατι και να παιζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Η moukelis έγραψε: #38.788 16-06-09 11:21 Ε τι να πει,μπορουμε να το αποφυγουμε; Μη νομιζεις κι ο δικος μου γκρινιαζει για τις τριχες στο νιπτηρα,κι οτι ο,τι μαγειρευουμε εχει τριχες...μενει με τη μαμα του και κακομαθε.Οταν μεναμε Θεσσαλονικη με τον Εκτορα δεν μου εκανε τετοια.Αντε να μετακομισουμε να συνελθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:13 Η staman2 έγραψε: #38.789 16-06-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΑΑΑ μου αρέσουν. Αλήθεια το πρώτο είναι μπλε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε τι να πει,μπορουμε να το αποφυγουμε; Μη νομιζεις κι ο δικος μου γκρινιαζει για τις τριχες στο νιπτηρα,κι οτι ο,τι μαγειρευουμε εχει τριχες...μενει με τη μαμα του και κακομαθε.Οταν μεναμε Θεσσαλονικη με τον Εκτορα δεν μου εκανε τετοια.Αντε να μετακομισουμε να συνελθει. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα συνέλθει. Πες του ότι είναι καλλίτερες αυτές οι τριχουλες των γατουνίων μας παρά να πήγαινε σε κανα σουβλατζίδικο και να έτρωγε τρίχα κανενός σουβλαντζή!Τότε θα έρθει στα ίσα του Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ποιον ξεσηκωμα μαρη? Το φευγιο σας Σας ζηλευω Δωρα...Θελω κι εγω εναν αντρα να ξαπλωνει μαζι μου με γατια στο κρεβατι και να παιζουμε Click για ανάπτυξη... Ελα έλα!!! Σώπα!!! Μια χαρά είναι και ο δικός σου ο άντρας!!! Θα έρθει και σε άλλες υποχωρήσεις!!! Ως τωρα έχει κάνει μεγάαλη πρόοδο. Μην απογοητεύεσαι φιλενάδα μου.! Θυμίσου που μας ήρθε έκπληξη στην εκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.790 16-06-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΑΥΤΑΑΑ μου αρέσουν. Αλήθεια το πρώτο είναι μπλε? Σίγουρα θα συνέλθει. Πες του ότι είναι καλλίτερες αυτές οι τριχουλες των γατουνίων μας παρά να πήγαινε σε κανα σουβλατζίδικο και να έτρωγε τρίχα κανενός σουβλαντζή!Τότε θα έρθει στα ίσα του Ελα έλα!!! Σώπα!!! Μια χαρά είναι και ο δικός σου ο άντρας!!! Θα έρθει και σε άλλες υποχωρήσεις!!! Ως τωρα έχει κάνει μεγάαλη πρόοδο. Μην απογοητεύεσαι φιλενάδα μου.! Θυμίσου που μας ήρθε έκπληξη στην εκθεση! Click για ανάπτυξη... φιλεναδα...η καθημερινοτητα δεν παλευεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Η bunny έγραψε: #38.791 17-06-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χριστινα τελειωσατε τις εξετασεις ε? ο Χρηστος γραφει Δευτερα γλωσσα και Τριτη Ιταλικα...χθες του εκανα τη προετοιμασια των Ιταλικων....και ηθελα να σας καλεσω με τους γονεις σου... ποτε φευγετε? Click για ανάπτυξη... Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 08:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.792 18-06-09 08:45 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Click για ανάπτυξη... I hope you had a safe landing Christina& enjoy Magic Paris τωρα εγω γιατι γραφω Αγγλικα? Eτρεξες στο Internet του αεροδρομιου ε? Κι εγω καποια στιγμη στο αεροδρομιο, σκεφτομουν εσας και cat shows και τετοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Η PATSOUKAKI: #38.793 18-06-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Click για ανάπτυξη... Kαλό ταξιδάκι, Χριστίνα!Τέτοια εποχή πήγα και εγώ Αγγλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:09 Η bunny έγραψε: #38.794 18-06-09 13:09 Ευχαριστώ,πέρασα πολύ καλά.Αν και τον περισσότερο χρόνο τον περάσαμε στη Disneyland,αφιερώσαμε μια μέρα για να δούμε τα αξιοθέατα της πόλης,αν και ακόμα δεν πιστεύω ότι ήταν καλή ιδέα να ανέβουμε στον πύργο(ούτε κι εγώ ξέρω πόση ώρα ήμαστε στην ουρα!)! Εύχομαι να περάσετε όλοι ένα υπέροχο καλοκαίρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:14 Ο dion1 έγραψε: #38.795 18-06-09 15:14 Ονειρεμενα γατια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Η bunny έγραψε: #38.796 18-06-09 15:15 Από ποιο εκτροφείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Ο dion1 έγραψε: #38.797 18-06-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Από ποιο εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Ναι, απο εκροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η bunny έγραψε: #38.798 18-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ναι, απο εκροφειο. Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:21 Ο dion1 έγραψε: #38.799 18-06-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ποιο; Click για ανάπτυξη... www.kopteri.net/koti/zhamanen/alku.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.800 18-06-09 15:23 Μια Μαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1938 1939 1940 1941 1942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι εγινε κατασχεση δυο πλοιων και μειναμε με ενα δρομολογιο την εβδομαδα.Τα αεροπλανα δεν μπορουν να προσγειωθουν,οποτε...Ναι μωρε δεν πειραζει σημασια εχει που θα ειμαστε ολοι μαζι και θα ξεσηκωσουμε με νιαουρητα ολο το καραβι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.785 16-06-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι εγινε κατασχεση δυο πλοιων και μειναμε με ενα δρομολογιο την εβδομαδα.Τα αεροπλανα δεν μπορουν να προσγειωθουν,οποτε...Ναι μωρε δεν πειραζει σημασια εχει που θα ειμαστε ολοι μαζι και θα ξεσηκωσουμε με νιαουρητα ολο το καραβι. Click για ανάπτυξη... το ζευγος των τρελων... ο Δημητρης τι λεει για τον ξεσηκωμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #38.786 16-06-09 11:10 Ποιον ξεσηκωμο; Με ρωταει αν βγαζω τα μωρα απο το καλαθι,και ισχυριζεται οτι οταν ερθει θα τα βαζει οοοοολα πανω στο κρεβατι να παιζει.Λες να τα στηνει και σαν στρατιωτακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.787 16-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποιον ξεσηκωμο; Με ρωταει αν βγαζω τα μωρα απο το καλαθι,και ισχυριζεται οτι οταν ερθει θα τα βαζει οοοοολα πανω στο κρεβατι να παιζει.Λες να τα στηνει και σαν στρατιωτακια; Click για ανάπτυξη... τι ποιον ξεσηκωμα μαρη? Το φευγιο σας Σας ζηλευω Δωρα...Θελω κι εγω εναν αντρα να ξαπλωνει μαζι μου με γατια στο κρεβατι και να παιζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Η moukelis έγραψε: #38.788 16-06-09 11:21 Ε τι να πει,μπορουμε να το αποφυγουμε; Μη νομιζεις κι ο δικος μου γκρινιαζει για τις τριχες στο νιπτηρα,κι οτι ο,τι μαγειρευουμε εχει τριχες...μενει με τη μαμα του και κακομαθε.Οταν μεναμε Θεσσαλονικη με τον Εκτορα δεν μου εκανε τετοια.Αντε να μετακομισουμε να συνελθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:13 Η staman2 έγραψε: #38.789 16-06-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΑΑΑ μου αρέσουν. Αλήθεια το πρώτο είναι μπλε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε τι να πει,μπορουμε να το αποφυγουμε; Μη νομιζεις κι ο δικος μου γκρινιαζει για τις τριχες στο νιπτηρα,κι οτι ο,τι μαγειρευουμε εχει τριχες...μενει με τη μαμα του και κακομαθε.Οταν μεναμε Θεσσαλονικη με τον Εκτορα δεν μου εκανε τετοια.Αντε να μετακομισουμε να συνελθει. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα συνέλθει. Πες του ότι είναι καλλίτερες αυτές οι τριχουλες των γατουνίων μας παρά να πήγαινε σε κανα σουβλατζίδικο και να έτρωγε τρίχα κανενός σουβλαντζή!Τότε θα έρθει στα ίσα του Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ποιον ξεσηκωμα μαρη? Το φευγιο σας Σας ζηλευω Δωρα...Θελω κι εγω εναν αντρα να ξαπλωνει μαζι μου με γατια στο κρεβατι και να παιζουμε Click για ανάπτυξη... Ελα έλα!!! Σώπα!!! Μια χαρά είναι και ο δικός σου ο άντρας!!! Θα έρθει και σε άλλες υποχωρήσεις!!! Ως τωρα έχει κάνει μεγάαλη πρόοδο. Μην απογοητεύεσαι φιλενάδα μου.! Θυμίσου που μας ήρθε έκπληξη στην εκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.790 16-06-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΑΥΤΑΑΑ μου αρέσουν. Αλήθεια το πρώτο είναι μπλε? Σίγουρα θα συνέλθει. Πες του ότι είναι καλλίτερες αυτές οι τριχουλες των γατουνίων μας παρά να πήγαινε σε κανα σουβλατζίδικο και να έτρωγε τρίχα κανενός σουβλαντζή!Τότε θα έρθει στα ίσα του Ελα έλα!!! Σώπα!!! Μια χαρά είναι και ο δικός σου ο άντρας!!! Θα έρθει και σε άλλες υποχωρήσεις!!! Ως τωρα έχει κάνει μεγάαλη πρόοδο. Μην απογοητεύεσαι φιλενάδα μου.! Θυμίσου που μας ήρθε έκπληξη στην εκθεση! Click για ανάπτυξη... φιλεναδα...η καθημερινοτητα δεν παλευεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Η bunny έγραψε: #38.791 17-06-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χριστινα τελειωσατε τις εξετασεις ε? ο Χρηστος γραφει Δευτερα γλωσσα και Τριτη Ιταλικα...χθες του εκανα τη προετοιμασια των Ιταλικων....και ηθελα να σας καλεσω με τους γονεις σου... ποτε φευγετε? Click για ανάπτυξη... Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 08:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.792 18-06-09 08:45 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Click για ανάπτυξη... I hope you had a safe landing Christina& enjoy Magic Paris τωρα εγω γιατι γραφω Αγγλικα? Eτρεξες στο Internet του αεροδρομιου ε? Κι εγω καποια στιγμη στο αεροδρομιο, σκεφτομουν εσας και cat shows και τετοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Η PATSOUKAKI: #38.793 18-06-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Click για ανάπτυξη... Kαλό ταξιδάκι, Χριστίνα!Τέτοια εποχή πήγα και εγώ Αγγλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:09 Η bunny έγραψε: #38.794 18-06-09 13:09 Ευχαριστώ,πέρασα πολύ καλά.Αν και τον περισσότερο χρόνο τον περάσαμε στη Disneyland,αφιερώσαμε μια μέρα για να δούμε τα αξιοθέατα της πόλης,αν και ακόμα δεν πιστεύω ότι ήταν καλή ιδέα να ανέβουμε στον πύργο(ούτε κι εγώ ξέρω πόση ώρα ήμαστε στην ουρα!)! Εύχομαι να περάσετε όλοι ένα υπέροχο καλοκαίρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:14 Ο dion1 έγραψε: #38.795 18-06-09 15:14 Ονειρεμενα γατια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Η bunny έγραψε: #38.796 18-06-09 15:15 Από ποιο εκτροφείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Ο dion1 έγραψε: #38.797 18-06-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Από ποιο εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Ναι, απο εκροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η bunny έγραψε: #38.798 18-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ναι, απο εκροφειο. Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:21 Ο dion1 έγραψε: #38.799 18-06-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ποιο; Click για ανάπτυξη... www.kopteri.net/koti/zhamanen/alku.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.800 18-06-09 15:23 Μια Μαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1938 1939 1940 1941 1942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι εγινε κατασχεση δυο πλοιων και μειναμε με ενα δρομολογιο την εβδομαδα.Τα αεροπλανα δεν μπορουν να προσγειωθουν,οποτε...Ναι μωρε δεν πειραζει σημασια εχει που θα ειμαστε ολοι μαζι και θα ξεσηκωσουμε με νιαουρητα ολο το καραβι. Click για ανάπτυξη... το ζευγος των τρελων... ο Δημητρης τι λεει για τον ξεσηκωμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:10 Η moukelis έγραψε: #38.786 16-06-09 11:10 Ποιον ξεσηκωμο; Με ρωταει αν βγαζω τα μωρα απο το καλαθι,και ισχυριζεται οτι οταν ερθει θα τα βαζει οοοοολα πανω στο κρεβατι να παιζει.Λες να τα στηνει και σαν στρατιωτακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.787 16-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποιον ξεσηκωμο; Με ρωταει αν βγαζω τα μωρα απο το καλαθι,και ισχυριζεται οτι οταν ερθει θα τα βαζει οοοοολα πανω στο κρεβατι να παιζει.Λες να τα στηνει και σαν στρατιωτακια; Click για ανάπτυξη... τι ποιον ξεσηκωμα μαρη? Το φευγιο σας Σας ζηλευω Δωρα...Θελω κι εγω εναν αντρα να ξαπλωνει μαζι μου με γατια στο κρεβατι και να παιζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Η moukelis έγραψε: #38.788 16-06-09 11:21 Ε τι να πει,μπορουμε να το αποφυγουμε; Μη νομιζεις κι ο δικος μου γκρινιαζει για τις τριχες στο νιπτηρα,κι οτι ο,τι μαγειρευουμε εχει τριχες...μενει με τη μαμα του και κακομαθε.Οταν μεναμε Θεσσαλονικη με τον Εκτορα δεν μου εκανε τετοια.Αντε να μετακομισουμε να συνελθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:13 Η staman2 έγραψε: #38.789 16-06-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΑΑΑ μου αρέσουν. Αλήθεια το πρώτο είναι μπλε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε τι να πει,μπορουμε να το αποφυγουμε; Μη νομιζεις κι ο δικος μου γκρινιαζει για τις τριχες στο νιπτηρα,κι οτι ο,τι μαγειρευουμε εχει τριχες...μενει με τη μαμα του και κακομαθε.Οταν μεναμε Θεσσαλονικη με τον Εκτορα δεν μου εκανε τετοια.Αντε να μετακομισουμε να συνελθει. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα συνέλθει. Πες του ότι είναι καλλίτερες αυτές οι τριχουλες των γατουνίων μας παρά να πήγαινε σε κανα σουβλατζίδικο και να έτρωγε τρίχα κανενός σουβλαντζή!Τότε θα έρθει στα ίσα του Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ποιον ξεσηκωμα μαρη? Το φευγιο σας Σας ζηλευω Δωρα...Θελω κι εγω εναν αντρα να ξαπλωνει μαζι μου με γατια στο κρεβατι και να παιζουμε Click για ανάπτυξη... Ελα έλα!!! Σώπα!!! Μια χαρά είναι και ο δικός σου ο άντρας!!! Θα έρθει και σε άλλες υποχωρήσεις!!! Ως τωρα έχει κάνει μεγάαλη πρόοδο. Μην απογοητεύεσαι φιλενάδα μου.! Θυμίσου που μας ήρθε έκπληξη στην εκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.790 16-06-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΑΥΤΑΑΑ μου αρέσουν. Αλήθεια το πρώτο είναι μπλε? Σίγουρα θα συνέλθει. Πες του ότι είναι καλλίτερες αυτές οι τριχουλες των γατουνίων μας παρά να πήγαινε σε κανα σουβλατζίδικο και να έτρωγε τρίχα κανενός σουβλαντζή!Τότε θα έρθει στα ίσα του Ελα έλα!!! Σώπα!!! Μια χαρά είναι και ο δικός σου ο άντρας!!! Θα έρθει και σε άλλες υποχωρήσεις!!! Ως τωρα έχει κάνει μεγάαλη πρόοδο. Μην απογοητεύεσαι φιλενάδα μου.! Θυμίσου που μας ήρθε έκπληξη στην εκθεση! Click για ανάπτυξη... φιλεναδα...η καθημερινοτητα δεν παλευεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Η bunny έγραψε: #38.791 17-06-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χριστινα τελειωσατε τις εξετασεις ε? ο Χρηστος γραφει Δευτερα γλωσσα και Τριτη Ιταλικα...χθες του εκανα τη προετοιμασια των Ιταλικων....και ηθελα να σας καλεσω με τους γονεις σου... ποτε φευγετε? Click για ανάπτυξη... Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 08:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.792 18-06-09 08:45 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Click για ανάπτυξη... I hope you had a safe landing Christina& enjoy Magic Paris τωρα εγω γιατι γραφω Αγγλικα? Eτρεξες στο Internet του αεροδρομιου ε? Κι εγω καποια στιγμη στο αεροδρομιο, σκεφτομουν εσας και cat shows και τετοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Η PATSOUKAKI: #38.793 18-06-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Click για ανάπτυξη... Kαλό ταξιδάκι, Χριστίνα!Τέτοια εποχή πήγα και εγώ Αγγλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:09 Η bunny έγραψε: #38.794 18-06-09 13:09 Ευχαριστώ,πέρασα πολύ καλά.Αν και τον περισσότερο χρόνο τον περάσαμε στη Disneyland,αφιερώσαμε μια μέρα για να δούμε τα αξιοθέατα της πόλης,αν και ακόμα δεν πιστεύω ότι ήταν καλή ιδέα να ανέβουμε στον πύργο(ούτε κι εγώ ξέρω πόση ώρα ήμαστε στην ουρα!)! Εύχομαι να περάσετε όλοι ένα υπέροχο καλοκαίρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:14 Ο dion1 έγραψε: #38.795 18-06-09 15:14 Ονειρεμενα γατια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Η bunny έγραψε: #38.796 18-06-09 15:15 Από ποιο εκτροφείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Ο dion1 έγραψε: #38.797 18-06-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Από ποιο εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Ναι, απο εκροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η bunny έγραψε: #38.798 18-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ναι, απο εκροφειο. Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:21 Ο dion1 έγραψε: #38.799 18-06-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ποιο; Click για ανάπτυξη... www.kopteri.net/koti/zhamanen/alku.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.800 18-06-09 15:23 Μια Μαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1938 1939 1940 1941 1942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποιον ξεσηκωμο; Με ρωταει αν βγαζω τα μωρα απο το καλαθι,και ισχυριζεται οτι οταν ερθει θα τα βαζει οοοοολα πανω στο κρεβατι να παιζει.Λες να τα στηνει και σαν στρατιωτακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.787 16-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποιον ξεσηκωμο; Με ρωταει αν βγαζω τα μωρα απο το καλαθι,και ισχυριζεται οτι οταν ερθει θα τα βαζει οοοοολα πανω στο κρεβατι να παιζει.Λες να τα στηνει και σαν στρατιωτακια; Click για ανάπτυξη... τι ποιον ξεσηκωμα μαρη? Το φευγιο σας Σας ζηλευω Δωρα...Θελω κι εγω εναν αντρα να ξαπλωνει μαζι μου με γατια στο κρεβατι και να παιζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Η moukelis έγραψε: #38.788 16-06-09 11:21 Ε τι να πει,μπορουμε να το αποφυγουμε; Μη νομιζεις κι ο δικος μου γκρινιαζει για τις τριχες στο νιπτηρα,κι οτι ο,τι μαγειρευουμε εχει τριχες...μενει με τη μαμα του και κακομαθε.Οταν μεναμε Θεσσαλονικη με τον Εκτορα δεν μου εκανε τετοια.Αντε να μετακομισουμε να συνελθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:13 Η staman2 έγραψε: #38.789 16-06-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΑΑΑ μου αρέσουν. Αλήθεια το πρώτο είναι μπλε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε τι να πει,μπορουμε να το αποφυγουμε; Μη νομιζεις κι ο δικος μου γκρινιαζει για τις τριχες στο νιπτηρα,κι οτι ο,τι μαγειρευουμε εχει τριχες...μενει με τη μαμα του και κακομαθε.Οταν μεναμε Θεσσαλονικη με τον Εκτορα δεν μου εκανε τετοια.Αντε να μετακομισουμε να συνελθει. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα συνέλθει. Πες του ότι είναι καλλίτερες αυτές οι τριχουλες των γατουνίων μας παρά να πήγαινε σε κανα σουβλατζίδικο και να έτρωγε τρίχα κανενός σουβλαντζή!Τότε θα έρθει στα ίσα του Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ποιον ξεσηκωμα μαρη? Το φευγιο σας Σας ζηλευω Δωρα...Θελω κι εγω εναν αντρα να ξαπλωνει μαζι μου με γατια στο κρεβατι και να παιζουμε Click για ανάπτυξη... Ελα έλα!!! Σώπα!!! Μια χαρά είναι και ο δικός σου ο άντρας!!! Θα έρθει και σε άλλες υποχωρήσεις!!! Ως τωρα έχει κάνει μεγάαλη πρόοδο. Μην απογοητεύεσαι φιλενάδα μου.! Θυμίσου που μας ήρθε έκπληξη στην εκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.790 16-06-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΑΥΤΑΑΑ μου αρέσουν. Αλήθεια το πρώτο είναι μπλε? Σίγουρα θα συνέλθει. Πες του ότι είναι καλλίτερες αυτές οι τριχουλες των γατουνίων μας παρά να πήγαινε σε κανα σουβλατζίδικο και να έτρωγε τρίχα κανενός σουβλαντζή!Τότε θα έρθει στα ίσα του Ελα έλα!!! Σώπα!!! Μια χαρά είναι και ο δικός σου ο άντρας!!! Θα έρθει και σε άλλες υποχωρήσεις!!! Ως τωρα έχει κάνει μεγάαλη πρόοδο. Μην απογοητεύεσαι φιλενάδα μου.! Θυμίσου που μας ήρθε έκπληξη στην εκθεση! Click για ανάπτυξη... φιλεναδα...η καθημερινοτητα δεν παλευεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Η bunny έγραψε: #38.791 17-06-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χριστινα τελειωσατε τις εξετασεις ε? ο Χρηστος γραφει Δευτερα γλωσσα και Τριτη Ιταλικα...χθες του εκανα τη προετοιμασια των Ιταλικων....και ηθελα να σας καλεσω με τους γονεις σου... ποτε φευγετε? Click για ανάπτυξη... Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 08:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.792 18-06-09 08:45 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Click για ανάπτυξη... I hope you had a safe landing Christina& enjoy Magic Paris τωρα εγω γιατι γραφω Αγγλικα? Eτρεξες στο Internet του αεροδρομιου ε? Κι εγω καποια στιγμη στο αεροδρομιο, σκεφτομουν εσας και cat shows και τετοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Η PATSOUKAKI: #38.793 18-06-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Click για ανάπτυξη... Kαλό ταξιδάκι, Χριστίνα!Τέτοια εποχή πήγα και εγώ Αγγλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:09 Η bunny έγραψε: #38.794 18-06-09 13:09 Ευχαριστώ,πέρασα πολύ καλά.Αν και τον περισσότερο χρόνο τον περάσαμε στη Disneyland,αφιερώσαμε μια μέρα για να δούμε τα αξιοθέατα της πόλης,αν και ακόμα δεν πιστεύω ότι ήταν καλή ιδέα να ανέβουμε στον πύργο(ούτε κι εγώ ξέρω πόση ώρα ήμαστε στην ουρα!)! Εύχομαι να περάσετε όλοι ένα υπέροχο καλοκαίρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:14 Ο dion1 έγραψε: #38.795 18-06-09 15:14 Ονειρεμενα γατια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Η bunny έγραψε: #38.796 18-06-09 15:15 Από ποιο εκτροφείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Ο dion1 έγραψε: #38.797 18-06-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Από ποιο εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Ναι, απο εκροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η bunny έγραψε: #38.798 18-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ναι, απο εκροφειο. Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:21 Ο dion1 έγραψε: #38.799 18-06-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ποιο; Click για ανάπτυξη... www.kopteri.net/koti/zhamanen/alku.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.800 18-06-09 15:23 Μια Μαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1938 1939 1940 1941 1942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποιον ξεσηκωμο; Με ρωταει αν βγαζω τα μωρα απο το καλαθι,και ισχυριζεται οτι οταν ερθει θα τα βαζει οοοοολα πανω στο κρεβατι να παιζει.Λες να τα στηνει και σαν στρατιωτακια; Click για ανάπτυξη... τι ποιον ξεσηκωμα μαρη? Το φευγιο σας Σας ζηλευω Δωρα...Θελω κι εγω εναν αντρα να ξαπλωνει μαζι μου με γατια στο κρεβατι και να παιζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Η moukelis έγραψε: #38.788 16-06-09 11:21 Ε τι να πει,μπορουμε να το αποφυγουμε; Μη νομιζεις κι ο δικος μου γκρινιαζει για τις τριχες στο νιπτηρα,κι οτι ο,τι μαγειρευουμε εχει τριχες...μενει με τη μαμα του και κακομαθε.Οταν μεναμε Θεσσαλονικη με τον Εκτορα δεν μου εκανε τετοια.Αντε να μετακομισουμε να συνελθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:13 Η staman2 έγραψε: #38.789 16-06-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΑΑΑ μου αρέσουν. Αλήθεια το πρώτο είναι μπλε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε τι να πει,μπορουμε να το αποφυγουμε; Μη νομιζεις κι ο δικος μου γκρινιαζει για τις τριχες στο νιπτηρα,κι οτι ο,τι μαγειρευουμε εχει τριχες...μενει με τη μαμα του και κακομαθε.Οταν μεναμε Θεσσαλονικη με τον Εκτορα δεν μου εκανε τετοια.Αντε να μετακομισουμε να συνελθει. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα συνέλθει. Πες του ότι είναι καλλίτερες αυτές οι τριχουλες των γατουνίων μας παρά να πήγαινε σε κανα σουβλατζίδικο και να έτρωγε τρίχα κανενός σουβλαντζή!Τότε θα έρθει στα ίσα του Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ποιον ξεσηκωμα μαρη? Το φευγιο σας Σας ζηλευω Δωρα...Θελω κι εγω εναν αντρα να ξαπλωνει μαζι μου με γατια στο κρεβατι και να παιζουμε Click για ανάπτυξη... Ελα έλα!!! Σώπα!!! Μια χαρά είναι και ο δικός σου ο άντρας!!! Θα έρθει και σε άλλες υποχωρήσεις!!! Ως τωρα έχει κάνει μεγάαλη πρόοδο. Μην απογοητεύεσαι φιλενάδα μου.! Θυμίσου που μας ήρθε έκπληξη στην εκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.790 16-06-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΑΥΤΑΑΑ μου αρέσουν. Αλήθεια το πρώτο είναι μπλε? Σίγουρα θα συνέλθει. Πες του ότι είναι καλλίτερες αυτές οι τριχουλες των γατουνίων μας παρά να πήγαινε σε κανα σουβλατζίδικο και να έτρωγε τρίχα κανενός σουβλαντζή!Τότε θα έρθει στα ίσα του Ελα έλα!!! Σώπα!!! Μια χαρά είναι και ο δικός σου ο άντρας!!! Θα έρθει και σε άλλες υποχωρήσεις!!! Ως τωρα έχει κάνει μεγάαλη πρόοδο. Μην απογοητεύεσαι φιλενάδα μου.! Θυμίσου που μας ήρθε έκπληξη στην εκθεση! Click για ανάπτυξη... φιλεναδα...η καθημερινοτητα δεν παλευεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Η bunny έγραψε: #38.791 17-06-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χριστινα τελειωσατε τις εξετασεις ε? ο Χρηστος γραφει Δευτερα γλωσσα και Τριτη Ιταλικα...χθες του εκανα τη προετοιμασια των Ιταλικων....και ηθελα να σας καλεσω με τους γονεις σου... ποτε φευγετε? Click για ανάπτυξη... Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 08:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.792 18-06-09 08:45 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Click για ανάπτυξη... I hope you had a safe landing Christina& enjoy Magic Paris τωρα εγω γιατι γραφω Αγγλικα? Eτρεξες στο Internet του αεροδρομιου ε? Κι εγω καποια στιγμη στο αεροδρομιο, σκεφτομουν εσας και cat shows και τετοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Η PATSOUKAKI: #38.793 18-06-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Click για ανάπτυξη... Kαλό ταξιδάκι, Χριστίνα!Τέτοια εποχή πήγα και εγώ Αγγλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:09 Η bunny έγραψε: #38.794 18-06-09 13:09 Ευχαριστώ,πέρασα πολύ καλά.Αν και τον περισσότερο χρόνο τον περάσαμε στη Disneyland,αφιερώσαμε μια μέρα για να δούμε τα αξιοθέατα της πόλης,αν και ακόμα δεν πιστεύω ότι ήταν καλή ιδέα να ανέβουμε στον πύργο(ούτε κι εγώ ξέρω πόση ώρα ήμαστε στην ουρα!)! Εύχομαι να περάσετε όλοι ένα υπέροχο καλοκαίρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:14 Ο dion1 έγραψε: #38.795 18-06-09 15:14 Ονειρεμενα γατια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Η bunny έγραψε: #38.796 18-06-09 15:15 Από ποιο εκτροφείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Ο dion1 έγραψε: #38.797 18-06-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Από ποιο εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Ναι, απο εκροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η bunny έγραψε: #38.798 18-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ναι, απο εκροφειο. Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:21 Ο dion1 έγραψε: #38.799 18-06-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ποιο; Click για ανάπτυξη... www.kopteri.net/koti/zhamanen/alku.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.800 18-06-09 15:23 Μια Μαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1938 1939 1940 1941 1942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε τι να πει,μπορουμε να το αποφυγουμε; Μη νομιζεις κι ο δικος μου γκρινιαζει για τις τριχες στο νιπτηρα,κι οτι ο,τι μαγειρευουμε εχει τριχες...μενει με τη μαμα του και κακομαθε.Οταν μεναμε Θεσσαλονικη με τον Εκτορα δεν μου εκανε τετοια.Αντε να μετακομισουμε να συνελθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:13 Η staman2 έγραψε: #38.789 16-06-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΑΑΑ μου αρέσουν. Αλήθεια το πρώτο είναι μπλε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε τι να πει,μπορουμε να το αποφυγουμε; Μη νομιζεις κι ο δικος μου γκρινιαζει για τις τριχες στο νιπτηρα,κι οτι ο,τι μαγειρευουμε εχει τριχες...μενει με τη μαμα του και κακομαθε.Οταν μεναμε Θεσσαλονικη με τον Εκτορα δεν μου εκανε τετοια.Αντε να μετακομισουμε να συνελθει. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα συνέλθει. Πες του ότι είναι καλλίτερες αυτές οι τριχουλες των γατουνίων μας παρά να πήγαινε σε κανα σουβλατζίδικο και να έτρωγε τρίχα κανενός σουβλαντζή!Τότε θα έρθει στα ίσα του Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ποιον ξεσηκωμα μαρη? Το φευγιο σας Σας ζηλευω Δωρα...Θελω κι εγω εναν αντρα να ξαπλωνει μαζι μου με γατια στο κρεβατι και να παιζουμε Click για ανάπτυξη... Ελα έλα!!! Σώπα!!! Μια χαρά είναι και ο δικός σου ο άντρας!!! Θα έρθει και σε άλλες υποχωρήσεις!!! Ως τωρα έχει κάνει μεγάαλη πρόοδο. Μην απογοητεύεσαι φιλενάδα μου.! Θυμίσου που μας ήρθε έκπληξη στην εκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.790 16-06-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΑΥΤΑΑΑ μου αρέσουν. Αλήθεια το πρώτο είναι μπλε? Σίγουρα θα συνέλθει. Πες του ότι είναι καλλίτερες αυτές οι τριχουλες των γατουνίων μας παρά να πήγαινε σε κανα σουβλατζίδικο και να έτρωγε τρίχα κανενός σουβλαντζή!Τότε θα έρθει στα ίσα του Ελα έλα!!! Σώπα!!! Μια χαρά είναι και ο δικός σου ο άντρας!!! Θα έρθει και σε άλλες υποχωρήσεις!!! Ως τωρα έχει κάνει μεγάαλη πρόοδο. Μην απογοητεύεσαι φιλενάδα μου.! Θυμίσου που μας ήρθε έκπληξη στην εκθεση! Click για ανάπτυξη... φιλεναδα...η καθημερινοτητα δεν παλευεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Η bunny έγραψε: #38.791 17-06-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χριστινα τελειωσατε τις εξετασεις ε? ο Χρηστος γραφει Δευτερα γλωσσα και Τριτη Ιταλικα...χθες του εκανα τη προετοιμασια των Ιταλικων....και ηθελα να σας καλεσω με τους γονεις σου... ποτε φευγετε? Click για ανάπτυξη... Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 08:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.792 18-06-09 08:45 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Click για ανάπτυξη... I hope you had a safe landing Christina& enjoy Magic Paris τωρα εγω γιατι γραφω Αγγλικα? Eτρεξες στο Internet του αεροδρομιου ε? Κι εγω καποια στιγμη στο αεροδρομιο, σκεφτομουν εσας και cat shows και τετοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Η PATSOUKAKI: #38.793 18-06-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Click για ανάπτυξη... Kαλό ταξιδάκι, Χριστίνα!Τέτοια εποχή πήγα και εγώ Αγγλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:09 Η bunny έγραψε: #38.794 18-06-09 13:09 Ευχαριστώ,πέρασα πολύ καλά.Αν και τον περισσότερο χρόνο τον περάσαμε στη Disneyland,αφιερώσαμε μια μέρα για να δούμε τα αξιοθέατα της πόλης,αν και ακόμα δεν πιστεύω ότι ήταν καλή ιδέα να ανέβουμε στον πύργο(ούτε κι εγώ ξέρω πόση ώρα ήμαστε στην ουρα!)! Εύχομαι να περάσετε όλοι ένα υπέροχο καλοκαίρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:14 Ο dion1 έγραψε: #38.795 18-06-09 15:14 Ονειρεμενα γατια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Η bunny έγραψε: #38.796 18-06-09 15:15 Από ποιο εκτροφείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Ο dion1 έγραψε: #38.797 18-06-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Από ποιο εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Ναι, απο εκροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η bunny έγραψε: #38.798 18-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ναι, απο εκροφειο. Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:21 Ο dion1 έγραψε: #38.799 18-06-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ποιο; Click για ανάπτυξη... www.kopteri.net/koti/zhamanen/alku.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.800 18-06-09 15:23 Μια Μαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1938 1939 1940 1941 1942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΑΑΑ μου αρέσουν. Αλήθεια το πρώτο είναι μπλε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε τι να πει,μπορουμε να το αποφυγουμε; Μη νομιζεις κι ο δικος μου γκρινιαζει για τις τριχες στο νιπτηρα,κι οτι ο,τι μαγειρευουμε εχει τριχες...μενει με τη μαμα του και κακομαθε.Οταν μεναμε Θεσσαλονικη με τον Εκτορα δεν μου εκανε τετοια.Αντε να μετακομισουμε να συνελθει. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα θα συνέλθει. Πες του ότι είναι καλλίτερες αυτές οι τριχουλες των γατουνίων μας παρά να πήγαινε σε κανα σουβλατζίδικο και να έτρωγε τρίχα κανενός σουβλαντζή!Τότε θα έρθει στα ίσα του Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ποιον ξεσηκωμα μαρη? Το φευγιο σας Σας ζηλευω Δωρα...Θελω κι εγω εναν αντρα να ξαπλωνει μαζι μου με γατια στο κρεβατι και να παιζουμε Click για ανάπτυξη... Ελα έλα!!! Σώπα!!! Μια χαρά είναι και ο δικός σου ο άντρας!!! Θα έρθει και σε άλλες υποχωρήσεις!!! Ως τωρα έχει κάνει μεγάαλη πρόοδο. Μην απογοητεύεσαι φιλενάδα μου.! Θυμίσου που μας ήρθε έκπληξη στην εκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.790 16-06-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΑΥΤΑΑΑ μου αρέσουν. Αλήθεια το πρώτο είναι μπλε? Σίγουρα θα συνέλθει. Πες του ότι είναι καλλίτερες αυτές οι τριχουλες των γατουνίων μας παρά να πήγαινε σε κανα σουβλατζίδικο και να έτρωγε τρίχα κανενός σουβλαντζή!Τότε θα έρθει στα ίσα του Ελα έλα!!! Σώπα!!! Μια χαρά είναι και ο δικός σου ο άντρας!!! Θα έρθει και σε άλλες υποχωρήσεις!!! Ως τωρα έχει κάνει μεγάαλη πρόοδο. Μην απογοητεύεσαι φιλενάδα μου.! Θυμίσου που μας ήρθε έκπληξη στην εκθεση! Click για ανάπτυξη... φιλεναδα...η καθημερινοτητα δεν παλευεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Η bunny έγραψε: #38.791 17-06-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χριστινα τελειωσατε τις εξετασεις ε? ο Χρηστος γραφει Δευτερα γλωσσα και Τριτη Ιταλικα...χθες του εκανα τη προετοιμασια των Ιταλικων....και ηθελα να σας καλεσω με τους γονεις σου... ποτε φευγετε? Click για ανάπτυξη... Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 08:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.792 18-06-09 08:45 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Click για ανάπτυξη... I hope you had a safe landing Christina& enjoy Magic Paris τωρα εγω γιατι γραφω Αγγλικα? Eτρεξες στο Internet του αεροδρομιου ε? Κι εγω καποια στιγμη στο αεροδρομιο, σκεφτομουν εσας και cat shows και τετοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Η PATSOUKAKI: #38.793 18-06-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Click για ανάπτυξη... Kαλό ταξιδάκι, Χριστίνα!Τέτοια εποχή πήγα και εγώ Αγγλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:09 Η bunny έγραψε: #38.794 18-06-09 13:09 Ευχαριστώ,πέρασα πολύ καλά.Αν και τον περισσότερο χρόνο τον περάσαμε στη Disneyland,αφιερώσαμε μια μέρα για να δούμε τα αξιοθέατα της πόλης,αν και ακόμα δεν πιστεύω ότι ήταν καλή ιδέα να ανέβουμε στον πύργο(ούτε κι εγώ ξέρω πόση ώρα ήμαστε στην ουρα!)! Εύχομαι να περάσετε όλοι ένα υπέροχο καλοκαίρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:14 Ο dion1 έγραψε: #38.795 18-06-09 15:14 Ονειρεμενα γατια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Η bunny έγραψε: #38.796 18-06-09 15:15 Από ποιο εκτροφείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Ο dion1 έγραψε: #38.797 18-06-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Από ποιο εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Ναι, απο εκροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η bunny έγραψε: #38.798 18-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ναι, απο εκροφειο. Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:21 Ο dion1 έγραψε: #38.799 18-06-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ποιο; Click για ανάπτυξη... www.kopteri.net/koti/zhamanen/alku.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.800 18-06-09 15:23 Μια Μαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1938 1939 1940 1941 1942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΑΥΤΑΑΑ μου αρέσουν. Αλήθεια το πρώτο είναι μπλε? Σίγουρα θα συνέλθει. Πες του ότι είναι καλλίτερες αυτές οι τριχουλες των γατουνίων μας παρά να πήγαινε σε κανα σουβλατζίδικο και να έτρωγε τρίχα κανενός σουβλαντζή!Τότε θα έρθει στα ίσα του Ελα έλα!!! Σώπα!!! Μια χαρά είναι και ο δικός σου ο άντρας!!! Θα έρθει και σε άλλες υποχωρήσεις!!! Ως τωρα έχει κάνει μεγάαλη πρόοδο. Μην απογοητεύεσαι φιλενάδα μου.! Θυμίσου που μας ήρθε έκπληξη στην εκθεση! Click για ανάπτυξη... φιλεναδα...η καθημερινοτητα δεν παλευεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Η bunny έγραψε: #38.791 17-06-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χριστινα τελειωσατε τις εξετασεις ε? ο Χρηστος γραφει Δευτερα γλωσσα και Τριτη Ιταλικα...χθες του εκανα τη προετοιμασια των Ιταλικων....και ηθελα να σας καλεσω με τους γονεις σου... ποτε φευγετε? Click για ανάπτυξη... Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 08:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.792 18-06-09 08:45 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Click για ανάπτυξη... I hope you had a safe landing Christina& enjoy Magic Paris τωρα εγω γιατι γραφω Αγγλικα? Eτρεξες στο Internet του αεροδρομιου ε? Κι εγω καποια στιγμη στο αεροδρομιο, σκεφτομουν εσας και cat shows και τετοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Η PATSOUKAKI: #38.793 18-06-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Click για ανάπτυξη... Kαλό ταξιδάκι, Χριστίνα!Τέτοια εποχή πήγα και εγώ Αγγλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:09 Η bunny έγραψε: #38.794 18-06-09 13:09 Ευχαριστώ,πέρασα πολύ καλά.Αν και τον περισσότερο χρόνο τον περάσαμε στη Disneyland,αφιερώσαμε μια μέρα για να δούμε τα αξιοθέατα της πόλης,αν και ακόμα δεν πιστεύω ότι ήταν καλή ιδέα να ανέβουμε στον πύργο(ούτε κι εγώ ξέρω πόση ώρα ήμαστε στην ουρα!)! Εύχομαι να περάσετε όλοι ένα υπέροχο καλοκαίρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:14 Ο dion1 έγραψε: #38.795 18-06-09 15:14 Ονειρεμενα γατια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Η bunny έγραψε: #38.796 18-06-09 15:15 Από ποιο εκτροφείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Ο dion1 έγραψε: #38.797 18-06-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Από ποιο εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Ναι, απο εκροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η bunny έγραψε: #38.798 18-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ναι, απο εκροφειο. Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:21 Ο dion1 έγραψε: #38.799 18-06-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ποιο; Click για ανάπτυξη... www.kopteri.net/koti/zhamanen/alku.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.800 18-06-09 15:23 Μια Μαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1938 1939 1940 1941 1942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χριστινα τελειωσατε τις εξετασεις ε? ο Χρηστος γραφει Δευτερα γλωσσα και Τριτη Ιταλικα...χθες του εκανα τη προετοιμασια των Ιταλικων....και ηθελα να σας καλεσω με τους γονεις σου... ποτε φευγετε? Click για ανάπτυξη... Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 08:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.792 18-06-09 08:45 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Click για ανάπτυξη... I hope you had a safe landing Christina& enjoy Magic Paris τωρα εγω γιατι γραφω Αγγλικα? Eτρεξες στο Internet του αεροδρομιου ε? Κι εγω καποια στιγμη στο αεροδρομιο, σκεφτομουν εσας και cat shows και τετοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Η PATSOUKAKI: #38.793 18-06-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Click για ανάπτυξη... Kαλό ταξιδάκι, Χριστίνα!Τέτοια εποχή πήγα και εγώ Αγγλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:09 Η bunny έγραψε: #38.794 18-06-09 13:09 Ευχαριστώ,πέρασα πολύ καλά.Αν και τον περισσότερο χρόνο τον περάσαμε στη Disneyland,αφιερώσαμε μια μέρα για να δούμε τα αξιοθέατα της πόλης,αν και ακόμα δεν πιστεύω ότι ήταν καλή ιδέα να ανέβουμε στον πύργο(ούτε κι εγώ ξέρω πόση ώρα ήμαστε στην ουρα!)! Εύχομαι να περάσετε όλοι ένα υπέροχο καλοκαίρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:14 Ο dion1 έγραψε: #38.795 18-06-09 15:14 Ονειρεμενα γατια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Η bunny έγραψε: #38.796 18-06-09 15:15 Από ποιο εκτροφείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Ο dion1 έγραψε: #38.797 18-06-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Από ποιο εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Ναι, απο εκροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η bunny έγραψε: #38.798 18-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ναι, απο εκροφειο. Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:21 Ο dion1 έγραψε: #38.799 18-06-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ποιο; Click για ανάπτυξη... www.kopteri.net/koti/zhamanen/alku.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.800 18-06-09 15:23 Μια Μαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1938 1939 1940 1941 1942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Click για ανάπτυξη... I hope you had a safe landing Christina& enjoy Magic Paris τωρα εγω γιατι γραφω Αγγλικα? Eτρεξες στο Internet του αεροδρομιου ε? Κι εγω καποια στιγμη στο αεροδρομιο, σκεφτομουν εσας και cat shows και τετοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Η PATSOUKAKI: #38.793 18-06-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Click για ανάπτυξη... Kαλό ταξιδάκι, Χριστίνα!Τέτοια εποχή πήγα και εγώ Αγγλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:09 Η bunny έγραψε: #38.794 18-06-09 13:09 Ευχαριστώ,πέρασα πολύ καλά.Αν και τον περισσότερο χρόνο τον περάσαμε στη Disneyland,αφιερώσαμε μια μέρα για να δούμε τα αξιοθέατα της πόλης,αν και ακόμα δεν πιστεύω ότι ήταν καλή ιδέα να ανέβουμε στον πύργο(ούτε κι εγώ ξέρω πόση ώρα ήμαστε στην ουρα!)! Εύχομαι να περάσετε όλοι ένα υπέροχο καλοκαίρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:14 Ο dion1 έγραψε: #38.795 18-06-09 15:14 Ονειρεμενα γατια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Η bunny έγραψε: #38.796 18-06-09 15:15 Από ποιο εκτροφείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Ο dion1 έγραψε: #38.797 18-06-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Από ποιο εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Ναι, απο εκροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η bunny έγραψε: #38.798 18-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ναι, απο εκροφειο. Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:21 Ο dion1 έγραψε: #38.799 18-06-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ποιο; Click για ανάπτυξη... www.kopteri.net/koti/zhamanen/alku.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.800 18-06-09 15:23 Μια Μαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1938 1939 1940 1941 1942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Hi guys.I'm in the airport.We are leaving Paris today.July,whenever you can,send me a pm. Click για ανάπτυξη... Kαλό ταξιδάκι, Χριστίνα!Τέτοια εποχή πήγα και εγώ Αγγλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:09 Η bunny έγραψε: #38.794 18-06-09 13:09 Ευχαριστώ,πέρασα πολύ καλά.Αν και τον περισσότερο χρόνο τον περάσαμε στη Disneyland,αφιερώσαμε μια μέρα για να δούμε τα αξιοθέατα της πόλης,αν και ακόμα δεν πιστεύω ότι ήταν καλή ιδέα να ανέβουμε στον πύργο(ούτε κι εγώ ξέρω πόση ώρα ήμαστε στην ουρα!)! Εύχομαι να περάσετε όλοι ένα υπέροχο καλοκαίρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:14 Ο dion1 έγραψε: #38.795 18-06-09 15:14 Ονειρεμενα γατια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Η bunny έγραψε: #38.796 18-06-09 15:15 Από ποιο εκτροφείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Ο dion1 έγραψε: #38.797 18-06-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Από ποιο εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Ναι, απο εκροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η bunny έγραψε: #38.798 18-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ναι, απο εκροφειο. Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:21 Ο dion1 έγραψε: #38.799 18-06-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ποιο; Click για ανάπτυξη... www.kopteri.net/koti/zhamanen/alku.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.800 18-06-09 15:23 Μια Μαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1938 1939 1940 1941 1942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστώ,πέρασα πολύ καλά.Αν και τον περισσότερο χρόνο τον περάσαμε στη Disneyland,αφιερώσαμε μια μέρα για να δούμε τα αξιοθέατα της πόλης,αν και ακόμα δεν πιστεύω ότι ήταν καλή ιδέα να ανέβουμε στον πύργο(ούτε κι εγώ ξέρω πόση ώρα ήμαστε στην ουρα!)! Εύχομαι να περάσετε όλοι ένα υπέροχο καλοκαίρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:14 Ο dion1 έγραψε: #38.795 18-06-09 15:14 Ονειρεμενα γατια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Η bunny έγραψε: #38.796 18-06-09 15:15 Από ποιο εκτροφείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Ο dion1 έγραψε: #38.797 18-06-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Από ποιο εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Ναι, απο εκροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η bunny έγραψε: #38.798 18-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ναι, απο εκροφειο. Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:21 Ο dion1 έγραψε: #38.799 18-06-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ποιο; Click για ανάπτυξη... www.kopteri.net/koti/zhamanen/alku.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.800 18-06-09 15:23 Μια Μαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1938 1939 1940 1941 1942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ονειρεμενα γατια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Η bunny έγραψε: #38.796 18-06-09 15:15 Από ποιο εκτροφείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Ο dion1 έγραψε: #38.797 18-06-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Από ποιο εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Ναι, απο εκροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η bunny έγραψε: #38.798 18-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ναι, απο εκροφειο. Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:21 Ο dion1 έγραψε: #38.799 18-06-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ποιο; Click για ανάπτυξη... www.kopteri.net/koti/zhamanen/alku.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.800 18-06-09 15:23 Μια Μαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1938 1939 1940 1941 1942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Από ποιο εκτροφείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Ο dion1 έγραψε: #38.797 18-06-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Από ποιο εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Ναι, απο εκροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η bunny έγραψε: #38.798 18-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ναι, απο εκροφειο. Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:21 Ο dion1 έγραψε: #38.799 18-06-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ποιο; Click για ανάπτυξη... www.kopteri.net/koti/zhamanen/alku.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.800 18-06-09 15:23 Μια Μαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1938 1939 1940 1941 1942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Από ποιο εκτροφείο; Click για ανάπτυξη... Ναι, απο εκροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η bunny έγραψε: #38.798 18-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ναι, απο εκροφειο. Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:21 Ο dion1 έγραψε: #38.799 18-06-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ποιο; Click για ανάπτυξη... www.kopteri.net/koti/zhamanen/alku.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.800 18-06-09 15:23 Μια Μαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1938 1939 1940 1941 1942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dion: Ναι, απο εκροφειο. Click για ανάπτυξη... Ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:21 Ο dion1 έγραψε: #38.799 18-06-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ποιο; Click για ανάπτυξη... www.kopteri.net/koti/zhamanen/alku.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.800 18-06-09 15:23 Μια Μαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1938 1939 1940 1941 1942 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1940 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ποιο; Click για ανάπτυξη... www.kopteri.net/koti/zhamanen/alku.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.800 18-06-09 15:23 Μια Μαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μια Μαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.